Dhimmitude in Canada

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46569
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Dhimmitude in Canada

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 04, 2017 12:28 am

Canada: anti-sharia feestwagen verboden op gay-parade

Geplaatst op 3 september 2017

Afbeelding

Het ene na het westerse land neemt onder de opkomende halvemaan slaafs afscheid van de vrijheid van meningsuiting. De nieuwste knieval komt opnieuw uit het links gerichte Canada. In Vancouver werd een “anti-sharia”-feestwagen, die dit jaar in de gay-parade zou meerijden, verboden.

De feestwagen, die was aangemeld door een groep homoseksuele activisten die uit het Midden-Oosten komen en zichzelf “Cirque de So Gay” noemen, zou “cultureel tactloos” zijn, meldt de Canadese krant “Vancouver Sun”.

Mede-eigenaar van de wagen is Shawn Shirazi, een in Iran geboren homoseksueel, die woedend is over de afwijzing. Voor hem zou het hypocrisie van de mensen zijn, die anders zoveel waarde hechten aan het in acht nemen van internationale mensenrechten, culturele en religieuze belangen.

De medeorganisator van de Gay Pride Parade, Andrea Arnot, daarentegen verdedigt het besluit. Wat haar betreft zijn de gevoeligheden van de nieuwe islamitische burgers belangrijker dan homoseksuelen die tegen de sharia protesteren, waaronder zij in hun landen van herkomst zo hebben te lijden. “Veel vrouwen dragen een boerka. Dat is deel van hun identiteit, van hun religie en hun cultuur. Vast en zeker zijn er ook plaatsen waar ze hiertoe gedwongen worden”, geeft ze in ieder geval toe.

Ze zou met moslims hebben gesproken die de wagen als een belediging zouden hebben gevoeld. “Juist nu wil ik sensibel zijn, als het erom gaat wat er in onze samenleving gebeurt”, verdedigt Andrea Arnot zichzelf.

Tot de verkiezingen van 2015 werd er in Canada heftig gediscussieerd over de rol van de islam en de islamisering, toen de toenmalige minister-president Stephen Harper had aangekondigd de gezicht-versluiering te verbieden. De Canadezen besloten liever op de “liberale linkse Justin Trudeau te stemmen, die als nauwelijks iemand anders strijdt voor de snelle islamisering van zijn eens vrije land. Zo nam het parlement in maart als reactie op de aanval op een moskee in Quebec, waarbij zes mensen om het leven kwamen en 19 mensen gewond raakten, de “Motie M103” aan. Deze voorziet erin dat de regering elke vorm van zogenaamde “Islamofobie en alle vormen van racisme en van religieuze discriminatie bestrijdt”.

Men zag af van een definitie van “Islamofobie”, zodat critici van de motie de vrijheid van meningsuiting in gevaar zien.

Justin Trudeau maakt geen geheim van zijn liefde voor de islam. Ook zijn kleding is een bekentenis. Zo vierde hij het einde van de ramadan met toepasselijke sokken (scroll down, 4e foto).

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/03 ... ay-parade/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten