De islamisering van Europa

Mahalingam
Berichten: 37535
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Mahalingam » Za Sep 22, 2018 7:38 pm

Bij ons mogen haatbaarden, wat ze ook doen, altijd in het land blijven, desnoods in de gevangenis.
In Italië waait een andere wind.
Imam Deported from Italy After Celebrating Terror Attacks in Prison
A Tunisian imam has been expelled from Italy after it was revealed that he had celebrated the Berlin Christmas Market terror attack in December of 2016 from his prison cell.

The 32-year-old imam, who had been convicted of robbery and drug dealing, was serving his sentence at the Rebibbia prison in Rome where he praised Islamic State and terrorist acts, Il Giornale reports.

One of the attacks the imam celebrated was the 2016 Berlin Christmas Market attack in which fellow Tunisian Anis Amri used a truck to run over multiple innocent people, killing a dozen and injuring 56 others. After the attack, it was revealed that Amri was said to have been radicalised in an Italian prison.

The imam was also said to have been spreading radical Islamic radical ideology among the prisoners and was said to be ready to imitate the deeds of Amri and commit a terror attack.

The expulsion order came after the 32-year-old had served his prison sentence and was set for release on August 22nd. Instead of being released, he was transferred to a repatriation centre along with three Egyptian nationals who were considered threats to Italian national security.

All four men were put on a direct flight from Rome to Cairo on Wednesday afternoon.
https://www.breitbart.com/london/2018/09/22/imam-deported-from-italy-after-celebrating-terror-attacks-in-prison/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37495
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Wo Sep 26, 2018 12:48 am

Steve King: Migrantenstromen nemen Duitsland sneller over dan een binnenvallend leger kon + Video

Posted op september 25, 2018 - door Fubar

Afbeelding

Volgens de waarnemingen van het Republikeinse Amerikaanse congreslid Steve King is massale migratie naar Duitsland en Europa een vreedzame invasie van het continent. De Europese cultuur moet worden vervangen door de islamitische cultuur. Maar “de Duitsers zijn de inboorlingen van dit land”, zegt King in een interview.

Het Republikeinse Amerikaanse Congreslid Steve King gaf enkele dagen geleden tijdens het Amerikaanse Eagles Council Congress een Skype-interview met blogger en freelance journalist Hagen Grell over zijn observaties over massamigratie naar Duitsland en Europa.Steve King, die zelf Duitse wortels heeft, reisde lange tijd door Europa, nadat hij hoorde over de immigratiestromen van het Midden-Oosten, Afrika en Azië naar Duitsland en Europa, evenals Merkels “Welkomsbeleid”. Hij sprak met zowel politici als migranten.

De conclusies van King na zijn reizen zijn duidelijk: de Europese en Duitse cultuur moeten worden vervangen door de islamitische cultuur. “Op mijn reizen begreep ik plotseling wat er gebeurde, namelijk een uitwisseling van de ene cultuur door het binnendringen van een andere cultuur. Sneller dan een invasieleger kon,” zei het Amerikaanse Congreslid.

Volgens King zouden imams de massa’s in hun land vragen: “Ga naar Europa”. Het plan is de “hijra” zoals het wordt beschreven in de Koran, een vreedzame migratie met als doel zich in een vreemd land te vestigen om het later over te nemen. Dit maakt deel uit van hun religie, hun ideologie en nu ziet de praktijk er zo uit”, aldus de Amerikaanse politicus.

Moslims moeten zich niet integreren, maar hun eigen enclaves met moskeeën bouwen, hun eigen families stichten en hun families halen, zo vervolgde de Republikein. Als er voldoende enclaves waren, konden ze op een gegeven moment het land en de beschaving daadwerkelijk overnemen.

Dit wordt ook ondersteund door het feit dat hij vaststelt dat 80% van de migranten jonge mannen zijn. “Het is heel duidelijk dat ze hun vrouwen later zullen halen”, zegt King.

De meesten van hen zijn economische migranten en een klein aantal zijn terroristen. Zij hadden noch een gezin, noch een baan in het vooruitzicht, maar waren er zeker van: “Duitsland zal voor ons zorgen”.

Volgens King zou Erdogan ook het Turkse volk in deze richting aanmoedigen. “Ga naar Europa, woon daar, rijd met de auto, profiteer van hun welvaartsstaat en heb minstens vijf kinderen”, zegt Erdogan.

Afbeelding

Daarnaast gebruikt Erdogan de één miljoen migranten in Turkije als hefboom om geld van de EU af te persen. Anders zou “Erdogan hen loslaten op Europa”.

King sprak alle Europese landen aan: “Wees trots op uw cultuur, uw taal en uw geschiedenis. Maar hij waarschuwde ook: “Denk goed na over welke mensen je het land binnenbrengt en in welke mate ze werkelijk bijdragen aan de maatschappij en het land ten goede komen. In plaats van ze je land te laten veranderen”.

In Amerika zouden ze het probleem al hebben. Ondanks legale migratie zou slechts 7 tot 11 procent van de migranten daadwerkelijk een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Hij staat kritisch tegenover het feit dat Duitse politici zich vandaag de dag nog steeds verontschuldigen voor hun nationale verbondenheid met Duitsland. Duitsland heeft al laten zien dat het geleerd heeft van de geschiedenis en dat het de omgang met het verleden serieus neemt.

De Duitsers hebben alle reden om trots te zijn op hun prestaties, zoals de kwaliteitsproducten en -technologie die wereldwijd worden geëxporteerd, in plaats van zich te schamen voor de geschiedenis, aldus King.

“De Duitsers zijn de inboorlingen van dit land. Het is uw land en uw grond. Het is uw geschiedenis en uw cultuur en u heeft het recht en zelfs de plicht om al deze waardevolle activa te behouden en uw cultuur en samenleving voor toekomstige generaties te verbeteren”, aldus Steve King.

Epoch Times >>

https://fenixx.org/2018/09/25/steve-kin ... kon-video/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37495
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 22, 2018 10:15 pm

Achter migranten zit een plan: de islamisering van Europa!

Geplaatst op 22 oktober 2018De ISLAM heeft altijd geprobeerd Europa te veroveren. Vandaag wordt Europa voor de derde keer getroffen door islamisering, dit keer niet door de gewelddadige jihad, maar op ‘sluipende’ wijze. Wie de geschiedenis van de expansie van de Islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de Islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen. Jihad (betekent oorlog tegen de kafirs om de Islam te vestigen) kent vele facetten, waarvan “jihad door het zwaard” er slechts één is. En ‘Al–Hijra’(migratie of kolonisatie/de vestiging van de islamitische heerschappij) is er ook een.

Indonesië, Maleisië, Centraal-Azië en delen van India werden dankzij migratie en bekering geïslamiseerd! In Maleisië was een moslimpercentage van 51% genoeg om de islamitische republiek uit te roepen. In Libanon was er maar één generatie nodig om een duidelijke christelijke meerderheid in een duidelijke moslimmeerderheid te veranderen...

De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken. Op dit moment zijn er al meer dan 30 miljoen moslims in West- Europa en hun aantal neemt nog steeds toe… En terwijl de elite de viool van het multiculturalisme bespeelt, staan de buitenwijken al in brand. In grote steden als Marseille, Lyon, Parijs, Lille, Brussel, Antwerpen, Londen, Rotterdam, Amsterdam, Bremen of Hamburg zijn al wijken waar de Sharia, het islamitisch recht, wordt gehanteerd en waar de westerse overheid niet meer durft in te grijpen... BEDANKT: landverraders, de elite, universiteiten, kerken, vakbonden, de media, politici en wegkijkers. De toekomst van jullie kinderen is leven onder de fascistische Sharia, of jaren in een burgeroorlog zijn!!

Door: “Balkanske priče”

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/22 ... an-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37495
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Wo Dec 19, 2018 12:58 am

De islamisering van Europa
PVVpers - Gepubliceerd op 18 dec. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69304
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Ariel » Do Dec 20, 2018 1:58 am

In steeds meer verrijkte buurten is het wandelen met een hond al behoorlijk risicovol, zo blijkt uit een lijst incidenten die elkaar in steeds hoger tempo opvolgen. Het is wachten op de dag dat we vernemen dat het wandelen met een hond verboden wordt, "want beledigend"

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37495
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 27, 2018 11:13 pm

Wat in 732 en 1683 niet lukte, lukt nu wel: de verspreiding van de Islam/Sharia in West-Europa

Posted on December 24, 2018Tweemaal leek deze “religie” van vrede gewapenderhand voet aan de grond te zullen krijgen in het Westen. Beide keren mislukte dat. Maar nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd…Ondertussen zijn ze in West-Europa al met zo’n 30 miljoen. Die zullen West-Europa binnen een paar decennia in een islamitisch kalifaat veranderen… De Algerijnse president Houari Boumédienne tijdens een toespraak voor de VN in 1974: “Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om naar het noordelijk halfrond te gaan. En ze zullen niet gaan als vrienden. Omdat ze daar naartoe zullen gaan om het te veroveren. En zij zullen het met hun zonen veroveren. De baarmoeders van onze vrouwen zullen ons de overwinning schenken”...

Lees verder>>>https://zlj13051967.wordpress.com/2018/ ... st-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37495
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 06, 2019 11:33 pm

“Geboortecijfer”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69304
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 07, 2019 1:44 am

Pilgrim schreef:“Geboortecijfer”...


En dan hebben we hier nog een Franse groene politicus die eist dat Europeanen minder kinderen krijgen om zo lebensraum te creëren voor Afrikanen.

Politicus Franse Groenen: “We moeten minder kinderen krijgen voor het milieu en om ruimte te maken voor migranten”

Yves Cochet was mede-oprichter van de Groene Partij in 1984. Hij was van 2001 tot 2002 Frans minister van Milieu en van 1997 tot 2011 lid van het Franse parlement.
Onlangs gaf hij een interview aan de Franse linkse krant Le Nouvel Observateur.

Frankrijk heeft een van de hoogste geboortecijfers van alle blanke landen (als het daar nog voor in aanmerking komt), deels vanwege de sterke Afrikaanse bevolking daar, maar ook omdat de staat royale subsidies verleent aan gezinnen met kinderen.

Cochet wil dat deze worden teruggeschroefd.

Moeten we de demografische groei afremmen om het klimaat te redden?

(…..) We moeten ook rekening houden met de demografie. Het is een waarheid als een koe: om het aantal inwoners op aarde te verminderen, moeten we minder kinderen maken.

Moeten we de geboorten beperken?

(…..) Ik stel voor om ons beleid dat geboorten aanmoedigt, om te keren door de logica van uitkeringen voor gezinnen om te keren. Hoe meer kinderen u hebt, hoe minder uitkeringen u ontvangt, en zodat u na de derde geboorte niets meer ontvangt!

Moet Frankrijk de meeste moeite doen?

Als we accepteren dat we “neomalthusiërs” zijn, worden we snel beschuldigd van racisme en elitarisme. Daarom wil ik duidelijk maken dat ik mij niet richt op de armste landen, die meer kinderen produceren dan andere landen. Integendeel. De rijke landen zijn de eerste die demografisch moeten afnemen. Zij zijn de landen met de meest vervuilende levensstijlen.

Bovendien zou het beperken van onze geboorten ons in staat stellen om de migranten die bij ons aankloppen beter op te vangen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69304
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Ariel » Ma Jan 07, 2019 2:07 am

En er woont in Belgie ook nog een gekke Belg.

‘Verdubbel de bevolking door migratie’

Het lijkt een knettergek idee, maar hij meent het serieus. Als de academicus Glen Weyl zijn zin krijgt, telt België binnenkort elf miljoen migranten.


Het idee houdt in dat elke Belg 1 migrant naar ons land kan halen. Hij is verantwoordelijk voor die migrant: zorgt vr huisvesting, helpt migrant een job zoeken en waarborgt de integratie. Daarvoor krijgt de Belg een bedrag

Uit het artikel: "de Belg krijgt een bedrag, bijvoorbeeld 5.000 euro per jaar, die de migrant met zijn loon kan betalen. Loopt het mis, doordat de migrant bijvoorbeeld in de illegaliteit verdwijnt, dan betaalt de uitnodigende Belg een boete."
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4130
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor sjun » Wo Jan 16, 2019 12:29 am

Het is natuurlijk wèl de bedoeling dat politiek en religieus uitgevent altruïsme op kosten van anderen plaatsvindt...
:rolleyes:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37495
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 17, 2019 4:04 am

Over vijftig jaar zal West- Europa bezet zijn door de islam
Maxov Max - Gepubliceerd op 16 jan. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37495
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 19, 2019 2:27 am

Straatsburg: Hoofdstad van de EU en “De toekomst van Europa”

Geplaatst op 18 januari 2019

Afbeelding
De Onze Lieve Vrouwe kathedraal in Straatsburg.

“New York, Genève en Straatsburg zijn de enige steden ter wereld waar internationale instellingen gevestigd zijn, terwijl zij geen nationale hoofdsteden zijn”, verkondigt een officiële pagina van de Franse stad trots. “De keuze van Straatsburg als Europese hoofdstad na de Tweede Wereldoorlog is geen toeval. De stad is een stralend symbool van verzoening tussen de volkeren en van de toekomst van Europa”.

Afgelopen december was Straatsburg echter geschokt door een nieuwe terroristische aanslag. Cherif Chekatt, die, terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde, vermoordde vijf mensen, voordat hij werd doodgeschoten in een tweedaagse klopjacht. Onder de slachtoffers van Chekatt waren Italiaanse, Poolse en Franse burgers. Helaas is Straatsburg een van de brandhaarden van het jihadisme in Europa geworden, een ideologie die erop gericht lijkt te zijn om de Europese bevolking te vernietigen, niet om zich met haar te verzoenen.

Het weekblad ‘Valeurs Actuelles’ noemde Straatsburg een “Frans bolwerk van het jihadisme”. Zeven mannen uit Straatsburg, die tussen december 2013 en april 2014 naar Syrië waren gegaan, zijn al veroordeeld tot gevangenisstraffen van zes tot negen jaar. De zwaarste straf werd uitgesproken tegen Karim Mohamed-Aggad, de broer van de zelfmoordterrorist Foued Mohamed-Aggad van het Bataclan Theater. Het weekblad ‘L’Obs’ noemde Straatsburg “land van de jihad”.
“Het is waar dat we hier in Straatsburg en in het departement Bas-Rhin statistisch gezien meer ‘S-bestanden’ [personen die door de autoriteiten als een bedreiging voor de nationale veiligheid worden bestempeld] hebben dan het nationale gemiddelde is”, aldus de burgemeester van Straatsburg, Roland Ries. Farhad Khosrokhavar, socioloog en directeur van studies aan de School voor Vervolgstudies in de Sociale Wetenschappen in Parijs, legde uit:

“Straatsburg is een van de belangrijkste steden van wat men ‘van de jihad doortrokken stedelijke gebieden’ zou kunnen noemen, zoals de buitenwijken van Parijs, Toulouse, Nice of Lyon in het verleden... Straatsburg ligt op het kruispunt van Europa, je hoeft alleen maar de Rijn over te steken om in Duitsland te zijn en je bent niet ver van Zwitserland”.

Er is niet alleen sprake van gewelddadig terrorisme. In een toespraak tot het Europees Parlement in Straatsburg in 2014, zei Paus Franciscus:

“In veel wijken worden we geconfronteerd met een algemene indruk van vermoeidheid en veroudering van een Europa dat nu een ‘grootmoeder’ is, niet langer vruchtbaar en levendig. Als gevolg daarvan lijken de grote ideeën die Europa ooit hebben geïnspireerd hun aantrekkingskracht te hebben verloren en die worden alleen nog maar vervangen door de bureaucratische technische aspecten van de Europese instellingen”.

Islamisten dromen ervan om dit vergrijzende Europa te vervangen en dat gaat hen heel goed af. De aartsbisschop van Straatsburg, Luc Ravel, die in februari 2017 is benoemd door paus Franciscus, verklaarde in juli van dat jaar:

“Moslimgelovigen weten heel goed dat hun vruchtbaarheid van dien aard is dat nu, hoe noemen ze dat?... de Grote Vervanging kan plaats vinden; dat vertellen zij u op een zeer rustige, zeer positieve manier, ´maar hoe dan ook, op een dag zal dit alles van ons zijn...”.

In Straatsburg bevindt zich niet alleen een van de twee vleugels van het Europees Parlement. De stad staat bekend om een van de beroemdste christelijke bezienswaardigheden van Europa, de kathedraal van Onze Lieve Vrouwe van Straatsburg, die een “gotisch meesterwerk” wordt genoemd. De schrijver Victor Hugo noemde het een “gigantisch en delicaat wonder”. De bouw ervan begon in 1015. Robert Schuman, de Franse staatsman en een van de grondleggers van wat de Europese Unie zou worden, dacht aan het project van een Europese Unie, terwijl hij in die kathedraal mediteerde, als “de hoogste kerk van het christendom”.

“Frankrijk is een bevoorrecht doelwit in het plan van de wereldwijde islamisering, bedacht door verschillende staten en door islamitische organisaties”, zei de Algerijnse romanschrijver Boualem Sansal onlangs. Straatsburg is al jaren een magneet voor de politieke islam. Er is niet alleen de Grote Moskee, ontworpen door de Italiaanse architect Paolo Portoghesi, die, zoals Le Monde meldde, gefinancierd is door Marokko, Saoedi-Arabië en Koeweit. De laatste twee landen zijn bekend vanwege de financiering en verspreiding van de radicale islam in Europa. In 2012 was de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken, Manuel Valls, aanwezig bij de inhuldiging van de Grote Moskee, die ook fondsen ontving van de gemeentelijke en regionale overheden. De Marokkaanse imam Abdellah Boussof noemde die “een Elzasser moskee met een Europese roeping”.

“Europese roeping”?

De gemeenteraadsleden van Straatsburg hebben onlangs nog een bouwvergunning verleend voor een nieuwe megamoskee, betaald door de Turken en op minder dan twee kilometer van de Grote Moskee. Het gebouw wordt een van de grootste moskeeën van Europa. De baanbrekende ceremonie voor wat de “Grote Turkse Moskee” wordt genoemd, met twee 36 meter hoge minaretten, werd bijgewoond door Turkse regeringsfunctionarissen, waaronder de vicepremier. In een nieuw rapport ‘Buitenlandse Politiek’ noemde hij het “moskeediplomatie”. De Franse autoriteiten hebben de bouw van niet één, maar twee Grote Moskeeën in Straatsburg mogelijk gemaakt.

De eerste openbare moslimbegraafplaats in Frankrijk werd ook geopend in Straatsburg en er wordt in de buitenwijken van Straatsburg een Frans-Turkse campus gebouwd, met een middelbare school en een faculteit voor de opleiding van imams. Deze werd volledig gefinancierd door Ankara en het is “het meest ambitieuze project ooit voor de moslimgemeenschap van Turkse afkomst in Frankrijk”. “De omvang en de ambitie van het project hebben iedereen verrast”, aldus het dagblad ‘Libération’. Het doel van de middelbare school is blijkbaar om een curriculum aan te bieden dat gebaseerd is op het Turkse curriculum. Saban Kiper, een lokale Turkse leider, heeft het doel niet onder stoelen of banken gestoken: “De middelbare school zal een voorbeeld en centrum van voortreffelijkheid zijn en van invloed op de islam in Frankrijk en Europa”.

Over invloed gesproken; vanuit Straatsburg heeft de Turkse regering de ‘Partij voor Gelijkheid en Rechtvaardigheid’ opgericht, die deel uitmaakt van het netwerk waarmee de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan, via zijn moslimbevolking, Europa wil beïnvloeden. Erdoğan hield in 2015 een verkiezingsbijeenkomst in Straatsburg en de menigte scandeerde “Allahu Akbar”. Straatsburg wordt wel “het laboratorium van de AKP” genoemd, de initialen van de regerende Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling van Erdoğan.

De stad Straatsburg, geleid door de socialistische burgemeester Roland Ries en in strijd met het beroemde Franse secularisme, bood in de schoolkantines vier verschillende menu’s aan. Een kwart van de leerlingen van de openbare school in Straatsburg kiest voor het islamitische halal menu. Scholen, moskeeën, begraafplaatsen, politieke partijen: Straatsburg lijkt gekozen te zijn als het Frans laboratorium van de islamitische afscheiding in het hart van Europa. De politieke islam wordt gevoed door deze “scheiding”, zoals de Franse filosoof Alain Finkielkraut onlangs opmerkte: “Frankrijk,” zei hij, “valt uiteen en er zijn geen recepten om de breuk te verminderen”.

“Straatsburg”, aldus de officiële website van de stad, “belichaamt de fundamentele waarden van Europa”. Dat is waar. Straatsburg is (altijd) de bakermat van het christelijk humanisme en de plek van de Frans-Duitse verzoening na 1945 geweest. In de toekomst zal Straatsburg de “waarden van Europa” blijven belichamen. Maar als de huidige trend zich voortzet, zullen deze waarden het tegenovergestelde zijn van de waarden waarop Europa is gegrondvest; zoals de vrijheid van meningsuiting.

Op 25 oktober 2018 heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) in Straatsburg de beschamende veroordeling van een Oostenrijkse vrouw, Elisabeth Sabaditsch-Wolff, bevestigd, voor wat het EHRM een “beledigende aanval op de profeet van de islam” noemde – en daarmee heeft het, in één klap, de blasfemie-wetten van de islam geaccepteerd en gelegitimeerd. Het was, zoals een nieuwsanalist, geboren in Iran, opmerkte, “de dag dat de vrije meningsuiting in Europa stierf”.

Bron: www.gatestoneinstitute.org

Door: Giulio Meotti

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/18 ... an-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37495
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 24, 2019 2:39 am

Een zogenaamde ‘Europese islam’ betekent in de praktijk een geïslamiseerd Europa

Posted on January 23, 2019

Afbeelding

ALS U NIET OPENSTAAT VOOR DE ISLAMISERING VAN EUROPA, DAN BENT U EEN RACIST!... LPF-lijsttrekker Pim Fortuyn zag de islamisering van Europa als een groot probleem. Vanwege deze analyse werd hij door de gevestigde media neergezet als een racist, islamofoob. Het woord islamofobie is bedacht om ons wijs te maken dat er iets mis is met ons. Heb je kritiek op de islam? Dan ben je een racist. Het is intimidatie... Natuurlijk bestaat moslimhaat, maar dat is niet hetzelfde als het recht om de islam te bekritiseren of belachelijk te maken. Dat doen trouwens ook steeds meer moslims. Maar juist die mensen – die de Koran in vraag stellen of pleiten voor de gelijkheid tussen man en vrouw – wil men het zwijgen opleggen door steeds ‘islamofobie!’ te roepen. Heb je kritiek op het christendom, dan is dat vanzelfsprekend voor ze, maar op de islam schijnt een embargo te staan tegenwoordig...

Links maakt al decennia succesvol gebruik van het bestaande Holocaust-trauma om andersdenkenden aan het schrikken te maken met nazi-gerelateerde termen (fascist, racist). Is een ex-moslim/islamcriticus dan wel een moslimofoob of racist? Een persoon die kritisch is op het christendom wordt toch ook geen christenofoob genoemd of racist? ... Maar, racisme is zeker wanneer je een groep als superieur aan anderen beschouwt. In theorie en praktijk, in de eerste eeuwen van de islam en vandaag de dag, worden moslims als superieur aan ongelovigen(niet-moslims) gezien/zie Koran 3:110/. De meeste moslims hebben zichzelf opgesloten en leven binnen een muur. Alle anderen daarbuiten zijn volgens hen slechte mensen. Zo wordt aan de eigen identiteit gewerkt: zij zijn zelf de beste en de andere mensen slecht. Ze worden opgevoed en gehersenspoeld met haat richting anders-gelovigen. En als je die mensen op dat moment een wapen in handen zou geven, zijn ze er klaar voor...

De oorsprong van de Islam is al het toppunt van racisme, geweld en intolerantie. Dat verdient wel degelijk kritiek. Sterker nog als je daar geen kritiek op hebt, dan heb je geen benul van wat “racisme” inhoudt. Vrijheid van meningsuiting, geloofsvrijheid, democratie, gelijkheid van man en vrouw, scheiding van kerk en staat zijn waarden die volkomen vreemd zijn aan de islam. Deze ideologie is radicaal, fundamenteel, eenkennig, haatdragend, intolerant en ons als minderwaardig bestempelt. Dat zegt niets over ‘de moslim’, maar des te meer over het gevaar van de islam. Je kunt de islam onmogelijk vrijpleiten van misdaden die in naam van de islam worden begaan (die kruistochten waren overigens een soort contrajihad tegen een vijand, die in oorsprong hele christelijke regio’s had geïslamiseerd). Jihadisten moorden op grond van een theologische interpretatie. Terreur is dus één van de gezichten van de islam. ISIS is geen clubje terroristen, maar een ideologie...

De eerste martelaar van de islam in Europa is bekend: priester Jacques Hamel werd tijdens de H. Mis gekeeld door twee ‘soldaten’ van islamitische Staat. Zijn naam voegt zich bij de duizenden christenen die iedere dag uit haat tegen hun geloof levend verbrand, gekruisigd en onthoofd worden. En hoeveel doden zijn er nodig, hoeveel afgeslagen hoofden tot de Europese regeringsleiders de situatie begrijpen waarin zich het Westen bevindt?... “Ik sterf liever rechtop dan dat ik moet leven op mijn knieën,” zei Charb. Dat waren geen loze woorden. Charb is dood. Op 7 januari 2015 werd Stéphane Charbonnier alias Charb, hoofdredacteur van het satirisch weekblad Charlie Hebdo door twee moslims vermoord in het door de politie zwak bewaakte redactiekantoor. Nog elf anderen werden bij deze aanslag gedood. Twee dagen voor zijn dood leverde Charb het manuscript voor zijn boek in bij zijn uitgever. Het boek is er, maar de auteur niet meer. Het boek heeft de vorm van een brief, maar die is, in tegenstelling tot wat je zou verwachten, niet gericht aan moslims. Zijn brief is gericht aan wie hij noemt de huichelaars: de westerse intellectuelen, die ervoor pleiten om de islam te ontzien van kritiek. Heel Europa lijdt onder de islam en het wordt steeds erger!...

Fortuyn is er niet meer. Het demoniseren van Pim Fortuyn door links heeft het klimaat gecreëerd, waarin het legitiem leek om hem voorgoed het zwijgen op te leggen. En inderdaad: de kogel kwam in 2002 van links. Hoewel iedereen deze geschiedenis kent, is dezelfde linkse kerk (en dan hoeven we niet alleen aan de concentratiekamp-cartoon op de VARA-website Joop.nl te denken) wederom bezig met het scheppen van een klimaat, waarin het nu gelegitimeerd lijkt om Geert Wilders het zwijgen op te leggen... De problemen die Fortuyn aankaartte, zijn er nog wel. De massa-immigratie van moslims naar Europa die deze laatste halve eeuw heeft plaatsgevonden, is niet alleen zorgwekkend voor de toekomst, ze is regelrechte zelfmoord van onze cultuur (tot de Tweede Wereldoorlog waren er nauwelijks moslims in West-Europa te vinden, vandaag zijn het er al meer dan 30 miljoen en hun aantal groeit nog steeds). Moskeeën zijn er tegenwoordig overal. Vroeger waren zij zeldzaam. Deze gebouwen worden gebruikt om de islam te verspreiden en integratie in de cultuur van het ontvangende land tegen te gaan, want men is eerst moslim en dan burger, aldus luidt het credo. En naast de honderden moskeeën, tientallen islamitische scholen, boerka’s, halal-voedsel, islamitisch antisemitisme, geweld en bedreigingen tegen andersgelovigen, kent West-Europa ook sharia-enclaves. Er wordt bewust gekozen voor een groeiende schaduwsamenleving, die zich ver boven de Europese samenleving, haar wetgeving, normen en waarden verheven acht (“Vermijd vriendschap met Joden of christenen. Doet u dit toch, dan zal Allah u beschouwen als een van hen” – Koran- 5:51). Laat u niets wijsmaken: een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam bestaat nergens en zal ook nergens bestaan...

Langzaamaan verspreidt de islam zijn macht, zij zal niet stoppen totdat geheel Europa islamitisch is. De islamoloog Bassam Tibi is bekend geworden door zijn uitspraak dat Europa of islamitisch zal worden of dat de islam Europees wordt... Maar hoe ziet zo’n ‘Europese islam’ eruit? Dat blijft koffiedik kijken. Alleszins zal die voorrang moeten geven aan de westerse waarden en zich neerleggen bij de scheiding van kerk en staat, de gelijkheid van man en vrouw, de vrije meningsuiting en zo meer. Dat betekent dat de sharia wordt afgeserveerd en dat de gelovige voortaan het door God gedicteerde Boek met een rode viltstift bij de hand dient te lezen... Maar, er geen Europese Koran kan bestaan. Er is maar één Koran, onveranderlijk en zogezegd door Allah geschreven, waarin geen enkele moslim iets mag wijzigen...

Als de islam ooit macht zouden krijgen hier in West-Europa, dan zal het een trieste dag worden voor het Westen – kortom, voor democratie, mensenrechten, homo’s en lesbiennes, joden en christenen, atheïsten, vrouwen en gewoon over iedereen die de islamistische partijlijn niet volgt (‘De heerschappij is alleen voor Allah.’-Koran:12:40)... Een “geloof” dat gebaseerd is op vrees, angst, terreur, dood en verderf alsmede op het voortdurend bestrijden van ongelovigen/niet-moslims, is geen geloof van vrede en liefde... STOP de islamisering van Nederland/Europa!

Leve de Westerse beschaving (met judeo-christelijke roots)!...

De Islamisering van Europa zal uitmonden in burgeroorlog!
Maxov Max - Gepubliceerd op 12 sep. 2018https://zlj13051967.wordpress.com/2019/ ... rd-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37495
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Europa

Berichtdoor Pilgrim » Vr Feb 01, 2019 11:14 pm

Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland

Xander, 01-02-2019

Afbeelding
Moskee in België (illustratief). (Afbeelding: Getty Images (4)).

Handboek voor moslims in Europa verklaart dat jihad ‘gewapende strijd tegen de ongelovigen’ is – Finland: Iraakse en Afghaanse migranten 40 x vaker zedenmisdadigers dan autochtonen

Volgens de Belgische staatsveiligheidsdienst VSSE circuleren er in zowel binnenlandse als buitenlandse moskeeën handboeken waarin Jodenhaat wordt gepredikt en wordt opgeroepen om homo’s te stenigen of van gebouwen af te gooien. Tevens worden moslims in Europa aangezet om ‘oorlog’ te voeren tegen alle niet-moslims. Ook in Finland dringt islam steeds dieper in de samenleving door, en opereren net als in Groot Brittannië migranten verkrachtingsbendes die zo lang mogelijk door de media en politiek worden genegeerd.

‘Jihad = gewapende strijd tegen ongelovigen’
‘Het belangrijkste principe van jihad is te vechten tegen de ongelovigen en agressors,’ staat in het door Saudi Arabië en andere Arabische Golfstaten gefinancierde handboek van Belgische moskeeën te lezen. ‘De gewapende jihad is een individuele plicht voor iedere moslim.’ Naast geweld tegen ongelovigen wordt specifiek opgeroepen om homo’s te vervolgen en van de daken te gooien, en worden de Joden ‘corrupte, kwaadaardige en verraderlijke’ mensen genoemd.

Dat laatste heeft zijn uitwerking niet gemist, want de opperrabbijn van Brussel durft al sinds 2001, toen hij door Arabische jongeren werd aangevallen, op straat geen keppeltje meer te dragen. En in 2014 vermoordde een moslim vier mensen in het Joodse Museum. Zo zien ‘diversiteit’ en ‘multiculti’ er in het 21e eeuwse Europa dus echt uit.

Snelle radicalisering in gevangenissen
De VSSE waarschuwde eind november dat vooral moslims in gevangenissen in snel tempo radicaliseren, en het gevaar groot is dat zij terreuraanslagen zullen plegen als ze eenmaal zijn vrijgelaten. In september 2018 waren er 130 gevangenen die wegens (hulp aan) terrorisme waren opgesloten.

Recent voorbeeld van zo’n geradicaliseerde gevangene was Benjamin Herman, die zich in de gevangenis tot de islam bekeerde en in mei vorig jaar tijdens zijn 48-urige verlof in Luik al ‘Allahu Akbar’ schreeuwend drie mensen vermoordde en vier anderen verwondde.

Politiek correcte conclusie: Niet islam, maar ‘discriminatie’ is de oorzaak
Ondanks deze schrijnende terreurdaad en de overduidelijke haatzaaiende opdrachten in het moskeeënhandboek weigerde de VSSE echter de islam als factor van radicalisering aan te wijzen. In plaats daarvan wordt op geheel politiek-correcte wijze de schuld gegeven aan zaken zoals discriminatie en werkloosheid. Kortom: ‘wij’ Europeanen hebben het weer gedaan.

Vermoedelijk heeft dat ook te maken met de ‘jihad hoofdstad van Europa’, zoals Brussel-Molenbeek –ook wel ‘Klein Marokko’ genoemd- officieus te boek staat. In het beruchte stadsdeel zijn 51 moslimorganisaties actief die al aan tal van jihadisten een veilig heenkomen boden, waaronder de terroristen die in 2015 de aanslagen in Parijs pleegden. (1)

Finland: Islamisering door verkrachtingsbendes
Ook Finland heeft te maken gekregen met islamisering. Net als in Groot Brittannië opereren er in het Scandinavische land zogenaamde ‘grooming’ bendes, oftewel georganiseerde serieverkrachters. In december arresteerde de politie in het noordelijke Oulu zeven migranten wegens het herhaaldelijk, over een periode van 10 maanden verkrachten van een 10 jarig meisje. De migranten zijn allemaal tussen de 20 en 40 jaar oud en zijn de afgelopen jaren door Finland opgenomen.

Volgens veel inwoners van Oulu zijn deze voornamelijk uit moslims bestaande bendes constant bezig om in winkelcentra Finse meisjes te ver- en misleiden. De politie verdenkt inmiddels 16 migranten wegens het misbruiken en/of verkrachten van diverse 10 tot 15 jarige meisjes. Ook in de hoofdstad Helsinki werden migranten gearresteerd.

Na de verkrachting van het 10 jarige meisje en de arrestatie van 7 migranten in Oulu toonde premier Juha Sipilä zich met de zo karakteristieke Europese naïviteit ‘geschokt’, terwijl hij toch echt had kunnen en moeten weten wat er zich al decennia in het Britse Rotherham en tal van andere Britse steden heeft afgespeeld (en helaas nog steeds afspeelt).

Om over de statistieken van zijn eigen overheid maar niet te spreken, want daaruit blijkt dat Iraakse en Afghaanse migranten tot 40 x vaker seksuele misdrijven plegen dan autochtone Finnen.

Politie doet pas iets als vaders recht in eigen hand nemen
Net als in Groot Brittannië werden de slachtoffers van de migranten, en ook hun ouders, niet meteen geloofd. Pas toen twee boze vaders online een val opzetten voor enkele daders begon de politie en gemeente iets te doen met de vele tientallen aangiften en waarschuwingen die er al lagen, maar die om politiek-correcte redenen werden genegeerd.

De meeste Finnen reageerden dan ook sarcastisch op de volgens hen huichelachtige reactie van de premier, die namelijk strengere immigratieregels had beloofd, maar in realiteit exact het omgekeerde heeft gedaan. Nog steeds lijkt de Finse overheid niets substantieels te willen gaan doen aan de urgente problemen met (moslim)migranten, waardoor die zich feitelijk onaantastbaar kunnen gaan voelen.

Boodschap islamitisch centrum: Westerse meisjes zijn smerig
Mede hierdoor kan de verspreiding van islamitische haatboodschappen ook in Finland onverminderd doorgaan. In januari publiceerde het Andalus Islamitisch Centrum in Kastelholm een afbeelding van twee lolli’s, waarvan er één was uitgepakt en besmeurd was met vuil en insecten. ‘Dit is waarom de hijab een grote rol speelt in de islam,’ luidde de begeleidende tekst. De boodschap is helder: Westers geklede vrouwen en meisjes zijn smerig en mogen door mannen worden misbruikt. En dat is dan ook precies wat er overal in (West) Europa wordt gedaan.

Enige partij die zich verzet wordt door media verketterd
Net als het RN in Frankrijk, de AfD in Duitsland en de PVV en het FvD in Nederland is de partij van de Ware Finnen met zijn waarschuwingen voor massa immigratie en de islam een roepende in de politieke woestijn. De slogans ‘Finnen Eerst!’ en ‘We pakken ons land terug!’ worden door de media ‘racistisch’ genoemd. De Twitter account van leider Jussi Halla-aho, die de islam eens ‘een religie van pedofielen’ noemde (3), werd geblokkeerd.

‘Lessen uit het verleden niet geleerd’
‘Ongeacht wat politici beweren staat het vast dat we de lessen van het verleden niet hebben geleerd,’ aldus analist David Bergman voor The Gatestone Institute. ‘Bewijs uit andere landen heeft herhaaldelijk het verband tussen een conservatieve tak van islam en seksuele agressie aangetoond. Terwijl de politie en politici erop gebrand blijven het probleem onder tafel te houden, en de media en digitale giganten degenen die er openlijk over spreken censureren, kunnen de bendes blijven floreren.’

Hoop dat het probleem vanzelf overgaat, en ondertussen blijven zwijgen over de gruwelijkheden die worden begaan, is volgens Bergman een ‘alarmerend signaal voor de dochters van Finland, die hierdoor niet veilig zullen zijn,’ wat niet alleen voor de Finse, maar ook voor alle andere Europese ‘dochters’ geldt.

Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Gatestone Institute
(3) Politico
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... in-Finland
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten