De islamisering van Frankrijk.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Di Dec 23, 2014 1:19 pm

De Franse premier roept op tot waakzaamheid . :nietverstaan: En ik dacht dat er niks aan de hand is. Er zijn wat vervelende ongelukken gebeurd, en meer niet. Kan overal gebeuren. Waarom roept men nu op tot waakzaamheid? Ik begrijp het niet.

De Franse premier Manuel Valls heeft de bevolking opgeroepen tot waakzaamheid na de dramatische gebeurtenissen in Dijon, Nantes en Joué-lès-Tours, ook al zijn het losstaande incidenten. Hij noemt de gebeurtenissen ernstig en verontrustend.

Frankrijk is in een paar dagen tijd opgeschrikt door drie bloedige voorvallen. Zaterdag stak een 20-jarige moslim met een mes in op enkele agenten in Joué-lès-Tours. Zondag raakten dertien mensen gewond toen een automobilist in Dijon inreed op voorbijgangers, en maandag reed een man in op een kerstmarkt en verwondde tien mensen.

„Ik begrijp de bezorgdheid van onze bevolking tegenover zulke choquerende beelden, en tegenover het verdriet van de slachtoffers”, zei de premier dinsdag tegen de Franse radiozender Europe 1. De beste reactie is volgens de bewindsman rustig doorleven, met de noodzakelijke waakzaamheid.

De premier heeft vooralsnog geen extra veiligheidsmaatregelen bekendgemaakt. Later op de dag komen de ministers bijeen om de situatie te bespreken.

Frankrijk kampt met terreurdreiging, maar moet tegelijkertijd elke gebeurtenis afzonderlijk beoordelen, zonder de gevaren te onderschatten, aldus Valls. De premier reageerde daarmee op beschuldigingen van het extreemrechtse Front National dat hem verweet de zaak te bagatelliseren.

De aanvaller in Djion zou overigens een psychiatrische patiënt zijn geweest en geen ideologische motieven hebben gehad. Ook de aanvaller in Nantes lijkt alleen te hebben gehandeld en psychische problemen te hebben.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Di Dec 23, 2014 3:55 pm

Inzet Franse politie en leger na incidenten

Frankrijk neemt extra veiligheidsmaatregelen tijdens de feestdagen na de drie bloedige voorvallen van afgelopen dagen. Tweehonderd tot driehonderd extra militairen gaan patrouilleren op verschillende plaatsen in het land, maakte premier Manuel Valls dinsdag bekend. Agenten worden vooral ingezet in gebieden waar veel mensen komen, zoals winkelcentra en stations.

Valls riep eerder op de dag op tot waakzaamheid na de dramatische gebeurtenissen in Dijon, Nantes en Joué-lès-Tours, ook al zijn het volgens hem losstaande incidenten.


:huh: En dat terwijl er niets, maar dan ook niets aan de hand is. Behalve dan dat er wat psychiatrische patienten los lopen in Frankrijk. Maar om daar nou een politiemacht voor in te zetten. :scratch:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39414
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Dec 24, 2014 12:39 am

In een andere krant las ik dat de man een arabierische jurk aan had. Of hij een baard had, wordt niet vermeld.
en ook:
"Het is niet duidelijk met welke motieven de dader de aanslag pleegde."
Dus toch geen Sudden Jihad Syndroom dan?
Het heeft vast en zeker niets met de Islam te maken.
"On ne peut parler d'acte de terrorisme" a d'ailleurs déclaré dans la soirée la procureure de la République, Brigitte Lamy. Lors d'un point de presse sur place, elle a estimé qu'il s'agissait, selon les premiers éléments de l'enquête, "d'un Pilgrim isolé".

http://tempsreel.nouvelobs.com/societe/20141222.OBS8529/nantes-une-camionnette-fonce-sur-des-pietons-au-moins-6-blesses.html

De hoge Franse hotemetoten hebben verordineerd dat de bevolking waakzaam moet zijn maar wel rustig kan gaan slapen.
Waakzaam voor wat? Zomaar een gek. En dat kan iedereen zijn.
En dat die gekken dat doen heeft vast en zeker niets te maken met de oproepen van ISIS om dood en verderf te zaaien onder ongelovigen.

Ik zag een reportage op de StaatsTV en getuigen werden bevraagd. En die vertelden van alles. De journalist zal vast wel gevraagd hebben wat de man schreeuwde en hoe die eruit zag. Maar dat ontbrak. Geen woord over de Islam.

En ik zag ook bewapende militairen over een kerstmarkt lopen.
Bij ons moeten militairen in hun burgerkloffie over straat.
En de kazernes hier worden bewaakt door portiers zonder wapens.
In mijn jonge jaren (toen waren er nog geen Muzelmannen hier) werd er wacht gelopen met een Uzi en een vol magazijn in de jaszak.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Wo Dec 24, 2014 4:12 pm

Via Geen Stijl. Ik kan niet nalaten om even te glimlachen bij dit bericht. :smile7:

Verwarde Fransman met psychische problemen en mentale issues vernielt kerstversiering, schreeuwt ALLOEHA HAKBAR

Afbeelding


Chips. Nu hebben we alles al weggegeven in de kop. Hoe de neuq schrijven we hier nog een topic bij dan? Zo'n typisch GeenStijl hapklaar broodje tekstcuntent van 200 woorden met extragratis duidings en wat moppige grollen op een bedje van sarcasme, ingeklemd in een maatschappelijk discoursperspectief van algehele mobilisatie tegen die almaar intoleranter wordende politieke stroming die zich vermomt als religie. Hell. We linken gewoon naar die verwarde mannen van JihadWatch. Zoek het ook allemaal zelf maar uit. Jullie weten het toch zo goed.


Hier het artikel

France: Muslim destroys Christmas decorations, screams “Allahu akbar”

December 23, 2014 5:38 pm By Robert Spencer

When confronted, he tried to seize the police officer’s weapon. He is, of course, mentally ill. The frightful outbreak of mental illness in France continues.

“Le Mans: A man detained after shouting ‘Allah Akbar,'” Le Maine Libre (translated), December 23, 2014 (thanks to Marc):

On Monday morning, police arrested a man who was in the process of destroying Christmas decorations in the city center of Le Mans.

He then tried to take the weapon of the police and even shouted “Allah Akbar”, the famous formula attributed to the Joue-les-Tours and Dijon attackers. “Allah Akbar” is “God is great” in Arabic.

The individual was immediately placed in custody. His mental state, quickly found wanting, required his placement in the specialized hospital Allonnes….
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Do Dec 25, 2014 11:13 am

Zonde dat de gek die de verklaring voorlas niet tot de slachtoffers behoorde. Zij zou geen verlies voor Frankrijk zijn.
Sorry....
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39414
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Mahalingam » Za Dec 27, 2014 6:26 pm

Zou het waar zijn dat ze het zelf gedaan heeft?
French mum dies after setting herself alight
A mother-of-two died on Friday in northern France after setting herself on fire in the courtyard of her home as her 18-month-old daughter slept inside, authorities said.

The incident involving the woman believed to be around 30 years old occurred in the town of Ambleteuse on the Channel coast north of Boulogne around midday.

Her partner discovered her body shortly afterwards and alerted authorities, according to police, who have opened an investigation.

The dead woman's elder child, who is 11, was not at home at the time
http://www.thelocal.fr/20141227/french-mum-dies-after-setting-herself-alight
Waarom moet een moeder in Frankrijk een 'Franse" moeder genoemd worden?
Omdat jezelf in brand steken heel erg on-Frans is?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42302
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 04, 2015 1:17 am

Sudden jihad syndrome?

Metz: Man van 23 probeert een agent te wurgen terwijl hij “Allahu Akbar!” schreeuwt

Geplaatst op 3 januari 2015

Tot dat moment was hij kalm en berustend. Er waren geen problemen geweest met de 23-jarige jonge man, die onder toezicht stond van de politie van de stad Metz. Hij had al een “dossiertje” van zakkenrollerij in het stationsgebied van de stad op zak. De politieagent die toezicht moest houden op de cellen had geen enkele reden om extra op z´n hoede te zijn.

Toen de verdachte een glas water vroeg van de dienstdoende agent en deze de celdeur opende om het dit te geven, sprong de dader bovenop hem en schreeuwde “Allahu Akbar!” De agent werd overrompeld want de man maakte gebruik van de situatie van het moment. De agent werd liggend op zijn rug gevonden. De dader had geprobeerd hem met blote handen te wurgen. De gang met politiecellen bezit een veiligheidssysteem, waardoor men een alarmsignaal kan geven in geval van calamiteiten.

Het was de politieagent echter niet gelukt om op de alarmknop te drukken. Gelukkig was er ook videosurveillance van verschillende oplekken, zodoende konden zijn collega´s hem nog net op tijd redden. Er waren 5 ME´er nodig om de man van Turkse afkomst in bedwang te houden.

Bron: www.estrepublicain.fr

Vertaald uit het Frans door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/01/03 ... schreeuwt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42302
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 07, 2015 2:31 am

FRANKRIJK: “Met de verspreiding van moskeeën in ´t land neemt het radicalisme elke dag toe.”

Geplaatst op 6 januari 2015

Afbeelding

Joachim Véliocas publiceert een uitgebreide heruitgave van een boek, dat het krankzinnige beleid van Frankrijk illustreert wat de bouw van moskeeën betreft. Steeds opnieuw en talrijker (naar men zegt één per week...), grootser en nog imposanter. De gemeenten geven grond ter beschikking, verstrekken rijkelijk subsidies en als “kers op de taart” accepteren ze dat radicale bewegingen (honderden) de moskeeën controleren. Deze burgemeesters maken de islam “het hof” en schuiven alles ter zijde. De schrijver ontmaskerd minutieus de manier waarop de politici van de UMP de moskeeën financieren die worden bestuurd door de felste vijanden van de democratie. De eerste uitgave van dit opmerkelijke boek werd in een oplage van 10.000 exemplaren verkocht, ondanks het verzwijgen ervan door het “militante” journaille van Frankrijk.

Een obsessie: de verkiezingen
Volgens de schrijver is de rage voor de moskeesympathie te verklaren uit de gewilligheid van politici om zich te laten kiezen of herkiezen, daardoor probeert men een electoraat vast te houden dat de islamitische ideologie aanhangt. De moslims zijn talrijker dan ooit, ze vertegenwoordigen 10% van de bevolking in bepaalde steden. Dit is een verleiding die de politici niet kunnen weerstaan. Hiervan zijn de socialisten het meest enthousiast, maar de UMP laat zich ook niet onbetuigd.

Men heeft al inspirerende voorbeelden van de manipulaties kunnen zien. In 2008, bij de verkiezing van de UMP-burgemeester van Colmar (Elzas) Gilbert Meyer werd deze ongeldig verklaard, omdat hij een brief naar een imam van de stad had gestuurd, waarin hij hem een subsidie van € 164.000,- beloofde om de moskee groter te maken als hij gekozen zou worden. Nog bedrieglijker: om een lening van 1.8 miljoen Euro aan te vragen voor een moslimorganisatie liet de voormalige afgevaardigde Jean-Christophe Lagarde de bevolking van Drancy (Parijs) geloven dat dit geld bestemd was voor de bouw van een multifunctionele zaal. “JA, ik heb bewust verzwegen dat het een moskee zou worden.”

“Leer de islamitische wet”
De wet van 1905 (wet seculiere Staat ) zal zeer spoedig van nul en generlei waarde zijn. De gemeentebesturen geven terreinen uit voor het symbolische bedrag van € 1,- of verhuren voor een schamel bedrag uitgestrekte stukken grond. Ze subsidiëren de zgn. lokale, culturele locaties, bibliotheken, mediatheken, kantoren, zalen, allemaal bedacht om de hersenen van de “gelovigen” te “formatteren”. Dit zijn allemaal plekken om integratie tegen te gaan door het onderwijzen van de “heilige koran”, omgangsvormen uit de 7e eeuw en de islamitische wet. “Leer de islamitische wet” is een activiteit die in bijna alle moskeeën wordt beoefend. Het leren van het religieuze goddelijke recht, dat van de sharia, dat radicaal gekant is tegen de mensenrechten. Het is uit naam hiervan dat de discriminatie van de seksen en de onverdraagzaamheid worden verkondigd.

In een moskee werd het volgende boek tijdens een conferentie van een islamitische broeder in het Frans/Tunesisch verkocht. Het gaat over het feit dat niets aan de wet van Allah ontsnapt en vooral de manier waarop men de NIET-moslim moet (mis) handelen. Het (socialistische!) gemeentehuis van Nantes heeft dit “cultureel centrum” van de moskee “Assalam” gefinancierd. Geopend in 2012 , presenteert deze zich als een centrum voor studie van de moslim wet (fiqh). Ze onderwijst ook een methode van bezinning op juridische vragen van de islam.

De radicale moslims krijgen het beheer over deze locaties
Honderden moskeeën staan onder de goede zorg van de Unie van islamitische organisaties van Frankrijk (UOIF), staan dichtbij de Moslimbroederschap of andere bewegingen die ook radicaal zijn: Wahabieten of Milli Görüş (Turks). Het terrein van de moskee van Canne (10% moslims) is voor het symbolische bedrag van € 1,- verhuurd door de gemeente. In deze moskee mogen vrouwen de grote gebedsruimte niet betreden. In de toekomstige moskee van Beauvais is dit hetzelfde: er komt een etage voor vrouwen en een voor mannen. Je kunt je wel indenken welke aan vrouwen wordt toegekend.

De voorbeelden die Véliocas geeft betreffende de teksten en profetische uitspraken doen je haast overgeven van walging. De predikers van “haat” worden uitgenodigd, de verwijzingen naar werken van de “geleerden”van de orthodoxe islam overheersen. De auteur van dit boek, die ook het beheer van de site “L’Observatoire de l’islamisation” onder zijn beheer heeft, laat zien hoezeer de radicale moslims van het Midden-Oosten en degenen van de moskeeën hier met elkaar verwant zijn. Het verdedigen van de Jihad, de dood voor geloofsafval, de islam die een “superreligie” is die bestemd is om de wereld te veroveren, het zijn allemaal “banale” oproepen.

Al-Qaradawi wordt dikwijls uitgenodigd door de UOIF. Eveneens Hani Ramadan. Ambassadeurs van Marokko of Algerije worden vriendelijk uitgenodigd bij de inwijding van zo´n moskee, die ze uiteindelijk willen controleren. En dan volgen de geruststellende toespraken en worden de gordijnen gesloten en stort deze donkere wereld zich in zijn “heilige” studies!

Marokko
In Marokko is het verboden om je tot het christendom te bekeren, is het christenen verboden de Marokkaanse nationaliteit te verkrijgen, verbant men de bekeerden en versterkt de wetgeving betreffende “het bekeren tot andere geloven dan de islam”. De Marokkaanse Raad van “Oulémas” heeft de doodstraf voor geloofsafval opnieuw bevestigd in 2012. Men heeft nog nooit enig woord van protest gehoord van Merroun of een van de andere imams wat betreft de intolerantie van de vrijheid van geloof. En ook niet van de Franse autoriteiten. Afgelopen februari 2014 heeft Merroun het “Légion d’honneur” ontvangen uit handen van vicepremier Manuel Valls. Deze heeft ook de monumentale moskee van Cergy met de grootste pracht en praal geopend op 6 juli 2012. Uit de publieke middelen werd voor gering bedrag (!) geleend en een garantie van 50% voor een lening van 2.5 miljoen Euro afgegeven.

Weet Frankrijk eigenlijk wel wat een moskee inhoudt?
Ik eindig met een persoonlijke opmerking. Het politieke milieu van Frankrijk heeft voor eens en altijd besloten dat een onontbeerlijke plek voor de moslimcultuur een moskee is, gebaseerd op de architectuur van het Midden-Oosten. In feite is het zo dat als een gebouw wordt gebruikt voor het islamgebed, dit een moskee is. Islam verplicht tot geen enkele architectuur. Dit houdt in dat gewone gebouwen gebruikt kunnen worden of gerenoveerd tot moskee, en zo wordt voorkomen dat er dure projecten worden uitgevoerd, betaald met geld van de belastingbetaler en waar min of meer de buitenlandse theocratische tirannie heerst. Een minder opvallende inpassing van een moskee in het landschap voorkomt ook dat er minder vijandige reacties komen tegen een “geloof” dat de bevolking er aan wil herinneren dat het er één is dat uit is op wereldoverheersing.

In Zwitserland financiert de overheid geen “cultuurruimten”! Wat de moslims wel doen, is druk uitoefenen op de autoriteiten om toe te geven. Er zijn maar twee moskeeën met een Midden-Oosten architectuur, de rest zijn normale gebouwen. En dit is dan voor de 450.000 moslims. Maar ook Zwitserland geeft meer en meer toe aan de “goddelijke wet”. De gemeente Vevey heeft recentelijk op zich genomen om de rente op een lening te financieren, omdat de moslims zelf niet in staat zijn dit te doen.

Afbeelding

Bron: Les Observateurs.ch

Auteur: Mireille Vallette

Vertaald uit het Frans door: Delamontagne

https://ejbron.wordpress.com/2015/01/06 ... e-dag-toe/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7548
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor xplosive » Wo Jan 07, 2015 1:27 pm

De religie van de vrede heeft weer toegeslagen :

'Tien doden bij aanslag redactie Frans satirisch weekblad Charlie Hebdo'

Jetzt reicht es !

Het redactiekantoor van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo in Parijs is beschoten, zo melden verschillende Franse media. Tien personen zouden daarbij om het leven zijn gekomen. Deze informatie kan nog niet worden bevestigd. In 2011 werd ook al een aanslag op het redactiekantoor van Charlie Hebdo gepleegd, toen er een molotovcocktail naar binnen werd gegooid.

Volgens bronnen beschoten verschillende gemaskerde mannen het redactiekantoor met kalasjnikovs en automatische vuurwapens. 'Het is hier een bloedbad, er zijn doden', zou een redacteur hebben gezegd toen hij via de telefoon om hulp vroeg. Volgens een verslaggever van het agentschap Premier ligne, wiens pand dichtbij Charlie Hebdo ligt, zijn er 'talrijke schoten gehoord'.

Politiek en controversieel

Charlie Hebdo is een politiek blad. Het kiest positie op de linkerzijde, bestrijdt kerncentrales lang voordat het woord ecologie gemunt is en heeft een deskundige in de gelederen die extreem rechts met argusogen volgt. 'Maar we zijn vrijdenkers', aldus een werknemer van het blad in 2012. 'Als links ons op de zenuwen werkt, tikken we ze net zo hard op de vingers.'

Met die dwarse stellingname maakte het blad heel wat vijanden. Al in 1993 wordt een editie met koning Boudewijn op de omslag in België verboden, het nummer van 19 september 2001 mag de Verenigde Staten niet in. Veruit de grootste klap komt op 8 februari 2006, als Charlie Hebdo de Deense Mohammed-cartoons afdrukt, en er zelf nog een paar aan toevoegt.

De beveiliging van het kantoor van Charlie Hebdo werd rond 2011 opgevoerd. In dat jaar moest de redactie van het blad op zoek naar een andere werkplek, nadat in november een molotovcocktail naar binnen werd gegooid. De redactielokalen brandden uit, computers en archieven gingen verloren. Dat allemaal omdat het weekblad een nummer aankondigde met Mohammed als gasthoofdredacteur en zich voor de gelegenheid omdoopte tot Sharia Hebdo.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Wo Jan 07, 2015 1:39 pm

Ja vreselijk. Ik heb deze aanslag een eigen topic gegeven. Wat zo vervelend en gevaarlijk is ,is dat men na een poos als er niks gebeurd, onvoorzichtig en slordig wordt wat betreft de beveiliging.

Link naar aanslag topic.
viewtopic.php?f=18&t=24734
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6269
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ali Yas » Wo Jan 07, 2015 8:57 pm

De beveiliging is het probleem niet. Het is namelijk onmogelijk de beveiliging goed genoeg te doen. Tegen terrorisme is geen enkele verdediging afdoende.

Waarom pakten de moordenaars Charlie Hebdo? Omdat dat de enigen zijn die islamspotprentjes publiceerden. Als iederéén dat had gedaan, had Charlie Hebdo veel minder risico gelopen. Sterker nog: dan zou er helemaal niemand zijn vermoord, omdat dat geen zin had gehad.

We moeten collectief een beetje dapperder worden. Maar wel allemaal tegelijk. Mag ik dromen?
Truth sounds like hate to those who hate truth.

mercator
Berichten: 18635
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor mercator » Wo Jan 07, 2015 9:18 pm

Ali Yas schreef:Waarom pakten de moordenaars Charlie Hebdo? Omdat dat de enigen zijn die islamspotprentjes publiceerden. Als iederéén dat had gedaan, had Charlie Hebdo veel minder risico gelopen. Sterker nog: dan zou er helemaal niemand zijn vermoord, omdat dat geen zin had gehad.

Dat kan dan wel zo zijn, maar met een aantal tekeningetjes krijg je de moslims hier nooit weg. Als ik een selectie van die tekeningetjes zie valt t me op dat Hebdo in puur Frankfurt Marxistische traditie puberaal tegen alles en iedereen aanschopte.Wss waren de redacteurs zo gehersenspoeld dat ze dachten dat moslims op dezelfde wijze zouden reageren als christenen en Joden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6269
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ali Yas » Wo Jan 07, 2015 9:23 pm

Theo van Gogh maakte die denkfout ook.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Marieke
Berichten: 440
Lid geworden op: Zo Mei 19, 2013 3:54 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Marieke » Do Jan 08, 2015 6:16 pm

Ja, en die aanslag in Parijs is weer de zoveelste aanslag door moslims!!! :sick: (Ja, hier op dit forum mag je gelukkig gewoon zeggen dat het om moslims gaat. Op andere fora moet je altijd zeggen dat het om 'extremistische' moslims gaat, anders ben je aan het haat zaaien en aan het generaliseren enzo)... :crazy2: Maar hoe erg moet het allemaal nog uit de klauwen lopen voordat ze de Koran, het haatboek van Mohammed, verbieden over heel de wereld?!?!?!?
Vrede verdwijnt, waar de islam verschijnt...

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Za Jan 10, 2015 11:34 pm

Franse politieagenten wordt geadviseerd om hun profielen op sociale media te verwijderen en hun wapen altijd bij zich te dragen omdat slapende terreureenheden in het land de afgelopen 24 uur zouden zijn geactiveerd. Dat zegt een Franse politiebron die bij een briefing daarover is geweest, tegen CNN.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Zo Jan 11, 2015 1:06 am

Men wordt zenuwachtig in Frankrijk.
Op last van de politie zijn in Parijs verscheidene bioscopen ontruimd in verband met een bommelding. Het bleek later op de avond om loos alarm te gaan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39414
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jan 11, 2015 1:54 am

ook in het Disney pretpark drukte iemand op de paniekknop.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

mercator
Berichten: 18635
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor mercator » Zo Jan 11, 2015 2:20 pm

Marieke schreef: Maar hoe erg moet het allemaal nog uit de klauwen lopen voordat ze de Koran, het haatboek van Mohammed, verbieden over heel de wereld?!?!?!?

Ik denk dat de beslissing is genomen om Europa hoe dan ook te Islamiseren-bewust door links en onbewust door de naieve massa-en dat het antwoord is: de moslims hebben gewoon vrij spel. In 2001 bliezen ze het WTC op met 5000 doden als gevolg en het gepamper nam alleen maar toe. Er is echt niks dat de moslims nog kan stoppen, onze beschaving heeft besloten zichzelf op te heffen.
Bekijk maar s even wat nu gebeurt: de prioriteit is niet de Islam te bestrijden maar solidariteit tussen de culturen te bevorderen.
En plat gezegd betekent dat gewoon meer geld en privileges voor moslims.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Di Jan 13, 2015 4:14 pm

Saharaterroristen bedreigen Frankrijk

De terreurgroep al-Qaeda in de Islamitische Maghreb (AQIM) heeft dinsdag Frankrijk met meer aanslagen bedreigd. Op internet heeft AQIM de terroristische aanslagen van afgelopen week in Parijs geprezen.

Er volgen volgens de verklaring nog meer aanslagen zo lang de Franse media de profeet Mohammed en andere heilige zaken van de islamieten aanvallen of belachelijk maken, zo lang Frankrijk het islamitische Mali bezet houdt en islamieten in Syrië en Irak bombardeert.

De AQIM is een van oorsprong Algerijnse groep terroristen die zich in 2007 tot international terreurnetwerk uitriep en de Sahara onveilig maakt, inclusief Mali. Frankrijk greep begin 2013 militair in om te voorkomen dat jihadisten heel Mali onder de voet liepen. Nederland heeft zich in VN-verband achter deze inspanningen geschaard en heeft 450 man in het West-Afrikaanse Sahelland. Halverwege dit jaar wordt bekeken of die missie wordt verlengd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Do Jan 15, 2015 3:23 pm

Tja....Die Hollande. :thinking: Hij bedoelt het vast goed.

'Moslims voornaamste slachtoffers extremisme'

Islamieten zijn wereldwijd in de eerste plaats het slachtoffer van extremisme, fundamentalisme en onverdraagzaamheid. Dit beklemtoonde de Franse president François Hollande donderdag in een ingelaste toespraak op het Instituut van de Arabische Wereld in Parijs.

„Het islamitisch extremisme maakt eerst slachtoffers onder moslims en het wordt gevoed door alle tegenstellingen, alle ellende, ongelijkheid en de sinds lang onopgeloste conflicten van onze tijd,” zei Hollande volgens Franse media.

Zijn bezoek aan het instituut,waar een conferentie over hervormingen in de Arabische wereld werd geopend, stond niet op de agenda en werd ingelast. Afgelopen week pleegden Fransen van islamitische huize in Parijs terreurdaden die aan zeventien mensen het leven kostten. Ze zeiden onder meer beledigingen van de profeet Mohammed te wreken.

Het instituut is in de jaren tachtig samen met Arabische landen opgezet in hartje Parijs. Van de circa 66 miljoen Fransen is volgens sommige schattingen is bijna 10 procent islamitisch.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42302
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jan 16, 2015 2:09 am

De Franse bevolking is gespleten

Geplaatst op 15 januari 2015

Afbeelding

Na de aanslag op “Charlie Hebdo” hebben alle politici zich ingespannen om overeenkomsten in de landen van Europa te bezweren. President Hollande stelde vast dat Frankrijk een verenigd land zou zijn, maar zijn woorden waren slechts platitudes – erger nog: het is een leugen. Frankrijk is een diep gespleten land met een moslimaandeel van 25% onder de jongeren onder de 20 jaar, vanaf 2040 zal deze de meerderheid vormen.

Deze jongeren houden niet van de Franse tradities, en ook niet van een liberale democratie. De komende generatie etnische jonge Fransen zal voor haar traditionele levensstijl moeten vechten.

Frankrijk, aldus Paul Weston van de Britse partij “Liberty GB”, is dus helemaal niet verenigd. Het bevindt zich in een vroege fase van de burgeroorlog.

Ayaan Hirsi Ali sprak in het nieuwsprogramma van de BBC de enige verstandige woorden, namelijk dat de islam zich in oorlog zou bevinden met het traditionele Frankrijk, of men dat nu wil of niet. En daar heeft ze gelijk in. Frankrijk bevindt zich in het Dar al-Harb, het “Huis van de Oorlog”, en het huidige wapen van de moslims is de terreur, die door Mohammed werd goedgekeurd.

Het doel van deze oorlog is het winnen van de politieke controle over een territorium. Als men de overwinning heeft behaald, zal de winnaar zijn ideologie tegen de verliezers doordrukken. Dat was in ieder geval zo bij de oorlogen voor de massa-immigratie en het multiculturalisme.

Nu bevindt zich de vijand al in het binnenland en hij wint, omdat de vijand met iedere westerse regering gemene zaak maakt die het multiculturalisme predikt en islamitische immigratie bedrijft.

De aanslag op “Charlie Hebdo” was meer dan alleen maar een aanslag op de vrijheid van meningsuiting, hij was een aanslag op het enige verdedigingsmiddel dat Frankrijk en het Westen nog bezitten als men het wil opnemen tegen de binnenlandse vijand.

De hele aangelegenheid waarbij het om de vrijheid van meningsuiting gaat, is alleen daarom in het nieuws vanwege de islam en alleen maar omdat de islam ons enige verdedigingsmiddel tegen de racistische ideologie van Mohammed wil afschaffen.

Bron: http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/01/15 ... more-80147
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Vr Jan 16, 2015 12:32 pm

Veel Franse nieuwssites zijn onbereikbaar . Men weet niet waar de aanval vandaan komt, maar een ieder met een beetje verstand gezond weet dat mohammedanen de aanvalllen ingezet hebben omdat ze boos zijn op kranten die mohammed cartoons plaatsen.

De nieuwssites van een aantal grote Franse mediabedrijven zijn vrijdagochtend onbereikbaar, mogelijk door een cyberaanval. De webpagina's van onder meer kranten Le Parisien en 20 Minutes, het tijdschrift L'Express en publieke radiozenders waaronder France Info kunnen niet laden. Het is niet duidelijk waar de mogelijke aanval vandaan komt.

Het probleem ligt bij de provider van de media, Oxalide. Die bevestigt via Twitter dat het bedrijf „een incident in de infrastructuur” heeft. Het bedrijf meldt niet of dat incident een cyberaanval betreft. Die kan eruit bestaan dat cyberpiraten een grote hoeveelheid informatie afvuren op de systemen van Oxalide, waardoor die vastlopen, een zogenoemde DDoS-aanval
.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72582
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Vr Jan 16, 2015 12:33 pm

Instand update... Hi... icon_wave.gif

Cyberjihad tegen Franse websites

Sinds de bloederige aanslag op de redactie van de Franse satirische krant Charlie Hebdo hebben jihadistische hackers een cyberoorlog gevoerd tegen een groot aantal Franse websites. Meer dan 19.000 sites zijn in de afgelopen dagen aangevallen, zo meldt Les Echos.

De aanvallen op een aantal van deze sites was succesvol, waarna de hackers een boodschap op de pagina achterlieten. Hieruit bleek dat ze met deze hacks reageren op de mars, die op zondag in Parijs plaatsvond. Andere sites werden simpelweg uit de lucht gehaald middels een zogenaamde DDoS-aanval. Hiermee wordt de site op kunstmatige wijze zo vaak opgevraagd dat de servers de vraag niet aan kunnen en vastlopen.

Volgens het Franse leger bestaat de groep hackers uit geharde terroristen, maar ook zouden minder radicale moslims hebben meegedaan aan de aanval. Vice-admiraal Arnauld Coustilliere liet weten dat de dreiging serieus wordt genomen, maar dat er geen angst hoeft te bestaan voor deze cyberjihadisten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19225
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor King George » Vr Jan 16, 2015 12:55 pm

Er wordt een totale oorlog tegen ons gevoerd, maar o wee wie in het parlement het woord oorlog in de mond te nemen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Marieke
Berichten: 440
Lid geworden op: Zo Mei 19, 2013 3:54 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Marieke » Vr Jan 16, 2015 10:33 pm

mercator schreef:Ik denk dat de beslissing is genomen om Europa hoe dan ook te Islamiseren-bewust door links en onbewust door de naieve massa-en dat het antwoord is: de moslims hebben gewoon vrij spel. In 2001 bliezen ze het WTC op met 5000 doden als gevolg en het gepamper nam alleen maar toe. Er is echt niks dat de moslims nog kan stoppen, onze beschaving heeft besloten zichzelf op te heffen.
Bekijk maar s even wat nu gebeurt: de prioriteit is niet de Islam te bestrijden maar solidariteit tussen de culturen te bevorderen.
En plat gezegd betekent dat gewoon meer geld en privileges voor moslims.

Ik vrees dat u gelijk hebt..!.. :sick:
Vrede verdwijnt, waar de islam verschijnt...


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten