Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Geweld in verstikkend Duitsland enige uitlaatklep tegen asielindustrie

Door Joost Niemöller, 27 juli 2015

De aanhoudende, door de bestuurselite afgedwongen immigratie van mensen uit Afrika en het Midden Oosten in Europa, leidt tot geweld. Voor een deel leidt het tot geweld en dreiging tussen de migrantengroepen die in de landen van herkomst zich al in staat van oorlog bevinden. Die conflicten worden met de migratie overgeplant. We zien dat bijvoorbeeld nu in Zweden.

Voor een deel leidt het ook tot geweld tussen de oorspronkelijke bewoners en de nieuwkomers. Die laatste vorm van geweld heeft in Nederland nauwelijks een geschiedenis. Er zijn in de jaren zeventig wel enkele rellen geweest tussen Nederlandse jongeren en Turken en Marokkanen, maar dat was beperkt en nu al vergeten.

Anders is dat in Duitsland. Daar worden asielinstellingen al sinds jaar en dag in brand gestoken. De laatste dagen lijkt dat snel toe te nemen.

In de deelstaat Saksen ontplofte een bom in een auto van een linkse politicus, en dit wordt door de media gelinkt aan de daar sterk oplopende emoties over de sterke toename van ‘asielzoekers.’ De afgelopen dagen waren er aanslagen op asielzoekerscentra. In de politiek nemen de spanningen rondom de asielzoekerscentra steeds meer toe. Het gaat er nu elke dag over. De boel sussen helpt niet meer. Onder invloed van de spanningen begint de politiek ook deels te draaien. Zo wil de CSU nu een visumplicht voor ‘vluchtelingen’ uit de Balkan. Uiteraard alleen voor de bühne, want de EU zal dit weer terugdraaien en dat weet de CSU ook.

De kosten in sommige regio stijgen enorm, de staat moet bijspringen, dat wil zeggen de belastingbetaler.

Het valt in Duitsland niet altijd goed uit te zoeken wat er echt speelt, want in de Duitse media wordt alles meteen ‘extreemrechts’ genoemd, ook keurige partijen als AfD, ook demonstranten tegen asielzoekerscentra. De atmosfeer in Duitsland is nog verstikkender dan hier.

Nu pas begint er in de Duitse media heel voorzichtig een discussie over het verschil tussen vluchtelingen, economische immigranten, illegalen. Heel voorzichtig wordt daar nu ook de vraag gesteld hoe het toch komt dat al die ‘vluchtelingen’ sterke jonge mannen zijn.

Een normale, dat wel zeggen zakelijke, discussie over immigratie is in Duitsland, net zo min als in Nederland, onmogelijk. Maar de onderdrukkingsmechanismen in Duitsland zijn veel sterker, vergelijkbaar met Zweden. Geweld is dan de enige uitlaatklep.

Anders dan in Nederland heeft het verzet zich in Duitsland in groepen georganiseerd, en die groepen zijn bereid tot gewelddadig verzet. Het wachten is op de eerste doden.

Waar het gesprek, en dus de politiek, verboden is, daar begint de fysieke strijd. Dat is onherroepelijk. Pas het geweld zal de politiek draaien. Ik zou willen dat het niet zo was. Dat zouden we allemaal wel willen, niet. Maar de lessen die we uit de geschiedenis kunnen trekken, wijzen steeds weer in één richting. Zonder echte democratie, in onderdrukkende samenlevingen, komen de tegenkrachten van onder. Woordenstrijd wordt echte strijd.

http://joostniemoller.nl/2015/07/geweld ... industrie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21606
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door King George »

Mannelijk, alleenstaand, jong: Waarom het “vluchtelingenwapen” weldra zal exploderen

Nu al klagen mensen over toenemende criminaliteit in de buurt van asielzoekerscentra. Terwijl d het daar eigenlijk helemaal niet om gaat. Echt spannend wordt het pas als de economische situatie in Duitsland slechter wordt en de migranten niet meer voldoende verzorgd kunnen worden. Dan pas zullen de asielzoekerscentra tikkende tijdbommen worden en zal het “migratiewapen” exploderen . . .


“Waarom komen hier bijna alleen maar mannelijke asielzoekers naartoe?”, vroeg de “Kreiszeitung Wochenblatt” zich al verbaasd af op 5 december 2014: “De stroom asielzoekers die ondergebracht moeten worden in de districten Harburg en Hade houdt gezien de wereldwijde oorlogen en crises maar niet op. Veel “Wochenblatt”-lezers zijn verbaasd da thet bijna uitsluitend jonge, alleenstaande mannen zijn die asiel aanvragen.” De krant kwam erachter dat “tot 75% van alle naar Duitsland komende asielzoekers mannelijk en in de leeftijd tussen 18 en 35 jaar” zijn. Dus op de meest krachtige en eveneens vruchtbare leeftijd. En jawel: “Een reden daarvoor kan Johannes Freudewald, woordvoerder van het district Harburg, niet noemen. De toewijzingspraktijk van de opname-instantie van de deelstaat voor het district zou echter ongeveer overeenkomen met de landelijke statistiek.”


Lees verder
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door mercator »

K ben nu net in Duitsland en ik ben geschrokken van de alom tegenwoordige politiek correcte kramp hier, erger nog dan in de Benelux. Het lijkt wel alsof media, kerk en politiek een wedstrijd voeren om zo Gutmenschlig-lijk mogelijk te zijn.
Bij de gemeentegrenzen staat vaak een bordje KEIN PLATZ FUR RASSISMUS !
Hoe belachelijk kan het worden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Ali Yas »

mercator schreef:K ben nu net in Duitsland en ik ben geschrokken van de alom tegenwoordige politiek correcte kramp hier, erger nog dan in de Benelux. Het lijkt wel alsof media, kerk en politiek een wedstrijd voeren om zo Gutmenschlig-lijk mogelijk te zijn.
Bij de gemeentegrenzen staat vaak een bordje KEIN PLATZ FUR RASSISMUS !
Hoe belachelijk kan het worden.
Ik neem aan dat men bij "racisme" denkt aan de gewone Duitsers die vanwege de kwaliteit van de bijdragen aan de maatschappij niet blij zijn met het steeds grotere contingent islamitische niet-Duitsers. Dat is zoiets als een verbod op schreeuwen in een martelkamer.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Christelijk en niet uit Afrika

Geplaatst op 3 augustus 2015

Afbeelding
Stop de islamisering van Europa”: Demonstratie in de Slowaakse hoofdstad Bratislava.

Als het dan per se moet, willen de oostelijke EU-lidstaten integreerbare asielzoekers en geen radicale islamieten. Geheel in de zin van de Zuid-Europese EU-lidstaten en de asielzoekerlobby geeft de Duitse kanselier Angela Merkel de Akkoorden van Dublin op. Maar wat moet er in hun plaats komen? In het oosten van de EU formeert zich al verzet tegen een herverdeling.

Wat betreft Angela Merkel is het Akkoord van Dublin een aflopende zaak: “Daarover moeten we op EU-niveau praten, daar hebben we dringend behoefte aan hervorming. Het is aangetoond dat deze verdragen achterhaald zijn”, zei ze in een interview op het ZDF. “Dublin” regelt de procedure bij de opname van vluchtelingen uit niet-EU-landen. Samengevat betekent dit dat het land, waarin de aanvrager voor het eerst voet op Europese bodem zette, verantwoordelijk is voor het onderbrengen van de asielzoeker. Op deze praktijk werd ook in het verleden al vaker kritiek uitgeoefend. De lobbyorganisatie “Pro Asyl” sprak er zelfs van “dat er boven Duitsland een vliegtuig zou moeten neerstorten, opdat de inzittenden het recht op asiel zouden hebben.” In werkelijkheid zijn de lasten ongelijk verdeeld. Zo stond Italië jarenlang blootgesteld aan een schier ongebreidelde toestroom van zogenaamde bootvluchtelingen uit Afrika. De beelden van deze humanitaire catastrofe gingen de wereld rond. De Italiaanse autoriteiten capituleerden, lieten veel personen gewoon doorreizen naar West- en Midden-Europa, waar de Bondsrepubliek Duitsland het populairste doel was.

Niet zonder reden zet de Duitse regering zich intussen in voor vastgestelde vluchtelingenquota: “We hebben een nauwkeurige verdeelsleutel nodig, die een rechtvaardige verdeling garandeert”, zei de Duitse bondskanselier en eist dat ook de economisch zwakkere landen uit het oosten van de EU hun bijdrage leveren. Maar daartegen is verbitterd verzet. Behalve Tsjechië en Slowakije wezen ook de Baltische landen het geplande quotasysteem af, waarmee vooral de Zuid-Europese landen ontlast moesten worden.

“De verschillende regeringen weten zelf het best wat zij in het kader van een gemeenschappelijke solidariteit kunnen doen”, zei de Tsjechische minister-president Bohuslav Sobotka na een ontmoeting met zijn Slowaakse collega Robert Fico tegenover de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. “Men probeert het probleem van het rijke centrum naar de randen te verplaatsen”, verklaarde Fico. Sobotka verweet de Europese Commissie het debat met haar nieuwste voorstellen voor een quotumsysteem op onnatuurlijke wijze aan te wakkeren. “Dat is meer schadelijk voor het migratiedebat in Europa dan dat het nuttig is”, zei hij. Zijn land zou zich in mei vrijwillig bereid verklaard hebben om 70 vluchtelingen uit Syrië op te nemen. Bovendien zou Tsjechië zeer veel Oekraïners toevlucht hebben geboden. “Niet alleen in het zuiden van Europa, ook in het oosten staat men voor een moeilijke situatie. Wij kunnen de problemen van het zuiden niet opvangen”, zei Sobotka.

Daar komen nog binnenlandse politieke problemen in deze landen bij. De protesten tegen de opname van vluchtelingen zijn daar van een andere kwaliteit dan bijvoorbeeld in Duitsland. “Dit is ons land – Slowakije voor de Slowaken”, eisten meerdere duizenden mensen in de Slowaakse hoofdstad Bratislava, die gevolg gaven aan de oproep van verschillende nationalistische groeperingen om te protesteren tegen de Europese vluchtelingenquota.

In de afgelopen dagen werd er in de EU verbitterd om gestreden wie hoeveel vluchtelingen zou moeten opnemen. En uit de oostelijke EU-lidstaten kwam in toenemende mate de wens om zich tot christelijke asielzoekers te beperken. De Slowaakse regeringschef Robert Fico waarschuwde tegenover DPA (Deutsche Presse Agentur): “Er kunnen zich heel gemakkelijk terroristen mengen onder islamitische vluchtelingen.” Daarom zou zijn regering bij voorkeur christenen uit Syrië willen opnemen om voor minder angst in de bevolking te zorgen. In Slovenië, waar verleden jaar 14 asielaanvragen positief werden beoordeeld, kwam het bij een demonstratie “tegen de islamisering van Europa” zelfs tot gewelddadige ongeregeldheden. De Tsjechische minister-president Sobotka verklaarde dat de handelwijze van de EU huichelachtig en onacceptabel zou zijn: “hoe meer tijd we verspillen aan de discussie over quota, des te meer tijd verliezen we voor oplossingen die echt helpen om een einde te maken aan de vluchtelingencrisis.”

Ook in de stabiele Baltische landen zoals Estland is het enthousiasme over een hervorming van de Akkoorden van Dublin slechts zeer beperkt. “Bij de opname van vluchtelingen zouden wij de voorkeur geven aan christelijke migranten. Deze groep zou volgens de regering gemakkelijker in het Baltische land te integreren zijn”, zei minister van Sociale Zaken Margus Tsahkna tegenover het persbureau BNS. “In de crisisgebieden hebben christen geleden onder zware vervolging”, zei hij over de situatie van de christelijke minderheden in de conflictregio´s van het Nabije Oosten. Regeringschef Taavi Roivas verklaarde dat er ongeveer 100 vluchtelingen per jaar opgenomen zouden kunnen worden: “Maar wij willen zelf beslissen wie we opnemen.”

Dat willen de Polen overigens ook: Bij een representatieve peiling sprak 70% van de geënquêteerden zich uit tegen een opname van vluchtelingen uit Afrika. In Polen vinden in de herfst parlementsverkiezingen plaats. Het thema immigratie zou wel eens het centrale onderwerp kunnen zijn. Er wordt een hete herfst verwacht.

Bron: www.preussische-allgemeine.de

Auteur: Peter Entinger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/08/03 ... it-afrika/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Deense regering gaat bijstandneger de duimschroeven aanzetten

04/08/2015, Rommelig

De nieuwe regering van Denemarken, nog geen twee maanden oud, gaat asielzoekers ontmoedigen naar het land te komen. Onder andere door afschrik advertenties in buitenlandse kranten te plaatsen.

In tegenstelling tot Zweden voert Denemarken een meer verantwoordelijk immigratiebeleid. Een beleid wat men bovendien verder gaat aanscherpen. Om de toenemende instroom van asielzoekers in te dammen gaat men nu zijn signaalpolitiek versterken.

– We willen een krachtig signaal sturen naar de mensenhandelaars die een zeer hoog aantal asielzoekers naar Denemarken verzenden. Sinds de nieuwe regering hier in Kopenhagen zetelt hebben we besloten om de sociale uitkeringen voor asielzoekers met circa 50 procent te verlagen, zegt Marcus Knuth, Deens parlementslid, integratie- en immigratiewoordvoerder van de regeringspartij Venstre.

Informatie over de gehalveerde financiële bijstand gaat de Deense regering via krantenadvertenties in andere landen verspreiden, onder andere in Turkije, waar veel gelukzoekers doorheen trekken op weg naar Europa. Marcus Knuth hoopt dat deze informatiecampagne zal bijdragen aan een aanzienlijke daling van het aantal asielzoekers in Denemarken.

We willen het aantal drastisch verminderen, omdat we overtuigd zijn dat de Deense maatschappij deze gigantische last niet kan verwerken, zegt de integratie- en immigratiewoordvoerder.

In 2014 moest Denemarken bijna 15.000 asielzoekers ontvangen. Een verdubbeling van het jaar daarvoor, maar nog steeds nauwelijks een vijfde deel wat in Zweden aankwam.

Het agentschap Frontex, wat verantwoordelijk is voor controles van de buitengrenzen en de terugkeer van niet-EU-burgers naar hun land van herkomst, ontdekte verleden jaar dat mensensmokkelaars een website hadden geplaatst met gedetailleerde informatie over hoe de verschillende Noord-Europese landen omgaan met asielzoekers. Daar kon men bijvoorbeeld financiële steun en huisvestingsnormen voor asielzoekers vergelijken in landen als Duitsland, Zweden en Denemarken. De Deense regering wil nu via buitenlandse krantenadvertenties duidelijk maken dat de situatie in Denemarken is veranderd.

– Dit is geen intimidatie, maar een voorlichtingscampagne, zegt Marcus Knuth.

– De Noorse regering volgt het Deense initiatief met interesse en is benieuwd wat het resultaat is, zegt de Noorse staatssecretaris Gjermund Hagesæter tegen de Deense krant Ekot.

– De Zweedse regering weigert commentaar te geven op het beleid van hun Deense collega’s, zegt een persvoerder van Ekot.

Bron: http://sverigesradio.se/sida/artikel.as ... el=6222259

Update: http://utrecht.werkcafe.nl/page/bijstan ... buurlanden

https://rommelig.wordpress.com/2015/08/ ... aanzetten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

VIDEO – Nieuwe immigratiewet in Groot-Brittannië: Huurders eruit of gevangenis

Geplaatst op 4 augustus 2015Groot-Brittannië wil het met een nieuwe wet moeilijker maken voor illegale vluchtelingen om in het land te blijven. Verhuurders hebben in het vervolg de plicht om huurders zonder verblijfsvergunning voor de deur te zetten. Ook voor het plaatsen van een handtekening onder een huurcontract moeten verhuurders zich er in het vervolg van overtuigen dat hun huurder legaal in het land verblijft.

“We willen het met de wet vooral de verhuurders moeilijker maken, die willens en wetens verhuren aan illegale vluchtelingen. In het vervolg moeten zij de verblijfsstatus controleren en als zij zich hier niet aan houden, maken ze zichzelf strafbaar”, zei de verantwoordelijke staatssecretaris Greg Clark.

Geen gerechtelijk vonnis meer nodig
Vooral in de grote steden zoals Londen leven talrijke mensen zonder verblijfsvergunning, vaak in compleet overvolle woningen. Dat is niet in de laatste plaats mogelijk, omdat er geen meldplicht bestaat zoals bijvoorbeeld in Duitsland. De nieuwe wet heeft op het oog dat in veel gevallen een simpele informatie van de autoriteiten volstaat om de verhuurder actief te laten worden – bijvoorbeeld na een afgewezen asielaanvraag. Tot nu toe was er een gerechtelijk vonnis nodig voordat iemand uit zijn woning gegooid kon worden.

Achtergrond is de vluchtelingencrisis bij de Eurotunnel tussen Engeland en Frankrijk. Talrijke vluchtelingen kamperen voor de tunnelingang bij Calais. Alleen al in de nacht naar maandag telde de politie 1.700 illegale pogingen om door de tunnel naar Groot-Brittannië te komen. De Britse regering had aangekondigd meerdere wetten aan te scherpen om het eiland voor de vluchtelingen als doel minder aantrekkelijk te maken.

Bron: http://de.euronews.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/08/04 ... evangenis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Smartphone-bushtrommel” functioneert – er komen minder illegalen naar Denemarken

Geplaatst op 5 augustus 2015

Afbeelding

Op 1 augustus 2015 meldde de Deense krant “Jyllands-Posten” een markante daling van het aantal asielzoekers in Denemarken. Daar verbaasden de deskundigen zich over. Noch de Deense vluchtelingenhulp noch het Rode Kruis konden (of wilden) de nieuwe cijfers verklaren. Een jaar geleden nog steeg vooral het aantal asielzoekers uit Syrië en Eritrea naar het hoogste niveau van de afgelopen 20 jaar.

Misschien is dit de verklaring: De nieuwe conservatieve Deense regering, die nog maar zeven weken aan het werk is, heeft al de nodige inspanningen ondernomen om haar verkiezingsbelofte betreffende vermindering van de vluchtelingenstroom in te lossen. Zo heeft ze de sociale uitkeringen en uitgaven voor “vluchtelingen” verminderd om Denemarken minder aantrekkelijk te maken voor mensensmokkelaars en hun klanten. Onlangs heeft de nieuwe minister van Integratie, Inge Støjberg (Venstre), net zoals de Australische “No Way” anti-bootcampagnes, advertenties in buitenlandse (hoofdzakelijk Turkse) media aangekondigd die informatie moeten verschaffen over de verlaging van de uitkeringen aan “vluchtelingen” in Denemarken. Dat veroorzaakte de verwachte kreet van verontwaardiging van de linkse oppositie, de pers en enkele grote ondernemingen. Bovendien werd het verband tussen sociaal aanbod voor “vluchtelingen” en hun landkeuze ontkend.

Uit een in de late zomer van 2014 gepubliceerd document van het grensagentschap van de EU, Frontex, blijkt dat mensensmokkelaars via een eigen online website over omstandigheden in overwegend Noord-Europese landen. Met een gedetailleerde tabel (zie onder) werden economische standaards, uitkeringen, wachttijden voor verblijfsvergunningen, verblijfsrecht, gezinsherenigingen en onderkomens in landen zoals Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Nederland opgesomd:

Afbeelding

De Deense minister van Integratie Inger Støjberg (Venstre) heeft zich met dit schema beziggehouden toen zij een bezoek bracht aan Frontex in Warschau. Voor haar is het er een bewijs voor dat de omstandigheden voor “vluchtelingen” een beslissende rol spelen bij de keuze van het reisdoel. Ze kwam onmiddellijk met een wetsontwerp dat de maandelijkse betalingen met 50% vermindert. “uit dit papier kunnen we zeker concluderen dat de verblijfsomstandigheden van betekenis zijn en dat alles door mensenhandelaren wordt aangestuurd. We hebben de hoogte van de uitkeringen verlaagd en er zullen nog meer aanscherpingen komen”, zei de minister.

De woordvoerster van Frontex, Ewa Moncure, verklaarde dat enkele groepen vluchtelingen zouden beschikken over omvangrijke kennis van de omstandigheden van het desbetreffende land. “We weten dat mensensmokkelaars deze informatie verzamelen en doorgeven als deel van een pakket voor hun potentiële klanten”, zegt ze.

Nu wordt er uiteraard over gediscussieerd of Denemarken door de aangescherpte wetten om asielzoekers af te schrikken economische schade zal lijden. Daarover wordt door Deense “experts” en andere linksen beweerd dat de uitkeringen geen rol zouden spelen bij de keuze van de landen. Als dit zo zou zijn, dan zouden de “vluchtelingen” toch nog steeds naar Denemarken moeten komen? En is het niet waarschijnlijker dat immigranten, die graag in Denemarken zouden willen leven en werken, het zouden waarderen dat de staat zich in de eerste plaats bezighoudt met de eigen burgers?

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/08/05 ... enemarken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Australische aanpak mensensmokkel werpt vruchten af

Door Elif Isitman | 6 aug 2015

Australië heeft sinds het begin van het strenge vluchtelingenbeleid meer dan 600 asielzoekers terug de zee op gestuurd. In het afgelopen jaar is er geen enkele keer een succesvolle smokkeloperatie geweest in het land.

Dat heeft de Australische minister van Immigratie Peter Dutton donderdag gezegd, meldt persbureau Reuters.

De uitspraak is opmerkelijk, omdat de Australische regering normaal gesproken vrij gesloten is over cijfers over bootvluchtelingen en smokkeloperaties. Sinds december 2013 voert Australië een zeer streng immigratiebeleid, waarbij asielzoekers die het land per boot bereiken onmiddellijk terug de zee op worden gestuurd.

Essentieel
'We vieren vandaag dat er in het afgelopen jaar niet één mensensmokkeloperatie naar Australië succesvol was, en dat we in de afgelopen 18 maanden 20 boten hebben teruggestuurd en 633 mensen hebben verhinderd ons land illegaal te bereiken,' zei Dutton.

Dutton vindt het essentieel dat er geen enkele boot het land kan bereiken: als er 20 boten succesvol waren aangekomen, zouden er 2000 hebben gevolgd, aldus Dutton. Ter vergelijking: tussen 2007 en 2013, het jaar dat het strenge beleid werd geïntroduceerd, kwamen er ongeveer 50.000 vluchtelingen binnen op meer dan 800 boten.

Cambodja
De boten met vluchtelingen worden zo mogelijk naar Indonesië gestuurd en, wanneer dit niet lukt, naar asielzoekerscentra in Papua Nieuw-Guinea en op het eiland Nauru, waar asielzoekers voor langere tijd kunnen verblijven.

Asielzoekers die daar verblijven krijgen ook de mogelijkheid om, met zakgeld en vliegticket op kosten van de Australische regering, naar Cambodja te vertrekken om zich daar te settelen. Hoe dan ook, het Australische vasteland komen ze niet op.

Het beleid van Australië wordt door de Verenigde Naties en mensenrechtenactivisten bekritiseerd, maar volgens premier Tony Abbott is dit de enige manier om massale verdrinkingen op zee te voorkomen.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... eid=158493
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Britse minister BuZa: ‘Afrikaanse migranten bedreigen Europese manier van leven’

Minister veroorzaakt tsunami van #OPHEF!

Bert Brussen, 10-08-2015

Ophef over uitspraken door de Britse minister van Buitenlandse Zaken, Philip Hammond. Tijdens een bezoek aan Signapore haalde de minister zich de #OPHEF!-woede op de hals door te suggereren dat Afrikaanse vluchtelingen de ‘Europese manier van leven’ en ‘sociale structuur’ bedreigen.

Hammond pleit voor strenge EU-wetten die het makkelijker maken Arikaanse vluchtelingen terug te sturen nar hun eigen land.

Direct na de uitspraken van de minister barstte een storm van #OPHEF! los.

Oppositielid, en ‘schaduwminister van Buitenlandse Zaken’, Hilary Benn noemde de uitspraken ‘bangmakerij’. Volgens Benn moet Hammond ‘oppassen met welke uitspraken hij doet’.

De baas van Amnesty Internaional in het Verenigd Koninkrijk vindt de uispraken ‘schandalig’ en ‘kwaadaardig’.

Samengevat ging de #OPHEF! veroorzakende speech van minister Hammond als volgt:

“Zolang de wetten van de Europese Unie blijven zoals ze zijn, hoeft een vluchteling slechts voet aan land te zetten in Europa om er verder zeker van te zijn nooit meer te worden teruggestuurd.

Dat is een situatie die we niet langer kunnen handhaven. Europa kan zichzelf niet verdedigen en de huidige levensstandaard en sociale infrastructuur handhaven als het miljoenen Afrikaanse migranten moet opnemen.

Het probleem kan uiteindelijk worden opgelost als het mogelijk wordt om degenen die geen recht hebben op asiel terug te kunnen sturen naar hun land van herkomst. Dat zou onze eerste prioriteit moeten zijn. Dit is de sleutel tot de oplossing voor de crisis in Calais.”


http://nieuws.tpo.nl/2015/08/10/britse- ... standaard/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Geen draagvlak voor 'meer vluchtelingen'

Volkskrant-enquête onder Nederlandse bevolking

Door: Maartje Bakker, Fokke Obbema | 15 augustus 2015

Er bestaat onder de Nederlandse bevolking nauwelijks draagvlak om meer vluchtelingen toe te laten: 24 procent is daar voorstander van. Ongeveer evenveel mensen vinden dat het huidige, restrictieve beleid moet worden voortgezet. Bovendien vindt 45 procent dat er 'minder vluchtelingen' moeten binnenkomen.

Maar voor oorlogsvluchtelingen bestaat coulance, want slechts een kwart van de ondervraagden vindt dat er van hen minder zouden moeten komen, terwijl 42 procent een hoger aantal acceptabel vindt. De aversie richt zich vooral tegen economische vluchtelingen, waar 75 procent er minder van wil. Veelvuldig worden zij als 'gelukszoekers' afgeschilderd. De redenering dat zij op termijn goed zouden zijn voor de economie omdat zij de gevolgen van de vergrijzing kunnen opvangen, wordt nauwelijks gevolgd; maar 16 procent gelooft daarin.

Mannen blijken restrictiever dan vrouwen: een meerderheid van 51 procent is voor een afname van asielverlening, tegenover 37 procent bij vrouwen. Hogeropgeleid toont zich beduidend welwillender dan lageropgeleid.

Een en ander blijkt uit een representatieve steekproef onder ruim tweeduizend Nederlanders die onderzoeksbureau I&O Research deze maand in opdracht van de Volkskrant hield.

De enquête maakt duidelijk dat de afwerende houding jegens vreemdelingen, die lange tijd vooral met de PVV werd geassocieerd, ook tot kiezers van VVD en CDA is doorgedrongen. Van hen zegt respectievelijk 54 en 42 procent minder vluchtelingen te willen toelaten. Op links ligt dat duidelijk anders, met bijvoorbeeld maar 18 procent onder PvdA- en D66-stemmers.

Oplossingen
Gaat het om oplossingen, dan scoort 'opvang in de eigen regio' over een breed front. Kiezers van vrijwel alle partijen vinden dat hier meer geld voor mag worden uitgetrokken - tweederde van de Nederlanders onderschrijft dat 'Europese overheden (hieraan) financieel veel meer moeten bijdragen'. Alleen de PVV-stemmers blijven met 39 procent achter.

Ondanks de 45 procent voor 'minder vluchtelingen' bevat de enquête ook indicaties van een welwillende houding. Zo vindt een krappe meerderheid van 52 procent een asielzoekerscentrum in de buurt van de eigen woning wel acceptabel. Als het moet, dan moet het, is de houding.

'De uitkomsten van de enquête laten de complexiteit van het migratievraagstuk zien', zegt staatssecretaris Klaas Dijkhoff (VVD), verantwoordelijk voor migratie. 'Een aanzienlijk deel van de Nederlanders wil dat er minder vluchtelingen naar Nederland komen, maar oorlogsvluchtelingen zijn vaak welkom en een meerderheid spreekt zich uit voor de herverdeling van asielzoekers over Europa.' De uitkomsten van de enquête sluiten volgens hem goed aan bij het kabinetsbeleid dat 'gericht is op een gezamenlijke Europese aanpak voor echte vluchtelingen, maar niet allemaal hier'. Hij zegt 'blij' te zijn 'dat relatief veel mensen begrip hebben voor een asielzoekerscentrum in hun omgeving'.

Een ruime meerderheid (62 procent) is voor een eerlijker verdeling van asielzoekers over Europa, ook als Nederland meer moet opnemen om landen als Italië en Griekenland te ontzien. Onderzoeker Peter Kanne van I&O Research meent dat dit komt doordat 'er niet alleen een beroep wordt gedaan op de solidariteit met de vluchtelingen, maar ook met de Grieken en Italianen'.

[Vul de enquête in op de site.]

http://www.volkskrant.nl/fort-europa-st ... _campaign=
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42931
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Mahalingam »

De premier van Slowakije:
"Er zijn hier geen Moslims en dat willen we zo houden."
'Alleen christelijke vluchtelingen welkom'
Slowakije wil best Syrische vluchtelingen opvangen, maar enkel christenen. Moslims zijn niet welkom, omdat zij zich toch niet thuis zouden voelen in het land.

Dat heeft een woordvoerder van het Slowaakse ministerie van Binnenlandse Zaken gezegd, meldt de BBC. "We hebben geen enkele moskee in Slowakije, dus hoe kunnen moslims integreren als ze het niet leuk vinden hier?"

"We willen Europa echt helpen met deze migratiegolf, maar we zijn enkel een doorreisland. De mensen willen niet in Slowakije blijven", stelt de zegsman verder. De uitsluiting van moslims heeft niets met discriminatie te maken, benadrukt hij.
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... telin.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78035
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

Dat heeft een woordvoerder van het Slowaakse ministerie van Binnenlandse Zaken gezegd
Ik wil ook zo'n ministerie van Binnenlandse Zaken. Onze ministerie van Binnenlandse Zaken zegt....Kom er maar in. Hoe meer hoe liever.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12346
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Zwartmeer »

Ariel schreef:
Dat heeft een woordvoerder van het Slowaakse ministerie van Binnenlandse Zaken gezegd
Ik wil ook zo'n ministerie van Binnenlandse Zaken. Onze ministerie van Binnenlandse Zaken zegt....Kom er maar in. Hoe meer hoe liever.
Ik werd even blij toen ik dit las maar dat was binnen een seconde over. Je weet toch waar die 'anderen' heengaan?
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door mercator »

Ariel schreef:Ik wil ook zo'n ministerie van Binnenlandse Zaken. Onze ministerie van Binnenlandse Zaken zegt....Kom er maar in. Hoe meer hoe liever.
Zo zou het overal in Europa moeten zijn. Geen enkele moslim meer komt er nog in, we hebben er al méér dan genoeg.
Ik hoorde het onze minister van migratie en asiel vanochtend eindelijk s in cijfers zeggen: een volwassen asielzoeker kost 40 € per dag, een kleintje 29 . Reken maar s uit wat heel die bende kost. En dat zonder enig vooruitzicht dat ze ooit iets gaan bijdragen aan ons sociale systeem. En daar zitten dan nog terroristen tussen ook ? Onze politieke leiders zijn stapelgek dat ze dit allemaal zomaar toelaten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12346
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Zwartmeer »

mercator schreef: Zo zou het overal in Europa moeten zijn. Geen enkele moslim meer komt er nog in, we hebben er al méér dan genoeg.
Ze moeten ook niet zeuren, ze hebben al zo'n goede helper, eentje die er overal en altijd voor hen is. Wij moeten alles op eigen kracht doen.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

De anti immigratie beweging spuit omhoog!

Door Joost Niemöller, 20 augustus 2015

Afbeelding

De immigratie is het belangrijkste probleem onder de Europeanen, volgens een EU peiling.

Hoe doen de politici het die zich duidelijk tegen die immigratie uitspreken? De algehele teneur is dat die het heel goed doen.

Een rondgang in vogelvlucht.

1. In de VS lijkt Donald Trump die een campagne voert tegen illegale immigratie, steeds meer de kandidaat te worden die Hillary Clinton gaat verslaan. Ook de linkse kandidaat Bernie Sanders is trouwens tegen ‘open grenzen’, om dezelfde reden als Trump: Het is slecht voor de onderklasse in het eigen land.

2. In Zweden is de Sverigedemokraterna voor het eerst de leidende partij in de peilingen geworden. Dat was groot internationaal nieuws. Ze werden gefeliciteerd door hun Deense zusterpartij, die er een ‘terugkeer naar gezond denken’ bij de Zweden in ziet.

3. In Nederland staat Wilders in de peilingen van Maurice de Hond al heel lang bij de grootste partijen. En bij de Peiling van EenVandaag is hij uitgegroeid tot de grootste partij.

4. In Frankrijk gaat het anders. Daar lijkt Marine Le Pen te lijden onder de doorkankerende familieruzie met haar vader. Rechtse tegenstanders die zich ook tegen de immigratie uitspreken, lijken winst te boeken in haar traditionele achterban; de Franse arbeiders.

5. In Groot Brittannië zou UKIP volgens een poll populairder zijn dan Labour.

6. In Vlaanderen is het Vlaams Belang na een grote terugval begonnen aan een langzame, maar gestage comeback.

7. In Denemarken werd de Dansk Folkeparti de grootste voor Denemarken in de Europese verkiezingen. En bij de nationale verkiezingen dit jaar werden ze tweede.

8. In Finland zijn de ‘Ware Finnen’ een beweging geworden waar de regering niet meer omheen kon.

9. In Duitsland is de AfD omgevormd van een academische anti-euro partij, naar een brede anti-immigratiebeweging. Een partij die de straat op gaat! Maar in de peilingen doet de partij het na de breuk vooralsnog slecht.

10. In Oostenrijk is de FPÖ bezig met een zegetocht in de peilingen. In de kranten verschijnen koppen als: ‘alleen de FPÖ kan de FPÖ nog stoppen.’

11. In Italië is Lega Nord een zeer levende partij, die in de peilingen dan ook een grote sprong voorwaarts maakt.

Het is duidelijk: In deze zomer van de illegale immigratie is de anti-immigratie beweging, met uitzondering van Frankrijk en Duitsland, groter dan ooit.

http://joostniemoller.nl/2015/08/de-ant ... it-omhoog/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

De geest is uit de fles

Geplaatst op 22 augustus 2015, door Rommel

(Door: Markus Jonsson – Vertaling: rommel)

Wat iedereen wist wat ooit zou gebeuren, vroeger of later, vond eergisteren plaats. Voor de eerste keer werden de Zweden Democraten de grootste partij in een opiniepeiling. Met een resultaat van 25,2 procent in een opiniepeiling van YouGov. Toen de Zweden Democraten verleden maand in een opiniepeiling van Sentios voor het eerst de Moderaterna passeerde en als tweede grootste partij uit de bus kwam schreef ik dat “niemand verrast moet zijn”. En dat geldt ook voor deze keer.

De avondkranten rapporteerde over deze opiniemeting relatief objectief. Het was de public service die verzuurd reageerde. Sveriges (Zweedse) radio vroeg zich af of peilingen nog wel zin hadden, en kwam tot de conclusie dat ze nutteloos zijn, terwijl SVT (Zweedse t.v.) al zijn focus richtte op de meetmethode van de peiling en deze in twijfel trok. Maar de reactie van de gevestigde media is in dit geval niet interessant, de meetresultaten zijn belangwekkend, wat dit zegt over het Zweden in 2015 en wat de gevolgen kunnen zijn.

Het lijkt erop dat in Zweden en bij de Zweedse bevolking eindelijk de werkelijkheid is doorgedrongen. Je kan niet de raketvaart in de opiniepeilingen van de Zweden Democraten zien zonder te ontkennen dat het onmogelijk is geworden de kwalijke gevolgen van massa-immigratie te verduisteren, en het schaamtegevoel om een partij te steunen die altijd voor deze gevolgen gewaarschuwd heeft is aan het verdwijnen. De gebeurtenissen deze zomer zoals – de moord op het meisje Lisa Holm, de dubbelmoord in Ikea, handgranaat aanvallen in Malmö, en de gangsteroorlogen die zich elke dag voordoen op de straten van elke grote stad in Zweden – spelen natuurlijk ook een rol. Net zoals het links-extreme vandalisme op posters van de Zweden Democraten in de metro van Stockholm.

Voeg daaraan toe het onbehaaglijke gevoel, en voor veel mensen is dit een concrete belevenis, dat Zweden niet alleen op de verkeerde weg is, maar hals over kop machteloos naar beneden duikelt.

In vrijwel elke sector van de Zweedse samenleving is het crisis. Ondanks de toenemende woningbouw blijft de woningnood enorm, politie is niet in staat zijn werk uit te voeren, export en import van IS-terroristen, militaire defensie bestaat niet meer, en de schoolresultaten zijn ver onder peil. En ga zo maar door, de lijst is onderhand oneindig. En boven dit alles zweeft een donkere wolk van de nooit eindigende massa-immigratie, met alle narigheid wat het met zich meebrengt.

De Socialistische Democratische blogger Johan Westerholm verklaarde gisteren Malmö tot een “verloren stad”. Dat is een surrealistisch uitzicht wat moeilijk is om in je verstand op te nemen. Zal een Zweedse stad werkelijk verloren gaan? En voor wat?

Voor een immigratietsunami zonder eind, gangsteroorlogen op straat, politieagenten en ambulancepersoneel wat onder een onmenselijke werkdruk op de knieën gaat.

Zweden heeft een enorme schade opgelopen door de van elke werkelijkheid losgeslagen politiek die in de afgelopen decennia gevoerd is. Nu komen de verrotte wonden zichtbaar. Maar de sturende elite in Zweden wil het niet zien. Gelukkig ziet een vierde deel van de Zweedse bevolking het wel.

Bron: http://samtiden.nu/19243/proppen-ur-for-sd/

http://www.vrijechroniqueurs.nl/de-gees ... t-de-fles/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78035
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

Zweden heeft een enorme schade opgelopen door de van elke werkelijkheid losgeslagen politiek die in de afgelopen decennia gevoerd is
Net zo als in Duitsland.
Onrust bij Dresden vanwege vluchtelingen

In het Duitse Heidenau bij Dresden is het onrustig geweest vanwege de komst van vluchtelingen. Die worden daar tijdelijk opgevangen in een voormalige bouwmarkt. Maar mensen uit de buurt zien dat niet zitten.

Honderden betogers kwamen vrijdagavond samen in de 16.000 inwoners tellende plaats om de komst van zo'n 250 migranten tegen de houden. De Nationaal-Democratische Partij van Duitsland (NPD) had mensen opgeroepen te demonstreren.

Het protest begon vreedzaam, maar de sfeer sloeg om toen ze de weg blokkeerden en agenten bekogelden met stenen, flessen en vuurwerk. De politie moest traangas inzetten om de menigte te bedaren en de wegblokkade te beëindigen. Meerdere agenten en onruststokers raakten gewond, aldus de politie in Dresden. Onduidelijk is of er mensen zijn opgepakt.

De eerste migranten kwamen rond 01.00 uur aan bij de bouwmarkt. Het is de bedoeling dat daar uiteindelijk zeshonderd vluchtelingen worden opgevangen. Het terrein zal streng worden bewaakt.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42931
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Mahalingam »

Heidenau bij Dresden krijgt 600 asieligen neergeplempt in een lege bouwmarkt.
Daar dienen de bewoners blij mee te zijn want meer multikul is goed.
Maar dat zijn ze niet. Ze zijn boos en dus worden ze aanhangers van de verderfelijke NPD of zo. Het is de NPD die opjut want anders zouden ze niet zo doen:
Onrust rond Dresden vanwege komst vluchtelingen
Het protest begon vreedzaam, maar de sfeer sloeg om toen ze de weg blokkeerden en agenten bekogelden met stenen, flessen en vuurwerk. De politie moest traangas inzetten om de menigte te bedaren en de wegblokkade te beëindigen. Meerdere agenten en onruststokers raakten gewond, aldus de politie in Dresden. Onduidelijk is of er mensen zijn opgepakt.

De eerste migranten kwamen rond 01.00 uur aan bij de bouwmarkt. Het is de bedoeling dat daar uiteindelijk zeshonderd vluchtelingen worden opgevangen. Het terrein zal streng worden bewaakt
.http://www.volkskrant.nl/buitenland/onr ... ~a4126774/
Dat bewaken; voor wie en tegen wie is dat bedoeld?
En zo is er minder mankracht voor het beveiligen van echte doelwitten zoals joodse gebouwen en scholen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78035
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

Aanstaand Duitse asielcentrum uitgebrand

Een leegstaand gebouw in het zuiden van Duitsland waar een opvang voor asielzoekers zou komen, is in de nacht van zondag op maandag in vlammen opgegaan. Het gebouw in Weissach im Tal in de deelstaat Baden-Württemberg is grotendeels verwoest. Het zou worden gerenoveerd, maar is nu definitief onbewoonbaar. Waardoor de brand is ontstaan, is nog niet bekend. De Duitse politie zegt dat niets kan worden uitgesloten en dat rekening wordt gehouden met brandstichting.

Er is de laatste weken veel onrust over de opvang van vluchtelingen. Duitsland is een van de landen die de meeste asielzoekers verwelkomt, maar dat wordt niet door iedereen op prijs gesteld. Zo kwam het afgelopen weekend tot rellen in de buurt van een tijdelijk opvangcentrum voor vluchtelingen in Heidenau, bij Dresden. Vermoedelijke extreemrechtse betogers kwamen in opstand tegen de komst van een paar honderd vluchtelingen.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3963
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Eliabe »

Het feest gaat beginnen.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Mahalingam
Berichten: 42931
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Mahalingam »

Vrijdag avond waren er de eerste rellen in Heidenau (bij Dresden) bij het asiel centrum ter gelegenheid van de aankomst van de eerste paar honderd.
Zaterdag avond was het weer raak en toen is een cordon sanitaire (no-go area voor anti-immigratie mensen) ingesteld.
Dat hielp want zondagavond werd er door de anti's gevochten met de pro-immigratie groep die de volgende lading van 250 feestelijk kwam inhalen.
Gewonden bij rellen in Heidenau tegen komst asielzoekers
Mensen die eerder zo’n 250 vluchtelingen hadden verwelkomd, werden op weg naar het station aangevallen door vermoedelijke extreemrechtse betogers, bericht persbureau DPA. De politie had het gebied rond de bouwmarkt bestempeld als controlegebied, waardoor de politie mensen zonder reden om iemands identiteit kan vragen, in de hoop betogers af te schrikken.
Dat bleek valse hoop. Er werd met vuurwerk en flessen gegooid naar de politie. Die zette daarop traangas in om de extreem-rechtse, en radicaal-linkse tegendemonstranten uit elkaar te drijven.
http://www.nrc.nl/nieuws/2015/08/24/gew ... elzoekers/
En wat zegt de Min. van Buza, Thomas de Maizière? : "De minister zwoer in het Duitse blad Bild am Sonntag hardhandig op te treden tegen extreemrechtse geweldplegers. "

Alles en iedereen die zich anti-immigratie toont wordt geframed als extreem-rechts. Dus zal er hard worden opgetreden tegen anti-immigratie groepen.

En wat zegt .Minister van Justitie Heiko Maas? "Dat er ‘zero tolerance’ is voor racisme en xenofobie. "
"Liever niet dit soort vreemdelingen" is xenofobie.
En negatief over ze praten als groep is racisme.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Ali Yas »

Het begrip racisme raakt wel ernstig uitgehold zo. Nog even en het wordt een geuzennaam.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42931
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

Dit was een sporthal in Nauen (17.000 inwoners ), ten westen van Berlijn. Waarom brandde die af? Omdat die klaar werd gemaakt voor asielvragers. En de burgers dienen blij te zijn met de komst van nieuwe inwoners. Maar die burgers zitten niet te wachten op Edele Wilden. Behalve de regenten van de SPD en Die Linken.
Weer Duits azc in de fik gezet
Voor de twee dag op rij is er in Duitsland een (toekomstig) asielzoekerscentrum in vlammen opgegaan. Ditmaal werd een sporthal die binnenkort dienst zou gaan doen als opvanglocatie door brand getroffen.
Rechercheurs trokken al snel de conclusie dat de brand waarschijnlijk is aangestoken. "Als het is aangestoken, dan zijn het criminelen", aldus de boze burgemeester Detlef Fleischmann .
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... gezet.html

Tot op heden zijn alleen lege asiel-ophok plekken in brand gezet.
Maar dat kan veranderen. Nu al worden steeds vaker AZC's bewaakt vanwege dreigementen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie