De slechtheid en het verraad van de EU

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 02, 2019 10:39 pm

Europees Parlement: Resolutie aangenomen betreffende schadeloosstelling voor kolonialisme en racisme

Geplaatst op 2 april 2019

Afbeelding

Het Europees Parlement heeft zich met een unieke resolutie beziggehouden, waarin herstelbetalingen voor “misdaden” worden geëist, die gepleegd werden in de periode van het Europees kolonialisme in Afrika.

Verleden week ging het Europees Parlement met een overweldigende meerderheid akkoord met een resolutie, waarin de “EU-parlementariërs de EU en haar lidstaten ertoe oproepen maatregelen te nemen om het structurele racisme, waarmee de mensen van Afrikaanse afkomst in Europa geconfronteerd worden, te bestrijden”, bericht de “Voice of Europe”.

Het Europees Parlement roept de EU, haar instellingen en nationale autoriteiten er nadrukkelijk toe op om “een politiek tegen racisme te ontwikkelen en de discriminatie op de terreinen onderwijs, wonen, gezondheid, strafjustitie, politieke participatie en migratie” te beëindigen.

In de persmededeling over de resolutie proberen de schrijvers hun regressieve wetsvoorstel in het licht van toenemende Afrobische aanvallen te rechtvaardigen. De EU-parlementariërs roepen ertoe op om het racistische, discriminerende en buitenlander-vijandige lijden van de Afro-Europeanen te erkennen, een gepaste bescherming tegen deze ongelijkheden te bieden, ook om te garanderen dat haatmisdaden onderzocht, strafrechtelijk vervolgd en bestraft worden.”

“Bovendien zou er met mensen van Afrikaanse komaf in de huidige financieringsprogramma´s en in het komende meerjarige financiële kader (2021-2027) meer rekening moeten worden gehouden.”

De agenda gaat zelfs nog verder. Zo dient er een einde gemaakt te worden aan de rassenprofilering, omdat “het veelvuldig gebruik van rassenprofielen en etnische profielen bij de strafvervolging, bij maatregelen tegen terrorismebestrijding en controle van de immigratie tot talrijke gewelddadige incidenten en doden zouden leiden, die gedurende de gevangenschap van de kennelijk Afrikaanse migranten optreden.” Aan deze praktijk moet een einde gemaakt worden.

De klap op de vuurpijl van deze resolutie is echter de roep naar schadeloosstelling vanwege misdaden tegen de menselijkheid tijdens het kolonialisme. “De resolutie dient de EU-instellingen en lidstaten ertoe aan te moedigen om onrechtvaardigheden en misdaden tegen de menselijkheid, die in naam van het Europees kolonialisme werden gepleegd, aan te pakken en te corrigeren.” Er worden bijvoorbeeld schadeloosstellingen voorgesteld zoals een openbare verontschuldiging en de teruggave van gestolen kunstvoorwerpen aan de landen van herkomst.

“Het parlement roept de EU-landen er bovendien toe op hun koloniale archieven vrij te geven om zodoende een omvattend perspectief op kolonialisme en slavernij in de curricula te vormen.” Dat zou een nog grotere geïndoctrineerde schuld in het onderwijssysteem tegenover de Europeanen betekenen, omdat in de laatste eeuw niemand uit de huidige maatschappij meer heeft deelgenomen aan deze zaken.

In de resolutie wordt eveneens beweerd dat de in Europa levende Afrikanen “blootstaan aan voortdurende discriminaties en zouden lijden onder diep verankerde negatieve stereotypes.” Er zouden signalen voor bestaan dan “Afro-Europese kinderen op school lagere cijfers krijgen dan hun blanke medeleerlingen. Ook zouden ze veel vaker vroegtijdig de school verlaten.”

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/02 ... n-racisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Do Apr 04, 2019 12:47 am

Het Europees Parlement buigt voor Spaanse druk over Brits Gibraltar

Geplaatst op 3 april 2019

Afbeelding

Woordenspel Raad van Ministers kan opmaat zijn naar afpakken Brits schiereiland in Europa

Het Europees Parlement gaat woensdag stemmen over een tekst die dicht bij het beloven van Gibraltar aan Spanje is. De tekst is bedacht door de Raad van Ministers, waaronder de Nederlandse. Het Europees Parlement heeft zich verzet, maar durft verder verzet niet meer aan, want als de tekst niet wordt aangenomen morgen, zullen de Britten een visum moeten gaan aanvragen voor de EU. En dat betekent dat gedurende twee weken het personenverkeer stilligt.

Dit is wel een van de meest beschamende vertoningen die ik ooit in het Europees Parlement heb gezien. En ik heb scheldpartijen, verdachtmakingen, vervalste stemmingen, microfoon dichtdraaien wegens foute mening, het niet informeren van de oppositie over stemmingen allemaal al meegemaakt.

Maandagmiddag werd de rapporteur (degene die namens het EP onderhandelt met de Raad over wetsvoorstellen) van de brexitvoorstellen gewipt door de christendemocraten en sociaaldemocraten omdat hij een Engelsman is en weigerde de positie van Gibraltar ter discussie te stellen. Het betreft Claude Moraes, een Labourman.

In het kort: als het Verenigd Koninkrijk vertrekt zal er gedurende een tijdje onderhandeld worden over een vrijhandelsverdrag of iets dergelijks, maximaal twee jaar. In die tijd moeten de bedrijven en inwoners van het VK en in de EU wel gewoon kunnen reizen en handelen. Daarvoor zijn een stuk of 15 wetsvoorstellen opgesteld en ondertussen is het meeste ook aangenomen. Op tafel ligt nog wel een voorstel om het VK na hun vertrek op te nemen op een lijst met landen waarvan de inwoners geen visum nodig hebben. Het Europees Parlement was snel klaar met die tekst want er hoefde niet meer in te staan dan: na de brexit wordt het VK toegevoegd aan de lijst met landen die geen visum nodig hebben, als het VK ook voor de EU-landen geen visum vraagt. Die tekst werd aangenomen en omdat het een potentieel politiek verhaal is, werd door de coördinatoren (het presidium van in dit geval de parlementaire justitiecommissie waarvan ik lid ben) besloten om de voorzitter als neutrale figuur rapporteur te maken, en daarmee ook voorzitter van het overleg tussen Raad en EP.

Vervolgens kwamen de Raad en de rapporteur en de schaduwrapporteurs (van iedere politiek groep in het EP één, ik was er bij) bijeen om de uiteindelijke wetstekst af te stemmen. De Raad wilde plotseling expliciet opnemen dat Gibraltar geen onderdeel van het VK is maar een kolonie, dat er in overeenstemming met VN-resoluties moet worden gedekoloniseerd en dat de positie van Gibraltar nu controversieel is. Dat had niets met het onderwerp te maken en was voor iedereen in het EP onacceptabel, behalve de Spaanse leden. De Raad wilde geen enkel alternatief tekstvoorstel accepteren en in een maand tijd werden vijf vergaderingen na een paar minuten weer afgeblazen. Ondertussen werden de Spaanse leden steeds bozer omdat de rapporteur en de schaduwrapporteurs, waaronder ik, niet accepteerden dat het VK de kolonie Gibraltar moet opgeven. De Spanjaarden eisten het vertrek van de rapporteur omdat hij als Engelsman natuurlijk niet toegeeflijk was. Dat is niet waar, hij was volkomen duidelijk in het uitventen van de positie van het EP, mede namens de schaduwrapporteurs.

De nieuwe voorzitter bleek vanochtend neutraal. Voor de zesde keer werd door ons een alternatief tekstvoorstel aangedragen. Dat werd zonder discussie door de Raad van tafel geveegd. De voorzitter vroeg nog af de Raad zich realiseerde dat de Britten nu zullen beseffen dat dit de reden is waarom er een Brexit is? Ja, dat was bekend, en was verder prima.

Ik heb gedurende dit proces vier keer minister Stef Blok en de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland gebeld en gesproken om aan te kaarten dat dit Gibraltarverhaal gevaarlijk is. Ondanks toezeggingen ben ik nooit teruggebeld. Binnenskamers is mij verteld dat alle lidstaten zich realiseren dat de Britten vertrekken, maar dat de Spanjaarden blijven. Daarmee heeft Nederland zich achter de positie van Spanje geschaard. De Raad bevestigde dit vanochtend: alle 27 overblijvende landen staan achter deze positie.

Fijn, zo’n kabinet. Die weten waar hun loyaliteit ligt en waar hun boterham gesmeerd wordt. Ze waren ook al zo’n steun toen de Spaanse politie bejaarden in elkaar knuppelde omdat ze wilden stemmen voor onafhankelijkheid van Catalonië.

https://tpo.nl/2019/04/02/het-europees- ... gibraltar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18522
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor mercator » Do Apr 04, 2019 12:12 pm

Pilgrim schreef:
Europees Parlement: Resolutie aangenomen betreffende schadeloosstelling voor kolonialisme en racisme

Prima, maar dat bedrag dan maar eerst s aftrekken van de fortuinen die wij al aan ontwikkelingshulp in die bodemloze zwarte put hebben gegooid sinds de zwarten onafhankelijk zijn.
En niet te vergeten schadevergoeding voor de duizenden blanken die ze vermoord hebben tijdens hun "vrijheidsstrijd".
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 10, 2019 12:48 am

“Europa”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 27, 2019 12:56 am

EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben

Posted on 08/05/2019

Afbeelding
(Afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

Brussel lijkt eenrichtingsverkeer prima te vinden: Europa moet islamitischer worden, Arabische wereld hoeft niets met onze waarden te doen – In zowel politiek als cultureel opzicht wordt aan de EU vlag stap voor stap de islamitische halve maan van de Arabische Liga toegevoegd.

Op de weinig in het nieuws gekomen eerste topconferentie tussen de Europese Unie en de Arabische Liga (LAS), waar ook premier Rutte aanwezig was, zijn verregaande besluiten gemaakt waar de grootste critici al jaren voor waarschuwen, namelijk dat het beschermen van de islam in Europa en de massa immigratie naar onze landen topprioriteit hebben. Zoals kon worden verwacht maakte de EU geen enkel woord vuil aan de volgens alle mensenrechtenorganisaties grove schendingen in de Arabische wereld van de zogenaamde ‘Europese kernwaarden’. Waarmee nogmaals duidelijk werd hoe er in Brussel werkelijk over die waarden wordt gedacht.

‘In de hele Arabische regio zijn we getuige van een piek in grove mensenrechtenschendingen,’ verklaarde Said Benarbia, programma directeur van de Internationale Commissie van Juristen onlangs. ‘Het gaat onder meer om buitenrechtelijke executies, gedwongen verdwijningen, willekeurige detenties, martelingen en andere slechte behandelingen. De regio heeft dringend behoefte aan een geloofwaardig en onafhankelijk gerechtelijk mechanisme tegen mensenrechtenschendingen, waarvan de overweldigende meerderheid niet wordt aangepakt.’

Sterker nog, in bijna de complete islamitische wereld, van Egypte tot Saudi Arabië en vooral Turkije, zijn journalisten, politieke tegenstanders, al dan niet religieuze andersdenkenden en mensenrechtenactivisten het doelwit van vaak ernstige vervolgingen.

‘EU negeert zijn eigen principes’
Desondanks bagatelliseerde de president van de Europese Raad, Donald Tusk, het grote gat tussen de basisnormen, -waarden en mensenrechten tussen Europa en de Arabische wereld tot enkel ‘verschillen’.

Op de officiële website van de EU werd aangekondigd dat ‘de Europeanen en Arabieren een lange en rijke historie van culturele, economische, commerciële en politieke uitwisselingen hebben... wat bijgedragen heeft aan een sterke relatie tussen de EU en de LAS (League of Arab States).’ Daarom gaan beide blokken ‘nauwer samenwerken om hun gezamenlijke aspiraties te realiseren’.

In de EU-LAS verklaring staat weliswaar te lezen dat ‘alle aspecten van internationale mensenrechtenrechten moeten worden nageleefd,’ maar concrete stappen en maatregelen worden nergens genoemd. Deze zin kan daarom ‘nauwelijks als iets anders worden gezien als het verbloemen van het duidelijke negeren door de EU van zijn eigen principes,’ schrijft journalist-analist Judith Bergman.

Tegengaan islamofobie in EU ‘topprioriteit en cruciaal’
De extreemlinkse globalist en EU-buitenland afgevaardigde Federica Mogherini ging op deze conferentie in Sharm El-Sheikh (Egypte), die op 24 en 25 februari plaatsvond, nog een paar stappen verder dan Tusk. In haar toespraak somde ze vier prioriteiten van het EU-LAS blok op, waarvan er niet één over de mensenrechten in de Arabische wereld ging.

Nee, naast het oprichten van een Palestijnse staat in Israël is het topprioriteit, volgens Mogherini’s woorden zelfs ‘cruciaal’, ‘de diversiteit te bewaren.. (door) het voorkomen van haat in onze samenlevingen, te beginnen met het tegengaan van islamofobie’. Dus vooral op het gebied van het beschermen van de islamitische religie en zijn volgelingen ‘moeten we zeer nauw samenwerken’.

Grove mensenrechtenschendingen Arabische wereld totaal genegeerd
Wellicht had de buitenland’chef’ van de EU, die geen woord vuil maakte aan de enorme problemen die de islamitische massa immigratie in Europa veroorzaakt (criminaliteit, dagelijkse steek’incidenten’, terreur, extremisme, etc.), eens kunnen luisteren naar wat de programma directeur van de Internationale Commissie van Juristen over de grove mensenrechtenschendingen in de Arabische-islamitische wereld te zeggen had over het vrijwel totaal ontbreken van precies die vrijheid –van meningsuiting, van religie, van identiteit- en diversiteit waar Mogherini zo hoog van opgaf.

‘Internationale leiders moeten niet achterover leunen en de agenda’s van deze (rechten schendende) staten volgen,’ aldus Said Benarbia. ‘Dit zal zonder twijfel leiden tot verdere versteviging van hun autoritaire regimes, ten koste van hun slachtoffers.’

Europa gaat steeds meer op islamofascistisch Arabië lijken
De mooie woorden van Brussel blijken wederom in schril contrast staan met de realiteit. Zo is de EU in samenwerking met onder andere Facebook en Google begonnen met het nauwlettend volgen en censureren van (internet)media waar niet de juiste meningen –dus die niet pro-EU, pro-islam en pro-immigratie zijn- worden verkondigd.

Met dit stapsgewijze uitwissen en zelfs criminaliseren van de vrijheid van meningsuiting gaat de EU juist steeds meer op de islamofascistische LAS lijken, in plaats van andersom.

Op 23 mei hebben de Europese burgers een (laatste?) kans om in het stemhokje te laten blijken dat ze niet wensen mee te werken aan deze zoveelste knieval van Brussel voor de Arabieren, waarmee de islamisering van onze landen en culturen nogmaals werd bekrachtigd, beschermd en gepromoot.

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/e ... it-hebben/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 22, 2019 12:58 am

De “vader van Europa”...

Afbeelding

Jean Monnet
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 26, 2019 12:06 am

De EU, die, zo laat onderstaand artikel weten, geschreven door een anonieme vrijmetselaar (een zogenaamde hoge Macon), wordt merendeels geleid door vrijmetselaars, vooral ook dominant aanwezig in de Europese Commissie. Deze briefschrijver bevestigt dat de vrijmetselarij, een wereldwijde organisatie, inderdaad aan Nieuwe Wereld Orde werkt en dat de Nederlandse vrijmetselarij zelfs een vooraanstaande rol in de wereld speelt.

Een stukje uit de brief: “Toen wij (de vrijmetselarij) de macht uit handen wilden hebben van bestaande machtshebbers, hebben wij mensen van bestaande machtsblokken losgeweekt met het individualisme. Nu wij de macht hebben, is het individualisme een gevaar geworden voor ons. Mede om die reden worden de rechten van de (individuele) burgers beperkt en zaaien we angst onder de bevolking om zodoende ook groepssaamhorigheid en gehoorzaamheid te creëren”.
http://deburchtsion.blogspot.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/25 ... -internet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 10, 2019 12:28 am

Gelekte documenten: EU pompt belastinggeld in mensensmokkelaars die migranten naar Europa brengen

By Redactie World Unity on sep 9, 2019

Afbeelding

De Europese Unie heeft de migratiecrisis in Europa verergerd door corrupte Libische kustwachters te financieren waarvan Brussel wist dat ze samenwerkten met mensensmokkelaars. Dat blijkt uit gelekte documenten.

Grote sommen belastinggeld stroomden naar de Noord-Afrikaanse kustwacht, zelfs nadat duidelijk was geworden dat zij samenwerkte met bendes die migranten naar Europa smokkelen.

Vertrouwelijke documenten van de European External Action Service (EEAS) laten zien dat Brusselse functionarissen op de hoogte waren van het feit dat sommige Libische kustwachters werden betaald door smokkelaars om migranten naar Europa te vervoeren.

De stukken, waar Politico de hand op heeft weten te leggen, tonen aan dat EU-functionarissen wisten dat de smokkelaars werden geholpen door de Libische kustwacht.

Bronnen: Express

http://www.worldunity.me/gelekte-docume ... a-brengen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38631
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Mahalingam » Di Sep 10, 2019 11:54 am

Over de invloed van de EU maatregelen op mijn leven.

In mijn jonge jaren kreeg ik een girorekening. Alles ging met overschrijvingsformulieren en bankcheques. Kontanten ophalen in het postkantoor waarvan er toen vele waren.
En toen kwam het internet. Je typt naam/wachtwoord in en als je met geld ging stoeien dan werd om een TAN-code gevraagd. Die stond op een papieren lijst die je kreeg.
Dit was en is nog steeds een veilige methode.
Maar de EU heeft in haar wijsheid besloten dat het anders moet. Nog veiliger zogezegd.
En nu zit ik opgescheept met een apparaatje met een oogje dat ik op mijn kleurenscherm moet richten waar hij dan en zgn. Q-code (gekleurde vierkantjes) ziet.
Extra gedoe en ik moet drie maal zoveel getalletjes intoetsen. Vooruitgang volgens EU-normen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Ariel » Di Sep 10, 2019 1:47 pm

Mahalingam schreef:En nu zit ik opgescheept met een apparaatje met een oogje dat ik op mijn kleurenscherm moet richten waar hij dan en zgn. Q-code (gekleurde vierkantjes) ziet.


Ik wil ook zo'n apparaatje... :cry:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38631
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Mahalingam » Di Sep 10, 2019 2:56 pm

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Ariel » Di Sep 10, 2019 4:10 pm

:no1: Wij hebben geen ING rekening.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Wo Sep 11, 2019 7:19 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De slechtheid en het verraad van de EU

Berichtdoor Pilgrim » Wo Sep 11, 2019 10:09 pm

Het zogenaamde Pact van Marrakesh is toch bindend en een inlegvelletje verandert daar niets aan. Dat was de zoveelste leugen uit Den Haag… De volgende vloedgolf van immigranten komt eraan en mijns inziens is het misdadig dat de Nederlandse regering de grenzen nog openlaat en blijft doorgaan met het binnenhalen van mensen die zeer waarschijnlijk voor problemen gaan zorgen.

In onderstaand artikel staat dat op 26 maart de resolutie is aangenomen die oproept om een antiracistisch EU-beleid te ontwikkelen, kritiek niet toestaat en de migratie van Afrikanen naar Europa promoot. Salvini is door Merkel, die telefoneerde met premier Conte, die Merkel had gevraagd om hulp om Salvini kwijt te raken, opzij gezet. De opgenomen video staat in het artikel.
https://dieunbestechlichen.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/11 ... nederland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten