Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 07, 2019 12:18 am

Salvini weg – meer bootmigranten bereiken Italië

Geplaatst op 6 november 2019

Afbeelding
Migranten op het Italiaanse eiland Lampedusa.

Nauwelijks zit de LEGA van Matteo Salvini niet meer in de Italiaanse regering, of het aantal bootmigranten uit Afrika neemt weer duidelijk toe.

Zoals het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken (vroeger geleid door de chef van de LEGA, Matteo Salvini) meedeelt, neemt het aantal bootmigranten uit Afrika weer duidelijk toe. Blijkbaar is de migratievriendelijke instelling van de nieuwe Italiaanse leiding nu overal bekend geworden.

Nadat voor het eerst in september het aantal bootmigranten hoger zou zijn geweest dan in dezelfde maand vorig jaar, zou dit nu ook het geval geweest zijn in oktober. In oktober zouden dientengevolge 2015 mensen zijn aangekomen, in dezelfde maand vorig jaar zouden dat er nog 1007 geweest zijn. In september werden volgens de gegevens van het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken 2498 nieuwkomers geregistreerd en zodoende eveneens beduidend meer dan in dezelfde maand vorig jaar, toen er 947 aankwamen, aldus de “Welt”.

Dit jaar kwamen er volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (OIM) ongeveer 47.000 mensen via de oostelijke route door de Egeïsche Zee aan in Griekenland, in Italië waren het er slechts 9650. Sinds in het jaar 2017 de samenwerking met de Libische kustwacht uitgebreid en de redding op zee door de staat verminderd werd, komen er veel minder mensen overzee naar Italië en komen er daarbij minder om het leven.

Ook al zijn de actuele cijfers voor Italië duidelijk lager dan in de jaren 2016 en 2017, toch kun je een kentering waarnemen. Hoelang zal het vermoedelijk nog duren tot er weer honderdduizenden mensen op weg gaan naar Italië?

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/06 ... en-italie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15768
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Nov 07, 2019 2:58 pm

POLITIEK IS SMERIG EN VAAK MISDADIG

Nederlandse oorlogsmisdaden
Om hiermee te beginnen. Denk aan de verschillende bombardementen op onschuldige burgers met onnoemelijk veel leed tot gevolg die in opdracht van ons Ministerie van Oorlog Defensie zijn uitgevoerd. Hitler putte net zo goed uit zijn goede bedoelingen om zijn oorlogsstrapatsen te verdedigen. Hitler had met zijn SS en nazi-achterban een missie te vervullen. Ook onze regering beschikt over genoeg open-deur-intrappende tekstuitleg om haar oorlogsdaden te rechtvaardigen en als 'missie' te bestempelen, waarmee de Herodes-politici hun handen vervolgens in onschuld mogen wassen.
Wat zich in alle moslimlanden afspeelt, daar hebben wij ons niet mee te bemoeien. Als we zo graag moslim willen aanvallen om ze te beletten hier naar toe te komen . . . We moeten uit de EU. Onze grenzen moet dicht. Het bombarderen van onschuldige moslims in moslimlanden die NIET IN OORLOG ZIJN MET ONS, nodigt uit tot 'aanvaardbare' islamitische terreuraanslagen op westerse doelen.

De smerige Nederlandse politieke machthebbers manifesteren zich als weerzinwekkende laffe hyena's die op de maat dansen van het Brusselse commando met op de achtergrond het domme smoelwerk van dat mens Merkel, alles georkestreerd en goed bevonden vanuit Amerika. Het meest terroristische gevaarlijke krankzinnige land is Saoedi-Arabië. Dat land wordt op alle mogelijke manieren ontzien. Omdat Amerika nu eenmaal door Brussel bewonderd wordt om zijn vredelievende politieke inzet voor een 'vrije' wereld. Daarentegen en ondertussen wordt er niets aan gelegen gelaten om Iran te belasteren. Maar tot een 'vredesmissie' overgaan zonder geweld wil maar niet lukken.

Nederlandse politieke smerigheid
Dag in dag uit kon men op de Nederlandse tv 'genieten' van de zogenaamde bootvluchtelingen uit Afrika en de landelijke vluchtstroom uit het oosten. Al die vluchtelingen waren op weg naar het verkrijgen van het Nederlandse paspoort. En bijna alle vluchtende asieleisers - want dat recht heeft iedereen tot en met de grootste misdadiger (!) - waren MANNEN. Zwarte enge gezonde kerels zonder vrouw of kind. De meeste uit Syrië afkomstige parasieten op onze samenleving lieten vrouw en kinderen achter. Ehhh . . . in leven bedreigend oorlogsgebied? Zonder bescherming?

Wat denkt de Nederlandse staat dat die testosteron-kerels vervolgens hier gaan doen? Op hun kamer, drie keer per dag aan hun hun zwarte lul trekken? Wij weten beter. Zij lopen hitsig hijgend met het kwijl uit hun mond achter de Nederlandse op straat los lopende vrouwen aan. Gebeurt dat in het donker, dan zijn zij overtuigd dat men met 'hoeren' te maken heeft die gratis zijn. Maar misschien heb ik het mis en beleeft de zwarte en islamitische man voldoende bevrediging met het rukken aan zijn penis, en voorkomt hiermee - slim als hij is - met justitie in aanraking te komen waarmee hij zijn Nederlandse te verkrijgen paspoort veilig stelt. Dan is het nog een kwestie van tijd om de hele moslimfamilie hier naar toe te halen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 15, 2019 3:23 am

Merkel en Conte: EU-landen moeten meer vluchtelingen opnemen

Geplaatst op 14 november 2019

Afbeelding

De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de Italiaanse minister-president Giuseppe Conte hebben meer ondersteuning van Europese landen bij de opname van immigranten “geëist. “Bij de migranten is een Europese samenwerking nodig”, zei Conte volgens de Italiaanse media afgelopen maandag in Rome.

Hij bedankte Merkel en de Duitse regering voor de hulp bij de vluchtelingenopname. “Als we het over de gevoeligheid met betrekking tot de verdeling hebben, dan is Duitsland een land dat vooraan staat.”

Italië en Duitsland zouden moeten samenwerken “om recht te doen aan de gezamenlijke Europese verantwoordelijkheid” en de burgers gepaste antwoorden te geven, vulde Conte aan. De beide landen zouden moeten proberen om “intolerantie en de splijtende krachten in de EU niet groter te maken.”

Middellandse Zeelanden niet in de steek kunnen laten
Merkel benadrukte de nauwe bilaterale samenwerking, ook al zou deze nog uitgebreid kunnen worden. Ze prees de voorlopige principeovereenkomst met Frankrijk, Italië en Malta over de verdeling van Middellandse Zeevluchtelingen. “We kunnen niet schip na schip steeds opnieuw met elkaar over deze dingen discussiëren. Maar er is nog veel te doen, dat wil ik heel duidelijk zeggen, om werkelijk een faire taakverdeling in heel Europa te krijgen”, benadrukte de bondskanselier volgens de “Tagesschau”.

Zij zou van mening zijn “dat we die landen, die aan de zeeën liggen, die de maritieme Schengen-buitengrens vormen, niet in de steek kunnen laten.” Ze zegde Conte daarom ondersteuning toe bij de coöperatie met Libië. De opleiding van de Libische kustwacht zou heel belangrijk zijn.

EU-toetredingsproces van Albanië en Noord-Macedonië
Bovendien waren beide regeringschefs het er over eens dat enkele landen meer in de NAVO zouden moeten meedoen en dat het EU-toetredingsproces van Albanië en Noord-Macedonië bespoedigd zou moeten worden. Bovendien prezen ze de bankenunie als een belangrijk doel.

Bij de ontmoeting in Rome ging het om Merkels eerste samenkomst met Conte sinds deze de nieuwe regering bestaande uit de sociaaldemocratische “Partito Democratico” en de links-populistische “Vijfsterrenbeweging” aanvoert. Daarvoor was Conte minister-president van een coalitie bestaande uit de “Vijfsterrenbeweging” en de immigratie-kritische “LEGA” van partijchef Matteo Salvini.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/14 ... n-opnemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Nov 18, 2019 7:04 pm

Italiaanse Centrale Bank zegt dat komende 10 jaar 230 miljoen migranten naar Europa komen

Posted on 18/11/2019

Afbeelding
Ruimte, (land)bouwgrond en geld zat in ons land voor miljoenen van hen... toch? Afbeelding: (2).

Als dit aantal waarheid wordt kan Nederland er 7,8 miljoen migranten ( = linkse kiezers) bijkrijgen

De gouverneur van de Italiaanse Centrale Bank, Ignazio Visco, heeft afgelopen vrijdag tijdens een toespraak in de Universiteit van Cagliari gezegd dat er tussen 2020 en 2030 maar liefst 230 miljoen migranten naar Europa kunnen komen. Desondanks is die gigantische toestroom volgens hem niet voldoende om ‘de aanzienlijke vermindering van de beroepsbevolking’ te stoppen. Daarmee gaf hij impliciet aan dat het overgrote deel van alle migranten nooit zal werken, maar rechtstreeks in de sociale zekerheid zal verdwijnen, die vervolgens compleet opgeblazen wordt.

De beroepsbevolking in Europa daalt in de komende 25 jaar met bijna 30 miljoen, waarvan 6 miljoen in Italië, beweerde Visco. Maar zelfs als deze cijfers zouden kloppen, dan nog wordt die vermindering bijna 8 keer overtroffen door het aantal migranten dat uit Afrika en Azië naar Europa wil komen.

Geld voor gepensioneerden of migranten?
Volgens de VN zal de beroepsbevolking in Afrika juist met 570 miljoen mensen stijgen, en in Azië met 290 miljoen. ‘De daaruit volgende druk op migratie zal zeer sterk zijn... Bovendien zetten de demografische trends in de ontwikkelde landen de publieke financiën onder druk... De verouderende bevolking zorgt dat er meer geld wordt uitgegeven aan pensioenen en gezondheidszorg, en als alle andere dingen gelijk blijven zorgt dat voor een hoger tekort en meer schuld.’

Nederland: minstens 7,8 miljoen migranten erbij
230 miljoen migranten erbij betekent een bevolkingstoename in de EU met bijna 45%. Passen we dat percentage op top-immigratieland Nederland toe, dan krijgen we er minstens 7,8 miljoen mensen bij. Ruimte zat, toch? Als de helft van de Nederlandse boeren eenmaal zijn weggesaneerd, zoals vooral D66 en GroenLinks willen, zal er straks ongetwijfeld weer volop op al die vrijgekomen gronden gebouwd mogen worden. Er zijn nog lege plekken genoeg in dit land voor al die nieuwe huizen en moskeeën: het Groene Hart, de Betuwe, de Peel, Drenthe, de Veluwe, Zeeland – onze bossen worden niet voor niets als biomassa verstookt in de huidige kolencentrales.

En 230 miljoen migranten, waarvan –op basis van de cijfers en ervaringen van de afgelopen 5 jaar- zo’n 70% tot 80% permanent aan het uitkeringen- en toeslageninfuus zullen worden gelegd, kosten géén extra geld, meneer Visco? Om over de aangetoonde impact op de publieke veiligheid, waar steeds meer geld voor nodig is, maar te zwijgen?

Volgens Britse Labour Partij niet 25%, maar 75% minder inkomen
Om zijn verhaal te kunnen verkopen moest de gouverneur natuurlijk ook het bekende extreemlinkse dogmatische stokpaardje ‘klimaatverandering’ erbij halen. Hij waarschuwde dat deze ‘crisis’ ervoor kan zorgen dat in het jaar 2100 het gemiddelde wereldwijde inkomen per persoon een kwart lager zal zijn vergeleken bij het niveau dat anders bereikt had kunnen worden. (1)

Die fictieve vermindering met 25% zal overigens nog niets zijn vergeleken bij de totale instorting van het inkomen indien alle geplande en reeds besloten klimaatmaatregelen de komende jaren worden doorgevoerd. De sociaaldemocratische Labour Partij (de Britse PvdA) heeft het volk al letterlijk een inkomensvermindering van 75% aangezegd om ‘klimaatverandering’ te bestrijden.

Lees: om de komst van miljoenen migranten = nieuwe kiezers voor links te kunnen bekostigen. Labour leider Jeremy Corbyn, een rabiate pro-islamitische antisemiet, beloofde in september dat als hij premier wordt hij migranten onbeperkt en zonder controle zal toelaten, en hen meteen stemrecht zal geven.

Xander

(1) Info Migrants via Mannikos Blog
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/i ... opa-komen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten