Zondebok Angela Merkel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Zondebok Angela Merkel

Geplaatst op 27 juni 2015

Afbeelding

De “euro-redding” wordt meer en meer het project van Angela Merkel. Net zoals ooit de Führer in zijn bunker fantaseerde over niet meer aanwezige legers, probeert Angela Merkel met niet meer aanwezige miljarden een land voor de insolventie te redden dat niet te redden is. Nog volgen de Duitsers haar, maar ze zullen in deze blinde trouw teleurgesteld worden. Als ze hun ogen openen, zullen ze zich afvragen welke puinhopen deze vrouw nog meer heeft nagelaten. En de volledige politieke klasse zal dankbaar zijn in haar een zondebok te hebben om af te leiden van de eigen medeverantwoordelijkheid.

De ambtstijd van Angela Merkel kan worden samengevat met drie trefwoorden: euro-redding, energie-ommekeer, asielzoekersstroom. Net zoals de projecten van de Führer gaan al deze projecten gepaard met enorme kosten, ze verlangen grote offers, zijn echter uiteindelijk nutteloos. Alle projecten van Angela Merkel zijn tot mislukken gedoemd.

Griekenland is een insolvent land, waarin men niet eindeloos geld kan pompen zonder dat het een keer opvalt dat het weg sijpelt. Uiteindelijk zal men inzien dat al het vele geld niets heeft opgeleverd. Dit moment van het bittere besef komt onophoudelijk dichterbij. De CDU is Angela Merkel vijf jaar lang gevolgd, maar ze zal haar niet nog eens vijf jaar volgen. Ze zal zich in plaats daarvan met de vraag bezighouden hoe zij in een periode na Merkel politiek kan overleven als zij door Angela Merkel het stempel van een mislukte “euroredding” opgedrukt krijgt. Deze vraag zal ze heel eenvoudig beantwoorden: ze zal zich op tijd distantiëren van Angela Merkel en haar financieel-politieke escapades. Men zal de schuld van de verpatste miljarden alleen haar in de schoenen schuiven: was zij het niet die afgevaardigden in de Duitse Bondsdag voor iedere stemming met haar bliksemacties heeft overrompeld? Had zij niet meerdere malen aan de Bondsdag beloofd bij onderhandelingen de rode grens te bewaken? Dan is er snel iets te vinden wat men uit de kist met smerige spullen kan trekken om zichzelf voor de kiezers met een wit vest te presenteren. En deze kiezers zullen gewillig volgen: de kiezers zullen heel snel vergeten dat zij driemaal op Angela Merkel hebben gestemd. Achteraf zal het weer niemand geweest zijn.

Angela Merkel´s energie-ommekeer is eveneens tot mislukken gedoemd. De uitbreiding van de windenergie stuit nu al aan haar grenzen. De mensen zullen op zeker moment beginnen om uit te rekenen dat het aandeel van de windenergie aan de energieopwekking nog steeds te verwaarlozen gering zal zijn, zelfs wanneer men heel Duitsland met windmolens heeft volgestouwd. Men zal dan nog steeds atoomstroom uit Tsjechië en Frankrijk moeten inkopen, maar heeft het hele land mismaakt. Net zoals de euroredding is ook de energieommekeer een hectisch, ondoordacht, duur, nutteloos project, een echt Angela Merkel-project: we kunnen ons nog heel goed herinneren hoe ze helemaal alleen de totale ommekeer uitriep en de hele CDU haar – Führer beveel, we volgen je – tandenknarsend op deze verkeerde weg volgde. Deze pijnlijke zelfvernedering zijn juist in de CDU velen niet vergeten, en wraak is zoet.

De asielzoekerstroom – in 2016 worden 1,1 miljoen “vluchtelingen” verwacht, dat zijn tweemaal zoveel als dit jaar en 20 maal zoveel als onder Helmut Kohl – is eveneens een Angela Merkel-project. Weliswaar heeft ze zich nooit direct over dit thema uitgesproken – op de vluchtelingen-kerkdag in Stuttgart bazelde ze demonstratief aan het thema voorbij over computerdata – maar het is exact dit veelzeggende zwijgen dat men zal gebruiken als het er om gaat haar de verantwoordelijkheid in de schoenen te schuiven. Angela Merkel´s zwijgen over de asielzoekerstroom gedurende haar ambtstijd, haar heel bewuste passiviteit gezien deze unieke ontwikkeling, is een uitdrukking van haar stilzwijgende instemming met de manier waarop de asielzoekerstroom over ons heen klotst: duur, chaotisch en grotendeels rechtsvrij, maar ideologisch politiek correct. Uiteindelijk zal ook het project “Vluchtelingen” mislukken, net zoals alle andere grote Merkel-projecten, omdat het noch financieel nog bouwtechnisch mogelijk is om ieder jaar een miljoen of nog meer Afrikanen in Duitsland op te nemen. Tenzij men ermee begint deze “vluchtelingen” eerst vrijwillig en daarna gedwongen in privéwoningen in te kwartieren. Dat zal de politiek ook doen, omdat er niets anders voor haar op zit, maar op een bepaald moment zullen de Duitsers begrijpen dat Afrika nog steeds bitter arm zal zijn, zelfs wanneer in iedere Duitse woning een Afrikaan werd ingekwartierd. Op een bepaald moment zullen daarom ook de meest goede van de goedmenschen de buik vol hebben van dit project en een schuldige voor de misère zoeken. Dan zullen ze Angela Merkel vinden, die destijds, toen de chaos begon, niets beters te doen had dan over computerdata te bazelen.

De Duitsers zullen in het verloop van de tijd inzien dat de regeringstijd van Angela Merkel een tijd van zeer idealistische, maar dure en uiteindelijk nutteloze onzin was. Geen enkel project van Merkel heeft uitzicht op duurzaam succes. Daarom zal ook geen enkele politicus aan de zijde van Merkel duurzaam succesvol kunnen zijn. Je kunt de klok erop gelijk zetten wanneer de eerste ratten het zinkende schip zullen verlaten. Velen hebben nog een appeltje te schillen met Angela Merkel. De eersten die de staf over haar zullen breken, zullen diegenen zijn die op dit moment het hardst voor haar klappen.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: M. Sattler

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/27 ... more-91787
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Angela Merkel zal deelnemen aan iftar

Geplaatst op 28 juni 2015

Afbeelding

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zal dinsdagavond voor het eerst deelnemen aan een islamitische iftar. Volgens het “Deutsch-Türkische Journal” dient daarvoor het gastenhuis van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de villa Börsig, desbetreffend geprepareerd te worden. Merkel zou daarmee “een signaal voor de maatschappelijke samenhang” willen afgeven.

Aan de multireligieuze ontvangst door de buitenlander-gevolmachtigde van de Duitse regering, Aydan Özoguz (SPD), zullen eveneens de raadsvoorzitter van de Evangelische Kerk in Duitsland, Heinrich Bedford-Strohm, als afgevaardigde van de Duitse Bisschoppenconferentie de vicevoorzitter van het Katholieke Bureau in Berlijn, Katharina Jestaedt, de president van de Duitse Centrale Raad van de Joden, Josef Schuster, de president van het Centrale Comité van de katholieken in Duitsland, Alois Glück, en de woordvoerster van de Coördinatieraad van de moslims, Nurhan Soykan, deelnemen.

In de terreurmaand ramadan, die dit jaar van 18 juni tot 16 juli plaatsvindt, kunnen we gezien de deelname van Merkel aan de iftar maar één ding doen: kotsen!

Bron: www.pi-news.net

Auteur: Verena B.

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/28 ... more-91853
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Merkel, donder toch gewoon op!

Geplaatst op 16 september 2015Merkel zei richting Horst Seehofer (CSU), maar ook tegen alle autochtone Duitsers: “Ik moet heel eerlijk zeggen: Als we er nu mee beginnen ons te verontschuldigen voor het feit dat we in noodsituaties een vriendelijk gezicht laten zien, dan is dat niet mijn land!” Daarop is maar één antwoord mogelijk: Ja, donder toch eindelijk op, mislukkelinge, verdwijn, rot op, het liefst naar Afrika! Hoe gaat de eed ook maar weer die je gezworen hebt? Aan wie in het land heb je gevraagd of wij de hele wereld willen opnemen? Aan niemand! Dus!

Wij bedanken voor je kwalijke, illegale en krankzinnige democratuur! Een weggegooid biljoen voor de energieommekeer, een weggegooid biljoen voor Griekenland, een weggegooid biljoen – als dat überhaupt voldoende is – voor de volksverhuizing van de asielbedriegers! Jij bent de domste, stomste en meest rampzalige regeringschef van de BRD! Merkel, donder gewoon op en laat je nooit meer zien!

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/16 ... gewoon-op/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Het wereldbeeld van Merkel

Geplaatst op 19 september 2015Begin september antwoordde Angela Merkel aan de Universiteit van Bern op de vraag van een burger over de islamisering van Europa. In haar in de Duitse pers deels toegejuicht statement gaf ze ons (Europa) de schuld van de islamitische terreur in de wereld en maakte ze vooral de christenen in Duitsland de facto tot medeplichtigen, omdat ze hun religie niet beleven en dus geen recht hebben de moslims hun geloof te verwijten. De Joodse en Canadese journalist Ezra Levant van TheRebel.media analyseert in een bijna elf minuten durende video haar verklaringen en maakt er gehakt van. Hij onthult de typische Duitse zelfhaat achter het antwoord van Merkel en hij maakt duidelijk wat de verantwoordelijkheid van de minister zou moeten zijn: hij verdedigt Duitsland en spreekt de Duitsers van nu van medeplichtigheid aan nazi-Duitsland vrij. De kinderloze Angela Merkel beschuldigt hij ervan door met de oproep voor de massa-immigratie naar Duitsland de zelfmoord van het land Duitsland te hebben aangekondigd.

Commentaar vertaler: Eigenlijk ligt het voor de hand dat Ezra Levant aandacht schenkt aan dit optreden van Merkel, en anderen (Broder) hebben dat ook gedaan. Tot in het recente verleden hebben staten altijd moeite gedaan om hun bezit te verdedigen en Angela Merkel is de eerste die “haar” Duitsland zonder slag of stoot opgeeft, zich al bij voorbaat gewonnen geeft. Natuurlijk is dit het resultaat van tientallen jaren wanbeleid op een cruciaal vlak: landsverdediging. En ook de EU noemt iedereen die zich tegen dit beleid uitspreekt een nazi of racist. Het is de omgekeerde wereld. Dat de machtigste vrouw ter wereld er zulke warrige denkbeelden op nahoudt, is zeer verontrustend en dat Rutte haar gewoon volgt, is niet minder ernstig.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/19 ... an-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Merkel: Etnocide op de Duitsers

Geplaatst op 23 september 2015

Afbeelding

Ook Merkel weet dat de zogenaamde “vluchtelingen” in werkelijkheid voor het grootste gedeelte gelukzoekers en parasieten zijn. Ze misbruikt echter bewust de goedgelovigheid van de Duitsers, opdat diezelfde Duitsers nog meer miljoenen, vaak genoeg vijandige, buitenlanders het land binnenlaten. Dat doet ze niet omdat ze slecht of gek is, maar ze volgt heel rationeel de logica van de macht: ze weet dat de Duitsers op een bepaald moment wakker zullen worden uit hun multiculti-dromen. En als het land dan niet definitief met moslims overstroomd is, zullen de Duitsers hiervoor de politiek verantwoordelijken aan de schandpaal nagelen. Alleen als van de Duitsers een minderheid gemaakt wordt en ze uiteindelijk uitgewist worden, blijft de verantwoordelijke politieke leiding de winnaar van de geschiedenis. Merkel wil de Duitse etnocide.

Merkel´s vluchtelingenleugen is een perfide misleiding. Ze weet heel goed dat haar “vluchtelingen” geen vluchtelingen zijn, maar voor het grootste deel alleen maar mensen die het elders beter bevalt. Het zijn mensen, die eerst door een half dozijn landen reizen, die het zelfs niet eens bevalt in Oostenrijk, die alleen daar naartoe willen waar ze denken het best van het goede leven te kunnen profiteren. Zo gedragen echte vluchtelingen zich niet. Dat hoef je aan de hoogste ambtenaar van een staat zoals Duitsland niet uit te leggen. Merkel is een monster, maar ze is een slim monster.

Merkel is daarom ook niet gek geworden, maar weet wat ze doet. Haar vluchtelingenleugen is een politiek consequente, volledig rationele handeling, die niet geïsoleerd, maar in verband met de sowieso bedreven immigratiepolitiek moet worden gezien.

Want: Merkel ziet evenals wij dat multiculti al lang mislukt is. Ze weet heel goed wat er aan de hand is in het land. Ze weet ook dat de staat geen uitweg uit deze doodlopende straat heeft en zich al jarenlang alleen maar behelpt met propaganda. Net zoals wij ziet zij dat deze propaganda op zeker moment niet meer voldoende zal zijn, omdat werkelijkheid en leugen te hard op elkaar zullen botsen. Ze heeft aan den lijve in de DDR ondervonden dat leugens uiteindelijk altijd aan het kortste eind trekken.

Omdat dit allemaal zo is, weet ze eveneens dat er ook in Duitsland rechtse en rechts-liberale partijen zullen komen. Dat is overal in Europa zo, en Duitsland zal geen uitzondering blijven. Ze kan nu beslissen: of ze kijkt toe hoe zich ook in Duitsland een rechts-conservatieve tegenbeweging ontwikkelt, die schuldigen zal zoeken en vinden. Of ze zorgt ervoor dat ze een politieke overwinning van een conservatieve tegenbeweging voor eeuwig onmogelijk maakt.

De enige echt zekere manier die iedere conservatieve tegenbeweging onder de Duitsers voorgoed onmogelijk zal maken, is de etnocide: alleen als alle Duitsers weg zijn, zullen er ook geen rechtse Duitsers meer kunnen zijn. In tegenstelling tot genocide is de etnocide geen lichamelijke vernietiging van een volk, maar de politiek actief geregelde vernietiging van een volk door ontbinding, assimilatie, taal- en cultuurverlies. Net zoals genocide is de etnocide een internationaal strafbare misdaad.

Merkel heeft ingezien dat de etnocide op de Duitsers niet alleen mogelijk, maar met het oog op een migratieaandeel van een vermoedelijke 25% al voor de invasie van 2015 ook tamelijk eenvoudig te bewerkstelligen is. Een etnocide op de Duitsers is daarom nu geen merkwaardige fictie meer, maar een wel degelijk maakbare politieke optie. Merkel heeft gezien dat het politiek en ook logistiek uitvoerbaar is om de komende vier of vijf jaar 10-15 miljoen moslims het land binnen te halen en zodoende het islamitische deel van de bevolking heel snel tot in totaal 20 miljoen uit te breiden. Ze kent ook de mentaliteit van de Duitsers heel goed, ze weet dat de Duitsers de nodige opofferingsgezindheid meenemen als men maar hun idealisme aanspreekt: hen voorschotelt dat de kolonisten “vluchtelingen” zouden zijn en dat ze een “goede daad” zouden verrichten als ze de kolonisatie ook nog uit eigen zak betalen. Ze vermoedt dat de Duitsers, als men ze handig beliegt en inspeelt op hun eerzucht, ze er zelfs nog trots op zullen zijn 20 miljoen moslims het land binnengehaald te hebben. Want dan is het hen immers “gelukt”.

En ze weet vooral: met 20 miljoen moslims in het land ie het einde oefening met al dat tuig dat politiek gevaarlijk voor haar zou kunnen worden. Met 20 miljoen moslims zullen de Duitsers geen keuze meer hebben: ze zullen zich moeten assimileren, ze zullen etnisch en cultureel in de, zoals het er nu naar uitziet, sterkere, veel gewelddadiger en machtshongerige kolonisten opgaan. Alleen hun taal zal nog een tijdje blijven bestaan en dan op een bepaald moment eveneens verdwijnen. Voor haar en haar politieke handlangers echter zal men, zoals nu al in de straten van Bagdad, Kaboel en Mogadishu, waar nu al miljoenen met Merkel-plaatjes op zak vertrekken naar Heidelberg, Weimar en Würzburg, een monument oprichten.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: C. Jahn

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/23 ... -duitsers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Uitspraak van een geprikkelde Merkel in de jongste CDU/CSU fractievergadering . . .

Geplaatst op 23 september 2015

Afbeelding

“Het interesseert me niets dat ik schuldig ben aan de toestroom van de vluchtelingen. Ze zijn er nu gewoon.”

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/23 ... rgadering/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41692
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Mahalingam »

Spreiding van macht, inkomen, kennis, illegalen is op aandrang van Duitsland door de EU verordineerd.
Ook binnenlands gaat het er net zo toe, maar bondsregeringen spartelen tegen. Het kost ze veel geld. Dus komt er spreiding van belastinggeld.
Duitse deelstaten krijgen per vluchteling 670 euro per maand
In Duitsland zijn de bondsregering en de deelstaten het eens geworden over een aanpak van de vluchtelingencrisis. De Duitse deelstaten krijgen een bijdrage van miljarden euro's van de regering voor de opvang van vluchtelingen. Dat heeft bondskanselier Angela Merkel donderdagavond afgesproken met de premiers van de zestien deelstaten.

Er wordt volgens het voorstel in totaal ook 500 miljoen euro ter beschikking gesteld voor de bouw van sociale woningen. Daarnaast wordt er 350 miljoen euro vrijgemaakt voor de hulp aan onbegeleide minderjarige vluchtelingen. Er komen verder nog extra middelen voor de uitbreiding van kinderdagverblijven.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/dui ... ~a4149310/
Er wordt niets gezegd over medische kosten.
En even rekenend: 18.000 onbegeleiden en 350 miljoen euro is bijna 20.000 euro per stuk.

Al jaren lang is er te weinig geld voor kinderdagverblijven. En nu opeens is er wel geld.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Asielcrisis knaagt aan populariteit Merkel

25-09-15, Bewerkt door: redactie - Bron: dpa/belga

De reputatie van de Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft te lijden onder de vluchtelingencrisis, onder meer omdat de sociaal verdeelde Duitsers sterk van mening verschillen over de aanpak van de kwestie. Dat blijkt uit een peiling van openbare omroep ZDF. Merkel, die door zakentijdschrift Forbes dit jaar nog werd benoemd tot de machtigste vrouw ter wereld, staat in de peiling nog maar op de vierde plaats in de lijst van belangrijkste politici in Duitsland.

Merkel kreeg, op een schaal van -5 tot 5, slechts 1.9 punten, de laagste score sinds het begin van haar huidige regeerperiode. Minister van Financiën Wolfgang Schäuble staat op de eerste plaats met 2.4 punten, gevolgd door minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier (2.1). Uit een peiling voor het magazine Stern en tv-zender RTL blijkt eveneens dat Merkel het laagst scoort sinds het begin van het jaar. Een peiling door een instituut voor toegepaste wetenschappen (INSA) voor de krant Thüringische Landeszeitung blijkt dan weer dat vooral de inwoners van Oost-Duitsland hun vertrouwen in Merkel verliezen.

Verschillen
"De vluchtelingenkwestie heeft het politieke klimaat in Duitsland veranderd, met grote verschillen tussen het westen en het oosten", aldus INSA-chef Hermann Binkert. Dat wordt ook bevestigd door de ZDF-peiling: slechts vijftig procent van de respondenten gaat akkoord met de genereuze asielpolitiek van hun overheid, en meer dan veertig procent staat niet achter de visie van Merkel.

Extra steun
Merkel kondigde gisteravond nog aan dat de Duitse regering bijkomende middelen zal vrijmaken om de deelstaten te steunen bij de opvang van vluchtelingen. Duitsland verwacht dit jaar een recordaantal van 800.000 vluchtelingen.

http://www.demorgen.be/buitenland/asiel ... tent=daily
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

We zouden bedolven kunnen worden door 35 miljoen illegalen – Merkel belooft ondertussen het einde van de wereldhonger

Geplaatst op 26 september 2015

Afbeelding

Volgens de ORF kwamen er vrijdag ongeveer 17.000 illegalen Oostenrijk binnen. Slechts een te verwaarlozen deel van deze mensen zal asiel aanvragen in Oostenrijk. Alle anderen willen verder naar Duitsland, waar de aantallen echter nog altijd mooier voorgesteld worden dan ze in werkelijkheid zijn en waar de omvang van de zich aankondigende catastrofe versluierd moet worden. Zelfs de VN waarschuwt inmiddels dat de op dit moment gebruikte aantallen slechts het topje van de ijsberg zouden zijn. Het zouden miljoenen kunnen worden die naar Europa willen, zegt Amin Awad, directeur van de afdeling Midden-Oosten van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.

Omdat het vermoedelijk al tot in de laatste Afrikaanse lemen hut bekend is dat Duitsland in ieder geval alle Syriërs zal opnemen en ook alle anderen verwelkomt met een gekocht vals paspoort, zouden er in Europa weldra wel eens meer Syriërs kunnen zijn dan er ooit inwoners in Syrië waren. Op dit moment gaat men er officieel van uit dat één op de drie “Syriërs” die naar ons toe komt helemaal geen Syriër is, maar reist met valse papieren of helemaal zonder papieren en gewoon liegt. Sowieso worden de documenten in de dagelijks kleurrijker wordende republiek niet meer gecontroleerd. Noch in Oostenrijk noch in Duitsland hebben de autoriteiten er nog zicht op wie het land binnenkomt en waar hij dan naartoe gaat.

Diegenen die het lukt (wat tegenwoordig immers niet al te moeilijk meer is) bij ons te komen, zullen met grote waarschijnlijkheid ook blijven. Ook al zou het alleen maar zijn, omdat na een zich jarenlang voortslepende asielprocedure een humanitair asielrecht van toepassing is.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Peter Szijjarto, verklaarde tegenover de Britse krant “Express” dat het hierbij zou gaan om een “massale volksverhuizing met onuitputtelijke reserves” en beschuldigt de EU ervan de grensbescherming te verwaarlozen. EU-politici zouden niet de waarheid vertellen en internationale media zouden valse berichten verspreiden. Hij zou onafhankelijke analyseresultaten geloven, die uit zouden gaan van 30 tot 35 miljoen mogelijke migranten, aldus Szijjarto.

En wat doet de eerste volksverraadster volksvertegenwoordigster van het land? Angela Merkel belooft voor de Algemene Vergadering van de VN het einde van de honger in de wereld. In een toespraak voor de vergadering belooft de “moeder van alle gelovigen” de Duitse ontwikkelingshulp tot 0,7% van het bbp te verhogen en voor de komende jaren een “duidelijke verhoging” van de desbetreffende begroting.

“De kansen zijn zo veel groter dan de risico´s, we moeten ze alleen herkennen en ook gebruiken. Wie, als wij het niet zijn, zou de kans hiertoe hebben? Ik ben er van overtuigd dat het ons lukt”, aldus de bondskanselier.

Een geniaal plan. Eerst halen we iedereen die voor zichzelf “een beter leven” wenst, maar hiervoor niets wil doen, het eigen land binnen. Hier verzorgen we hen en maken hun vermenigvuldiging door middel van ons verwenprogramma bijzonder aangenaam. Tegelijkertijd overstelpen we de landen, waar niemand meer naartoe terug zal keren, met geld.

De nieuwe bevolking van Duitsland zal ons land in een mum van tijd in dezelfde chaos storten, waarin ze haar eigen landen achterliet. Dat lukt haar!

Bron: www.pi-news.net

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/26 ... eldhonger/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 19147
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door mercator »

Merkel is een vele malen grotere ramp voor de Duitsers dan Hitler. Maar zodra de Duitsers dat zelf inzien zal hun land onherstelbaar verloren zijn. De Euro kan afgeschaft worden en die stomme windmolentjes kunnen gedynamiteerd worden maar die miljoenen moslims en negers die Merkel importeert zullen de Duitsers nooit meer buiten krijgen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Angela Merkel

Geplaatst op 27 september 2015

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

De stemming slaat om!

Geplaatst op 4 oktober 2015

Afbeelding

Het zijn dramatische cijfers voor de bondskanselier. Angela Merkel verliest binnen een maand een vette 9% aan instemming. 54% van de geënquêteerden is volgens de “Deutschlandtrend” van de ARD nog tevreden met haar werk. Het laagste percentage in vier jaar. CSU-chef Horst Seehofer, de scherpste criticus van Merkel in de eigen gelederen, stijgt in dezelfde periode 11% naar 39%.

Het volledige verliezen van de controle door de Duitse autoriteiten in de asielcrisis, de toestroom van honderdduizenden binnen enkele weken en de steeds luider klinkende eisen naar onteigeningen hebben de bondskanselier aangeslagen. Merkel kan zich niet meer verstoppen, ze kan niemand anders meer de schuld aan deze toestanden geven.

Meerderheid is bang voor de asieltoestroom
Bijzonder opmerkelijk: Begin september was 38% van de Duitsers bang voor de hoge aantallen asielzoekers, 59% was van tegenovergestelde mening. Nu zijn die cijfers bijna omgedraaid. 51% is bang (plus 13%) en nog maar een minderheid van 47% maakt zich geen zorgen. Bijzonder groot is de onzekerheid in de oostelijke deelstaten (59%) evenals bij mensen met een middelbare of hogere opleiding (55% en 63%).

De ARD schuift deze mensen in haar analyse een “gering opleidingsniveau” in de schoenen en wil zodoende vermoedelijk de onderliggende boodschap verbreiden dat alleen onontwikkelde mensen bang zouden zijn voor de asielgolf. Het zijn precies deze “gewone mensen” die het meest met beide benen in de harde multiculturele werkelijkheid staan, die niet de middelen hebben om hun wijk te verlaten wanneer de politie op een bepaald moment alleen nog maar met honderd agenten tegelijk aanrukt om misdadigers op te pakken.

De “gewone verpleegster” kan zich geen filosofische ivoren toren veroorloven. Ze moet er iedere dag voor vechten om geld naar huis te brengen. Haar woning wordt niet voor haar betaald, haar museumbezoek, haar treinkaartjes en haar WiFi ook niet.

Immigratie brengt eerder nadelen
Dat is dan ook terug te vinden in het antwoord op de vraag of immigratie eerder voor- of nadelen zou opleveren. Begin september zei 45% dat immigratie eerder voordelig zou zijn voor Duitsland. 33% zag eerder nadelen. Ook hier is de stemming omgeslagen. Nu is nog maar 35% van mening dat het positieve zou overwegen. 44% (plus 11%) ziet eerder nadelen.

Zelfs de regering moest uiteindelijk schuchter toegeven dat 90% van de asielzoekers niet geschikt is om snel tot de arbeidsmarkt toe te treden. Ze zullen jarenlang, waarschijnlijk voor de rest van hun leven, zijn aangewezen op sociale uitkeringen. Geld, dat de staat niet heeft. Van de lang beloofde afschaffing van de “solidariteitstoeslag” voor het oosten van Duitsland is al lang geen sprake meer. “Schäuble legt miljarden opzij voor vluchtelingencrisis”, kopten onlangs de kranten. Nee, de minister van Financiën legt niets “opzij”. Hij haalt het uit de zakken van de belastingbetalers. En die registreren dat heel precies. Zij weten dat op velen van hen als ze op leeftijd zijn maar één ding wacht: armoede.

Merkel steeds meer geïsoleerd
Langzaam slaat deze stemming zich neer in de zondagsvraag. De doodverklaarde AfD viert haar comeback. 6% zou inmiddels opnieuw op de partij stemmen. In het Konrad-Adenauer-Haus (CDU) wordt hier nauwkeurig notitie van genomen. Steeds meer politici van de CDU zetten zich af tegen Merkel´s “Dat krijgen we voor elkaar!”-koers. De bondskanselier zwijgt, is aangeslagen.

Merkel is een kind van de DDR. Zij weet heel goed hoe snel een regering haar machtsbasis kan verliezen. In het Duitse parlement begint men deze dagen vermoedelijk tot het besef te komen dat tienduizenden niet alleen zonder controle over de grenzen kunnen stromen, maar ook heel snel voor de bondskanselarij staan. De Merkel-schemering is begonnen.

Bron: https://jungefreiheit.de

Auteur: Henning Hoffgaard

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/04 ... -slaat-om/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20927
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

De Duitse uier op presenteerblad Merkel

Geplaatst op 6 oktober 2015

Afbeelding

Toevallig, moest gisteren nog aan die foto denken waarop Merkel haar boezem aan de hele wereld aanbood, en aan wat ze daar mee bedoelde. Want voor aandacht-trekken heeft een bondskanselier iets dergelijks niet nodig. Bood ze wellicht niet zichzelf aan, maar de uiers van Duitsland aan de hele wereld? Zotte gedachte, maar in deze zotte tijden is het niet onverstandig ook het ondenkbare te denken. En je hoeft niet in occultisme (betekent gewoon het verborgene, en dat ons nogal wat verborgen wordt is duidelijk) te geloven om te kunnen bedenken dat er anderen zijn die dat wel doen. Neem bijvoorbeeld de buitengewoon bizarre speech van Lagarde van het IMF, waarin zij voorspelde (!!) dat het nummer ‘7’ een grote rol zou spelen in 2014. En voortdurend herhaalde dat ‘she did what she was told’. Verteld door wie?En Merkel opeens, als (oud?) anti-religieus DDR-communist in de Here? Dat doet de vraag rijzen welke ‘Here’ dat dan wel mag wezen. Niet die van de Bijbel, want die beperkte het ‘liefhebben’ tot de naasten (en niet de hele wereld is een ‘naaste’), en vond ook wel het een en ander over zedigheid.

Zie ook de voordracht (ik dacht écht dat het een grap was, écht) van Merkel en de paus, baas van een pedoseksueel instituut) voor de Nobelprijs voor de Vrede. Bizar, tenzij je bedenkt dat ‘inversie’ een gekende handelswijze in het satanisme is.

Bizar, maar in tijden waarin de middeleeuwse godsdiensttwisten zijn herleefd, toch iets om aan te denken.

Meer met de voeten in de kenbare werkelijkheid:

De Bundeswehr heeft 230.000 man, de Duitse politie 240.000, met een influx van meer dan een miljoen vluchtelingen (mannen in de strijdbare leeftijd) is er weinig fantasie voor nodig om de toekomst te voorspellen. Idem de Nederlandse (voor zover die al van de Duitse los zou staan): hier ca. 17.000 in strijdkrachten en 62.000 politie.

Om enige overlevingskans te hebben als volk, als individu, dient aan de ontwapening van de Nederlander (niet zijnde crimineel, want criminelen zijn uiteraard bewapend) een einde te worden gemaakt. Die logische conclusie zal echter niet door de houders van de staatsmacht worden getrokken, want om onze weerloosheid is het hen juist te doen. Eerder laat men Arabische Achmed met Kalasjnikov binnen dan een Nederlander met een klapperpistooltje te tolereren.

Boos worden/geweld gebruiken tegen de nieuwkomers lost niets op, zij zijn immers slechts symptoom van het echte probleem, binnengehaald als wapen, als verdeel en heers. Maar het wapen is niet de dader, ook al is een pistool op de borst nog zo beroerd. Degene die het wapen hanteert, dat is de dader. In dit geval dus de houders van de Nederlandse staatsmacht.

Lees www.engelfriet.net al is het maar om je te herinneren dat onze voorouders wél wisten hoe je zoiets aanpakte.

(Webmaster: bovenstaand artikel is een comment van “Caroline” onder dit stuk op “Geen Nieuws”)

Door: Caroline

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/06 ... ad-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41692
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Mahalingam »

Wat een schokkende cartoon isd atz eg.
maar het kan nog erger met de beeltenis:

Afbeelding

Dit is engel Agela in chador op de Duitse StaatsTV. (ARD)
En waarom is dit erger? Omdat joop.nl er schande van spreekt.
Schokkend: Duitse omroep ARD neemt Pegida-propaganda over, beeldt Merkel af als moslima met chador
https://twitter.com/Joop_nl/status/651136411517583360
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41692
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Mahalingam »

En onderwijl komt men op basis van de geschiedenis (resultaten uit het verleden) tot schrikwekkende getallen.
Duitse zorgen: '90 procent asielzoekers heeft uitkering nodig'
De werkloosheid onder asielzoekers in Duitsland is de afgelopen maand flink toegenomen. Het aantal migranten dat een uitkering nodig heeft, wordt door het federale arbeidsbureau ingeschat op 90 procent.

In september nam het percentage werkloze asielzoekers met 20 procent toe en er werden 23 procent meer uitkeringen verstrekt. Dat is opvallend, aangezien er steeds meer werkgelegenheid in Duitsland komt, schrijft de Duitse krant Die Welt.

De toegenomen werkloosheid onder asielzoekers staat in schril contrast met de rest van de Duitse samenleving. Het totaal aantal werklozen daalde in september met 6,2 procent.
http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... eid=158493
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6534
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:In september nam het percentage werkloze asielzoekers met 20 procent toe en er werden 23 procent meer uitkeringen verstrekt. Dat is opvallend, aangezien er steeds meer werkgelegenheid in Duitsland komt, schrijft de Duitse krant Die Welt.
Opvallend misschien, maar verbazingwekkend toch zeker niet. Die werkgelegenheid zit namelijk in de hoek van de hoger en beter opgeleiden, wat de nieuwe asielzoekers in meerderheid niet zijn en ook niet zullen worden.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Eliabe »

Afbeelding
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

mercator
Berichten: 19147
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef:Afbeelding
Een weerzinwekkend maar helaas realistisch beeld. Merkel presenteert de Europese uiers aan de allochtonen die maar wat graag aan de tepel van de sociale zekerheid willen gezoogd worden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76124
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Ariel »

Kritiek op migrantenbeleid zwelt aan in Merkels eigen CDU . De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft naar eigen zeggen haar hart laten spreken met het toelaten van al die duizenden migranten, maar moet haar beleid steeds meer bekopen met kritiek. Ook uit eigen gelederen.

Bizar....Ook dit met dank aan mevrouw Merkel. Duitse uitnodiging voor migranten klinkt zelfs door in West-Afrika
Naast de vele Syriërs die naar Duitsland trekken, zien ook economische migranten uit andere landen hun kans schoon. In West-Afrikaanse landen wordt het Duitse asielbeleid van Angela Merkel verheerlijkt en gebruikt als argument om de reis naar Europa te maken.

Volgens de Duitse krant Die Welt wordt de bevolking in Mali aangemoedigd noordwaarts te trekken, op zoek naar een betere toekomst in Duitsland. Zo worden Malinezen gevoed met televisiebeelden waarop vriendelijke Duitsers migranten met open armen ontvangen.

Ook de Duitse vicekanselier Sigmar Gabriel verschijnt in beeld, met de – in het Frans nagesynchroniseerde – mededeling dat 'Duitsland dit jaar meer dan een miljoen vluchtelingen verwelkomt'.

Zwarte markt
In de Malinese hoofdstad Bamako is het geen probleem om op de zwarte markt aan valse documenten te komen. Eerst waren alleen Franse visa te koop (wachttijd: een paar weken), maar sinds kort zijn ook nagemaakte Duitse documenten verkrijgbaar, vertelt een Malinees aan Die Welt. Zo'n visum regelen duurt wel wat langer en kost meer dan 6.000 euro.

Pogingen om vanuit West-Afrika, een van de armste regio's ter wereld, naar Europa te komen zijn niets nieuws. Toch biedt Merkel's beleid om Syriërs te verwelkomen de bevolking van landen als Niger, Gambia en Mali hernieuwde hoop dat ook zij toegang kunnen krijgen tot de Europese Unie.

Hoewel niet precies bekend is hoeveel migranten uit West-Afrika in 2015 Europa binnen zijn gekomen, waarschuwde Fabrice Leggeri, de directeur van het EU-agentschap voor grensbewaking Frontex, wel al voor een toename van het aantal economische migranten uit Afrika, die zich voordoen als vluchtelingen.

Velen maken de oversteek per boot, met behulp van mensensmokkelaars. Als ze op zee niet worden tegengehouden kunnen ze Europa binnenglippen, omdat landen als Griekenland en Italië niet alle migranten bij binnenkomst registreren, aldus Leggeri.

De EU kondigde onlangs aan van plan te zijn 400.000 afgewezen asielzoekers terug te sturen, vooral economische migranten afkomstig uit Afrikaanse landen. Bovendien zullen grensbewakers van Frontex helpen bij de registratie van migranten, zodat er sneller onderscheid kan worden gemaakt tussen vluchtelingen en economische migranten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Kritiek op migrantenbeleid zwelt aan in Merkels eigen CDU

Door Tom Reijner | 14 okt 2015

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft naar eigen zeggen haar hart laten spreken met het toelaten van al die duizenden migranten, maar moet haar beleid steeds meer bekopen met kritiek. Ook uit eigen gelederen.

De CDU-fractie in de Bondsdag – de Duitse Tweede Kamer – kwam dinsdag in Berlijn bijeen. De gemoederen liepen hoog op.

In het urenlange debat, waarbij ook Merkel zelf aanwezig was, eisten diverse CDU-politici dat de Duitse regering zich harder opstelt, en met uitgebreide grenscontroles komt. Het is een duidelijke trend: de kritiek zwelt niet alleen aan in oppositiekringen of de Beierse zusterpartij CSU, maar nu ook uit haar eigen partij.

Gevolgen
De schatting is dat eenvijfde van de CDU/CSU-volksvertegenwoordigers een dergelijke mening is toegedaan. 'We durven de witte vlag niet te hijsen,' sprak bijvoorbeeld parlementslid Clemens Binninger. Het terugsturen van migranten naar Oostenrijk – een eis van verschillende CDU-afgevaardigden, wees Merkel resoluut van de hand.

Als Duitsland als grootste EU-land daarmee begint, is het einde zoek, pareerde de bondskanselier. Dat heeft namelijk ook 'noodlottige gevolgen' voor alle landen op de Balkan-route als Servië en Macedonië, want dan gaan ook Oostenrijk en Hongarije hetzelfde doen.

Maar toen zij de retorische vraag opwierp - 'moeten we de vluchtelingen dan maar terugsturen?' – klonk er applaus, schrijft Die Welt. Diverse aanwezigen tijdens de 'gedenkwaardige' bijeenkomst antwoordden met een spontaan 'Ja!'.

Miljoen
'Wir schaffen das' – dit kunnen we, zei Merkel eerder. Duitsland is volgens haar welvarend en krachtig genoeg om de enorme migrantenstroom, die zij zelf op gang bracht, het hoofd te bieden.

Maar intussen gelooft tweederde van de Duitse bevolking dat niet meer. En meer dan de helft (zo'n 56 procent) vindt dat het aantal asielzoekers dat naar Duitsland komt te hoog is. Niemand kan echt een getal noemen, maar er zijn schattingen dat de grens van een miljoen wel eens kan worden overschreden dit jaar.

De top van de christendemocratische partij houdt de rijen gesloten. Vicevoorzitter Thomas Strobl staat volledig achter de kanselier. We kunnen het toch gewoon over deze zaak hebben, zonder dat we meteen haar positie ter discussie stellen,' zegt hij.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... -2702028W/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48159
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Bericht door Pilgrim »

Welk spel speelt het Duitsland van Merkel?

Geplaatst op 14 oktober 2015

Afbeelding

Velen houden haar voor gek of staatsgevaarlijk. In eigen land wordt ze deels aanbeden en deels verguisd. Een leider van een groot land die echter toegeeft dat ze haar grenzen niet kan of wil bewaken, is in de ogen van heel veel Duitsers en Europeanen met “iets” bezig dat zeer grote gevolgen kan of zal hebben voor zeer zeker de omringende landen. Het is dan ook schokkend dat de premier van ons land alsmede die van de andere buurlanden niet in felle bewoordingen afstand nemen van de handelswijze van de Duitse Bundeskanzlerin. De Duitse acties zorgen er immers mede voor dat ook wij overspoeld worden door “vluchtelingen” en dit facilitair gezien niet meer aan kunnen, wat de sussende bestuurders ook mogen zeggen. Is de angst voor het wederom ongezond sterke Duitsland dan zo groot dat we gedwee opnieuw in de neutraliteitshouding duiken?

In het Europa van nu lijkt niets meer aan Duitsland voorbij te gaan. In het land zelf wagen Duitse professoren al het woord “hegemoon” te gebruiken, dat aan zou moeten geven dat het land een positie van primes inter pares inneemt, een eerste plek onder gelijken. Merkel, de eerder als een grijze muis ogende voormalige Oost-Duitse, is plotseling getransformeerd tot een soort Mutter Theresa van de islam. Haar stalinistische “opleiding” aan de Karl Marx UNI te Leipzig en haar latere positie in de socialistische elite van de voormalige heilstaat zullen haar zeer zeker tot een onverzettelijk persoon gevormd hebben. Vele partij- en landgenoten zijn het absoluut niet met haar eens, maar kunnen hun verhaal nauwelijks kwijt. Daarin schuilt een groot gevaar! Het Duitse volk, tenminste voor een substantieel deel, zal zich weer als de “Übermensch” gaan gedragen, en ieder die niet aan hun meetlat voldoe,t kapittelen.

Het is duidelijk dat Merkel de volledige regie heeft over haar politiek boodschap. Als ze, zoals recent, een zaal met allemaal CDU’ers binnenkomt om daar haar beleid uit te leggen, wordt er op akelig Hitleriaanse wijze geapplaudisseerd door een ogenschijnlijk upper middle class publiek dat toch eerder de gevolgen van haar beleid zou moeten vrezen dan er in mee te gaan. Het nu al maanden durende mantra “Wir schaffen das” lijkt alle oppositie verstomd te hebben. De volledig gelijkgeschakelde staatszenders ARD en ZDF, maar ook de anderen, verkondigen braaf het politieke evangelie van Frau Merkel of doen er nog een tandje bij, zoals de ophitsers Marietta Slomka en Anja Reschke plegen te doen. De avond aan avond plaatsvindende talkshows van de duur betaalde gastpresentatoren verlopen via een vast stramien. Er zijn voorstanders uitgenodigd, veelal uit het elitaire Bündnis 90/Grüne Pact, een paar gasten die een soort middenmoot positie innemen, een tegenstander, en standaard de duidelijk te “posh” uitziende gast uit de journalistieke rijen die op ergerlijke wijze de ideale “Gutmensch” probeert uit te hangen. De tegenstanders en de elitaire journalistieke prominent proberen voortdurend met valse mimiek, neerbuigend lachen, tussendoor praten, en verwijzingen naar de rechts-extreme hoek de discussie te verstoren, zodat de tegenstander er nauwelijks in slaagt zijn op waarheid berustend punt te maken.

Dit is nog niet alles, want deze zelfde zenders brengen verder avond aan avond politiek-correcte documentaires en speelfilms die de integratie verheerlijken. Als toetje op de correcte taart volgen dan vanaf 22.00 uur steevast de documentaires die er op uit zijn om de rechtse hoek en een ieder die daar volgens hun in thuis hoort, te verketteren. Dat zijn er heel veel, want “der Normalbürger” die zorgen uit, hoort ook bij de “braune Mob”. Geen enkel redelijk denkend mens wil eigenlijk met neonazi’s geafficheerd worden, maar de tactiek van de Duitse staatsmedia is om iedereen die tegen het Merkel´s spel is nu juist in die hoek te drukken. Ze worden weggezet als “Wutbürger”, die het verwerpelijke rechtse gedachtegoed aanhangen. Een democratische partij als de AfD wordt voortdurend geridiculiseerd en als racistisch bestempeld.

Net zoals dit in ons land het geval is, kent ook Duitsland zijn alom machtige multiculti-industrie, die gretig ondersteuning krijgt van duur betaalde journaal lezende mantelpakjes en van dito gepoederde kostuums. Prominent hierbij aanwezig is “die Grüne” Claudia Roth, de vicevoorzitter van het Duitse parlement, die er door haar ogenschijnlijke populariteit bij het aanwezige politiekcorrecte klapvee in slaagt het debat continue te verstoren en in de rechts-extreme hoek te plaatsen. Deze zwaar verdienende dame, behangen met dure kledij en juwelen, heeft overigens een ongezond aantal bijbanen, waarvan een aantal zeer duidelijk maken in welke pro-islam hoek zij verblijft. Zij is de verpersoonlijking van een ongezonde zucht naar nog meer instroom en naar een steeds verdere islamisering van Duitsland. Het feit dat deze dame enthousiast “beklapt” wordt door het aanwezige goedogende middenklasse publiek is voor velen een zeer gevaarlijk teken. Daar waar zij zelf zoveel mogelijk opponenten tot de “braune Mob” wil rekenen, zijn anderen bang dat de houding van Roth en de zeer grote aantallen politiekcorrecte Duitsers, veelal uit de linkse, Grüne, SPD, en Umwelt hoek, de nieuwe onderdrukkende klasse gaat worden. De door Merkel genomen asielgok steunt namelijk voor het overgrote deel op vele tienduizenden vrijwilligers die “Bundesweit” hun werk verrichten, veelal tot nadeel van de Duitsers die een andere mening hebben, maar deze nergens kwijt kunnen. Het heeft veel weg van het Duitsland uit 1939. Toen waren niet alleen alle media “gleichgeschaltet”, maar gebeurde er niets zonder dat de grote baas ervan wist. Het was toen, net zoals nu, ook “Chefsache”, een term die onze minister-president eveneens meende te moeten kopiëren.

Het grote gevaar voor Merkel schuilt in het feit dat als er geen vrijwilligers meer zijn het land zal imploderen. Wie zal dan opdraaien voor alle werk, wie zal dan voedsel en kleding aanslepen? Toch zijn er nu nog geen tekenen die hierop wijzen. Wellicht zal er een en ander veranderen als ook deze “Gutmenschen” in hun persoonlijke levenssfeer getroffen worden door de harde realiteit, zoals dit weekeinde in Braunschweig gebeurde. In een aan de rand liggend landelijk stadsdeel werden de 4000 inwoners van het ene op het andere ogenblik ( über Nacht) getrakteerd op 4000 “neue Deutschen”. Tuinen van bewoners grenzen aan de tentenkampen, wegen zijn totaal verstopt, supermarkten functioneren niet meer en dreigen te gaan sluiten, en het busverkeer naar de stad is voor de eigen bevolking nagenoeg ontoegankelijk. Niemand durft het aan om tussen zestig jonge “neue Deutschen” te gaan staan of zitten. Braunschweig is symptomatisch voor de overvaltactiek van onze huidige overheden. Dit alles heeft niets meer met de belangen van het eigen volk te maken, maar duidt op steeds grotere dictatoriale tendensen bij onze elite, die, alhoewel ze zelf weten wat er gebeurt, toch hun gevaarlijke missie proberen te volbrengen. Voltrekt het directe gevaar zich niet hier, dan worden wij, dankzij deze “Schlepperkönigin”, binnen tien jaar vanuit Duitsland opnieuw aangevallen door een links-islamitisch establishment.

Niets zal het kunnen tegen houden. Onze lakse, zelfafschaffende houding maakt immers dat asielzoekers denken dat ze in hun eigen land zijn. Op vele plekken uiten ze nu al hun ongenoegen Is dit het rijke Europa dat in de folder stond? “De politie zei dat de trein gratis was, maar nu moeten we toch € 25,- betalen!”, schreeuwden agressieve jongeren gisteren vanuit het raampje in de Oostenrijkse trein. Wij worden nu wakker en we zien dat we aan Griekenland grenzen en dat het Midden-Oosten akelig dichtbij is gekomen. Het vol zelfverheerlijking bluffende Duitsland mag echter weer ongehinderd zijn gevaarlijk spel spelen. “Wir sind gut, die anderen sind schlecht”, kraaien de politici van vooral CDU, SPD en het linkse spectrum. “Es wird Zeit das auch andere Länder Verantwortung nehmen, und nich nur Deutschland, Schweden und Österreich”, orakelde minister Haiko Maas van de SPD gisteren. Zo lastig is dat niet, want Zweden en Duitsland zijn per definitie twee landen die zich hoe dan ook zelf willen afschaffen. Duitsland is een land dat helaas nauwelijks oppositie kent. CDU en SPD houden het land in een houdgreep en de linkse partijen willen, net zoals hier, steeds meer instroom. Alleen de CSU wil het anders.

Helaas kennen we een bestuurlijke elite die het belang van het eigen volk en de eigen cultuur welhaast grondwettelijk heeft afgeschaft. Duitsland heeft de vlucht naar voren ingezet, wij slapen weer en laten ons “verarschen”. Elk land van het westelijk deel van Europa heeft zijn naïeve Chamberlains, die hopen, denken, proberen, maar die ons uiteindelijk de afgrond induwen. Als het volk zijn vrijheid niet wil verdedigen, gaat het spel door. De politiek-correcte dictatuur is gearriveerd, zeker bij onze oosterburen, die we maar al te goed kennen.

Door: J. Visser

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/14 ... an-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie