Pagina 1 van 15

F**CKING HOOFDDOEK. F**CKING NIQAB

Geplaatst: za apr 21, 2012 9:04 pm
door Eliabe
Ik zal jullie ‘ns wat vertellen over de verlichte islam die de Turkse President Gül nastreeft. Die bestaat niet. De islam is voor het verlichte deel van de Turkse populatie een vloek, een juk dat ze van zich af willen schudden maar het lukt niet. Het verlichte deel van de Turkse populatie doet niet onder voor de VVD: wat je achter je eigen voordeur doet, met wie en in welk rollenspel, dat moet je helemaal zelf weten. Maar buiten de voordeur zijn we allemaal gelijkwaardig of je nou man of vrouw bent, gelovig of niet.

De verlichte islam, die bepleit dat je als vrouw mee kunt doen aan de samenleving, óók met hoofddoek, is een farce. De verlichte islam stelt dat God, Allah of hoe je de schepper ook mag noemen, een onderscheid heeft gemaakt tussen zijn schepsels. De vrouwen kregen hersenen, de mannen spierballen (dat van die hersenen is mijn optimistische interpretatie. Je bent feminist of niet). Ja, je mag van de verlichte islam als vrouw meedoen aan de samenleving. Moet je je wel aan de dresscode houden, en de hoofddoek is daar onderdeel van. De verlichte islam stelt dat mannen en vrouwen niet gelijkwaardig zijn. Het zijn nooit mannen die een hoofddoek moeten dragen. Het zijn nooit mannen die niet naar school mogen. Het zijn nooit mannen die geacht worden voetveeg te zijn. Het zijn nooit mannen die geen auto mogen rijden. Het zijn nooit mannen die orders moeten aannemen. Het zijn nooit mannen die een burka moeten dragen. Het zijn nooit mannen die ontkend worden in hun bestaan, emoties en grondrechten. Het zijn nooit mannen die uit naam van een godsdienst gediscrimineerd worden. Dat zal ook nooit gebeuren aangezien ook de verlichte islam net als het christendom wordt voorgeschreven, opgelegd en gemanipuleerd door mannen.

Vandaar dat vrouwen vrijwillig een hoofddoek opzetten. Net zo vrijwillig als meisjes die voor loverboys vallen. Of Oost-Europese vrouwen die op de wallen eindigen. Ja, die vrouwen bepalen dat allemaal zelf. De hoofddoek is emancipatie, zoals seks met vreemden tegen betaling waar je zelf geen cent van terugziet ook emancipatie is. Ik denk dat een hoer met hoofddoek een gat in de markt zou zijn. Speciaal voor islamitische hoerenlopers. Het idiote van de verlichte islam die Gül en de zijnen nastreven is de bewering dat je als vrouw, mét hoofddoek óók kunt deelnemen aan de samenleving. Dát is hun waarheid. En die ontkracht, ontkent én verkracht dat ándere recht: dat je als vrouw zónder hoofddoek óók mág deelnemen aan de samenleving. Als voorwaardig, gelijkwaardig mens. Omdat je daar recht op hebt - ook als je geen man bent.
http://www.metronieuws.nl/columns/fckin ... FfSLX44zX/" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: za apr 21, 2012 9:15 pm
door Ozes
Veel goede reacties eronder. Uiteraard wat politiek correcte meningen, wat doorgeslagen frankfurters en moslims, maar die heb je altijd.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: za apr 21, 2012 9:36 pm
door Schepsel
Ik ben geen hysterische feministe, maar ik krijg altijd een akelige onaangename kriebel in mijn buik als ik Opzij opensla en geconfronteerd word met een mild obscene exhibitie van een keur aan zo bedroevend mogelijke voddendraagsters. Waar zijn de barricades. Dit zouden ze toch minstens zo erg moeten vinden als porno! Die vrijheid van ze. Ik verlies mijn hoop in de bewaking van vrouwenrechten.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: za apr 21, 2012 10:37 pm
door Dhana
Ik word steeds misselijker van Beatrix en consorte. Nog geen 2 maanden geleden aan het slijmen in de Emiraten of waar was dat ook al weer. Nu een de hemel inprijzend redevoering voor de heer Gül. Nog nooit zoveel flauwegül bij elkaar gehoord. Als het allemaal niet zo gevaarlijk was, zou ik er om lachen.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: za apr 21, 2012 10:50 pm
door Schepsel
Dhana schreef:Ik word steeds misselijker van Beatrix en consorte. Nog geen 2 maanden geleden aan het slijmen in de Emiraten of waar was dat ook al weer. Nu een de hemel inprijzend redevoering voor de heer Gül. Nog nooit zoveel flauwegül bij elkaar gehoord. Als het allemaal niet zo gevaarlijk was, zou ik er om lachen.
Ik snap het nog wel om je aan lokale conventies te houden in een gebedshuis. Verder was ze toch vodloos? We willen hier ook dat meneer Baard braaf de hand schudt.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: za apr 21, 2012 11:03 pm
door Ozes
Dhana schreef:Ik word steeds misselijker van Beatrix en consorte. Nog geen 2 maanden geleden aan het slijmen in de Emiraten of waar was dat ook al weer. Nu een de hemel inprijzend redevoering voor de heer Gül. Nog nooit zoveel flauwegül bij elkaar gehoord. Als het allemaal niet zo gevaarlijk was, zou ik er om lachen.
Elk jaar is het eerste of tweede koninklijke bezoek in een islamitisch land.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: zo jul 01, 2012 2:57 pm
door Mahalingam
Afbeelding

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: zo jul 01, 2012 3:01 pm
door Dhana
Mahalingam schreef:Afbeelding

Wat doen al die Jomanda's daar?

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: vr jan 04, 2013 10:26 pm
door Mahalingam
Een Mohammedaans echtpaar stuur hun dochter en haar jongere broertje naar de St Cyprian's Greek Orthodox primary in south London. Dat gaat goed en geeft geen moeilijkheden.
Tamelijk tolerante Moslims zeker die ouders. Nou, niet helemaal (of helemaal niet, liever gezegd).
Want dan wordt het meisje negen (maan)jaren en is ze (uit)huwbaar. Dus komt ze op school in hoofddoek want dat moet. De school pikt het niet. De ouders stappen naar het hooggerechtshof.
De godsdienstvrijheid van het 9-jarige kind is in het gedrang gekomen.
Muslim parents sue primary school over ban on hijab
St Cyprian's Greek Orthodox primary in south London faces being hauled before the High Court amid claims that its uniform policy breaches children’s religious freedom.
The couple insisted it would be a sin for their nine-year-old daughter’s head to be uncovered while in the presence of male teachers.
The move represents the latest in a series of legal challenges against school uniform rules on religious and racial grounds.
http://www.telegraph.co.uk/education/ed ... hijab.html

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: za jan 05, 2013 12:23 am
door Dhana
IK zou wel eens willen zien wat er gebeurt als een Christenmeisje met een kruisje om haar nek daar naar een islamitische school komt.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: zo jan 06, 2013 3:23 am
door H.Numan
Niks, want het arme kind struikelt voor een tram. En als er geen tram in die straat rijdt voor een vrachtauto. De school zal dit verschrikkelijk vinden. Gelukkig weet allah het 't beste! :sheik:

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: zo jan 06, 2013 10:47 am
door Manon
Het rare is dat die christenmeisjes niet naar zo'n islamschool WILLEN gaan!
Ik vraag me af waarom al die moslims dan persé toch naar zo'n christenhondenschool willen gaan.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: ma jan 07, 2013 2:29 am
door H.Numan
Eerstens omdat daar een veel betere opleiding wordt gegeven. Op een mohammedaanse school leer je alleen onthouden. Als je alles kunt onthouden ben je geheelonthouder.
Tweedens omdat het best prettig is als die dhimmies jouw koters voorzien van een goede opleiding. Scheelt jouw een hoop moeite.
En derdens, niets is leuker dan dhimmies te kunnen treiteren en sarren.

Hoofddoekenreligie. Religie van godsdienstwaanzin.

Geplaatst: di jan 08, 2013 7:54 am
door Hans v d Mortel sr
H.Numan schreef:Eerstens omdat daar een veel betere opleiding wordt gegeven. Op een mohammedaanse school leer je alleen onthouden. Als je alles kunt onthouden ben je geheelonthouder.
Tweedens omdat het best prettig is als die dhimmies jouw koters voorzien van een goede opleiding. Scheelt jouw een hoop moeite.
En derdens, niets is leuker dan dhimmies te kunnen treiteren en sarren.
Dit laatste wat je schrijft klopt niet volgens mij. Het zit bij gelovige moslims tussen de oren. Bij islamitische blindgangers speelt vooral de wet van Pavlov. Zij zijn nu eenmaal domme onnadenkende mensen, maar niet gek. ZE WETEN ALLEMAAL DAT ZIJ VAN EEN LAGERE ORDE ZIJN! ZIJ WETEN DAT DONDERSGOED! Dat tonen hun hersenen aan. Kennisbeschaving komt niet uit de Mohammed registers, maar door de vooruitgang in beschaving van christenen, joden, hindoes, boeddhisten en atheïsten. En als zo'n islamitische 'allah'-pop dan toch moet kiezen, kiest zij voor christelijk onderwijs. Tenminste, als je het beste voorhebt met je kinderen. Zij kiest, want alleen vrouwen in islam steken met kop en hoofddoek uit boven de man qua intelligentie. Het is niet veel, maar net genoeg om de wil van 'allah' op een uiterst huichelachtige manier te omzeilen.

Om haar van vuilspuiterij doordrenkte geweten te sussen, blust de overtuigde moslima haar religieuze binnenbrand met de gedachte dat dit vast en zeker de wil van 'allah' is. Huichelaars zijn ze. Want moet je die domme hoofddoeken wijven in de Gaza strook horen gillen wanneer hun kind is gedood door beantwoord geweld van Israël op Hamas terreur. Alsof het dan plotseling toevallig per uitzondering NIET de wil van 'allah' betreft.

Voor wie het nog niet helemaal begrijpt. Religie is het geloof in de onmacht.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 3:07 pm
door Mahalingam
Soms kan een mens zich gewoon vergissen. Het komt evenwel ook voor dat men zich vergist en dan schuldig is aan discriminatie. Dat overkwam een jonge elesgevende.
Normaal werkt die op een Lyceé maar hij ging ook les geven aan een universiteit. En de hoofddoekregels zijn dan anders. Wat elders in het onderwijs niet mag, mag wel aan een universiteit. En een ieder wordt geacht de wet te kennen.

Student falsely ejected for wearing Muslim veil
According to regional news website Press Ocean, the Tunisian student was asked by her science lecturer at the University of Nantes in western France to remove her hijab when she arrived for the course.

The 24-year-old refused, at which point she is believed to have been asked to leave the lecture. The student went immediately to complain to officials in the Faculty of Sciences.

A controversial 2004 law prohibits the wearing or open display of religious symbols in all French schools and colleges, but it does not apply to universities. A similarly contentious law was introduced in 2010 banning the wearing in public of the full Muslim face veil, the niqab. It did not however forbid the wearing of the hijab headscarf.

Realizing the embarrassing mistake, faculty bosses quickly returned the student to the lecture, where the teacher made an apology.
It is believed the stand-in lecturer may have made the error because he is usually employed in a lycée college, where the hijab headscarves are banned.

Police sources confirmed to Presse Ocean that the student had lodged an official discrimination complaint.
http://www.thelocal.fr/page/view/studen ... P6NW_Je70G
Zal dat kassa-kassa worden voor de gelovige gehoofddoekte?

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 3:19 pm
door Dhana
Daarom dragen ze allemaal hoofddoeken. Je weet maar nooit hoeveel dat nog eens op kan leveren. Zo iets als meespelen met de loterij.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 3:21 pm
door Ariel
Police sources confirmed to Presse Ocean that the student had lodged an official discrimination complaint.
Uiteraard is een excuus niet genoeg als je een "racist" zijn baan kan laten verliezen, en mischien ook nog wat euros aan dit voorval kan over houden.
Wat zijn moslims toch een rancineus volk.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 5:47 pm
door Danube
Ariel schreef:
Police sources confirmed to Presse Ocean that the student had lodged an official discrimination complaint.
Uiteraard is een excuus niet genoeg als je een "racist" zijn baan kan laten verliezen, en mischien ook nog wat euros aan dit voorval kan over houden.
Wat zijn moslims toch een rancineus volk.
Moslims vormen geen volk, Christenen trouwens ook niet.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 6:11 pm
door Ariel
Danube schreef:
Moslims vormen geen volk, Christenen trouwens ook niet.
Ik mag dan geen groot licht in jouw ogen zijn Danube, maar ik weet dat moslims geen "volk" vormen. Net zo min als Islam een ras is. Blijkbaar is het wel bon ton onder jouw slag welopgevoed en beschaafd menschenvolk om Islam als een ras te beschouwen , zodat men een ieder die kritiek op Islam heeft als racist kan uitschelden.

Maar Ter Zake...men kan met het woord volk een groot aantal mensen bedoelen, bijvoorbeeld "Er was veel volk aanwezig". En bij binnenkomst van een huis riep/ roept men soms: "Volk?", om te vragen of er mensen aanwezig zijn.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 6:15 pm
door Danube
Ariel schreef:
Danube schreef:
Moslims vormen geen volk, Christenen trouwens ook niet.
Ik mag dan geen groot licht in jouw ogen zijn Danube, maar ik weet dat moslims geen "volk" vormen. Net zo min als Islam een ras is. Blijkbaar is het wel bon ton onder jouw slag welopgevoed en beschaafd menschenvolk om Islam als een ras te beschouwen , zodat men een ieder die kritiek op Islam heeft als racist kan uitschelden.

Maar Ter Zake...men kan met het woord volk een groot aantal mensen bedoelen, bijvoorbeeld "Er was veel volk aanwezig". En bij binnenkomst van een huis riep/ roept men soms: "Volk?", om te vragen of er mensen aanwezig zijn.
We zijn het eens met de aantekening dat de term racisme meer omvat dan van toepassing op het (problematische) begrip mensenras.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 6:30 pm
door Ariel
Danube schreef:
We zijn het eens met de aantekening dat de term racisme meer omvat dan van toepassing op het (problematische) begrip mensenras.
Religieus racisme is door jouw slag mensen uitgevonden om islamofoben de mond te snoeren. Een religie is GEEN ras.

Deze Belgische bekeerde moslima Afbeelding is van een ander ras als deze somalische moslima. Afbeelding

Beide zijn ze moslim, maar beide zijn ze van een ander ras. .

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 6:33 pm
door Danube
Ariel schreef:
Religieus racisme is door jouw slag mensen uitgevonden om islamofoben de mond te snoeren. Een religie is GEEN ras.
Dat is correct. Het discrimineren, stigmatiseren en uitkafferen van moslims betreft echter wel racisme. Kan dit kwartje vallen?

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 6:46 pm
door Ariel
Danube schreef: Kan dit kwartje vallen?
Nee, omdat het een vals kwartje is.

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 6:49 pm
door Schepsel
Is het discrimineren, stigmatiseren en uitkafferen van neo-nazi's racisme?

Re: F**CKING HOOFDDOEK.

Geplaatst: di jan 22, 2013 6:50 pm
door Danube
Schepsel schreef:Is het stigmatiseren en uitkafferen van neo-nazi's racisme?
Nee.

Tegenvraagje: Is het stigmatiseren en uitkafferen van Joden racisme?