De slechtheid en het verraad van de EU

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Za Jun 08, 2013 10:23 pm

“Terrorismebestrijding”: de EU is van plan op te treden tegen immigratiecritici

Posted on 8 juni 2013

Afbeelding

Onder de dekmantel van de terrorismebestrijding wordt op EU-niveau blijkbaar een krachtiger optreden tegen immigratiekritische personen voorbereid. De president van het Europees Parlement, Martin Schulz, en de EU-commissaris voor Binnenlandse Zaken, Cecilia Malmström, uiten desbetreffende bedoelingen in een actuele bijdrage in de Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Nadat de EU-functionarissen eerst de indruk probeerden te wekken dat de door hen verlangde ”toereikende instrumenten” zich tegen terroristen en andere militante extremisten moeten richten, verklaren ze uiteindelijk openlijk tegen wie deze instrumenten daadwerkelijk moeten worden ingezet:

Buitenlandervijandige krachten oefenen een sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer aanwezige invloed op nationale parlementen uit… Het moet duidelijk gezegd worden dat buitenlandervijandige groepen en politieke bewegingen vaak een voedingsbodem voor ideologisch gemotiveerd geweld zijn. Aanleiding tot grote zorg geeft het huidige gebrek aan leiding in Europa, die eraan bijdraagt dat steeds meer extremistische bewegingen de agenda van traditionele partijen en regeringen beïnvloeden. De EU-organen nemen de gevaren van extremisme en binnenlands terrorisme zeer serieus.

Te beoordelen naar de context zijn de richting van deze uitlatingen immigratiekritische partijen zoals het Front National in Frankrijk en niet bij naam genoemde immigratiecritici in partijen zoals de Duitse SPD.

Daarvoor hadden de VN al druk op Duitsland uitgeoefend, omdat de “bevolking” niet voldoende “beschermd” zou worden tegen kritische geluiden zoals dat van Thilo Sarrazin, en Duitsland een ultimatum gesteld voor de invoering van maatregelen om een einde te maken aan uitlatingen zoals die van Sarrazin.

Onafhankelijk daarvan is in tal van Europese landen al langere tijd de tendens waar te nemen om op de toenemende kloof tussen de officiële voorstellingen en de daadwerkelijke situatie in existentiële zaken zoals de euro- en immigratiepolitiek in toenemende mate met repressie tegen critici en verhoogde inspanningen ter controle van informatie te reageren.

Afbeelding
Cecilia Malmström

De politicoloog Timo Lochoski legde de daaraan ten grondslag liggende logica uit in een o.a. door de Bondscentrale voor politieke vorming gepubliceerde bijdrage. Volgens deze bijdrage zouden bepaalde politieke kwesties in openbare discussie gestigmatiseerd moeten worden om de opkomst van een van deze kwesties behandelende oppositie te voorkomen. Net zoals de EU-functionarissen beroep Lochoski zich daarbij op de bescherming van “Europese waarden” zoals “verscheidenheid” en “mensenrechten”.

In de praktijk neemt het al lopende optreden in verschillende landen verschillende vormen aan, van de opheffing van de immuniteit van oppositiepolitici vanwege immigratiekritische uitlatingen tot aan het achterhouden van informatie door de autoriteiten toe met de motivering dat hun bekendmaking in de bevolking voor politiek ongewenste conclusies zou kunnen zorgen. Tegelijkertijd proberen regeringen in het kader van programma´s met autoritair aandoende namen zoals “Denk bont” aanzetten m.b.t. toegestane en gewenste meningen op te stellen en in deze richting pedagogisch op de desbetreffende bevolkingen in te werken, waarbij in Duitsland in dit verband al een krachtiger politieke aansturing van de media door hun verplichting tot “cultuurgevoelige” verslaggeving werd geprobeerd.

In Duitsland moeten kritische stemmen er bovendien nu al rekening mee houden om door een van de kant van de staat gefinancierde “burgersamenleving” dusdanig onder druk gezet te worden, dat sociaal isolement en verlies van arbeidsplaats afzienbare gevolgen van kritische uitlatingen zijn. Als het aan de politiek verantwoordelijken ligt, dient in politieke kwesties van existentiële betekenis blijkbaar niet alleen georganiseerde oppositie verboden te worden, maar alleen al het uitspreken van afwijkende meningen. De kiezer mag zich hoogstens nog via een kartel uit politiek en media om geënsceneerde bijkomstige zaken zoals “seksisme” of de verbouwing van het station in Stuttgart boos mogen maken, opdat de indruk tenminste oppervlakkig behouden blijft in een liberale en democratische staat te leven.

De nu door de EU-functionarissen aangekondigde maatregelen zetten de tendens om democratische ordes af te lossen door een naar verhouding zacht totalitarisme, consequent voort en daarom zou het de komende jaren voor een eventuele oppositie nog moeilijker kunnen worden om zich te formeren of überhaupt haar standpunten naar buiten te brengen. Indien deze tendens zich verder doorzet, zouden op de middellange termijn alle conventionele opties wel eens uitgeput zijn om een volledige opheffing van de liberaal-democratische fundamentele orde van de Bondsrepubliek Duitsland nog te verhinderen.

Afbeelding
Martin Schulz

Bron: http://ernstfall.org/2013/06/07/terrori ... /#comments

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2013/06/08/ ... more-40173
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Achterlijkheid van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 19, 2013 6:05 pm

Het is toch niet te geloven! :shock:

“EU”: heropvoedingskamp voor andersdenkenden

Posted on 19 oktober 2013

Afbeelding

De “EU” kondigt momenteel heel duidelijk en zichtbaar voor iedereen aan de fundamentele rechten van de burgers te willen beperken. De vrijheid van meningsuiting zal dan niet meer bestaan en verzet is er niet.

Dictator Tito wist hoe je met extreme vormen van geweld en met druk een veelvolkerenstaat bijeenhoudt: wie zich politiek niet correct gedroeg, kwam in het concentratiekamp op het eiland Goli Otok (“Naakte Eiland”) in de Adriatische Zee. Tot 25 jaar geleden werden mensen, die zich in Joegoslavië incorrect hadden uitgelaten, daar beestachtig gepijnigd en vermoord.

Sindsdien dacht men dat er nooit meer zulke strafkampen in Europa zouden komen. Helemaal fout. Brussel is momenteel op zoek naar een plek waar EU-tegenstanders op een centrale plaats heropgevoed kunnen worden. Dienovereenkomstige plannen werden nu op internet gepubliceerd. En niemand komt hiertegen in verzet.

In naam van de tolerantie
Op de officiële internetsite van het Europees Parlement is sinds enkele dagen een document te vinden dat niets goeds betekent voor de toekomst van de Europeanen. De “EU-commissie voor tolerantie” (European Council on Tolerance and Reconciliation) heeft het uitgewerkt.

Achter de nietszeggende titel “Tolerantiedocument” zit de eis verborgen dat het Europees Parlement “concrete maatregelen” neemt om racisme, vooroordelen over huidskleur, etnische discriminatie, religieuze intolerantie, totalitaire ideologieën, xenofobie, antisemitisme, homofobie en “anti-feminisme” te “elimineren”.

Daartoe dienen in landen zoals Duitsland de vrijheid van meningsuiting, de kunstvrijheid, de wetenschappelijke vrijheid en de persvrijheid beperkt te worden. In plaats daarvan dient er een “tolerantiedwang” te worden ingevoerd en een nieuwe EU-superinstantie, die de invoering van desbetreffende maatregelen bewaakt.

Afbeelding

In duidelijke taal: binnen de EU wordt in het vervolg bijvoorbeeld iedere vorm van kritiek op feminisme verboden. Ook de kritiek op politieke partijen en hun bewegingen – bijvoorbeeld de sociaaldemocraten of de milieubeweging – wordt dan bestraft. Als democraat wrijf je verbaasd je ogen uit. Maar wie dit als een grap beschouwt moet het document (“A European Framework National Statute for the Promotion of Tolerance”)

http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/ ... ute_en.pdf

http://www.danisch.de/blog/2013/09/19/e ... sfreiheit/

http://dejure.org/gesetze/GG/5.html

http://www.heise.de/tp/blogs/8/155010

maar eens goed lezen. Volgens dit document dient er in het vervolg in de EU sprake te zijn van een “tolerantiedwang”, die bij overtreding onmiddellijk streng wordt bestraft.

Afbeelding

In deel negen van het twaalf pagina´s tellende werkdocument wordt van alle media een “minimumprogramma-aandeel” geëist, waarin ze in het vervolg de “cultuur van de tolerantie” moeten verbreiden (Citaat: “The Government shall ensure that public broadcasting (television and radio) stations will devote a prescribed percentage of their programmes to promoting a climate of tolerance”).

Kinderen en jongeren moeten in “heropvoedingprogramma´s” tot de “cultuur van de tolerantie” gedwongen worden. Tolerantie dient op de basisschool een vast bestanddeel van het dagelijks onderwijs en belangrijker dan alle andere vakken worden.

Nog absurder: soldaten mogen in het vervolg geen vijandbeeld meer bezitten. De EU wil dat soldaten er in cursussen toe worden opgevoed dat hun te bevechten tegenstanders volledig aan hen gelijkgesteld zouden zijn (Citaat: “Similar courses will be incorporated in the training ofthose serving in the military”).

Het werkdocument van de EU, volgens welke het al als “belastering” bestraft moet worden wanneer iemand over een grap maakt over een andere groep, is zeer zeker niet verenigbaar met de Duitse grondwet. Des te verbazingwekkender is het dat zich hiertegen tot nu toe niemand verzet.

Hoe is het mogelijk dat 25 jaar na de sluiting van Goli Otok een EU-regering andersdenkenden opnieuw in kampen wil stoppen, waar ze “tot tolerantie” worden heropgevoed? De gevangenentransporten naar Goli Otok vonden plaats in veewagens, opdat de gevangenen niet op het idee kwamen dat ze mensenrechten zouden kunnen bezitten.

In tijden van lege kassen kun je je er wel een voorstelling van maken op welke ideeën de Brusselse bureaucraten dan zouden kunnen komen.

Bron: http://deutschelobby.com/2013/10/12/eu- ... sdenkende/

Auteur: deutschelobby

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2013/10/19/ ... more-48168
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74461
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Achterlijkheid van de EU

Berichtdoor Ariel » Za Okt 19, 2013 7:30 pm

Brussel is momenteel op zoek naar een plek waar EU-tegenstanders op een centrale plaats heropgevoed kunnen worden. Dienovereenkomstige plannen werden nu op internet gepubliceerd. En niemand komt hiertegen in verzet.


Goh, dat doen ze in Saudi Arabie ook. Heropvoeden in een internaat.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20193
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Achterlijkheid van de EU

Berichtdoor King George » Zo Okt 20, 2013 12:23 pm

Ariel schreef:
Brussel is momenteel op zoek naar een plek waar EU-tegenstanders op een centrale plaats heropgevoed kunnen worden. Dienovereenkomstige plannen werden nu op internet gepubliceerd. En niemand komt hiertegen in verzet.


Goh, dat doen ze in Saudi Arabie ook. Heropvoeden in een internaat.


Ja moet je horen Ariel, bij tolerantie hoort natuurlijk ook meningsinquisitie meningsjuridisering.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6486
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Achterlijkheid van de EU

Berichtdoor Ali Yas » Zo Okt 20, 2013 1:13 pm

Tolerantie... Wat betekende dat ook alweer voordat het "bek houwe" ging betekenen?
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Do Okt 15, 2015 11:00 pm

De positieve kijk van de EU-elites op de islam

Geplaatst op 15 oktober 2015

Als iemand suggereert dat de EU-elites actief de islamisering verwelkomen en omarmen, wordt dit al snel afgedaan als een “samenzweringstheorie.” Maar is dat ook zo? Laten we eens kijken naar een aantal uitspraken die in 2015 door hooggeplaatste EU-ambtenaren werden gedaan. Alle volgende citaten werden direct van de eigen websites van de EU overgenomen:

Federica Mogherini is de huidige Hoge Vertegenwoordiger van de Europese Unie voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid, in principe de minister van de EU voor Buitenlandse Zaken. Mogherini maakte op 24 juni 2015 de volgende opmerkingen op de “Call to Europa V: Islam in Europa” FEPS-conferentie. Zij verwierp elke notie van een botsing tussen de islam en het Westen, zij verklaarde dat “de islam een plaats in onze westerse samenlevingen heeft. De islam behoort tot Europa. Hij heeft een plaats in de geschiedenis van Europa, in onze cultuur, in ons voedsel en – wat het belangrijkste is – in Europa’s huidige en toekomstige diversiteit”. Volgens haar moeten de Europeanen daar blij mee zijn. Ze verklaarde verder dat “ik niet bang ben om te zeggen dat de politieke islam een deel van het plaatje zou moeten zijn”. Volgens Mogherini:

“Het idee van een botsing der beschavingen is in strijd met de meest fundamentele waarden van onze Europese Unie – laat staan met de werkelijkheid. Gedurende onze Europese geschiedenis hebben velen geprobeerd om ons continent te verenigen door het opleggen van hun eigen macht, hun eigen ideologie, hun eigen identiteit tegenover de identiteit van iemand anders. Met het Europese project na de Tweede Wereldoorlog accepteerden wij niet alleen diversiteit: wij uitten de wens dat diversiteit een hoofdkenmerk van onze Unie zou zijn. We definieerden onze beschaving door middel van openheid en pluraliteit: een mind-set op basis van machtsblokken hoort niet bij ons. Sommige mensen proberen ons er nu van te overtuigen dat een moslim geen goede Europese burger kan zijn, dat meer moslims in Europa het einde van Europa zal zijn. Deze mensen vergissen zich niet alleen wat betreft moslims: deze mensen vergissen zich wat Europa betreft – dat is mijn voornaamste boodschap – ze hebben geen idee wat Europa en de Europese identiteit betekenen. Dit is onze gemeenschappelijke strijd: dit concept zowel in Europa als buiten Europa te doen aanvaarden. Want Europa en de islam worden in de wereld van vandaag geconfronteerd met een aantal gemeenschappelijke uitdagingen. De zogenaamde Islamitische Staat probeert in een ongekende poging de islam te perverteren in rechtvaardiging van z’n goddeloze politiek en strategisch project”.

Afbeelding
Federica Mogherini

Mogherini is een Italiaanse socialiste en voormalige communiste. Veel van haar landgenoten werden eeuwenlang door islamitische slavenhalers uit hun huizen ontvoerd. In totaal werden de afgelopen duizend jaar miljoenen Europeanen door de Arabieren, Turken en andere moslims tot slaaf gemaakt. De landen rond de Middellandse Zee en de Zwarte Zee werden door deze jihadistische plaag het zwaarst getroffen, maar ook Noord-Europese landen.. Federica Mogherini moet eens naar een veel verstandiger Italiaanse vrouw, Oriana Fallaci, luisteren. Tot aan haar laatste adem in september 2006 waarschuwde Fallaci tegen de bedreiging die de islam vormt voor Europa en voor de Europese beschaving.

De sociaaldemocraat Frans Timmermans is een voormalige Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken. Hij is momenteel de eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, de ongekozen en zeer machtige overheid voor meer dan een half miljard mensen van de Noordzee tot aan de Zwarte Zee. Dat maakt hem, naast de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, tot een van de hoogste ambtenaren in de Europese Unie (EU). Hier de verklaringen van Timmermans op het eerste jaarlijkse colloquium over grondrechten in Brussel op 1 oktober 2015:

“We hebben gezien dat de huizen van asielzoekers in brand werden gestoken. En we hebben politieke leiders horen verklaren dat hun land geen vluchtelingen zou aanvaarden als deze moslim zouden zijn. Antimoslim incidenten vermenigvuldigen zich in heel Europa. We zien een enorme piek van aanslagen. Verbale insinuaties, kortzichtigheid, vooroordelen, discriminatie. De opkomst van islamofobie is een van de grootste uitdagingen in Europa. Het is een uitdaging aan onze vitale waarden, de kern van wie we zijn. Nooit zijn de vaardigheden van onze samenlevingen voor openheid, tolerantie, voor het opnemen van migranten meer op de proef gesteld dan nu. Diversiteit wordt nu in sommige delen van Europa als een bedreiging gezien. Diversiteit betekent uitdagingen. Maar diversiteit is het lot van de mensheid”.

Als zogenaamde islamofobie als een bedreiging voor de “vitale waarden van de EU, tot de kern van wie we zijn” wordt beschouwd, betekent dit dat de islam deel van de kernwaarden van de EU uitmaakt?

Samen met eurocommissaris Jourova besloot Timmermans twee coördinatoren met specifieke verantwoordelijkheid aan te wijzen voor de bestrijding van antisemitisme en islamofobie. Zij zullen directe toegang tot Timmermans hebben.

Afbeelding
Frans Timmermans

De EU acht zogenaamde islamofobie een ernstige bedreiging die actief moet worden bestreden. Maar de EU heeft niet eens een woord voor infidelofobie, de haat en afkeer die veel moslims voelen voor medemensen die geen moslim zijn. Deze infidelofobie wordt direct aangemoedigd door de koran en islamitische religieuze leerstellingen. Noch lijkt de EU bijzonder bezorgd over eurofobie, de haat en afkeer voor autochtone Europeanen en hun cultuur. De organisatie heeft geen plan om het geweld en misbruik door bepaalde groepen gericht tegen Europeanen te bestrijden. Misschien beschouwen de EU-elites dit niet als een probleem?

De elites van de EU beschouwen kritiek op of negatieve uitspraken over de islam als een vorm van “haat” die onaanvaardbaar is en wellicht juridisch moet worden vervolgd. Kritiek op of zelfs regelrechte haat jegens het christendom, de religie die traditioneel de meerderheid in Europa had, wordt echter aanvaardbaar geacht. De EU kent dus de islam een speciale status toe, boven het christendom verheven. Dit beleid valt toevallig samen met de sharia, de islamitische religieuze wet.

Merk op dat de vicevoorzitter van de Europese Commissie, de socialist Frans Timmermans, beweert dat “diversiteit het lot van de mensheid is”. De EU wordt gerund door mensen die denken dat ze weten wat niet alleen de toekomst van Europa is, maar het lot van de hele mensheid. De oude Grieken zouden dit overmoed [hubris] hebben genoemd, extreme trots of arrogantie. Hoogmoed komt voor de val. Multiculturalisten geloven dat ze het continent naar een nieuwe en betere samenleving aan de andere kant van de regenboog leiden. Weerstand van de mensen op het pad daar naartoe wordt gezien als een verkeersdrempel waar je over rijdt. Bezwaren zijn onwettig en dienen uit het publieke debat te worden verwijderd. Dit is gevaarlijk dicht bij de communistische manier van denken. Jaren van “antiracistische” indoctrinatie doordringen de maatschappij met een intensiteit die bijna lijkt op een vorm van hersenspoeling. Om onder multiculturalisme als “racist” te worden gebrandmerkt, vooral als je toevallig een witte huid hebt, is vergelijkbaar met het etiket “vijand van het volk” onder het communisme. Het signaleert dat je een slecht mens bent, een soort onkruid in het ideologische bloembed dat uitgezaaid moet worden door ervaren tuiniers.

De Tsjechische politica Věra Jourová is EU-commissaris voor Justitie, Consumenten en Gendergelijkheid in de Juncker-Commissie. In haar opmerkingen op het colloquium over Grondrechten – Tolerantie en Respect gaf commissaris Jourova in Brussel op 2 oktober 2015 aan dat de EU de zogenaamde ‘hate speech’ gericht tegen immigranten nog harder zal aanpakken:

“Als de vrijheid van meningsuiting een van de bouwstenen van een democratische samenleving is, “hate speech” daarentegen is een flagrante schending van die vrijheid. Het moet streng worden bestraft. Zoals U hebt kunnen zien was er de afgelopen weken veel solidariteit met vluchtelingen. Maar we hebben ook een sterke stijging van het xenofobe haat zaaien gezien. Sommigen van jullie hebben gepleit voor de hulp van tussenpersonen zoals Google of Facebook voor het verwijderen van “hate speech” van het web. Andere deelnemers onderstreepten eerder de bevordering van het gebruik van de contra-verhalen. U benadrukt ook de noodzaak van duidelijker procedures voor het vervolgen van diegenen die online haat verspreiden. Ik was blij om de ervaringen van media en internetproviders te horen en hun inzet om met ons te werken. Ik ben het volledig met u eens wat deze handelingswijze betreft. Zoals vanmorgen werd gezegd; het internet kent geen grenzen. Ik ben van plan om IT-bedrijven, het bedrijfsleven, de nationale overheden en het maatschappelijk middenveld in Brussel rond de tafel te brengen om samen online haat zaaien aan te pakken. Ik zal dit volgende week met EU-ministers van Justitie bespreken. Laat me nu richten op de brandende kwestie van haatmisdrijven en het verzamelen van gegevens. We hebben een betere en serieuze registratie van haatmisdrijven nodig om passend onderzoek, vervolging en veroordeling te verzekeren. Het is inderdaad hoog tijd dat de lidstaten de EU-wetgeving ter bestrijding van racisme en vreemdelingenhaat volledig toepassen”.

Afbeelding
Věra Jourová

De islamitische terroristische dreiging in Europa is nog nooit zo groot geweest. De EU-elites reageren daarop met meer internetcensuur, nog meer islamitische immigratie en een intensievere strijd tegen vermeende “islamofobie”. Vriendelijk zijn tegenover de islam en doorgaande islamitische massa-immigratie is uitgegroeid tot een deel van het institutionele DNA van de EU. Het is twijfelachtig of dit binnen de ontmanteling van de gehele Europese Unie kan worden verwijderd.

Bron: http://gatesofvienna.net

Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Engels door: “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/15 ... -de-islam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 06, 2015 3:00 am

Juncker geeft Oost-Europa veeg uit de pan

Door Tom Reijner | 5 nov 2015

Duitsland verdient alle lof voor de moeite die het land het land doet om migranten en vluchtelingen op te vangen. Maar de nieuwkomers in de EU – Midden- en Oost-Europese landen moeten nu ook eens over de brug komen.

Want zo gaat het niet langer, zegt de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker donderdag in een toespraak in het Duitse Frankfurt.

'Grandioze prestatie'
Het kan volgens hem niet zo zijn dat Duitsland, Oostenrijk, Zweden en deels ook Nederland alle lasten dragen van deze migratiecrisis. 'Op deze solidariteit is de Europese Unie gebouwd,' zegt Juncker. 'Als we hierin niet slagen, is er geen Unie.' Heel Europa moet een steentje bijdragen, maar tot dusver gebeurt dat niet. En dat terwijl Duitsland 'een grandioze prestatie neerzet'.

Bondskanselier Angela Merkel en met haar de Duitsers kunnen, en móeten daar trots op zijn, aldus de Luxemburger. Hij had naar eigen zeggen 'nooit durven dromen' dat de nieuwkomers in de EU – de Midden- en Oost-Europese landen zich zouden onttrekken aan 'de essentiële solidariteit'.

Drie miljoen
Europa zucht nog altijd onder een niet-aflatende stroom migranten, die vanuit Turkije en Griekenland over de Balkan naar West-Europa trekken. De Europese Commissie, die dus wordt geleid door Juncker, heeft een schatting gemaakt van hoeveel migranten de komende jaren Europa binnen zullen komen.

Tot en met 2017 worden drie miljoen migranten verwacht, bleek eerder vandaag uit een economische voorspelling. Dit jaar zijn ruim 700.000 irreguliere migranten Europa binnengekomen. Volgens de Europese Commissie kost het opvangen van migranten veel publiek geld.

Maar op de lange termijn kunnen ze een licht economisch voordeel opleveren, aldus het rapport. Het plan om meer dan honderdduizend migranten vanuit Griekenland, Italië en Hongarije komt langzaam maar zeker op gang.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... ageid=5572

Juncker vindt het toelaten van al die miljoenen zogenaamde vluchtelingen dus een grandioze prestatie. Er moeten van hem dus kennelijk nog veel meer komen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 21, 2015 6:59 pm

“DE EU VERNIETIGT EUROPA!”

Geplaatst op 21 november 2015

Afbeelding

Nergens anders is het effect van de EU duidelijker te zien dan in de actuele vluchtelingencrisis. De EU heeft onder gebruikmaking van veel bureaucratie een grensagentschap genaamd “Frontex” opgebouwd, dat alles doet behalve onze grenzen bewaken. De buitengrenzen van de EU bestaan in feite niet, want een lijn die iedereen zonder identiteitsbewijs en legitimatie kan overschrijden, is geen grens.

Terwijl de eerste en belangrijkste taak van een unie van Europese landen erin zou moeten bestaan haar buitengrenzen te verdedigen en aldus naar binnen toe de vrijheid van haar lidstaten te garanderen. De EU doet echter exact het tegenovergestelde: de EU laat naar binnen toe haar tanden zien en dwingt haar lidstaten in een waanzinnig bureaucratisch korset, naar buiten toe treedt ze echter zwak en handelingsonbekwaam op.

Zodoende leidt de EU ertoe dat onze culturele substantie en onze welvaart dubbele schade oploopt door bureaucratische gelijkmakerij en door ongebreidelde migratie. De EU is de vernietiging van Europa! Zo´n EU hebben we niet nodig! Wat we nodig zouden hebben, zou een verbond van landen ter verdediging tegen vijanden en binnendringers zijn: vrijheid naar binnen toe, hardheid naar buiten! Wat we nodig zouden hebben, is geen EU, maar een vesting Europa!

Bron: http://patriotische-plattform.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/21 ... gt-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7815
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor xplosive » Za Nov 21, 2015 9:23 pm

Pilgrim schreef:Juncker vindt het toelaten van al die miljoenen zogenaamde vluchtelingen dus een grandioze prestatie. Er moeten van hem dus kennelijk nog veel meer komen.

Jean-Claude Juncker is wéér zo'n malloot van een (dit keer Luxemburgse) christelijke volkspartij die "de andere wang ook nog wil toekeren".
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Ma Nov 23, 2015 3:11 pm

Wat “Brussel” in werkelijkheid wil...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 12, 2015 2:38 am

Goedpraten politieke islam maakt bestrijden jihadisme onmogelijk

Door Afshin Ellian | 11 dec 2015

Afbeelding
Federica Mogherini is de buitenlandwoordvoerder van de EU. - Foto: EPA

Na alle ellende, terreur en geldverspilling aan multiculturele projecten, is het de vraag of we hiervan iets hebben geleerd. Een blik op een speech van Federica Mogherini, de buitenlandwoordvoerder van de Europese Unie, biedt weinig hoop.

Traditionele ideologische stromingen hebben gefaald. In een aantal opzichten is hun nalatigheid ernstig. De crisis van de Europese Unie is er een: hetzij via de eurocrisis, hetzij via de migrantencrisis.

De drie pijlers van migratie, integratie en islam hebben ze verwaarloosd. De sociaal-democraten en liberalen zijn de kinderen van de Verlichting. Juist zij hadden de idealen van vrijheid, democratie en rechtsstaat moeten vooropstellen.

Maar ook de christen-democraten als de drager van een conservatief liberale ideologie zijn ernstig in gebreke gebleven. Zij hielden zich allemaal vanuit hun specifieke achtergrond bezig met het goedpraten van de negatieve ontwikkelingen. De werkelijkheid die zijzelf hadden geschapen.

Bang
Zonder de politieke instemming van liberalen, sociaal-democraten en christen-democraten zou nooit en te nimmer de multiculturele ideologie de overheersende staatsreligie worden.

En nu zijn ze bang. Ze zijn bang voor hun trouwe aanhang die geen enkele achting meer heeft voor deze elite: de veroorzakers van de Europese puinhoop. De multiculturele ideologie moeten we niet verwarren met een multireligieuze of multi-etnische samenleving.

De multiculturele ideologie gaat ervan uit dat de beste en de meest ideale samenleving de multiculturele samenleving is, die door de staat moet worden gerealiseerd.

De utopie van multiculturele samenleving, niet als een feitelijke toestand, is de harde kern van de multiculturele ideologie. De drie ideologische stromingen van Europa zijn nu bang, bang voor hun eigen kiezers. Met verbazing kijken ze naar berichten uit Frankrijk, waar Front National heeft gewonnen.

Hoe reageert de EU
Men zou zich kunnen afvragen of ze na al die ellende, terreur en geldverspilling aan waanzinnige multiculturele projecten van hun fouten hebben geleerd. We gaan dit proberen te beantwoorden omtrent één instituut, namelijk de Europese Unie, de wankele Unie. Vooraf moet ik wel opmerken dat deze Unie, een Unie van ambtenaren en bureaucraten is. Zij is een Unie van utopisten.

Op 24 en 25 juni 2015 organiseerde een aantal organisaties een conferentie met de titel Call to Europe V. De organisatie bestond uit: Foundation for European Progressive Studies en the Progressive Alliance of Socialists & Democrats in the European Parliament.

Ze werden gesteund door Olof Palme International Center, Jean Jaurès Foundation, Wiardi Bekman Stichting en Táncsics Alapitvány en het Europese Parlement. De Europese socialisten hadden de bijeenkomst georganiseerd.

Een paar maanden eerder werd in Frankrijk de hele redactie van het satirische blad Charlie Hebdo geëxecuteerd door de jihadisten van Al-Qaeda, daarna had een liefhebber van de Islamitische Staat (IS) een paar joden vermoord.

Federica Mogherini, de buitenlandwoordvoerder van de EU was de belangrijkste spreker. Zij is ooit afgestudeerd op de relatie tussen religie en politiek in de islam. Het thema van die dag luidde: Call to Europa V: Islam in Europe.

Perspectief
Zij begon haar toespraak met de opmerking dat het vraagstuk van Europa en islam na jaren, nee decennia, van misvattingen eindelijk in het juiste perspectief wordt geplaatst.

Het enige 'juiste perspectief' dat ik heb gevonden, was de organisatie: de socialisten van Europa. Het is erg gezellig wanneer de wereldvreemde figuren samen met het belastinggeld het juiste perspectief zouden belichamen.

De kern van haar toespraak draait om deze briljante gedachte: 'De islam heeft een plek in onze westerse samenleving. De islam hoort in Europa. Het heeft een plek in de geschiedenis van Europa, in de cultuur, in ons voedsel en – het belangrijkste – in Europa's heden en toekomst. Of je het leuk vindt of niet, dat is de realiteit.'

Europese project
Waarschijnlijk zou zij dertig jaar geleden hebben gezegd dat het communisme, en daarmee ook het stalinisme tot verleden, heden en toekomst van Europa behoort. Zij plaatst haar gedachte in het Europese project: 'Met het Europese project, na de Tweede Wereldoorlog, hebben we niet alleen diversiteit geaccepteerd: we hebben de wens uitgesproken dat diversiteit een kernwaarde van onze Unie zal zijn. Onze beschaving wordt gedefinieerd door openheid en pluraliteit: een gedachtegang gebaseerd op verschillende groepen past niet bij ons.'

Openheid en diversiteit zijn lege woorden. Het gaat telkens om de vraag naar wie en wat de openheid en voor wie de pluraliteit. Het is een politiek besluit om te bepalen wie tot de openheid en pluraliteit behoort.

Verhullend
IS duidt zij met het woord Daesh, want dat verhult de islam: 'Daesh is de grootste vijand van islam in de huidige wereld. Hun slachtoffers zijn allereerst moslims. Islam is zelf slachtoffer.' Dat is geestig.

Dat vindt de Iraanse leider Khamenei ook. Omdat zijn staat de enige echte islamitische staat is. Alle zelfhaters van Europa verwarren opzettelijk mensen met de ideologie, de moslims met de islam.

Europa moet meer geld uitgeven, dan komt alles goed: de bestrijding van de werkloosheid onder moslims. Een marxist ziet slechts één oorzaak voor de menselijke ellende: de economische wantoestand. Een rasmarxist is nu de buitenlandwoordvoerder van de EU.

Politieke islam
Wie is gevaarlijker voor ons: Front National of deze dame die op grond van diversiteit ruimte wil vrij maken voor de politieke islam, dus ook het jihadisme? Overdrijf ik? Lees het zelf:

'We moeten diversiteit en complexiteit begrijpen. Dat is moeilijk, maar misschien is het iets minder moeilijk voor ons Europeanen. We kennen diversiteit en complexiteit - zeker hier in Brussel - van onze eigen ervaringen. Daarom schroom ik niet om te zeggen dat politieke islam onderdeel moet zijn van het geheel. Religie speelt een rol in de politiek - niet altijd een goede rol, niet altijd een slechte. Religie kan onderdeel zijn van het proces. Wat het verschil maakt, is of het proces democratisch is of niet. Dat is wat telt voor ons.'

Gevaarlijk
Het is onthutsend, het is echt gevaarlijk. Deze Unie met daarin een machtige liefhebber van de politieke islam kan nooit op een effectieve wijze het jihadisme bestrijden.

Nergens in haar toespraak verwees zij naar de beginselen die de openheid van Europa markeren: de vrijheid van meningsuiting, gelijkheidsbeginsel, de wederkerigheid van tolerantie. Zij noemt de slachtoffers van Charlie Hebdo niet.

Deze progressieve dame verkwanselt de waarden van Europa. Terecht wantrouwen burgers EU-regenten als Federica Mogherini, de vriendin van de politieke islam.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... m_source=T
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 23, 2016 10:45 pm

“Na de oorlog”...

Afbeelding

Zou het zover komen? :thinking:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74461
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Ariel » Za Jan 23, 2016 10:50 pm

Pilgrim schreef:“Na de oorlog”...

Zou het zover komen? :thinking:


:razz: Ze hoeven niet dood van me. Maar een paar jaar in een kamp in Rusland gun ik ze wel.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20193
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor King George » Di Jan 26, 2016 12:49 pmAngela Merkel | Das UNGLAUBLICHE Video! | Verbreiten!

Gepubliceerd op 25 okt. 2015

Angela Merkels Aufruf zur grenzen- und bedingungslosen Einwanderung nach Deutschland wird in großem Ausmaß angenommen. Die Aussicht auf Sicherheit, Startgeld und Sozialleistungen und vieles mehr hat eine Völkerwanderung in Gang gesetzt. Während allein in München 10.000 an nur einem Tag ankommen, versinkt das Land in einem täglich wachsenden Chaos. Es ist keine Bewerbung erforderlich. Es erfolgt keine Prüfung von potentiellen Gefahren. Alle sind willkommen. Wer zuerst kommt, mahlt zuerst.

Der kanadische Journalist Ezra Isaac Levant berichtet über Angela Merkels Antworten auf kritische Fragen zur inneren Sicherheit. Merkel macht Deutschland für den Terror in Irak, Syrien und Libyen verantwortlich, weil einige Muslime aus Deutschland beim IS mitwirken. Deswegen müsse Deutschland jetzt mehr Muslime aufnehmen.

Merkels Antworten auf Sorgen vor Terror, Gewalt und fehlender Trennung zwischen Religion und Staat lauten: Angst ist kein guter Ratgeber. Man sollte nicht auf Ängste hören. Als Lösung könne man in die Kirche gehen, sich dort Bilder anschauen und Bücher lesen. Levant wirft Merkel vor, dass es ihr überhaupt nicht um Fakten ginge, wenn sie sagt, dass man sich über Terror in Deutschland angesichts der deutschen Geschichte nicht beklagen sollte. Levant spricht von einer Art nationaler Psychotherapie, einer ethnischen Strafe, Selbsthass und dem Entschluss, sich selbst auszulöschen wegen dessen, was Deutschland in den 1930ern und 1940ern war.

Quelle: https://www.youtube.com/watch?v=yLb_H-v38HQ

Sprecher: dt. Synchro: © Stoffteddy
(http://www.moyo-film.de / Radio MOPPI) 2015

Schnitt, Arrangement, Bearbeitung: Jan (yoice.net)
http://www.moyo-film.de/
http://www.yoice.net/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 40704
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Mahalingam » Di Jan 26, 2016 1:01 pm

Ruzie Polen en EU duurt voort: 'Juncker heeft ons bedrogen'
'We zijn bedrogen en misleid,' zei de Poolse minister van Buitenlandse Zaken Witold Waszczykowski dinsdag op Poolse radio. 'Juncker zei dat er geen stappen zouden worden genomen tegen ons land.' Volgens de minister zou alleen een publieke discussie over de wetten worden gehouden.

Op 13 januari maakte de Europese Commissie bekend toch een onderzoek in te stellen om de wetten te gaan toetsen op Europese standaarden. Het resultaat kan zijn dat Polen haar stemrecht als EU-lidstaat verliest.
http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Ruzie-Polen-en-EU-duurt-voort-Juncker-heeft-ons-bedrogen-2751616W/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

mercator
Berichten: 19019
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor mercator » Di Jan 26, 2016 5:08 pm

Ik hoop dat de Poolse regering niet buigt en zelf eenzijdig het EU lidmaatschap opzegt. Dat zou een mooi precedent zijn om heel die linkse maffia kliek op te doeken en de leden ervan te neutraliseren.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 16, 2016 9:43 pm

EU wil samenwerken met Oost-Afrikaanse despoten

Geplaatst op 16 april 2016

Uit vertrouwelijke documenten blijkt dat de EU in de “vluchtelingen”politiek blijkbaar een verregaande samenwerking met Oost-Afrikaanse despoten van plan is. In de papieren, die in het bezit zijn van “Monitor” van de ARD, staat dat de plannen “onder geen beding in de openbaarheid mogen komen.”

De EU wil met Oost-Afrikaanse machthebbers over een repatriëring en terugname van migranten onderhandelen. Dat blijkt uit vertrouwelijke documenten die in het bezit zijn van het ARD-magazin “Monitor”.

De Europese Commissie en de buitenlandse dienst van de EU stellen daarin concrete samenwerking met de machthebbers in Eritrea, Soedan, Ethiopië en Somalië voor. Men zou als tegenprestatie voor de samenwerking in de “vluchtelingen”politiek bijvoorbeeld over economische hulp en visum-versoepeling voor diplomaten kunnen nadenken.

In een vergadering van de EU-ambassadeurs van de EU-landen van 23 maart werden de voorstellen besproken, die volgens een vertrouwelijk protocol “onder geen beding in de openbaarheid mogen komen.” Wat betreft Duitsland bestaat er blijkbaar dringend behandelingsbehoefte tegenover alle vier landen. De “situatie op repatriëring-gebied” zou “onbevredigend” zijn, staat er in het vertrouwelijke protocol.

Humanitaire situatie “catastrofaal”
De vertrouwelijke documenten bevatten een inschatting van de mensenrechtensituatie in de Oost-Afrikaanse landen. In het vergaderprotocol noemt de buitenlandse dienst van de EU de humanitaire situatie in Ethiopië “catastrofaal”. Desalniettemin kan de EU zich hier een sterkere samenwerking voorstellen met de veiligheidsautoriteiten, bijvoorbeeld door een “verbeterde informatie-uitwisseling met de politie”, zoals in het vertrouwelijke rapport staat.

Afbeelding

Volgens dit bericht streeft de Europese Commissie ook naar een samenwerking op de terreinen migratie, mobiliteit en terugname met Soedan. Men zou zich hier zelfs het “schrappen van de lijst met terreur ondersteunende landen” kunnen voorstellen, mocht Soedan coöperatief blijken. Tegelijkertijd waarschuwt de buitenlandse dienst van de EU er volgens het vertrouwelijke protocol voor dat “de naam van de EU op het spel zou staan” als zij teveel verplichtingen op zich zou nemen met Soedan. De president van Zuid-Soedan, Omar al-Bashir, wordt door het Internationaal Gerechtshof wegens genocide en misdaden tegen de menselijkheid d.m.v. een internationaal arrestatiebevel gezocht.

“Ongelooflijk cynisch”
De EU-directrice van Human Rights Watch, Lotte Leicht, bekritiseert het beginsel van deze EU-politiek: “Het is ongelooflijk cynisch wanneer de Europese Unie, die op waarden is gebaseerd,en de Europese regeringen, die zeggen dat zij de mensenrechten belangrijk vinden, samenwerken met mens-verachtende systemen, alleen met het doel mensen ervan af te houden naar Europa te komen.”

De Europese Commissie en de buitenlandse dienst antwoordden op vragen van “Monitor” dat men samenwerking en dialoog met de landen van herkomst en Afrikaanse transitlanden uitermate belangrijk zou vinden. In het middelpunt van de betrekkingen tot deze landen zouden “de bescherming en de bevordering van de mensenrechten” staan.

Bron: http://www.tagesschau.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/04/16 ... -despoten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74461
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Ariel » Zo Apr 17, 2016 12:57 am

De EU-directrice van Human Rights Watch, Lotte Leicht, bekritiseert het beginsel van deze EU-politiek: “Het is ongelooflijk cynisch wanneer de Europese Unie, die op waarden is gebaseerd,en de Europese regeringen, die zeggen dat zij de mensenrechten belangrijk vinden, samenwerken met mens-verachtende systemen, alleen met het doel mensen ervan af te houden naar Europa te komen.”


Wat wil deze directrice dan? Dat we niemand terug sturen en half Afrika opvangen? Laat de EU maar praten met de Oost-Afrikaanse despoten. Bert Koenders heeft zaterdag al met Ghana een akkoord bereikt over migratie, terugkeer en ontwikkeling.

Mooi toch ?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6486
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Ali Yas » Zo Apr 17, 2016 1:18 pm

Ariel schreef:Wat wil deze directrice dan? Dat we niemand terug sturen en half Afrika opvangen?

Precies. Je vraagt je af hoe het kan dat zo iemand de consequenties daarvan niet voorziet.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 40704
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Mahalingam » Ma Apr 18, 2016 10:33 am

Strijders tegen Rechts, wordt wakker ! Het EU Parlement geeft geld aan neonazi's !
EU ‘financing Nazi meeting in Stockholm’
One of the legislative arms of the EU, the European Parliament, is funding a neo-Nazi meeting in Stockholm this summer, according to Swedish anti-racist magazine, Expo.

According to Expo, the European Parliament had already granted 3.6 million kronor (€400,000) to Europa Terra Nostra, a foundation linked to the pan-European fascist association Alliance for Peace and Freedom (APF), this January.

Now it's paid out an additional 1.8 million kronor (€196,000) in contributions to the Europa Terra Nostra.
The money will be used to organize "Manhem Day" - a meeting in Stockholm this summer, in which a number of Nazi and fascist organizations will participate.
The chairman of the Europa Terra Nostra is Swede, Dan Eriksson, a stalwart of the Swedish Nazi scene.

These contributions come in spite of a recent tightening of rules meant to prevent aid being given to anti-democratic groups.
In 2014, the European Parliament tightened up its rules governing funding for European-level political parties.
The aim was to prevent economic support going to parties that contravene the EU's fundamental human rights principles.
In particular, politicians claimed the new rules would deprive the far-right party Alliance of European National Movements (AENM) of the EU funding it was receiving.

However, in spite of the new rules, the European Parliament this January granted some €400,000 to APF in January.
http://www.thelocal.se/20160417/eu-financing-nazi-meeting-in-stockholm
Verduidelijking:
The APF is an association of European Nazis, fascists and Holocaust deniers. Their chairman is Roberto Fiore, a terror convict and veteran of the European far right.
The Swedish Nazi Stefan Jacobsson is secretary general of the APF.
Previously, he led the Nazi Svenskarnas parti (Party of the Swedes) and has a long history in the white-power movement.
In the early 2000s, he held a leading position within the militant Nazi Svenska Motståndsrörelsen (Swedish Resistance Movement).
http://expo.se/2016/european-fascist-and-neo-nazi-association-gets-vast-eu-subsidy_7064.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 19, 2016 11:13 pm

EU-Commissaris Migratie: Europa moet 70 miljoen migranten opnemen

Xander, 18-04-2016

Afbeelding
Zodra dit soort haatbaarden dankzij het EU open grenzenbeleid al over enkele jaren een substantiële minderheid vormen, zullen ze beginnen hun discriminerende en racistische wetten en gebruiken aan de rest van de bevolking op te leggen.

Als Brussel zijn zin krijgt is minstens 35% van alle inwoners in 2035 moslim – Orthodoxe bisschop voor Zwitserland en Oostenrijk: Over 20 tot 30 jaar dragen helft alle vrouwen in Europa een hoofddoekje, christenen zullen massaal worden vervolgd.

In het Oostenrijkse TV-discussie met politici over de migrantencrisis is een interview met de (christendemocratische) EU-Commissaris voor (Im)Migratie Dimitris Avramopoulos aangehaald, die gezegd heeft dat Brussel in de komende 20 jaar 70 miljoen mensen –voornamelijk moslims- in Europa wil toelaten. Dat zijn 3,5 miljoen asielzoekers per jaar. De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière (CDU) zou daarom heel blij zijn met het conflict in Syrië, omdat er daardoor onder het mom van ‘hulp aan vluchtelingen’ miljoenen goedkope arbeidskrachten naar Europa kunnen worden gehaald.

Als het aan de gevestigde orde ligt gaat het aanzien van Europa de komende twee tot drie decennia totaal veranderen. Onze (klein)kinderen zullen moeten opgroeien in een maatschappij die stap voor stap steeds islamitischer zal worden. Voor dat doel worden er de komende 20 jaar niet alleen 70 miljoen moslimmigranten naar Europa gehaald, maar wordt ook Turkije, met 80 miljoen moslims, lid gemaakt van de EU.

Opgeteld bij de circa 25 miljoen moslims die hier al wonen, zullen dat er in 2035 bij elkaar 175 miljoen zijn geworden, oftewel 35% van het totaal aantal inwoners (op dit moment ruim 500 miljoen, met in steeds meer landen een krimpende autochtone bevolking). Dat is een totaal ander percentage dan de 8% waarmee de media de burgers misleiden (2). Bovendien is het hoge geboortecijfer onder de hier woonachtige moslims daar nog niet in verrekend. Volgens sommigen zal het percentage moslims dan ook eerder richting de 50% lopen.

Onze toekomst: discriminatie en onderdrukking; vrijheid en welvaart verdwijnt
Wat dat met onze nu nog redelijk stabiele, vreedzame en vrije samenleving zal doen valt niet moeilijk te bedenken. Daarvoor hoeven we enkel over de grenzen te kijken naar landen waar moslims in de meerderheid zijn of een substantiële minderheid vormen.

Vrijwel zonder uitzondering betekent dit een forse toename van racisme, discriminatie, onderdrukking van minderheden, het verdwijnen van de vrijheid van meningsuiting en religie, en almaar aflopende welvaart, minder vrijheid en steeds lager wordende levenskwaliteit. Kortom: de toekomst die de EU –gezien het Brusselse pro-immigratie en pro-islamisering beleid- al jaren voor ons in gedachten heeft.

Bisschop: Over 20 tot 30 jaar draagt helft alle vrouwen in Europa een hoofddoekje
De Syrische orthodoxe bisschop voor Zwitserland en Oostenrijk, Dionysios Isa Gürbüz, waarschuwt dan ook dat over 20 tot uiterlijk 30 jaar de helft van alle vrouwen in Europa een hoofddoekje zal dragen. En u weet wat er dan met de andere helft zal gaan gebeuren: die zullen worden gedwongen hetzelfde te doen.

Gürbüz, die afkomstig is uit Turkije -dat hij een ‘christenvijandig’ land noemt-, ziet nu al het begin van de eerste christenvervolgingen in Europa, wat met het snel toenemen van het aantal moslims alleen maar erger zal worden. ‘Wat vandaag duizenden terreurgroepen van ISIS, Taliban of Al-Qaeda aanrichten, is de verlenging van de genocide van 1915,’ stelt hij. Destijds werden 2 miljoen christenen door moslims afgeslacht. Miljoenen anderen werden gedwongen zich te bekeren tot de islam.

Al sinds de oprichting van de religieuze ideologie van Allah en Mohammed, ruim 1300 jaar geleden, is het de doelstelling van de islam om het christendom door middel van oorlog en terreur uit het Midden Oosten te verdrijven, en de basis van het christendom, Europa, te verslaan en te veroveren, zo betoogt de bisschop. Mede dankzij de EU is de islam nog nooit zó dichtbij het realiseren van dit doel geweest.

‘Gedwongen bekering Europa tot islam zal niet vreedzaam aflopen’
Ook Gürbüz wijst erop dat de Arabische Golfstaten weigeren om vluchtelingen uit hun buurlanden zoals Syrië op te nemen. ‘En dat komt omdat het de agenda van deze ‘vluchtelingen’ is om Europa tot de islam te bekeren.’

Die gedwongen bekering tot de islam zal in zijn ogen niet vreedzaam aflopen. De moslims zullen terwijl ze nog in de minderheid zijn proberen de macht over te nemen, al dan niet met behulp van linkse, liberale en christendemocratische politieke partijen, waar ze nu al diep in geïnfiltreerd zijn. ‘Dan zullen de vervolgingen beginnen. Wat nu in het Midden Oosten gebeurt, zal dan ook hier in Europa gaan gebeuren.’

De bisschop benadrukt geen haat tegen moslims te willen zaaien, maar roept alle politiek-correcte Europese kerken en christenen dringend op om eindelijk wakker te worden, want ‘1300 jaar vervolgingen van christenen hebben mij geleerd dat moslims niet vertrouwd kunnen worden.’

Xander

(1) Im Zentrum (/YouTube, ORF2) (volledige uitzending)
(2) NU
(3) Web.de

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... en-opnemen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 19, 2016 11:25 pm

EU FRONTEX grensbewaking is een ophaalservice en verraad aan de eigen burgers

Geplaatst op 18 april 2016

Afbeelding

FRONTEX is de EU organisatie die belast is met de BEWAKING van de EU (maritieme) buitengrenzen en daarmee, vanwege het Verdrag van Schengen, ook de grensbewaking van iedere EU staat. Hoe het FRONTEX personeel dient om te gaan met vluchtelingen staat in een handzaam boekje voor het personeel, waaruit blijkt dat de EU zelf de veroorzaker is van de niet aflatende vluchtelingenstroom en daarmee in feite keihard haar eigen burgers vanwege de gevolgen van deze invasie verraadt!

Dat deze houding die ook door Den Haag trouw gevolgd wordt in feite een reden is om een aanklacht in te dienen wegens VOLKSVERRAAD mag duidelijk zijn, maar zal gelet het feit dat dan de rechters slagers hun eigen vlees keuren, weinig of geen effect hebben.

Om e.e.a. te begrijpen en te onderbouwen eerst even een stukje zeerecht, daar de meeste gelukszoekers de EU bereiken en daar ook het grootste probleem ligt. Immers landgrenzen kunnen zoals enige EU landen dat hebben bewezen, hermetisch worden afgesloten.

Op het moment dat een vluchteling aan boord is gestapt op weg naar een Grieks eiland of naar Lampedusa, Sicilië of het vaste land van Italië, wordt er middels de aan boord zijnde communicatie apparatuur, vaak niet meer dan een Smart Phone een verzoek om hulp verzonden, dat opgevangen wordt door de zg. Rescue Centers, zoals o.a. dat in Rome. Vaak wordt dit verzoek reeds per telefoon vóór het vertrek doorgegeven vanaf de haven of het strand waar men in de boot stapt. Immers de plek en het tijdstip waar men zich zogenaamd in nood bevindt, is maximaal 30 zeemijlen (circa 55 km) van de plaats van vertrek, en wordt na maximaal 3 uur varen bereikt. Vaak is dit overigens slechts 13 zeemijlen om net de territoriale wateren te hebben verlaten.

Praktisch alle bij de VN landen aangesloten landen tekenden het VN zeerechtverdrag van 1982, dat kapiteins van schepen die een noodsignaal opvangen moet verplichten om hulp te bieden. Kapiteins dienen zo snel mogelijk na ontvangst van dit noodsignaal naar de locatie van een incident te varen, Deze verplichting geldt voor zowel privé (handels)schepen als ook voor schepen die voor overheidsinstanties varen, zoals schepen van de kustwacht, marine en in dit geval FRONTEX.

Voor het Middellandse Zee gebied ten zuiden van Sicilië is het Rescue Center in Rome, dat gewoon ook per (gsm) telefoon bereikt kan worden, handig als je op punt staat vanuit Libië te vertrekken. De bij het Rescue Center behorende Frontex schepen hebben hun (tijdelijke) basis in Italië en daarmee ongeveer 280 zeemijlen (circa 550 km) van de Libische kust . Zelfs al zijn de gelukszoekers al een 30 zeemijlen op weg, betekent dat altijd nog een afstand van 250 zeemijlen, een kleine 500 kilometer, of ongeveer TWAALF uur varen.

In de zee engte tussen Libië en Sicilië is een druk scheepvaartverkeer, maar schepen van normale rederijen hebben inmiddels hun leergeld hebben betaald gelukszoekers te redden, daar met deze mensen aan boord veel EU landen zoals Malta het schip niet in een haven toe zullen laten, dit om voor de hand liggende reden. Zo kon een schip dat 450 vluchtelingen had gered 3 dagen lang niet de dichtstbijzijnde haven van Malta binnenvaren, daar de Maltese autoriteiten geen vluchtelingen wilden opnemen. Een ander schip waarvan de bemanning trachtte de opgenomen vluchtelingen op Cyprus te lozen, werd daar door SYRISCHE ‘vluchtelingen’ in gehinderd, daar deze door wilden naar Griekenland of Italië, hetgeen uiteindelijk ook gebeurde. De kosten waren in beide gevallen uiteraard voor de reders van de 2 schepen.

Op het volgende kaartje ziet u de route die vluchtelingen nemen, naar de Zuidpunt van Sicilië of naar het dichterbij gelegen Lampedusa, het witte puntje net onder Marsala.

Afbeelding

FRONTEX schepen varen stelselmatig uit om hulp te verlenen aan scheepjes afkomstig uit Libië die om deze hulp vragen, waarbij alle betrokkenen inmiddels weten dat dit misbruik maken is, van het internationale maritieme recht. Er is geen sprake van storing of een noodsituatie. Het gaat er uitsluitend om, om door deze misbruik naar Italië gebracht te worden, van waar de verdere reis naar Noord Europa kan beginnen. Uiteraard geldt op een wat andere schaal ook de overtocht van Turkije naar een van de Griekse eilanden. De zg. in nood verkerende boten terug slepen naar b.v. Libië, mag niet, daar hiervoor toestemming nodig is van de Libische autoriteiten, wie dat op dit moment ook mogen zijn. Dat zelfde geldt uiteraard voor Turkije.

FRONTEX geeft aan zijn medewerkers een klein handig boekje uit, waarin alle rechten van gelukszoekers zijn opgesomd en de plichten die de FRONTEX medewerkers hebben als zij geconfronteerd worden met gelukszoekers. Door op deze link te klikken komt u bij het boekje. Let vooral op de pagina’s 3, 4 en 5 en zie dat zelfs de reden dat de vluchteling zegt bang te zijn is om naar zijn land van herkomst terug te keren, genoeg is om je te registeren als vluchteling , om daarna asiel aan te kunnen vragen. Wij laten u hier enkele screenshots zien van het boekje.

Let u vooral op het feit dat de FRONTEX man of vrouw geen verantwoordelijkheid draagt om te bepalen of een vluchteling daadwerkelijk een vluchteling is of niet en voorts dat iedereen recht heeft op het aanvragen van asiel. Voorts moet iedere vluchteling beschermt worden tegen het terugzenden naar het land van (oorspronkelijke) herkomst . U ziet tegenhouden, niet toelaten, terugsturen door FRONTEX personeel is niet toegestaan, waardoor er maar een mogelijkheid rest, namelijk als je al aan misbruik van het zeerecht toegeeft, de vluchtelingen meenemen naar het EU grondgebied, waarmee de eerste stap van verraad aan de eigen EU burgers is gezet.

Het zal u duidelijk zijn dat dit voor iedere gelukszoeker scoren voor open doel is. Door de vertegenwoordigers van Frontex of een andere (EU) hulporganisatie aan te spreken, mag in je eigen taal, is dat volgens de EU en VN regels voldoende om aan te geven dat je ‘vluchteling’ bent, daarmee om hulp vraagt en gemachtigd bent om een verzoek tot asiel in te dienen.

De conclusie mag dan ook doodeenvoudig luiden dat FRONTEX niet datgene doet waarvoor het door de EU is opgezet, met goedkeuring van o.a. ons land, maar dat FRONTEX gewoon een ophaalservice is voor vluchtelingen, waarmee de reeds bestaande chaos in Europa en ons land structureel en goed georganiseerd wordt aangewakkerd!!

Inmiddels wordt de ‘omzet’ van het vervoer van vluchtelingen geschat op jaarlijks 3 miljard Euro, terwijl de gehele zieligheidsindustrie in de EU moet worden gezien in de grootte van 15 miljard Euro. U begrijpt dat de lobby in Brussel op hoge toeren draait en er nog wel eens ‘van tafel valt.’ Dat is echter niet de uiteindelijke reden om deze inmiddels volkomen uit het roer gelopen situatie toe te staan. Er mag zo langzamerhand worden aangenomen dat ‘ergens hogere machten en krachten’ er op uit zijn de EU te destabiliseren, uiteraard ten gunste van zich zelf. Wij komen daar nog op terug.

Voorlopig kan de conclusie slechts luiden dat wij door onze eigen gekozen regeringen verraden worden met alle noodlottige gevolgen van dien!

http://www.geennieuws.com/2016/04/eu-fr ... n-burgers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jun 03, 2016 12:23 am

Wat is er toch met de Europese Unie aan de hand?

Geplaatst op 2 juni 2016

Afbeelding

Bij het referendum in 2003 over het lidmaatschap van de Europese Unie was de meerderheid van de Tsjechen voor. In 2016 denkt de meerderheid van de bevolking sceptisch over de EU. Ik persoonlijk ervaar hetzelfde: ik stemde voor de toetreding, maar in 2009 heb ik in het parlement tegen het Verdrag van Lissabon gestemd. Ik herinner me de profetische woorden van de toenmalige president Václav Klaus bij de ondertekening van Verdrag van Lissabom. Hij waarschuwde dat we ooit zouden meemaken dat de EU tegen de Tsjechische nationale belangen in gaat stemmen. En nog geen zes jaar later heeft de EU, ondanks ons protest, de verplichte vluchtelingenquota doorgedrukt.

Wat is er toch met de Europese Unie aan de hand? Niets bijzonders eigenlijk. Alleen is het nu duidelijk geworden dat de Europese Unie gebouwd is voor ‘mooi weer’ en niet om met werkende oplossingen voor crises te komen. Ook mede dankzij de crises is het gebrek aan democratie van de EU aan het licht gekomen dat voortvloeit uit het feit dat er in Brussel ambtenaren regeren die gekozen worden door het Europees Parlement, terwijl de leiders van de natiestaten de werkelijke verkiezingen moeten absolveren. En deze werkelijke verkiezingen weerspiegelen op meer realistische wijze de meningen en gevoelens in de maatschappij.

Het wordt steeds duidelijker merkbaar hoe erg de EU afgescheiden is geraakt van het denken van de burgers van de natiestaten. De vertegenwoordigers van de huidige Europese Commissie zijn óf vast blijven steken in de ideeën over de Europese integratie van rond de eeuwwisseling óf zijn onder de invloed van hun hoge salarissen de holle frasen gaan na papegaaien die hun juiste “Europeanistische” houding moeten uitdrukken.

En zo stromen er vanuit Brussel frasen over de Europese waarden, mensenrechten en ‘meer Europa’. Maar in feite juicht de EU het toe dat sommige lidstaten gemaakte verdragen niet nakomen en het beschermen van de binnengrenzen van Schengen hebben opgegeven. Ze houden zich niet aan de verdragen over het asielrecht. In tegendeel – landen die zich wel aan de verdragen en wetten houden, worden bekritiseerd, beschuldigd van xenofobie en ontkenning van de Europese waarden.

Maar wat het ergste is, is dat de EU-leiding op de huidige crises en serieuze uitdagingen zo onlogisch reageert en precies het tegenovergestelde doet van wat het gezond verstand ingeeft: ondanks het feit dat het Westen genoeg ervaring heeft met de vorming van niet geïntegreerde moslimgemeenschappen die afgesloten zijn van de buitenwereld, gaat de Unie met haar quota meer migranten aantrekken.

Op terroristische aanslagen reageert ze met voorstellen die het houden van legale wapens bemoeilijkt, terwijl geen enkele terroristische aanslag gepleegd is met legale wapens. Het probleem van anderhalf miljoen overwegend illegale moslimmigranten wil de EU oplossen door visumvrij reizen voor 80 miljoen Turkse moslims.

Met elke opeenvolgende verkiezing in de Europese lidstaten is er sprake van een zege van de niet politiek correcte partijen en kandidaten die de toestanden bekritiseren. Meest recent zijn de presidentsverkiezingen in Oostenrijk waar de aanhangers van de oude orde met maar met 0,3% hebben gewonnen.

De voorzitter van de Europese Commissie, Juncker, heeft de Britten gewaarschuwd dat in geval dat zij de EU verlaten “ze worden gezien als deserteurs en: ´The United Kingdom will have to accept being regarded as a third country, which won’t be handled with kid gloves´.”

Het liefst maakt de EU ze het leven tot een hel. En zeg nu zelf, wil je tot de EU blijven behoren die de Britten hun leven tot een hel wil maken?

Bron: http://neviditelnypes.lidovky.cz

Auteur: Tomáš Jirsa

Vertaald uit het Tsjechisch door: Z.B.

https://ejbron.wordpress.com/2016/06/02 ... n-de-hand/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 02, 2016 12:37 am

DE STRAFKAMPEN VAN JUNCKER

Geplaatst op 1 augustus 2016

Afbeelding

De gevaarlijkste crimineel van Europa vertelde vorige week dat de grenzen gewoon open blijven, ongeacht de islam-horror die we nog te verduren krijgen. Op zich al reden genoeg voor een nekschot. Maar hij heeft meer aangekondigd. Bovenop de mosliminvasie van miljoenen ‘vluchtelingen’ wordt er óók een actief migratieprogramma gestart om massa’s ‘gewone’ migranten hierheen te halen. “Het vergroten van de legale migratie naar Europa heeft onze hoogste prioriteit”, aldus Juncker. Hij doelt op moslims uit Afrika.

Omvolking en islamisering in de hoogste versnelling. Ze hebben haast gekregen met de systematische vernietiging van de autochtone bevolking en haar gemeenschappelijke waarden. Omdat steeds meer mensen wakker worden en de weerstand toeneemt, heeft het ‘EU-comité voor Tolerantie’ een Orwelliaanse model-wet gemaakt waar iedereen met gezond verstand voor moet vrezen: ‘De Europese model-wet ter bevordering van tolerantie en de onderdrukking van intolerantie’.

De wet legt ‘tolerantie’ op aan Europese burgers en instellingen door de oprichting van bureaucratische instanties met de bevoegdheid om tolerantie af te dwingen. Dat betekent dictatuur op alle niveaus en het einde van de vrijheid van meningsuiting. Islam-kritiek of ridiculisering van dat achterlijke geloof wordt strafbaar, en omdat het ze menens is, worden interneringskampen opgericht waar ‘intoleranten’ worden ‘heropgevoed’.

Het totalitaire EU-monster laat nu écht zijn tanden zien, de wet bestaat uit 10 secties die samengevat hierop neerkomen:

1. ‘Definities’: Daar staat o.a. dat alle uitingen van onverdraagzaamheid op basis van ‘vooroordelen’ moeten worden geëlimineerd. ‘Tolerantie’ voor de islam wordt verplicht.
2. ‘Doelstelling’: Deze sectie moet ervoor gaan zorgen dat ‘intolerantie’ wordt onderdrukt, ‘hatespeech’ wordt verboden en ‘islamofobie’ gecriminaliseerd.
3. ‘Uitoefening van rechten’: Hiermee wordt geregeld dat moslims nóg minder in de weg wordt gelegd om met hun cultuur de onze te verdringen.
4. ‘Beperkingen’: ‘Het is niet nodig tolerant te zijn voor de intoleranten’. Waarmee ze niet de intolerantie van moslims voor niet-moslims bedoelen, maar precies het tegenovergestelde. De vrijheid van meningsuiting wordt gewurgd.
5. ‘Migranten’: Moslims wordt ‘tolerantie’ gegarandeerd. Collectieve uitzetting van terroristen wordt verboden, maar individuele juridische bijstand verplicht.
6. ‘Implementatie’: De islam krijgt een aparte status en speciale bescherming. Justitiële instanties worden opgericht om toe te zien op naleving en uitvoering van de wet.
7. ‘Strafrechtelijke sancties’: Deze sectie regelt dat ‘intoleranten’ voor hun ‘misdaad’ gedwongen ‘rehabilitatieprogramma’s’ moeten gaan volgen. Waarmee bedoeld wordt dat Juncker strafkampen gaat bouwen waar ze mensen gaan hersenspoelen. Moslims krijgen gratis juridische bijstand om processen aan te spannen tegen ‘islamofoben’.
8. ‘Onderwijs’: ‘Om een klimaat van tolerantie te bevorderen, moeten alle scholen lesprogramma’s ontwikkelen die leerlingen stimuleren diversiteit te accepteren’. Wat niets anders betekent dan verplichte indoctrinatie van kinderen en studenten, die gaan ‘leren’ dat ze van de islam niets te vrezen hebben en omvolking in hun belang is.
9. ‘Massamedia’: Als 8, maar dan geldig voor de programmering van omroepen en de content van kranten. Dus massa-indoctrinatie om onwetendheid te bevorderen middels de verspreiding van leugens en het censureren van waarheden over de islam.
10. ‘Het internet’: Deze sectie hebben ze recent toegevoegd aan de modelwet en moet ervoor gaan zorgen dat stukjes als dit niet meer geschreven en gelezen kunnen worden.

Alleen een nekschot volstaat dus niet voor Juncker en zijn misdadige gevolg. Trek ze eerst aan een strontkar door de Europese straten.

De model-wet: http://ectr.eu/revised-model-law-2015-final
Gatesofvienna: http://gatesofvienna.net
Gatestone: www.gatestoneinstitute.org
Info in het Nederlands: https://ejbron.wordpress.com en http://fubarfubar.blogspot.nl

Door: “Islamofobia Terrorist”

https://ejbron.wordpress.com/2016/08/01 ... n-juncker/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 19019
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor mercator » Di Aug 02, 2016 5:14 pm

Behalve punt 10. zijn al die punten toch al verwezenlijkt?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten