De Franse politiek nu met president Macron

Boudewijn Abma
Berichten: 597
Lid geworden op: Do Jan 19, 2017 5:01 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Boudewijn Abma » Vr Apr 28, 2017 1:49 pm

mercator schreef:
Boudewijn Abma schreef:Dit slaat helemaal nergens op.

http://trends.knack.be/economie/finance ... 21249.html

Wat u met het massaal stemmen op communisten bedoelt blijft evenzeer duister.

Een "Belgische" economie bestaat niet, 87 % van het BBP wordt in Vlaanderen gegenereerd. Wat dus mijn observatie bewijst. Wallonië is een economische puinhoop en daar wordt gretig communist gestemd. Knack is een links propagandablaadje en daar zou ik nu precies geen reële informatie gaan zoeken.


Waar haalt u in hemelsnaam die 87% vandaan?

Dat massale stemmen in Wallonië op de communisten is ook totale onzin. Je zou de PTB met enige moeite nog een een communistische partij kunnen noemen. Die kreeg 5.7% van de stemmen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Waalse_verkiezingen_2014

U zwetst uit uw nek en u weet het.

mercator
Berichten: 18775
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Franse politiek

Berichtdoor mercator » Vr Apr 28, 2017 3:56 pm

U begrijpt niets van de politieke situatie in België dus gaan we het hier bij laten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Boudewijn Abma
Berichten: 597
Lid geworden op: Do Jan 19, 2017 5:01 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Boudewijn Abma » Vr Apr 28, 2017 5:09 pm

mercator schreef:U begrijpt niets van de politieke situatie in België dus gaan we het hier bij laten.


Ik gaf u de feiten.

U zette er slechts ongefundeerde borrelpraat tegenover.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43584
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 28, 2017 11:13 pm

“La Manif pour tous”: “Op 7 mei niet op Macron stemmen!”

Geplaatst op 28 april 2017

Afbeelding

De “onafhankelijke” Franse presidentschapskandidaat Emmanuel Macron, die in de eerste ronde van de presidentschapsverkiezingen 23% van de stemmen kreeg, kan niet automatisch rekenen op een overwinning in de tweede ronde. Hij heeft zich met zijn uitspraken betreffende familiepolitiek impopulair gemaakt bij traditionele kiezers. Daarom roept de beweging “La Manif pour tous” (“Manifestatie voor iedereen”) de Fransen er nu toe op om in de tweede ronde niet op Macron te stemmen.

De tv-zender BFM citeert de voorzitster van de organisatie, Ludovine de La Rochère, met de woorden: “Emmanuel Macron bereidt een anti-gezinspolitiek voor. Voor de gezinnen, voor de kinderen, voor de toekomst – op 7 mei: Nee tegen Macron!” Macron zou de beschaving willen vernietigen. Hij zou een kandidaat zijn die tegen gezinswaarden zou optreden en de voorkeur zou geven aan geld boven mensen, zegt de voorzitster van “La Manif pour tous”.

Voor de veeleer traditioneel en conservatief gezinde Fransen blijft dientengevolge in de tweede verkiezingsronde op 7 mei alleen maar de kandidate van het Front National, Marine Le Pen, over. Zij kreeg 23 april 21,3% van de stemmen.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/28 ... n-stemmen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43584
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 29, 2017 1:35 am

Macron sluit Sputnik en RT uit

Geplaatst op 28 april 2017

Afbeelding

De Franse presidentschapskandidaat Emmanuel Macron heeft de Russische media RT en SputnikNews uitgesloten van zijn verkiezingsmanifestaties.

Het persbureau Sputnik en de tv-zender RT mogen niet meer deelnemen aan verkiezingsmanifestaties van de 39-jarige globalist. Dat verklaarde het campagneteam van Macron vrijdag volgens n-tv. Als motivering wordt genoemd dat beide media “leugenachtige informatie” zouden verbreiden.

Maria Sacharova, de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, noemde de beslissing “schandalig”. Dit zou een “bewuste discriminatie tegen Russische media zijn en dat door een presidentschapskandidaat van een land dat in de geschiedenis als een bewaker van de vrijheid van meningsuiting gold.”

De links-liberale Rothschild-veteraan Emmanuel Macron pleit voor een voortzetting van de confrontatiekoers tegen Rusland. In de tweede, beslissende ronde op 7 mei neemt hij het op tegen de anti-globalistische patriotte Marine Le Pen, die werft voor betere Frans-Russische betrekkingen.

Bron: www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/28 ... en-rt-uit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Maarten
Berichten: 460
Lid geworden op: Di Mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente
Contact:

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Maarten » Za Apr 29, 2017 9:34 am

Eerste coalitiepartner van Marine Le Pen dient zich aan

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland ... -aan.dhtml

Hebben de meeste, in de eerste ronde uitgeschakelde presidentskandidaten en hun partijen opgeroepen om in de beslissende ronde van de Franse presidentsverkiezing, volgende zondag, voor de centrumkandidaat Emmanuel Macron te stemmen, dan heeft diens extreemrechtse opponente, Marine Le Pen van het Front National, niet iedereen tegen.


Gisteren kondigde ex-kandidaat Nicolas Dupont-Aignan, in de eerste ronde goed voor 4,7% van de stemmen, aan dat hij een akkoord met Le Pen heeft bereikt om bij winst van de kandidate een regering te vormen. Voor Dupont-Aignan, net als Le Pen een tegenstander van de EU, is Le Pen geen extreemrechtse politica.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73365
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Ariel » Ma Mei 01, 2017 12:40 pm

Macron wordt zenuwachtig door de populariteit van Marina Le Penn en nu wordt hij ineens EU kritisch. Nou ja zeg... :rolleyes:

Macron: ‘EU hervormen, of kans op Frexit’

De Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron vindt dat de Europese Unie dringend werk moet maken van een reeks hervormingen. Als dat niet gebeurt, dan dreigt een Franse uitstap uit de EU - een zogenaamde ‘Frexit’ - wel eens een realiteit te worden.

‘Ik zal het dus als een deel van mijn mandaat beschouwen om de Europese Unie en onze Europese projecten diepgaand te hervormen’, klinkt het voorts. Macron stelt dat het een vorm van verraad zou zijn wanneer hij de EU op dezelfde manier zou laten voortwerken. ‘En dan zullen we achteraf geconfronteerd worden met een Frexit of met een terugkeer van Front National.’

Door te wijzen op de noodzaak van Europese hervormingen, hoopt Macron mogelijk om daar wat stemmen weg te halen. Le Pen had beloofd dat ze als president een referendum over een Frexit zal organiseren.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43584
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 01, 2017 11:58 pm

Hypocriete Emmanuel Macron doet opeens net alsof hij eurosceptisch is: “De EU moet hervormd worden, of Frexit!”

Door Michael van der Galien, 1 mei 2017

Afbeelding

Het euroscepticisme is ook in opkomst in Frankrijk

In het Verenigd Koninkrijk en Nederland maakten kiezers vorig jaar al duidelijk wat ze van de moderne EU vinden: ze hebben er niets mee. In het VK stemden ze zelfs voor Brexit. In Nederland hielden we het bij het afschieten van het associatieverdrag met Oekraïne, maar dat komt eerst en vooral doordat onze politici de moed niet hebben om ons de mogelijkheid voor een Nexit voor te leggen. Dus maakten we onze ontevredenheid over het belachelijke EU-project maar op deze manier duidelijk.

Die groeiende eurosceptische houding heeft nu ook voet aan de grond gekregen in Frankrijk. Dat zie je niet alleen aan de opkomst van Marine Le Pen en haar Front National, maar zelfs aan het gedraai en gezeur van Emmanuel Macron, haar tegenstander in de op handen zijnde tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen:

[Zie video op desite.]

“Ik ben pro-Europa,” aldus Macron in het Frans. “Tijdens de campagne heb ik de Europese Idee en het Europese beleid continu verdedigd. Want ik geloof dat het extreem belangrijk is voor het Franse volk en voor de plek van ons land in de globalisering.” Maar dat betekent volgens meneer de hypocriete eurofiel niet dat Brussel er dus maar vanuit moet gaan dat ze op de oude voet door kunnen gaan:

“Het probleem is dat je bijna de helft van dit land hebt dat boos is op de Europese Idee en ontevreden is wat betreft wat we tien jaar geleden hebben afgesproken en wat we de afgelopen jaren gezien hebben.”

En dan komt het:

“Dus we moeten dit Europa hervormen. We hebben behoefte aan een nieuwe Europese Unie om ons volks te beschermen en de globalisering te reguleren. Als ik de dag nadat ik gekozen word het huidige functioneren van de EU omarm verraad ik mijn volk. Ik wil dat niet doen omdat we een dag later dan Frexit hebben of een comeback van het Front National.”

Zoals Tory-Europarlementariër Daniel Hannan laat weten op Twitter is dit feitelijk precies wat oud-premier van het Verenigd Koninkrijk, David Cameron, enkele jaren geleden nog zei. Hij werd vervolgens met een mes in zijn rug gestoken door de technocraten in Brussel. Het gevolg: een referendum, gewonnen door het Brexit-kamp, en een nieuwe Britse premier die Brexit helemaal omarmt.

Daniel Hannan
@DanielJHannan


Even Euro-goody-goody Macron is now taking the "reform or we leave" line. When David Cameron said the same thing, the EU refused to budge.
10:04 - 1 May 2017

Natuurlijk gelooft helemaal niemand dat Macron dit daadwerkelijk meent, maar daar gaat het niet eens om. Zijn uitspraak bewijst namelijk dat het euroscepticisme zo sterk in opkomst is in Frankrijk dat zelfs het establishment er niet meer omheen kan. Jawel, als hij wint geeft Macron Brussel alles wat het wil, maar het is significant dat hij begrijpt dat hij dit tegenwoordig niet meer hardop kan zeggen. Nee, zelfs de eurofiel bij uitstek, Macron, doet nu net alsof hij heel, heel, heel eurosceptisch is.

Want vergis je niet, Macron is niet de Franse versie van Mark Rutte, maar van Alexander Pechtold. Eurofieler vind je ze niet.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... of-frexit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19722
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor King George » Do Mei 04, 2017 10:55 am

Le Pen: 'Frankrijk krijgt hoe dan ook een vrouwelijke president, of ik of Merkel'

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73365
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Ariel » Do Mei 04, 2017 3:25 pm

De Franse pers weet al wie er gaat winnen. Daar schrijven ze heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel objectief over. :no1:

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hallo Tokyo
Berichten: 381
Lid geworden op: Di Mar 06, 2012 10:49 am
Locatie: achter de duinen...

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Hallo Tokyo » Do Mei 04, 2017 3:42 pm

Ik hoop wel zo net als laatst bij Trump dat het geheel onverwacht Le Pen gaat worden....


[icon_lol.gif]

Mahalingam
Berichten: 39887
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 04, 2017 4:34 pm

President Obama raadde aan: stem Clinton.
Nu raadt ex-president Obama aan: stem Macron.
Dit is natuurrlijk geen inmenging van een buitenlandse mogendheid in de Franse verkiezingen.
VIDEO: Obama backs Macron 'for the future of France'
The video was posted online via Emmanuel Macron's Twitter account on Thursday afternoon with the caption: "Hope is on the move".

Subtitled in French, the 70-second video shows Obama looking into the camera and pledging his support to Macron.

En waarom bemoeit hij zich ermee? Dat is moreel gerechtvaardigd. (redding van de mensheid)
He adds that he has no intentions of getting involved in many elections, but that the French one is "very important to the future of France and the values that we care so much about", adding that "the success of France matters to the entire world".
https://www.thelocal.fr/20170504/video-obama-backs-macron-for-the-future-of-france
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43584
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 05, 2017 1:31 am

Le Pen valt kroonprins Macron hard aan in cruciaal debat: ‘Je hebt totaal geen plan tegen moslimextremisme!’

Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio, 4 mei 2017

Afbeelding
Foto: Emmanuel Macron en Marine Le Pen bij één van de debatten van de afgelopen verkiezingscampagne. Bron: Screenshot TF1.

Het was het laatste debat van deze Franse presidentsverkiezingen, en Marine le Pen heeft daarvan gretig gebruik gemaakt om nog eens duidelijk te maken welke problemen onder een ‘président Macron’ in ieder geval niét zullen worden aangepakt.

Hij is dé kroonprins en lieveling van Europa die vrijwel zeker de grootste mislukking qua Franse presidenten, François Hollande, gaat opvolgen. Als je alle ‘objectieve’ media mag geloven, is het al een gestreden strijd. Macron gaat winnen, en Le Pen gaat vooral verliezen, einde verhaal. Ze doen alsof de verkiezingen al over zijn. Oké, is het waarschijnlijk dat Macron wint: ja, heel waarschijnlijk, als je de peilingen mag geloven. Maarja, het was ook waarschijnlijk dat Hillary Clinton president van de Verenigde Staten zou worden, en dat Brexit nu allang begraven zou zijn. De waarheid bleek anders. Vooruit, er moet wel gezegd worden dat Franse opiniepeilers een stuk beter in hun werk zijn dan hun Engelse en Amerikaanse collega’s: de uitslag van de eerste verkiezingsronde hadden ze aardig nauwkeurig voorspeld. Maar toch blijft de gouden regel altijd gelden: reken je niet rijk totdat je dat ook daadwerkelijk bent.

Het laatste debat tussen Le Pen en Macron ging er namelijk allesbehalve vriendelijk aan toe, en iedereen die beide kandidaten teveel op elkaar vond lijken – mochten die mensen er zijn – zal daar nu wel anders over denken. De verschillen konden niet groter zijn, en dat probeerden beiden nog eens even te benadrukken voor de ogen van de Franse kiezer. Niets een vriendelijk gesprek over saaie zaken als staatsschulden, maar keiharde aanvallen op de belangrijkste eigenschappen van beide kandidaten. De beschuldigingen aan het adres van Le Pen mogen niet als een verrassing komen: ze is een populiste die maar wat leutert en Frankrijk opscheept met leugens. Ja, want moslimextremisme is in Europa nog niet een probleem, laat staan in Frankrijk, hè?

Marine le Pen daarentegen schroomde er niet voor de pijnlijke waarheid te benoemen: deze doodgeverfde volgende president van Frankrijk treedt straks aan zonder dat hij een plan heeft. Hij is niet links en niet rechts en gaat alleen maar winnen omdat men haar niet wil, en omdat Europa hem zo graag wil. Die invloeden vanuit vooral Duitsland maakte Le Pen wel duidelijk:

[Zie video op de site.]

En als belangrijkste: deze man zal als een watje omgaan met hét grootste probleem van onze tijd: moslimfundamentalisme en -terrorisme.

Allemaal natuurlijk meer dan waar: wie dat ontkent moet eventjes de nieuwsberichten van de afgelopen twee jaar terugkijken: vooral die van 13 november 2015 (Parijs, 129 doden) en 14 juli 2016 (Nice, 86 doden) zouden het geheugen wel even moeten opfrissen. En dat is wel nodig ook, want uit de huidige peilingen, waarin de zeer softe Macron mijlenver voorstaat op Le Pen, blijkt wel dat deze gruwelijke gebeurtenissen allang weer zijn vergeten bij de gemiddelde kiezer. De vraag is dan ook of men zich de harde waarheden die Marine woensdagavond uitsprak nog wel zal herinneren zondag in het stemhokje. Maar misschien is de betere vraag hier: wil men zich die uitspraken wel herinneren? Er geldt immers nog steeds – en dit geldt voor heel Europa: wegkijken is het devies.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... xtremisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73365
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 05, 2017 12:17 pm

Macron had een oortje in tijdens het debat met Marina Le Pen. Hij kon het zeker niet alleen af. Waarschijnlijk heeft zijn moeder, schooljuf, vrouw hem gecoached

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18775
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Franse politiek

Berichtdoor mercator » Vr Mei 05, 2017 2:30 pm

Ariel schreef:Macron had een oortje in tijdens het debat met Marina Le Pen. Hij kon het zeker niet alleen af. Waarschijnlijk heeft zijn moeder, schooljuf, vrouw hem gecoached

k zie die twee al bezig, destijds in het bezemhok van het sjieke Lycèe , Macron een snotneus van 16 jaar met zijn Milf van 25 jaar ouder. Terwijl madame aan haar suffe echtgenoot had verteld we moeten nog even Shakespeare bestuderen chérie.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73365
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 05, 2017 3:15 pm

mercator schreef:k zie die twee al bezig, destijds in het bezemhok van het sjieke Lycèe , Macron een snotneus van 16 jaar met zijn Milf van 25 jaar ouder. Terwijl madame aan haar suffe echtgenoot had verteld we moeten nog even Shakespeare bestuderen chérie.


Hier zit Macron op zijn knieën bij oma Merkel.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18775
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Franse politiek

Berichtdoor mercator » Vr Mei 05, 2017 4:32 pm

Je moet er s opletten hoe al die linkse types die overal pedofiele priesters zien en daar moord en brand over schreeuwen nu dat koppel pedofielen Mr en madame Macron de hemel in prijzen voor hun "moedige relatie".
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43584
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 05, 2017 11:39 pm

Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen

Xander, 05-05-2017

Afbeelding
Macron wil de islamisering van Frankrijk in een nog hogere versnelling zetten, wat hem de spottende bijnaam ‘Djamel Macron’ opleverde.

Macron sluisde mogelijk miljoenen weg naar belastingparadijzen – Waarom kozen de Fransen in 1e ronde voor kandidaat die het verwoestende beleid van Hollande wil voortzetten en versnellen? - Frankrijk stevent af op islamitische instorting en nieuwe revolutie

Emmanuel Macron, de kandidaat van de gevestigde orde in Parijs en Brussel, heeft beloofd dat hij de massale immigratie van moslims en de bouw van moskeeën in Frankrijk wil vereenvoudigen. Volgens globalist Macron, die inmiddels aanbevelingen van bondskanselier Angela Merkel en oud president Barack Obama heeft gekregen, ‘bestaat de Franse cultuur niet’ en heeft hij ‘nog nooit naar Franse kunst’ gekeken. De kans is daarom levensgroot dat Macron de Franse bevolking al snel nog dieper zal teleurstellen dan de socialist Francois Hollande, de impopulairste president van het land ooit.

Frankrijk zeer slap en laks voor gevaarlijke moslims
Op de Champs Elysees in Parijs schoot op 20 april een moslim op een politiewagen, waarbij één agent om het leven kwam en een andere zwaargewond raakte. De dader, Karim Cheurfi, werd in 2003 tot 20 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens poging tot moord op twee agenten. Na al na een paar jaar te zijn vrijgelaten, viel hij in 2014 opnieuw agenten aan. En wéér werd hij vrijgelaten.

In maart ontdekte de politie dat de islamist militaire wapens probeerde te kopen, en contact had gemaakt met een ISIS terrorist in Syrië. Op sociale netwerken kondigde hij aan dat hij agenten wilde vermoorden. Bij doorzoeking van zijn huis vond de politie meerdere wapens, maar justitie vond dit alles ‘onvoldoende bewijs’ om hem in de gaten te laten houden. En toen sloeg hij op 20 april toe.

Het voorval is exemplarisch voor het moderne Frankrijk, dat zeer slap en laks is voor gevaarlijke mensen, vooral als deze uit islamitische kring komen. Het is één van de redenen waarom in Frankrijk met afstand de meeste slachtoffers van terreuraanslagen vallen. Ook de Joodse gemeenschap, waar in de afgelopen 5 jaar 2/3 van alle aanvallen op waren gericht, voelt zich in de steek gelaten door de overheid, omdat de daders, vrijwel uitsluitend moslims, ongestoord hun gang kunnen blijven gaan.

Tussen 14 en 17 april vond in Le Bourget, zo’n 15 kilometer ten noorden van Parijs, de jaarlijkse conferentie van ‘Moslims van Frankrijk’, de Franse tak van de Moslim Broederschap terreurorganisatie, plaats. 150.000 bebaarde moslims en gesluierde moslima’s konden er vrijelijk schreeuwen en ageren tegen het Westen, tegen Israël en tegen de Joden.

Stem op Macron onlogisch, maar hij won toch
Ondertussen zinken de Franse economie en samenleving steeds dieper weg in het moeras van schuld, armoede, onrust en werkeloosheid. Maandelijkse peilingen laten zien dat een groot deel van de Franse bevolking zowel boos als bang is, en het helemaal gehad heeft met de impotente en onverschillige regenten in Parijs. Het was daarom logisch geweest als de kiezers al tijdens de eerste ronde korte metten hadden gemaakt met iedere kandidaat die het voor Frankrijk verwoestende beleid wil voortzetten en zelfs wil versnellen.

Maar dat gebeurde niet. Uitgerekend de kandidaat die niet alleen door de gehate zittende president Hollande, maar ook door de EU en globalisten zoals bondskanselier Angela Merkel en voormalig president Barack Obama wordt aanbevolen, won de eerste ronde van de presidentsverkiezingen, en dat terwijl oud Rothschild bankier Emmanuel Macron als minister van Economie de architect was van Hollandes desastreuze economische beleid.

Macrons meeste toespraken zijn kopieën van die van Hollandes campagne in 2012. Tijdens zijn eigen campagne sprak Macron zelden of nooit over de vele dodelijke islamitische terreuraanslagen in Frankrijk. Sterker nog, na de zoveelste aanslag op 20 april hield hij de Fransen voor dat ze met aanslagen moeten leren leven, omdat die volgens hem onderdeel van het dagelijkse leven zullen blijven. Ook verklaarde hij tegen het preventief arresteren van verdachte islamisten te zijn.

De globalist beweerde afgelopen week dat hij zowel Frankrijk als de EU grondig wil hervormen. Zijn plotseling stevige taal was overduidelijk bedoeld om zijn opponent Marine Le Pen de wind uit de zeilen te nemen, want Macron heeft verder louter vage plannen, is pro-euro en pro-EU, en belooft dat hij de uiterst kostbare 35 jarige urige werkweek en pensioenleeftijd van 62 jaar in stand wil houden. Tegelijkertijd wil hij € 10 miljard investeren in onder andere de ‘ecologische overgang’ naar een duurzame economie.

Nog meer immigratie en moskeeën, want ‘Franse cultuur bestaat niet’
Macron heeft in de loop der tijd een aantal opmerkelijke en verontrustende uitspraken gedaan, zoals zijn belofte om de massale immigratie van moslims uit Afrika en de Arabische wereld naar Frankrijk te vereenvoudigen, en de bouw van moskeeën makkelijker te maken. Ook beweerde hij dat ‘de Franse cultuur niet bestaat’, en dat hij nog nooit naar Franse kunst had gekeken.

Bovendien is de anti-corruptie NGO ‘Anticor’ een onderzoek naar Macron begonnen, omdat hij een groot deel van de € 2,8 miljoen die hij tussen 2008 en 2012 als Rothschild bankier verdiende, niet aan de belastingen lijkt te hebben opgegeven, maar vermoedelijk heeft weggesluisd naar belastingparadijzen (2).

Hoe kan het dat deze nog ergere variant van Hollande toch de eerste ronde won, en volgens de peilingen ook de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen zal winnen? Deels is dat te wijten aan Francois Fillon, de kandidaat van de gematigde Republikeinen, die door eigen schuld in diverse corruptieschandalen verwikkeld raakte. Of toch niet? In een recent verschenen boek staat dat deze schandalen zorgvuldig door een ‘schaduwkabinet’ in Parijs zijn georkestreerd. Hoe dan ook, Fillon onderstreepte sowieso een zwakke kandidaat te zijn, door onmiddellijk na de eerste ronde zijn steun uit te spreken voor Macron.

Macron dankzij media en vaag programma populair
De belangrijkste reden van Macrons ogenschijnlijke populariteit is even simpel als banaal, namelijk gelegen in een –mede op zijn jonge uiterlijk gebaseerde- uitgekiende marketingstrategie, waardoor veel Fransen zich hebben laten misleiden (in ons eigen land vergelijkbaar met de populariteit van de extreemlinkse afbraakpoliticus Jesse Klaver). Macron begon een nieuwe partij, ‘En Marche!’ (Voorwaarts! een nog linksere Franse variant van D66), en kreeg voor zijn campagne financiële steun van een aantal linkse miljardairs.

Ook niet onbelangrijk: Macron heeft nauwe banden met de elitairen die het grootste deel van de Franse reguliere media beheersen (ook hier zien we een duidelijke overeenkomst met ons eigen land, waar de linkse media tijdens de verkiezingscampagne buitenproportionele en overtrokken positieve aandacht gaven aan GroenLinks en D66). Daarnaast is zijn verkiezingsprogramma –volgens analisten geïnspireerd door die van Barack Obama in 2008- dermate inhoudsloos en veralgemeniserend, dat zijn loze kreten feitelijk iedere Fransman die zich niet wat verder wil verdiepen in de politiek, kunnen aanspreken.

Zo kan het dat Marine Le Pen, de enige kandidaat die Frankrijk wil herstellen, de economie gezond wil maken, de Franse cultuur wil behouden, het land wil beschermen tegen de islam en het terrorisme en daar goed uitgewerkte plannen voor heeft klaarliggen, door de media en andere politieke partijen als ‘fascist’ wordt verketterd, en globalist Macron, die het verwoestende socialistische beleid dat het land op de rand van de afgrond heeft gebracht zelfs wil versnellen, wordt aangeprezen en bewierookt. Ook hebben alle steeds machtiger wordende moslimorganisaties zich –begrijpelijkerwijs- pal achter Macron opgesteld.

Macron maakt dus grote kans de volgende president te worden, hoewel een grote verrassing zoals de verkiezing van Donald Trump in de VS nog altijd niet onmogelijk is. Maar stel dat het Macron wordt, want dan? Dan zal hij al snel ontdekken dat hij slechts een stroman is die door de linkse elite op de Champs Elysees is neergezet, met de bedoeling de onhoudbare status quo nog een paar jaartjes te rekken, zonder zich verder ook maar iets te bekommeren om het gewone volk, laat staan maatregelen te treffen tegen de oprukkende islam en het snel toenemende geweld van moslims.

Frankrijk stevent af op islamitische instorting en nieuwe revolutie
Het gevaar is dan ook levensgroot dat de komende vijf jaar onder Macron voor het Franse volk nog vele male pijnlijker zullen worden dan de afgelopen jaren onder Hollande. Minstens 12.000 radicale islamisten mogen ongestoord plannen maken voor nieuwe terreuraanslagen, want de politie mag niets tegen hen ondernemen voordat het te laat is, en Macron zal het overduidelijk een zorg zijn. De toevloed van moslims uit Afrika en Arabische landen zal aanhouden en zelfs makkelijker worden gemaakt. Inmiddels worden vele honderden Franse wijken en districten beheerst door de Sharia, en moeten als voor Frankrijk verloren worden beschouwd.

Deze islamitische ministaatjes, waar nu al vrijwel dagelijks auto’s in brand worden gestoken en niet-moslims worden aangevallen, zullen in aantal toenemen en steeds groter en machtiger worden, en de Franse maatschappij in toenemende mate ontwrichten en uiteindelijk volledig doen instorten. Bij de volgende verkiezingen in 2022 zou het geïslamiseerde Frankrijk wel eens zijn eerste moslimpresident kunnen kiezen – tenzij de getergde autochtone bevolking eindelijk in opstand komt.

Dat zal het begin van een nieuwe Franse revolutie zijn, die mogelijk heel Europa in vuur en vlam zal zetten. Zoals het er nu uitziet zou dat al over enkele jaren mogelijk nog de enige uitweg kunnen zijn om te voorkomen dat ons continent volledig ten onder gaat aan islamitische chaos, misdaden, terreur, vervolgingen en armoede.

Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Challenges.fr

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... ten-bouwen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43584
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 06, 2017 2:35 am

E-mails campagneteam Macron gelekt

Gepubliceerd: 06 mei 2017

Een groot aantal e-mails afkomstig van het campagneteam van de Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron is vrijdag op internet gezet.

Het team van Macron bevestigde dat de e-mails authentiek zijn. Sommige documenten zijn nep om twijfel en verwarring te zaaien, aldus het campagneteam.

Een gebruiker met de naam EMLEAKS plaatste zo'n negen gigabyte aan bestanden op de site Pastebin, waar documenten anoniem gedeeld kunnen worden. Het is nog onduidelijk wie schuil gaat achter de naam EMLEAKS.

Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken wil niet reageren op de hack omdat de presidentscampagne is afgelopen, aldus een woordvoerder. Volgens de wet mogen functionarissen zo kort voor de verkiezingen geen uitspraken meer doen die de uitkomst van de stembusgang kunnen beïnvloeden.

Ondermijning
Macron is volgens zijn campagneteam slachtoffer geworden van een ''zeer grote en gecoördineerde hack-operatie''. Daarbij zijn volgens de eerste inschatting van het team gestolen documenten vermengd met nep-documenten op internet gezet.

Het doel is volgens Macrons team duidelijk: de daders willen kort voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen zijn campagne ondermijnen. Zondag neemt de pro-Europese sociaal-liberaal Macron het op tegen de rechtspopulistische Marine Le Pen.

Ondanks de ernst van de situatie stelt het campagneteam zich over de inhoud van de documenten geen zorgen te maken. Die zouden slechts de ''normale manier waarop een presidentscampagne verloopt'' laten zien.

WikiLeaks
Klokkenluiderssite WikiLeaks vindt de timing opmerkelijk, omdat de bestanden geen invloed meer zouden kunnen hebben op de verkiezingsuitslag. In eerste instantie twitterde WikiLeaks dat het weleens om een grap zou kunnen gaan. In een latere tweet sprak de organisatie van ''een significant lek''.

Macron klaagde eerder nog over hackers die proberen de internetactiviteiten van zijn campagneteam te beïnvloeden. Ook zouden Russische media het op hem hebben gemunt. Rusland ontkende eerder ook maar iets te maken te hebben met internetaanvallen op de Franse presidentskandidaat.

Door: NU.nl/Reuters/ANP

http://www.nu.nl/verkiezingen-frankrijk ... elekt.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6354
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Ali Yas » Za Mei 06, 2017 7:27 am

Apart is dat: steeds weer de Russen de schuld geven. Dat is duidelijk gericht op de oudere generatie die bij "de Russen" nog denkt aan "de communisten". Vooral hun stem beïnvloeden is belangrijk, omdat zij ertoe neigen voor de vrijheid te stemmen. Je zag dat ook in het VK, waar de Brexit is gered door de oudere blanke mannen, het volksdeel dat verantwoordelijk is voor de welvaart van nu.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73365
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Ariel » Za Mei 06, 2017 11:05 am

Pilgrim schreef:Macron is volgens zijn campagneteam slachtoffer geworden van een ''zeer grote en gecoördineerde hack-operatie''. Daarbij zijn volgens de eerste inschatting van het team gestolen documenten vermengd met nep-documenten op internet gezet.Nep documenten? Heeft Macron al de gehackte documenten zelf gezien en zorgvuldig door gelezen?
Zo niet, dan veegt hij zijn straatje schoon door te zeggen dat er nep-documenten tussen de gehackte e-mails zitten.

Wanneer krijgen wij deze documenten en nep documenten te zien?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73365
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor Ariel » Za Mei 06, 2017 12:45 pm

Helaas...Franse media mogen de inhoud van de gelekte e-mails van het campagneteam van de Franse presidentskandidaat Macron niet publiceren. Publicatie wordt gezien als een misdaad. Dat heeft de Franse kiescommissie zaterdag gezegd nadat de leden bijeen waren gekomen om over de hack te vergaderen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19722
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor King George » Za Mei 06, 2017 12:49 pm

Op het www kunnen wij toch de meningssturing en de censuur voorbij wel het nodige opvissen?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19722
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Franse politiek

Berichtdoor King George » Za Mei 06, 2017 1:15 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

mercator
Berichten: 18775
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Franse politiek

Berichtdoor mercator » Za Mei 06, 2017 6:38 pm

Ali Yas schreef: de oudere blanke mannen, het volksdeel dat verantwoordelijk is voor de welvaart van nu.

En dan nog maar door een gedeelte van die blanke mannen, nl. degenen die economisch actief waren en rechts stemden.
Als de Fransen nu morgen voor de komediant Macron stemmen gaan ze hun ondergang tegemoet. Wat ik helemaal niet zo erg zou vinden overigens. Ze moeten nog altijd gestraft worden voor de wandaden van hun grote held, de grootste ploert uit de wereldgeschiedenis: Napoleon.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten