Massa-immigratie naar Europa

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 13, 2019 8:32 pm

AfD – Aantal asielzoekers explodeert: twee derde deel van de migranten komt illegaal Duitsland binnen!

Geplaatst op 13 augustus 2019

Afbeelding

In de eerste helft van dit jaar hebben 305.000 migranten voor het eerst een asielaanvraag in de EU ingediend. Hun belangrijkste doel blijft onaangevochten het vermeende paradijs Duitsland.

Inclusief de vervolgaanvragen waren het ongeveer 337.000 verzoeken tot opname. Bovendien laten de statistieken heel duidelijk zien dat er in het eerste halfjaar 10% meer mensen over de grenzen kwamen dan van januari tot eind juni 2018. Het percentage mensen dat erkend wordt, ligt tussen de 30 en 50%. Het gaat bij de asielprocedures van de nationale migratie-instanties dus duidelijk niet om vluchtelingen, ook al proberen de media en de politiek constant een heel ander beeld te schetsen.

Tot eind juni heeft de Duitse Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) over meer dan 119.000 asielaanvragen beslist: 24% kreeg vluchtelingenbescherming, 10% subsidiaire bescherming en 3,3% een uitzettingsbescherming. Die laatste kregen migranten die noch individueel vervolgd worden noch uit oorlogsregio´s komen. Bij hen gaat het om ziektes of “existentiële gevaren”.

Wanneer slechts 24% rechtmatig als vluchtelingen volgens het asielrecht gekwalificeerd wordt, dan kwamen er in het afgelopen halfjaar 90.440 mensen illegaal Duitsland binnen. Hun toestroom wordt niet minder, er wordt slechts minder dan 1% uitgezet. Hoelang kan ons sociale stelsel deze bestorming nog aan? Hoelang blijft de sociale vrede in stand met het oog op het verminderende geld en de toenemende criminaliteit? Europa moet een vesting worden! De Europese buitengrenzen hebben een gezamenlijke krachtsinspanning bestaande uit bescherming en sterke wil nodig om de situatie weer de baas te worden!

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/13 ... nd-binnen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 19, 2019 8:50 pm

Er komen steeds meer Nigerianen naar Zwitserland

Geplaatst op 18 augustus 2019

Afbeelding

Ze willen hier echter helemaal niet blijven

Bij de illegale migratie in Zwitserland bezetten de Nigerianen de koppositie. De meesten van hen willen hier echter helemaal niet blijven, maar verder naar Duitsland.


De Nigerianen willen naar het noorden! Duitsland registreert dit jaar een sterke stijging van Nigeriaanse asielzoekers. Alleen al tot eind juli registreerde het BAMF (de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen) bijna 8000 asielaanvragen – Nigeria staat daarbij al op de derde plaats achter Syrië en Irak.

Zwitserland als transitland
Daar krijgt Zwitserland ook mee te maken: bij de illegale migranten voert Nigeria de ranglijst van de grensbewakers met tot nu toe 1405 van 7608 opgepakte personen onbetwist aan – op duidelijke afstand gevolgd door Albanië op de tweede plaats. Het lukte de Nigerianen vorig jaar ook al om met 2400 opgepakte personen bovenaan de lijst te komen. Hun aandeel is echter nogmaals toegenomen: was vorig jaar een op de zeven illegalen afkomstig uit Nigeria, nu is dat al bijna een op de vijf.

De Nigeria-expres van Italië naar Duitsland leidt zodoende door Zwitserland. Want maar heel weinig van hen willen blijven: vorig jaar dienden slechts ongeveer 500 Nigerianen een asielaanvraag in Zwitserland in. Tot juni van dit jaar waren dit er zelfs maar 233. Zodoende is Zwitserland meer transitland dan doelland.

Dat is bijna in heel het land te zien: weliswaar werd het grootste deel van de Nigerianen al aan de zuidgrens gestopt. Niet zonder reden: “Het grootste deel van de migranten probeert Zwitserland via het zuiden naar het noorden te doorkruisen”, zegt David Marquis van de Zwitserse douane, waarbij de grenswacht is aangesloten. “In grenswachtregio I vinden door de beide stationsposten in Bern en Basel relatief veel treincontroles plaats, waarbij steeds opnieuw illegale buitenlanders worden opgepakt.”

Tienduizenden Nigerianen in Italië
Het potentieel blijft groot. Weliswaar telde Italië op grond van de restrictieve politiek van de populistische regering dit jaar tot nu toe in totaal slechts enkele duizenden binnenkomsten van vluchtelingen, maar van 2015 tot 2017 kwamen er volgens het staatssecretariaat voor Migratie (SEM) ongeveer 90.000 Nigeriaanse staatsburgers over de Middellandse Zee naar Italië.

Terwijl migranten uit andere Afrikaanse landen zoals Eritrea naar verhouding weer snel uit Italië vertrokken, blijft een niet onaanzienlijk deel van de Nigerianen voorlopig in Italië. “Een deel van deze Nigerianen trekt altijd verder, in de eerste plaats richting Duitsland of Frankrijk”, aldus het SEM.

De toestroom was zelfs thema van gesprek in de Duitse Bondsdag. De rechtse AfD vreest namelijk dat met de asielzoekers ook de “Nigeriaanse maffia” in Duitsland uitbreidt, en eist scherpere grenscontroles en consequente uitzettingen.

Nigeria is een crisishaard
Duidelijk is: Veel Nigerianen vluchten uit hun land op zoek naar een beter leven of naar veiligheid. In het zuiden vechten rebellentroepen en separatisten tegen het leger. In het noorden is de radicaalislamitische terreurbeweging Boko Haram weliswaar technisch overwonnen, maar altijd nog actief. Daarbij komen geweld door bendecriminaliteit of conflicten tussen boeren en nomaden. Alleen al in Nigeria schat de VN het aantal vluchtelingen op twee miljoen.

Desondanks gaan de autoriteiten er van uit dat de meeste Nigerianen in hun eigen land bescherming kunnen vinden. Asielaanvragen zijn zowel in Duitsland als Zwitserland vaak kansloos. Zo kreeg in Zwitserland vorig jaar slechts 7% bescherming, het aantal erkenningen als vluchteling bedroeg zelfs maar 1%.

Bron: www.blick.ch

Door: Ruedi Studer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/18 ... itserland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 25, 2019 11:53 pm

‘Immigratie verspreidt zich als virus’: Na Hongarije bouwt ook Slovenië hek langs grens

Posted on 25/08/2019

Afbeelding
Met prikkeldraad afgezette grens tussen Slovenië en Kroatië. (Afbeelding: Getty Images (6)).

Officiële cijfers veel te laag? ‘In Hamburg leven mogelijk al 200.000 illegalen, in Londen een miljoen’ – Duitse hotels en pensions krijgen ongeacht aantal migranten tot tienduizenden euro’s per maand van overheid – Al 1 op de 4 inwoners Duitsland is migrant of van migranten afkomst – Nederland kreeg er vorig jaar verhoudingsgewijs veel meer migranten bij

‘Illegale migratie verspreidt zich als een virus naar de Gorensjka (noordelijke) regio,’ berichtte het Sloveense Nova24 TV afgelopen maandag. Het heeft de regering van Slovenië ertoe gebracht om in navolging van Hongarije nog eens 40 kilometer grens met hekwerk af te sluiten, waardoor het totaal op 219 kilometer komt, bijna een derde van de totale grens met Kroatië. Ondertussen is de massa immigratie naar West Europa onverminderd hoog.

‘Tot nu kregen we enkel van de politie langs de zuidelijke grens berichten van gepakte migranten,’ aldus het TV station. ‘Nu ontdekken ook agenten in Gorenje illegale migranten.’ Volgens de Sloveense grenspolitie komen de migranten volgens hun eigen zeggen uit Afghanistan, Syrië, Pakistan, Turkije en andere landen in het Midden Oosten. Via Slovenië willen de meesten om financiële redenen naar migrantenvriendelijke landen zoals Duitsland, Zweden, Engeland en Nederland doorreizen.

In juli begon een Servisch bedrijf langs de rivier Kolpa met de bouw van nog eens 40 kilometer grenshek van 2,5 meter hoog. Een woordvoerder van het ministerie van BiZa verklaarde dat het slechts een ‘tijdelijke’ maatregel is om illegale migranten te stoppen en ‘de veiligheid van het volk en hun bezittingen te waarborgen’. Sinds vorig jaar is het aantal illegale migranten met 56% toegenomen. (1)

‘Miljoen illegalen in Londen, tot 200.000 in Hamburg’
Volgens sommige berichten is het aantal illegale migranten in West Europa vele malen hoger dan de officiële cijfers. Op basis van de forse toename van het watergebruik (bijna twee keer zoveel als de groei van het aantal inwoners, met warme zomers verdisconteerd) kunnen er in Hamburg al 40.000 tot 200.000 illegalen zijn, oftewel 10% van de totale bevolking. Dat komt overeen met schattingen van Londense waterbedrijven dat het aantal illegalen in de Britse hoofdstad om en nabij de miljoen (10%) bedraagt. (2)

Het Duitse bureau voor de statistiek publiceerde afgelopen week cijfers waaruit blijkt dat 20,8 miljoen mensen in Duitsland –ongeveer 1 op de 4- migrant of van migrantenafkomst (= vader of moeder bij geboorte geen Duitse staatsburger) is. 13,5 miljoen van hen zijn niet in Duitsland geboren. In 48% van de gevallen was familie/gezinshereniging de belangrijkste reden. Slechts 15% was vluchteling of asielzoeker. Andere migrantengroepen (mensen met niet Duitse ouders die wel als Duits staatsburger zijn geboren) zijn niet meegerekend. (5)

Tot tienduizenden euro’s per maand voor hotels die migranten herbergen
Nieuwe migranten worden in Duitsland steeds vaker in hotels en pensions ondergebracht, die enorm profiteren van de miljarden die de regering Merkel aan onbeperkte immigratie uitgeeft. Zo ontvangt bijvoorbeeld Hotel ‘Magnum’ in Köln sowieso € 1540,- per dag, of de gereserveerde kamers voor 135 migranten nu wel of niet bezet zijn. Op dit moment betaalt de overheid voor 44 migranten die er niet zijn.

‘Hotel zum Bahnhof’ van CDU politicus Andrea Horitzky krijgt tot oktober 2024 maandelijks minstens € 35.700,- bijgeschreven – migranten of geen migranten. Aan de door de media zo geroemde Duitse ‘solidariteit’ zit soms dus een fors prijs(afkoop/omkoop)kaartje geplakt. (3)

‘Chaos als normale toestand’
In het recent bijgewerkte, door burgers gratis te verkrijgen ‘Asielfeiten: Wie komt, blijft’ zijn alle cijfers en statistieken over de immigratie in Duitsland verwerkt. Sinds 2017 blijken er bijna 300.000 migranten te zijn bijgekomen, zo’n 100.000 meer dan het ministerie van BiZa eerder beweerde. Ruim twee derde van degenen die kunnen werken is rechtstreeks de sociale zekerheid in verdwenen. Uitzettingen zijn er nauwelijks: tot en met 2018 slechts 26.000. 31.000 andere afgewezen asielzoekers zijn gewoon in het land gebleven.

Daar komt de fors gestegen migrantencriminaliteit nog eens bij. ‘De chaos en het verlies van controle wordt door politiek en media als normale toestand aan de burgers verkocht.’ Kortom: ‘Wir schaffen das! – nicht’.’

Behalve kritiek worden er in het boekje ook oplossingen aangedragen. Zo zou het asielrecht flink op de schop moeten, zou er weer open en zonder ‘denk verboden’ over problematische onderwerpen zoals immigratie en islam moeten kunnen worden gediscussieerd, en zou de politieke islam niet langer moeten worden toegestaan, zodat de vrijheid en de burgers eindelijk weer verdedigd en gewaarborgd kunnen worden. (4)

Nederland kreeg er vorig jaar na verrekening met emigratie netto zo’n 100.000 inwoners bij, vrijwel uitsluitend migranten. Dat zijn er verhoudingsgewijs nog veel meer dan in Duitsland.

Xander

(1) Infowars Europe
(2) Mannikos Blog
(3) Express.de
(4) Journalistenwatch
(5) Epoch Times
(6) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij vooor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/i ... ngs-grens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten