Hongarije

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47776
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Hongarije

Bericht door Pilgrim »

Sancties tegen Hongarije: VS leggen inreisverbod op aan Orbán-vertrouwelingen

Geplaatst op 19 oktober 2014

Afbeelding
Viktor Orbán en Barack Hussein Obama.

Na Rusland is nu blijkbaar ook Hongarije in het vizier van de Amerikanen terechtgekomen: De VS hebben een inreisverbod opgelegd aan hoge Hongaarse regeringsvertegenwoordigers en zakenmensen. De Amerikanen beschuldigen Hongarije van corruptie.

De Verenigde Staten beschuldigen de Hongaarse regering van minister-president Viktor Orbán van corruptie en hebben daarom aan meerdere regeringsofficials en zakenmensen een inreisverbod opgelegd. Dit bevestigde de Amerikaanse zaakgelastigde in Boedapest, André Goodfriend, vrijdagavond in een interview met de Hongaarse staatstelevisie. De diplomaat noemde geen namen.

In de Hongaarse media doken berichten op volgens welke mensen uit de omgeving van minister-president Viktor Orbán en vooraanstaande ambtenaren van de belastingdienst de dupe zouden kunnen zijn van het inreisverbod. De genoemde personen ontkennen dit echter of lieten zich hier niet over uit. De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Peter, Szijjarto, riep Washington ertoe op om onmiddellijk met bewijzen te komen op grond waarvan het de verdenkingen van corruptie naar voren had gebracht.

Goodfriend drukte zich in het televisie-interview ongebruikelijk duidelijk uit: “Er bestaan hier personen, beter gezegd: personen uit het openbare leven en regeringsleden, die door de VS niet geschikt worden geacht de VS binnen te komen”, zei hij. Volgens de Amerikaanse wetten kan aan corrupte regeringsvertegenwoordigers, en aan andere personen die de belangen van de VS schaden, een inreisverbod worden opgelegd.

Bron: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/10/19/ ... more-73420
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20784
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Sancties tegen Hongarije

Bericht door King George »

Eens hadden we wat te zeggen van 1956. Hoe lang duurt het nog voordat de EU-tanks Hongarije binnen komen rollen of er NAVO-bommen boven Hongarije vallen?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41463
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sancties tegen Hongarije

Bericht door Mahalingam »

Al iets gehoord over de EU? Welke kant zij kiezen: die van mede-lid Hongarije of die van verre vriend USA? Aangezien verteld is dat de partij aan de macht enge fascisten zijn, wat dolgraag geloofd wordt in EU politieke kringen, zal Hongarije wel in het verdomhoekje belanden.

Herinner maar eens hoe Oostenrijk behandeld werd door de EU omdat Haider van de FPÖ daar de baas was.
En hoe Haider later stierf in een auto ongeluk, volgens sommige omdat hij van de weg gedrukt werd.

Zal dan als tegenmaatregel Hongarije de ongekozen bureaucraten van de EU de toegang gaan weigeren? Die EU wordt steeds gezelliger maar niet heus.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47776
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sancties tegen Hongarije

Bericht door Pilgrim »

Commentaar: Obama en Viktor Orbán

Geplaatst op 24 oktober 2014

Er zijn commentatoren die beweren dat de mondiale crisis de schuld is van Obama. Hij reageert niet goed op Poetin, niet op IS, niet op Qatar, niet op de Hamas, niet op de radicale islamiet Erdoğan en zo kan ik nog even doorgaan. Anderen gaan een stapje verder en wijzen erop dat Obama’s tweede voornaam Hussein is, dus Barack Hussein Obama en dat hij eigenlijk een moslim is die de islamisering van de wereld heimelijk wil bevorderen. De tweede stelling kan ik niet beamen, omdat ik niet zoveel op heb met complottheorieën, maar de eerste stelling is ontegenzeglijk waar. Laten we naar de berichten van gisteren kijken.

Het AD (23-10):14 vluchten , 22 bommen. De Nederlandse F16´s hebben deze week maar één bom gegooid op een IS-doel. Niet genoeg doelen namelijk, dit in tegenstelling tot de aanvallen op Servië, een christelijk beschaafd land. Toen gooiden we in 78 dagen liefst 850 bommen. Dat geeft niet, want de Amerikanen gaven ons niet meer werk en vanwege onze aanwezigheid in de lucht moet IS schuilen, dus kan zij de arme Jezidi´s en christenen niet aanvallen, aldus deskundigen.

De Telegraaf (23-10): Ottawa siddert. Terrorist slaat toe bij Canadees Parlement. Een IS-aanhanger vermoordt een soldaat die op wacht staat. Hij blijkt een man te zijn wiens paspoort is ingetrokken. Hij zou naar IS-land kunnen reizen. Nu is hij in Canada gebleven met erge gevolgen. Heeft Wilders gelijk? Laat hen gaan, zegt hij, en zorg dat zij niet terug kunnen komen.

De Volkskrant meldt tenslotte dat IS doorgaat met oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid in zowel Irak als Syrië. Om maar over de strijd in Kobani te zwijgen.

Genocide dreigt en wat doen Obama en het Westen? Bombarderen. Het heeft steeds minder effect. IS anticipeert steeds beter op de bombardementen. Ok. En wat doet Obama? Hij heeft de oorlog niet verklaard aan Abu Bakr al-Baghdadi, maar aan de democratisch gekozen leider van de Hongaren, aan Viktor Orbán.

Het AD(23-10): VS behandelen Orbán als Poetin. Het Hongaarse regime wordt hard aangepakt door de VS. De VS hebben sancties tegen zes hooggeplaatste Hongaren aangekondigd. Obama heeft genoeg van autoritaire regimes zoals Rusland, China en Hongarije.

Nu ga ik op de eerste twee niet in, behalve dat ik aanstip dat ik het steunen van de fascistische regering van Oekraïne tegen Rusland niet verstandig vind. Ik ga alleen in op de maatregelen van Obama tegen de Hongaren. De Hongaren staan meer achter Orbán dan de Amerikanen achter Obama. Orbán heeft drie verkiezingen gewonnen met een absolute meerderheid. Bijna twee derde van alle Hongaarse kiezers stemde voor hem en hij heeft een absolute meerderheid in het Hongaarse parlement. Dit kunnen noch de EU noch Obama waarderen, dus demoniseren zij Orbán. Zij noemen hem bijvoorbeeld Victator als metafoor voor dictator en leggen zijn acties tegen de Hongaarse gutmenschen uit als gebrek aan democratie. Maar iedereen die Hongarije de laatste jaren heeft bezocht, kon zien dat Hongarije veranderd is van een somber Oost-Europees land met communistisch residu in een gezond, mooi, veilig en modern land. De Hongaren hebben geluk. Hun Pim Fortuyn is niet vermoord en zorgt dat hun land floreert, ondanks de tegenwerking van de EU en Obama. Ik zou zeggen nog krap twee jaar en dan zijn we van de ellende van deze president af en gloort er weer hoop voor de wereld.

Lees ook het artikel van Rob Kern in de Dagelijkse Standaard over Orbán en Fortuyn.

Door: Martin van Vliet

http://ejbron.wordpress.com/2014/10/24/ ... more-73734
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41463
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sancties tegen Hongarije

Bericht door Mahalingam »

Maar iedereen die Hongarije de laatste jaren heeft bezocht, kon zien dat Hongarije veranderd is van een somber Oost-Europees land met communistisch residu in een gezond, mooi, veilig en modern land.
In de tijd van het IJzeren Gordijn was Hongarije de vrolijkste kazerne van het Oostblok.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41463
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sancties tegen Hongarije

Bericht door Mahalingam »

Ook de de Hongaarse premier Orban was uitgenodigd om mee te lopen in de herdenking optocht in Parijs.
Na afloop zorgde hij voor een dissident geluid.
Hongaarse premier na Parijs: sluit grenzen voor migranten
Europa moet de grenzen sluiten voor migranten; economische migratie is een slechte zaak en Hongarije kan geen onderdak verlenen aan mensen die hun land verlaten om economische redenen. Dat zei de Hongaarse premier Viktor Orban, meldt persbureau Reuters.

“Economische migratie in Europa is een slechte zaak en moet men niet beschouwen als nuttig. Ze zorgen alleen maar voor onrust en gevaar voor Europeanen. Immigratie moet worden gestopt; dat is de Hongaarse positie.”


“Degenen die hun land verlaten om politieke redenen, om hun leven te redden, moet gegeven worden wat noodzakelijk is en dat is onderdak, maar Hongarije kan dit niet bieden aan economische migranten.”
http://www.nrc.nl/nieuws/2015/01/12/hon ... migranten/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47776
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sancties tegen Hongarije

Bericht door Pilgrim »

Commentaar: De EU kan zich beter bezig houden met de nazi’s in Kiev dan de Hongaarse premier Orbán te schofferen

Geplaatst op 23 mei 2015

De Hongaarse premier Orbán heeft het moeilijk in de EU deze dagen. De ongekozen president van de EU Juncker noemt hem dictator en geeft hem een tik in het gezicht. Al moet hier voor de verdediging van Juncker gezegd worden dat hij op deze beelden beschonken is, dus zoals vaker ontoerekeningsvatbaar. En Verhofstadt schoffeert de Hongaarse premier en met hem twee derde deel van de Hongaren en spreekt denigrerend overal diens partij Fidesz. Wat heeft Orbán volgens de ongekroonde koningen van de EU misdaan?

Orbán heeft duidelijk gemaakt dat zijn land niet mee zou doen aan de door de EU voorgestelde opvang en verdeling van de zgn. bootvluchtelingen tussen de verschillende Europese landen. Ook zegt hij dat in Hongarije geen behoefte heeft aan de verrijking van de joods-christelijke cultuur met de islamitische. Hij zou zelfs soldaten plaatsen aan de grenzen van Hongarije om het land voor de gevolgen van de massamigratie van moslims, zoals in andere Europese landen het geval is, te behoeden. Nu is dit natuurlijk tegen het zere been en Verhofstadt noemt de opvang van de Hongaren in Europa na de mislukte revolutie in 1956 vergelijkbaar met de noodzaak van de opvang van moslims nu. In Hongarije schudt men verbijsterd het hoofd men vraagt zich af of Verhofstadt, de kandidaat van Rutte, goed bij zijn hoofd is. Welnu ,neen, natuurlijk niet. Verhofstadt is een gestoorde man.

Nu zijn deze uitingen tegen Orbán een direct gevolg van het feit dat deze man voor de Hongaren opkomt en niet naar de pijpen van de EU danst. Hij doet niet mee aan de Euro en heeft goede banden met Poetin en is huiverig voor de fascisten in Kiev. Onze premier is een welgeziene gast in Brussel. Volgt elk opdracht op van het ongekozen dure Europees Parlement en betaalt gedwee alle naheffingen van de ECB.

Oekraïne
Met Oekraïne heeft de EU geen problemen. Maar daar triomferen de nazi’s over de communisten kopt de Volkskrant. Oekraïne heeft recent wetten aangenomen om met de erfenis van de Sovjets af te rekenen en eert “Oekraïense vrijheidsstrijders” die in de Tweede Wereldoorlog deelnamen aan massaslachting onder Polen en de vernietiging van Joden. Neen, hier hebben de beschonken Juncker en zijn secondant Timmermans geen moeite mee,wel met de Hongaarse Pim Fortuyn Viktor Orbán. Wij Nederlanders hebben ook een Viktor Orbán. Hij heet Geert Wilders, al heeft hij een ander tongval en uitstraling dan Orbán. Als wij Nederlanders eindelijk het licht zullen gaan zien, net zoals de Hongaren, dan kunnen we een beter toekomst tegemoet gaan.

Door: Martin van Vliet

https://ejbron.wordpress.com/2015/05/23 ... more-89588
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47776
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sancties tegen Hongarije

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

Waarschuwingsbord voor “asielzoekers”/”vluchtelingen”: Als je naar Hongarije komt, mag je geen banen van Hongaren afpakken. Verplicht vrijwilligerswerk!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75742
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sancties tegen Hongarije

Bericht door Ariel »

Hungary is in the European Union’s Schengen visa-free travel zone and as such an attractive destination for tens of thousands of migrants entering Europe through the Balkans from the Middle East and Africa.

In the first six months of this year, the number of migrants crossing into the EU via Hungary’s border with Serbia exceeded 66,000.

Hungary is planning to build a 4-meter high fence on its border with Serbia “as fast as possible” to stop the flow of migrants, Foreign Minister Peter Szijjarto said last week, while Prime Minister Viktor Orban said the country did not want to take in any economic migrants and would consider as refugees only those who were escaping a potential conflict in one of Hungary’s neighboring countries.
Riot breaks out at Hungarian migrant camp,” July 5, 2015

A conflict of a religious nature between two refugees (a turkish and an afgan) at the Debrecen camp was allegedly behind the riots that happened on a nearby road on Monday afternoon. About 100 migrants staying at the refugee camp in Debrecen, in eastern Hungary, started throwing stones at cars passing by on road 471 and beating the vehicles with sticks, according to eye-witnesses.

Later, police said one officer took a hit from a stone and was slightly injured. Police appeared in raid gear and managed to drive the refugees back into the camp, behind a fence where they remained in a line, facing police and shouting, the correspondent said. The conflict turned violent after 2.30 pm when two refugees engaged in a row over religious (islam) matters, the local county police said.

The argument turned heated and “hundreds of others” joined in, including a man who allegedly “stamped his feet on the Koran”, police said, citing eyewitnesses. Another witness said one refugee took the other’s Koran, which contained 200 euros hidden among the pages. Police spokesperson Erika Demeter said the refugees blocked the nearby highway, lit rubbish bins and threw stones at cars passing by.

Fully 154 police officers were sent to the site and police used tear gas to disperse the group. Nobody was hurt, Demeter said but one man was arrested in connection with the events. The camp has been sealed off temporarily and migrants are allowed only to enter the premises, the correspondent said. Police presence remains high by the camp, he added.
http://10news.dk/?p=1419
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7956
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Hongarije

Bericht door xplosive »

Het lijkt wel oorlog daar in Hongarije. Willen ze nou echt Hongarije met nog meer lieden opzadelen die besmet zijn met "de religie van de vrede"? Nou maar hopen dat Hongarije de rug recht houdt.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75742
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hongarije

Bericht door Ariel »

Ik begrijp nu ook dat men daar niet nog meer asielige opwillen nemen. En wat doet een turkse asielige daar? Die is toch veilig in zijn eigen land?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7956
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Hongarije

Bericht door xplosive »

Ariel schreef:En wat doet een turkse asielige daar? Die is toch veilig in zijn eigen land?
Waarschijnlijk is dat een spion die geïnstrueerd is om haat te zaaien, op te hitsen en aan te zetten tot sabotage en criminaliteit met als einddoel om niet-moslimlanden om te kunnen vormen tot moslimlanden. Een Turkse jihadist dus.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6531
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Hongarije

Bericht door Ali Yas »

Als ik naar die vlag kijk, dan vraag ik me af: wat stáát daar? Kennelijk is het niet de bedoeling dat de gewone Hongaren het lezen. We hebben hier duidelijk niet te maken met jongens die graag willen assimileren in het toch zoveel betere Hongarije. Het dragen van z'n spandoek lijkt wel het planten van een vlag op het terrein van de vijand.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75742
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hongarije

Bericht door Ariel »

New arrivals in the Hungarian capital will for the month of July be greeted by English-language billboards bearing welcoming - if slightly bemusing - slogans, such as "Come to Hungary by All Means: We're Already Working In London!”

Afbeelding

While the official, Hungarian-language slogans include “If You Come To Hungary, Do Not Take The Jobs Of Hungarians”, and “If You Come To Hungary, You Must Respect Our Laws,” the spoof versions say "Please Excuse Our Empty Country, We've Gone to England," “If You Come To Hungary, Bring Another Person With You,” and “If You Are Prime Minister of Hungary, You Must Keep Our Laws.” Mr Kovács said he is planning billboards for his campaign supporters in London, Vienna and Berlin promising lower wages in the UK, adding that migration away from Hungary is a much bigger concern for most Hungarians than immigration into the country.

meer hier
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47776
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hongarije

Bericht door Pilgrim »

Hongarije treedt op tegen toestroom van asielzoekers

Geplaatst op 17 juli 2015

Afbeelding
De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

De Hongaarse regering heeft aangekondigd nieuwe asielzoekers niet meer in bewoonde gebieden onder te brengen. In plaats daarvan dient er een tentenkamp vlakbij de grens met Servië te ontstaan, zei de stafchef van minister-president Viktor Orbán, Janos Lazar. Dan zou de plaatselijke bevolking ook “geen last hebben van de massa´s vluchtelingen”.

Hongarije lijdt al maandenlang onder een golf van illegale migranten. Alleen al in dit jaar zijn meer dan 80.000 personen illegaal de grens van het EU-land overgestoken en om asiel gevraagd. De regering in Boedapest kondigde volgens informatie van het Oostenrijkse persbureau APA daarom ook aan de illegale binnenkomst tot delict te verklaren. Tot nu toe werd deze slechts vervolgd als ordeverstoring.

Bovendien moet het geplande bijna 180 kilometer lange grens-hek langs de grens met Servië eind november klaar zijn. Er zullen meer asielzoekers uit Servië en Macedonië worden uitgezet.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/07/17 ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47776
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Boedapest: Nieuwe foto´s laten zien hoe migranten Station-Oost veranderen in een vluchtelingenkamp

Geplaatst op 31 juli 2015

Afbeelding

Station-Oost in Boedapest is in feite een vluchtelingenkamp geworden. Geen wonder, want de afgelopen weken kwamen er gemiddeld 1000-1500 migranten per dag het land binnen. Twee weken geleden hield de Sixty-Four Counties Youth Movement (HVIM) een demonstratie in Boedapest vlakbij Station-Oost om te protesteren tegen de onacceptabele toestanden in het centrum van de stad.

Afgelopen woensdag ondernam de politie vroeg in de ochtend actie in het treinstation. Volgens bronnen werd deze actie veroorzaakt door berichten dat er onder de migranten besmettelijke ziektes werden verbreid. Maar hulporganisaties voor migranten zeggen dat de geruchten ongegrond waren en de politie alleen maar de documenten van de migranten controleerde.

Enkele dagen geleden werden meer dan 56 migranten met diarree naar het ziekenhuis gebracht. Later werd door het ziekenhuis tegenover TV2 bevestigd dat twee mannen ter observatie moesten blijven.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

[Meer foto’s op de site:]

https://ejbron.wordpress.com/2015/07/31 ... ingenkamp/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20784
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hongarije

Bericht door King George »

Het Nederlandse volk is een voorbeeld voor de wereld

Een voorvader van mij, Heinrich Niemöller, kind van een groot molenaarsgezin uit de buurt van Bieleveld, kwam in 1805 naar Haarlem. Na drie jaar had hij zich al in laten schrijven als ‘Hendrik’, en trouwde met een Nederlandse vrouw. Hij kwam hier om te werken in een bollenbedrijf en keerde nooit weer terug. Nee, immigratie is niet per definitie slecht. Maar de huidige migratiegolven die we deze zomer weer zien, zijn zeer slecht, want ze ondergraven het Nederlandse volk. En dit gebeurt met hulp van de regering.

Een regering hoort voor zijn volk te zorgen. Het volk heeft de regering gekozen opdat het zijn belangen vertegenwoordigt. Deze regering hevelt achter de schermen om, en zonder inspraak ven het volk, de nationale bevoegdheden over naar een bureaucratisch, door internationale lobbygroepen beïnvloed bestuursapparaat in Brussel. En daarmee verliest het volk zijn stem.

Veel mensen vinden dat gepraat over een ‘volk’ maar dubieus. Ze vinden bijvoorbeeld dat het woord ‘volk’ een racistische term zou zijn, want daarmee wordt natuurlijk bedoeld ‘het blanke volk.’ Wanneer je zegt dat dit niet bedoeld wordt, is het antwoord dat je dan maar eens moet uitleggen wat je bedoelt met ‘het volk’, want wat is dat nu helemaal. Nu, een volk is een groep met gemeenschapszin die normen, waarde, geschiedenis en gezamenlijke ‘verbeelding’ deelt. Een volk is bereid om iets voor elkaar te doen omdat er een gevoel van verbondenheid bestaat. Een volk maakt zich meer druk over een brugdeel dat in Alphen op huizen stort, dan om een brug die in China instort. Dat vindt ‘verlicht links’ maar kleinburgerlijk, maar het is juist een kracht.

Voor een deel is ‘volk’ ook een etnisch begrip natuurlijk, want het verwijst naar vele generaties genetische verbanden. Maar het is dat niet alleen. Er zit een mate van soepelheid in het begrip. Mensen uit andere volkeren die zijn ‘overgestapt’ kunnen deel uitmaken van het volk. Genetische vermenging is ook evolutionair gezien goed, want genetische diversiteit maakt sterk. Een blik op de dierenwereld maakt dat direct duidelijk: Genetisch geheel gelijke varkens of kippen (bijna klonen) in de bio-industrie kunnen door een simpel virus in één keer uitgeroeid worden. Daarom is het idee van de ‘raszuiverheid’ van de nazi’s helemaal niet evolutionair verantwoord, zoals de nazi’s zelf beweerden.

Het is deels biologisch, deels cultureel, zo’n volk. Het is ook deels een kwestie van afspraken maken in de politiek, zoals bijvoorbeeld in Nederland gebeurde in de Unie van Utrecht. Nee, het Nederlandse volk uit 1579 is niet hetzelfde als het Nederlandse volk uit 2015. Ja, zeggen dan de linkse, postmoderne, nihilistische, cultuurrelativisten, dat bewijst maar weer dat ‘het volk’ helemaal niet bestaat. Alles is vloeibaar zeggen ze. Migratie is juist goed, want migratie vernieuwt, verjongt, vitaliseert. Een wereld zonder grenzen in één grote, doorgaande beweging, dat zou het ideaal zijn.

Wat deze mensen niet beseffen is dat het ‘volk’ weliswaar aan verandering onderhevig is, en dat dit op zich ook een goede zaak kan zijn, maar dat daar ook beperkingen aan zijn. Veranderlijk is iets anders dan vloeibaar. In het begrip ‘volk’ zit een zekere weerbarstigheid, en dat is terecht. Migratie op zich is niet slecht, maar massamigratie door mensen die niet willen bijdragen aan de cultuur van het volk, met grote aantallen, van zeer verre culturen, in hoog tempo, is zeer slecht voor het volk, want dit haalt het volk, in dit geval het Nederlandse volk, onderuit. Deze migranten, en dat lijken maar weinigen te beseffen, dringen zich op aan een ander volk, en wat dit volk is, dat is voor hen volkomen willekeurig.

Wat doodzonde is, want het Nederlandse volk is een voorbeeld voor de wereld. Kijk maar eens naar de geschiedenis en de welvaart en het gevoel voor rechtvaardigheid. Ondanks alle (vaak terechte) kritiek die we hier hebben. Als het volk van Congo een voorbeeld voor de wereld was, dan verhuisden we allemaal wel naar Congo, nietwaar?

Het probleem is niet het volk. Het probleem is de regeringen van de volkeren.

De Hongaarse regering heeft hart voor zijn volk, want het wil een hek bouwen om het volk te beschermen.

De Engelse regering daarentegen zet op kosten van het volk taxi’s in om ongewenste nieuwkomers snel naar hun nieuwe huisvesting te brengen. Op kosten van dit volk.

Een regering die niet opkomt voor het volk moet verdwijnen. Zo simpel is het.


De Nieuwe Realist
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47776
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hongarije

Bericht door Pilgrim »

Hongarije: 4 jaar gevangenisstraf voor illegale immigratie en beschadiging van het grenshek

Geplaatst op 19 augustus 2015

Afbeelding
Bouw van het Hongaarse grenshek.

Terwijl Duitsland zich als verlamd in de stilstand-modus bevindt, breiden landen zoals Denemarken en Noorwegen en Hongarije de verdediging tegen criminele mensensmokkelaars en illegale immigranten uit. Nu verscherpt Hongarije nogmaals de maatregelen ter bestrijding van de illegale immigratie:

Mensenhandel, illegale grensoverschrijding evenals het beschadigen van het grenshek zullen in het vervolg bestraft worden met tot 4 jaar gevangenisstraf. Tot nu toe gold in Hongarije de illegale grensoverschrijding als overtreding. Als motivering voor deze drastisch verscherpte maatregelen noemde de Hongaarse minister van de bondskanselarij het gedrag van immigranten: “De immigranten treden met steeds agressievere en stelliger eisen op.”

Dat Hongarije zijn integriteit probeert te behouden, onderscheidt een trots volk gewoon van de Duitsers, die hun cultuur en waarden al hebben opgegeven. Misschien neemt Hongarije de Duitsers op, die hier voor vernietiging en politieke vervolging vluchten?

Bron: www.netzplanet.net

Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/08/19/95154/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41463
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Hongarije

Bericht door Mahalingam »

Na het zien van dit filmpje begrijp je makkelijker waarom zo'n IJzeren Gordijn nog maar een heel gematigde reactie is.Készenléti Rendörség is oproerpolitie
Op 0:52 raar gedoe met een rare vlag. Die van het toekomstige kalifaat van Budapest?
Op 0:17 een Hongaar: "Hun stinkende hoerenmoeder, morgen breng ik m'n geweer".
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41463
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Hongarije

Bericht door Mahalingam »

Het grenshek:
Afbeelding

Volgende week beslist de regering of er militairen worden ingezet bij de grens.
En ondertussen:
Hungarian police use tear gas against migrants in city of Roszke
Unrest broke out at a migrant reception center in Hungary on Wednesday as police struggled to deal with an influx of refugees arriving from Serbia. Local television showed tear gas being fired.

Police rounded up 300-400 migrants at the border area of Roszke and addressed them through megaphones, according to a Reuters reporter at the scene.

A police spokesman said that some 200 migrants at the reception center had refused to be fingerprinted.
http://www.rt.com/news/313442-hungary-p ... -migrants/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20784
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hongarije

Bericht door King George »

De rug van Hongarije blijkt niet zo recht te zijn. Hongarije laat nu alles binnen, mits zij maar verder doorlopen totdat zij ook weer het land uit zijn. Macedonië is ook al op soortgelijke wijze gezwicht. Het laat zich raden waar zich het uiteindelijke afvoerputje van deze vuilnisstromen bevindt: Duitsland, Zweden, Nederland.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20784
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hongarije

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41463
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Hongarije

Bericht door Mahalingam »

Nu de doorstroom door Hongarije weer op gang is, gaat Oostenrijk iets doen.
Tijdelijke grenscontroles. In de eerste nacht al een paar honderd illegalen opgepakt.
Die blijven dus in Oostenrijk hangen (vragen asiel aan) en zo pikt ook Oostenrijk een graantje mee.
Enorme file door verscherpte grenscontroles Oostenrijk
Aan de Oostenrijkse grens op de Hongaarse snelweg M1 is maandag een file van 30 kilometer ontstaan door verscherpte grenscontroles in Oostenrijk, aldus het Hongaarse persbureau MTI. Ook bij andere grensovergangen staan in Hongarije kilometerslange files.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/eno ... ~a4132561/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75742
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hongarije

Bericht door Ariel »

Hongarije laat vluchtelingen gaan

Hongarije laat vluchtelingen met de trein uit Boedapest vertrekken naar Oostenrijk en Duitsland. Ze moeten wel een kaartje kopen en voor de loketten hebben zich maandag honderden mensen verzameld.

Hongarije heeft Duitsland opheldering gevraagd over het vluchtelingenbeleid. Volgens de regels van 'Schengen' mogen migranten Hongarije alleen verlaten met geldige reisdocumenten van hun land van bestemming. Maar Duitsland zou een tolerantere houding aannemen tegenover vluchtelingen uit Syrië, wat hun hoop heeft versterkt, aldus een Hongaarse regeringswoordvoerder.

Een Duitse collega van hem beklemtoonde dat vluchtelingen in Hongarije zich daar moeten registreren en daar asiel moeten zoeken.

Vluchtelingen zijn massaal neergestreken op stations in Boedapest. Een hek dat Hongarije aan de grens plaatst, zou weinig uithalen. Premier Robert Fico van Slowakije heeft gesuggereerd dat er snel een speciale topconferentie moet komen van leiders van Midden-Europese landen.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75742
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Ariel »

Aan de Oostenrijkse grens op de Hongaarse snelweg M1 is maandag een file van 30 kilometer ontstaan door verscherpte grenscontroles in Oostenrijk, aldus het Hongaarse persbureau MTI. Ook bij andere grensovergangen staan in Hongarije kilometerslange files. Sneu voor de mensen die in de file staan, maar er zijn daardoor al wel tweehonderd vluchtelingen onderschept en vijf smokkelaars gearresteerd door de verscherpte grenscontroles. Dat meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken. Oostenrijk heeft afgelopen nacht speciale grenscontroles ingevoerd met de bedoeling mensensmokkelaars te dwarsbomen.
Aan de Oostenrijkse grens op de Hongaarse snelweg M1 is daardoor maandag een file van 30 kilometer ontstaan, aldus het Hongaarse persbureau MTI. Ook bij andere grensovergangen staan in Hongarije kilometerslange files.

Volgens Oostenrijkse media meldde de politie maandagmorgen ,,al de eerste successen'' van de ingevoerde controles. De politie vond een uur na het begin van de acties dertien vluchtelingen in een Chrysler Voyager gepropt. Ze zouden uit Aleppo (Syrië) komen. De auto had een Frans kenteken.

Verscherpte controles
De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Johanna Mikl-Leitner, kondigde zondag verscherpte controles aan van verdachte grote voertuigen. Maar een politieman zei maandag in Oostenrijkse media dat in principe alle voertuigen verdacht zijn.

Wenen bestrijdt dat de grenscontroles indruisen tegen de Europese Verdragen van Schengen. Het zijn op de veiligheid gerichte controles van het verkeer, luidt de Oostenrijkse lezing.

Gruwelijke dood vluchtelingen
Donderdag werd ten zuidoosten van Wenen langs de snelweg een vrachtauto met de stoffelijke resten van 71 vluchtelingen gevonden. De auto was uit Hongarije gekomen langs de snelweg die Boedapest met Wenen verbindt. Er zijn vijf arrestaties verricht in het onderzoek naar de gruwelijke dood van deze vluchtelingen.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie