Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 10, 2016 9:16 pm

Volgende chantage? Duitsland moet woningen bouwen voor terugkerende Afghanen

Geplaatst op 10 april 2016

Dat is aan onbeschoftheid nauwelijks nog te overtreffen!? Nu wil Afghanistan de Duitsers met de “vluchtelingen” chanteren? Duitsland zou het Afghaanse voorstel over de repatriëring van “vluchtelingen” de komende weken toegestuurd krijgen: “Afghanistan wil bijvoorbeeld graag dat Duitsland voor gerepatrieerde ´vluchtelingen´ woningen bouwt. Bovendien zouden ze een opleiding moeten krijgen – indien mogelijk in Duitsland.” En wat wil Afghanistan nog meer? “Er mogen geen vrouwen, kinderen, oude mensen of zieke Afghanen uitgezet worden.” Verder alles goed? Er zullen vermoedelijk niet alleen woningen worden gebouwd, er gaat vast en zeker ook een aantrekkelijke premie betaald worden dat deze illegalen naar huis mogen.

De wereldmacht Afghanistan wil een keertje lekker met de vuist op tafel slaan en de Kafirs zijn superioriteit laten zien. Duitsland stuurt geld en Afghanistan neemt alleen die landgenoten op die niet gedwongen worden uitgezet. Mag ondanks de afwijzing van asielaanvragen geen uitzetting afgedwongen worden? Eerst financiert Duitsland een all-inclusive-verzorging, dan moeten ze op kosten van de Duitse belastingbetaler hier een opleiding krijgen, en daarna beslist Afghanistan welke landgenoten mogen terugkeren. De reis wordt uiteraard betaald door Duitsland en bovendien moeten er huizen gebouwd worden voor de Afghanen die terugkeren. Mag je onbeschoft vragen: hebben die ze alle zeven nog wel op een rijtje?

En niet vergeten – het gaat om illegale immigranten. De vluchtelingenstatus zijn de Afghanen al kwijtgeraakt met het doorkruisen van meerdere veilige landen. Mag ondanks de illegale binnenkomst Afghanistan nu aan Duitsland de voorwaarden dicteren voor de terugname van zijn landgenoten? Ieder land is verplicht zijn staatsburgers weer op te nemen. Hoe moet dat wel niet, wanneer iedereen op weg gaat naar Duitsland om daarna met chanterende eisen geld als water te verdienen.? Dat is parasitair gedrag en heeft niets meer te maken met humanitaire hulp.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/04/10 ... -afghanen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39645
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Mahalingam » Wo Mei 04, 2016 1:00 pm

Niger neemt geen migranten terug.
Nu hebben ze ontdekt dat wat Turkije kan, zij ook kunnen. Dus chanteren die hap !
Niger wil een miljard euro om ‘illegale migratie naar Europa’ tegen te gaan
Niger heeft een miljard euro nodig om illegale migratie naar Europa tegen te gaan. Minister van Buitenlandse Zaken Ibrahim Yacoubou verwacht financiële steun van Frankrijk, Duitsland en de Europese Unie. De voormalige Franse kolonie is een belangrijk knooppunt voor Afrikanen die op zoek zijn naar een beter leven.

De verantwoordelijke Duitse minister Frank-Walter Steinmeier zei dinsdag dat hij tijdens een ontmoeting met president Mahamadou Issoufou Niger al hulp heeft toegezegd. “Verwacht wordt dat de aanzet die door Niger zelf is gegeven met Europese mogelijkheden wordt ondersteund.”

Zijn Franse collega Jean-Marc Ayrault pleitte in Niamey ook voor de vroegtijdige aanpak van de oorzaken van migratie. Naar schatting zullen dit jaar 120.000 mensen proberen via Niger naar de Middellandse Zee te komen voor de overtocht naar Europa.
http://nieuws.tpo.nl/2016/05/03/niger-wil-miljard-euro-om-illegale-migratie-naar-europa-gaan/
De onderhandelingen zijn dus al begonnen. Nu wordt het steggelen over "Hoeveel?".
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 04, 2016 10:17 pm

DE RELIGIE VAN AFPERSING. NIGER: 1 MILJARD OF WIJ STUREN MOSLIM-TERRORISTEN

Geplaatst op 4 mei 2016

Afbeelding

Afpersing van niet-moslims in moslimlanden is heel gewoon en halal. Mohammedanen hebben daar een speciale ongelovigen-belasting voor, jizya, bedoeld om ongelovigen te herinneren aan hun inferieure status en de zakken van moslims te vullen met afpers-geld.

Koran 9-29: ‘Bevecht de ongelovigen die de religie van de waarheid niet accepteren en dwing hen jizya te betalen zodat zij zich onderworpen weten’. Mohammed zei daarover: “Pers de ongelovigen af. Laat hen met rust als ze jizya betalen, maar bevecht hen wanneer ze dat niet doen” (Muslim 19:4294).

Naar goed voorbeeld van islam-fascist Erdoğan heeft de president van Niger nu gedreigd onze landen te overspoelen met moslimbarbaren. Hij zal dat niet doen als wij 1 miljard overmaken.

Niger is het afvoerputje van Afrika, een broeinest van moslimextremisten en een uitvalsbasis voor extreem gewelddadige islamitische terreurcommando’s zoals Boko-Haram uit de omringende moslimlanden (Nigeria, Tsjaad, Mali, Libië, Algerije). In 2015 hebben moslims er kerken geplunderd, platgebrand en christenen onthoofd. Eenmaal hier gaan ze daarmee verder, islamgarantie.

Moslim-landen weten dat West-Europese ‘leiders’ buigen en kruipen voor de islam en zoals altijd wordt daar schaamteloos misbruik van gemaakt. Dat miljard wordt betaald, al zal er geen terroristenbootje minder door vertrekken. Integendeel. Who’s next?

www.telegraaf.nl

Door: “De Realist”

https://ejbron.wordpress.com/2016/05/04 ... rroristen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 03, 2016 1:07 am

Afrika chanteert ons: Geld OF “vluchtelingen”

Geplaatst op 1 september 2016

Afbeelding

De afpersing van de EU door Afrikaanse staten is een verzwegen hoofdstuk en een weergaloos schandaal. Om daarover te berichten is politiek niet correct. De afpersing maakt opgang. Wat heeft Angela Merkel in hemelsnaam aangericht?

“Vluchtelingen” als “valuta”

De “vluchtelingen”crisis bezorgt Angela Merkel ook een jaar later nog steeds grote problemen en wellicht weldra zelfs meer dan ze in haar stoutste dromen verwacht zou hebben. Want het “vluchtelingen”akkoord met Turkije staat op springen. Naar mijn inschatting is het niet eens meer het papier waard waarop het geschreven werd. Nieuwe “vluchtelingen”stromen, deze keer vanuit Turkije naar de EU, en voornamelijk naar het “paradijs” Duitsland, staan ons te wachten.

Maar ook een ander “vluchtelingenfront” zorgt voor problemen: dat via de Middellandse Zee. Alweer zijn er duizenden vanuit het Afrikaanse continent naar ons onderweg en het kunnen er nog veel meer worden.

Geld met “vluchtelingen”
De regeringen van de “vluchtelingenlanden” hebben al lang begrepen dat ze kunnen dreigen met hun “mensengoed”. Het repatriëringsakkoord van de EU met Turkije heeft juist die landen duidelijk gemaakt dat je met “vluchtelingen” behoorlijk veel geld kunt verdienen.

Onlangs heeft de regering van Kenia de EU gedreigd om Dadaab, met 330.000 mensen het grootste “vluchtelingen”kamp ter wereld, te sluiten. Wat dat betekent, is duidelijk: honderdduizenden Somaliërs zouden op weg kunnen gaan naar Europa. Nairobi wil hiermee geld afpersen: uit internationale potjes, van de EU en van Duitsland.

De afpersing maakt opgang
Het voorbeeld van Kenia maakt opgang. Ook de permanent bankroete staat Niger heeft tijdens een bezoek van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Frank-Walter Steinmeier, en diens Franse collega Jean-Marc Ayrault, onlangs het trotse bedrag van € 1,1 miljard van de EU geëist. Motivering: als tegenprestatie zou men “vluchtelingen” op weg naar de Middellandse Zee tegenhouden. Pure chantage!

Brussel als mededader
Het fatale: Brussel staat hier niet onwelwillend tegenover! Over gelijksoortige “coöperaties”, spreek: “afpersingsgelden” wordt al met andere landen gesproken. Soedan is daar eentje van. Waar het afgeperste geld naartoe stroomt, is duidelijk: niet naar de “vluchtelingen”, maar in de zakken van de meest corrupte Afrikaanse regeringen, met actieve medewerking van de EU.

Daarvan hebt u tot nu toe niets meegekregen? GEEN WONDER!

Geloof niets, maar dan ook helemaal niets van wat men u dagelijks in de mainstream media voorschotelt. U wordt erger belogen en er wordt meer verheimelijkt en mooi gepraat dan u denkt!

Bron: www.michaelgrandt.de

Auteur: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/09/01 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 27, 2016 1:51 am

Migratiebom Egypte: “Hier met je geld of we overstromen jullie met migranten!”

Geplaatst op 26 september 2016

Afbeelding
Egyptenaren op het Tahrirplein in Caïro.

Egypte is een tikkende demografische tijdbom. De migratiedruk neemt jaarlijks toe. Maar het hulpgeld sijpelt weg in het militaire apparaat van het regime. President al-Sisi dreigt er al mee de sluizen naar Europa open te zetten als hij niet nog meer geld krijgt.

In de Duitse krant “Die Zeit” schetst de Egypte-correspondent Martin Gehlen een dramatisch beeld van de situatie in Egypte: de om zich heen grijpende armoede, ontbrekende arbeidsplaatsen, een enorme bevolkingsgroei en in feite geen toekomstperspectieven zouden niet alleen de voedingsbodem voor radicale islamieten zijn, maar ook voor gigantische migratiebewegingen – en wel richting Europa.

De Egyptische bevolking zou alleen al door het geboorteoverschot ieder jaar met wel 2,6 miljoen mensen toenemen. Ze groeien op in een land dat alleen door de harde hand van het leger bij elkaar gehouden wordt, nadat de democratisch aan de macht gekomen Moslimbroeders door een putsch werden verwijderd. Maar de regering kan de mensen niets bieden. Des te meer hoopt men in Caïro op een warme geldregen uit Europa – net zoals dat is voorzien in het vluchtelingenakkoord met Turkije. Want inmiddels is het ook de Egyptische machthebbers duidelijk: de angst voor “vluchtelingen” is veel geld waard.

Men kent echter vooral de gewoonte van de Europeanen: als de “asielzoekers” eenmaal in het land zijn, worden ze slechts in heel weinig gevallen weer uitgezet. Als een land van herkomst weigert de geëmigreerde staatsburgers weer terug te nemen, mogen ze ondanks de afwijzing van hun asielaanvraag blijven als “geduld”. Voor een land als Egypte is dit in feite natuurlijk een uitnodiging om weg te kijken bij de exodus – als veel jonge Egyptenaren vertrekken in de boten richting Europa – en zodoende de dreiging genoeglijk laat opbouwen. Per slot van rekening hoort men de kassa´s al rinkelen. Ook daarom dreigt president al-Sisi er onverholen mee Europa met migranten te willen overstromen als er geen extra financiële steun komt.

Maar wie denkt dat het geld daarna op een bepaalde manier bij de bevolking terechtkomt, door het in onderwijs en sociale instellingen te investeren, vergist zich. Terwijl het land met een schuld kampt van 90% van de economische prestatie, stroomt alle financiële hulp – altijd nog $ 5,5 miljard per jaar – grotendeels naar het Egyptische militaire apparaat: verleden jaar werd Egypte de op vier na grootste inkoper van wapens in de wereld, mede gefinancierd door het geld dat voor humanitaire projecten bestemd was. Maar een val van de regering van al-Sisi kan Europa niet riskeren: als de staat vervalt, zullen onmiddellijk miljoenen Egyptenaren vertrekken naar Europa.

Dan is het niet verbazingwekkend dat miljoenen Egyptenaren spelen met de gedachte om hun geluk te zoeken in het “rijke” Europese buitenland. Net zoals destijds bij de kolonisatie van Amerika door de Europeanen vooral de gelukzoekers, de armoedzaaiers en de kinderen zonder kans op een erfenis en voldoende werk begonnen aan de gevaarlijke reis over de Atlantische Oceaan, zo trekt het uiteraard ook dit slag mensen uit Egypte en andere Noord-Afrikaanse landen over de Middellandse Zee naar Europa. En met het oog op de actuele ontwikkelingen kan men er in een Worst-Case-Scenario van uitgaan dat alleen al de komende tien jaar vermoedelijk minstens 5-10 miljoen Egyptenaren op weg zullen gaan naar het noorden. En wat doen de Europeanen dan?

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/09/26 ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19430
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor King George » Di Sep 27, 2016 11:18 am

Ik blijf erbij: Wij worden gechanteerd in de mate waarin wij toelaten gechanteerd te worden. Moeten wij soms de Noordafrikaanse kust gaan herkoloniseren om de uitvalsbases van vijandige invasiestromen te gaan stoppen?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 27, 2016 11:53 am

Ja, ik ben bang van wel.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16040
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Sep 27, 2016 6:31 pm

Ach . . . Mercator en zijn schaduw Hans van de M. waren het in een vroeg stadium al eens: het is volslagen belachelijk om geld en andersoortige hulp te bieden om meer Aids mogelijk te maken voor het onbeheersbare wellustige apenneukgedrag van negers. Europa kweekte zijn eigen negerinvasie. :thinking: [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18691
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor mercator » Di Sep 27, 2016 7:18 pm

'Hans van de Mortel' schreef: Europa kweekte zijn eigen negerinvasie. :thinking: [icon_lol.gif]

Absoluut. Duizenden jaren lang heeft de negerpopulatie van Afrika een precair bestaan geleid van armoede, ziekte en achterlijkheid. Neuken deden ze volop, en daar kwamen vele zwarte kindjes van. De meesten gingen direct dood na de geboorte. En degenen die het wel haalden werden gemiddeld 30 jaar. Dus er was om zo te zeggen geen vuiltje aan de lucht.
Maar de Blanke Man vond dat zielig en ging de negers medicijnen en anderssoortige geneeskrachtige hulp bieden en nu zitten we met de gebakken negers( pardon peren).
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 11, 2016 1:53 am

“Vluchtelingen”crisis: Niger wil meer hulp van Europa

Geplaatst op 10 oktober 2016

Afbeelding

De voorzitster van de het anti-mensensmokkel-agentschap van Niger waarschuwt ervoor om met valse middelen op te treden tegen de “vluchtelingen”- en de “migratie”crisis. Men zou niet gewoon alles op grensbewaking kunnen zetten.

Met het oog op het bezoek van Angela Merkel aan Niger heeft een hoge regeringsambtenaar van het land gewaarschuwd om de “vluchtelingen”- en “migratie”-crisis met valse middelen te bestrijden. “In Europa ontbreekt het bewustzijn dat migranten slachtoffers zijn, slachtoffers van armoede”, zei de cheffin van het anti-mensensmokkel-agentschap NAAHT van Niger tegen de “Welt”. Deze “perspectiefloosheid” zou “in de landen van herkomst opgeruimd moeten worden”.

Het probleem zou niet alleen met politie zijn op te lossen. Er zouden duidelijk meer centra opgericht moeten worden, waarin de mensen geïnformeerd worden over de gevaren van de vlucht door de Sahara. “elke week vinden we daar doden zonder documenten – heel duidelijk migranten.” Bovendien zouden mensen die hun vlucht afbreken in de toekomst beter geholpen moeten worden om naar hun thuislanden terug te keren. De cheffin van NAAHT waarschuwde Europa ervoor alleen in te zetten op grensbewaking. “Alleen al de regio Agadez, van waaruit de meeste vluchtelingen vertrekken door de woestijn naar Libië en tenslotte naar Europa, is groter dan Frankrijk”, zei ze. “Met de bewaking van zo´n groot gebied zou ook een industrienatie problemen hebben – en ons land behoort tot de armste ter wereld.” Niger is volgens cijfers van de VN het armste land op aarde met een razendsnel toenemende islamitische bevolking en tegelijkertijd het belangrijkste transitland voor “vluchtelingen” uit West- en Centraal-Afrika.

In de stad Agadez in het noorden van Niger, de grootste “vluchtelingen”-draaischijf in Afrika, komen op dit moment per week ongeveer 16.000 mensen aan, die illegaal door de Sahara naar Libië of Algerije willen om daarna de Middellandse Zee over te steken naar Europa. De cheffin van NAAHT coördineert de anti-vluchtprojecten van het ministerie van Justitie van Niger. Vandaag heeft met Angela Merkel voor het eerst een Duitse bondskanselier een officieel bezoek gebracht aan het land. Ze wil hier met president Mahamadou Issoufou praten over toekomstige samenwerking. Niger is het belangrijkste van vijf Afrikaanse landen waarmee de EU streeft naar zogenaamde “Migration Compacts”, dus “vluchtelingen”akkoorden zoals dat met Turkije. De EU heeft meerdere miljarden euro beschikbaar gesteld om de landen financieel en logistiek bij de bestrijding van de “vluchtelingen”crisis te helpen.

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/10 ... an-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39645
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Mahalingam » Wo Okt 19, 2016 7:23 pm

Zijn de bewoners van de sub-Sahara eenmaal in Europa dan krijgen we ze niet meer weg. Net zoals dat in Oostenrijk het geval is.
Up to 90 percent of failed asylum seekers 'not deported'
Up to 90 percent of failed asylum seekers are not being deported from Austria because their countries of origin will not agree to readmit them, according to Defence Minister Hans Peter Doskozil (SPÖ).

He said the problem was particularly acute with migrants from African countries.

"At the moment, it doesn’t make much difference whether someone gets a negative or positive decision on their asylum application because we are unable to implement any decision in between 80 and 90 percent of cases,” Doskozil said. He added that the issue is pressing as it’s estimated that the population of Africa will "double by 2050", and people will continue to try and flee poverty and persecution.
https://www.thelocal.at/20161019/up-to-90-percent-of-failed-asylum-seekers-not-deported
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 13, 2016 1:30 am

Daar gaan we weer: Europa belooft Afrikaans land geld om eigen asielzoekers terug te nemen

Door Michael van der Galien, 11 december 2016

Volgens mij noemen we dit in de volksmond gewoon ‘chantage.’

Bertje Koenders (PvdA natuurlijk) is weer eens lekker bezig. Vandaag laat hij trots weten dat hij uit naam van ‘Europa’ een akkoord heeft gesloten met Mali. Waarover, vraagt u zich af? Nou, over asielzoekers uit dat land die afgewezen worden en dus weer terug moeten keren naar eigen land.

Je zou denken dat Nederland dat soort types gewoon op het vliegtuig zet en terugstuurt, maar niets is minder waar. In ‘Europa’ willen we namelijk dat de regeringen van die landen daar aan meewerken. Doen ze dat niet, dan zitten we met de handen in het haar. “Oh, oh, wat moeten we nou toch met ze doen?” Dat dit niet óns probleem is, maar van het land in kwestie ontgaat de Nederlandse en Brusselse boven-ons-gestelden iedere keer weer.

Daarom heeft Koenders dus een akkoord gesloten met Mali. Waar dit op neerkomt is als volgt: Mali neemt nepasielzoekers terug en in ruil daarvoor krijgt het Afrikaanse land gratis Europees belastinggeld. Officieel heet hulp om “jonge Malinezen aan het werk te krijgen” en om “de capaciteit van de veiligheidsdiensten te versterken.”

Leuk he?

Het zal wel heel racistisch van me zijn, maar ik heb dus totaal geen zin om daar aan mee te betalen. Mijn geld naar Mali? Dacht het even niet. Doe eerst maar eens iets voor al die Nederlandse ouderen die het steeds moeilijker krijgen — met dank aan het kabinet. Het liefst wil ik dat de overheid mijn geld helemaal niet uitgeeft, maar als het dan moet, nou ja, dan maar aan een opa en een oma die maximaal drie keer per dag naar de wc mogen of die geen dak boven het hoofd hebben omdat de staat de socialehuurmarkt verziekt heeft.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/ ... -te-nemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72936
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Ariel » Di Dec 13, 2016 2:08 am

Ik vraag me af hoeveel Malinese asielzoekers in Nederland zijn. Ik kan geen cijfers vinden. Het zullen er niet veel zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39645
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Mahalingam » Za Dec 17, 2016 6:10 pm

Dit is het persbericht dat over Bertje gaat en zijn goede werk in Mali:
"Minister Koenders van Buitenlandse Zaken heeft zondag in naam van de Europese Unie een overeenkomst met Mali gesloten die de terugkeer van Malinese migranten uit Europa moet bevorderen. Hij tekende in de Malinese hoofdstad Bamako een gezamenlijk communiqué om de samenwerking op het gebied van migratie tussen de EU en Mali te intensiveren."

Er staat toch echt: een communiqué over samenwerking die geïntensiveerd wordt.
Maar dan komt dit:
"Het is voor het eerst dat de EU met een Afrikaans land zo precies afspraken heeft vastgelegd over terugkeer van uitgeprocedeerde asielzoekers. 'Dit is uitsluitend mogelijk op basis van vertrouwen en respect. En het is noodzakelijk. Want alleen door dit soort samenwerking pakken we het migratieprobleem bij de wortels aan', aldus minister Koenders na afloop van de onderhandelingen."

Hoera, hoera, geeft de man een fles oranjebitter !
Maar hij flikt ons dit:
Afbeelding
een Chamberleen-tje. (1938)http://www.nationalarchives.gov.uk/education/resources/chamberlain-and-hitler/

De minister in Mali die er over gaat is gevraagd wat er waar van is.
Urgent: Démenti officiel du MAE des Pays-Bas au sujet du prétendu accord signé entre le Mali et l’UE sur la Migration.
pic.twitter.com/fQSp0b2orz
— Abdoulaye Diop (@AbdoulayeDiop8) December 16, 2016
https://twitter.com/AbdoulayeDiop8/status/809854632168144896
http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/12/opmerkelijk-mali-ontkent-akkoord-met-koenders-over-terugkeer-migranten-419770/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Za Okt 28, 2017 2:21 am

Tunesië eist meer geld en ondersteuning van de EU

Geplaatst op 27 oktober 2017

Afbeelding

De Tunesische minister van Buitenlandse Zaken eist meer financiële en economische ondersteuning van het land door de EU. Hij heeft kritiek op de migratiepolitiek van de Europeanen.

Khemaies Jhianoui, de minister van Buitenlandse Zaken van Tunesië, eiste van de EU duidelijk meer ondersteuning voor zijn land op. De Europese Unie moet niet alleen financiële hulp geven, maar ook helpen bij de wetgeving, bij de opbouw van een economie die tot concurrentie in staat is en bij de modernisering van de infrastructuur.

Want Tunesië zou volgens de minister het eerste land in de regio zijn dat een “echt” democratisch systeem ingevoerd zou hebben. “Wij laten bovendien zien dat er ook een tolerante islam bestaat. Tunesië is een jonge democratie – als we succes hebben, dan vergroot dat ook de veiligheid en de welvaart van Europa”, aldus de minister van Buitenlandse Zaken verder. Bovendien zouden de kosten voor de ondersteuning van Tunesië duidelijk lager zjin dan die wanneer het land zou mislukken. Want als wij mislukken, dan zullen de gevolgen dramatisch zijn – voor Tunesië en voor Europa”, aldus Jhianoui verder.

De Tunesische regering zou echter geen opvangkampen voor illegale migranten in het land willen hebben, waarin in geval van een escalatie van de migratiegolf deze mensen via de Middellandse Zee naar het Afrikaanse continent teruggebracht worden. Want de “publieke opinie is hier tegen”. Men zou bereid zijn om in alle migratiekwesties met de EU samen te werken, “maar niet wat betreft zulke centra”.

Ook bekritiseerde Jhinaoui de migratiepolitiek van de Europese Unie, die volgens hem niet echt oplossing georiënteerd zou zijn. “Onze Europese vrienden zouden de wortels van het probleem moeten aanpakken. In plaats van de mensen, die uit de sub-Sahara en andere gebieden naar Europa willen, te stoppen, zou het beter zijn om de landen van herkomst erbij te helpen een perspectief voor hun bevolking te ontwikkelen.” Hij voegde er aan toe: “In plaats van de vluchtelingen naar Libië terug te brengen, zouden de Europeanen eraan moeten meewerken dat Libië een functionerende regering krijgt, die in staat is alle grenzen te controleren.”

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/27 ... van-de-eu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19430
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor King George » Za Okt 28, 2017 9:16 pm

Boten torpederen en geen landingsrechten meer faciliteren en je zal zien hoeveel ongewenste instroom minder vanuit (Noord) Afrika ons continent nog kan bereiken.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 05, 2019 10:55 pm

Marokko: ‘We willen best illegale immigranten tegenhouden, maar dan willen we eerst wel GELD zien’

Door Michael van der Galien, 5 januari 2019

Mensensmokkel is big business.

Dat mensensmokkel big business is wisten we natuurlijk al langer. Handelaren verdienen grof geld aan het smokkelen van met name Afrikaanse avonturiers op zoek naar een betere (financiële) toekomst. Wat wél relatief nieuw is, is dat overheden er ook baat bij hebben. En flink ook.

Spanje heeft Marokko al eerder gevraagd de bewaking langs de grens op te voeren. Volgens de Spaanse krant El Pais heeft Marokko in ruil voor extra medewerking om meer compensatie vanuit Spanje en de EU gevraagd. Onlangs heeft Europa een fonds van 140 miljoen euro toegezegd om Marokko te helpen de aanhoudende stroom van Afrikanen die illegaal naar Europa willen te beteugelen. Marokko heeft geklaagd dat het nog steeds wacht op het eerder toegezegde geld. Volgens El Pais zou het land behalve het geld ook subsidie willen voor de scholing van jonge Marokkanen in voor het land belangrijke sectoren als toerisme.

Van 2017 naar 2018 verdubbelde het aantal illegalen dat via Spanje naar Europa kwam: dat waren er vorig jaar maar liefst 57.000. De illegalen gaan in Afrika eerst naar Marokko, en van daaruit wagen ze de oversteek naar Spanje. Dat is een kortere route dan die van Libië naar Italië.

Marokko zou daar natuurlijk best iets aan kunnen doen. Geen enkel probleem. Maar die Marokkanen zijn ook niet achterlijk. Zij beseffen maar al te goed dat ze hier bakken met geld aan kunnen verdienen. Laat de smokkelaars hun werk doen, en voor je het weet ‘schenkt’ Europa bakken met geld aan Rabat om de smokkel te beëindigen. En het leuke is: hoe erger de crisis, hoe meer illegalen via Marokko naar de EU komen, hoe meer geld Marokko kan eisen om daar een einde aan te brengen.

Het vervelend voor Europa? We kunnen daar eigenlijk niets aan doen. We moeten maar betalen.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... geld-zien/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 24, 2019 2:20 am

Zo functioneert Afrika: hier met je geld of jullie krijgen “vluchtelingen”

Geplaatst op 3 mei 2019

Afbeelding
Angela Merkel met de president van Niger, Mahamadou Issoufou.

Dat komt er nu van als je als bondskanselier de hele wereld wilt helpen. Als je hier en daar een kleine – financiële – vinger geeft, willen ze tegelijk de hele hand.

Voor het bezoek aan Niger door bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft de regering van het Afrikaanse land scherpe kritiek op Duitsland en de EU geuit. “Als je bedenkt welke rol wij bij het reduceren van de vluchtelingenstromen gespeeld hebben, dan hebben we niet substantieel van investeringen geprofiteerd”, zei de minister van Binnenlandse Zaken van Niger, Mohamed Bazoum, tegen de “Welt”. Men zou “wat dat betreft een kleine teleurstelling” meemaken.

In de komende jaren zou zijn land nog meer EU-geld voor het wegennet en het gezondheidswezen verwachten – en zou het ook op een “flexibeler” gebruik van het geld hopen. “We moeten steeds meer verplichtingen met betrekking tot de veiligheidspolitieke uitdagingen accepteren”, aldus Bazoum verder. Als een land niet stabiel zou zijn, “is het onmogelijk dat dit zich zou kunnen ontwikkelen.”

“Dan speelt het ook geen rol meer hoe groot de beschikbare financiële middelen zijn”, aldus de minister van Binnenlandse Zaken van Niger. Aan de grens met Nigeria zou de terreurorganisatie Boko Haram zich hebben uitgebreid, het noorden van het buurland Mali zou geplaagd worden door radicaalislamitische terreurorganisaties. “In Libië bestaat geen staat, vooral het zuiden heeft zich daar tot een platform voor de grensoverschrijdende georganiseerde criminaliteit ontwikkeld”, zei Bazoum tegen de “Welt”.

Hij zou vinden dat Merkel “een gevoelig en eerlijk mens is – ze zal de behaalde resultaten in dit zware milieu op waarde weten te schatten”. Niger is een strategisch belangrijke partner van de EU in de strijd tegen illegale migratie. Weliswaar reizen zijn burgers nauwelijks naar Europa, maar voor veel West-Afrikaanse migranten is het land echter een belangrijk deel van de reisroute.

Al in oktober van het jaar 2016 had Merkel een bezoek aan het land gebracht. Per hoofd van de bevolking krijgt het land op dit moment het meeste ontwikkelingsgeld van de EU.

Maar dat is uiteraard lang niet genoeg. Er moeten nog meer miljoenen Europees belastinggeld stromen. Ook al lopen die op niets uit, want de vluchtelingenstromen zullen niet afnemen en de islam zal zich eveneens verder uitbreiden – niet alleen in Afrika.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/03 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42858
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Chantage van de EU door Afrika met 'vluchtelingen'

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 08, 2019 2:12 am

Afrika eist meer geld van de EU en de opname van migranten – Von der Leyen zegt “krachtige ondersteuning” toe

Geplaatst op 7 december 2019

Afbeelding

Tijdens haar eerste buitenlandbezoek als nieuwe voorzitter van de Europese Commissie heeft Ursula von der Leyen vandaag in Ethiopië het Afrikaanse continent de krachtige ondersteuning van Europa toegezegd. Afrika zou voor de EU “meer dan alleen maar een buurman” zijn, zei von der Leyen na een ontmoeting met de voorzitter van de Afrikaanse Unie (AU), Moussa Faki Mahamat. Uit EU-kringen was te horen dat de EU met Ethiopië verdragen met een volume van € 170 miljoen ondertekende.

“Ik hoop dat mijn bezoek bij de Afrikaanse Unie een krachtige politieke boodschap kan uitzenden, omdat het Afrikaanse continent en de Afrikaanse Unie van betekenis zijn voor de Europese Unie en de Europese Commissie”, zei von der Leyen na de ontmoeting met Faki.

De nieuwe voorzitter van de Europese Commissie, die de strijd tegen de klimaatverandering tot prioriteit wil maken, zei dat ze ook op dit gebied mogelijkheden tot samenwerking met Afrika zou zien. “U hier in Afrika begrijpt de klimaatverandering beter dan wie van ons dan ook”, zei von der Leyen.

Bij de gesprekken in de hoofdvestiging van de AU in de Ethiopische hoofdstad Addis Abeba ging het ook om migratie en veiligheidsvragen. “Ik ben hier niet om een of ander groot plan voor Afrika voor te leggen”, zei de voormalige Duitse minister van Defensie. “Ik ben hier vooral om te luisteren.” Ze zou “niet alle antwoorden op deze uitdagingen hebben”, ze zou “er echter van overtuigd zijn dat we samen antwoorden kunnen vinden.”

Faki op zijn beurt eiste een grotere internationale mobilisering in de strijd tegen bedreigingen van de veiligheid, waaronder het terrorisme.

Aansluitend had von der Leyen een ontmoeting met de Ethiopische minister-president Abiy Ahmed, die dit jaar met de Nobelprijs voor de Vrede werd onderscheiden. Von der Leyen feliciteerde Abiy met de onderscheiding: “Ik denk dat Ethiopië het hele continent hoop gegeven heeft”, zei ze. “Ik wil dat u weet dat wij aan uw zijde staan.”

Abiy sprak zijn dank uit voor de ondersteuning van de EU, zei echter op meer financiële hulp voor economische hervormingen te hopen. “Wij verlangen nog steeds meer financiële ondersteuning, want we zijn ambitieus”, zei de minister-president.

Zoals uit EU-kringen te horen was, ondertekenden de EU en Ethiopië verdragen met een volume van € 170 miljoen. Daarvan dienen € 100 miljoen naar het verkeerswezen en de infrastructuur te gaan, € 50 miljoen naar de gezondheidszorg, € 10 miljoen naar het creëren van nieuwe banen en € 10 miljoen voor de volgend jaar plaatsvindende verkiezingen.

Na de ontmoeting met Abiy wilde von der Leyen nog met de Ethiopische presidente Sahle-Worke Zewde bijeenkomen, de eerste vrouw in deze functie.

Von der Leyen was afgelopen zondag met een maand vertraging aan haar taak begonnen. De betrekkingen van de EU met de Afrikaanse staten zijn een prioriteit van de nieuwe Europese Commissie. Von der Leyen streeft derhalve naar een “partnerschap op ooghoogte” om Afrika bij de “ontwikkeling en invoering van eigen oplossingen” te ondersteunen.

De EU is de grootste handelspartner van Afrika en besteedt de grootste sommen geld bij buitenlandse investeringen en bij ontwikkelingshulp. In de afgelopen jaren lukte het beide kanten niet manieren te vinden om het aantal Afrikaanse migranten te reduceren, die zich via gevaarlijke zeereizen naar Europa begeven. Enkele dagen geleden nog kwamen bij een bootongeluk voor Mauritanië minstens 62 migranten om het leven.

Toch zijn de staats- en regeringschefs in Europa en Afrika vastbesloten om oplossingen voor de oorzaken van de vluchtbewegingen, zoals armoede, te vinden. Afrika verwacht echter ook dat de Europese landen meer Afrikaanse migranten opnemen.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/07 ... uning-toe/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten