Uw criminele EU-vertegenwoordigers

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18909
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Uw criminele EU-vertegenwoordigers

Berichtdoor King George » Wo Feb 13, 2013 3:21 pm

Uw criminele EU vertegenwoordigers

Afbeelding Soms stel je je zelf de vraag, waarom ben ik geen crimineel geworden ? En dan bedoelen wij niet zo maar een crimineel in de trant van, ” je bent een boef “, nee een echte crimineel compleet met strafblad. Voor de afwisseling willen wij het dan niet hebben over onze vaderlandse politici of bestuurders van semi openbare instanties. Nee, en wij gaan het ook niet hebben over de fractieleider van de 50Pluspartij, want ook die zaak loopt nog. Nee, wij willen u aan de hand van een aantal voorbeelden laten horen, wie er zo allemaal in het EU parlement zit en zat, allen gewapend met een strafblad, hetgeen echter zoals u inmiddels weet de kansen om een goed betaalde baan als onrendabele, alleen maar vergroot.

Inmiddels kan er toch zonder overdrijven gesteld worden, dat in de politiek “misdaad loont”. Wij durven zelfs een stapje verder te gaan om te stellen dat misdaad al dan niet met een veroordeling zelfs een prè is om het in de politiek en zeker in die van de EU verder te brengen. Wij laten dan even die mannen en vrouwen buiten beschouwing die geen echt strafblad met zich mee dragen, maar die door middel van voor de normale burger onverklaarbare U – bochten op hun politieke pad kans zagen het tot topbanen in Brussel te schoppen.. Neem Manuel Barroso, een overtuigde Maoist, die als je zijn redevoeringen volgt nog niets van zijn oude streken verleerd is en toch op dit moment duidelijk zijn stempel drukt op hetgeen er in Europa gebeurt en daarmee uw toekomst en die van uw kinderen in sterke mate negatief beïnvloedt. Nee, dan hebben wij het nog niet over de ” kleine vissen” ,zoals b.v. onze eigen Neelie Kroes, die in ons land een spoor van dubieuze broodkruimels achter liet, banden had met eveneens dubieuze O.G. baronnen en die het toch al weer een tijdje als EU commissaris in Brussel weet uit te houden.

Maar niemand, maar dan ook niemand in ons land die een de vinger opsteekt, en dat zeker al niet in Brussel doet, om middels een goede speech zaken aan de orde te stellen welke in een democratische samenleving niet door de beugel kunnen, maar door middel van een ondoorzichtig web van “Nacht und Nebel” acties inmiddels totde dagelijkse “waarheid” ( of moeten wij het al over “Pravda” hebben ) behoren.

De droom van een aantal EU apparatsjiks die met een goed oud USSR voorbeeld voor ogen trachten van de EU een soort nieuwe Noord Korea te maken lukt wonderbaarlijk wel en in eigen land en wordt dit wederom uit eigenbelang toegestaan, waartoe uw volksvertegenwoordigers ook weer vanwege eigenbelang of totale onkunde hun steentje toe bijdragen. EU sceptisme wordt afgedaan als populisme, waarbij toegegeven diegene die zich EU sceptisch opstellen dat in de meest gevallen niet echt handig aanpakken, hetgeen de voorstanders van de EU de ruimte geeft kritiek af te doen als opruiend geklets.

Dus moeten wij onze troost maar weer zoeken bij Nigel Farage, die in een van zijn “meesterwerken” de aanwezige EU bonzen de mantel uitveegt, zoals slechts Farage dat kan.
GeenNieuws
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41291
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Uw criminele EU-vertegenwoordigers

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 13, 2013 5:32 pm

Toch zou ik ook graag een groot aantal voorbeelden zien van EU-politici met een strablad waarbij vermeld wordt aan wat voor misdaden ze zich schuldig gemaakt hebben.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Uw criminele EU-vertegenwoordigers

Berichtdoor Schepsel » Wo Feb 13, 2013 6:49 pm

Jammer, die vergelijking met Noord-Korea. Doordat die zo extreem is en bovendien niet accuraat komt het over als een onnozele complottheorie.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten