Hongarije

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hongarije

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 7:34 pm

De Hongaarse premier Viktor Orbán zegt: “Europa gaat ten onder aan de omvolking, tenzij vrouwen meer kinderen baren.” Orbán zegt geheel terecht dat er politieke krachten in Europa zijn die van plan zijn om de oorspronkelijke Europese bevolking te vervangen.

Zelf heeft Orbán, een gezinsman, een beleid bepaald dat de Hongaren aanmoedigt om meer kinderen te nemen, zo is de kinderbijslag door Orbán en zijn regering verdubbeld, het zwangerschapsverlof verruimd, en kunnen gezinnen per 1 juli een rentevrije lening krijgen van de regering van 31 duizend euro die ze niet hoeven terug te betalen als ze 3 of meer kinderen krijgen. Tony Abbot, de ex-premier van Australië, prees Orbán voor zijn “moed” om in te gaan tegen de politieke correctheid.

Dit door de Volkskrant geschreven stuk gaat over witte mensen, terwijl dat blank behoort te zijn, maar goed, het is de Volkskrant die toch, ook in opdracht van de politiek, het censuurbeleid van de EU, ook met het oog op het Marrakesh-verdrag en de opgelegde politieke correctheid, zijn best doet, denk ik.
www.volkskrant.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/07 ... -waarheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hongarije

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 09, 2019 10:18 pm

Bevolkingstop in Boedapest: eigen kinderen i.p.v. bevolkingsomwisseling

Geplaatst op 9 september 2019

Afbeelding

De Hongaarse regering onder minister-president Viktor Orbán (foto) heeft opnieuw duidelijk gemaakt dat zijn regering het probleem van de dalende bevolking op het radarscherm heeft en – anders dan de meeste West-Europese regeringen – ook bereid is niet passief te blijven kijken naar die ontwikkeling. “Om kinderen te hebben”, zou de “meest persoonlijke publieke aangelegenheid” en geenszins een private zijn, verklaarde in dit verband de Hongaarse parlementspresident László Kövér.

Het is een feit dat volgens prognoses het inwoneraantal van Hongarije tot 2050 van nu 9,8 miljoen zou kunnen dalen naar 8,3 miljoen – aldus de “Financial Times”. Hongarije zou zodoende een van de tien snelst krimpende landen ter wereld zijn. Het land heeft dit probleem echter vooral samen met andere landen in het Europese zuidoosten.

De Hongaarse regering heeft daarom vorige week opnieuw een bevolkingstop gehouden, waaraan o.a. ook staatsmannen uit de Tsjechische Republiek (minister-president Babiš) en Servië (president Aleksandar Vučić) deelnamen.

De topontmoeting had wel degelijk ideologische accenten en benadrukte – in tegenstelling tot de heersende EU-“waarden” – traditionele Europese waarden zoals religie en familie. Er kwamen ook religieuze vertegenwoordigers aan het woord. De sprekers noemden meermaals christelijke waarden en spraken zich tegen homoseksuelen en alleenstaande opvoeders uit. Orbán zelf benadrukte het recht van het kind op “vader en moeder” en het “traditionele gezin”. Iedereen zou deze waarden moeten verdedigen die zich “verplicht voelt tot de traditionele waarden en de normaliteit”, onderstreepte ook parlementspresident Kövér.

Bij de opening van de topontmoeting werd in een performance de invasie van mensen uit het zuiden en oosten uitgebeeld. Hier wil Hongarije – anders dan de West-Europeanen – met een doelgerichte bevolkingspolitiek tegenwicht tegen bieden. De regering Orbán is ook bereid om veel geld te investeren voor meer eigen kinderen. In februari stelde ze een wetspakket voor dat prikkels aan gezinnen moet bieden om meer kinderen te krijgen. Het voorziet in belastingverlagingen voor gezinnen met veel kinderen, evenals subsidies voor 7-persoons auto´s en een voordelig krediet van omgerekend € 30.000,-, dat niet terugbetaald hoeft worden wanneer er in het gezin meer dan drie kinderen ter wereld komen.

Het geboortecijfer in Hongarije bedraagt op dit moment 1,5 kinderen per vrouw. Het doel zou gemiddeld meer dan twee kinderen zijn.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/09 ... wisseling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hongarije

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 14, 2019 11:16 pm

Nederland zou een voorbeeld moeten nemen aan moedig Hongarije, waar de minister-president Viktor Orbán, die hier in opdracht van het EU-censuurbeleid altijd negatief in het nieuws komt, maar die door zijn bevolking op handen wordt gedragen, omdat hij wél opkomt voor de belangen van de Hongaren, in tegenstelling tot “onze” minister-president.

Mensen noemen Orbán een held, omdat hij alles ten goede heeft veranderd en de mensen een beter leven heeft gegeven. Orbán heeft het Hongaarse gezin het belangrijkst gemaakt, geeft steun aan kleine ondernemingen en voordat Orbán aan de macht kwam, waren er alleen maar, net zoals nu hier, belastingen, belastingen, belastingen en de mensen zagen er niets voor terug. Nu is er kinderbijslag en hoeven ouders met drie kinderen of meer geen persoonlijke belasting meer te betalen. Als je veel kinderen hebt, krijg je subsidie voor een grote gezinsauto. Er is nu stabiliteit in Hongarije dankzij Orbán.
www.ad.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/14 ... -noodzaak/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast