Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 01, 2019 5:15 pm

Hoop voor Europa! Ook Tsjechië weigert migratiebeleid van de EU

1 december 2019

Tsjechië luistert niet meer naar de herverdelingsplannen van migranten opgesteld door de Europese Unie.

Ook Tsjechië is de krankzinnige, gevaarlijke en onnodige massa-immigratie zat.

De Tsjechische Minister President Adren Babis benadrukte dit nogmaals en bevestigde ook dat ze ieder nieuw quota-systeem van de EU zullen weigeren.

Eerder deze maand stelde Duitsland voor om een ander plan uit te voeren voor de zogenaamde “onregelmatige migranten”. Het plan is om deze groep te registreren en een land toe te wijzen waar ze heen kunnen nog voordat ze het betreffende land binnen zijn. (bron)

Maar President Babis is duidelijk: “We wijzen het herverdelen van migranten fundamenteel af. We wijzen sowieso iedere vorm van quota af!”

Afbeelding

Steeds meer landen zien niet in waarom ze onnodig migranten zouden binnenhalen waarvan vaststaat dat ze voor grote problemen en dode burgers gaan zorgen. Dit is simpel af te lezen uit de statistieken wereldwijd waar deze mensen in grote getalen binnenkomen. Was het maar anders maar helaas.

Het binnenhalen van deze mensen is het meest irrationele wat een land maar kan doen om de wel bekende redenen en omdat het nergens voor nodig is en we geen enkele morele verplichting hebben dit te doen.

Tevens kunnen de landen échte vluchtelinge, die daadwerkelijk hulp nodig hebben, allang niet meer kwalitatief helpen. Iets wat toch een streven zou moeten zijn voor ieder beschaafd land.

Deur op slot. Je land veilig houden en mensen die echt in nood zitten binnenlaten. Simpel, tolerant en rationeel.

De Tsjechische President ziet dat ook heel goed in en is niet van plan zijn eigen burgers op te offeren voor een stel migranten die als dank voor de opvang je land onveilig maken.

Ook benadrukte de President dat de regering van zijn land eerst de belangen van de Tsjechische bevolking behartigt en niet die van illegale immigranten.

“We wijzen illegale migratie af om principiële redenen. We verwerpen het ook om smokkelaars te laten beslissen wie er in Europa komen te wonen. We wijzen quota´s af.”

“Ik begrijp ook niet waarom constant leiders dit thema willen bespreken aan de onderhandelingstafels. Ik hoop dat dit zal stoppen binnen de nieuwe Europese Commissie.”

Babis kan rekenen op volle steun van de Tsjechische Minister van Binnenlandse Zaken en vice-Premier Jan Hamacek.

De vice-Premier dat zijn land door zal gaan een beleid te voeren tegen de illegale immigratie dat in lijn ligt met de landen Hongarije, Polen en Slowakije. Deze landen worden ook wel de Visegrad-Group genoemd.

Afbeelding

Afgelopen jaar heeft de Europese Commissie deze landen aangeklaagd omdat ze eerder al geen deel wilden nemen aan een quota systeem voor het verdelen van migranten.

Maar ze kunnen blijven aanklagen en protesteren. De Visegrad-Group zal pertinent weigeren hun landen en hun burgers in gevaar te brengen door onnodig immigranten hun land binnen te laten. Andere landen zullen volgen en ook zal de discussie binnen de EU losbarsten waarom andere landen dan wél immigranten zouden moeten opnemen terwijl een aantal dat pertinent weigeren.

Zodra wij hier van Rutte verlost zijn en onze droomregering hebben, zal ook Nederland stoppen met deze waanzin. En in Italië zijn ze nog lang niet van Salvini af. 40% van de Italianen staan pal achter hem en hij won onlangs de verkiezingen in Umbria. Het meest linkse bolwerk van Italië.

Klik hier voor SALVINI VEROVERT LINKS BOLWERK UMBRIA

Naast de Visegrad-Groep blijft AfD in Duitsland stijgen en zijn ze inmiddels in Oost Duitsland al de grootste partij. In Spanje stemden 3.6 miljoen mensen op VOX en LePen heeft in Frankrijk een goede kans de komende verkiezingen te winnen tegen Macron. Een ook in Zweden zijn de patriotten in de peilingen eindelijk de grootste van het land.

Zweden in puin – Patriotten grootste in peilingen

Wat gaat de EU dan doen?

Deze geest is uit de fles en die gaat er nooit weer in. De vraag is alleen wanneer het gaat gebeuren en hoeveel schade de staatsgevaarlijke globalisten zoals Timmermans, Soros, Macron en Merkel nog gaan aanrichten voor die tijd. Zulke mensen geven namelijk nooit op en de schaapachtige achterban, die niet voor rede vatbaar zijn, ook niet.

Daarom is het belangrijk om de marionetten van deze mensen, Mark Rutte bijvoorbeeld, snel van het politieke podium te vegen.

Wat zijn patriotten toch fantastische mensen!

Afbeelding

https://commonsensetv.nl/hoop-voor-euro ... van-de-eu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 07, 2019 12:04 am

De angst voor “Zweedse toestanden” waart rond in de Scandinavische landen

Geplaatst op 6 december 2019

Afbeelding

De Scandinavische buurlanden waarschuwen voor “Zweedse toestanden”. In toenemende mate zien zij in Zweden, dat zijn immigratie niet onder controle heeft, een mislukte staat en zonderen zich van hem af.

philosophia perennis


Denemarken voerde op 12 november controles aan de grens met Zweden in. In Denemarken hebben dit jaar explosies en moorden in het stedelijke gebied Kopenhagen opzien gebaard. Bijna alle verdachten zijn afkomstig uit Zweden. Met de grenscontroles op de brug tussen Kopenhagen en Malmö zou zijn land een einde willen maken aan de verplaatsing van criminaliteit, motiveerde de Deense sociaaldemocratische minister van Justitie, Nick Haekkerup, de maatregel. De Zweedse stad Malmö verzinkt, net zoals Molenbeek in België, steeds meer in immigrantencriminaliteit en bendegeweld. Tegelijkertijd worden de begin 2016 ingevoerde controles aan de grens met Duitsland door het koninkrijk met zes maanden verlengd tot midden mei 2020.

Geen dag zonder vuurgevecht en bomaanslagen
In de Zuid-Zweedse stad Malmö gaat nauwelijks een dag voorbij zonder meldingen van vuurgevechten of bomaanslagen. In één weekend vinden er in Malmö tot drie bomaanslagen plaats. In het eerste halfjaar van 2019 registreert de politiestatistiek in Malmö een recordaantal van 120 bomaanslagen. In dezelfde periode in 2017 waren het er 83.

Bij vuurgevechten in het bendemilieu kwamen tot eind juni in Zweden 25 mensen om het leven. Behalve de grote steden wordt ook in toenemende mate het platteland getroffen. Steeds opnieuw valt de verdenking op mensen met een migratieachtergrond.

Bendemilieu in Zweden en Denemarken aaneengesloten
Inmiddels is ook in Kopenhagen de criminaliteit erger geworden, omdat het bendemilieu in Zweden en Denemarken zich aaneengesloten heeft. De oppositionele Linksen en alternatieven van Denemarken zijn tegen de grenscontroles. Ook binnen de sociaaldemocratische regeringspartij bestaat verzet, vooral van de kant van de 18000 forenzen, die nu rekening moeten houden met langere wachttijden naar en van hun werk.

Met het oog op de nieuwste escalatie van geweld heeft de Zweedse politiechef Anders Thornberg “verstrekkende besluiten betreffende het vergroten van de handelingsbevoegdheid van de politie” aangekondigd. Dit is ook de hoogste tijd. Maar één op de vijf moorden in het bendemilieu wordt opgelost. Dat ligt er vooral aan dat potentiële getuigen zwijgen. Terwijl het oplossingspercentage bij zware misdaad in Europa gemiddeld 80% bedraagt. Met 637 aangegeven roofovervallen op kinderen en jongeren registreerde de adviescommissie voor criminaliteitsbestrijding in Zweden voor het tweede kwartaal van het jaar weer een treurig record.

Geloof in de politiek niet meer voorhanden
Onder de Zweedse kiezers is wet en orde inmiddels opgeklommen tot het belangrijkste thema. Volgens een actuele peiling van het opinieonderzoeksinstituut Ipsos echter geloven zes van de tien geënquêteerden niet dat de politiek het geweld nog de baas kan worden. De rood-groene regering onder minister-president Stefan Löfven heeft weliswaar een plan voorgelegd dat voorziet in strengere straffen en het onderzoek naar een kroongetuigenregeling en het middel van de anonieme getuigenis als juridische methode.

Alleen de oppositionele Zwedendemocraten (SD) spreken zich echter tot nu toe duidelijk uit voor een verlaging van de leeftijd van strafrechtelijke aansprakelijkheid. Met de roep naar een “harde aanpak”, waartoe de snelle uitzetting van criminele buitenlanders behoort, hebben de Zwedendemocraten steeds meer sympathie gekregen in de peilingen. Ze staan nu bijna gelijk met de sociaaldemocraten.

Alsjeblieft geen “Zweedse toestanden” bij ons!
Omdat de Zweedse politiek liever over hervormingen praat in plaats van ze uit te voeren, komen nu de buurlanden in actie. In Noorwegen en Denemarken neemt namelijk de angst toe dat in beide landen de al spreekwoordelijke “Zweedse toestanden” de grenzen over zouden kunnen komen.

De Noorse detectiveschrijfster Anne Holt sprak in de krant “Dagens Nyheter” zelfs van Zweden als “mislukte natie”. Veel Noren zouden alleen nog maar met hatelijkheid naar het mislukte land kijken, dat zijn immigratie en criminaliteit niet meer onder controle heeft.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: Bodo Bost

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/06 ... he-landen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Dec 18, 2019 2:33 am

‘Nederland kan een flinke bevolkingsgroei prima aan': 96 procent oneens!

Door Wout Willemsen, 17 december 2019

Afbeelding
Foto: Screenshot peiling stand.nl via NPO Radio 1

Het Centraal Bureau voor de Statistiek voorspelt een flinke groei van het aantal inwoners in Nederland. Stand.nl peilt de opvatting van de Nederlander hierover via NPO Radio 1. Een flinke reusachtige meerderheid is het oneens met de stelling dat Nederland dit aan kan!

We worden geconfronteerd met een krappe woningmarkt, culturele spanningen, hogere kosten voor zo’n beetje alles en nu ook nog de verwachting van een enorme groei van de bevolking. Stand.nl waagde zich aan de vraag of men dit wel wil. En met (op moment van schrijven) 10337 stemmen lijkt het antwoord een hele duidelijke, dik gedrukte, in hoofdletters en met uitroepteken geschreven, onderstreepte NEE! te zijn.

En waar peilingen normaal een keer 1.000 à 1.500 respondenten hebben en vervolgens als representatief worden beschouwd (zoals bij de EU, EenVandaag, Maurice de Hond etc.), moet deze dus wel súper representatief zijn. Of iemand heeft een blik xenofobe neo-nazi racisten losgetrokken, dat kan natuurlijk ook.

Helemaal leuk is dat je per geslacht en leeftijd kunt kijken hoe er gestemd is. ‘Vrouwen’ plus ‘Alle leeftijden’ levert een mooie 100 procent oneens op, op basis van zo’n 1900 respondenten.

Ik heb de pagina nu al diverse keren ververst en in een tijdsbestek van nog geen half uur zijn er nog eens zo’n 1500 respondenten bijgekomen die bijna allemaal keihard ‘oneens’ hebben ingevuld. Kennelijk zien mensen het dus toch niet zo zitten om ruim 100.000 immigranten per jaar te moeten incasseren. Héél raar!

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... nt-oneens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 19, 2019 1:13 am

Is Nederland VOL? Bijna 20 MILJOEN inwoners in 2060
17 dec. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 19, 2019 1:22 am

Dat kan toch écht niet: “Deze bus wordt bestuurd door een Duitse chauffeur”

Geplaatst op 17 december 2019

Afbeelding

Een papier in een bus van het openbaar vervoerbedrijf Dresden (DVB) heeft maandagmorgen voor irritaties gezorgd. Achter het raam van de bus van lijn 90, die rijdt tussen Dresden-Löbtau en Gompitz, stond bij de ingang in oud-Duits letterschrift te lezen: “Deze bus wordt bestuurd door een Duitse chauffeur”. Peter Dörffel was net op weg naar zijn werk toen hij dat las: “Ik stond versteld, toen ik het papier bij het instappen zag. Eerst was ik nauwelijks verbaasd, omdat zulke daden in de afgelopen jaren steeds ingang heeft gevonden”, zei de 23-jarige. Hij maakte een foto en stuurde deze aan het openbaar vervoerbedrijf Dresden.

DVB: “Gedrag is absoluut onacceptabel”
Dit gedrag is absoluut onacceptabel”, zei Falk Lösch, de woordvoerder van het openbaar vervoerbedrijf Dresden, tegenover MDR-Sachsen. Vermoedelijk ging het om een chauffeur van een sub-onderneming. Men zou direct contact hebben opgenomen met de onderneming. “De chauffeur zal niet meer rijden op bussen van de DVB”, benadrukte Lösch.

Voor de DVB is de zaak bijzonder ergerlijk, omdat men op dit moment ook internationaal naar geschoolde krachten zoekt. Omdat er nauwelijks Duitse buschauffeurs op de Duitse arbeidsmarkt zijn, probeert men bijvoorbeeld op dit moment buschauffeurs uit Servië voor Dresden te werven.

“Politikstube”: Om op een bus in Duitsland te mogen rijden, zijn een hele hoop papieren nodig. Het is nauwelijks aan te nemen dat buschauffeurs uit Servië over een vergelijkbare opleiding beschikken. Er zijn genoeg werklozen in Duitsland die men zou kunnen opleiden tot buschauffeur. Dat wil men kennelijk niet!

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/17 ... chauffeur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73246
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Ariel » Za Jan 18, 2020 4:41 pm

Column: onmatige bevolkingsgroei is ons grootste probleem

Door JAAP VAN DUIJN

Een nieuw, triest record. In 2019 is een nettoaantal van 114.000 immigranten Nederland binnengekomen. Het is net als met het klimaat, ieder jaar wordt het warmer, en ieder jaar worden er meer immigranten binnengelaten. Het CBS moet voortdurend zijn bevolkingsprognoses bijstellen. De bevolking, die eerst zou gaan krimpen, gaat nu in 2050 richting 20 miljoen.

Volgens premier Rutte wordt immigratie in 2020 een speerpunt. Daar is hij dan wel behoorlijk laat mee. Tijdens zijn periode als minister-president is het aantal immigranten meer dan verdubbeld ten opzichte van de tien jaar daarvoor. In al zijn jaren als politiek leider heeft Rutte nog nooit iets laten zien van wat ook maar in de verste verte op een immigratie- en bevolkingsbeleid lijkt.

De onmatige bevolkingsgroei is ons grootste probleem. Vrijwel alle opgaven waar Nederland voor staat, zijn te herleiden tot de overbevolking van dit land. Met minder mensen zou er minder CO2 worden uitgestoten, zou het stikstofprobleem veel beter op te lossen zijn, zou er ruimte zijn voor burgers, voor boeren én voor de natuur. Met minder mensen zouden er niets steeds meer wegen aangelegd hoeven te worden, zou de NS zijn passagiers kunnen vervoeren en zouden er geen honderdduizenden huizen gebouwd moeten worden. Mensen met ruimte gaan ook wat prettiger met elkaar om dan mensen die boven op elkaar zitten.

Hoe dichtbevolkt is dit land? Als Nederland dezelfde bevolkingsdichtheid als Duitsland zou hebben, zouden er hier nog geen 8 miljoen mensen wonen. Had Nederland dezelfde bevolkingsdichtheid als Denemarken (een heel aangenaam land), dan woonden hier 4,6 miljoen mensen. Zo bar is het. De bevolking groeit nog een beetje door natuurlijke aanwas (geboorte min sterfte). Dat zijn er minder dan 20.000. Maar door nettomigratie komen daar jaarlijks meer dan 100.000 mensen extra bij. Dat is absurd en kan niet zo doorgaan.

Immigratie-propagandisten roepen dat Nederland vergrijst en niet zonder immigranten kan. Dat is een drogreden. Los van het feit dat een onevenredig groot aantal van de migranten werkloos en arbeidsongeschikt is, in de bijstand en de criminaliteit zit, en laag opgeleid is, worden migranten ook ouder en gaat de vergrijzing gewoon door. Er zouden dan steeds weer nieuwe legers migranten moeten worden toegelaten, die vervolgens ook weer oud worden.

De vergrijzing nu is deels een gevolg van de naoorlogse geboortegolf en deels een gevolg van het ouder worden van de mens. Beide zijn begrensd. De welvaart creëert nieuwe ziekten en nieuwe oorzaken waarom mensen toch eerder sterven. Er ontstaat vanzelf weer een nieuw evenwicht. Immigratie is niet de oplossing van dit probleem, maar vergroot het alleen maar.

In de jaren 2004-2006 was de nettomigratie beperkt tot in totaal 38.000 mensen. Het kan dus wel. Daarvoor is een zeer streng Europees beleid nodig. En Rutte moet nu echt in actie komen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6348
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Ali Yas » Za Jan 18, 2020 4:54 pm

Ariel schreef:
En Rutte moet nu echt in actie komen.

Liever niet. Tenzij die actie opkrassen betekent.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 19, 2020 6:56 pm

Merkel´s “Europese oplossing” mislukt: EU-opnamequota van vluchtelingen op punt van uitschakeling

Geplaatst op 19 januari 2020

Afbeelding

Het EU-verdeelsysteem voor de opnamequota van vluchtelingen staan nu officieel op het punt van mislukken. Het EU-Merkel-experiment is krakend mislukt en ook de chantage van de aan de schandpaal genagelde Oost-Europese landen is niet gelukt, en ook de dreiging dat EU-subsidies alleen maar verbonden zouden worden met de opname van vluchtelingen is mislukt.

Er kan wel degelijk een Europese oplossing komen, maar dan echter eerder in de zin van de heer Kurz dan in de zin van mevrouw Merkel? Nu dient een nieuw document te voorzien in een flexibelere solidariteit van de EU-lidstaten. Of dit plan van de vrijwillige maatregelen zal lukken in plaats van de binnengrenzen te sluiten en illegalen aan de grenzen af te wijzen, zal nog moeten blijken.

In ieder geval is aangetoond dat meer dan vier jaar lang nietsdoen behalve “Wir schaffen das” kan niet functioneren. Merkel wilde de condities dicteren en heeft zichzelf bij de herverdeling gebaseerd op quota politiek volledig in de nesten gewerkt, de Europese partners met haar eenzame beslissing van 2015 overrompeld, Duitsland geïsoleerd en diep gespleten.

[...] Het EU-verdeelsysteem voor de opnamequota van vluchtelingen staat nu officieel op het punt van uitschakeling. Brussel heeft ingezien dat zo´n mechanisme vooral in het oosten niet door te drukken is.

In plaats daarvan legt de Europese Commissie in maart een nieuw document voor dat voorziet in een flexibele solidariteit van de lidstaten. De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz (ÖVP) ziet zichzelf bevestigd in de verandering van mening van de EU en heeft er op de topontmoeting in Praag van de Visegrád-landen (V4), die vanaf het begin de opname van vluchtelingen hebben geweigerd, dringend op aangedrongen zich niet af te sluiten voor een nieuwe regeling.

Kurz: “Een ieder is dan solidair volgens zijn eigen ideeën. Dat kan variëren van een betere medewerking bij de bewaking van de EU-buitengrenzen tot aan charitatieve maatregelen.” [...]

Bron: “Krone.at”

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/19 ... chakeling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 25, 2020 2:17 am

Kwart van Nederlanders bereid geweld te gebruiken tegen overheid

Geplaatst op 24 januari 2020

Afbeelding

In 2016 heeft het WODC (Wetenschappelijk Onderzoek en Documentatiecentrum) de Groningse Universiteit verzocht een onderzoek te doen naar “attitude ontwikkelingen” over de komst van asielzoeker.

Men wil dus weten hoe de Nederlanders tegenover de komst van asielzoekers staan. Het resultaat is een 147 pagina´s dik rapport vol met cijfers en statistieken.

De centrale vragen in het onderzoek zijn:

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 26, 2020 10:06 pm

Miljoenen Duitsers eisen in peiling: “Geen nieuwe ´vluchtelingen´ meer!”

Geplaatst op 26 januari 2020

Afbeelding

AfD: De actuele “Duitsland-trend” in opdracht van de ARD brengt het nu aan het licht: steeds meer Duitsers zetten zich er voor in dat er minder migranten naar Duitsland komen. In de representatieve peiling van Infratest-dimap zegt 40% van de geënquêteerden dat ons land minder “vluchtelingen” dan tot nu toe moet opnemen.

Het aantal mensen dat de catastrofale ontwikkeling op het gebied van de migratie kritisch bekijkt, is in de afgelopen jaren zodoende sterk toegenomen: zelfs op het hoogtepunt van de door Merkel´s grensopening opgeroepen massa-immigratie in de herfst van 2015 was een naar verhouding geringe 33% van de Duitsers van mening dat de toestroom van migranten zou moeten worden ingedamd.

Nu – bijna vijf jaar later – zijn de gevolgen van de vluchtelingengolf te zien: veel mensen die kwamen, hebben zich niet ontpopt als de “verrijking” voor onze samenleving die ons de gevestigde partijen wilden verkopen. Een groot deel is rechtstreeks in onze sociale stelsels en ons gezondheidssysteem geïmmigreerd, belast begrotingen van de staat, de deelstaten en gemeenten met miljarden. Slechts weinige zijn geïntegreerd, vaak ontstonden en ontstaan er parallelle samenlevingen, die van zich doen spreken door geweld en criminaliteit.

Aan die 40%, die graag wil dat de toestroom van migranten weldra wegebt, kan de AfD worden aanbevolen. De AfD steunt de rechtsstaat en zijn wetten en eist de handhaving van internationale verdragen. Als deze twee zaken consequent zouden worden toegepast, zou er direct aan de eis worden voldaan: er zou nauwelijks een migrant legaal ons land binnen kunnen komen.

Daartoe moet je bereid zijn. De AfD is het.

www.augsburger-allgemeine.de

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/26 ... ngen-meer/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 29, 2020 2:07 am

Grote peiling wijst uit: kabinet negeert kiezer – Meerderheid van links tot rechts wil strenger immigratiebeleid

Door Wout Willemsen, 28 januari 2020

Afbeelding

Een verrassende peiling, uitgevoerd door EenVandaag onder hun Opiniepanel van 27.000 leden. Daaruit blijkt namelijk dat een meerderheid van de stemmers, van links tot rechts, een strengere aanpak van immigratie wil. Alleen GroenLinks-stemmers vinden dat zielig, al scoort ook die achterban verrassend hoog op dit punt.

Grote peiling

Peilingen bij EenVandaag gaan normaliter steekproefsgewijs, met een populatie van 1.000-1.500. Of dat representatief is, wordt nog wel eens betwist (tenzij het jou uitkomt natuurlijk). Maar bij deze peiling laat EenVandaag daar geen twijfel over bestaan en deden er 27.000 panelleden mee.

‘Niet meewerken aan uitzetting moet strafbaar worden’
Het punt van uitzetting bij illegaliteit, met name bij gebrek aan medewerking door de uitgeprocedeerde asielzoeker, maakt dit overduidelijk. Volgens 8 op de 10 kiezers (78 procent) zou dit namelijk strafbaar moeten worden gesteld. Alleen GroenLinks-stemmers zijn het hier in ‘slechts’ 4 op de 10 gevallen (37 procent) mee eens.

PvdA
Ook opvallend is het feit dat er onder PvdA-stemmers 61 procent ‘eens’ wordt gepeild, terwijl die partij in 2014 zélf de VVD heeft overgehaald om die strafbaarheid juist te schrappen.

Immigratiestop
Ook is er een meerderheid (64 procent) die vindt dat de immigratie moet worden beperkt door een maximum in te stellen. Vicepremier Hugo de Jonge opperde dit idee.

Kabinet voert minderheidsstandpunt uit
Het meest opvallende feit is dat een aardig grote meerderheid van de stemmers, van bijna alle politieke partijen, het dus eens is met het standpunt over strengere immigratie. Uit deze peiling blijkt namelijk dat het kabinet overduidelijk een minderheidsstandpunt uitvoert. En niet alleen dat, maar ook aardig wat partijen blijken iets heel anders te zeggen of te willen dan dat een meerderheid van hun eigen kiezers wil! Belachelijk!

https://www.dagelijksestandaard.nl/2020 ... tiebeleid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19681
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor King George » Wo Jan 29, 2020 11:26 am

Dan moet er ook maar eens door de kiezers tegen massaïmmigratie worden gestemd en dat gaat niet gebeuren als zij zelf weer als lemmingen op diezelfde kartelpartijen blijven stemmen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 06, 2020 12:29 am

Nederlanders zijn klaar met immigratie

05 feb 2020

Afbeelding

Als het gaat om immigratie laten Nederlanders zich geen zand in de ogen strooien. Dat blijkt uit recent onderzoek. Zij zien heel helder dat, ondanks verzekeringen vanuit de politiek, de immigratie in Nederland – legaal en illegaal – maar blijft doorgaan, en dat dit het land niet ten goede komt.

Zand in machine

Hoewel voor de media immigratie de ‘olifant in de kamer’ blijft, is het voor Nederlanders al lang duidelijk dat de onstuitbare toestroom van asielzoekers en andere migranten niet alleen de leefbaarheid van ons land bedreigt, maar ook een molensteen is om de hals van de nationale economie die deze steeds verder omlaag trekt. Weliswaar bespreken de media de knelpunten op de woningmarkt, de zorg en het onderwijs, maar het feit dat het hierbij vooral de aanwezigheid van (met name niet-westerse, islamitische) migranten het zand in de machine is, geven zij maar zelden de aandacht die het verdient. Zo ontstaat een scheef beeld.

Overspannen woningmarkt
Ondanks deze mediadruk is de gemiddelde Nederlander klaar met immigratie, als we recent onderzoek van de Universiteit Groningen mogen geloven. Het is immers algemeen bekend dat elk jaar opnieuw er een hele stad (ruim 100.000) aan migranten in ons land bij komt, overwegend van niet-westerse herkomst, die allemaal gehuisvest moeten worden. Dit bij een toch al overspannen woningmarkt. Geen wonder dat 63% van de Nederlanders zich hier volgens het onderzoek zorgen over maakt.

Afbeelding
Gebiedsontwikkelaar BPD bracht in 2019 een ‘hittekaart’ uit om de ongekende druk op de woningmarkt in kaart te brengen. De druk leidde tot ver buiten de Randstad tot een forse stijging van woningverkoopprijzen. Afbeelding: vimeo.com

‘Overheid omverwerpen’
Ernstiger is dat hetzelfde onderzoek laat zien dat zich een revolutionair-opstandige geest van de bevolking meester dreigt te maken. Ruim een kwart van de Nederlanders zou al vinden de overheid ‘omver zou moeten worden geworpen’, desnoods (aldus 21% van de opstandigen) met geweld. Dit is zorgwekkend.

Titanic
Omverwerping van het gezag is uiteraard geen optie. Afgezien van de principiële kant, zou het ook weinig oplossen. Dat zoveel Nederlanders niettemin met de gedachte spelen, bewijst hoezeer zij het gevoel hebben dat het water hun aan de lippen staat. Het Nederlandse schip der staat dreigt te veranderen in een Titanic. De passagiers zijn al op zoek naar reddingsboten, terwijl de stuurlui nog niet eens de ijsberg zien naderen.

Kostenplaatje
Sterker nog, de regering kijkt al decennia nadrukkelijk weg van de oplopende kosten van immigratie. Het werkelijke kostenplaatje proberen achtereenvolgende regeringen al decennialang verdoezeld te houden.

Statistieken vervalst
Daarom maakte onderzoeker Pieter Lakeman in 1999 een eigen balans op met het boek Binnen zonder kloppen. Volgens hem had de pro-immigratiepolitiek van achtereenvolgende regeringen in het laatste kwart van de eeuw zeventig miljard gulden gekost (ongeveer 32 miljard euro). Toen al stelde Lakeman vast dat de overheid statistieken had vervalst over bijvoorbeeld de werkeloosheid onder gastarbeiders. Hij concludeerde dat ‘gastarbeid’ de armen armer, en de rijken alleen maar rijker had gemaakt.

Beter betaald
Volgens Lakeman was het binnenhalen van goedkope arbeidsmigranten een schoolvoorbeeld geweest van het paard achter de wagen spannen. Het bekende verhaal dat migranten het werk deden waar Nederlanders zich te goed voor voelden, klopt volgens hem niet. Nederlanders wilden simpelweg beter betaald worden, en hogere lonen zouden de ontwikkeling van de economie alleen maar goed hebben gedaan. Werkgevers wilden echter lage lonen houden, en als Nederlanders het daar niet voor wilden doen, moesten er maar mensen geïmporteerd worden die dat wel wilden.

Afbeelding
Pieter Lakeman als luis in de pels van de Nederlandse overheid. Hij toonde in zijn werk aan dat de overheid statistieken vervalste over werkloosheid onder gastarbeiders. Foto: Nationaal Archief, Creative Commons

Kinderbijslag
Het echte sommetje, wat het Nederland per saldo zou opleveren of kosten, werd opnieuw niet gemaakt, hoewel onder meer de vakbeweging daarop aandrong. Zelfs het gegeven dat voor emigratie naar Nederland de Marokkaanse overheid speciaal de kostwinners met kinderrijke gezinnen uitkoos – omdat die de meeste kinderbijslag kregen, zelfs als het gezin in Marokko bleef – deed bij de Nederlandse overheid geen lichtje branden.

Arbeidsverdringing
Econoom Hans Roodenburg berekende in 2003 namens het Centraal Planbureau (CPB) dat iedere nieuwe niet-westerse allochtoon 43.000 euro kostte. Roodenburg kwam tot de conclusie dat het effect van immigratie op de het inkomen van de bevolking “waarschijnlijk weinig en wellicht zelfs negatief” is. Wat veel mensen vreesden, namelijk dat immigratie zou leiden tot arbeidsverdringing bij laaggeschoolden, bleek inderdaad het geval te zijn. Ten slotte stelde Roodenburg vast dat “immigranten een belasting blijken voor het publieke budget als hun sociale en economische karakteristieken overeenkomen met het al aanwezige niet-westerse bevolking” en dat zij dus ook geen bijdrage leveren aan het tegengaan van de vergrijzing.

Verliesgevend
Met andere woorden, nog meer immigratie van niet-westerlingen drijft de kosten alleen maar nóg verder op. Vanuit het oogpunt van Nederland is immigratie in alle opzichten een verliesgevende zaak, waar jaarlijks vele miljarden mee teloor gaan.

Enorme bedragen
De CPB-econoom verbaasde zich dat de politiek zijn bevindingen “op geen enkele manier oppikte”. In Vrij Nederland zei Roodenburg: “Zelfs al kleven er bezwaren aan dit soort berekeningen, zoals het risico van stigmatisering, dan nog zou ik als politicus over deze informatie willen beschikken. Het gaat bij immigratie om enorme bedragen. Je wilt toch weten wat je beleid kost en oplevert?”

Botte afwijzing
Nee, dat wilde de regering dus uitdrukkelijk niet. Dat bleek in 2009, toen de Partij voor de Vrijheid die in 79 Kamervragen om een gedetailleerde berekening van de kosten van immigratie vroeg, en op een botte afwijzing “op principiële gronden” van de regering stuitte. Daarop maakte journalist Syp Wynia voor Elsevier een berekening, die uitkwam op de duizelingwekkende som van 216,4 miljard. Zoveel had de immigratie in de voorgaande vier decennia (vanaf 1970) gekost. Volgens deze berekening bedroegen de jaarlijkse totale kosten op dat moment 6,1 miljard.

Afbeelding
Onderzoeksjournalist Syp Wynia berekende in 2019 de kosten van immigratie, omdat de regering weigerde dit openbaar te maken. Hij kwam uit op de duizelingwekkende som van 216,4 miljard (kosten van immigratie over de voorgaande 40 jaar). Foto: Maarten Goeman, Creative Commons.

Pikant
Een jaar later, in 2010, kwam onderzoeksbureau Nyfer op dezelfde orde van grootte uit. Het berekende in 2010 dat de massa-immigratie van niet-westerse allochtonen Nederland op 7,1 miljard euro per jaar kwam te staan. De PVV had het bureau om dit rapport verzocht, omdat de regering ieder onderzoek hiernaar weigerde (pikant detail: Nyfer is in 1995 opgericht door economen, opdat er een alternatief zou zijn voor het Centraal Planbureau).

Criminele statistieken
Nyfer stelde ook vast dat niet-westerse allochtonen wel méér gebruik maken van collectieve voorzieningen, maar daar minder aan bijdragen. Ze zitten immers vaker in de bijstand of hebben een arbeidsongeschiktheids- of werkeloosheidsuitkering. Hun oververtegenwoordiging in de criminele statistieken komt daar als kostenpost nog eens bovenop.

Maatschappelijke onleefbaarheid
Deze enorme kosten van immigratie, die bovendien blijvend zijn, worden bestreden uit de algemene middelen, dus uit belastinggeld. Naarmate de immigratie langer doorgaat, zullen de belastingen navenant toenemen en op dat hoge niveau moeten blijven. Immigratie ondermijnt zo het privébezit van de Nederlander, die daar toenemende maatschappelijke onleefbaarheid, wanorde en ontwrichting voor terug krijgt. Het verbaast dan ook niet dat volgens de Rijksuniversiteit Groningen de Nederlanders in het onderzoek inmiddels spreken van een overheid die “de controle kwijt is en niet bij machte het tij te keren.”

Plan van ‘omvolking’
Ondanks de funeste uitwerking van immigratie op de maatschappelijke cohesie en de nationale welvaart, worden en van regeringswege – ondanks alle electorale lippendienst – geen fundamentele maatregelen genomen. Terecht of niet, dit voedt het gevoel bij de bevolking dat er door hun eigen overheid een plan van ‘omvolking’ tegen hen wordt uitgevoerd.

Gemeenschappelijk belang
De middeleeuwse denker en heilige Thomas van Aquino oordeelde al dat het bij immigratie voor elke natie aankomt op maatvoering en onderscheiding (niet iedereen zomaar toelaten, bijvoorbeeld). Het gemeenschappelijke belang van de bevolking moet bij alles voorop staan. De juistheid van dit beginsel is voor elk gezond verstand in te zien, gezond verstand waarover ook de Nederlandse burger beschikt. Geen wonder dat die van het huidige immigratiebeleid opstandig wordt.

https://cultuurondervuur.nu/nederlander ... mmigratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 13, 2020 10:17 pm

Athene: Bewoners en ambtenaren van Griekse eilanden protesteren tegen nieuwe migrantenkampen

Geplaatst op 13 februari 2020

Afbeelding

Bewoners en ambtenaren van de Griekse Egeïsche eilanden willen de bouw van nieuwe migrantenkampen verhinderen. Men vreest dat ook deze nieuwe kampen vanwege de ontoereikende grensbewaking snel overvol zijn. De snelle en consequente uitzetting van afgewezen asielzoekers staat helemaal bovenaan op hun prioriteitenlijst.

Na de aankondiging van de bouw van nieuwe migrantenkampen op eilanden in de Egeïsche Zee hebben de protesten zich naar Athene uitgebreid. Vertegenwoordigers van de autoriteiten zowel als bewoners van de eilanden Lesbos, Chios en Samos protesteerden vandaag in Athene tegen de plannen van de regering. Voor het ministerie van Binnenlandse Zaken kwamen tientallen demonstranten met spandoeken bij elkaar.

“Als we akkoord gaan met een kamp voor 7000 mensen, dan zouden het onofficieel tegelijk 20.000 tot 25.000 mensen kunnen zijn”, zei Georgios Stantzos, burgemeester op Samos. De eilandbewoners eisen o.a. de onmiddellijke uitzetting van veel illegaal het land binnengekomen mensen en beschuldigen de EU er van hen in de steek te laten.

Gesloten kampen en snelle verwerking gepland
Griekenland had aangekondigd in maart met de bouw van gesloten vluchtelingenkampen op vijf eilanden in de Egeïsche Zee te beginnen. Ze moeten midden 2020 klaar zijn. Al bestaande kampen moeten gesloten worden. In de nieuwe instellingen moeten volgens informatie van de minister van Migratie, Notis Mitarachi, 20.000 asielzoekers voor een periode van maximaal drie maanden ondergebracht worden. Volgens plannen van de regering dienen de migranten de kampen niet meer ongecontroleerd te kunnen verlaten.

In Griekenland zitten op dit moment meer dan 36.000 asielzoekers vast. Verschillende organisaties noemen de toestanden onmenselijk. Het gaat om overvolle kampen op vijf Egeïsche eilanden. Vorige maand nog had de regering aangekondigd om voor de kusten met “drijvende beschermingssystemen” tegen illegaal binnenkomende migranten te willen optreden. Verleden jaar was Griekenland het land met het grootst aantal nieuw aangekomen illegale migranten in Europa.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/02/13 ... tenkampen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43388
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 15, 2020 11:30 pm

Doorbraak bij migratiecrisis! Europees Hof: ‘hekklimmers verspelen recht op asielaanvraag, direct terugsturen’

Door Wout Willemsen, 14 februari 2020

Afbeelding

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens deed een verrassende [url=https://hudoc.echr.coe.int/eng-press#{%22itemid%22:[%22003-6638738-8816756%22]}]uitspraak[/url], die een klap in het gezicht is voor alle hulporganisaties die betrokken zijn bij de migratiecrisis. Spanje mag de ‘hekklimmers’ van een paar jaar geleden namelijk terugsturen, zónder ze eerst een individuele asielaanvraag te laten doen. ‘Dat recht hebben ze toen verspeeld,’ zeggen de rechters.

Spanje zou mensenrechten hebben geschonden door de hekklimmers, bij de Spaanse exclave Melilla, massaal terug te sturen. Dat die horde van vijfhonderd man over drie hekken wilde klimmen om op Spaans grondgebied te komen, doet er niet toe. Ze zouden allemaal individueel een asielaanvraag moeten kunnen doen en doordat Spanje die hele groep terug naar Marokko stuurde, is ze dat recht ontnomen.

Twee van die hekklimmers kregen juridische hulp van het Europees Centrum voor Constitutionele- en Mensenrechten (ECCHR). Zij kregen gelijk van het Europees Hof, want zij werden als groep afgerekend op het gedrag van een paar (maar eigenlijk gewoon álle) leden. Spanje ging daartegen in beroep, dus ging de rechtszaak naar de Grote Kamer, die gisteren uitspraak deed.

De Grote Kamer zegt nu dus dat het gedrag van de groep ervoor heeft gezorgd dat ieder ‘lid’ daarmee het individuele recht op asielaanvraag heeft verspeeld. Zij die geen geweld gebruikten maar wél mee bewogen met die groep (en dus profiteerden van dat geweld), hebben dus gewoon net zo hard pech.

En die uitspraak zet de boel nu flink op scherp, want Spanje is natuurlijk niet het enige EU-land met een hekwerk dat om de haverklap wordt overrompeld. Hongarije, Griekenland, Bulgarije en Slovenië kunnen zich op basis van deze uitspraak beroepen op eenzelfde rechtvaardiging om asielzoekers massaal te weigeren/terug te sturen, als kan worden aangetoond dat ‘de groep’ profiteert van het geweld van een paar raddraaiers. Knippen vier lui een hek door waardoor er 100 doorheen glippen? Dat zijn dan 104 uitzettingen en 104 asielaanvragen minder.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2020 ... rugsturen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten