Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Mahalingam
Berichten: 41060
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Mahalingam » Di Nov 01, 2011 11:17 pm

In Frankrijk hebben ze een tijdschrift 'Charlie Hebdo' en dat is satirisch/humoristisch/leuk op zijn Frans. En dus controversieel. En helemaal deze week . We zullen wel weer het nodige horen van boze muzelmannen in Frankrijk.

Afbeelding
Prophet Mohammed to 'guest edit' French satirical weekly
Satirical French magazine Charlie Hebdo is on Wednesday to publish an edition edited by prophet Mohammed, the polemical weekly said, in "honour" of Islam's influence on the Arab Spring.

"In order fittingly to celebrate the Islamist Ennahda's win in Tunisia and the NTC (National Transitional Council) president's promise that sharia would be the main source of law in Libya, Charlie Hebdo asked Mohammed to be guest editor," said a statement.

The weekly has been rebaptised Sharia Hebdo for the occasion, and will feature on its cover a picture of Mohammed saying: "100 lashes if you don't die of laughter!"
On the back page, a picture of Mohammed wearing a red nose is accompanied by the words: "Yes, Islam is compatible with humour."
The cover was circulating on social media such as Twitter on Tuesday, with many users incensed and describing it as "puerile".

The weekly's publisher, known as Charb, rejected accusations that he was trying to provoke.
"We feel we're just doing our job as usual. The only difference is that this week, Mohammed is on the cover and that's quite rare," he told AFP.

A Paris court in 2007 threw out a suit brought by two Muslim organisations against Charlie Hebdo for reprinting cartoons of prophet Mohammed that had appeared in a Danish newspaper, sparking angry protests by Muslims worldwide.
http://www.expatica.com/fr/news/local_news/prophet-mohammed-to-guest-edit--french-satirical-weekly_185605.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1436
Lid geworden op: Vr Okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor KevinB » Wo Nov 02, 2011 12:02 am

Inderdaad, de muzelmannen zullen wel weer van zich laten horen. Het is af te wachten of ze dat publiek zullen doen en of er al dan niet rellen van komen (die kans bestaat, denk ik). Vanaf de 'minbar' in de moskeeën zal ook wel weer een heleboel haat en ranzigheid tegen het Westen en tegen de "kuffar" gespuwd worden. Zo bewijzen ze andermaal dat ze niks gevoel voor humor hebben, omdat elke rede en elke menselijkheid is afgestompt door een achterlijke woestijnideologie uit de zevende eeuw. En zo bewijzen de Mohammedanen andermaal hun ware gelaat.

Overigens vind ik deze satire persoonlijk best geslaagd. In ieder geval die grap op de voorpagina.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Charlie Hebdo in de fik gestoken

Berichtdoor Manon » Wo Nov 02, 2011 10:11 am

Redactie "Charia Hebdo" vernield door brandbom

De redactie van het satirische weekblad "Charlie Hebdo", dat woensdag een speciaal nummer uitbrengt na de verkiezingen in Tunesië, is in de nacht van dinsdag op woensdag vernield door een brand die aangestoken werd. Dat meldt een politiebron. Er zou een molotovcocktail naar het gebouw gegooid zijn, maar er vielen geen gewonden.

In het nummer van woensdag "viert" de krant, die voor de gelegenheid de titel "Charia Hebdo" kreeg en de profeet Mohammed als hoofdredacteur had, "de overwinning" van de islamistische partij Ennahda in Tunesië.
De brand brak uit rond 1 uur 's nachts en is onder controle. Volgens de politie werd niemand opgepakt.

Tekenaar Charb, die ook de publicatiedirecteur van het blad is, meent dat de brand rechtstreeks verbonden is met het verschijnen van "Charia Hebdo".
http://www.vandaag.be/buitenland/82437_ ... ndbom.html

ssst... dit is geen nieuws, geen terreur, en geen bedreiging. Dit waren gewoon kwajongensstreken.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74985
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Berichtdoor Ariel » Wo Nov 02, 2011 10:14 am

En ja hoor. Dit was te verwachten. Moslims liggen dus niet in eeen deuk van het lachen. Ik ben benieuwd of het weekblad Charlie Hebdo buigt voor de terreur.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41060
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Nov 02, 2011 10:35 am

Veiligheid van meningsuiting.

Afbeelding

Een actie-foto van de brand.
In Le Monde: Le siège parisien de "Charlie Hebdo" a été incendié
http://www.lemonde.fr/actualite-medias/article/2011/11/02/le-siege-parisien-de-charlie-hebdo-a-ete-incendie_1597146_3236.html
De uitgave is al gedrukt en ligt in de winkels. Nu hopen dat het extra goed verkoopt zodat de schade enigszins financieel wordt gecompenseerd.

Afbeelding

Aanvulling: ik lees bij PowNews :
"Door de brandbom en de aanzienlijke schade zal 'Sharia Hebdo' zeker een week later uitkomen."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Ozes » Wo Nov 02, 2011 2:45 pm

Het is een zwakte van de Islam dat deze constant de vrijheid van meningsuiting moet aanvallen, zo een aanval levert weer reacties op vanuit het Westen die hun als "onderdrukking" in hun moskeeën kunnen bespreken om de Moslims hypersensitief over kritiek te houden. Als er te lang geen actie word ondernomen ebt het gevoel van strijd weg en kunnen ze de 5e colonne moeilijker in de hand houden.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20418
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor King George » Wo Nov 02, 2011 8:05 pm

De religie van vrede is weer eens duidelijk niet de religie van humor.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74985
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Ariel » Do Nov 03, 2011 1:58 pm

Satirisch
Sylvain Ephimenco

Misschien was het toch niet zo een goed idee, van het Franse satirische blad Charlie Hebdo, om de islamitische profeet Mohammed als tijdelijk hoofdredacteur aan te stellen.
Toen ik dit dinsdagochtend hoorde, schudde ik meewarig met mijn hoofd: nee, die profeet Mo is niet de juiste persoon voor een satirisch hoofdredacteurschap.

Zelf had hij helemaal niets met humor, toen hij nog leefde. In die tijd kon je beter iedere vorm van satire en spot vermijden als het om profeet Mo en zijn leer ging. Vraagt het eens aan de dichter Ka'b ibn al-Asjraf die een paar sarcastische verzen schreef over de vrouwen van de profeet: op last van Mohammed werden de poëet en zijn satanische verzen netjes geruimd.

Nu vind ik natuurlijk wel dat Charlie Hebdo een reputatie hoog heeft te houden. Dit blad las ik toen ik nog adolescent was. Grappig, puberaal, soms moedig, en altijd antiklerikaal. Maar na al die duizenden stukjes, spotprenten en columns over de slechtheid van kerk, priesters, Jezus en de paus, raakte ik wel oververmoeid. Overigens is er na die tientallen jaren van talrijke artikelen tegen de kerk nooit een christenfundamentalist geweest die op het idee kwam om een brandbom naar het hoofd van Charlie te werpen.

Anders gaat het met Mohammed en zijn meest opgewonden dienaren. Het blad had zich amper in Charia Hebdo omgedoopt en lag nog niet in de kiosken, toen de redactie eergisterennacht in vlammen opging. Molotovcocktail.

Gisterenochtend defileerden Franse politici en prominenten eensgezind voor een woud van microfoons en camera-lenzen. En hun angstige boodschap klonk uniform: dit is het werk van 2 of 3 fanatieke gekken, terwijl de gehele islamitische gemeenschap in France voor vrijheid van meningen en spot staat en de aanslag natuurlijk veroordeelt.

Ik was op slag gerustgesteld.

Althans totdat ik de verklaring van Hassan Moussaoui tegenkwam, de voorzitter van de Parijse raad van het 'Culte Musulman': "We veroordelen deze daad maar we veroordelen ook de daad van Charlie Hebdo. We veroordelen de publicatie van deze karikaturen, humor heeft grenzen, de vrijheid van meningsuiting heeft grenzen."

Vervolgens ging ik op de Facebook pagina van Charlie kijken. Daar wemelde het van reacties die voor een groot deel van islamitische Facebook-geregistreerden kwamen, dus niet anoniem. Een pret, een lol dat men had. De algemene teneur was: prima die aanslag als jullie nog steeds niet willen begrijpen dat je de spot met Mo niet mag drijven. Hier en daar bloeiden ook elegante tirades over die 'vuile vieze joden' die Charlie steunden. De Charlie-moderator van het blad was kennelijk nog drukbezig zijn verkolde computer bij elkaar te rapen.

Aanleiding voor het sharia-nummer van het blad was de verkiezingswinst van de islamitische fundamentalistische partij Ennahda in Tunesië. Maar in Frankrijk zijn er 600.000 Tunesiërs. En hoewel men in dat land de mond vol heeft van een 'Europese islam', lees: verfranst en modern, stemden bijna de helft van de Tunesiërs uit Frankrijk voor Ennahda (45,8 procent in Noord-Frankrijk en 49,8 procent in Zuid-Frankrijk). Dan had die naïeve Charia Hebdo het beter moeten weten.

http://www.trouw.nl/tr/nl/6849/Sylvain- ... isch.dhtml
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41060
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Mahalingam » Do Nov 03, 2011 2:56 pm

Interview met die Hassan Moussaoui van de 'Culte Musulman':
http://religion.blog.lemonde.fr/2011/11 ... cceptable/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Ozes » Do Nov 03, 2011 2:59 pm

Ongeveer 12.000 reacties op zijn Facebook op twee items.

http://www.facebook.com/pages/Charlie-Hebdo-Officiel/106626879360459?ref=ts


@Mahalingam, kan je wat over dat interview vertellen ?
Ik spreek geen frans :knorrie:
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Mahalingam
Berichten: 41060
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Mahalingam » Do Nov 03, 2011 4:53 pm

De manier iets te begrijpen (soms maar half, maar iets is beter dan niets) van tekst in vreemde taal is de Google Translate gebruiken. Met deze link: http://translate.google.com/?hl=nl
Je kan dan een stuk tekst inplakken of een adres (URL) van een website.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74985
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Ariel » Vr Nov 04, 2011 2:11 pm

Volkskrant-journalist tegen cartoons over religie

vrijdag 4 november 2011

Volkskrant-medewerker Joost Pollmann vindt dat media geen satirische strips moeten maken over religie. Aanleiding is de aanslag op het Franse weekblad Charlie Hebdo. 'Laat de heiligen met rust'.

Dat schrijft de striprecensent in een brief in de Volkskrant.

Aards en hemels
Volgens Pollmann moeten Westerse cartoonisten onderscheid maken tussen ‘aards en hemels’: ‘Pak de beleidsmakers aan, laat de heiligen met rust.’

Aanleiding voor zijn brief is de aanslag eerder deze week op Charlie Hebdo. Dit satirische weekblad heeft een editie gemaakt waarin de islamitische profeet Mohammed gasthoofdredacteur was.

Charia Hebdo
Ook wordt Mohammed afgebeeld op de cover van het blad, dat voor de gelegenheid Charia Hebdo heette, een verwijzing naar de islamitische wetgeving sharia.

Bij de aanslag is het kantoor van het blad ernstig beschadigd. Volgens Pollmann, die ook stripfestivals organiseert, is de redactie van Charlie Hebdo ‘naïef’, omdat het blad de aanslag niet zag aankomen.

Er wonen 3,5 miljoen moslims in Frankrijk en het blad werd enkele jaren geleden al eens bedreigd vanwege Mohammed-cartoons. Dan is het volgens Pollmann naïef om verrast te zijn over een aanslag.

Turkije
Turkije is voor de Volkskrant-medewerker een voorbeeld dat het Westen ook zou moeten volgen. Daar mogen cartoonisten ‘ongestraft harde grappen maken over de politiek, maar ze blijven met hun handen af van de geestelijkheid’.

‘Vanuit onze cultuur (die van de zogenaamde West-Europese Verlichting) is het misschien moeilijk te beseffen dat er landen zijn waar ‘Heilig Huisje’ nog altijd met hoofdletters wordt geschreven. Toch verdient het aanbeveling om het voorbeeld van de Turkse cartoonisten te volgen. Laat de heiligen met rust,’ aldus Pollmann.

De Mohammed-editie van Charlie Hebdo wordt goed verkocht. De eerste druk van 75.000 exemplaren is uitverkocht en het blad laat er nu 175.000 bijdrukken.

Door Robin van der Kloor

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Cultu ... eligie.htm


Wat een perfecte dhimmie is Joost Pollmann geworden. We zijn trots op hem . worthy:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Rechtsliberaal
Berichten: 172
Lid geworden op: Do Sep 02, 2010 8:52 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Rechtsliberaal » Vr Nov 04, 2011 2:13 pm

Wel, die allahverdomde schijtlaars Joost Pollmann mag oprotten naar landen als Turkije of Singapore. Turkije is de grootste gevangenis voor journalisten, en journalisten aldaar dagen juist Erdogan uit ondanks de boetes. Geen Azijnbode voor mij

Mahalingam
Berichten: 41060
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Nov 04, 2011 2:30 pm

Hier een fotocopy van het papieren ingezonden brief.
http://www.geenstijl.nl/archives/images/VKstripgeengodSVP.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41060
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Nov 04, 2011 2:51 pm

De website van Charlie Hebdo is offline gegaan.
Reden: de provider in België, Host Bluevision, kreeg veel aanvallen te verwerken (o.a. hacking webpages en DDOS aanvallen) en wat het erge was, ze kregen doodsbedreigingen.
Bluevision "doesn't want to put it back online (because) they received death threats," charliehebdo.fr's editor Valerie Manteau told AFP.
"Either the police reassure them and we manage to convinced them to put it back online, or we change host."
http://www.expatica.com/fr/news/local_news/death-threats-force-french-mohammed--paper-offline_186287.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74985
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Ariel » Vr Nov 04, 2011 3:18 pm

Geplukt van internationaal. Als je wacht totdat de uitzending voorbij is dan kan je via de computer naar het programma kuisteren.

There is a strand on BlogTalkRadio called Radio Jihad Network, with a few voices.

There is one tonight, with someone who may be familiar to older FFI members.
His show from last week can be heard here, to get a taster of what to expect:
http://www.blogtalkradio.com/radio-jiha ... ty-matters

Tonight he will be discussing stuff to do with the burning of Charlie Hebdo's offices:

The link to tonight's show is here:
http://www.blogtalkradio.com/radio-jiha ... ty-matters

The show lasts two hours. It starts at 6 pm Eastern iIme - which is currently 10 pm British Summer Time.
There is a chat room, active between those hours.
And people who want to call in can do so on this (New York) number:
Telephone: (347) 857 – 1380.

Maybe this is a direction that FFI could think about embarking upon. Just a thought....

May the radishes of redemption set you free......
http://forum09.faithfreedom.org/viewtop ... ead#unread
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Ozes » Vr Nov 04, 2011 3:29 pm

FFI radio waarbij FF-leden kunnen inbellen (skype) zou best tof zijn.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74985
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Ariel » Vr Nov 04, 2011 4:16 pm

Ozes schreef:FFI radio waarbij FF-leden kunnen inbellen (skype) zou best tof zijn.


Inderdaad, maar ik vermoed dat het te duur is.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Ozes » Vr Nov 04, 2011 6:45 pm

Ik weet niet hoeveel mensen deel kunnen nemen in een skypemeeting, dat is iedergeval gratis.
Er zijn ook genoeg gratis webconferences met audio, maar de meeste van deze beperkingen zich tot 10 deelnemers. Je kan daarbij wel documenten delen, presentaties tonen en gezamenlijk aan projecten werken. Best tof.

paltalk is gratis tot 100 deelnemers ^^)
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20418
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor King George » Vr Nov 04, 2011 10:22 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41060
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Mahalingam » Za Nov 05, 2011 6:15 pm

Afbeelding
Ik geloof niet in God maar Alllah maakt me wel bang.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41060
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Mahalingam » Za Nov 05, 2011 7:31 pm

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41060
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Mahalingam » Za Nov 05, 2011 8:43 pm

Over die:
" Volkskrant-journalist tegen cartoons over religie"
Commentaar Carel Brendel: "Toch jammer dat Luther, Calvijn, Galilei, Descartes, Spinoza, Voltaire en Darwin de adviezen van Joost Pollmann niet hebben opgevolgd."

Pownews is de strip-deskundige van de Volkskrant gaan opzoeken. Te zien hier:
http://www.powned.tv/uitzendinggemist/pownews.html
vanaf 12:40
Hij blijft bij zijn standpunt en Theo van Gogh had maar zijn mond moeten houden dan was die nu nog in leven geweest.
Dus geen cartoons maken die Boze Moslims geven. Simpel toch?
Er bestaat nu eenmaal geen veiligheid van meningsuiting.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5304
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Scarlatti » Za Nov 05, 2011 10:48 pm

skype is gratis en je kunt er dacht ik ook met meerdere tegelijk bellen.
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Tijdschrift Charlie Hebdo en Mohammed.

Berichtdoor Ozes » Zo Nov 06, 2011 8:48 pm

Scarlatti schreef:skype is gratis en je kunt er dacht ik ook met meerdere tegelijk bellen.De gratis opties zijn:
Paltalk; 100 deelnemers, waar je dus veel informatie kan uitwisselen en nieuwe mensen met wellicht bruikbare vaardigheden kan ontmoeten.
Webconference: Hierbij kan er geskyped worden met rond de 10-15 personen en bijvoorbeeld aan presentaties, teksten, folders, videos worden gewerkt.
Blogtalkradio.com; Hier kunnen meerdere personen een gesprek leidden zonder limiet op luisteraars en deelnemers via de text-chat. Voor skype integratie moet je wel betalen, en dat is ongeveer 400$ per jaar. Elke blogradio krijgt een telefoonnummer aangewezen welke gebeld moet worden om met de bloggers te spreken.

Je hebt op dit laatste gebied nog veel alternatieven zoals http://anymeeting.com/, waar tot 200 mensen gratis kunnen deelnemen. Het zou mooi zijn om een platform op te zetten waardoor er 24/7 infidels online zijn om elkaar te ondersteunen en nieuwe infidels van informatie te verschaffen. Wellicht kunnen via zo een systeem ook mensen worden geinspireerd zich iets meer tegen de islam te verzetten dan slechts comments achterlaten op youtube of spreken op forums.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten