Europa onder het zwaard van de islam

Plaats reactie
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Europa onder het zwaard van de islam

Bericht door Dhana »

Europa onder het zwaard van de islam

Door: Franklin ter Horst

Volgens de op 20 augustus 1946 in Katowice (Polen) geboren de Duitse schrijver Henryk Broder laat Europa zich willoos naar de islamitische slachtbank voeren. Hij zegt dat Europa niet meer in staat zal zijn het naderend onheil af te wenden en dat een vijandelijke overname niet meer te voorkomen is. In zijn boek ‘Hurra, wir kapitulieren’ laat Broder zien hoeveel vrijheid Europa al heeft opgegeven in de ijdele hoop een vijandelijke overname te voorkomen.Op verschillende plaatsen in Duitsland worden de bezwaren van islamitische ouders tegen zwemonderwijs voor meisjes geëerbiedigd. De ARD zag af van de uitzending van een documentaire over de vervolging van christenen in de Arabische wereld. Broder onttrekt zich demonstratief aan de politiek correcte hang naar harmonie, en voorziet hiermee in een grote behoefte. Hij noemt Europa ‘een vrouw in de vijfde maand van haar zwangerschap die nadenkt over het gebruik van voorbehoedsmiddelen.’Naast het feit dat zijn opmerkingen in Duitsland stormachtige bijval hebben geoogst, krijgt hij ook de meest afschuwelijke verwensingen naar zijn hoofd geslingerd vanwege zijn Joodse afkomst. Men wenst dat hij naar Israël vertrekt om daar afgeschoten te worden door de PA/PLO terreurbendes.

De Amerikaanse commentator Ralph Peters, is totaal het totaal niet met Broder eens. Peters gelooft er niets van dat de islam uiteindelijk de macht in Europa zal overnemen. Europa wordt volgens hem niet bedreigd door ‘Eurabië’, maar zegt dat de moslim minderheden in Europa in geleende tijd leven. Dit omdat de Europeanen naar het oordeel van Peters ‘tot genocide geneigde maniakken’ zijn, die met ‘verbijsterende hardheid’ zullen terugslaan wanneer ze zich inderdaad door hun moslimse immigranten bedreigd zullen gaan voelen. http://www.nypost.com/seven/11262006/po ... htm?page=0" onclick="window.open(this.href);return false;

De Franse professor in de filosofie Robert Redeker, die in een artikel op de opiniepagina van de krant Le Figaro kritiek uitte op het moslimextremisme, is met de dood bedreigd en ondergedoken. Op 19 september 2007 schreef Redeker, docent op een middelbare school, in het artikel getiteld: ‘wat moet de vrije wereld doen tegen de intimidaties van de moslimextremisten?’Het was een vrij gematigd stuk, geschreven naar aanleiding van de ophef in de islamitische wereld over de citaten van de paus die op 12 september 2006 Paleologus citeerde die zei: “Toon me wat Mohammed aan vernieuwing heeft gebracht, en alles wat u zal vinden zijn slechte en onmenselijke dingen, zoals zijn bevel zijn religie te verspreiden door het zwaard”. Redeker wees erop dat de islam, zeker in de begintijd, voornamelijk met het zwaard is verspreid. De dag na publicatie haalde een religieus commentator van de tv-zender Al Jazeera uit naar het artikel. In Tunesië werd de editie van Le Figaro in beslag genomen en verboden wegens ‘vooroordelen en beledigingen jegens de profeet, de islam en de moslims’. Egypte volgde drie dagen later. Per e-mail en post werd Redeker met de dood bedreigd. Daarbij werden foto’s adresgegevens en een routebeschrijving toegevoegd. Opnieuw een bewijs hoe intolerant moslims in Europa zijn. Zelf maken de moslims van alle middelen gebruik die hen ter beschikking staan ,om haat en geweld te prediken en hun visie dwingend aan andersdenkenden op te leggen.

De Jihad tegen het Westen is allang begonnen, maar om de ‘vredelievende’ religie niet te irriteren doen de regeringen in Europa la jaren alsof er niets aan de hand is en heeft men daarmee de rode loper uitgelegd voor infiltratie, dreiging en dominantie van de militante islam. De uitbreiding van de islam, gebeurde bijna uitsluitend door oorlogen, moord en terreur. Landen als Syrië en Egypte die eens christelijk waren en tot de wieg van het christendom behoorden, werden veroverd en systematisch tot islamitisch gebied verklaard. Mohammeds volgelingen trokken ook Europa binnen en veroverden Spanje, Portugal en Sicilië. Toen pas kwam christelijk Europa tot de erkenning, dat alleen een verenigd christendom zich tegen het gevaar van de islam verdedigen kon. Vandaag is het islamitische gif sluipenderwijs binnengedrongen. Pas na de aanslag in Madrid is Europa ‘wakker’ geworden en is er sprake van enige activiteit. Europa dreigt het slachtoffer te worden van haar jarenlange falende beleid. Sommige regeringen proberen om politieke redenen de feiten te verdoezelen. Volgens de voormalige Britse premier Tony Blair heeft het terrorisme niets met de islam te maken. In Britse kranten en televisie wordt de islam afgespiegeld als een religie van vrede, oprechtheid, moraliteit, zelfdiscipline en gezinswaarden, die helaas een beetje besmet is met ‘enkele’ fundamentalisten.

Het is waar dat veel moslims vredelievend zijn en wetsgetrouw in de landen van het Westen waar zij wonen en niets moeten hebben van het geweld van hun extremistische broeders. Maar of het inderdaad waar is, dat ‘vrede’ de werkelijke karaktereigenschap is van de islam, valt toch ernstig te bewtijfelen. Feit is dat men wil de wereld onder controle brengen. Dat bleek nog eens duidelijk toen enige tijd geleden duizenden moslims in Londen bijeen waren om te spreken over de oprichting van een islamitische staat binnen het Verenigd Koninkrijk. Zij willen Engeland maken tot het eerste gecontroleerde moslimland in Europa. Om het zover te krijgen dient een heilige oorlog gevoerd te worden en zij die zich daartegen verzetten wacht de dood! Volgens een rapport van de IslamOnLine, een islamitische website, zijn 14.000 van Engelands elite al bekeerd tot de islam. Men heeft de rode loper uitgelegd voor infiltratie, dreiging en dominantie van extremisten onder de moslims. Ook de rest van Europa zal op deze manier met de vredelievende religie te maken krijgen. De uitbreiding van de islam, gebeurde bijna uitsluitend door oorlogen, moord en terreur. Landen als Syrië en Egypte die eens christelijk waren en tot de wieg van het christendom behoorden, werden veroverd en systematisch tot islamitisch gebied verklaard. Mohammed's volgelingen trokken ook Europa binnen en veroverden Spanje, Portugal en Sicilië. Toen pas kwam christelijk Europa tot de erkenning, dat alleen een verenigd christendom zich tegen het gevaar van de islam verdedigen kon. Vandaag is het islamitische gif sluipenderwijs binnengedrongen. Europa dreigt het slachtoffer te worden van haar jarenlange falende beleid. Sommige regeringen proberen om politieke redenen de feiten te verdoezelen.

Werknemers op het gemeentehuis van West Midlands (Groot-Brittannië) hebben alle afbeeldingen moeten verwijderen van ‘Knorretje’, het varkentje uit de tekenfilmserie ‘Winnie de Pooh’. Ook alle andere afbeeldingen van varkens zijn verwijderd, meldt de Britse krant The Sun. Afbeeldingen van varkens, zelfs stripfiguren, zouden de islamitische medewerkers, die varkens als onrein beschouwen, teveel beledigen.Journalist Stephen Wright schreef in augustus 2007 in de Daily Mail dat niet minder dan acht Engelse politieagenten en burgers verdacht worden van banden met Al-Qaeda, maar niet ontslagen worden, omdat dit politiek niet correct zou zijn.Van sommigen gelooft men dat zij deelgenomen hebben aan opleidingskampen voor terroristen in Pakistan of Afghanistan. Hun namen komen voor op een geheime lijst van radicalen van wie men zegt dat zij werkzaam zijn in de hoofdstedelijke en andere politiekorpsen. Allerwegen leeft de vrees dat ‘slapende’ leden van Al-Qaeda met lange adem proberen te infiltreren in andere organisaties in de publieke sector in het Verenigd Koninkrijk.De denktank Policy Exchange zegt extremistische literatuur te hebben aangetroffen in een kwart van de door hen bezochte honderd islamitische gebedshuizen. In sommige van de boekjes wordt opgeroepen tot een gewelddadige jihad, het vermoorden van homoseksuelen en het stenigen van overspelige mensen. Het merendeel wordt gepubliceerd door uitgevers met nauwe banden met Saoedi-Arabië.

De Britse aartsbisschop van de Anglicaanse kerk in Canterbury Rowan Williams, kwam in februari 2008 met het voorstel om deels de moslimwetgeving (sharia) in te voeren. Hij stelde dat het invoeren van de sharia “onvermijdelijk is om de gemeenschap te binden”. Volgens de geestelijke is de Britse wetgeving niet altijd toereikend voor moslims en worden de 1.8 miljoen moslims in het Verenigd Koninkrijk zo gedwongen te kiezen tussen staat en hun geloof. Williams kreeg zo’n beetje heel Engeland over zich heen. Hij vindt verder dat moslims de mogelijkheid moeten hebben om huwelijksconflicten of financiële zaken volgens de islamitische sharia te laten berechten.

Volgens de islam moet de “dar al-islam” (huis van islam) de gehele aarde gaan omvatten, om deze in een “dar al-salam”( huis van vrede) te veranderen. “Zelfs de meer liberale islamitische hervormingstheologie beschouwt “al-tagallub”(dominantie) nog als een wezenskenmerk van de islam. “Langzaam maar zeker ontwikkelt Europa zich, in de ogen van de moslims, in de goede richting.” “Welwillend”,aldus prof.dr. Bassam Tibi, hoogleraar internationale betrekkingen in Göttingen, karakteriseerde de Londense imam Zaki Badawi, Europa nog niet zo lang geleden als een deel van het huis van de islam, omdat er (veel) moslims leven.”Eén van de grondbeginselen van de islam is dat liefde inhoudt: een volkomen overgave aan Allah en zijn profeet Mohammed. In die zin is de islam een godsdienst van de liefde”.

Yunis al-Astal, een prominente moslimgeestelijke en lid van het PA/PLO terreurparlement, verklaarde in een toespraak voor Al-Aqsa TV dat Rome ‘de hoofdstad van de katholieken en kruisvaarders, spoedig zal worden veroverd door de islam. En vanuit Rome zal heel Europa en vervolgens Noord –en Zuid-Amerika Islamitisch worden. Rome heeft de broers van apen en zwijnen (de Joden) in Palestina geplaatst om zo het opnieuw ontwaken van de islam te voorkomen. Allah heeft ons uitgekozen zodat wij zijn motor zijn om deze natie tot succes, veiligheid en macht te brengen, en zelfs tot het veroveren van de hoofdsteden van de hele wereld.’ Eerder noemde al-Astal de jihad ook een plicht voor vrouwen, die zichzelf volgens hem zouden moeten opofferen met zelfmoordbomaanslagen om de Joden de ‘bitterheid van de dood’ te doen smaken. http://www.foxnews.com/printer_friendly ... 42,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

De moslims hebben al de macht overgenomen in de Noord-Franse stad Roubaix. In twee wijken in Brussel komt al géén Belgische politie meer. De orde wordt daar gehandhaafd door moslim ordetroepen. In de Zweedse stad Malmö heeft de politie openlijk toegegeven de stad niet langer onder controle te hebben vanwege de terreur van moslimimmigranten. Wat de politie hier heeft geopenbaard, is wat veel Zweedse bewoners al lang weten: "De overheid heeft de situatie niet meer onder controle in de derde stad van het land." Malmö wordt effectief overheerst door gewelddadige moslimbendes die nergens meer voor terugdeinzen. Veel van deze moslims wonen al meer dan twintig jaar in Zweden en nog spreken ze de taal niet. Ambulancepersoneel wat de door de moslims beheerste stadsdelen binnen moet, durft dat nog alleen onder escorte van de politie. Verschillende kranten in Zweden melden dat een groeiend aantal autochtonen uit Malmö wegtrekken omdat zij zich niet meer veilig voelen in hun eigen huis, in hun eigen stad. Ze voelen zich vluchteling in hun eigen land. Net als de rest van West-Europa heeft ook Zweden de deuren van het land wagenwijd opengezet voor moslim ‘vluchtelingen’en asielzoekers. Wat er thans in Zweden gebeurt laat zien wat de rest van Europa te wachten staat.

In Zweden zijn ongesluierde vrouwen verkracht door moslimjongeren die beweren daar het volste recht toe te hebben.Dat meldt FrontPage magazine.com :: Symposium: To Rape an Unveiled Woman by ...

De bevolking van Europa wordt beslist niet tot de vriendenkring van de islam gerekend, maar behoort net als de joden tot hun doelwit. Het oude Westen stevent af op een gewelddadige confrontatie met haar islamitische bewoners. Islamitische geestelijken hebben al openlijk verkondigd dat invoeringen van islamitische wetten in Europa in de toekomst tot de mogelijkheden gaan behoren. De dialoog met moslims heeft geen enkele zin, zelfs niet met gematigde moslims, omdat de islam niets gemeenschappelijks kent met de joods/christelijke wortels van Europa. De islam in Europa zal als een brand om zich heen slaan als zij eenmaal voldoende macht in handen heeft gekregen. De West-Europese grote steden kennen al complete moslim vrijstaten. Overal gedragen de islamitische immigranten zich als bezetters. Hun vrijwillig isolement verraadt een veroveringstrategie volgens de beproefde methode van celvorming.

Wat veertig jaar geleden begon als een onschuldige immigratie van gastarbeiders is uitgegroeid tot actie, om de decadente westerse wereld te veranderen en de geschiedenis te verdraaien. In 1975 zei de voormalig Algerijns president Houari Boumedienne voor de verenigde Naties het volgende: "Miljoenen mannen en vrouwen zullen van het zuidelijk, naar het noordelijk halfrond komen. En ze zullen niet komen als vrienden, maar wel om te veroveren."

Met name de goed opgeleide jonge moslims, die de taal van Europa spreken en die extremistische opvattingen aanhangen, vormen het gevaar. De laatste jaren is er in Frankrijk een groeiende golf van agressie te zien tegen joodse scholen, begraafplaatsen en synagogen. Dit geweld kwam grotendeels van de kant van jonge moslims. Op internet verspreiden ze rapmuziek waarin jonge moslims worden opgeroepen zich aan te sluiten bij het terreurnetwerk van Osama bin Laden.In het westen van Europa wonen thans rond de 20 miljoen moslims. De werving van nieuwe leden voor de terreurcellen vinden ondermeer plaats in moskeeën, islamitische culturele centra, migranten buurten en theehuizen. Steden als Berlijn en Parijs kennen al complete islamitische ‘vrijstaten’ waar de ronselaars ongestoord hun gang kunnen gaan. Iedere cel bestaat uit 30 tot 40 leden en de trainingen vinden plaats in zogenaamde ‘vakantiekampen’ in afgelegen gebieden ergens in Europa waaronder in Bosnië, onder het mom van sociale activiteiten. Van Osama bin Laden is bekend dat hij jaren op een Bosnisch paspoort heeft gereisd. In het islamitische tijdschrift TNT schrijft El-Zayat, algemeen secretaris van het islamitisch concilie in Duitsland: "De islam heeft tot doel Duitsland te veroveren. Op dit moment wonen er ongeveer 3.5 miljoen moslims in Duitsland.Door de genade van Allah leven wij in één van de rijkste landen van deze wereld. Ik geloof dat de bondskanselier van Duitsland in het jaar 2020 een in Duitsland geboren en opgegroeide moslim is en dat wij in de constitutionele rechtbank van Duitsland een islamitische rechter hebben.”

Er worden anti-Israëlische en antiwesterse preken gehouden en antizionistische denkbeelden verspreid. Landen als Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland worden overspoeld met een groot aantal islamitische netwerken opgezet door Al-Qaeda en aanverwante groepen. Overal worden strijders geronseld en gevechtscellen opgezet. Bronnen binnen de Franse geheime dienst melden dat Al-Qaeda alleen al in Frankrijk tussen de 35.000 en 45.000 ‘strijders’ heeft gerekruteerd. Zij worden getraind in het gebruik van wapens, explosieven, en in gevechtstechnieken door lokale commandanten die op haar beurt onder leiding staan van het nationale Franse commando. In Duitsland zouden 25.000 tot 30.000 terroristen operationeel zijn. De Britse geheime dienst M15 schat dat er in Engeland ongeveer 10.000 'slapende cellen’aanwezig zijn. Onbekende aantallen zijn of worden opgeleid in Italië, België, Zwitserland, Zweden en Noorwegen. Via ondermeer Albanië, Kosovo en Macedonië worden de Europese cellen bevoorraad met wapens, geld en worden terroristen van valse papieren voorzien. De afkeer van de islam van het vrije Westen, de haat tegen joden en christenen, de voortdurende indoctrinatie in moskeeën, creëren nieuwe terroristen onder jonge islamieten. De politieke islam is een vijandige "staat " binnen Europa. De islam kan alleen bestaan in een cultuur van geestelijke overheersing en terreur. Elke islamiet weet dat hij in Europa, woont in een huis van oorlog dat eerst een huis van vrede zal zijn als de sjaria, de islamitische wetgeving, een feit is. Tot die dag moet hij zien te overleven in compromissen en in aanpassing, maar daar nimmer vrede mee hebben. De geschiedenis van de politieke islam belooft weinig goeds voor de toekomst. Overal is de integratiepolitiek volledig mislukt omdat ze niet willen integreren. Ze bieden weerstand aan elke vorm van integratie en daarbij wordt vooral de nadruk gelegd op de slachtofferrol, waarin islamieten al van nature kruipen. Het minste of geringste commentaar aan hun adres levert de reactie op dat ze worden gediscrimineerd. Vanaf 1990 zijn er ongeveer 30.000 blanke Europeanen overgegaan tot de islam,die als zeer radicaal worden bestempeld.

De sporen van moslimextremisten leiden o.m. naar landen als Saoedi-Arabië, Syrië, Libanon, Iran, Irak, Libië en de Bijbelse gebieden Samaria, Judea en Gaza, die onder controle staan van het PA/PLO terreurregiem, waar de eigen massa wordt gehersenspoeld met ouderwetse nazi-propaganda. De Amerikaanse regering heeft de strijdkrachten opdracht gegeven noodplannen uit te werken voor het eventueel inzetten van kernwapens tegen landen die het moslimextremisme ondersteunen. Een artikel hierover verscheen in de Los Angeles Times. Deze krant baseert zich op geheime overheidsstukken. Het document, dat op 8-1-2002 naar het Congres is gestuurd, rept ook van de ontwikkeling van kleinere kernwapens voor gebruik op het slagveld. In het document zouden een Arabisch-Israëlisch conflict, een oorlog tussen China en Taiwan, tussen India en Pakistan en een aanval van Noord-Korea op diens zuiderbuur Zuid-Korea als potentiële ontwikkelingen gelden waarvoor het gebruik van kernwapens moet worden voorbereid. Bush sprak van een nucleaire "Ring of Fire" dat Israël zou moeten beschermen. Het is opmerkelijk dat de Arabische moslims in hun strijd tegen Israël het lied aanheffen: “eerst strijden wij tegen de zaterdagmensen en daarna tegen de zondagmensen."

Men is inmiddels begonnen de zegevierende opmars van de islam tot het hart van de christelijke centra in het Westen te exporteren. Niet-christenen moeten niet denken dat ze de dans zullen ontspringen want voor moslims is iedereen in het Westen van christelijke huize. Nergens ter wereld is de haat en intolerantie van de islam duidelijker te zien dan in Israël. De joodse staat in hun midden wordt gezien als een dodelijke belediging van alles waarin zij geloven. Maar dat geldt inmiddels evenzeer voor de rest van de wereld. Volgens ingewijden staat de islamitische vulkaan in Europa op barsten. Duizenden ‘slapende cellen’ wachten op orders van ‘hoger hand’ om van leer te trekken tegen Europa dat dacht de dans te ontspringen.

In een toespraak op 10 april 2006 zei de Libische leider Gadhafi op de Arabische zender Al Jazeera, dat de islam binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zal overnemen. “Wij hebben reeds 50 miljoen moslims in Europa.Er zijn duidelijke tekenen dat allah de moslims de overwinning zal schenken over Europa- zonder zwaard, zonder geweren en zonder verovering.De 50 miljoen moslims zullen dit werelddeel in een moslimcontinent veranderen. Wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 50 miljoen bijkomen. Albanië, met een moslimmeerderheid en Bosnië, waarvan de helft van de bevolking uit moslims bestaat, kloppen ook aan de deur van Europa.”Volgens de Libische leider heeft Europa zich in een netelige situatie gemanoeuvreerd, evenals Amerika. “Zij zullen op den duur akkoord moeten gaan geheel islamitisch te worden of anders de oorlog aan de islam te verklaren. Gadhafi benadrukte dat de lessen van Mohammed niet alleen van toepassing zijn op moslims, maar op de hele wereldbevolking. “Met Mohammed's komst zijn alle bestaande religies komen te vervallen en dienen derhalve alle wereldburgers moslim te worden.”aldus Kadhafi. Volgens hem hebben het Oude testament en het Nieuwe testament geen enkele waarde meer omdat ze zijn vervangen door de koran.


Volgens velen laten dat de Europese leiders zich als willoze marionetten door de islam misbruiken en daarmee Europa aan het verkwanselen zijn. De Amerikaanse commentator Ralph Peters, heeft daar echter een heel andere mening over. Hij is in tegenstelling tot wat velen geloven, dat de islam uiteindelijk de macht in Europa zal overnemen, een volstrekt tegenovergestelde mening toegedaan.Europa wordt volgens hem niet bedreigd door ‘Eurabië’, maar zegt dat de moslim minderheden in Europa in geleende tijd leven. Dit omdat de Europeanen naar het oordeel van Peters ‘tot genocide geneigde maniakken’ zijn, die met ‘verbijsterende hardheid’zullen terugslaan wanneer ze zich inderdaad door hun moslimse immigranten bedreigd zullen gaan voelen. Hij voorspelt dat er een moment zal komen dat Amerikaanse schepen ‘in Bremen, Bari en Brest’ de moslimse vluchtelingen uit Europa zullen moeten komen ophalen. http://www.nypost.com/seven/11262006/po ... htm?page=0" onclick="window.open(this.href);return false;


In een nieuw rapport van de Britse inlichtingendienst M16 staat een raming dat 200 miljoen christenen in 60 landen het gevaar lopen op georganiseerde vervolging door moslimextremisten van Al-Qaeda. Het rapport is gezonden aan de Paus en andere kerkleiders. Dit is de eerste keer dat M16 hierover haar zorgen uit. “Wij doen dit omdat wij geloven dat de situatie extreem gevaarlijk is” aldus een bron binnen de inlichtingendienst. De geschiedenis maakt duidelijk dat er ook in het verleden diverse massaslachtingen op christenen hebben plaatsgevonden. In 1922 vermoorden de Turken onder leiding van Mustafa Kemal Ataturk in Smyrna, het huidige Izmir, 300.000 christenen in nauwelijks een paar weken tijd. In het boek “The Sword of the Prophet” schrijft Serge Trifkovic: “Tijdens de lange strijd voor onafhankelijkheid, hebben de Grieken een zeer hoge prijs betaald met bloed en tranen.” Over de geschiedenis van Turkse overheersing van de Grieks Orthodoxe christenen schrijft Trifkovic: “Het verbranden van de Griekse stad Smyrna en de massaslachting van 300.000 christelijke bewoners is één van de meest beestachtige slachtpartijen van moslims jegens christelijke bevolkingsgroepen. Het is één van de bloedigste misdaden in de hele geschiedenis. Het markeerde het eind van de Griekse gemeenschap in Klein Azië”. Wat Allah’s volgelingen uit zijn naam in deze plaats hebben aanricht is onvoorstelbaar. Terwijl de Westerse vloot in de haven toekeek, werden 300.000 christenen vermoord. De officieren hadden de grootste moeite om met hun sloepen bij de schepen te komen, vanwege de enorme aantallen lijken in het water. De schroeven raakten vast door de lijken die in het water dreven en wanhopige drenkelingen die via de ankerkettingen aan boord van de schepen probeerden te komen, werden in het water teruggeduwd.De westerse regeringen waren volledig op de hoogte van deze slachting. Zie voor een compleet verslag: van deze moordpartij zie: http://www.greece.org/genocide/smyrna1922.htm" onclick="window.open(this.href);return false; en ook: http://www.ellopos.net/politics/turkey- ... cerpts.asp" onclick="window.open(this.href);return false;

Mustafa Kemal Ataturk, bijgenaamd Vader der Turken, was als bevelhebber verantwoordelijk was voor de slachting in Smyrna.

In de eerste link (boven) geeft professor Dobkin (geel gearceerd) een samenvatting die van bijzonder belang is. Uit dit stuk blijkt de systematische poging door het Westen om de schandvlek Smyrna, uit het collectieve geheugen te houden. Er blijkt ook uit hoe schandalig de Encyclopedia Brittannica over deze kwestie heenhuppelt en hoe Turkije een actieve rol speelt tegenwoordig om de geschiedenis wat dit betreft te vervalsen.

Ook wat betreft de genocide op de overwegend orthodox Armeense christenen wordt de leugen veelvuldig gehanteerd. Deze slachting vond plaats ten tijde van het regiem van de Jonge Turken in 1915. De schattingen van het aantal slachtoffers lopen uiteen van enkele honderdduizenden tot meer dan een miljoen. Grote aantallen kinderen werden door Turken en Koerden tegen muren doodgeslagen, kleine meisjes verkracht en in tweeën gehakt. Kinderen werden bij de haren opgetild en met één zwaardslag doormidden geslagen. Zuigelingen werden in de lucht gegooid en op een bajonet opgevangen en zwangere vrouwen werden met zwaarden van buik tot keel opengereten. Daarnaast vond er een enorm aantal openbare verkrachtingen plaats op vaak piepjonge meisjes, al of niet door moord gevolgd. Armenië maakte sinds 1454 deel uit van het Ottomaanse rijk. Ook in 1893 en 1895 werden al vele tienduizenden Armeniërs door de Ottomanen vermoord. Turkije ontkent deze genocidale schandvlek formeel en doet er alles aan om de erkenning ervan tegen te houden. Internet biedt een scala aan informatie over deze gebeurtenis.

De huidige Turkse premier Erdogan is indertijd door een Turkse rechtbank veroordeeld wegens religieuze haat en poging tot vestiging van een islamitische staat omdat hij tijdens een verkiezingstoespraak in Siirt uit een bekend gedicht van Ziya Gökalp had voorgelezen: “De minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze kazernes en de gelovigen onze soldaten”. Een aantal regeringsleiders in Europa vinden dit een aardige man en vinden dat Turkije toe moeten treden tot de Europese Unie. Omdat de islamieten eens tot hen behorend gebied voor altijd tot het hunne rekenen, is het aantal mensen die bij de Europese Gemeenschap zouden komen bij toelating van Turkije veel groter dan het aantal Turken in Turkije. Het is dus zo dat binnen de islamitische filosofie een veroverd gebied uit naam van Allah een onvervreemdbaar territorium blijft. Mocht u dus denken dat Spanje van de Spanjaarden is, dan heeft u het mis want Isabella van Casstilia heeft het van de Moren afgepikt!! Het Ottomaanse Rijk, ook wel het Turkse Rijk genoemd bestond van 1299 tot 1922, met haar glorietijd in de 16e en 17e eeuw. Het schijnt dat 45 miljoen moslims, die in gebieden wonen die ooit tot het Ottomaanse Rijk hebben behoord, met het zwaartepunt op de Balkan en de centraal Aziatische republieken, over een Turks paspoort beschikken of dat eenvoudig kunnen krijgen. Er wonen nu 71 miljoen mensen in Turkije waarvan nog geen 150.000 niet-moslims (de genocide was blijkbaar een groot succes). We spreken dus over de toelating tot de Europese gemeenschap van 115 miljoen moslims indien Turkije tot de EU wordt toegelaten, wat bijna een verviervoudiging zou beteken van het huidige aantal moslims in Europa.

bron
http://home.hetnet.nl/~fm-ter-Horst/Eur ... 0islam.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47992
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: europe onder het zwaard van islamEuropa onder het zwaard van

Bericht door Pilgrim »

Volgens ingewijden staat de islamitische vulkaan in Europa op barsten. Duizenden ‘slapende cellen’ wachten op orders van ‘hoger hand’ om van leer te trekken tegen Europa dat dacht de dans te ontspringen.
Tja, de grote Europese Burgeroorlog is nog maar een kwestie van tijd. Zelf denk ik dat de burgeroorlog het volgend decennium gaat beginnen. Het zou best wel eens kunnen dat de bouw van de nieuwe Joodse tempel in Jeruzalem het startsein zal zijn. Zodra het Al Alksa complex is ingestort (het staat namelijk op instorten) zullen de Joden met de bouw er van beginnen. De Islam zal dan wereldwijd gaan exploderen! :twisted:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Al Fatt-h
Berichten: 37
Lid geworden op: za apr 14, 2007 4:57 pm

Re: europe onder het zwaard van islamEuropa onder het zwaard van

Bericht door Al Fatt-h »

Wa salaam aleikum!

Ik hoop dat deze tempel snel gebouwd moge worden, alhamdullilah! Ik weet zeker dat de zegen van Allah subhana wa ta’allah op de islam en deze tempel rust.

Al Fatt-h
ashadoe an la illahi illa allah

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: europe onder het zwaard van islamEuropa onder het zwaard van

Bericht door Dhana »

post verwijderd
Laatst gewijzigd door Dhana op wo feb 25, 2009 11:17 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: europe onder het zwaard van islamEuropa onder het zwaard van

Bericht door Monique »

Dhana schreef: Zooo, heb jij een persoonlijk draadje met Allah?? En mag ik even weten hoeveel slachtoffers van kuffarzijde dat dan volgens Allah mag gaan kosten?
Allemaal toch?
Het is toch de bedoeling dat alle niet moslims worden uitgeroeid?
Amorele atheistische nitwit

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: europe onder het zwaard van islamEuropa onder het zwaard van

Bericht door Dhana »

Pilgrim schreef:
Volgens ingewijden staat de islamitische vulkaan in Europa op barsten. Duizenden ‘slapende cellen’ wachten op orders van ‘hoger hand’ om van leer te trekken tegen Europa dat dacht de dans te ontspringen.
Tja, de grote Europese Burgeroorlog is nog maar een kwestie van tijd. Zelf denk ik dat de burgeroorlog het volgend decennium gaat beginnen. Het zou best wel eens kunnen dat de bouw van de nieuwe Joodse tempel in Jeruzalem het startsein zal zijn. Zodra het Al Alksa complex is ingestort (het staat namelijk op instorten) zullen de Joden met de bouw er van beginnen. De Islam zal dan wereldwijd gaan exploderen! :twisted:
Volgens mij is die allang aan de gang, alleen geeft het westen ze zelf de wapens in handen...
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47992
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: europe onder het zwaard van islamEuropa onder het zwaard van

Bericht door Pilgrim »

Dhana schreef:Volgens mij is die allang aan de gang, alleen geeft het westen ze zelf de wapens in handen...
Het is nog niets vergeleken bij wat gaat komen. :mrgreen:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: europe onder het zwaard van islamEuropa onder het zwaard van

Bericht door Manon »

Ik moest denken aan onderstaand bericht toen ik in de brief van Benno Barnard volgend citaat las: “In de Volkskrant van 18 april jl. wordt Tariq Ramadan geciteerd, de grote moslimgoeroe van links: "Wij beschouwen alles als islamitisch wat zich niet verzet tegen de islam."

Dat is hetzelfde als wat Bassam Tibi ons vertelt.

In essentie is de islam een religieuze boodschap voor de hele mensheid. Moslims zijn religieus gezien verplicht om het islamitische geloof te verspreiden over de hele wereld. ’En Wij hebben u uitgezonden tot de hele mensheid’ (Koran 34:28 ). Wanneer de niet-moslims toegeven aan bekering of onderwerping, dan kan de missie (da’wa) op vredige wijze worden voortgezet. Als zij dit niet doen, zijn moslims verplicht om oorlog tegen hen te voeren.

Om vrede te kunnen bereiken is het nodig, volgens de islam, dat niet-moslims zich onderwerpen aan de uitnodiging van de islam – óf door bekering, óf door het accepteren van de status van religieuze minderheid (dhimmi) en het betalen van de individuele belasting, jizya. Wereldvrede, het finale stadium van de missie, wordt alleen bereikt door de bekering of onderwerping van de hele mensheid aan de islam. […]

Moslims geloven dat expansie door oorlog geen agressie is, maar de vervulling van het bevel in de Koran om de islam te verspreiden, als de weg om vrede te bereiken. Het gebruik van geweld om de islam te verspreiden is geen oorlog (harb), een woord dat alleen gebruikt wordt om gewelddadige acties door niet-moslims aan te duiden. Islamitische oorlogen zijn geen hurub [meervoud van harb], maar eerder futuhat, een actie om de wereld te ’openen’ voor de islam en uitdrukking van de islamitische djihad. [...]

Ongelovigen die een obstakel vormen voor de da’wa (de missie), zijn zelf schuldig aan deze oorlogstoestand, omdat het verspreiden van de islam op een vredige manier voortgezet kan worden als de anderen zich daaraan onderwerpen.

Met andere woorden: zij die zich verzetten tegen de islam veroorzaken oorlogen en zijn er verantwoordelijk voor. Slechts wanneer moslims niet voldoende krachtig zijn, is een tijdelijke ’wapenstilstand’ (hudna) toegestaan.”

Bassam Tibi


Bassam Tibi, verwierf in Duitsland naam door spraakmakende en provocerende artikels over de islam en de integratie. De politiek correcte opiniemakers hebben aan Tibi een lastige klant, want hij weet tenminste waarover hij spreekt. En zijn betoog laat zich niet zo makkelijk als 'racistische toogpraat' onder de mat borstelen, want Tibi is een islamiet, een tot Duitser genaturaliseerde Syriër wiens wieg in Damascus stond.

Met zijn boek 'Europa zonder identiteit - De crisis van de multiculturele samenleving' werpt de politicoloog een knuppel in het multiculturele hoenderhok. De integratie is mislukt, aldus Tibi.

Net na de tweede wereldoorlog woonden er in Europa nauwelijks een miljoen moslims. In 1998 waren dat er al meer dan 15 miljoen.

Die bevolkingsgroep zal zich in de eerste decennia van het nieuwe millennium verdubbelen of zelfs verdrievoudigen: "Een kruitvat."

Of Europa gevrijwaard blijft van een Bosnisch doemscenario hangt af van de vraag of wij er in slagen de moslims te integreren. Maar de vooruitzichten voorspellen weinig goeds. "De multiculturele samenleving is verre van idyllisch en de multiculturele illusies spatten als zeepbellen uiteen als het om de échte problemen gaat."

Linkse ideologie
Bassam Tibi hekelt vandaag de marxisten waarmee hij in mei '68 zélf nog op de barricaden stond: "De dagdromers en wereldvreemde ideologen van de jaren zestig hebben de afgezaagde en utopische leuzen van weleer over een klassenloze maatschappij verwisseld voor die van een multiculturele gemeenschap. Dat is hun afrekening met de westerse waarden.

Hun lang verwachte revolutie tegen het gehate systeem is uitgebleven, hier en in de Derde Wereld. En nu moeten wij buitenlanders tot handlangers gemaakt worden om hun uiteengespatte dromen alsnog te verwezenlijken en het door hen verfoeide systeem op zijn grondvesten te laten schudden." U begrijpt meteen dat Tibi niet op veel sympathie moet rekenen bij zijn voormalige strijdmakkers.

Leitcultur
Bassam Tibi houdt Europa een spiegel voor en wat hij laat zien stemt niet tot vrolijkheid. Tibi pleit voor een 'euro-islam' die de Europese identiteit accepteert en respecteert en die de westerse waarden en normen deelt.

Voor een Europese model- of 'leitcultur'. Voor een dialoog zonder taboes. Daarvoor is politieke moed nodig en "dienen we de censuur van de politieke correctheid en de goedkope triviale moraal naast ons neer te leggen en de échte problemen op te lossen. Dat betekent bovenal dat we het beestje bij naam moeten noemen." Dat laatste doet Tibi in elk geval met verve. "Integratie is alleen mogelijk", nog steeds volgens Bassam Tibi, "als we de multiculturele gedachte begraven."

Dat deze sterke aanklacht tegen de multiculturele samenleving en zo'n vurig pleidooi voor de Europese identiteit uit de pen van een 'allochtoon" moet komen, geeft te denken maar luidt misschien ook een kentering in. Rechts kan in Tibi een waardig bondgenoot vinden in de strijd voor onze Europese eigenheid, voor onze waarden en normen.


Citaten uit: Europa zonder identiteit - De crisis van de multiculturele samenleving." Deltas. S.l., 2000. 287 blz. - ISBN 902437538X

Gevonden op: http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/" onclick="window.open(this.href);return false;
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Plaats reactie