De Duitse politiek

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 25, 2016 1:51 am

Peiling over SPD-kanselierskandidaat in 2017: Gabriel of Schulz – pest of cholera

Geplaatst op 21 oktober 2016

Afbeelding

Zowel Gabriel als Schulz komen bij de verkiezing van een geschikte SPD-kanselierskandidaat niet bijzonder goed weg. Enkele geënquêteerden zouden echter wel eens op een van de beide gestemd kunnen hebben, omdat ze er van uitgaan dat deze de sociaaldemocraten een nog slechter resultaat zouden kunnen opleveren dan sowieso al het geval is.

De SPD-partijvoorzitter Sigmar Gabriel wordt door 30% van de Duitse burgers beschouwd als geschikte kanselierskandidaat. De EU-politicus Martin Schulz overtuigt 34% van de geënquêteerden. Met 35% wordt hij echter door bijna net zoveel mensen als kanselierskandidaat afgewezen. 58% vindt Sigmar Gabriel ongeschikt als SPD-kanselierskandidaat. In de gelederen van de Groenen en Die Linke heeft Schulz duidelijk meer sympathie dan Gabriel. Terwijl het resultaat voor de partijvoorzitter net zo uitvalt als in mei van dit jaar, is de aceptatie van Schulz de afgelopen maanden met 8% toegenomen, bericht het “ARD-Morgenmagazin” in de actuele “Deutschlandtrend”.

In de actuele zondagspeiling krijgt de CDU/CSU 33% van de stemmen (dat zouden dan ongeveer 24-25% voor de CDU en ongeveer 8-9% voor de CSU zijn). Van de geënquêteerden zou 22% op de SPD stemmen. De AfD komt op 14%. De Groenen krijgen 12% van de stemmen en Die Linke 9%. Van de geënquêteerde Duitse burgers zou 5% op de FDP stemmen. In vergelijking met de “Deutschlandtrend” van 6 oktober 2016 blijven de percentages voor de CDU/CSU, de SPD, de AfD en Die Linke ongewijzigd. De Groen winnen 1% en de FDP verliest 1% van de stemmen. In totaal krijgt de regeringscoalitie 55% van de stemmen.

Men moet er echter van uit gaan dat juist bij de publieke omroep vooral “politiek gewenste” peilingen gepubliceerd worden, die de percentages voor de regeringspartijen verfraaien, terwijl vooral de meer impopulaire partijen kunstmatig klein gerekend worden. Desondanks is het bedenkelijk dat nog steeds veel Duitsers op de CDU/CSU, de SPD, de Groenen en de FDP willen stemmen – die partijen, die sinds jaar en dag de politiek van de Bondsrepubliek meebepalen.

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/21 ... f-cholera/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 31, 2016 8:40 pm

Tegenwind

Geplaatst op 31 december 2016

Afbeelding

Om het jaar 2016 saai te noemen, zou het understatement van het jaar zijn. Al lang merkbare scheuren in het politieke bedrijf werden groter. Internationaal zowel als nationaal waait de wind van verandering zo heftig als sinds de val van de Muur niet meer. Oorlogen, terrorisme en vluchtelingenstromen beheerste debatten en krantenkoppen – en daar middenin konden we een bondskanselier Angela Merkel meemaken, die het zenit van haar macht in 2015 (“Wir schaffen das”) bereikte en zich sindsdien op de weg naar beneden bevindt.

Veiligheidsgevoel maakte plaats voor gevoel van bedreiging

Toen Macedonië op 9 maart 2016 de Balkan-route sloot en daarmee de vluchtelingenstroom nagenoeg tot stilstand bracht, ontkiemde de hoop dat de problemen in en voor Duitsland eveneens zouden verminderen. Met het op 18 maart gesloten vluchtelingenakkoord van de EU met Turkije scheen Merkel een succes behaald te hebben. Sinds Turkije onder Erdoğan´s leiding neo-Ottomaans wordt, werd de vermeende zege een molensteen voor Merkel – ze moet zich laten vragen waarom ze zich inlaat met twijfelachtige figuren als Erdoğan.

Bovendien was het al uiterlijk met de Oudejaarsnacht in Keulen duidelijk geworden dat er in het land iets fundamenteels veranderd was. Vluchtelingen begonnen het beeld in de grote steden te bepalen. Terwijl de partijen in het parlement de zogenaamde kansen van de migratie prezen, namen de klachten over criminaliteit en verwaarlozing in de openbare ruimte toe. Het gevoel van veiligheid van veel mensen maakte plaats voor een gevoel van bedreiging.

“Het is een heerschappij van het onrecht”
Merkel probeerde een koersverandering: “Eén ding is duidelijk. We willen het aantal vluchtelingen merkbaar verminderen. Daaraan werken we met nadruk”, verklaarde de regeringscheffin al in januari. Maar de druk, vooral uit de gelederen van de CSU, nam toe. In de Beierse zusterpartij leek de voorzitter Horst Seehofer met iedere aanval op de bondskanselier jonger te worden. Zijn zin “We hebben op dit moment geen toestand van recht en orde. Het is een heerschappij van het onrecht” was zeer zeker de aanval van het jaar.

De aanslag van islamitische terroristen in Brussel op 22 maart 2016 werkte als een teken aan de wand. Ook Duitsland, waar veiligheidsautoriteiten in het verleden met geluk en verstand bijna alle daden van radicale islamieten hadden kunnen verhinderen, maakte in juli in Ansbach en Würzburg de eerste radicaalislamitische aanslagen mee.

Verkiezingssuccessen met dubbele cijfers voor de AfD
De ingrijpende veranderingen manifesteerden zich in verkiezingen. Op 18 maart trok de Alternative für Deutschalnd (AfD) de deelstaatparlementen van Baden-Württemberg, Rheinland-Pfalz en Sachsen-Anhalt binnen – overal met dubbele cijfers. In het voormalige CDU-stamland Baden-Württemberg werden de Groenen voor de tweede keer de grootste partij en namen de decennialang heersende christendemocraten als junior-partner in de regering op. In Rheinland-Pfalz en Sachsen-Anhalt waren alleen nog maar coalities van drie partijen mogelijk – ook een teken van de veranderingen.

President Joachim Gauck kondigde verrassend aan af te zien van een tweede ambtstermijn. Hij vergrootte daarmee de problemen voor Merkel, die door haar vicekanselier, de SPD-voorzitter Sigmar Gabriel, wekenlang met de SPD-kandidaat Frank-Walter Steinmeier voor schut werd gezet. Na een langere vruchteloze speurtocht ging Merkel akkoord met de persoon Steinmeier. Daarmee werd eens temeer duidelijk dat Gabriel weliswaar geen succes heeft bij de kiezers, maar wel bij de CDU/CSU.

Uitverkoop van Duitse toekomsttechnologie oninteressant
De kiezers in de wereld en in Europa worden sowieso steeds onberekenbaarder. In Berlijn had men er vast vertrouwen in dat Groot-Brittannië in de EU zou blijven. Op 23 juni kwam het anders. Sindsdien wordt ook in Berlijn aan een “harde Brexit” gesleuteld, hoewel voorzichtigheid op zijn plaats zou zijn. De Britten betalen tot nu toe € 15 miljard netto per jaar aan de EU. Als dit geld mist, moet Duitsland meer betalen. De enorme Duitse exporten naar Groot-Brittannië zouden door middel van een handelsakkoord vastgelegd moeten worden. Maar daarover zegt de Duitse regering niets.

In plaats daarvan klampte de politiek zich vast aan het behoud van 16.000 arbeidsplaatsen bij het levensmiddelenbedrijf Kaiser´s. De met de verkoop van de robotproducent Kuka aan de Chinezen begonnen uitverkoop van Duitse toekomsttechnologie interesseerde daarentegen niemand in Berlijn.

Ontsteltenis na succes van Trump
Ook de kiezers in Duitsland bleven onbetrouwbaar. “De daling kan een snelle daling worden, maar ook een crash”, had Seehofer na de verkiezingen in maart over de situatie van de CDU gezegd. En zo gebeurde het ook: in Mecklenburg-Vorpommern ging de CDU met de derde plaats na de AfD en de SPD naar huis. Ook in Berlijn zag men de AfD in veel stadsdelen aan de CDU voorbijgaan.

Evenmin als de Brexit hadden de Berlijnse politiek en de Duitse media een overwinning van Donald Trump bij de Amerikaanse verkiezingen verwacht. De ontsteltenis was zo groot, dat zelfs de verkiezing van de kandidaat van het establishment, Alexander Van der Bellen, in Oostenrijk maar korte tijd voor gejubel zorgde.

Duitsland heeft zichzelf geïsoleerd in de wereld
De relatie van Berlijn met Trump, die door de presidentskandidaat Steinmeier een “haatprediker” werd genoemd, zou wel eens net zo moeilijk te herstellen kunnen zijn als de relatie met Rusland, dat op mede-initiatief van Berlijn opnieuw een verlenging van de sancties moet accepteren, die echter meer schade toebrengen aan de Duitse economie dan aan de Russische.

En de Duitse politiek heeft zichzelf tegenover Amerika, Rusland en ook Europa geïsoleerd, waar Merkel´s laatste grote vriend, de Franse president François Hollande, zich in 2017 niet meer kandidaat stelt. Terwijl de problemen in Europa pas goed beginnen, omdat Italië politiek en financieel gezien instabiel dreigt te worden.

Onlangs eindigde het partijcongres van de CDU met een catastrofe voor Merkel. Weliswaar werd ze met een redelijk acceptabel resultaat herkozen, maar met het tegen haar wil genomen besluit tegen het dubbele staatsburgerschap vielen de gedelegeerden haar in de rug aan. Wie zulke partijvrienden heeft, heeft geen vijanden meer nodig. Maar ook daarvan heeft Merkel er meer dan genoeg.

Bron: https://jungefreiheit.de

Auteur: Paul Rosen

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/12/31/tegenwind-2/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 15, 2017 4:30 am

Erika Steinbach uit de CDU gestapt

Geplaatst op 14 januari 2017

Afbeelding

De bekende politica van de CDU, Erika Steinbach (73, op de foto met Angela Merkel in betere tijden), is uit de CDU gestapt. De langjarige afgevaardigde in de Duitse Bondsdag won zeven keer een rechtstreeks mandaat in Frankfurt am Main en behoorde tot nu toe tot het bestuur van de CDU/CSU-fractie in het Duitse parlement. Steinbach diende de CDU 42 jaar lang. Nu trok ze de consequenties uit de uiterst problematische koers, die al jaren geleden door de partijvoorzitter Angela Merkel werd ingeslagen en nu uitmondde in regelrechte anarchie.

Tegenover de “Welt am Sonntag” deelde Steinbach hierover mee:

“Dat er maandenlang mensen ongeïdentificeerd met bussen en treinen over de grens werden gebracht, was geen uitzondering, maar een gewilde maatregel tegen onze wettelijke regelingen en tegen EU-verdragen in.”

“Bij het Bundesamt für Migration werden duizenden paspoorten als vals geïdentificeerd zonder dat hieruit juridische consequenties voor de desbetreffende migranten getrokken werden. Zo´n negeren van ons recht durft geen enkele bondsautoriteit op eigen verantwoordelijkheid. Daar zit een politieke wil achter. Voorbij aan het recht.”

“Een aanzienlijk deel van de mensen die kwamen, zijn geen vluchtelingen in de zin van de vluchtelingenconventie van Genève.”

“Met de migranten kwamen niet alleen mensen die bescherming zoeken ons land binnen, maar, waarvoor velen vanaf het begin gewaarschuwd hebben, ook terroristen. Onze veiligheidssituatie is sinds de grensopening significant verslechterd.”


Hoe kon het überhaupt zo ver komen dat de CDU een dergelijk snelle afdaling naar het domein van de anarchie heeft genomen? Steinbach ziet het begin van de verwoestende praktijken al bij de euro-redding en de energie-ommekeer:

“Verontrustend genoeg bestaat er bij de aangesproken politieke terreinen praktisch geen oppositie meer in het Duitse parlement. De Duitse regering kan en kon deze manier van politiek alleen maar bedrijven, omdat het linkse deel van het parlement grotendeels aan haar kant staat.”

“Bij ons vonden in de fractievergaderingen zeer controversiële discussies plaats. Maar uiteindelijk heeft de fractie van de CDU met volker Kauder een voorzitter, die zichzelf ziet als deurwaarder van de bondskanselier.”


Met Kauder´s kettinghond-mentaliteit werden in de CDU blijkbaar afgevaardigden geïntimideerd en werd Artikel 38 van de Grondwet geschonden:

De afgevaardigden van het Duitse parlement [...] zijn vertegenwoordigers van het hele volk, niet gebonden aan opdrachten en aanwijzingen en alleen onderworpen aan hun eigen geweten.

Niet alleen het programma van de CDU werd compleet uitgehold, maar er werd een stigmatisering van critici van het Merkel-regime binnen de partij uitgevoerd:

Steinbach beklaagt dat de doelstelling van de CDU bewust zou zijn veranderd, “het conservatieve element werd stap voor stap gemarginaliseerd, ja, gestigmatiseerd.”

Erika Steinbach wil haar parlementszetel houden en motiveert dit met de hoop die haar kiezers in haar stellen:

“Een aanzienlijk deel van de burgers die hun stem aan mij hebben toevertrouwd, liggen enorm overhoop met de bijna plotsklaps ingeleide migratiepolitiek. Deze kiezers zal ik tot het eind van de regeringsperiode vertegenwoordigen in het parlement.”

In plaats daarvan adviseert Erika Steinbach aan de teleurgestelde en bedrogen kiezers van de CDU de AfD:

“De AfD pakt nu thema´s op die de afgelopen jaren verwaarloosd werden. En: ze is ook vlees van het vlees van de CDU!”

“Maar ik hoop dat de AfD in het parlement komt, zodat daar eindelijk weer een oppositie bestaat. Alleen zo blijft de democratie levendig.”


Merkel zal de geschiedenis ingaan als doodgraver van de CDU, zoveel is duidelijk. Dit DDR-broekpak zal het echter niet winnen van de democratie. Daarvoor hebben ijverige mensen vanaf 2013 gezorgd. Het zal tot een showdown tussen de AfD en de CDU komen.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/14 ... u-gestapt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 05, 2017 10:07 pm

“Ik ben trots op mezelf! Heb niets geleerd, had beroepsmatig geen succes – maar politiek bedrijven kan ik”!

Geplaatst op 5 februari 2017

Afbeelding
Linkse politici zonder beroep, die hun landen in de ondergang dreven.

Over de dodelijke zwakheden van onze democratie

“Wie niets wordt, wordt waard”, heet het in de Duitse volksmond. Maar beter is dan nog: “Wie niets kan, wordt politicus”. Of journalist. (tegen de weinige “kunners” in beide beroepen: jullie zijn de beroemde uitzonderingen op de regel). Voor ieder beroep in Duitsland, van dakdekker tot atoomfysicus, is een gedegen opleiding vereist – en moet men gedeeltelijk zeer lastige examens afleggen. Ik schat dat de meeste Duitsers alleen al het elektricien-examen niet of slechts met de grootste moeite zouden halen.

Bij ons kan elke idioot politicus worden. Of redacteur

Echter niet in twee van de belangrijkste beroepen, waarin het om niet meer of minder dan om het lot van een heel volk gaat. Politicus kan elke idioot worden. Hij moet alleen maar goed kunnen praten en in staat zijn een groot sociaal netwerk op te bouwen en dit te behouden. Van de wezenlijke dingen, waarover hij later zal moeten beslissen, hoeft hij nul komma nul verstand te hebben: economie, Duitsland als technologische standplaats, binnenlandse politiek, buitenlandse politiek, historische wetenschap (“Wie het verleden niet kent, kan de toekomst niet begrijpen”), islam, defensie, milieupolitiek enz., enz.

Als men een kijkje neemt in de Duitse deelstaatparlementen vindt men zo goed als geen wetenschappers of geschoolde experts. Het wemelt daar alleen maar van de ambtenaren, leraren of juristen. Velen hebben nooit ook maar één dag in het keiharde bedrijfsleven doorgebracht, zoals een Duitse arbeider, vakman of ondernemer dag na dag moet doen. Velen hebben alleen maar geld van de staat geïncasseerd, zonder er ooit voor te zorgen dat het geld bínnenkomt. Wat ze daarentegen allemaal uitstekend ligt is: meester zijn in het inhoudsloos redeneren. Dit soort politici is allemaal inwisselbaar, irrelevant – maar helaas voor de toekomst van ons land van buitengewone betekenis. Door zulke mensen worden wij geregeerd. Bijna geen Duitser die dit weet. Want de werkelijk bekwame Duitsers worden zo in beslag genomen door hun beroep dat ze nauwelijks tijd over hebben om zich met politiek bezig te houden. Aldus bevinden wij ons in de absurde situatie dat de bekwaamste Duitse koppen (onderzoekers, ingenieurs, technici, wetenschappers, ondernemers) zich bij gebrek aan tijd laten regeren door de domsten.

De rol van de media
En dat ook niemand er toe komt te erkennen dat dit zo is, daarvoor zorgen de media. Ook daarin zitten niet de knapste koppen (zoals altijd bevestigen uitzonderingen de regel). Op school over het algemeen slecht tot middelmatig, een miserabel eindexamen (als daarvan al sprake is), zodat het net voldoende is voor communicatiewetenschap (een echt flauwekul-vak) of voor journalistiek (waar men niets leert over relevantie). Maar vervolgens komt men dan over het algemeen op een post terecht, die in een tegenovergestelde relatie verkeert tot de persoonlijke bekwaamheid van de bezetter van die post: op een hoofdredacteurpost of zoiets. Daar kan men dagelijks miljoenen mensen beïnvloeden met onzin – of met omgekochte meningen. Niemand heeft dat beter aan het licht gebracht dan de onlangs overleden Udo Ulfkotte.

Democratie: Dominantie en dictatuur van de middelmaat tegenover de besten
Dat is één van de centrale zwakheden van onze democratie: het gaat in werkelijkheid om de dominantie en de dictatuur van de middelmaat tegenover de besten. Wat daar uitkomt, maken wij thans aan den lijve mee: de middelmatigen drijven ons zienderogen de afgrond in. Óf omdat niemand van hen dit erkent, óf omdat ze te zwak en te laf zijn om zich te weer te stellen tegen de politieke mainstream. Typisch de middelmaat.

En wij kunnen degene, die wij beslist niet meer willen hebben, niet eens wegstemmen: wie, zoals Merkel, constant op de eerste plaats der verkiezingslijst staat, zal onvermijdelijk wéér in het parlement zitten, zelfs als hij in zijn eigen kieskring nul stemmen verworven heeft. En als hij door het merendeel der Duitsers wordt gehaat. Die verkiezingslijst is, net als de fractiedwang, de dóód van onze democratie. Daarvoor bestaat een goed begrip, dat eveneens uit de volksmond afkomstig is: Democratuur.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/02/05 ... en-kan-ik/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 26, 2017 1:07 am

CDU-brandstichters bieden zichzelf aan als blusploeg

Geplaatst op 25 april 2017

Afbeelding

“Ik voel me hier niet veilig meer. Waarom doen ze niks?” Een tegenwoordig vaak gestelde vraag door veel burgers, waarmee uitgerekend de CDU in de deelstaat Nordrhein-Westfalen op kiezersvangst gaat. Met “ze” worden diegenen bedoeld die van het volk de opdracht hebben om de veiligheid en de orde te handhaven. Dat zijn echter dezelfden die voor deze onveiligheid, die veel meer is dan alleen maar “gevoeld”, zorgen.

Het antwoord wordt ook gegeven: “Wij zijn het zat! Wij stemmen CDU.” Is dat pathologisch realiteitsverlies, absolute bespotting van de kiezers of koele berekening dat de meerderheid dom genoeg is om in deze brutaliteit te trappen? Merkel en haar invasiehelpers importeren geweldplegers en de ellende van de wereld naar Duitsland en doen net alsof ze niets met dat alles te maken zouden hebben, alsof deze toestanden zoiets als een natuurramp zouden zijn of alsof een imaginaire macht ervoor zou zorgen dat kopschoppers, Jihadisten, verkrachters en machete-slachters over ons heen vallen.

De oplossing van de enorme problemen, zo suggereert men, kan alleen maar van de CDU komen, die dan, door de verkiezingen gemachtigd door de bange en op redding hopende kleine man, zo kan doorgaan zoals tot nu toe. De brandstichter prijst zichzelf aan als helper om vervolgens te vernietigen wat er nog over is. Duivelser kan het nauwelijks nog.

Alleen nog dommer:

Afbeelding
“Ik wil me altijd vrij en veilig bewegen!”

Als de achtergrond niet zo serieus en bedreigend en deze spot tegenover de slachtoffers niet zo schandalig zou zijn, zou je bijna kunnen lachen om deze poster. Ze doet namelijk heel sterk herinneren aan desbetreffende, niet minder domme, reclame voor hygiënische artikelen waarmee vrouwen plotseling onbekommerd kunnen uitgaan, dansen, zwemmen enz.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/25 ... blusploeg/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Maarten
Berichten: 460
Lid geworden op: Di Mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente
Contact:

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Maarten » Wo Apr 26, 2017 9:09 am

Weetje, ik zal niet eens verbaasd zijn wanneer die heks wederom de verkiezingen gaat ''winnen''.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 28, 2017 11:03 pm

De Groenen storten in een bodemloze afgrond! CDU en SPD in paniek om de coalitiepartner

Geplaatst op 28 april 2017

Afbeelding

De Groenen zijn fundamentele communisten met een groen laagje. Maar er schijnen nog altijd Duitsers te bestaan die geloven dat de Groenen een milieupartij zouden zijn . . .

“Der Spiegel” verraadt onbedoeld dat we in Duitsland in feite een éénpartij-systeem zoals in de DDR hebben

Alleen al de kop boven het artikel in de “Spiegel” over de instorting van de Groenen spreekt boekdelen! Niet alleen de Groenen raken in paniek, maar vooral de SPD en de CDU (sic!) zijn “gealarmeerd” door de teloorgang van de Groenen. De kop in het linkse stinkblad “Spiegel” luidt als volgt:

“De CDU en de SPD vrezen voor de Groenen: Donder alsjeblieft niet naar beneden!”

en laat tegelijk in de header zien waar het om gaat:

“Paniek bij de Groenen: net nog op weg naar een volkspartij donderen ze naar beneden richting de grens van 5%. De teloorgang alarmeert ook de CDU en de SPD – een mogelijke partner dreigt te verdwijnen.”

In het Merkel-Duitsland bestaat in feite geen politieke oppositie meer
Dit is waarschijnlijk het ultieme bewijs voor mijn these dat we in Duitsland te maken hebben met een éénpartij-systeem à la DDR. De Groenen, Die Linke, SPD en CDU/CSU vormen de nieuwe SED. De verschillende namen die ze nog dragen, spelen in zoverre nog slechts een rol om de kiezer te misleiden en hem voor te spiegelen dat hij nog alternatieven bij de verkiezingen heeft.

Die heeft hij echter al lang niet meer. Wanneer de CDU wat betreft haar politiek niet meer door de Groenen bekritiseerd, maar ondersteund en aangespoord wordt, wanneer omgekeerd de CDU pure roodgroene politiek bedrijft, dan staat vast: er bestaat geen politieke oppositie meer in het Merkel-land. Noch in het parlement – noch buitenparlementair.

Want deze buitenparlementaire oppositie zou de media toekomen. Maar de media zijn zo verstrengeld met de partijen, dat zij quasi hun politieke spreekbuis en propaganda-instrument zijn geworden zoals in Sovjet-tijden de “Prawda” of “Neues Deutschland” in de DDR – of, als je zou willen, ten tijde van Goebbels in het Derde Rijk.

De AfD is het enige echte politieke alternatief tegenover de nieuwe SED. Daarom wordt zij door het politieke establishment gedemoniseerd
Het enige alternatief dat Duitsland op dit moment bezit, is de AfD. En alleen dit is de reden waarom zij door de vreselijke hatespeech-journalisten Claus Kleber (ZDF), Kai-Uwe Diekmann (BILD), Jakob Augstein (Der Freitag), de rest van de linksradicale journalisten en het politieke establishment, bestaande uit partijen, kerken en vakbonden, tot op het bloed bestreden wordt.

Wat had Viktor Orbán gelijk toen hij met het oog op Duitsland zei in dit land alleen maar linkse partijen en linkse media te zien. Orbán weet waarover hij het heeft. Hij heeft immers nog aan den lijve het communistische dwangsysteem ondervonden.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/28 ... iepartner/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39844
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Mahalingam » Za Apr 29, 2017 10:43 pm

Er komen verkiezingen dus (we leven in moderne tijden) wordt gevreesd voor aanslagen .
Vrezen ze aanslagen vanuit azc's of aanslagen op azc's?
Het laatste vanwege het grote gevaar van rechts.
Stemlokalen en azc's zullen bescherming krijgen.
Duitsland vreest aanslagen azc's in aanloop naar verkiezingen
De federale recherche BKA waarschuwt dat de verkiezingen onder rechts-extremisten vreemdelingenhaat kunnen aanwakkeren.

Volgens Duitse media staat dat in een interne analyse. Daarin staat ook dat het kwaad moeilijk te bestrijden zal zijn. Het BKA houdt rekening met alleen opererende daders die bijvoorbeeld via internet zijn geradicaliseerd.

Van de 418 mensen die vorig jaar asielzoekers of onderkomens aanvielen en van wie de namen bekend zijn, was maar van een vijfde bekend dat ze er rechts-extremistische ideeën op nahielden. Slechts drie stonden te boek als potentieel gevaar.
http://www.ad.nl/buitenland/duitsland-vreest-aanslagen-azc-s-in-aanloop-naar-verkiezingen~a28887cf/

We kunnen erop rekenen (het is nu al zichtbaar) dat de verkiezingen onder links-extremisten haat aanwakkeren.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Boudewijn Abma
Berichten: 597
Lid geworden op: Do Jan 19, 2017 5:01 pm

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Boudewijn Abma » Za Apr 29, 2017 11:00 pm

Maarten schreef:Weetje, ik zal niet eens verbaasd zijn wanneer die heks wederom de verkiezingen gaat ''winnen''.


En als ze de verkiezingen verliest zal ze verliezen van Martin Schulz. Het huidige beleid zal dus hoogstens met een klein accentverschil worden voortgezet.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 29, 2017 11:13 pm

Merkel voor Macron – verkiezingshulp voor Le Pen?

Geplaatst op 29 april 2017

Afbeelding

Merkel wil Macron graag als volgende “sterke” Franse president, ze wil zogezegd Macron graag als partner – M&M. Oh la la, als dat Marine Le Pen maar geen procenten oplevert, want de Fransen houden helemaal niet van Duitse dominantie of Duitse inmenging überhaupt. Misschien kent u ook al de koosnaam van haar pro-establishment status-quo-kandidaat Macron, die luidt: “Mannelijke Merkel met Soros´ genade”.

Merkel en Macron zijn sowieso al geestelijk aantoonbare partners. Macron is voorstander van het Europese centralisme, hij heeft steeds opnieuw een sterkere EU geëist. Macron heeft herhaaldelijk de migratiepolitiek van de Duitse bondskanselier geprezen. In een interview met de “Süddeutsche Zeitung” van 1 januari 2017 beschuldigde Macron de critici van de Merkeliaanse opendeur-migratiepolitiek als “schandalige versimpeling”. Hij zei: “Merkel en de Duitse samenleving als geheel hebben onze gemeenschappelijke Europese waarden aanschouwelijk gemaakt. Ze hebben onze collectieve waardigheid door de opname, de onderbrenging en de scholing van noodlijdende vluchtelingen gered.” Macron gelooft dat de Franse veiligheidspolitiek unfair gericht is op moslims, en dat “er met het secularisme niet als wapen voor de strijd tegen de islam gezwaaid zou moeten worden”, en hij vindt dat de “Islamitische Staat” niet islamitisch is: “Wat een probleem vormt, is niet de islam, maar bepaalde gedragswijzen die religieus genoemd worden en daarna opgelegd worden aan personen die deze religie praktiseren”, aldus de Franse presidentschapskandidaat.

Met het oog op de nationale veiligheid kopieerde Macron het voorstel van Le Pen om de dienstplicht opnieuw in te voeren, waarbij hij mannen en vrouwen in de leeftijd tussen 18 en 21 jaar slechts een maand in het leger wil laten dienen, wat dan waarschijnlijk “veelmeer zou lijken op een padvinderskamp”, aldus Fillon´s woordvoerder Luc Chantel. Zo is de opper-elite-populist Emmanuel Macron niet echt geloofwaardig, wat ook menig Fransman opvalt: “Geloof me – ik lieg tegen jullie!”

Afbeelding

Net als onze bondskanselier Angela Merkel, die behalve haar partnerwens ook nog aan het “redactienetwerk Duitsland” meedeelde: ze zou er van uitgaan “dat iedere Europese regeringschef net zoals de Duitse bondskanselier de belangen van het desbetreffende land en zijn mensen vertegenwoordigt.”

Je kunt Marine Le Pen alleen maar adviseren om de Fransen over het aanstaande partnerschap M&M te informeren en eraan te herinneren dat ook de Duitse “EU-kapo Schulz” Macron overdreven met de uitslag van de eerste verkiezingsronde gefeliciteerd heeft, per slot van rekening hebben de kranige Fransen in het referendum van 2005 met 54,87% “Nee” tegen de EU-grondwet gezegd (om in 2009 met een Verdrag van Lissabon bedrogen te worden).

Nog een sprankje hoop: de in toenemende mate overbelaste politieagenten stemmen grotendeels op Marine Le Pen. In Versailles heeft 48% op Le Pen gestemd. Wat niet verbaast, want na de bevolking is de politie het tweede slachtoffer en telt op dit moment 500 gewonde politieagenten per maand. Een politieagent gevraagd naar Macron: “Macron? Hahahaha! Macron?! Hahahaha!”

Bron: www.pi-news.net

Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/29 ... or-le-pen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 11, 2017 12:41 am

De “Schulz-trein” ontspoort

Geplaatst op 10 mei 2017

Afbeelding

Met 100% van de stemmen heeft de SPD tot haar ondergang besloten. Martin Schulz, voormalig EU-politicus en droogstaand alcoholicus, zou de partij er weer bovenop moeten brengen. Hij heeft gefaald.

De SPD maakt de ene na de andere stembusnederlaag mee. Of het nu ligt aan de compleet mislukte politiek van de partij of dat Martin Schulz de sociaaldemocraten de genadeslag heeft gegeven, is moeilijk te zeggen. Vermoedelijk is het een combinatie van beide.

In de deelstaat Schleswig-Holstein haalde de SPD 27,2% van de stemmen, een verlies van 3,2% in vergelijking met de vorige verkiezingen. Geen roemrijk resultaat, temeer daar men toch van tevoren woorden als het “Schulz-effect” of de “Schulz-trein” in de mond had genomen om het verwachte, maar uitgebleven, succes te omschrijven.

“Mocht Schulz ook in de deelstaat Nordrhein-Westfalen verliezen, is een succes bij de Duitse parlementsverkiezingen zo goed als uitgesloten”, schrijft bijvoorbeeld “Spiegel Online”.

“Kan het uiteindelijk onder deze Schulz tot een coalitie komen die schade zou toebrengen aan mijn bedrijf en aan Duitsland?”, vraagt Schulz retorisch. Daarmee bedoelt hij de voorbehouden tegenover een mogelijke rood-rood-groene coalitie. “Nee, definitief niet. Onder mijn leiding zal er alleen maar een coalitie zijn die pro-Europees is en het economisch gezond verstand laat prevaleren”, aldus de sociaaldemocraat in zijn toespraak in het gebouw van de Berlijnse Industrie- en Handelskamer (IHK). Welke consequenties een pro-Europese politiek voor Duitsland met zich meebrengt, kan iedereen zelf wel raden.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/10 ... ontspoort/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19691
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor King George » Zo Mei 14, 2017 9:36 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7636
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor xplosive » Zo Mei 14, 2017 10:53 pm

Zo te zien zijn de SPD en het CDU (beide pro EU en pro zelfislamisering) samen nog steeds oppermachtig.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten


Mahalingam
Berichten: 39844
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mei 15, 2017 12:08 pm

Ik heb gisteravond naar de Duitse StaatTV gekeken met de uitslagen.
Gottogot wat was dat zuur voor de socialisten.
De NRW was altijd een socialistisch bolwerk (veel arbeiders).
En ze komen nu op ruim 30% en dat was de vorige keer 8% meer.
Aan Schulz de vraag: "Bent U niet medeschuldig aan deze afgang?" "Nee", was zijn mening,"door mij is het verlies klein gebleven". En hij haalde aan dat er ergens een onderzoek was geweest die de SPD maar 20% gaf en dat is dankzij hem 30% geworden. Succes dus !
Hij wist ook nog een wijsheid te verkondigen (wat een zelfkennis ! ): ‘Ik ben ook geen tovenaar,’ zei Schulz verontwaardigd na de bekendmaking van de uitslag.
Gelukkig maar. Saruman bestaat niet (net zomin als Gandalf ).
Nederlaag SPD is extra pijnlijk voor Schulz
De SPD heeft opnieuw een belangrijke deelstaatverkiezing verloren aan de CDU. Het verlies in Noordrijn-Westfalen heeft de sociaal-democratische partij in een diepe crisis gestort.

Met oud-voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz aan het roer dacht de SPD een comeback te kunnen maken. Met de Bondsdagverkiezingen in het vooruitzicht hoopten de sociaal-democraten het bondskanselierschap af te pakken van Angela Merkel.

In het SPD-bolwerk Noordrijn-Westfalen, waar minister-president Hannelore Kraft grote populariteit geniet, rekende Schulz op een overwinning. ‘Als we in Noordrijn-Westfalen winnen, word ik kanselier,’ zei Schulz begin dit jaar nog.

Waarom zien de socialisten die Schultz als hun redder? Mij een raadsel.

http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/05/nederlaag-spd-is-extra-pijnlijk-voor-schulz-502970/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6349
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Ali Yas » Ma Mei 15, 2017 10:23 pm

Mahalingam schreef:Waarom zien de socialisten die Schultz als hun redder? Mij een raadsel.

Misschien hadden ze gelijk en heeft Schultz het ook. Als het in Duitsland net zo gaat als in Nederland, is de SPD gestaag aan het krimpen en daar is weinig aan te doen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 15, 2017 10:34 pm

Verkiezingsstrijd: SPD wedt op het verkeerde paard

Geplaatst op 15 mei 2017

Afbeelding

Sociale gerechtigheid is weliswaar een belangrijk thema, maar de binnenlandse veiligheid houdt de mensen duidelijk meer bezig. De SPD moet met deze strategie falen.

Als het om de sociale gerechtigheid gaat, die de Schulz-SPD op dit moment steeds opnieuw demonstratief de hoogte inhoudt, heeft de partij dankzij kameraad Schröder en diens Groene compagnon Fischer met Hartz IV eigenlijk haar krediet opgebruikt. Desondanks zet men in op deze kaart om de verkiezingen proberen te winnen. Bovendien zou “Die Linke” hierbij eigenlijk de partij zijn die een geloofwaardige linkse politiek bedrijft, niet de SPD.

Zelfs wanneer men er gezien de precaire situatie van miljoenen mensen in Duitsland ervan uit zou moeten gaan dat het thema explosiviteit bezit, toch houden de mensen zich veel meer met het thema “binnenlandse veiligheid” bezig. Want: wat hebben de mensen straks aan een sterk sociaal systeem wanneer dit door massale armoede-immigratie enorm belast wordt en miljoenen (overwegend islamitische) migranten het land binnenstromen en daarbij de criminaliteit (vooral moord, toebrengen van lichamelijk letsel en verkrachting) extreem toeneemt? Wat heeft iemand aan een hoger minimumloon als hij bij de geldautomaat overvallen en beroofd wordt?

Ook al is het eigenlijk onvoorstelbaar dat juist de Merkel-CDU bij de deelstaatverkiezingen scoort met het veiligheidsthema, hoewel het juist de bondskanselier en haar onderdanige gezellen waren die zorgden voor de huidige toestanden, zou de SPD hier de mogelijkheid gehad hebben om te scoren bij de deelstaatverkiezingen. Juist in Nordrhein-Westfalen, waar sowieso sprake is van een migratiebrandpunt, zou dit mogelijk geweest zijn. Maar juist Rood-Groen was er hier een voorbeeld voor hoe men miserabele toestanden nog slechter kan maken. Dat de SPD en de Groenen hier samen altijd nog meer dan een derde deel van de stemmen kregen (37.6%), spreekt eigenlijk boekdelen. Dat een derde deel van de kiezers in Nordrhein-Westfalen zijn kruisje bij de CDU zette, eigenlijk zelfs nog meer.

De SPD zal met deze strategie ook bij de parlementsverkiezingen jammerlijk falen. Dat is tamelijk zeker. De CDU daarentegen zal het waarschijnlijk lukken om te scoren met het thema “binnenlandse veiligheid”, hoewel het juist zij (inclusief bondskanselier Merkel) was die voor de desastreuze toestanden in Duitsland zorgde. Op een bepaalde manier lijkt de CDU op een brandweerman, die eerst een huis in brand steekt om daarna als stralende held op te treden door de brand te blussen. En de mensen die deze politiek kiezen, zijn dan de huisbewoners, die de brandstichtende brandweerman als dank ook nog geld toestoppen. In Duitsland kan men gewoon vertrouwen op het korte termijn geheugen van de kiezers. Of het nu gaat om de SPD (sociale gerechtigheid) of de CDU/CSU (binnenlandse veiligheid) – slechts met het enige verschil dat de CDU op het betere paard wedt.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/15 ... rde-paard/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39844
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mei 15, 2017 11:21 pm

Er was even sprake van de vorming van een RRG regering dwz. Rood+rood+groen.
Maar de SED versie 2, die Linke heeft de kiesdrempel niet gehaald. En de groenen? Die kwamen op 6% net bovende kiesdrempel en zijn bijna gehalveerd.
Er moet een list verzonnen worden wil de SPD gaan regeren.
De combi CDU en FDP heeft een meerderheid van 1 zetel. En de FDP munt niet uit in partijtrouw.
Blijft over de EinheitsPartei Deutschland oftewel SPD + CDU.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 17, 2017 12:26 am

De mop van de dag: SPD wil criminele buitenlanders “onmiddellijk uitzetten”

Geplaatst op 16 mei 2017

Afbeelding

Na drie verkiezingsnederlagen op rij doet de SPD het in de broek. Nu ontdekt de partij o.a. de binnenlandse veiligheid, de migratie en buitenlander-criminaliteit en wil daarmee met de Duitse parlementsverkiezingen scoren. Populistisch en ongeloofwaardig heeft men het over een “zero tolerance politiek”. Wie moet deze verandering van opvatting serieus nemen? Al tientallen jaren weten we dat verkiezingsbeloftes en –plannen niets waard zijn als deze na de verkiezingen ingevoerd moeten worden.

Na het debacle van drie verloren deelstaatverkiezingen worden de kameraden zich er plotsklaps van bewust, vooral sinds afgelopen zondag, waar de kiezers in werkelijkheid mee zitten en daarom volgen nu de daarbij passende uitspraken. Dat doet herinneren aan Gerhard Schröder, die in het jaar 1997 eiste: “Criminele buitenlanders moeten eruit, en snel”. Op een bepaalde manier raak je het gevoel niet kwijt dat de kameraden het schot niet alleen niet gehoord hebben, maar het ook gewoon niet willen horen.

[...] De SPD wil met een harde koers betreffende de binnenlandse veiligheid de verkiezingen ingaan. “We willen 1500 nieuwe banen scheppen bij de federale politie en de politie in de deelstaten”, staat er in het ontwerp voor het regeringsprogramma, dat in het bezit is van de “Welt”. “Waar videotechniek helpt om gevaar te voorkomen en bewijzen veilig te stellen, moet deze ingezet worden”, staat in het uit 67 pagina´s bestaande document dat het SPD aanstaande maandag wil aannemen.

“Buitenlanders die zware misdaden plegen, moeten na het uitzitten van hun straf onmiddellijk worden uitgezet”, staat er in het document waarmee de kanselierskandidaat van de SPD, Martin Schulz, op stemmenjacht wil. Tegenover haatpredikers en radicale islamieten zou een “zero tolerance politiek” nodig zijn. Een groot deel van de fundamentalistische radicale islamieten in Duitsland zou hier radicaliseren. “We zullen extremistische radicaalislamitische moskeeën sluiten en een einde maken aan hun financiering”, kondigt de SPD aan.

De buitengrenzen van de EU zouden beter tegen illegale grensoverschrijding beschermd moeten worden. “Deze bescherming is de voorwaarde voor open grenzen en voor het vrije verkeer en de vrije vestiging van personen binnen de EU”, staat er in het programmaontwerp. Bovendien wil de SPD “het mandaat en het werk van Frontex, het EU-agentschap voor de grens- en kustwacht, versterken”. Bovendien zou een Europees zeenood reddingsprogramma nodig zijn om een einde te maken aan het sterven in de Middellandse Zee. [...] Bron: “Welt.de”

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/16 ... uitzetten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39844
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mei 21, 2017 9:58 pm

De wind uit de zeilen nemen.
German parliament passes tougher rules for asylum, deportations
The German parliament on Thursday night passed a controversial package of stricter rules for asylum seekers, including allowing immigration officials to analyze refugees’ cell phone data.

The Bundestag (German parliament) passed the controversial package on asylum rules, which human rights organizations and opposition parties called an assault on fundamental rights for those seeking protection.
The German government in recent months has brought forward a number of new rules to make deportations easier. Interior Minister Thomas de Maizière defended the new package, and said it would be the “conclusion of sharpening asylum laws for this legislative period.”
Spoiler! :
Under the law, asylum seekers who do not receive permission to stay in the country and do not leave Germany voluntarily, as well as those who give false information about their identities, will be limited in their freedom of movement. Those deemed to have a small chance of being granted permission to stay may be obligated to remain inside their immigration facility until the end of their asylum process.

The maximum amount of time someone can spend in detention pending deportation was extended from four to ten days. For those considered to be potentially dangerous who are supposed to be deported, their detention will also be extended, and they will be monitored through electronic ankle bracelets.

This measure is in direct reaction to the Berlin terror attack in December. The perpetrator, Anis Amri, had his asylum application rejected, and authorities had also considered him to be potentially dangerous, but officials failed to get official documents from Tunisia to deport him until after the attack.

One of the most controversial measures under the package gives the Federal Office for Migration and Refugees (BAMF) the ability to analyze the cellphone data of asylum seekers who do not have identification papers. This is supposed to help officials clarify their identities.
BAMF would also be allowed to pass on sensitive data from asylum processes - such as medical reports - to other agencies in situations deemed particularly dangerous.

These reforms pertaining to refugees' personal information and cellphones have come under fire in particular. The president of Catholic charity Caritas, Peter Neher, admonished the law for being excessive and one-sided. Neher further said that it placed refugees under general suspicion of identity deception. The Church had previously voiced its misgivings about the measures.

Refugee advocacy group Pro Asyl said that the law transforms Germany into a country that deports rather than takes in refugees. They said that through the “mass reading of cellphone data”, the government wants to create “transparent refugees”.
Amnesty International called the reform a massive infringement upon fundamental rights.
Social welfare organization AWO criticized how the toughening of laws makes those seeking refuge in Germany ever more disenfranchised.
Die Linke (Left Party) interior affairs politician Ulla Jelpke declared the law to be a “mishmash of refugee-hostile smut”. Jelpke further called it “despicable” and disgraceful.
Green party politician Volker Beck said that the scheme was just a ‘flashbang grenade’ to distract from the failures in the Amri case.

But the coalition government parties of the CDU and SPD defended the law. De Maizière (CDU) said that those who do not gain protection status need toughness and to be returned to their home country. This is especially so for “those who deceive, trick and commit crimes”.

“In a nation of law, we cannot tolerate asylum seekers being able to claim different names and nationalities, and not give us any useful information, largely without penalty and as they please, and then hope if they are rejected for asylum, the deportation process fails when trying to obtain replacement passports.”

Stricter limits on bringing over family members
Publishing group Redaktionsnetzwerk Deutschland (RND) reported on Friday that in recent months, the German government has been significantly limiting the number of family members allowed to be brought over to Germany through relatives already in the country.

Since April, Germany has taken in only a maximum of 70 family members of refugees per month, according to a government response to a parliamentary inquiry from Die Linke seen by RND. There should in fact be up to 400 people coming per month, according to the report.

Jelpke accused de Maizière of violating the European Union’s Dublin regulations, which state that refugees have the legal right to family reunification.

“Again the German government is trampling on EU rights and child welfare,” Jelpke said.

The Interior Ministry said the reason for the tighter numbers is the “limited care and accommodation capacity” as well as the “significant logistical coordination efforts of state and federal agencies”.

Jelpke said that this was a “pathetic excuse”, and called on the government to lift the cap on family members.
https://www.thelocal.de/20170519/german-parliament-passes-tougher-rules-for-asylum-deportations
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39844
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jun 09, 2017 8:21 pm

Duitsland is een groot divers land. Vandaar dat we een CDU en een CSU hebben want in Beieren is men meer Duits dan elders. Een landelijke partij moet dan ook aandacht schenken in de campagne aan de geplogenheden van de plaatselijke bevolking. Dat doet de AfD met zijn posters die linksdraaienden laat schuimbekken. Je kan ze hier vinden.
https://erfolgreiche-wahl.de/produkt-kategorie/plakate-hauptmotive/

Ik heb een paar leuke eruit gepikt:

Afbeelding

Afbeelding

http://www.pi-news.net/afd-plakate-qual-der-wahl/

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39844
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jun 14, 2017 10:37 pm

Er bestaat in linkse kringen niet alleen een haat tegen alles wat militairistisch is maar bij de anarchisten wordt de haat ook aangevuld met haat tegen de politie. Bij de Piraten-partij bijvoorbeeld.
Outcry over politician's tweet celebrating Munich policewoman getting shot
The policewoman was reportedly still in a “highly life-threatening” condition on Wednesday after a man resisting police officers on Tuesday took her colleague’s handgun and shot her in the head, injuring two others at the station as well.

On the same day of the shooting, Potsdam Pirate Party politician Thomas Goede tweeted: “What a day as wonderful as today. Out with the filthy cops. I’m popping open the champagne,” using the hashtag ACAB - the acronym for “all cops are bastards”

The 29-year-old engineer has been running for a seat in the Bundestag (German parliament) in September’s election to represent his constituency in Brandenburg, according to the Potsdamer Neueste Nachrichten (PNN).
https://www.thelocal.de/20170614/outcry-over-politicians-tweet-celebrating-munich-police-woman-getting-shot
De damage control met de verkiezingen in het vooruitzicht:
In the early hours of Wednesday, the Brandenburg branch of the party published a statement distancing itself from what Goede wrote, as well as apologizing to the officer and her family.[...]
The party further wrote that Goede no longer planned to run in the Bundestag election, with the party saying that he was no longer a suitable candidate.
https://www.thelocal.de/20170614/outcry-over-politicians-tweet-celebrating-munich-police-woman-getting-shot
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 28, 2017 1:48 am

De Groenen...

Afbeelding

Kerkhof > “We zijn op de goede weg” – De Groenen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43406
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 08, 2017 11:15 pm

Lood om oud ijzer...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73277
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Duitse politiek

Berichtdoor Ariel » Vr Aug 18, 2017 7:48 pm

Designated Palestinian terror group to run for German parliament

A group designated by the European Union as a terror organization is running for the German parliament, it was reported on Wednesday.

The Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP), which is responsible for some of the most horrific attacks on Israeli citizens since the 70s, has reportedly teamed up with Germany’s Marxist-Leninist Party (MLPD), to appear on the ballot come the vote in September.

The German newspaper Jüdische Allgemeine reported Wednesday that the MLPD does not share the EU’s view that its new partner is a terrorist organization. According to the party’s statement, many organizations are wrongly criminalized under the pretext of the fight against terrorism.

“We demand the removal of revolutionary and anti-imperialist organizations from these ‘terror lists’,” read the statement, quoted by the Jüdische Allgemeine.

The party reportedly also plans to continue this partnership after the national vote. In the previous election, the MLPD won 0.1% of the vote, failing to meet the 5% threshold required to enter the German parliament.

The mooted partnership is unlikely to face any obstacles, because in contrast to the EU, Germany’s Federal Office for the Protection of the Constitution has no issue with the PFLP, noted the newspaper, because the group has yet to carry out any militant actions on German soil.

It opens the door to the group – responsible for several aircraft hijackings and other deadly attacks on Israeli targets over decades – to receive federal campaign funding after the next election, if the joint list polls more than 0.5%.

German and Israeli politicians recently protested the German policy on the matter, calling German Interior Minister Thomas de Maizière to ban the activities of the PFLP in Germany, as well as those of Hezbollah….

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten