Zondebok Angela Merkel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15768
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Okt 07, 2019 9:22 am

Snel kopen en lezen!

Want nadat zij zelfmoord heeft gepleegd zal het boek verboden worden. icon_silent.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18608
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor mercator » Ma Okt 07, 2019 10:50 am

Ariel schreef:Tja...Dat hadden de duitsers eerder moeten bedenken. Dat mens kan in de lange maanden die ze daar nog zit, heel veel kwaad uitrichten

Merkel onderschrijft volledig het motto van Hitler: de leider mag nooit toegeven dat Hij ooit een verkeerde beslissing heeft genomen. En al zeker niet wanneer Hij dat zelf weet.

Dus zij zal volharden in het verder ontwrichten van Duitsland en nog meer barbaren binnen halen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 13, 2019 11:21 pm

Merkel & Co zijn schuldig aan de desolate toestand van de rechtsstaat

Geplaatst op 13 oktober 2019

Afbeelding

Terwijl linkse ophitsers en misselijk makende tronies in de CDU en de SPD schaamteloos heel graag de AfD voor de krankzinnige antisemitische, islam- en vrouwen-vijandige ego-shooter van Halle verantwoordelijk willen maken, is het exacte omgekeerde het geval. Merkel is de hoofdschuldige van de ineenstorting van de rechtsstaat. En natuurlijk is ook de jarenlang tegen de autochtonen, tegen de eigen bevolking gerichte politiek van de steeds verder naar links opschuivende Merkel er schuldig aan dat rechts-extreme idioten naar de wapens grijpen.

Of men nu alle bankroete landen van de EUSSR met een biljoen euro redt, terwijl thuis de infrastructuur vervalt, of dat men direct de hele Duitse staatskas aan Macron in Parijs wil overhandigen, Duitse belangen stonden en staan bij Merkel-regeringen nooit op de voorgrond.

Een steeds linker besmet politiek systeem, dat zo tot in de jaren-80 in Bonn absoluut en totaal ondenkbaar geweest zou zijn, culmineerde uiteindelijk in Merkels miserabele en laffe falen van de staat in 2015, toen de grenzen illegaal opgegeven werden en in plaats daarvan de invasie van twee miljoen “vluchtelingen” zonder papieren en zonder controle werden door gewenkt – overigens overwegend moslims, dus Jodenhaters en Israël-vijanden.

Dat is, zoals bekend, tot op de dag van vandaag niet anders, als we aan het criminele linkse smokkelsysteem in de Middellandse Zee denken, waar een onbekwame windvaan zoals Merkels huidige CSU-minister van Binnenlandse Zaken hulpeloos tegenover staat, terwijl honderdduizenden legale uitzettingen niet plaatsvinden. Zodoende heeft het systeem-Merkel de rechtsstaat de facto afgeschaft.

En op dit moment dreigt de Turkse president ons met nog eens 3,6 miljoen, voornamelijk Mohammedaanse, vluchtelingen als de totaal radeloze Merkel hem niet nogmaals € 6 miljard smartengeld stuurt.

De dweilen in Merkels kabinet zijn zelf echter niet in staat om bijvoorbeeld Gambia te dreigen met de intrekking van ontwikkelingshulp als zij een in drugs handelende asielbedrieger niet terugneemt. Zelfs dat krijgen deze mislukkelingen niet eens voor elkaar.

In plaats daarvan liet de bondskanselier haar onderdanen ooit met een schaamteloze arrogantie weten: “Het interesseert me niets of ik schuldig ben aan de toestroom van vluchtelingen, ze zijn er nu eenmaal.” En een nog schaamtelozer president legde aan de autochtonen uit dat wie hier geen “vluchtelingen” zou willen, die zou “dit land op elk moment kunnen verlaten”. Daarna werd hij vermoord.

Wie anders dan Merkel en de heersende politiek kliek zijn de hoofdschuldigen van de ineenstorting van de rechtsstaat, van de islamitische massa-immigratie, van de omvolking, van de culturele en politieke splijting en verruwing van de samenleving, van de onveiligheid en de vele gewelddaden in de afgelopen jaren? Hier een chronologie van de “op zichzelf staande gevallen”.

Over het algemeen is het voor alle autoriteiten onmogelijk om 82 miljoen inwoners dag en nacht te controleren, om te kijken of er misschien ergens een verwarde internetjunkie ergens een misdaad plant. De meeste amoklopers van de afgelopen jaren hier en in de VS hebben nachten lang in hun kelder als ego-shooter in de gaming-scene gezeten, ook die van Halle. En zijn grote voorbeeld, de aanslagpleger op de moskee in Christchurch, kwam dagenlang uitvoerig in woord en beeld in onze links besmette systeem-pers van de ARD tot aan de “Spiegel”! Stephan Balliet heeft dus bij jullie zijn idool gevonden, niet bij de AfD!

Nee, de heersende politieke maffia en haar gelijkgeschakelde systeem-pers willen nu ondemocratisch en illegaal de enige echte oppositiepartij, de AfD, onderdrukken en kapotmaken. De AfD dient gewoon elke vorm van politiek correct links met links slijmen achterwege te laten en elke coalitie of regeringsdeelname te vergeten.

Het volk is overigens niet zo gek zoals menigeen denkt. In de nieuwste “Zondagstrend” na Halle heeft de SPD 1% verloren en heeft de AfD haar ingehaald. Hoppa!

Bron: www.pi-news.net

Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/13 ... chtsstaat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72319
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Za Okt 26, 2019 5:21 pm

„Merkel ist die Mama aller Afrikaner“

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19101
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor King George » Zo Okt 27, 2019 5:04 pm

Enkeltje Afrika dan maar voor Merkel en consorten?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 29, 2019 3:23 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Ma Nov 04, 2019 1:09 am

CARTOON Gregorius Nekschot...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 10, 2019 11:10 pm

De DDR is dood, leve de DDR: Egon Krenz uit zich als fan van Merkel

Geplaatst op 10 november 2019

Afbeelding

Ter gelegenheid van de 30e verjaardag van de val van de Berlijnse Muur krijgt bondskanselier Angela Merkel het passende verheven cachet dat zij en haar politiek verdienen: niemand minder dan Egon Krenz (foto), voor de omwenteling de laatste secretaris-generaal van de SED en voorzitter van de Staatsraad van de DDR (die 16,7 miljoen mensen met wapengeweld opsloot), prijst Merkel´s “politiek van de open grenzen”, die binnen vier jaar tot de miljoenvoudige immigratie van mensen zonder aanspraak op asiel heeft geleid.

Er zijn complimenten, die de geadresseerde te denken zouden moeten geven – en waardering uit de mond van een oud-socialistische apparatsjik is de ultimatieve faillietverklaring voor de politiek (vooral de vluchtelingenpolitiek) van de bondskanselier. Dat oud SED-kader zoals Krenz (die weliswaar voor DDR-omstandigheden als “hervormers” golden, in de Bondsrepubliek echter om goede redenen tot de niet te beleren uiterst linkse betonkoppen en DDR-nostalgici gerekend worden, omdat ze onverstoorbaar in de wedergeboorte van het socialisme met een menselijk gezicht geloven) inmiddels voor Merkel´s Duitsland applaudisseert, is vooral voor één ding een overtuigend bewijs: de bondskanselier met haar aanhoudende linkse koers heeft het heden met het verleden verzoend en politieke omstandigheden gecreëerd, waarin menigeen de DDR terugvindt.

Veelzeggende lof is eigenlijk een enorme draai om de oren
Het creëren van een staatsvijand (vroeger: “contrarevolutie”, nu: “rechts-populisme/-extremisme”). Planeconomie en dirigisme in plaats van concurrentie en vrije markteconomie (voorbeeld energie- en klimaatpolitiek). De tendens tot centralisme (tot vreugde van de Europese Commissie). Wanbeleid en gebrekkig bestuur (met de groeten van de gebrekkige infrastructuur). De toenemende ontvreemding van de VS. Een partijoverstijgende politieke lijst van CDU/CSU, SPD en pseudo-oppositionele links-groene blokfluiten. Staatsgetrouwe “cultuur creërenden” en journalisten. En een toenemend rigoureus meningsklimaat, dat dissidenten buitensluit. Geen wonder dat de inmiddels 82-jarige Krenz er uitermate tevreden mee is hoe Merkel het land heeft veranderd.

Veel van de gisteren uitgesproken zinnen van de ex-DDR-apparatsjik klinken als reële satire, bijvoorbeeld deze, die geciteerd werd door de “Tagesspiegel”: “De beslissing, die zij in verband met de vluchtelingen heeft genomen, zou ik precies zo hebben genomen. Dat is een humanistische kwestie.” Een grotere draai om de oren van een oud kaderlid, die wegens zijn medeverantwoordelijkheid voor de DDR-grensmoorden bijna vier jaar in de gevangenis zat, tot op de dag van vandaag het “schietbevel” ontkent en oreert van humanisme, is überhaupt niet te bedenken.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/10 ... an-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten