Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 07, 2019 12:18 am

Salvini weg – meer bootmigranten bereiken Italië

Geplaatst op 6 november 2019

Afbeelding
Migranten op het Italiaanse eiland Lampedusa.

Nauwelijks zit de LEGA van Matteo Salvini niet meer in de Italiaanse regering, of het aantal bootmigranten uit Afrika neemt weer duidelijk toe.

Zoals het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken (vroeger geleid door de chef van de LEGA, Matteo Salvini) meedeelt, neemt het aantal bootmigranten uit Afrika weer duidelijk toe. Blijkbaar is de migratievriendelijke instelling van de nieuwe Italiaanse leiding nu overal bekend geworden.

Nadat voor het eerst in september het aantal bootmigranten hoger zou zijn geweest dan in dezelfde maand vorig jaar, zou dit nu ook het geval geweest zijn in oktober. In oktober zouden dientengevolge 2015 mensen zijn aangekomen, in dezelfde maand vorig jaar zouden dat er nog 1007 geweest zijn. In september werden volgens de gegevens van het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken 2498 nieuwkomers geregistreerd en zodoende eveneens beduidend meer dan in dezelfde maand vorig jaar, toen er 947 aankwamen, aldus de “Welt”.

Dit jaar kwamen er volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (OIM) ongeveer 47.000 mensen via de oostelijke route door de Egeïsche Zee aan in Griekenland, in Italië waren het er slechts 9650. Sinds in het jaar 2017 de samenwerking met de Libische kustwacht uitgebreid en de redding op zee door de staat verminderd werd, komen er veel minder mensen overzee naar Italië en komen er daarbij minder om het leven.

Ook al zijn de actuele cijfers voor Italië duidelijk lager dan in de jaren 2016 en 2017, toch kun je een kentering waarnemen. Hoelang zal het vermoedelijk nog duren tot er weer honderdduizenden mensen op weg gaan naar Italië?

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/06 ... en-italie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16198
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Nov 07, 2019 2:58 pm

POLITIEK IS SMERIG EN VAAK MISDADIG

Nederlandse oorlogsmisdaden
Om hiermee te beginnen. Denk aan de verschillende bombardementen op onschuldige burgers met onnoemelijk veel leed tot gevolg die in opdracht van ons Ministerie van Oorlog Defensie zijn uitgevoerd. Hitler putte net zo goed uit zijn goede bedoelingen om zijn oorlogsstrapatsen te verdedigen. Hitler had met zijn SS en nazi-achterban een missie te vervullen. Ook onze regering beschikt over genoeg open-deur-intrappende tekstuitleg om haar oorlogsdaden te rechtvaardigen en als 'missie' te bestempelen, waarmee de Herodes-politici hun handen vervolgens in onschuld mogen wassen.
Wat zich in alle moslimlanden afspeelt, daar hebben wij ons niet mee te bemoeien. Als we zo graag moslim willen aanvallen om ze te beletten hier naar toe te komen . . . We moeten uit de EU. Onze grenzen moet dicht. Het bombarderen van onschuldige moslims in moslimlanden die NIET IN OORLOG ZIJN MET ONS, nodigt uit tot 'aanvaardbare' islamitische terreuraanslagen op westerse doelen.

De smerige Nederlandse politieke machthebbers manifesteren zich als weerzinwekkende laffe hyena's die op de maat dansen van het Brusselse commando met op de achtergrond het domme smoelwerk van dat mens Merkel, alles georkestreerd en goed bevonden vanuit Amerika. Het meest terroristische gevaarlijke krankzinnige land is Saoedi-Arabië. Dat land wordt op alle mogelijke manieren ontzien. Omdat Amerika nu eenmaal door Brussel bewonderd wordt om zijn vredelievende politieke inzet voor een 'vrije' wereld. Daarentegen en ondertussen wordt er niets aan gelegen gelaten om Iran te belasteren. Maar tot een 'vredesmissie' overgaan zonder geweld wil maar niet lukken.

Nederlandse politieke smerigheid
Dag in dag uit kon men op de Nederlandse tv 'genieten' van de zogenaamde bootvluchtelingen uit Afrika en de landelijke vluchtstroom uit het oosten. Al die vluchtelingen waren op weg naar het verkrijgen van het Nederlandse paspoort. En bijna alle vluchtende asieleisers - want dat recht heeft iedereen tot en met de grootste misdadiger (!) - waren MANNEN. Zwarte enge gezonde kerels zonder vrouw of kind. De meeste uit Syrië afkomstige parasieten op onze samenleving lieten vrouw en kinderen achter. Ehhh . . . in leven bedreigend oorlogsgebied? Zonder bescherming?

Wat denkt de Nederlandse staat dat die testosteron-kerels vervolgens hier gaan doen? Op hun kamer, drie keer per dag aan hun hun zwarte lul trekken? Wij weten beter. Zij lopen hitsig hijgend met het kwijl uit hun mond achter de Nederlandse op straat los lopende vrouwen aan. Gebeurt dat in het donker, dan zijn zij overtuigd dat men met 'hoeren' te maken heeft die gratis zijn. Maar misschien heb ik het mis en beleeft de zwarte en islamitische man voldoende bevrediging met het rukken aan zijn penis, en voorkomt hiermee - slim als hij is - met justitie in aanraking te komen waarmee hij zijn Nederlandse te verkrijgen paspoort veilig stelt. Dan is het nog een kwestie van tijd om de hele moslimfamilie hier naar toe te halen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 15, 2019 3:23 am

Merkel en Conte: EU-landen moeten meer vluchtelingen opnemen

Geplaatst op 14 november 2019

Afbeelding

De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de Italiaanse minister-president Giuseppe Conte hebben meer ondersteuning van Europese landen bij de opname van immigranten “geëist. “Bij de migranten is een Europese samenwerking nodig”, zei Conte volgens de Italiaanse media afgelopen maandag in Rome.

Hij bedankte Merkel en de Duitse regering voor de hulp bij de vluchtelingenopname. “Als we het over de gevoeligheid met betrekking tot de verdeling hebben, dan is Duitsland een land dat vooraan staat.”

Italië en Duitsland zouden moeten samenwerken “om recht te doen aan de gezamenlijke Europese verantwoordelijkheid” en de burgers gepaste antwoorden te geven, vulde Conte aan. De beide landen zouden moeten proberen om “intolerantie en de splijtende krachten in de EU niet groter te maken.”

Middellandse Zeelanden niet in de steek kunnen laten
Merkel benadrukte de nauwe bilaterale samenwerking, ook al zou deze nog uitgebreid kunnen worden. Ze prees de voorlopige principeovereenkomst met Frankrijk, Italië en Malta over de verdeling van Middellandse Zeevluchtelingen. “We kunnen niet schip na schip steeds opnieuw met elkaar over deze dingen discussiëren. Maar er is nog veel te doen, dat wil ik heel duidelijk zeggen, om werkelijk een faire taakverdeling in heel Europa te krijgen”, benadrukte de bondskanselier volgens de “Tagesschau”.

Zij zou van mening zijn “dat we die landen, die aan de zeeën liggen, die de maritieme Schengen-buitengrens vormen, niet in de steek kunnen laten.” Ze zegde Conte daarom ondersteuning toe bij de coöperatie met Libië. De opleiding van de Libische kustwacht zou heel belangrijk zijn.

EU-toetredingsproces van Albanië en Noord-Macedonië
Bovendien waren beide regeringschefs het er over eens dat enkele landen meer in de NAVO zouden moeten meedoen en dat het EU-toetredingsproces van Albanië en Noord-Macedonië bespoedigd zou moeten worden. Bovendien prezen ze de bankenunie als een belangrijk doel.

Bij de ontmoeting in Rome ging het om Merkels eerste samenkomst met Conte sinds deze de nieuwe regering bestaande uit de sociaaldemocratische “Partito Democratico” en de links-populistische “Vijfsterrenbeweging” aanvoert. Daarvoor was Conte minister-president van een coalitie bestaande uit de “Vijfsterrenbeweging” en de immigratie-kritische “LEGA” van partijchef Matteo Salvini.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/14 ... n-opnemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Nov 18, 2019 7:04 pm

Italiaanse Centrale Bank zegt dat komende 10 jaar 230 miljoen migranten naar Europa komen

Posted on 18/11/2019

Afbeelding
Ruimte, (land)bouwgrond en geld zat in ons land voor miljoenen van hen... toch? Afbeelding: (2).

Als dit aantal waarheid wordt kan Nederland er 7,8 miljoen migranten ( = linkse kiezers) bijkrijgen

De gouverneur van de Italiaanse Centrale Bank, Ignazio Visco, heeft afgelopen vrijdag tijdens een toespraak in de Universiteit van Cagliari gezegd dat er tussen 2020 en 2030 maar liefst 230 miljoen migranten naar Europa kunnen komen. Desondanks is die gigantische toestroom volgens hem niet voldoende om ‘de aanzienlijke vermindering van de beroepsbevolking’ te stoppen. Daarmee gaf hij impliciet aan dat het overgrote deel van alle migranten nooit zal werken, maar rechtstreeks in de sociale zekerheid zal verdwijnen, die vervolgens compleet opgeblazen wordt.

De beroepsbevolking in Europa daalt in de komende 25 jaar met bijna 30 miljoen, waarvan 6 miljoen in Italië, beweerde Visco. Maar zelfs als deze cijfers zouden kloppen, dan nog wordt die vermindering bijna 8 keer overtroffen door het aantal migranten dat uit Afrika en Azië naar Europa wil komen.

Geld voor gepensioneerden of migranten?
Volgens de VN zal de beroepsbevolking in Afrika juist met 570 miljoen mensen stijgen, en in Azië met 290 miljoen. ‘De daaruit volgende druk op migratie zal zeer sterk zijn... Bovendien zetten de demografische trends in de ontwikkelde landen de publieke financiën onder druk... De verouderende bevolking zorgt dat er meer geld wordt uitgegeven aan pensioenen en gezondheidszorg, en als alle andere dingen gelijk blijven zorgt dat voor een hoger tekort en meer schuld.’

Nederland: minstens 7,8 miljoen migranten erbij
230 miljoen migranten erbij betekent een bevolkingstoename in de EU met bijna 45%. Passen we dat percentage op top-immigratieland Nederland toe, dan krijgen we er minstens 7,8 miljoen mensen bij. Ruimte zat, toch? Als de helft van de Nederlandse boeren eenmaal zijn weggesaneerd, zoals vooral D66 en GroenLinks willen, zal er straks ongetwijfeld weer volop op al die vrijgekomen gronden gebouwd mogen worden. Er zijn nog lege plekken genoeg in dit land voor al die nieuwe huizen en moskeeën: het Groene Hart, de Betuwe, de Peel, Drenthe, de Veluwe, Zeeland – onze bossen worden niet voor niets als biomassa verstookt in de huidige kolencentrales.

En 230 miljoen migranten, waarvan –op basis van de cijfers en ervaringen van de afgelopen 5 jaar- zo’n 70% tot 80% permanent aan het uitkeringen- en toeslageninfuus zullen worden gelegd, kosten géén extra geld, meneer Visco? Om over de aangetoonde impact op de publieke veiligheid, waar steeds meer geld voor nodig is, maar te zwijgen?

Volgens Britse Labour Partij niet 25%, maar 75% minder inkomen
Om zijn verhaal te kunnen verkopen moest de gouverneur natuurlijk ook het bekende extreemlinkse dogmatische stokpaardje ‘klimaatverandering’ erbij halen. Hij waarschuwde dat deze ‘crisis’ ervoor kan zorgen dat in het jaar 2100 het gemiddelde wereldwijde inkomen per persoon een kwart lager zal zijn vergeleken bij het niveau dat anders bereikt had kunnen worden. (1)

Die fictieve vermindering met 25% zal overigens nog niets zijn vergeleken bij de totale instorting van het inkomen indien alle geplande en reeds besloten klimaatmaatregelen de komende jaren worden doorgevoerd. De sociaaldemocratische Labour Partij (de Britse PvdA) heeft het volk al letterlijk een inkomensvermindering van 75% aangezegd om ‘klimaatverandering’ te bestrijden.

Lees: om de komst van miljoenen migranten = nieuwe kiezers voor links te kunnen bekostigen. Labour leider Jeremy Corbyn, een rabiate pro-islamitische antisemiet, beloofde in september dat als hij premier wordt hij migranten onbeperkt en zonder controle zal toelaten, en hen meteen stemrecht zal geven.

Xander

(1) Info Migrants via Mannikos Blog
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/i ... opa-komen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Dec 06, 2019 11:07 pm

WYNIA’s WEEK: Populismeangst drijft het Europese migratiebeleid
6 dec. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 07, 2019 1:40 am

Duitsland presenteert plan om EU lidstaten te dwingen migranten binnen te halen

Posted on 06/12/2019

Afbeelding
Kroatië: Agent te paard begeleidt de zoveelste groep met honderden migranten richting Duitsland, Frankrijk, Nederland en Zweden. (Afbeelding: (2)).

Plan voor nieuw EU Asiel Agentschap bevat geen enkele maatregel voor terugsturen illegale migranten, dus ‘iedereen die wil mag komen’ wordt officieel beleid – Oost Europese Visegrad landen blijven weigeren mee te werken aan eigen ondergang

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer heeft een plan gepresenteerd om het Europese asielsysteem te hervormen. Het komt er kortgezegd op neer dat Europa de rode loper voor onbeperkte aantallen migranten moet uitrollen, en lidstaten die dat weigeren zwaar worden gestraft. Het zal niet hoeven worden uitgelegd dat de EU positief heeft gereageerd op Seehofers federalistische Umvolkungsproject.

Seehofer presenteerde zijn voorgestelde hervorming van het Common European Asylum System (CEAS) aan de nieuwe president van de Europese Commissie, zijn landgenoot Ursula van der Leyen. Zij zal in februari 2020 het officiële EU immigratieplan presenteren, waarna ‘gidsland’ Duitsland vanaf juli met de uitvoering kan beginnen als het land 6 maanden lang voorzitter is van de Europese Raad.

Een nieuw op te richten EU-organisatie, te weten het Europese Unie Agentschap voor Asiel (EUAA), moet de regels van Dublin, die vereisen dat migranten in het eerste EU-land waar ze aankomen asiel moeten aanvragen, vervangen. Italië en Griekenland klagen al jaren dat zij hierdoor het grootste deel van de migrantenstroom uit Afrika en het Midden Oosten voor hun rekening moesten nemen, en pleiten daarom dat de migranten ‘eerlijk’ over de andere lidstaten worden verdeeld. Bovendien blijkt slechts 3% van alle migranten teruggestuurd te worden naar het land van binnenkomst.

Hongarije: ‘Dit besluit zet de veiligheid en toekomst van Europa op het spel’
In 2015 besloot de EU al dat 160.000 migranten in Italië en Griekenland over de rest van het blok moesten worden verdeeld. De lidstaten in Centraal en Oost Europa kregen de opdracht 15.000 migranten toe te laten. Tsjechië, Hongarije, Roemenië en Slowakije stemden tegen dit plan, maar werden desondanks verplicht het uit te voeren.

In september 2017 oordeelde het Europese Gerechtshof dat de Europese Commissie het recht heeft om de lidstaten te bevelen om migranten toe te laten, en dat verzet hiertegen illegaal is. Hongarije en Slowakije wezen er met steun van Polen op dat de EU hiermee (weer) zijn eigen regels brak en ver over zijn vastgelegde bevoegdheden ging.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó noemde het oordeel zelfs ‘schandalig en onverantwoordelijk’, en ‘in strijd met de belangen van de Europese landen, inclusief Hongarije. Het besluit zet de veiligheid van heel Europa op het spel, en ook de toekomst van Europa.’

‘Zware straffen’ voor landen die zich niet laten overspoelen en islamiseren
In november van dit jaar bleek dat van de 160.000 migranten er ‘maar’ 34.705 over de EU waren verspreid, en dat 75% van alle migranten in slechts 5 landen terecht komt. Daarom riepen Frankrijk en Duitsland op om een nieuw automatisch asielsysteem in te voeren, waarmee lidstaten die weigeren deel te nemen aan het systeem, dat de islamisering van de Europa in een nog hogere versnelling zal zetten, ‘zwaar worden gestraft.’

EU commissaris voor de Promotie van de Europese Manier van Leven, Margarita Schinas, toonde zich een groot voorstander van het plan, dat, indien uitgevoerd, feitelijk zal neerkomen op de ‘promotie van de Afrikaanse en Islamitische manier van leven’ in Europa.

Het nieuwe asielsysteem moet namelijk permanent worden, en niet beperkt blijven tot noodsituaties. In Seehofers voorstel staat helemaal niets over het terugsturen van illegale migranten – dat wordt nu al amper gedaan, en zal straks helemaal niet meer het geval zijn. Zoals we al vaker schreven: iedereen die maar wil zal naar Europa mogen komen, ook al zal dat waarschijnlijk nooit letterlijk zo worden gezegd.

De Italiaanse Centrale Bank waarschuwde onlangs dat dit betekent dat er de komende 10 jaar 230 miljoen migranten naar de EU zullen worden gehaald. Als die naar inwonertal worden verdeeld, komen er bijna 4 miljoen in Nederland terecht. Mogelijk worden het er veel meer, want Nederland behoort al jaren tot de top immigratielanden van de EU (immers: meer dan genoeg geld en open plekken zoals het Groene Hart, de noordelijke provincies, Zeeland, de Veluwe, de voor biomassa gekapte bossen, waar flink wat nieuwe steden kunnen worden gebouwd...).

‘Wij staan op ons recht zelf te beslissen wie wij toelaten en met wie wij willen samenleven’
De Tsjechische premier Andrej Babis is juist mordicus tegenstander. ‘Wij verwerpen illegale migratie fundamenteel. Wij verwerpen ook dat het smokkelbendes wordt toegestaan te bepalen wie er in Europa gaat leven. Wij verwerpen quota’s, en ik ben verbaasd dat deze zaak opnieuw is teruggekeerd naar de onderhandelingstafel. Ik hoop dat de nieuwe Europese Commissie dit gaat stoppen.’

Zijn minister van BiZa Jan Hamácek zei dat Tsjechië met de andere drie Visegrad landen, te weten Hongarije, Polen en Slowakije, gaat overleggen over een gezamenlijk standpunt. De Hongaarse minister van BuZa verklaarde in ieder geval nooit te zullen buigen voor de druk van de EU:

‘Het standpunt van de V4 is duidelijk. Wij zijn niet bereid illegale migranten in Centraal Europa toe te laten. Het succes en de veiligheid van Centraal Europa is te danken aan ons vastberaden anti-immigratie beleid, wat in stand zal blijven. Daarom is Centraal Europa vandaag een van de meest succesvolle regio’s van de EU, en de motor van groei. Wij tolereren geen enkele soort van druk, en wij Hongaren staan op ons recht om zelf te beslissen wie wij tot ons land toelaten, en met wie wij willen samenleven.’

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur régine debatty, bron Europe refugees, Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license

https://www.xandernieuws.net/algemeen/d ... -te-halen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19687
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor King George » Za Dec 07, 2019 2:15 pm

Het valt echt te hopen dat de Oosteuropese landen waar ze realistischer inzake massaïmmigratie en de Islam(isering) zijn hun rug recht houden. Hun strijd is onze strijd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 10, 2019 6:50 pm

Europa heeft 50 miljoen immigranten nodig, zo zei Jean-Paul Delevoye, hoge commissaris voor pensioenen in Frankrijk tijdens een meeting met jongeren in het Franse Créteil. Dat zou nodig zijn om de economische machine in stand te houden, de werkende bevolking in 2050... Mijns inziens doelende op de Europeanen die hier geboren zijn, want het overgrote deel van al dat volk dat hierheen gebracht wordt door de VN en de EU wil of kan niet gaan werken en zal leven op kosten van de staat, op kosten van de hardwerkende blanke Europeaan.
www.bladna.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/10 ... -mensheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 09, 2020 7:13 pm

Langzaam komen er meer mensen naar Europa in opdracht van de VN en de EU, een hervestigingsprogramma ondersteund door resoluties en verdragen. Tegen de wil van de nationale bevolkingen in worden mooie identieke landen in Europa langzaam veranderd in chaotische, onveilige, door immigranten overspoelde landen waar vrouwen niet meer veilig over straat kunnen. Onderstaand artikel laat u weten hoe we belazerd zijn, hoe IS-beesten opzettelijk naar Europa zijn gesmokkeld en hoe er een genocide wordt gepleegd op de nationale bevolkingen van Europa.
https://michael-mannheimer.net

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/09 ... le-banken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 12, 2020 12:57 am

Volkshogeschool Unna biedt “gratis” training aan tegen “kreten over vluchtelingengolf”

Geplaatst op 11 januari 2020

Afbeelding

Kent u dat? Je zit bij elkaar en het gaat weer eens over de “vluchtelingengolf, immigratie, buitenlanders”. En u wordt plotseling en onverwachts met kreten geconfronteerd die u sprakeloos maken? Opdat dit niet zo blijft, biedt de Volkshogeschool Unna een “gratis retorische training” aan. Daarna kunt u de “rechtse spelbedervers” retorisch echt een poepje laten ruiken. En dat helemaal “gratis”!

“Van ´vluchtelingengolf´ tot ´goudstuk´. Reacties op discriminerende uitlatingen – in het vervolg niet meer sprakeloos”. Onder dit motto roert de het algemeen nut beogende Volkshogeschool (VHS) in Unna in de deelstaat Nordrhein-Westfalen de trom voor haar cursus. Op twee avonden krijgen alle geïnteresseerden een “gratis retorische training”. Vanaf donderdag 16 januari brengt men daar de systeem-gehoorzame vluchtelingen-kletsers de “juiste omgang met zulke uitlatingen bij”. “Deze cursus richt zich op al diegenen die deze uitlatingen in het vervolg niet meer sprakeloos over zich heen willen laten gaan”, kondigt de cursusleidster Ina Ravenschlag aan.

De sociaal-pedagoge en cursusleidster van de “gratis” training aan de Volkshogeschool Unna weet vast en zeker wat zij doet. Want Ina Ravenschlag dartelt net zoals honderdduizenden andere rond in de lucratieve asiel- en integratiebusiness. Zo is zij zeer sterk betrokken bij het met belastinggeld gefinancierde “Gemeentelijke Integratiecentrum District Unna”. De vereniging van vluchtelingen-enthousiastelingen kreeg al subsidie uit het deelstaatprogramma “Komm-an NRW” van het “ministerie voor Kinderen, Familie, Vluchtelingen en Integratie” (verdeeld over de verschillende initiatieven in het district Unna). In samenwerking met de steden en gemeenten konden aan de 14 gekoppelde initiatieven in de jaren 2015 tot 2018 in totaal € 506.000,- ter beschikking gesteld worden, zegt het ministerie.

Ook de “tips”, die Ravenschlag vanaf komende week geeft, zijn geenszins “gratis”. Want: ook de VHS Unna wordt, net zoals elke andere Duitse Volkshogeschool, met subsidie van de deelstaat, de gemeente of het district gefinancierd. De inkomsten via geld van deelnemers – bij de “retorica cursus tegen kreten over de vluchtelingengolf” hoeft men dit niet eens te betalen – zijn bovendien marginaal en niet kostendekkend.

Deelnemers aan de aangekondigde cursus zouden dan de vraag kunnen stellen hoe men “ophitsers” benadert, die over de hierna volgende actuele politiebericht een andere kijk op de ongedeerde knuffelwereld van mevrouw Ravenschlag hebben:

“Tot nu toe twee onbekende daders hebben donderdagavond 9 januari een 16-jarige inwoner van Unna in de Niesenstraße overvallen. Tegen 21.30 uur was de jongere op weg naar een vriend en luisterde via zijn draagbare soundbox naar muziek, toen er twee mannen op hem afkwamen. Eerst vroegen die alleen maar hoe laat het was. Toen bedreigden ze de 16-jarige, duwden hem tegen een muur en gristen de soundbox uit zijn handen. Beide daders vluchtten daarna via de Bahnhofstraße in de richting van het station. De 16-jarige raakte niet gewond. Een onmiddellijk ingezette zoekactie door de politie bleef echter zonder succes.

De politie zoekt getuigen.
Zo beschreef het slachtoffer de daders, die allebei ongeveer 25 jaar oud zouden zijn: de eerste is 1.80 tot 1.85 m groot en heeft een Zuidelijk verschijningsbeeld. Hij droeg een zwart-wit jack, een zwart-bruine broek en had een tas van het merk Gucci. De andere man is ongeveer 1.80 m groot met een smal postuur. Hij heeft donker haar en een donkere baard. Hij droeg een zwart leren jack, een zwarte baseballcap en een spijkerbroek.”


Het zou ook interessant zijn wanneer er, om de pluraliteit te garanderen, ook kreten zoals “Wir schaffen das” en “klimaatcrisis” behandeld worden.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/11 ... ingengolf/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 08, 2020 1:59 am

Aangestuurd door NGO´s en smokkel-bendes: De grens van Hongarije dreigt opnieuw bestormd te worden

Geplaatst op 7 februari 2020

Afbeelding

Zoals Hongaarse en Oostenrijkse media melden, zijn er gisteren ongeveer 500 migranten aan de Hongaarse grens met Servië bij elkaar gekomen om deze te bestormen. Ze zijn vastbesloten om naar Duitsland te gaan en lijken goed georganiseerd te zijn.

Al dagenlang proberen illegale migranten bij Röszke het land binnen te komen door o.a. steeds opnieuw het grenshek te beschadigen of op andere, illegale manieren proberen zo snel mogelijk Hongarije binnen te komen. Om van daaruit verder te reizen naar Duitsland.

De grenspolitie had tijdens een kleinere bestorming eind januari al drie waarschuwingsschoten gelost, waarop enkele bestormers van de grens eerst naar Servië terug renden, vier werden gearresteerd en twee dagen later veroordeeld.Kinderen naar het grenshek sturen
Vermoedelijk ging het destijds om een testactie. In Hongarije gaat men er van uit de eigenlijke grens-bestorming pas in de komende dagen gepland is en dat men met kinderen in de eerste rij zal proberen hoever men kan gaan. Journalisten uit Duitsland en NGO´s werden daarover van tevoren al geïnformeerd en geregeld, aldus Hongaarse media.

Hongarije heeft gisteren daarom zijn grens met Servië consequent gesloten. NGO´s, die vermoedelijk achter de georganiseerde grens-bestorming zitten, lijken echter vastbesloten om Hongarije op de knieën te dwingen: “Volgens insiders hebben ze juridische adviseurs en vakmensen voor public relations aan hun kant. Hongarije zou blijkbaar rekening houden met onlusten”, aldus de Oostenrijkse “Kurier”.

Smokkelaars en NGO´s coördineren de acties van migranten
Ondertussen ruikt de “vluchtelingenindustrie” hier opnieuw goede business. De “Kronen Zeitung” bericht:

“In plaats van via de gebruikelijke vluchtroute Bosnië-Herzegovina – Kroatië – Slovenië zouden de vluchtelingen via Servië naar de Hongaarse grens of naar de Hongaars-Servisch-Roemeense grensdriehoek komen. Ze zouden over verrassend goede informatie beschikken waar ze de grootste kans zouden hebben om de grens over te komen. Dit zou spreken voor activiteiten van smokkelaars, die het grensbewakingssysteem samen met de migranten zouden testen.”

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/02/07 ... te-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16198
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Feb 08, 2020 4:42 pm

Pilgrim schreef:
Zoals Hongaarse en Oostenrijkse media melden, zijn er gisteren ongeveer 500 migranten aan de Hongaarse grens met Servië bij elkaar gekomen om deze te bestormen.

In de meidagen van 1940 sneuvelden 2.200 militairen van het Nederlandse leger die probeerden hun land te beschermen tegen de Duitse indringers.

Als ik de Hongaarse regering was dan zou ik zodra dat asielgepeupel van slechts 500 in getal de grenshekken bestormt, onmiddellijk met gericht schieten beginnen. Zodra het nieuws zich over de wereld heeft verspreid is Hongarije voor de rest van het vluchtelingenseizoen gevrijwaard van brutale binnendringende parasieten die een bedreiging vormen voor de eigen cultuur. De weg van de goede orde verkiezen met het indienen van een regulier immigratieverzoek boven het uitoefenen van agressief gedrag en respect opeisen voor onbehoorlijk gedrag dient te allen tijde afgestraft te worden voordat het (grens)hek van het land is.

De EU - dat is meer dan duidelijk geworden en bewezen - is op een regelrechte mislukking uitgelopen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43395
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Berichtdoor Pilgrim » Ma Feb 10, 2020 10:06 pm

In Duitsland wordt door de regering geprobeerd om illegaliteit legaal te maken en ze hebben een document opgesteld dat het beleid betreffende het overtreden van de asielwet moet “wassen”. Dit onthult, zo laat onderstaand artikel weten, opnieuw het revolutionaire nieuwe begrip van de rechtsstaat onder de Merkel Unie: je breekt eerst wetten – en verandert ze vervolgens op de juiste manier om jezelf gelijk te laten krijgen.
https://politikstube.com

https://ejbron.wordpress.com/2020/02/10 ... elinvasie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 7 gasten