Europa onder het zwaard van de islam.

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Europa onder het zwaard van de islam.

Bericht door Eliabe »

Europa onder het zwaard van de islam

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: februari 2002) (Laatste bewerking: 25 februari 2011)

Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten waar de islamitische immigranten zich als bezetters gedragen. Velen zijn van mening dat de multiculturele samenleving en de integratiepolitiek zijn mislukt omdat het merendeel van de immigranten gewoon niet van plan is te integreren. Volgens de Duitse Bondskanselier Angela Merkel is de poging om van Duitsland een multiculturele samenleving te maken, mislukt. Zij voegde daaraan toe dat haar land zich een tijdlang voor de gek heeft gehouden. Het was een vergissing om te denken dat de gastarbeiders die in de jaren zestig in Duitsland kwamen weer weg zouden gaan. Merkel deed deze uitspraken op een jongerenbijeenkomst van haar partij, de CDU, op 16 oktober 2010 in Potsdam. "Dat is niet de realiteit", zei ze over de verwachting dat gastarbeiders na verloop van tijd weer huiswaarts zouden keren. Even later voegde ze daaraan toe: "De poging om een multiculturele samenleving op te bouwen en naast elkaar te leven, is mislukt, volkomen mislukt." Met deze uitspraken sloot Merkel zich aan bij Horst Seehofer, leider van de CSU, die zei: "Multiculti is dood!" Ook andere politieke leiders beginnen aarzelend toe te geven dat de multiculturele samenleving op een enorme flop is uitgelopen.

Net als in Duitsland bieden ook in de rest van Europa de moslims weerstand aan elke vorm van integratie en wordt de nadruk gelegd op de slachtofferrol wanneer er kritiek is op hun optreden. Steeds meer Europeanen vinden dat de oprukkende islam een halt toe moet worden geroepen en zijn het knuffelen door de overheden van deze bevolkingsgroep meer dan zat. Het minste of geringste commentaar op hun houding levert de reactie op dat ze worden gediscrimineerd. Islamitische geestelijken verkondigen het sprookje dat de islam geen vijand is van Joden en Christenen. Moslims, Joden en Christenen zouden altijd in harmonie met elkaar hebben samengeleefd. De geschiedenis vertelt echter een heel ander verhaal. Ze beweren dat islamitisch terrorisme voortkomt uit sociale en politieke grieven en dat de rest zich prima gedraagt in de westerse democratieën.

Europa zich willoos naar de islamitische slachtbank voeren

Volgens de op 20 augustus 1946 in Katowice (Polen) geboren de Duitse schrijver Henryk Broder laat Europa zich willoos naar de islamitische slachtbank voeren. Hij zegt dat Europa niet meer in staat zal zijn het naderend onheil af te wenden en dat een vijandelijke overname niet meer te voorkomen is. In zijn boek ‘Hurra, wir kapitulieren’ laat Broder zien hoeveel vrijheid Europa al heeft opgegeven in de ijdele hoop een vijandelijke overname te voorkomen. Op verschillende plaatsen in Duitsland worden de bezwaren van islamitische ouders tegen zwemonderwijs voor meisjes geëerbiedigd. De ARD zag af van de uitzending van een documentaire over de vervolging van christenen in de Arabische wereld. Broder onttrekt zich demonstratief aan de politiek correcte hang naar harmonie, en voorziet hiermee in een grote behoefte. Hij noemt Europa ‘een vrouw in de vijfde maand van haar zwangerschap die nadenkt over het gebruik van voorbehoedsmiddelen.’Naast het feit dat zijn opmerkingen in Duitsland stormachtige bijval hebben geoogst, krijgt hij ook de meest afschuwelijke verwensingen naar zijn hoofd geslingerd vanwege zijn Joodse afkomst. Men wenst dat hij naar Israël vertrekt om daar afgeschoten te worden door de PA/PLO terreurbendes.

Voor meer tekst zie:
http://www.franklinterhorst.nl/Europa%2 ... 0islam.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Wapen van Holland
Berichten: 26
Lid geworden op: di mar 15, 2011 2:29 pm

Re: Europa onder het zwaard van de islam.

Bericht door Wapen van Holland »

Er wordt niet langer van de moslims verwacht dat ze integreren. Europa gaat een stapje verder. Ze wensen totale assimilatie. En laat assimilatie nou iets zijn dat niets te maken heeft met integratie... Integratie heeft bereidwilligheid nodig van beide kanten. Terwijl het geluid van het Westen steeds maar rechtser klinkt en steeds vaker doelt op de moderne moslims, zijn de moslims er niet extremistischer op geworden. Nederlanders hebben hun oer-Hollandse nuchterheid verloren.
mercator
Berichten: 19280
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Europa onder het zwaard van de islam.

Bericht door mercator »

De enige oplossing voor het moslimprobleem gaat verder dan assimilatie, massale deportatie is nodig.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Europa onder het zwaard van de islam.

Bericht door Monique »

Wapen van Holland schreef:Integratie heeft bereidwilligheid nodig van beide kanten.
Dit wordt constant verkondigd zonder duidelijk te maken hoe dat dan moet.

Zeg nu eens wat ik (hollandse autochtone atheïste) zal moeten doen zodat een ander hier kan integreren?
Amorele atheistische nitwit
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77323
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Europa onder het zwaard van de islam.

Bericht door Ariel »

Wapen van Holland schreef: Nederlanders hebben hun oer-Hollandse nuchterheid verloren.
Nee, niet geheel verloren. God zij dank vinden we onze Hollandse nuchterheid weer terug en denken we steeds vaker nuchter na over waarom WIJ als niet moslims ons bezig moeten houden ( lees..lastig gevallen worden ) met Islamitische zaken zoals haram, halal, onverdoofd slachten, overmatig veel hoofddoekjes in winkels op straat, enz enz, met aparte zwemuurtjes en loketten voor moslima's, lelijke moskees met afzichtelijke minaretten in bijna elk dorp en stad. Ik kan zo nog wel even doorgaan.
Heb jij je nooit afgevraagd waarom wij onze Hollandse nuchterheid niet verloren hebben tegenover andere bevolkingsgroepen die de Islam niet aanhangen? Groepen die met liefde in onze gemeenschap opgenomen worden en die het helemaal niet erg vinden om te assimileren zonder dat ze thuis hun eigen cultuur verliezen. Een beetje Islam is voor een niet moslim te dragen, maar te veel Islam is ondragelijk.
Alles waar TE voor staat is niet goed. Het is namelijk niet onze cultuur...en ook wij willen niet assimileren of zelfs maar integreren in een moslim gemeenschap.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
BFA
Berichten: 11592
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Europa onder het zwaard van de islam.

Bericht door BFA »

Wapen van Holland schreef:ijn de moslims er niet extremistischer op geworden
Mohammedanen zijn er juist heel wat extremistischer op geworden en denken dat ze hier de plak kunnen zwaaien omdat het hier allemaal reeds van hen is.
Sorry hoor. Wie met zijn kont in de lucht leeft vraagt achter een kastijding. Niets verkeerd aan het ingaan op die vraag.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Europa onder het zwaard van de islam.

Bericht door H.Numan »

Wapen van Holland schreef:Er wordt niet langer van de moslims verwacht dat ze integreren. Europa gaat een stapje verder. Ze wensen totale assimilatie. En laat assimilatie nou iets zijn dat niets te maken heeft met integratie... Integratie heeft bereidwilligheid nodig van beide kanten. Terwijl het geluid van het Westen steeds maar rechtser klinkt en steeds vaker doelt op de moderne moslims, zijn de moslims er niet extremistischer op geworden. Nederlanders hebben hun oer-Hollandse nuchterheid verloren.
Dat assimileren hebben ze nooit gedaan. Wat men zag als 'assimilatie' is niet meer dan het hoogst noodzakelijke om in leven te blijven in een nieuwe kolonie. Vergelijk het maar met het kunnen spreken van een paar woordjes indiaans door kolonisten in Amerika.

We mogen de mohammedanen daar overigens best dankbaar voor zijn. Juist omdat ze hoe dan ook weigeren om wat voor beperkte handreiking te doen gaan ze langzaam maar zeker voor gaas. Stel je eens voor dat ze dat wel gedaan hadden: dan zou de PVV op dit moment geen zetels hebben. We zouden vermoedelijk een links coalitie hebben, waarin de SP en GL vrijwel zeker deel van zouden uitmaken. Niet tijdens deze verkiezingen, maar al een hele tijd.

Links is hard bezig op het verkeerde paard te gokken. Met links doel ik ook op het CDA, de CU en D66. Het CDA omarmt haar aartsvijand van harte. Hetgeen op termijn dodelijk is. Je kan geloof bijzonder ruim zien, dat weet ik. Maar om je aartsrivaal met open armen te ontvangen en op te nemen binnen je partij is politieke zelfmoord. Natuurlijk kunnen christenen van diverse smaken samen in 1 partij. Maar zelfs na 30 jaar (!) spreekt men nog steeds over bloedlijnen... Het verschil tussen de KVP en de ARP is een flink stuk kleiner dan tussen het CDA en mohammedanen.

D66 zijn mensen die niet tegen zielig kunnen. Dat gaat ook niet werken. Kijk nou naar Libië. Kadaffi dreigt -zeer terecht, vanuit zijn positie- met het openen van het hek. 'Verdrijf mij, en miljoenen Afrikanen komen naar jullie toe'. Er is nogal een groot verschil tussen het opnemen van 120.000 zieligerds per jaar en 1.200.000 zieligerds.

De PVV is zeer beslist niet de oplossing, maar vooralsnog de beste oplossing - voor ons. In ieder geval een goede stap in de richting.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
mercator
Berichten: 19280
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Europa onder het zwaard van de islam.

Bericht door mercator »

H.Numan schreef:
We mogen de mohammedanen daar overigens best dankbaar voor zijn. Juist omdat ze hoe dan ook weigeren om wat voor beperkte handreiking te doen gaan ze langzaam maar zeker voor gaas.
Absoluut, integratie van moslims moet ten allen prijze vermeden worden, en gelukkig werken ze zelf volop mee aan hun cultureel isolement . Ze willen niet civiliseren, ze willen vastklampen aan hun oude achterlijkheid waar ze om een of andere reden ontzettend trots op zijn.
Als de moslims nu worden vergeleken met de Joden uit de jaren 30 loopt de vergelijking daarop al mank. De meerderheid van de Duitse Joden was cultureel niet meer te onderscheiden van de Duitsers, terwijl de moslims juist zélf zich willen manifesteren als een aparte kaste binnen de gast-maatschappij.

Geïntegreerde en hoog opgeleide moslims willen we helemààl niet hebben, veel te gevaarlijk. Een goede moslim is een domme moslim.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Europa onder het zwaard van de islam.

Bericht door Eliabe »

De islamisering van Europese steden.

De islamisering van vele Europese steden is geen toeval. Dit is het resultaat van een zorgvuldig voorbereide en bewuste strategie van bepaalde moslimleiders, in gang gezet in 1980. En nu inderdaad in de grote steden de oorspronkelijke inwoners zich gedwongen voelen te verhuizen door intolerantie en geweld van met name jongeren van Turkse en Marokkaanse afkomst is een directe gevolg van deze bekende Islamitische oorlogstactiek. In totaal zou Nederland ruim 131.000 criminele Moslim kinderen tellen, een aantal dat in werkelijkheid veel hoger ligt. Meer details uit het onderzoek zullen de komende dagen bekend worden, maar laat ons intussen toch onderstrepen dat hier opnieuw het bewijs wordt geleverd dat politiek onvermogen en capitulatie voor het dogma van de “multicultuur=capitulatie van de moslims met de grote aantallen” een bedreiging vormen voor onze democratische instellingen. Het is ongehoord dat de Nederlandse overheid in deze materie ter plaatse blijft trappelen in een “onderzoeksfase”, en kennelijk nog steeds research doet naar een fenomeen dat al véle jaren klip en klaar bekend is bij wetsdienaars, straatmonitoren en sociologen en bovendien ook talloze keren is aangeklaagd door modale Nederlanders die in of rond probleemwijken wonen en direct last ondervinden van jeugdige pestkoppen en boefjes. De oorspronkelijke inwoners van deze wijken ontvangen weinig tot geen hulp van de overheid. Ook niet als er sprake is van openlijke vijandigheid jegens Nederlandse etniciteit die in de grote steden in minderheid is, om maar te zwijgen over de vijandigheid t.a.v. onze westerse waarden en normen en onze democratie.
De islamitische gemeenschap is sterk groeiende in Nederland/Europa. Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.
De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten. Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”.
Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de “redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen belijden” krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Het is dus niet ondenkbaar dat er op demografisch gebied een verschuiving plaats zal gaan vinden. Dit betekent dat de bevolkingsgroep die alléén de islam als politiek- religieus- en rechtsysteem erkent, sneller groeit dat de oorspronkelijke Nederlandse/Europese bevolking. Hierbij mag men niet vergeten dat de islam het toestaat oorlog te voeren tegen de ongelovigen om hen te onderwerpen, te doden of weg te voeren in slavernij. Het is wel degelijk een realiteit dat iedereen in Europa die vrijheid en democratie nastreeft het gevaar loopt dit binnen afzienbare tijd niet meer zonder gevaar zal kunnen doen. Het is nu reeds een feit dat de Nederlandse regering voor de eerste de beste gebalde islamitische vuist door het stof gaat. Dit geldt evenzo voor alle Europese regeringen.
Om te onhouden: Allah is niét dezelfde god als die tot wie de gelovige Westerling zich richt als hij God of Jehovah aanroept. De islam is géén religie zoals het moderne christendom, maar een geloofssysteem dat de staat ondergeschikt maakt aan Allah, diens profeet en bij uitbreiding de mulla’s, imams, sjeikhs. Een moskee is géén kerk, maar een ontmoetingsplek waar inderdaad ook wordt gebeden. In niet-islamitische landen (Dar ul-Harb) is een moskee vooral een “outpost”, een fort als het ware waar de Dawa (verspreiding van de islam middels verleiding en misleiding) wordt gecoördineerd en aangestuurd. Onderzoek wijst uit dat quasi alle moslimterroristen hun mosterd halen in de lokale moskee… Al te dikwijls worden er wapens ontdekt en zijn er inzamelingen ten bate van terroristische organisaties, enzovoort.
De koran is ook géén torah of bijbel, géén compilatie van geschriften die “omschrijven en beschrijven” wat zich ooit in de oudheid heeft afgespeeld, maar een boek dat “voorschrijft hoe “de onderworpene” zich nu en morgen hoort te gedragen”. Een boek dat ook als gangmaker dient voor de hadiths (de opgetekende getuigenissen over handelingen en uitspraken van de zelfverklaarde profeet Mohamed), een immense verzameling geboden en verboden, dikke kluiven vol doe-dits en doe-dats, dikwijls op het lachwekkende af.
Moslims in Nederland klagen maar dat het in Nederland ontbreekt aan tolerantie. Maar hoe tolerant moeten wij zijn? Tot er geen enkele homosexueel meer wordt geaccepteerd? Tot de laatste kerk is vervangen door een moskee? Tot er ‘eindelijk’ een moslimpartij in de regering zit? De meest intolerante ideologie eist nog meer tolerantie.
De media kritisch onder de loep nemend, is het alsof een kritisch tegengeluid te verwaarlozen is, danwel niet bestaat. De media schijnt meer belang te hebben bij het verdedigen van een kwaadaardige ideologie, dan kritici op een serieuze manier aan het woord te laten. In het kader van de multikul worden de oorspronkelijke bewoners van Nederland/Europa gedwongen zich aan te passen aan de islam die zich in Nederland/Europa heeft gevestigd. De islam dient zich aan te passen aan Nederland/Europa en niet andersom. In Nederland is het ongebruikelijk dat er op een balkon, drie hoog achter, een schaap wordt geslacht voor een offerfeest. Halal eten op scholen is niet gebruikelijk. De moskee die het straatbeeld bepaald is on-Nederlands. Lopend op een Amsterdamse markt zonder nagenoeg geen Amsterdams te horen maar Berbers of Arabisch, geeft een niet Nederlands gevoel. Het weigeren van een uitgestoken hand omdat er een vrouw aan vastzit, is volgens de Nederlandse fatsoensnormen, onfatsoenlijk en het toont geen respect voor vrouwen. Burqa’s in het straatbeeld is geen Nederlands cultuurverschijnsel.
Kortom, hoe is het mogelijk dat van vrijwel ieder volk ter wereld wordt geaccepteerd dat er wordt gevochten voor het behoud van de eigen identiteit, maar wanneer dit in Europa gebeurt, dit als racistisch en intolerant wordt bestempeld?
Er is feitelijk niets mis met andere culturen in de samenleving, mits deze culturen zich vrijwillig conformeren aan de Westerse normen en waarden. Een aanpassing van de Nederlandse/Europese bevolking aan deze culturen is ongewenst. Bovendien levert aanpassing aan de Nederlandse/Europese normen en waarden respect op. En daardoor zal samen leven als vanzelf gaan. Daar is geen inburgeringcursus voor nodig.
Het is in Europa fout gegaan door de, door de EU toegestane en aangemoedigde, immigratie uit islamitische landen. Met deze massa-immigratie is ook de politieke oorlogsdoctrine, de islam, Europa binnen gedrongen. De politiek leiders spreken nog steeds over immigratie. Het wordt echter steeds duidelijker dat er in dit geval nooit sprake is geweest van immigratie maar van kolonisatie.
Ik kom uit Egype en wil ik geen islaimitische dictatuur meer.
Groetjes
dilane
http://www.twitlonger.com/show/a2u95f" onclick="window.open(this.href);return false;
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Plaats reactie