Massa-immigratie naar Europa

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 29, 2019 12:25 am

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 06, 2020 11:25 pm

Asielinstroom van week 1 bedroeg ongeveer 600

Geplaatst op 6 januari 2020

Afbeelding

Nieuw jaar, nieuwe mensen!

Welkom, bij de terugkeer van de oude vertrouwde stijlloze rubriek De Asielinstroom van Week X, waar wekelijks wordt gemeld hoeveel asielinstromiërs nu weer het rijk zijn ingestroomd. Deze week (1) van het Jaar des Hugo's (2020) waren dat er ONGEVEER 600, aldus de rijkswebsite dat de cijfers bijhoudt. Voor de volledigheid en ondergesneeuwd door vuurwerk vermelden we ook nog maar even dat de asielinstroom van week 51 van het vorige jaar ONGEVEER 700 bedroeg. Dus we hebben er zomaar weer opeens 1300 mensen die nieuw lijken te zijn erbij. Halen we het Telegraaf-bericht erbij dat 26 PROCENT van alle eerste asielaanvragen zo kansloos zijn als een geslaagde dagelijkse talkshow op NPO1 dan kunt u zelf wel uitrekenen hoeveel totale nono's Nederland er weer binnengehaald heeft deze week. Tot de volgende week!
UPDATE: HAHAHAHAHAHA

https://www.geenstijl.nl/5151329/asieli ... eveer-600/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 08, 2020 12:54 am

2019: 2000 migranten per boot over Het Kanaal

Geplaatst op 7 januari 2020

Afbeelding

Het aantal migranten dat Het Kanaal oversteekt, is in het jaar 2019 bijna zeven keer zo groot als in 2018. Schuld daaraan is volgens de organisatie “Human Rights Monitor”: Frankrijk met zijn “onmenselijke”asielpolitiek.

“Tot eind 2019 bereikten ongeveer 2000 personen over Het Kanaal met kleine rubberboten Groot-Brittannië. Het aantal nam alarmerend toe van slechts 300 in het jaar 2018”, aldus de in Genève gevestigde “mensenrechten”organisatie in haar mededeling aan het begin van het jaar.

De meeste asielzoekers zouden Het Kanaal in “slecht uitgeruste, niet zeewaardige en overvolle boten oversteken”, aldus de organisatie. Verleden jaar zouden vier mensen zijn verdronken bij de poging om (illegaal) de kust van Groot-Brittannië te bereiken, beklaagt ze en uitte zware beschuldigingen tegen de miljoenen kostende grensbeveiligingsmaatregelen van de kant van Frankrijk en Groot-Brittannië.

Frankrijk en Groot-Brittannië zouden geld uitgeven om “mensen eraan te hinderen Het Kanaal over te steken”, en niet “om asielzoekers te helpen een veilig toevluchtsoord te vinden”, jammert men bij “Human Rights Monitor” op de bekende manier.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/07 ... et-kanaal/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Ariel » Do Jan 09, 2020 2:05 am

Dit is verkiezingsretoriek. Nog een jaar en dan kunnen we stemmen, dus wordt er nu al actie gevoerd.

Als men werkelijk gewild had dat het aantal aanvragen kan worden ingeperkt en of asielzoekers in sommige gevallen sneller kunnen worden teruggestuurd naar het land van herkomst, dan had men dat al jaren geleden kunnen doen.

Broekers-Knol wil asielteugels aantrekken

Het asielstelsel moet worden gemoderniseerd om vreemdelingen die geen kans maken op verblijf snel het land uit te krijgen. Staatssecretaris Broekers-Knol (Justitie) zegt in gesprek met De Telegraaf te onderzoeken of het aantal aanvragen kan worden ingeperkt en of asielzoekers in sommige gevallen sneller kunnen worden teruggestuurd naar het land van herkomst.

„Het is nu zo dat de procedure gaat werken als mensen binnenkomen en ’asiel’ roepen. We gaan kijken of er een mogelijkheid is om het strakker te regelen.”

In een maximum aantal migranten dat Nederland binnenkomt, een idee van vicepremier De Jonge, ziet zij minder heil. „Ik kan niet zeggen: ik vind 80.000 te veel. Dat is heel arbitrair. Het is niet zo dat je kunt zeggen: we gaan de grenzen dichtgooien in Nederland.”

Problemen door migratiegolf
Wel erkent de VVD-bewindsvrouw dat een migratiegolf voor problemen dreigt te zorgen. „Het is heel belangrijk om heel goed na te denken over wat wij als samenleving kunnen dragen aan mensen die uit het buitenland komen en wat dat betekent voor ons land.”

Volgens Broekers-Knol moeten asielzoekers met kansloze aanvragen minder ruimte krijgen om eindeloos door te procederen. „We willen niet meer dat het asielsysteem gebaseerd is op rechten, maar veel meer op regels.”

Soms wel vijf keer een verzoek
In de praktijk moet het volgens de VVD-bewindsvrouw betekenen dat een asielzoeker niet meer tot soms wel vijf keer een verzoek voor een verblijfsvergunning kan indienen. Asielzoekers die een aanvraag doen en een beslissing krijgen, moeten wat haar betreft niet tot in den treure door kunnen gaan. „Op een gegeven moment houdt het op.”

Volgens Broekers-Knol start de procedure nu al als iemand naar Nederland komt. „Ook als er in het land niks aan de hand is en het een veilig land van herkomst betreft”, stelt de bewindsvrouw. „Als een persoon uiteindelijk niet in aanmerking komt voor een vergunning, kan iemand met een nieuw feit of omstandigheid een nieuwe aanvraag doen en een tweede, derde, vierde of zelfs vijfde poging doen. Ze kunnen het in herhaling aanvragen en ik weet niet of dat zo’n verstandige aanpak is.”

"Je kunt niet tien keer met hetzelfde komen"
De staatssecretaris vindt dat een herhaalde aanvraag mogelijk moet zijn bij extreme veranderingen, maar dat daar paal en perk aan moet worden gesteld omdat de procedure soms wordt misbruikt. „Als wij als Nederlander een procedure willen doen, is het op een gegeven moment klaar, dan is het afgelopen”, zegt Broekers-Knol. „Je kunt niet tien keer met hetzelfde komen.”

„Tegelijkertijd vind ik het belangrijk dat we opvang bieden aan vluchtelingen die onze bescherming nodig hebben”, stelt Broekers-Knol. „Er zijn ook een heleboel asielzoekers die met heel andere motieven deze kant opkomen. De niet-kansrijken moeten we eerlijk gezegd de kans ook niet geven. We moeten er voor zorgen dat de regelgeving zo in elkaar zit dat die personen vrij vlot weten waar ze aan toe zijn.”

Zorgen over bewaking buitengrenzen
De staatssecretaris maakt zich in navolging van premier Rutte grote zorgen over de bewaking van de buitengrenzen van Europa. Een quotum om migratie te beteugelen wordt wat Broekers-Knol betreft ingewikkeld. „Ik weet niet of een quotum zal werken. Het klinkt heel aantrekkelijk, maar je moet heel goed nadenken over wat de valkuilen zijn. Wat doe je met vrij verkeer van personen? Dat lijkt mij lastig.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73853
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Ariel » Zo Feb 02, 2020 6:13 pm

Ze komen te land ter zee en door de lucht.

Adviescommissie: optie vliegtuig moet mogelijk worden voor asielzoekers in acuut gevaar

Luchtvaartmaatschappijen zouden asielzoekers die acuut gevaar lopen niet per definitie mogen weigeren. Dat staat in een rapport van de Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken (ACVZ) dat volgende week naar de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid wordt gestuurd.

Volgens het rapport, dat in handen is van Bureau Buitenland (NPO Radio 1) en is ingezien door de Volkskrant, is momenteel ‘een sluitend systeem ontstaan’ waarbij commerciële vervoerders bijdragen aan de effectiviteit van grenscontroles, een taak die is voorbehouden aan de overheid.

Voor asielzoekers is het praktisch onmogelijk geworden om per vliegtuig de Europese Unie te bereiken. Passagiers die niet aan de vereisten voldoen, worden door luchtvaartmaatschappijen stelselmatig geweigerd. Dit doen zij om strafrechtelijke vervolging te ontlopen. Op het vervoeren van zogeheten ‘onjuist gedocumenteerde passagiers’ staan straffen in de vorm van hoge boetes en, in theorie, zelfs gevangenisstraffen voor personeelsleden.

De ACVZ, een onafhankelijk orgaan dat de overheid adviseert op het gebied van vreemdelingenzaken, vindt dat luchtvaartmaatschappijen voortaan verplicht moeten worden contact op te nemen met de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) als een asielzoeker in acute nood zich bij de balie meldt. Die kan beoordelen of de persoon in aanmerking komt voor een transfer naar Nederland. De boeteclausule komt dan te vervallen.

De mogelijkheid om als luchtvaartmaatschappij de IND te consulteren bestaat nu al, maar omdat het geen verplichting is wordt er in de praktijk geen gebruik van gemaakt. De IND wil voor publicatie van het rapport niet reageren.

Registratie
De adviescommissie vindt ook dat de overheid luchtvaartmaatschappijen moet verplichten te registreren hoeveel passagiers jaarlijks worden geweigerd en op grond waarvan. Dit gebeurt nu niet, waardoor landelijke cijfers ontbreken. Alleen KLM laat weten jaarlijks tussen de 4.000 en 4.500 reizigers per jaar te weigeren. Hoeveel asielzoekers hiertussen zitten is niet bekend.

Tot 2003 konden asielzoekers bij de Nederlandse ambassade in het buitenland aankloppen voor een machtiging tot voorlopig verblijf, op basis waarvan iemand per vliegtuig naar Nederland kon komen om asiel aan te vragen. Sinds die mogelijkheid niet meer bestaat, is het aantal mensen dat per vliegtuig afreist naar het beoogde asielland gereduceerd tot een gemiddelde van 180 per jaar.

‘Dit past in de discussie die al langer wordt gevoerd over het ontstaan van Fort Europa’, zegt Peter Rodrigues, hoogleraar immigratie aan de Universiteit Leiden. ‘Overheden zeggen: wij kunnen geen illegale migratie toestaan en moeten onze buitengrenzen afschermen. Maar het gevolg is dat mensen in nood nu niet via de legale route asiel kunnen aanvragen. Daardoor ontstaan allerlei illegale routes waarop mensen gevaar lopen en die voor mensensmokkelaars interessant zijn.’

De bijdrage die luchtvaartmaatschappijen leveren aan de immigratiecontrole kan er volgens Rodrigues toe leiden dat de overheid haar plicht verzaakt om mensen in acute nood rechtsbescherming te bieden. ‘Vliegmaatschappijen worden gedreven door andere prikkels, namelijk een goede onderneming runnen en geld verdienen, terwijl de staat de plicht heeft om zich te houden aan mensenrechtenverdragen.’

Het consulteren van de Immigratie- en Naturalisatiedienst voorafgaande aan de vlucht kan bijdragen aan een betere rechtsbescherming van asielzoekers, maar Rodrigues zet vraagtekens bij de praktische haalbaarheid ervan. Op afstand is het lastig te onderzoeken of iemand de waarheid spreekt, zeker voor een organisatie die kampt met ondercapaciteit. ‘Er is geen dossier. En waar laat je die meneer of mevrouw in de tussentijd? Dit lijkt me bovendien een probleem dat je niet nationaal kunt oplossen, maar wat in samenspraak met andere Europese lidstaten moet gebeuren.’
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5532
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor sjun » Di Feb 18, 2020 5:34 pm

Gesamter Vortrag zum Thema Asylindustrie von Dr Udo Ulfkotte


Ook erg aardig over misleiding van Jan Pubiek door de massamedia. Beklijvende term: Asielindustrie.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5532
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor sjun » Do Feb 20, 2020 6:20 pm

Niet enkel Europa ook elders worden er mensen wakker met betrekking tot de kosten van gelukszoekers en opnamevermogen van de eigen samenleving. Omdat er in Nederland welbewust een taboe op gelegd eerst maar even zicht op de kosten en consequenties van het brengen van vluchtelingen naar de Verenigde Staten. Daaruit valt met wat goede wil ook wel af te leiden wat er in verschillende Europese natiestaten betaald wordt en waarom er zo onderhand van structureel geworden solidariteitsovervraging gesproken kan worden als opgenomen mensen zich weigeren in en aan te passen.

Immigration Expert Reveals Consequences of Bringing Refugees to the U.S. | Wilkow
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Vr Feb 28, 2020 11:07 pm

Erdoğan gooit Turkse grenzen open...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Maarten
Berichten: 467
Lid geworden op: Di Mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente
Contact:

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Maarten » Za Feb 29, 2020 11:41 am

En dan gauw verkiezingen en het is bye bye Rutte, by bye Jetten.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Feb 29, 2020 1:28 pm

Maarten schreef:En dan gauw verkiezingen en het is bye bye Rutte, by bye Jetten.

Op de verkiezingen moeten we - helaas nog een tijdje wachten. En Rutte zal alles in het werk stellen om overal en nog wat een andere draai aan te geven en mooie sier te maken om zijn populariteit te bevestigen als zich de gelegenheid voordoet. Net zoals met die Turkse hoofddoektrut die door hem TERECHT werd teruggestuurd naar de islamitische contreien van Erdogan.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 27, 2020 2:25 am

Europese Commissie wil volgende week migrantenkinderen halen

Geplaatst op 26 maart 2020

Afbeelding

De Europese Commissie wil de situatie van migranten op de Griekse eilanden voor de Turkse kust verbeteren. “Ik hoop nu dat de eerste kinderen volgende week naar de landen van opname gebracht kunnen worden”, zei de eurocommissaris van Binnenlandse Zaken, Ylva Johansson, vandaag tegenover de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ). Duitsland en Luxemburg zouden het verst gevorderd zijn met hun voorbereidingen.

“We zullen niet alle 1600 plekken in één keer kunnen opvullen, maar we moeten ons haasten met het oog op de pandemie”, zei Johansson. Alle acht EU-lidstaten, die kinderen en jongeren willen opnemen die grotendeels zonder hun ouders gevlucht zijn, “houden zich aan hun toezeggingen”.

Bovendien kondigde de eurocommissaris een actieplan voor de meer dan 40.000 migranten aan, die op de eilanden zitten. Het zou er om gaan de verzorging van de mensen en de bescherming van hun gezondheid te verbeteren.

“We willen diegenen die het ergst getroffen zouden zijn door de corona-infectie isoleren. Dat betreft ouderen en zieken, in Moria zijn dat naar schatting 500 tot 600 mensen”, zei Johansson tegenover de FAZ.

Een verhuizing naar het Griekse vasteland zou echter hun risico kunnen verhogen, omdat het corona-virus daar – anders dan op de vijf eilanden – aangekomen zou zijn. Vanuit Turkije komen volgens de eurocommissaris nog maar “heel weinig” migranten op de eilanden aan.

De Turkse autoriteiten zouden de mensen ervan weerhouden in boten te stappen. “Diegenen die dat wel lukt, worden de kampen niet binnengelaten om te voorkomen dat ze virussen naar binnen slepen en daar verbreiden”, zei Johansson.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald/ingekort door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/26 ... ren-halen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten