Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71908
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Ariel » Vr Jul 05, 2013 2:38 pm

Afbeelding


Heil Martin !!!! Eng ventje, deze ex-boekverkoper Martin Schulz. De man heeft niet eens een fatsoenlijke opleiding, en is nu de President of the European Parliament. Heel gevaarlijk. Hij is de incarnatie van Hitler. Ook Hitler dacht zo groot geworden.

Tijd voor een Europese staatsgreep

US have one currency, one Central Bank and one Govt. Europe has one currency, one Central Bank and...17 govts! Cannot go on like this. Deze tekst werd vandaag getwitterd door het pers- en mediateam van Martin Schulz, de voorzitter van het europarlement. Heel veel tijd om aan karaktermoord te doen hebben we niet, dus we verwijzen gemakshalve maar naar zijn twitteraccount. Ook over de timing, twee dagen na de staatsgreep in Egypte, zullen we niet veel woorden vuil maken. En hoewel Schulz wel vaker dit soort dingen zegt, kunnen we dit niet ongemerkt laten passeren. Het laat perfect zien hoe ver de volksvertegenwoordigers in Brussel en Straatsburg verwijderd zijn van het leven van alledag. Van mensen die wel iets moeten doen voor hun geld. En Schulz verkoopt ook nog eens onzin. Ten eerste: in de VS zijn er 12 centrale banken. Net zoveel als in Europa, al zijn er hier 28 landen en 12 munteenheden voor nodig. Natuurlijk is er zoiets als de eurozone, maar dat is een tragische en kolossale blunder/collectieve vlaag van verstandsverbijstering gebleken. Daardoor is alle economische flexibiliteit uit moeilijk bestuurbare landen geslagen en zitten we nu opgescheept met een hilarische poppenkast van anticharismatische Brusselse bestuurders die 13 van de 17 landen bezuinigingen opleggen, waar die landen zich vervolgens maar matig aan houden. Gevolg: economische krimp of stagnatie, fors stijgende werkloosheid maar vooral een fors eroderend draagvlak voor alles en iedereen waar ook maar een zweem van Europa omheen hangt. Maar dan het argument dat Schulz aandraagt.

TINA. There Is No Alternative. De landen zouden zelf niet in staat zijn de 21e eeuw te overleven. Echt. Daarom werken we ook samen. Natuurlijk zien we de voordelen van een interne markt, ook al zitten daar net zo goed nadelen aan. En natuurlijk snappen we dat gezamenlijke regels op het gebied van mededinging tegenwicht kan geven aan multinationals die graag regeringen tegen elkaar uitspelen. Maar we snappen ook democratie. Het is niet voor niets dat in de door Schulz zo bejubelde VS veel minder mensen de moeite nemen om überhaupt maar te stemmen. Al was de opkomst van 59% nog wel een stuk hoger dan die in Nederland voor de Europese verkiezingen (40%). Ons voorstel: als Schulz wil vasthouden aan 'one country, one currency' dan lijkt ons 28 het juiste aantal. En anders: GTFO!

http://daskapital.nl/2013/07/tijd_voor_ ... aatsg.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71908
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Ariel » Vr Jul 05, 2013 3:24 pm

Henk Spekman...( PVDA ) noemt Martin Schulz zijn grote held. Hij heeft zelfs zijn foto aan zijn computer geplakt.

hansspekman Hans Spekman 2u
Lief kaartje gekregen van de @jspvda van hun grote held. Hij hangt aan mijn computer pic.twitter.com/jZKDEMJY5K


Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor H.Numan » Za Jul 06, 2013 2:36 am

Amerika was niet een land, voor hun burgeroorlog. Daarvoor voelde de inwoners van een bepaalde staat zich eerst Texaan of New Yorker, en dan pas Amerikaan. De verschillen destijds waren behoorlijk wat kleiner dan nu binnen de EU. Er zijn meer dan 20 compleet verschillende talen. Nog meer compleet verschillende culturen. Hoe ga je daar 1 land van maken?
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71908
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Ariel » Za Jul 06, 2013 9:22 am

H.Numan schreef: Hoe ga je daar 1 land van maken?


Daar maakte Hitler zich ook niet druk om.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15632
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Martin Schulz: "Mein Befehl zählt!"

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jul 06, 2013 10:38 am

H.Numan schreef:Amerika was niet een land, voor hun burgeroorlog. Daarvoor voelde de inwoners van een bepaalde staat zich eerst Texaan of New Yorker, en dan pas Amerikaan. De verschillen destijds waren behoorlijk wat kleiner dan nu binnen de EU. Er zijn meer dan 20 compleet verschillende talen. Nog meer compleet verschillende culturen. Hoe ga je daar 1 land van maken?

Jij denkt na. De vraag is: Waarom doen anderen dit niet?

En mijn vader leerde mij vroeger altijd: Als je iets niet weet of begrijpt, vraag het dan aan de leraar.

Schaam je nooit voor je onwetendheid!

Ik heb een karakter eigenschap waar in niets aan kan doen. Ik hoef die zelden in de practijk toe te passen. Want vrienden zoek je zelf uit. Schulz zou nooit mijn vriend kunnen worden. Waarom niet? Die man heeft zulk een afstotelijke vieze walgelijke rot kop, daar loop je liever met een grote boog omheen. Die Schulz zou best een kinderlokker kunnen zijn. Of de reïncarnatie van Hitler. Ik moet zeggen, Hitler zag er vele malen appetijtelijker uit dan deze afstotelijke enge lelijke vieze te vroeg geboren dwerg.

Afbeelding

Afbeelding
Ik kan hier echt niet lang naar kijken. Hier word ik echt onpasselijk van. Ik zou zo niet een twee drie nog zo'n engerd kunnen bedenken. Die oogjes . . . eigenlijk alles . . . :SOS:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18862
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor King George » Ma Jul 08, 2013 4:09 am

Mogen wij concluderen dat de Jonge Socialisten in de PvdA een soort jeugdstormbrigade van Martin Schulz is? En hoeveel van ons belastinggeld wordt er in de vorm van subsidies hieraan verstrekt? Graag even concrete bedragen! Opdat de belastingbetalers weten voor hoeveel zij een poot worden uitgedraaid! Opdat niemand meer kan zeggen dat zij het niet hebben geweten!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Monique » Ma Jul 08, 2013 1:32 pm

US have one currency, one Central Bank and one Govt.

Dit is niet waar.
Iedere staat heeft zijn eigen wetten. Ze hebben wel dezelfde grondwet.

Maar, ik vind die vergelijk steeds tussen europa en de US sowieso nergens op slaan.
De US is een land opgebouwd uit immigranten. Er is nooit "1 cultuur" geweest. (behalve dan die van de oorspronkelijke bewoners en we weten wat daar mee gebeurd is).
Europa is een verzameling landen/culturen die toevallig op hetzelfde continent liggen.

De enige vergelijking tussen US en Europa die hout snijdt is die betreffende het lot van de oorspronkelijke bewoners.

Die schulz is een héééél erg eng mannetje.
Hij heeft europa al verkocht. De prijs was het "leiderschap" van de islamitische staat europa.
(leider uiteraard enkel als spreekbuis van de haatbaarden van de "religion of permanent offence" (dank je Pat)
Amorele atheistische nitwit

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71908
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Ariel » Wo Jul 10, 2013 10:20 am

Hier begrijp ik weinig van. Nog niet zo lang geleden sprak deze man met een geheel andere tong. Nu zegt hij.....dat de EU macht terug moet geven aan lidstaten.
Betekent dat dat we voortaan zelf mogen beslissen in wel flesje we de olijfolie doen? Dat soort macht? Vette hap!!! :rolleyes:
Migratie en klimaatonzin . Dat zijn de zaken waar een land zelf over behoort te beslissen.

Voorzitter Europees Parlement wil dat EU macht teruggeeft aan lidstaten

De Europese Unie moet meer taken teruggeven aan de lidstaten. Alleen essentiële zaken als migratie en klimaatverandering moeten centraal worden geregeld.

'Doe lokaal wat lokaal kan, regionaal wat regionaal kan, nationaal wat nationaal kan,’ zegt de voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz deze week in een interview met weekblad Elsevier.

Schulz reageert op de brief van het kabinet van afgelopen juni over de vermindering van het aantal Europese regels.
Euroscepsis

Over de groeiende euroscepsis in de Europese Unie (EU) zegt Schulz: ‘Ik geloof dat we het vertrouwen van de burgers kunnen terugwinnen.

Om te beginnen moeten we niet iedereen die kritisch is eurosceptisch noemen. Ik ben een enthousiaste pro-Europeaan, maar ik vind dat de EU in een catastrofale situatie zit. In Nederland en Duitsland hebben ze het gevoel dat ze veel betalen en er niets voor terugkomt. In Griekenland dat ze onder een vreemd regime staan. Om hier uit te komen, moeten we Brusselse taken teruggeven aan de nationale staten.’

Schulz zegt het op bijna alle Europese punten eens te zijn met minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA). ‘We zijn buren. Wonen tegenover elkaar op de grens. Dus ja, dat terugbrengen van taken, steun ik. De Unie moet zich concentreren op internationale handel, migratie, belastingvlucht, klimaatverandering, georganiseerde criminaliteit. Voor die dingen moet de EU goed worden uitgerust.’

De Europese Commissie moet volgens hem feitelijk de EU-regering zijn die verantwoording aflegt tegenover het Europees Parlement en tegenover de lidstaten van de Europese Unie.

http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/ni ... -1306540W/
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18862
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor King George » Wo Aug 14, 2013 5:36 pm

Martin Schulz gaat helemaal voor de EUSSR van collectivisme:
http://www.trouw.nl/tr/nl/4504/Economie ... isme.dhtml


Maakt u zich maar op voor nog meer beklemmende regelzucht en hogere belastingen! De Europese superstaat moet en zal er komen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18862
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor King George » Do Jan 16, 2014 3:16 pm

Beloning EP voorzitter Schulz goudomrand

Afbeelding


De PVV Eurofractie heeft vandaag opheldering gevraagd over de opmerkelijk goudomrande beloning die de voorzitter van het Europees Parlement, de heer Schulz, ontvangt voor zijn werkzaamheden. Naast zijn standaard salaris blijkt hij nog veel meer te ontvangen.

Lucas Hartong, lid van de Begrotingscontrolecommissie van het Europees Parlement laat weten dat hij dit - terecht - belachelijk vindt:


“De heer Schulz blijkt aanspraak te maken op een staf van 39 medewerkers en 2 dienstauto’s met chauffeur. De staf van Schulz en de chauffeurs mogen uiteraard de VIP ruimte op Zaventem airport gebruiken. Kosten: 33.000 euro op jaarbasis. Dat is op z’n zachtst gezegd al aardig riant. Verder ontvangt hij een ‘representatievergoeding’ van 1418 euro per maand en een ‘woningvergoeding’ die 15% bedraagt van een AD 16/3 ambtenarensalaris. Dat komt neer op 2939 euro per maand voor het huren van een woonruimte. Een gewoon lid van het Europees Parlement ontvangt salaris en een dagvergoeding indien hij of zij daadwerkelijk aanwezig is in het parlement. Die vergoeding is bedoeld om de extra kosten, die gemaakt moeten worden om in Brussel en Straatsburg aanwezig te zijn, te kunnen voldoen. Dan kun je denken aan de huur van een appartement of hotelkamer en etenskosten. De heer Schulz ontvangt echter standaard naast zijn maandelijkse salaris ook nog eens 365 dagen per jaar de bewuste dagvergoeding a raison van 304 euro per dag. Dat is dus een extra inkomen van opgeteld zo’n 111.000 euro op jaarbasis. Die gebruikt de heer Schulz niet voor zijn woninghuur, want daarvoor krijgt hij al de woonvergoeding. Terwijl de gewone burger de eindjes aan elkaar moet knopen laat de voorzitter van het EP het breed hangen. De PVV vindt dit zeer onethisch en van een grote minachting voor de hardwerkende belastingbetaler getuigen.”

Daarom heeft de PVV de Commissie de volgende vragen gesteld over de man die politiek een socialist is, maar prive een zelfverrijker pur sang:

1. Kan de Commissie aangeven waarom de heer Schulz, tegen alle geldende regels van het Europees Parlement in, kennelijk niet hoeft in te tekenen om de dagvergoeding te ontvangen?

2. Kan de Commissie aangeven waarom de heer Schulz deze dagvergoeding over 365 dagen per jaar automatisch ontvangt, dus inclusief over de dagen waarop men normaal niet kan intekenen, zoals de zaterdag- en zondagen alsmede officiële vakantiedagen?

3. Kan de Commissie aangeven waarom de heer Schulz de dagvergoeding ontvangt die bedoeld is om (extra) woonkosten te kunnen voldoen, terwijl hij ook al een ‘woningvergoeding’ (residence allowance) ontvangt? Vanwaar deze dubbele vergoeding?

4. Kan de Commissie aangeven of deze zelfde regeling ook geldt voor alle fractievoorzitters van de politieke fracties in het EP en eventuele andere (hoge) politici c.q. functionarissen die actief zijn voor EU instanties?

5. Kan de Commissie aan de hardwerkende belastingbetaler aangeven hoe zij deze goudomrande vergoedingen, te midden van de grootste economische crisis in Europa ooit, kan uitleggen?

Het is onbegrijpelijk dat westerse burgers moeten bezuinigen en enorme lastenverzwaringen voor de kiezen krijgen, terwijl deze socialistische eurofiel slapend rijk wordt. Het is tekenend voor het Europa van federalisten: een klasse - te weten die van professionele eurofielen - verrijkt zichzelf dagelijks, terwijl steeds meer gewone Europeanen aan de bedelstaf raken. All hail the European Union!


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38895
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Mahalingam » Za Mar 01, 2014 11:35 pm

Hij zal promotie maken als het aan het EU parlement ligt:
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

mercator
Berichten: 18569
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor mercator » Zo Mar 02, 2014 1:27 pm

De EU top is een gekkenhuis , zodanig dat ze dat van elkaar niet doorhebben. Hun gekkernij wordt collectief beleefd en wordt dus als normaal ervaren. Enkele Belgische gekken daar zijn Van Rompuy en Verhofstadt.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 38895
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Mahalingam » Do Apr 03, 2014 3:40 pm

"Hij zal promotie maken als het aan het EU parlement ligt: "
Voorlopig is hij degene die aan het promoveren van anderen bezig is: naaste medewerkers op veelverdienende pekken zetten.Puur nepotisme van de stalinistische soort.
Euro parliament president accused of 'political hijack’
According to MEPs, Mr Schulz, 58, has lined up promotions for senior members of his personal office, or cabinet, giving them jobs in the highest reaches of Brussels officialdom and raising questions over the neutrality of the EU parliament’s administration, which numbers 6,200 European civil servants. [...]
Two of the officials, Markus Winkler, Mr Schulz’s chef de cabinet, and Herwig Kaiser, his deputy, are earmarked for director-general posts at the highest level of the EU civil service with salaries that begin at €203,000 (£168,000) a year. Both are socialists.[...]
Three other advisers to Mr Schulz, Maria José Martinez Iglesias, Alexandre Stutzmann and Lorenzo Mannelli, are tipped to get posts as “directors” with salaries beginning at €179,436 (£148,500).
In Mr Winkler’s case, he is already appointed to a job, deputy secretary general, that was newly created in a reorganisation of the parliament’s bureaucracy that invented three new top administrative posts.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/belgium/10728430/Euro-parliament-president-accused-of-political-hijack.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38895
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Mahalingam » Do Apr 03, 2014 3:44 pm

En de volgende affaire dient zich alweer aan:
Voorzitter europarlement Martin Schulz beschuldigd van censuur
Het gaat om een paragraaf in de jaarstukken over 2012 over het Europees Parlement. Nadat het rapport al was goedgekeurd, liet Schulz de 47ste paragraaf schrappen. Daarin klaagt het Europees Parlement dat Schulz twee maanden lang informatie achterhield over Dalligate, een langslepende affaire over een Eurocommissaris uit Malta, die zegt dat hij door voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso onterecht onder druk is gezet om af te treden.[...]
Hun Belgische collega Bart Staes (Groen) gaat een stap verder: 'Het gaat om een paragraaf waarin hij zelf wordt bekritiseerd. Voor het eerst in de geschiedenis past de voorzitter van het Europees Parlement censuur toe,' zegt hij tegen persbureau Belga.

En dan de damage control, EU bureaucratenstijl:
Schulz' persvoorlichter Andreas Kleiner mailt aan Elsevier.nl dat het 'standaardprocedure' was om de paragraaf te verwijderen, vanwege regels over vertrouwelijkheid. Hij benadrukt dat het niet was vanwege 'welke kritiek dan ook jegens Schulz'.
http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2014/4/Voorzitter-europarlement-Martin-Schulz-beschuldigd-van-censuur-1495654W/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38895
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Mahalingam » Do Apr 03, 2014 3:51 pm

Oh wat zijn we blij. Schulz zal een stemming over zijn handelen in het EU parlement niet verbieden. Maar dat zou die wel kunnen.
“In the end it should be left to the public to judge who is using resources of the Parliament and exploiting the rules of procedure at the service of an electoral campaign,” Schulz wrote in a letter to Michael Theurer, a liberal German MEP who chairs the budgetary-control committee, explaining why he had decided not to exercise his right to block the vote
http://www.europeanvoice.com/article/imported/schulz-will-not-block-vote-on-his-use-of-parliament-resources/80375.aspx
Laatste nieuws:
The European Parliament has postponed a vote on its spending in protest against the removal by Martin Schulz, the president, of a passage that criticised him for delaying proceedings in the budgetary-control committee.
http://www.europeanvoice.com/article/2014/april/plenary-in-protest-against-schulz-interference-/80418.aspx
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41238
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Pilgrim » Di Jun 24, 2014 12:00 am

Beschuldiging: Martin Schulz zou corrupte EU-politicus gedekt hebben

Geplaatst op 22 juni 2014

Afbeelding
De SPD-politicus Martin Schulz was van januari 2012 tot juni 2014 voorzitter van het Europees Parlement

Een Europarlementariër oppert een zware beschuldiging tegen Martin Schulz. Hij zou gedurende zijn ambtsperiode als voorzitter van het Europees Parlement een corrupte Roemeense politicus gedekt hebben. Tot nu toe heeft de SPD-politicus niet gereageerd.

De SPD-politicus Martin Schulz zou tijdens zijn ambtsperiode een corruptieonderzoek tegen de EU-politicus Ovidiu Silaghi verhinderd hebben. Salaghi is op dit moment minister van Verkeer in Roemenië in het kabinet Ponta I.

De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” bericht:

“Silaghi werd aangeklaagd in 2012 als minister van Verkeer in het eerste kabinet van de sociaaldemocratische minister-president Victor Ponta € 200.000,- van een ondernemer te hebben aangenomen en als tegenprestatie bij een openbare opdracht ten gunste van hem geïntervenieerd te hebben.”

De Roemeense anti-corruptieautoriteit had aan het Europees Parlement verleden jaar december een verzoek tot opheffing van de onschendbaarheid van Silaghi voorgelegd. Schulz zou de zaak noch aan het parlement noch aan de verantwoordelijke commissies hebben meegedeeld. Daardoor kon er niet gediscussieerd worden over de opheffing van de onschendbaarheid en kon deze dus eventueel ook niet uitgevoerd worden. tot nu toe heeft de SPD-politicus niet gereageerd op de beschuldigingen.

Maar de Roemeense Europarlementariër Monica Macovei schrijft in een open brief aan Schulz:

“Een feit is dat tot nu toe de onschendbaarheid van de afgevaardigde Ovidiu Silaghi niet werd opgeheven en dat strafrechtelijk onderzoek wegens corruptie nu al meer dan 5 maanden geblokkeerd wordt. Het openbaar ministerie en het Hoge Gerechts- en Cassatiehof heeft geen antwoord op haar verzoek van 13 december 2013 gekregen.”

De voormalige voorzitter van het Europees Parlement zou onmiddellijk moeten aftreden. Hij zou het vertrouwen van de EU-burgers in het parlement ondermijnen, aldus Macovei.

Bron: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/06/22/ ... more-64715
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4976
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor sjun » Di Jun 24, 2014 8:09 am

Eentje ter bewustmaking dan maar.

Afbeelding

En vlak naast Martin Schultz ook Alexander Pechtold en Guy Verhofstad niet uit.

Afbeelding
:emm2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71908
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Ariel » Di Jul 01, 2014 12:50 pm

Allemaal gefeliciteerd. :finger: De Duitse boekhandelaar en sociaaldemocraat Martin Schulz is de komende 2,5 jaar de voorzitter van het Europees Parlement. Dinsdag stemden de meerderheid van het Europees Parlement in met zijn herbenoeming. Al bij de eerste stemronde had Schulz de benodigde meerderheid aan stemmen.

In 2003 noemde de Italiaanse oud-premier Silvio Berlusconi tijdens een debat in het Europees Parlement Schulz de meest geschikte kandidaat om in een film de rol van kampbeul in een concentratiekamp te spelen. Schulz zou op zijn beurt de Nederlandse oud-Europarlementariër Daniel van der Stoep (ex-PVV) hebben uitgemaakt voor fascist.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41238
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 01, 2014 12:56 pm

Vreselijk! Vlag halfstok. :unhappy:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15632
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Martin Schulz, de nieuwe Hitler in Herodes gewaad

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Jul 01, 2014 1:43 pm

Lijkt verdomd veel op de corruptie rondom de smeerlapperij van FIFA baas Blatter. Nog erger. Want hij werd keer op keer op keer herkozen. Corrupt zijn doe je niet in je eentje. Daar moeten anderen jou in tegemoet komen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41238
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 14, 2014 4:16 am

Martin Schulz ontvangt Karelsprijs 2015

Geplaatst op 13 december 2014

Afbeelding

De voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz (SPD), zet zich in heel Europa in voor mensenrechten en democratie. Daarvoor wordt hij nu onderscheiden met de Karelsprijs. Een speciale pleister op de wonde na de nederlaag bij de Europese verkiezingen.

Aken – De voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz, ontvangt voor zijn verdiensten voor een democratisch Europa de Karelsprijs 2015. Hij zou een uitstekende vertegenwoordiger van de beleving van de Europese democratie zijn, staat er in de zaterdag bekend geworden motivering voor de beslissing. Met zijn pleidooi voor Europese topkandidaten van de partijen tijdens de Europese verkiezingen 2014 zou hij een belangrijke bouwsteen aan de nieuwe start van de Europese democratie hebben geleverd.

De SPD-politicus zou al voor zijn nominatie als eerste topkandidaat van de Europese sociaaldemocraten de andere partijen ertoe hebben verplicht om het voor de verkiezingen eveneens eens te worden over een kandidaat voor de functie van president van de Europese Commissie.

Als voorbereidend denker zou Schulz zich verdienstelijk hebben gemaakt betreffende de versterking van het Europees Parlement, het parlementarisme en de democratische legitimering, stelde het comité van de Karelsprijs in Aken vast.

Dit jaar had de voorzitter van de Raad van Europa, Herman Van Rompuy, de onderscheiding gekregen. De prijs wordt sinds 1950 voor bijzondere verdiensten betreffende de Europese eenwording verleend en geldt als een van de meest gerenommeerde onderscheidingen in Europa.

Bron: www.handelsblatt.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/13 ... rijs-2015/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18862
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor King George » Zo Dec 14, 2014 2:34 pm

Met slechte mensen gaat het altijd goed.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41238
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 16, 2014 3:16 am

Martin Schulz en democratie

Maandag, 15 december 2014

Martin Schulz, de voorzitter van het Europees parlement ontvangt de Karels prijs voor democratie. Hij krijgt deze prijs vanwege zijn inzet voor een democratisch Europa. Dit is een gebeurtenis die ik niet ongemerkt wil doen voorbijgaan. De EU hevelt sinds haar bestaan stelselmatig bevoegdheden over van relatief democratisch geregeerde natiestaten naar een door belangengroepen, ambtenaren en beroepspolitici gedomineerd domein. En is daarmee de afgelopen eeuw de meest effectieve vijand van de democratie in Europa gebleken.

Het is dan heel cynisch als leden van deze organisatie in naam van de democratie prijzen ontvangen. Afijn, ik kan het allemaal niet zo goed uitleggen. Nigel Farage heeft enkele maanden geleden een beter betoog gehouden dan ik, daar verwijs ik graag naar.http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/12/ma ... emocratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15632
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Een slimme vriendelijke Belg met een raar gezicht

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Dec 16, 2014 6:22 pm

Europa met in het midden Brussel. Het hemd is nader dan de rok.

Het theater van de islamitische lach.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 38895
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Martin Schulz is de nieuwe Hitler. Eén volk, één rijk

Berichtdoor Mahalingam » Wo Mar 11, 2015 11:46 pm

Nederlands ondertitelt:


Vraagje: wie is de leipie van de club?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten