De islamisering van de Verenigde Staten van Amerika

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74383
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van de Verenigde Staten van Amerika

Berichtdoor Ariel » Do Aug 09, 2018 11:57 pm

Kinderen getraind voor aanslagen op scholen

In de woestijn van New Mexico zijn kinderen getraind om schietpartijen uit te voeren op scholen. Dat staat in de aanklacht tegen de hoofdverdachte in de zaak, Siraj Ibn Wahhaj. De man wordt ook verdacht van kindermishandeling en verwaarlozing. Naast de hoofdverdachte zijn ook een andere man en drie vrouwen gearresteerd. Dit zijn waarschijnlijk de moeders van de kinderen.

De politie trof maandag in een kamp in de woestijn elf sterk verwaarloosde kinderen aan. De jongste was 1, de oudste 15. Ze hadden al dagen niet gegeten en hadden amper kleren. Volgens de lokale sheriff zagen de kinderen eruit als ’vluchtelingen uit de derde wereld’.

De omstandigheden in het kamp waren erbarmelijk. De kinderen woonden in een half ingegraven stacaravan met een plastic doek erover. Het terrein lag vol met afval, bouwmateriaal en glas. Ook was er een dertig meter lange provisorische tunnel. De sheriff omschreef het kamp als ’het meest trieste geval van armoede dat ik ooit gezien heb’.

Tijdens de inval zou Wahhaj zich hebben verschanst met verschillende vuurwapens, waaronder ook een automatisch geweer.

De lokale sheriff omschreef Wahhaj als mogelijk een ’moslim-extremist’. Of de motieven van de man ook in de religieuze hoek gezocht moeten worden, is onduidelijk. Maar de vader van de hoofdverdachte is een controversiële imam uit New York. Hij werd eerder in verband gebracht met de bomaanslag op het World Trade Center in 1993, maar werd nooit veroordeeld.

De jonge Wahhaj was al langer in beeld bij de politie. Hij zou zijn gehandicapte zoon hebben ontvoerd om een duivelsuitdrijving te doen. De man nam zijn kind mee voor een dagje uit, maar kwam nooit meer terug. De moeder van het kind schakelde daarop de politie in. Op het kamp is ook een lichaam gevonden; het zou om het vermiste kind gaan.

De politie hield vanwege de vermissingszaak het kamp in de gaten, maar had geen toestemming om het terrein op te gaan. Die toestemming kwam er pas, toen er een noodkreet binnenkwam: „Wij hebben honger en hebben eten en water nodig.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20178
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van de Verenigde Staten van Amerika

Berichtdoor King George » Vr Aug 10, 2018 11:00 am

VS: Moslimextremist trainde kinderen om aanslag te plegen

Door Pieter Van Berkel - 9 augustus 2018 - 13:45

Een extremistische moslim, die in New Mexico gearresteerd werd na een politiezoektocht naar zijn vermiste zoon, trainde kinderen om schietpartijen uit te voeren op scholen.

Siraj Ibn Wahhaj werd vorige week gearresteerd in New Mexico na een maandenlange zoektocht naar zijn vermiste driejarige zoon, Abdul-Ghani Wahhaj. Volgens het Amerikaanse gerecht zou de man – die gelinkt werd aan “extremistische moslims” – kinderen trainen om schietpartijen op school te plegen.

(Lees verder onder de tweet.)Kinderen leefden in erbarmelijke omstandigheden

Op het omheind terrein waar Ibn Wahhaj verbleef werden elf uitgehongerde kinderen aangetroffen die in schrijnende omstandigheden leefden. Ook werd het stoffelijk overschot van een ander kind aangetroffen. Daarnaast werden drie vrouwen en een man gearresteerd.

Het geïmproviseerde kamp van Ibn Wahhaj was afgeschermd door oude banden, houten pallets en ander puin. Toen de autoriteiten ter plaatste kwamen zou de man zwaar bewapend zijn geweest. Volgens Jerry Hogrefe, de sherrif van Taos County, zagen de kinderen uit “als vluchtelingen van een derdewereldland, niet alleen zonder voedsel of zoet water, maar zonder schoenen, persoonlijke hygiëne en vuile lompen als kleding”.

(Lees verder onder de tweet.)
Zoon van beruchte imam

Ibn Wahhaj zou tegen de moeder van het vermiste kind verteld hebben dat hij een “exorcisme” wilde uitvoeren op de driejarige. Hij zou “bezeten zijn door de duivel”. Het vermiste kind zou naar verluidt aan epileptische aanvallen geleden hebben en niet kunnen lopen.

Ibn Wahhaj is de zoon van een beruchte imam die ook Siraj Wahhaj heet. Hij zou medeverantwoordelijk zijn geweest voor de bomaanslagen tegen het World Trade Center in 1993. Ook zou Siraj Wahhaj banden hebben gehad met Omar Abdel Rahman, die in 1995 werd veroordeeld voor het beramen voor terreuraanslagen in de VS.


Sceptr.net
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van de Verenigde Staten van Amerika

Berichtdoor Mahalingam » Vr Aug 10, 2018 12:18 pm

Over de vader en opa van het groepje:

  Siraj Wahhaj
  Imaam Siraj Wahhaj is one of the most admired Muslim leaders and speakers in America.
  Once a minister for the Nation of Islam (NOI) in the early 70s, the Imam left upon discovering NOI’s differences from mainstream Islam.
  He is an accomplished Muslim activist MashaAllah, once leading a community-based anti-drug campaign in the Bedford-Stuyvesant area of Brooklyn, in which he staked out drug houses in the cold of winter for 40 days and nights, forcing the closure of 15 drug houses.
  In 1991 Imam Siraj Wahhaj offered an invocation (opening prayer) to the United States House of Representatives. He was the first Muslims to do so.
  He is the founder and Imaam of Masjid At Taqwa in Brooklyn, New York, and is currently serving as the elected leader of the Muslim Alliance in North America (MANA).
  He was the vice president of the Majlis as-Shura of New York. He has also served on the executive board of the Islamic Society of North America.
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van de Verenigde Staten van Amerika

Berichtdoor Mahalingam » Di Aug 14, 2018 9:48 pm

Ook in de USA hebben ze een soort van D666-rechters.
Judge releases Muslims who 'trained school shooters'
A state judge with a history of issuing low bail to violent offenders set a $20,000 bail for five defendants arrested at a remote New Mexico compound where authorities say children were being trained to shoot schoolteachers.

Judge Sarah Backus, an elected Democrat, argued in a Taos, New Mexico, court that while she was concerned by “troubling facts” in the case, prosecutors failed to convince her the five suspects posed specific threats to the community, FoxNews.com reported.
[...]
In court Monday, Backus said what she heard in court was “troubling, definitely,” with children living “in far from ideal circumstances and individuals who are living in a very unconventional way.”

Nevertheless, following her order, four of the defendants — Jany Leveille, Lucas Morton, Subhannah Wahhaj and Hujrah Wahhaj — may be released on house arrest as early as Tuesday.
https://www.wnd.com/2018/08/judge-releases-muslims-who-trained-school-shooters/
En het is natuurlijk een ruzie geworden tussen Democraten en Republikeinen.
New Mexico’s Republican governor, Susana Martinez, said Monday she “strongly disagreed” with Backus’ decision in the Wahhaj case.
“Unfortunately, it highlights how extreme the New Mexico Supreme Court has been in dictating pretrial release for all kinds of dangerous criminals,” the governor said in a statement.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45781
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van de Verenigde Staten van Amerika

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 16, 2018 1:47 am

Amerikaanse rechter laat moslims die kinderen trainen voor aanvallen voorwaardelijk vrij

Door: Redactie, 12:08, 15 augustus 2018

Afbeelding
De hoofdverdachte, Siraj Ibn Wahhaj, na de uitspraak van de rechter.

Op borgtocht en met enkelband

De voorwaardelijke vrijlating van een groep moslims die ervan wordt verdacht kinderen te hebben klaargestoomd om aanvallen uit te voeren, heeft in de Amerikaanse staat New Mexico geleid tot grote commotie. De rechter die de verdachten op borgtocht liet vertrekken, kreeg een stroom aan doodsbedreigingen en kritiek te verduren.

De vijf waren opgepakt nadat de autoriteiten elf verwaarloosde kinderen hadden aangetroffen in New Mexico. Zij leefden daar in een afgelegen, verloederd woonkamp met vijf volwassenen. Bij het complex bleek later ook een jong kind te zijn begraven. Hij zou zijn gestorven tijdens een ritueel om ‘demonische geesten uit te drijven’.

Een van de arrestanten is Siraj Wahhaj, zoon van Siraj Wahhaj sr. Een omstreden imam uit New York. Zijn naam dook op in het onderzoek naar de eerste aanslag op het World Trade Center in 1993 maar hij werd niet aangeklaagd.

De rechter concludeerde dat aanklagers onvoldoende konden onderbouwen dat de verdachten inderdaad sinistere plannen hadden. Zij hoefden daarom niet te worden vastgehouden in afwachting van hun rechtszaak. De verdachten moeten wel enkelbanden dragen.

Het besluit van rechter Sarah Backus leidde tot woedende reacties op Twitter. Ook kwamen honderden boze telefoontjes en e-mails binnen. De meeste critici verweten Backus ‘te sympathiseren met islamitische terroristen’, zei een woordvoerder van de rechtbank. Dat gebouw moest uiteindelijk worden gesloten vanwege dreigementen.

ANP/TPO

https://tpo.nl/2018/08/15/amerikaanse-r ... lijk-vrij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74383
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van de Verenigde Staten van Amerika

Berichtdoor Ariel » Wo Sep 05, 2018 10:25 pm

Herinneringsposter aanslagen 11 september verboden door Amerikaanse universiteit. Want ‘kwetsend voor moslims’.

Conservative group claims college ruled their 9/11 ‘Never Forget’ posters biased against Muslims

Afbeelding

A conservative student group at a Wisconsin-based college claims they were told their 9/11 “Never Forget” poster violates the school’s bias policy because it exclusively targets Islamic terrorism, but the college says that's simply not true.

By focusing “relentlessly on one religious organization, one religious group, one religious identity,” Ripon College’s bias incident team allegedly told the Young America’s Foundation that their posters remembering September 11th create an environment where “students from a Muslim background would feel singled out and/or harassed.”

“The school’s claim that the posters may make Muslim students feel ‘harassed’ is absurd,” YAF spokesman Spencer Brown told Fox News. “[It] ignores the fact that innocent Muslims also died at the hands of radical Islamists on 9/11, and continue to suffer under the same evil ideology around the world.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74383
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van de Verenigde Staten van Amerika

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 09, 2018 6:32 pm

Belachelijk.... :shock:Muslims Invade Texas Church, Force Christians to Witness Something HORRIFYING

It was Texas Muslim Capitol Day in Austin, Texas recently, and local Muslims took full advantage to “stick it” to the city’s Christians.
This is one of those ridiculous one-way acts of sensitivity that Obama imposed upon us.

Of course, what the Muslims did would NEVER be tolerated from Christians. First, the Council on American-Islamic Relations (CAIR) demanded that Austin give the Muslims a big church in which to hold their event.

Seriously. There are mosques in Austin. Why did they have to hold the event in a church unless their entire aim was to provoke Christians? Next, Infowars reporter Joe Biggs discovered that what the Muslims were being told inside that church was that Sharia Law is the same as the US Constitution, and will either be merged into it or replace it altogether.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van de Verenigde Staten van Amerika

Berichtdoor Mahalingam » Wo Mei 29, 2019 11:33 am

Deze auto ziet er uit als een politieauto in de USA eruit ziet. Maar het is geen politieauto van de overheid maar van de Mohammedanen. Achter de auto zie je een beroepsmoslim.

Afbeelding

Who are the Muslim community patrols protecting US mosques?
Days after the deadly attack on a mosque in Christchurch, New Zealand, a private patrol service was launched in New York to protect Muslim places of worship there. The additional security has proved controversial.

On a Friday afternoon, minutes before the Muezzins at Brooklyn mosques give the call to prayer, a group of young Muslims is headed to nearby mosques in what look like New York Police Department (NYPD) squad cars.
The cars, with their red and white emergency lights on, will be parked right outside the mosques and stay put while worshippers go in and offer prayers.

The cars and volunteers represent the Muslim Community Patrol, a self-funded group, launched to provide additional security to neighbourhood mosques and Islamic schools in the area at times when they are most crowded.


Deze beschermers zijn allemaal mannen met baarden.
During this month-long Ramadan, the Council on American-Islamic Relations, the country's largest Muslim advocacy group, has urged the Muslim communities to stay vigilant and step up security.
Many mosques in the country have conducted security drills including active-shooter training.

The Muslim Community Patrol, too, has beefed up its presence in and around Brooklyn mosques - but ever since the idea of such a patrol was floated, they have also faced backlash, particularly on social media.
[...]
Somia Elrowmeim, who works for the Arab American Association of New York, says there are lots of questions about the group and who they are.
"We want them to stay out of the community. Any small problem that they cause would reflect really badly on us," says Ms Elrowmeim.
She says the Muslim community pays its taxes like any other community and it's the NYPD's job to provide security.


En dan werkt de politie zich uit de naad om moskeeten te beschermen, dan is het weer niet goed.
There's also a concern that increased police presence will keep many worshippers, who are suspicious of law enforcement, out of the mosques.

It's too early to say whether communities will embrace the Muslim Patrol as the other option, but for now the group is busy signing-up and training new volunteers with plans to expand nationwide by next year.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-48374911

Het is slechts een kwestie van tijd voordat die baardmannen beseffend dat ze niet alleen moskeeten moeten 'beveiligen' maar eigenlijk ook 'hun' hele wijk.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45781
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van de Verenigde Staten van Amerika

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 30, 2019 8:14 pm

Somalische moslims in het stadje Shelbyville, Tennessee, nemen de stad over en de lokale bevolking staat doodsangsten uit. Naast de aanvallen op de voornamelijk christelijke bevolking werden ook drie kerken door moslims aan flarden geschoten met AK47’s. Maar dat werd uit de media gehouden natuurlijk...
www.usasupreme.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/30 ... equenties/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten