Naderende ondergang van Frankrijk

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41773
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 06, 2018 3:04 pm

Het huiveringwekkende verval van de Franse staatsorde

Geplaatst op 5 januari 2018

Afbeelding

In enkele media kun je zien hoe een Franse politieagente door een meute jonge en agressieve mannen in elkaar geschopt en bijna vermoord wordt. Een wilde en woedende meute, waar de politie, ondanks de grotere vuurkracht, tamelijk hulpeloos tegenover stond. Frankrijk beweegt zich in de richting van een toestand, die men volgens Thomas Hobbes een oorlog tegen allen – bellum omnium contra omnes – noemt. De staat kan het veilige en vreedzame samenleven in het land niet meer garanderen – hij faalt. Linkse extremisten bezetten de openbare ruimte, steken politieagenten in hun auto´s in brand en gooien met Molotovcocktails, net zoals op de Maidan. Een van onze kennissen en lezer van het blog komt zelf uit de Elzas en werkt als politieagent: iedere dag rijdt hij naar de voorsteden, waar Arabische en Afrikaanse clans het openbare leven volledig controleren. Deze controle werd afgestaan door de lokale politieke elites, die zich bij de dealers en clans hebben ingekocht door hun gemeenten te verkopen.

In St. Tropez vond drie dagen geleden een overval op een antiquiteitenwinkel plaats, waarbij de rovers bewapend waren met Kalasjnikovs en een hevig vuurgevecht leverden met de politie, voordat ze in een vluchtauto konden ontsnappen. Volgens getuigen en de politie waren de rovers militair gekleed, uitgerust en wellicht zelfs getraind in de omgang met wapens, wat extra choquerend zou moeten zijn, maar niet echt is. Nog maar enkele maanden geleden werd bij een politiecontrole bij Marseille een auto aangehouden, waarin zich twee personen bevonden die bij de politie als “islamisten” bekend waren. In de auto vonden de agenten zowel een AK-47 als een RPG (raketwerper), waarmee ook pantservoertuigen en helikopters/laag vliegende vliegtuigen vernietigd kunnen worden. Beide wapens zijn “military grade equipment” en zal men noch bij sportschutters noch bij jagers vinden. Men denkt dat deze wapens via de Balkan-route of de Middellandse Zee vanuit de oorlogsgebieden van het Midden-Oosten of vanuit Oost-Europa gesmokkeld werden. In dit geval kon de politie de mannen arresteren en de wapens in beslag nemen. In hoeveel andere gevallen zal het niet gelukt zijn en hoeveel oorlogswapens bevinden zich waarschijnlijk in de binnenplaatsen, schuren en huurwoningen van “islamisten”? En als u denkt dat dit een op zichzelf staand geval is, dan moet ik u teleurstellen.

In Lille, Straatsburg, Grenoble, Marseille en Toulouse werden in 2015 huiszoekingen gehouden en meer dan 100 Jihadisten gearresteerd of onder huisarrest geplaatst, bij wie men tientallen oorlogswapens vond. Het is echter veel verontrustender dat er eveneens waarschijnlijk gestolen of nagemaakte politie-uniformen werden gevonden, wat de planning van een misdaad respectievelijk aanslag met behulp van deze uniformen doet vermoeden. Stelt u zich eens voor dat het twee of drie terroristen zou lukken om met een paar echte politie-uniformen bepaalde veiligheidsgebieden zoals ministeries of politieke bijeenkomsten binnen te komen om daar d.m.v. een druk op de knop een bloedbad aan te richten. En uiteraard ontbrak ook de RPG als klassiek wapen van de terroristen niet. Een wapen, dat binnen enkele seconden een politieauto kan veranderen in een gloeiend hete klomp as. Stelt u zich nu eens voor:

Een bomexplosie op de Place de la République. Tientallen doden en gewonden in de eerste seconden en nog voordat de politie arriveert, vallen de eerste schoten voor het ministerie van Defensie, wanneer twee als politieagenten verklede terroristen de veiligheidsdienst in bloedige zeven veranderen en met hun AK-47-geweren dwars door de boterzachte beschermende vesten van de politieagenten heen schieten, zoals een heet mes door een pakje boter.

Binnen vijf minuten komt de GIGN (Groupe d´Intervention de la Gendarmerie nationale), de Franse speciale eenheid, om de terroristen te grazen te nemen. Maar als hun gepantserde voertuig de hoek om komt en tot stilstand komt voor het ministerie van Defensie, wordt hij geraakt door de RPG-granaat en een felle lichtflits verandert vier of vijf van de speciale agenten in een blubberige soep. Een derde terrorist heeft zich verdekt opgesteld en aan de kant van de straat op de politie gewacht. De RPG lag verstopt in een container ergens bij de bosjes en nu liggen vijf speciale agenten dood in hun brandende autowrak. Is dit scenario zo onrealistisch? Er waren honderden politieagenten voor nodig om de goed uitgeruste aanvallers van “Charlie Hebdo” en in het Bataclan-theater uit te schakelen. Een goed opgeleide groep ervaren ISIS-strijders, aan wie de terugkeer naar europa mogelijk werd gemaakt, of hier geboren en hier in Europa opgegroeide terroristen, die zich ook maar een beetje goed voorbereidt, zou in staat zijn de Duitse of Franse staat voor schut te zetten. Geluk en het onvermoeibare werk van de veiligheidsdiensten, die nog behoorlijk goed functioneren, hebben ons dit scenario waarschijnlijk tot nu toe bespaard. Dat betekent niet dat zulke aanvallen niet mogelijk zijn. In werkelijkheid beschouw ik ze in de toekomst voor meer waarschijnlijk en ik denk dat ze een regelmatigheid worden. De “Low-scale”terreuraanvallen zullen toenemen en er zullen grote aanvallen bij komen, die de inzet van het leger en de politie vereisen om deze aanvallen af te weren. Dergelijke aanvallen zijn in het Midden-Oosten normaal. In Beiroet, Caïro en andere steden van de Levant komt het steeds opnieuw tot zulke brute aanvallen, die niet meer met normaal politiegeweld te overmeesteren zijn.

Bijna wekelijks komt het in Frankrijk tot kleine terreuraanvallen, waarover bijna niet meer in de Duitse media wordt bericht. Zoals de beide nichtjes, bij wie door een “islamist” in Frankrijk enkele maanden geleden openlijk op straat de keel werd doorgesneden. Maar wie interesseert dat nog? De wereld is de beide jonge meisjes al vergeten, die hun hele leven nog voor zich hadden. Voor de linkse pers een noodzakelijk offer om te zorgen voor de utopie van de globalistische wereldorde en het paradijs op aarde in te luiden. Betreurenswaardige incidenten, waar we er zoveel van hebben dat een opsomming van de gevallen uit het afgelopen jaar mij nu teveel zou worden. hier een selectie: 1, 2, 3 en nog veel meer in andere Europese naties.

In “Foreign Affairs” is de boodschap al aangekomen dat het multiculturalisme krakend mislukt is en Europa mee zou kunnen trekken in een maalstroom van geweld, burgeroorlog en armoede, waaruit in de nabije toekomst geen ontsnappen mogelijk is. En dat is per slot van rekening een van de meest invloedrijke politieke tijdschriften überhaupt, dat ook de wijsheid bezat om de “Clash of Civilizations” van Samuel Huntington in 1993 in een artikel te brengen.

Wanneer Franse militaire politie met traangas en rubberen kogels in je buurt in het rond schiet, is dat een heel normale dinsdagmiddag. Wanneer de Fransman met een schrootgeweer en ballistische helm met vizier begint aan zijn dienst in de wijk, dan is dat de nieuwe normaliteit, die door enkele mensen nog steeds goed uitgeschakeld kan worden.

Hulp verschaffen alleen nog maar oplossingen die te radicaal lijken te zijn voor de westelijke burgerij: massaal afnemen van het staatsburgerschap van terroristen en “islamisten”, sluiting van radicale moskeeën, uitzetting van alle illegale immigranten en afsluiten van de Europese buitengrenzen. En zodoende zou in werkelijkheid alleen het tempo worden verlaagd waarmee we de derde oer-catastrofe in Europa´s geschiedenis in rollen. De eerste beide catastrofes mochten we in de 20e eeuw meemaken. Onze generatie heeft vermoedelijk het genoegen om een logeplaats bij het derde spektakel te krijgen.

Bron: http://younggerman.com

Auteur: “Young German”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/05 ... taatsorde/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41773
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 20, 2018 2:38 am

Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa

Geplaatst op 19 januari 2018

Afbeelding

De situatie in Frankrijk is zo gespannen als zelden tevoren. Bijna dagelijks ontstaan er nieuwe No-Go-Areas, de wijken met buitenlanders nemen razendsnel in aantal toe. Met de jaarwisseling waren er 140.000 agenten in dienst om de vrede ook maar enigszins te bewaren.

De buitenlanders zijn vaak van Arabische of Noord-Afrikaanse afkomst, velen zijn Marokkanen. De (actuele) derde generatie immigranten vormt het grootste probleem, ze trekt echter velen, die juist zijn aangekomen, met zich mee.

De vijandbeelden van de buitenlanders: De echte Fransen, politieagenten en de brandweer. Aldus bericht bijvoorbeeld de “Wochenblick” dat er vorig jaar ongeveer 2.300 brandweerlieden werden aangevallen. “Radio Europe 1” meldde dat twee Parijse politieagenten, die bij een brand hun leven riskeerden om kinderen te redden, door een meute met stenen werd bekogeld. De agenten en de geredde kinderen hadden geluk bij een ongeluk, ze overleefden. Duitstalige mainstream media verzwijgen tot op de dag van vandaag de catastrofale en meer dan beangstigende toestanden.

Maar het is duidelijk dat in Frankrijk burgeroorlog heerst: tijdens de jaarwisseling waren er 140.000 politieagenten in dienst. Het Franse leger, dat op dit moment wordt ingezet bij meer dan tien buitenlandse operaties, bezit minder mensen.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/19 ... or-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39185
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Mahalingam » Za Feb 03, 2018 9:20 pm

Analysis: How the Muslim Brotherhood is taking over France

Muslim children in France are taught to take over Europe the way Gazan children are taught about Israel. The rest of Europe is next.

On Tuesday, Israeli Middle East expert and Arab affairs commentator, Tzvi Yehezkeli made history when he began to reveal the inside workings of the ongoing Islamic revolution taking place in France and other European countries with a large Muslim majorities.

Yehezkeli, a father of five children, made headlines before with his two and a half hour documentary ‘Allah Islam’ aired in September 2012 when he entered Muslim communities in European countries and exposed the widespread radicalization among Muslims there, hiding his Israeli identity.

This time around, however, Yehezkeli decided to go undercover using business cards and other items suggesting he was a Jordanian businessman heading an export/import company who wanted to donate money to European Muslim charity organizations run by the Muslim Brotherhood (MB).

The goal of his unique and risky mission was to expose the danger the MB poses to the West and Europe in particular and how European governments still fail to see what the Muslim Brotherhood's plan is all about.

The Arab affairs commentator of Israeli TV Channel 10, who holds a BA and MA in Middle East studies and speaks Arabic fluently, was advised by a Palestinian Arab sheikh and an expert from the Israeli intelligence services about how to behave and talk while infiltrating Muslim Brotherhood hubs in Europe.

Yehezkeli also learned how to pray as a Muslim in mosques and how to recognize suspicions about his identity during his encounters with Muslim Brotherhood leaders and officials.

In the Middle East, Yehezkeli filmed Syrian refugees and the Islamist stealth revolution taking place in Turkey under the leadership of dictator Recep Tayyip Erdoğan who is affiliated with the Muslim Brotherhood (MB). Erdogan is sponsoring Islamist organizations in East Jerusalem who work to radicalize the young Arabs there and to organize a violent uprising, when the time is ripe, against Israeli control over the city.

Spoiler! :
Once in France, the Israeli journalist discovered how the Muslim Brotherhood uses the same method and succeeded in gaining control over the Muslim communities in the country via ‘Dawa’, a missionary charity which aims to turn secular or less religious Muslims into Islamists.

He exposed the doublespeak by Muslim Brotherhood leaders in France who talk about coexistence and tolerance in French but preach Jihad in Arabic.

The MB at this stage tells its supporters to adhere to French law but prepares them for the next stage, the day Islamists will take over France.

The French government, for its part, facilitates the Muslim Brotherhood’s control over the Muslim communities in the country, for example, by subsidizing schools which teach a curriculum that is totally different than the one studied by children at French schools, according to Yehezkeli.

Many of the lessons deal with Islamic conquest via Jihad and teach Muslim children that France will collapse because of the lack of (Islamic) ethics in French society, said Yehezkeli during the first episode of "B'zehut B'duyah" ("undera false identity").

“The Muslim Brotherhood educates and the French government subsidizes,” claimed Yehezkeli adding that the education Muslim children in France receive is comparable to what Palestinian Arab children in the Gaza Strip get under Hamas rule.

The Israeli Middle East expert showed that Islamic books which are forbidden in countries like Jordan and Saudi Arabia because they advocate Jihad as a means to expand Muslim control across the globe, are available in book shops in the Arab suburbs of Paris. So are DVD’s of speeches of Yusuf al-Qaradawi, the current spiritual leader of the Muslim Brotherhood.

According to French law, it is forbidden to use or sell discs with the virulent anti-West and anti-Israel sermons and speeches of al-Qaradawi, but shops in the Arab neighborhoods in Paris continue to sell them.

Yehezkeli also interviewed Yoram Cohen, head of the Israeli internal intelligence group, ISA or Shabak, who said “Dawa” will eventually turn into violence aiming to seize control over countries.

Cohen also said that in the end there is no difference in the ideology of the Muslim Brotherhood and Al-Qaida as well as Islamic State which uses Hassan al-Banna’s idea of SS-styled shock battalions to terrorize the world.

Yehezkeli cited an Israeli intelligence expert who told him “Islamic State is a pimple, but the Muslim Brotherhood is cancer.”

The Muslim Brotherhood began its activities in Europe in 1958 when Said Ramadan the son-in-law of MB’s founder Hassan al-Bana travelled to Geneva and later to Cologne in Germany where he studied at the local university.

Ramadan, with the financial help of Saudi Arabia, started a process in which the steadily expanding Muslim communities in Europe were brought under the control of the Muslim Brotherhood. The Brotherhood also gained domination over the Islamic World Congress (IWC) an organization founded by Haj Amin al-Husseini the anti-Semitic leader of the Arab community in pre-state Israel.

By the year 2000 many European Muslim communities were brought under MB and IWC control.

The Muslim Brotherhood also built a global financial network and in 1988 opened the al-Taqwa bank which was also involved in financing the Al Qaeda attack on the United States on September 11,2011.

Al-Qaeda ideology, but also the ideology of ISIS and Jaish Tahrir al-Sham, by now the most powerful Islamist rebel group in Syria, is based on the writings of Sayyid Qutb, the first MB ideologue and spiritual leader of the organization.

In Qutb’s view, the establishment of the Kingdom of Allah on earth cannot be achieved through prayer and preaching alone. In order to reach this goal, it is necessary that those who do not recognize Allah’s authority be killed.

Qutb’s views on Islam were translated into a slogan by founder Hassan al-Banna which appears on the flags of Islamist terror groups such as ISIS:

‘Allah is our objective, the Koran is our constitution, the Prophet our leader; struggle is our way and death for Allah is our highest aspiration. ‘

Tzvi Yechezkeli, who became a religious Jew after filming "Allah Islam" and now lives in Gush Etzion, says that now that the total defeat of Islamic State is imminent, there will be an new kind of bomb – a stealthy one.

The Middle East expert predicts that if nothing is done, European countries such as France, Denmark and Belgium will come under de-facto Islamic rule in the near future.

"In 10 or 20 years, some of the European countries will be home to an Islamic movement that will 'only' serve as kingmaker in local elections. But it will be so influential in the general population that it will dictate the tone in everything it wishes,” Yehezkeli told the media last week.

Asked why he concentrates on France in particular, the undercover investigative journalist said the French are “naïve and innocent.”

They refuse to see what is happening because it is a very gradual attack on French culture and values, according to Yehezkeli.

“A gradual process is more dangerous than a surprise attack. The world is afraid of wars. Give the French their croissants and they will sit quietly,” according to the Channel 10 commentator who for two weeks resided in a suburb of Paris and didn’t speak a word of French - because he didn't have to.

“You don't feel like a foreigner in France. In the cafes, women and men are segregated. It feels exactly like being in a real Muslim country," Yehezkeli said about his undercover stay in the Paris area.

Yochanan Visser is an independent journalist/analyst who worked for many years as Middle East correspondent for Western Journalism.com in Arizona and was a frequent publicist for the main Dutch paper De Volkskrant. He authored a book in the Dutch language about the cognitive war against Israel and now lives in Gush Etzion. He writes a twice weekly analysis of current issues for Arutz Sheva
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/241461
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41773
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 03, 2018 9:51 pm

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39185
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Mahalingam » Wo Feb 14, 2018 11:23 am

Nadat Macron heeft aangekondigd dat er een lieve Franse Islam zal komen met behulp van de Almachtige Staat op een of andere magische manier, lees ik nu dat het geloof in dat sprookje best wel groot is. Het wordt graag geloofd.
More and more French believe Islam is compatible with society
While the role of Islam in French society has long been a divisive and inflammatory topic a new study suggests people in France are now more accepting of the religion.
The new survey showed that 56 percent of French people believe Islam to be compatible with the values of French society compared to two years ago when the same percentage believed the opposite to be true.

Carried out by pollsters Ifop on behalf of Le Journal de Dimanche, the survey however also showed that 43 percent of the country does not think the religion is compatible with life in France (see graph below).

The survey comes at a time when France is waiting for President Macron to deliver his vision for the role of Islam in French society.

In an interview with Le Journal de Dimanche in November the president said he wanted "to reorganize Islam in France to better integrate worship, fight fundamentalism and preserve 'national cohesion'.”

In September, a survey that looked at how Muslims themselves felt about their home country showed that Muslims living in France feel a stronger attachment to their country than they do in much of Europe, despite experiencing high levels of discrimination. That study also found that first generation Muslims feel more attached to France than their offspring.

This week's Journal de Dimanche survey also asked the French what they thought about the creation of a tax on halal products, the revenues of which would be used to finance Muslim worship in France.

On this point, there was no debate, with the large majority of respondents (70 percent) opposed to the idea and only 29 percent of French people saying they were in favor of a "halal tax".
https://www.thelocal.fr/20180212/more-and-more-french-believe-islam-compatible-with-life-in-france
The survey showed that the more left-wing the voter, the more likely they were to consider Islam compatible with French society.

In total, 73 percent of people who supported France's Socialist party believed Islam to be compatible as did 60 percent of those who supported left-wing party "La France Insoumise" (France Unbowed).

And 58 percent of people who supported French president Emmanuel Macron's Republique en Marche party thought the same.

At the other end of the political spectrum, among those who support the right-wing Les Republicains party, 63 percent think that the religion is "incompatible with the values ​​of the French society".

Somewhat surprisingly, National Front voters were slightly less likely to think of the Muslim religion as incompatible with French society but the figure was still high, at 62 percent.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

mercator
Berichten: 18608
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor mercator » Wo Feb 14, 2018 2:08 pm

Mahalingam schreef:Nadat Macron heeft aangekondigd dat er een lieve Franse Islam zal komen met behulp van de Almachtige Staat op een of andere magische manier, lees ik nu dat het geloof in dat sprookje best wel groot is. Het wordt graag geloofd.

Het lijkt wel alsof Macron de roman van Houellebecq Soumission heeft gelezen en de erin beschreven Islamisering van boven uit punt na punt uitvoert.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6256
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ali Yas » Wo Feb 14, 2018 7:44 pm

Mahalingam schreef:Nadat Macron heeft aangekondigd dat er een lieve Franse Islam zal komen

Die kan er komen door alle ongewenste vormen te bestraffen. Helaas is er aan de andere kant ook een strategie: alles afstraffen wat de politieke islam in de weg staat. Welke kant zou z'n zaakjes het beste voor elkaar hebben?
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72319
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Vr Feb 16, 2018 5:59 pm

Mahalingam schreef:Nadat Macron heeft aangekondigd dat er een lieve Franse Islam zal komen met behulp van de Almachtige Staat op een of andere magische manier, lees ik nu dat het geloof in dat sprookje best wel groot is. Het wordt graag geloofd.


Maar of Moslims blij zijn dat Macron een lieve Franse Islam tot stand zal brengen...Ik vermoed het niet.

Muslim leader urges Macron not to meddle too much in French Islam

A leading representative of French Muslims urged Emmanuel Macron not to meddle in the organization of France’s second-largest religion, days after the president said he would try to redefine relations between Islam and the state.

The rebuke came from the leader of an organization set up 15 years ago in a bid to defuse concern about radical preachers and foster a more homegrown form of Islam that would fit better with France’s traditional separation of church and state affairs.

“Everyone must stick to their role,” Ahmet Ogras, president of the French Council of the Muslim Faith (CFCM), told Reuters in an interview.

“The Muslim faith is a religion and, as such, takes care of its own household affairs. The last thing you want is the state to act as guardian,” said Ogras, a Frenchman of Turkish descent who has led the CFCM since mid-2017.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39185
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Mahalingam » Do Mar 29, 2018 12:08 am

En hoe gaat Macron voor een soort Franse Islam ijveren?
Het soort dingen die het gros van de Mohammedanen tegen de haren instrijkt maar het goed doen bij de Gutmenschen.
Danish female imam Sherin Khankan meets with French president to discuss 'future Islam'
France president Emannuel Macron met on Monday with Sherin Khankan, Denmark's first female imam, to discuss the future of Islam in Europe and Islamic feminism, amid a push by secular France for more religious understanding.

The one-hour meeting at the Elysee Palace was also attended by French rabbi Delphine Horvilleur, who is also a female cleric.

According to French media reports, Macron asked the two women to come up with ideas on how best "to improve the dialogue of civilizations".
https://www.alaraby.co.uk/english/news/2018/3/27/macron-sees-new-vision-of-islam-with-female-imam
Doopceel:
She is the founder and co-chairperson of Critical Muslims, an organisation that promotes female Muslim leadership, and has also stood for parliament as a candidate for the Radical Left Party. In October, Sherin Khankan published Women are the Future of Islam to tell her story and explain her intellectual career in Copenhagen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72319
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Do Mar 29, 2018 12:44 am

Mahalingam schreef:Doopceel:
She is the founder and co-chairperson of Critical Muslims, an organisation that promotes female Muslim leadership, and has also stood for parliament as a candidate for the Radical Left Party. In October, Sherin Khankan published Women are the Future of Islam to tell her story and explain her intellectual career in Copenhagen.


Ik zie deze murtadd al vermoord worden door een goede moslim. :shock: Twijfelen aan de getrouwheid van de Koran daar staat de doodstraf op.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39185
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mei 21, 2018 11:35 pm

Vanuit drie auto's schieten mannen met kalasjnikovs op een groep jeugdigen en weten er slecht eentje licht te verwonden.
In la Busserine, een wijk in het 14de arrondissement van Marseille, werd een groep jongeren maandag rond 17 uur vanuit voorbijrijdende auto’s onder vuur genomen door gemaskerde mannen met kalasjnikovs. aldus de krant La Provence.

Eén jongeman raakte gewond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn verwondingen zijn niet ernstig.

Toen de aanvallers de wijk verlieten, werden schoten uitgewisseld met leden van de plaatselijke antibanditisme-eenheid. De politie is op zoek naar de daders, maar tast voorlopig nog in het duister over een eventueel motief.

http://www.standaard.be/cnt/dmf20180521_03522460
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41773
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jun 13, 2018 1:26 am

Ontmaskerende bekentenis: Macron geeft nederlaag tegen drugshandel en immigrantenwijken toe

Geplaatst op 12 juni 2018

Afbeelding

Dat klinkt als een brevet van onvermogen: de Franse president Macron gaf nu in een toespraak voor 600 gasten uit economie en politiek toe dat Frankrijk de slag tegen de drugshandel en het toenemende verval in de inmiddels 1500 “sensibele wijken” met een groot aandeel moslims verloren zou hebben. Hij riep de plaatselijke burgemeesters ertoe op om zelf – samen met de bevolking – geschikte oplossingen te vinden.

Veel burgemeesters voelen zich door Macron´s toespraak voor het hoofd gestoten. De voorstellen van de president zijn ver verwijderd van de ambitieuze strategie voor de “sensibele zones”, die de voormalige minister Jean-Louis Borloo daarvoor in opdracht van Macron opstelde en publiceerde.

In plaats daarvan kaatst Macron de bal nu terug: niet hij, maar zijn voorgangers zouden de huidige problemen veroorzaakt hebben. Alle van bovenaf opgelegde oplossingen zouden gefaald hebben, dus zouden nieuwe oplossingsbeginselen nu van “onderen” moeten komen. Macron eiste een “algemene mobilisatie” van de bevolking en riep op tot een “samenleving van waakzaamheid”. Tot 2020 zouden er bovendien in 60 “sensibele wijken” 1300 extra politieagenten komen. Bovendien kan in het vervolg iedere burger problemen kunnen melden op een centrale website. Dat zou geen verklikkercentrum zijn, maar noodzakelijk voor de samenhang van de samenleving.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/12/190125/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19101
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor King George » Wo Jun 13, 2018 10:00 am

Hij riep de plaatselijke burgemeesters ertoe op om zelf – samen met de bevolking – geschikte oplossingen te vinden.


De bevolking wapens uitreiken en schietlessen geven wellicht een optie? Maar dat zal hij wel weer niet bedoelen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72319
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Do Jul 19, 2018 10:05 am

Er zijn beelden opgedoken van een rijdende touringcar die wordt leeggeroofd in Grenoble na de WK-winst van Frankrijk.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41773
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 06, 2018 1:06 am

Mijn afscheid van Frankrijk

Geplaatst op 5 augustus 2018

Afbeelding
Avignon.

In de warme meidagen eindigde mijn reis door Frankrijk, die ik met twee vrienden van de gemeente in Lourdes beëindigde. Daar, aan de voet van de Franse Pyreneeën, knielden we uitgeput neer voor het gebed. De plek is het toneel van de internationale pelgrimstocht voor soldaten, georganiseerd o.a. door de katholieke kerk en de legers van de Europese landen. Dat onze reis hier met de woorden “Pacem in terris” zou eindigen, was een gelukte afsluiting van een meerdere weken durende trektocht door Frankrijk, hoe het is en hoe het op dit moment verandert. Nu ik weer in Duitsland ben, heb ik definitief besloten dat ik niet meer vrijwillig naar Frankrijk terug zal gaan, hoewel dit land door de taal en de cultuur zo dicht bij me staat. Lourdes was mijn afscheid van de grote natie van de Galliërs.

Alles is stil

De zon lacht boven de groene heuvels rondom Lourdes. Mannen in uniform knielen en staan, verdiept in gebed, op deze oeroude bedevaartplaats van het christendom, die ik twee jaar geleden voor het laatst bezocht en die nauwelijks veranderd is. Een koel briesje verfrist ons steeds opnieuw als we onze neuzen achter de witte rotsen vandaan laten steken en hier kun je snel een heel persoonlijk moment van onderbreking beleven, die het toestaat de geest vrij te laten zweven. Ik geniet van deze rustige uren en ben in gedachten bij God en hetgeen ik heb meegemaakt. Op onze lange trektocht, die we af en toe afkortten met de bus of met de trein, bezochten we Avignon, Montpellier en Toulouse in het zuiden van het land. Wie niet verliefd wordt op de zich langs de veranda´s omhoog krullende planten en bij de albasten witte straten en torens niet aan de sprookjes uit de oudheid denkt, zou echt een arts moeten opzoeken. Frankrijk liet zich niet alleen maar bij Reims van zijn mooiste kant zien! De fascinatie voor het grote artistieke begrip van de Fransen is ongebroken. De Franse keuken, de vrouwen en de cultuur zijn schatten van de aarde op zich, die ik niet graag wil missen, maar missen zal.

Vrede op aarde
Op onze reis te voet door stad en land beleefden en zagen we van allerlei. Veel goeds, maar ook veel wat ons zorgen baart. Uitgebrande autowrakken in Avignon, vervallen en dichtgetimmerde cafés, die al sinds de middeleeuwen geëxploiteerd werden, tegenwoordig echter verlaten en eenzaam in het stadscentrum staan. Je kunt meerdere uren in een straat van Lyon koffiedrinken en dan een zijweg naar links nemen en denken dat je zojuist een bazaar in Marokko bent binnengekomen. Op bepaalde tijden bepalen jonge Afrikanen het stadsbeeld in alle Franse steden. Namelijk ´s avonds en ´s nachts, wanneer de oorspronkelijke Fransen hooguit nog een borreltje of een wijntje drinken. Arabische tekens, Franse koloniale mensen uit Senegal en Mali drijven tot diep in de nacht handel, dingen luidruchtig af en laten zich door de vele soldaten en politieagenten, die grimmig elke donkere straat in kijken, niet van hun stuk brengen. Gesluierde vrouwen in zwart en wit – waar zijn de vele meisjes met het luchtige hart en korte rokjes gebleven? Ze zijn er nog. Maar het zijn er minder dan nog enkele jaren geleden in hetzelfde seizoen. En wie dezelfde route of dezelfde stad meerdere malen in de tien jaar bezoekt, ziet het verschil en de veranderingen.

Een paar van de voormalige strijders van het Légion étrangère verwikkelen we zelfs in een gesprek, we praten met ze in een café in Lyon over God en de wereld. Een man uit Mali en een Fransman uit Bretagne, die ons met de krakende stemmen van oude mannen vertellen over hun gevechten in zwart Afrika en hoe ze voor Frankrijk hebben gebloed. “Cette chaleur” moest ik steeds opnieuw zeggen en het zweet van m´n voorhoofd vegen. Ook ´s avonds brandt de zon nog behoorlijk op de naakte huid.

De legionairs zijn zeker twintig jaar ouder dan wij, ze lopen dus zo tegen de zestig. Wat ze ons vertellen, vrolijkt echter niet het hart op van een voetreiziger, maar verkondigt stormachtige dagen die op ons afkomen. “C´est la Guerre”, benadrukken ze beide steeds opnieuw en knikken ons toe, voordat ze naar de stad Lyon wijzen. Wanneer het los moet gaan? Dat weten zij ook niet. Alleen maar dat hij in het geheim al begonnen is en dat alleen niemand het echt merkt. Mijn mede voetreizigers en ik, die al veel van het verval van de steden hebben gezien, zijn niet echt overtuigd, maar nemen vriendelijk afscheid van de beide heren.

En als we een stukje voor Marseille zijn en eigenlijk met de bus om de stad heen willen rijden, komen ons meerdere grote Ford Transit bussen van de politie tegemoet. Een politieagent steekt zijn hoofd uit het raam en schreeuwt tegen ons op de landweg. We moeten aan de kant gaan en of we niet zien dat het serieus is, zegt hij tegen ons. De wagens denderen aan ons voorbij en scheuren het bos in. De sirenes loeien en korte tijd later, toen we al dachten dat we het meeste gezien hadden, volgen er twee Renaults in nog grotere snelheid die ons bijna omver gereden zouden hebben. Ook hier schreeuwt een politieagent opnieuw dat we aan de kant en weg moeten gaan. Wat er achter ons gebeurd is, zijn we nooit te weten gekomen.

Bij de bushalte in Marseille (we waren uiteindelijk toch de stad ingegaan) frissen we ons even op, voordat de reis verdergaat naar het zuidwesten. Nog voordat we kunnen instappen, scheuren er opnieuw twee politieauto´s door de multiculturele stad, die veel overeenkomsten vertoont met Beiroet in het Midden-Oosten. Enkele zwarte vrouwen met kinderwagens lijken meer van de situatie te begrijpen en duwen rennend de kinderwagens voor zich uit de andere kant op. Weg van de plek waar de politie naartoe rijdt.

In de verte klinkt geschreeuw en mannen brullen in het Frans woorden die we niet meer kunnen verstaan.

Allemaal instappen, we gaan vertrekken. De motor slaat aan.

Terug in Aken:

Ik bid voor Pacem in Terris, voor de vrede op aarde, en zeg tegen mezelf dat ik Frankrijk niet terug ken en geen verlangen meer in me voel om dit land in de toekomst te bezoeken. Het werd van me vervreemd.

Bron: https://younggerman.com

Door: “Ignatius”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/05 ... frankrijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41773
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 23, 2018 10:00 pm

Paul Joseph Watson: “Paris is a shithole”
Paul Joseph Watson - Gepubliceerd op 22 aug. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72319
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Do Nov 01, 2018 6:11 pm

Jongeren clashen met politie in Halloweennacht in Frankrijk: auto’s in brand gestoken en vernielingen aangericht...

In verschillende Franse steden, met name in Lyon en omgeving, zijn er de voorbije uren enkele incidenten geweest met jongeren. De afgelopen dagen circuleerde op sociale media een oproep...

In verschillende Franse steden zijn afgelopen nacht rellen uitgebroken tussen jongeren en de politie. Een jongen van 19 had vorige week iedereen via sociale media opgeroepen om met Halloween de politie aan te vallen en rel te schoppen. Hij had zich laten inspireren door de Amerikaanse film ‘The Purge’, waarin een dag per jaar alles toegelaten is, ook moord.

Door de oproep braken er in heel Frankrijk rellen uit. In Lyon richtten groepjes jongeren vernielingen aan, staken ze auto’s in brand en gooiden ruiten stuk. De politie moest in totaal twaalf jongeren oppakken, waarvan er tien minderjarig waren.

In een voorstad van Parijs werd door een groep gemaskerde jongeren een raid uitgevoerd op een sportwinkel. Elders was er sprake van brandstichtingen en vandalisme.

De aanstoker riskeert tot vijf jaar cel en een boete van 45.000 euro. Na afloop postte hij een nieuw filmpje via Snapchat, waarin hij aangaf dat hij “de oproep niet zo bedoeld had” en het “om een grap ging”.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19101
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor King George » Do Nov 01, 2018 11:34 pm

Wat voor gemeenschappelijke deler hebben nou al die als een wijde olievlek verspreide no go areas in Frankrijk? Islam of zo? Ik vraag het me zomaar af. Maar het antwoord moge voor iedereen duidelijk zijn.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41773
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 02, 2018 3:04 am

Afgetreden Franse minister BiZa bang dat land binnen 5 jaar instort door massa immigratie

Xander, 01-11-2018

Afbeelding
Minister van BiZa Gérard Collomb nam vorige maand ontslag omdat hij vreest dat het pro-immigratiebeleid van president Macron binnen 5 jaar de ondergang van Frankrijk zal veroorzaken. (Afbeelding: Getty Images (3)).

‘Purge Night’: Honderden gewelddadige migranten creëren chaos in Parijs en Lyon – Pact van Marrakesh zal ondergang West Europa versnellen en bezegelen

De totale instorting van de samenleving in Europa als gevolg van massa immigratie uit Noord Afrika en het Midden Oosten zou wel eens veel dichterbij kunnen zijn dan zelfs de grootste critici nu denken. In een recent gepubliceerd interview spreekt de Franse oud minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb, die vorige maand ontslag nam uit onvrede over het lakse immigratiebeleid van president Macron, zijn vrees uit dat het land nog maar vijf jaar heeft om totale chaos en mogelijk zelfs een splitsing van Frankrijk te voorkomen.

Massa’s migranten stormden gisteren door de straten van de beruchte Parijse voorsteden en het centrum van Lyon nadat op social media was opgeroepen voor een ‘Purge’ tegen de politie. ‘The Purge’ is een filmserie die gaat over een (nog) fictieve toekomst waarin misdadigers één dag per jaar straffeloos volledig vrij spel krijgen om te doen en te laten wat ze willen.

In het ‘Klein Afrika’ departement Seine-Saint Denis, waar zo’n 400.000 grotendeels illegale migranten wonen, werden enkele winkels geplunderd en werd de politie met zuur aangevallen. Ook in Lyon trokken grote groepen agressieve migrantenjongeren door de stad. De politie arresteerde meer dan 100 relschoppers.

Instorting van Frankrijk, mogelijk zelfs splitsing, komt eraan
In een in februari gehouden, maar pas recent gepubliceerd interview toonde oud minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb zich buitengewoon somber over de toekomst van zijn land. ‘De verhoudingen tussen de mensen zijn bijzonder gespannen, ze willen niet met elkaar samenleven.’ Op de vraag of hij dacht dat de massa immigratie hiervoor verantwoordelijk is, antwoordde hij: ‘Enorm.’

Collomb vindt dat Frankrijk moet stoppen met het toelaten van nog meer migranten. ‘De gemeenschappen in Frankrijk komen in conflict met elkaar, en dat begint zeer gewelddadig te worden.’ Hij was het met de interviewer eens dat er een instorting aan zit te komen, mogelijk zelfs een splitsing van Frankrijk, een afscheiding van bijvoorbeeld het gebied rond Marseille, waar islamitische migrantenbendes nu al de facto de dienst uitmaken.

‘Nog maar 5 jaar om het ergste te voorkomen’
Op de vraag hoeveel tijd we nog hebben voordat het te laat is, antwoordde Collomb dat hij ‘geen angst wil zaaien, maar ik denk dat er nog maar heel weinig tijd over is... Het is moeilijk in te schatten, maar ik zou zeggen dat de situatie binnen vijf jaar onomkeerbaar wordt. Ja, we hebben nog maar vijf, zes jaar om het ergste te voorkomen.’

Collomb nam vorige maand ontslag, mede vanwege de weigering van president Macron om de massa immigratie en de almaar ernstigere gevolgen daarvan in te dammen. ‘Vandaag leven we nog naast elkaar, maar ik ben bang dat we morgen tegenover elkaar staan,’ was zijn commentaar. (1)

Pact van Marrakesh bezegelt ondergang van Europa
Macron wil net als de Duitse bondskanselier Angela Merkel en ook de regering Rutte in ons eigen land juist het tegenovergestelde doen, namelijk de massa immigratie en islamisering van Europa in een nog veel hogere versnelling zetten. Dat zal namelijk het onvermijdelijke gevolg zijn van de geplande ondertekening van het gewraakte Pact van Marrakesh in december, waarmee het lot en de ondergang van onze landen officieel en definitief zal worden bezegeld, omdat immigratie vanuit ieder land naar elk land dat het pact heeft ondertekend dan een mensenrecht wordt (2).

Xander

(1) Paul Joseph Watson via Infowars
(2) Journalistenwatch
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... immigratie
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41773
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 03, 2018 2:26 am

Rellen in Frankrijk: Bendes gemaskerde “jongeren” gaan uitzinnig tekeer in een schokkende nacht met Halloween-geweld

Geplaatst op 2 november 2018

Afbeelding

Bendes gemaskerde “jongeren” gingen in Frankrijk woest tekeer, nadat er een oproep via de sociale media was gedaan om een massale “zuivering” onder politieagenten te houden.

De oproerpolitie vuurde tijdens de Halloween nacht in de Franse hoofdstad Parijs en in de stad Lyon traangas af in de richting van de gewelddadige taferelen. Meer dan 100 relschoppers werden gearresteerd, nadat zij de politie en voorbijgangers hadden lastiggevallen, winkeletalages hadden verbrijzeld en vuilnisbakken in brand hadden gestoken.

In het achtergestelde Seine-Saint-Denis-gebied ten noorden van Parijs werd een winkel met sportkleding geplunderd en “jonge mensen” beroofden een supermarkt, vielen politie met zuur aan, volgens Denis Jacob van de politiebond ‘Alternatieve Politie’.

De autoriteiten zeiden dat de rellen werden aangewakkerd door berichten die op sociale media werden verspreid, blijkbaar geïnspireerd door de Hollywood horrorfilm serie “The Purge”, die een gewelddadige dystopie [denkbeeldige samenleving met louter akelige kenmerken] verbeeldt, waarin alle misdaden voor een dag legaal worden gemaakt.

De minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, vertelde verslaggevers donderdag: “Halloween moet een feestelijke gebeurtenis blijven, de ‘Purge’ [zuivering] is geen grap, de ‘Purge’ is een bedreiging”.

Een “jonge man”, die een Snapchat-bericht schreef met de oproep tot “zuiveringsacties” tegen de politie, werd eerder deze week gearresteerd. Hij werd op dinsdag, in afwachting van zijn rechtszaak op 28 november, op vrije voeten gesteld, zei de politie.

De heer Castaner zei dat 15.000 politieagenten in geheel Frankrijk op woensdagnacht uit voorzorg in gereedheid werden gehouden en dat het geweld minder erg was dan een jaar geleden.

“De jongeren” in de troosteloze buitenwijken van Franse steden hebben sinds het begin van de jaren negentig honderden voertuigen op Oudejaarsavond en op de Dag van de Bastille in brand gestoken.

Halloween wordt in Frankrijk niet traditioneel gevierd, hoewel er sinds het einde van de jaren negentig, onder invloed van Amerikaanse films en tv-series, meer aandacht aan wordt besteed, met etalages die vaak uitgeholde pompoenkoppen en heksen laten zien.

Tijdens het wereldkampioenschap voetbal deze zomer kwamen in Parijs twee voetbalfans om het leven, nadat tijdens de “vieringen” van de eindstrijd van het Franse wereldkampioenschap voetbal de stemming was gedaald. Meer dan 500 mensen werden na de rellen gearresteerd.

Slechts een week eerder waren er vier nachten van rellen in Nantes naar aanleiding van een fatale schietpartij door een Franse politieagent. De agent beweerde dat de schietpartij een ongeluk was. De agent was naar verluidt totaal van streek over het sterfgeval.

Boze “jongeren” hebben in de buurt van Le Breil auto’s met fakkels beschoten, nadat Aboubakar Fofana, 22 jaar oud, doodgeschoten was. Fofana overreed bijna twee kinderen en raakte een politieman, toen hij met zijn auto ‘met hoge snelheid’ omkeerde bij een controlepunt. Hij werd in de nek geschoten en werd bij aankomst in het ziekenhuis dood verklaard.

Bron: www.express.co.uk

Door: Rob Virtue

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/02 ... en-geweld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72319
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Zo Nov 04, 2018 1:46 am

De situatie is nog erger dan gevreesd. Chef Franse leger tegen Macron: Áls er nu rellen uitbreken in de Franse buitenwijken, zijn we niet meer in staat ze neer te slaan.'


If French suburbs revolt, we don’t have the capacity to face them – Ex-military chief

During a TV debate, Philippe de Villiers, a right-wing politician and founder of the successful medieval park “Puy-du-Fou”, said what his brother told to none other than President of France, Emmanuel Macron.

Phillippe de Villier’s brother is Pierre de Villiers, and from 2014 to 2017 he was Chief of the General Staff headquarters of the Armies (or to put it simply, he was in charge of the French army).

According to le Point, during a pre-tape for a TV debate that will air on November 3, when Philippe de Villiers was asked about the “reality of France’s political situation”, the politician dropped a bombshell that echoes what Gerard Collomb told in an interview to news outlet Valeurs Actuelles.

“If suburbs riot, we are not capable to face them, we don’t have the means to, we don’t have the men”, the chief of army said to Macron, according to Phillippe de Villiers.

These statements come just two days after a “purge” took place in several major French cities, where even some policemen were targeted by rioters.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72319
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Di Jan 29, 2019 3:45 pm

Veiligheidsdienst wil extremisten niet uit oog verliezen

Frankrijk haalt 130 jihadisten terug uit Syrië

Bijna 130 Fransen die deelnamen aan de strijd van Islamitische Staat en nu in Koerdische kampen in Syrië gevangen zitten, worden in de komende weken overgebracht naar Frankrijk.

Dat meldt de Franse nieuwssite BFMTV. De Franse autoriteiten vrezen volgens de bronnen van de nieuwssite dat de gevangen jihadisten straks zoekraken als gevolg van de instabiliteit in de regio, mede door het vertrek van Amerikaanse militairen uit Syrië.

Het is beter ze naar Frankrijk terug te halen en te berechten dan ze in Syrië uit het oog te verliezen, zo luidt de motivatie van de autoriteiten. Ze zullen per vliegtuig worden gerepatrieerd en worden gearresteerd bij aankomst.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18608
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor mercator » Di Jan 29, 2019 6:17 pm

Ariel schreef:Veiligheidsdienst wil extremisten niet uit oog verliezen

Een compleet absurde redenering uiteraard. Zo zou je als gezin met jonge kinderen de moordenaar van Nicky Verstappen in huis kunnen halen omdat je hem zo beter in het oog kan houden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6256
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ali Yas » Di Jan 29, 2019 8:59 pm

Ariel schreef:Veiligheidsdienst wil extremisten niet uit oog verliezen

Veiligheidsdiensten moeten ook iets te doen hebben, nietwaar? Maar de rest van de bevolking zou zulke gasten liever juist wel uit het oog willen verliezen, definitief zelfs.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72319
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Zo Mar 10, 2019 4:14 pm

Al vier nachten op rij jihadrellen in oorlogszone Grenoble, Frankrijk

Vooral islamitische relschoppers in de Franse stad Grenoble staken auto’s in brand en slingerden voor de vierde opeenvolgende nacht molotovcocktails naar de politie.

De relschoppers uitten hun woede over de dood van twee jongens van 17 en 19 jaar die geen helmen droegen en weigerden om voor de politie te stoppen voordat die een hogesnelheidsachtervolging inzetten.

De twee werden gedood toen een bus die op een brug reed plaatsmaakte voor de politieauto’s en de tieners tegen de muur van de brug verpletterde.

Bewoners reageerden door protestmarsen te organiseren, ongeveer honderd jongeren staken voertuigen in brand en vielen de politie aan.

Molotov cocktails, vuurwerk en benzinebommen werden naar de politie gegooid, die met traangas reageerde.

Minstens 65 voertuigen werden tijdens de onrust vernietigd.

Afbeelding

Grote steden in Frankrijk zijn herhaaldelijk getroffen door rellen in zogenaamde “probleemgebieden”, waarbij wordt benadrukt dat de integratie van grote aantallen moslimmigranten is mislukt.

Vorige maand zei de Franse auteur Eric Zemmour dat gebieden in Frankrijk nu volledig buiten de controle van de politie vallen en worden gerund door Arabische bendes die de facto de sharia-wetgeving hebben opgelegd.

“We zijn niet langer in Frankrijk,” zei Zemmour, en voegde eraan toe dat de politie weigert dergelijke gebieden te betreden uit angst voor het uitlokken van een oproer.

In een interview dat de toenmalige Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gérard Collomb, vorig jaar gaf, gaf hij toe dat de veiligheidssituatie van het land door de massale immigratie ernstig is.

Op de vraag wat hij van de veiligheidssituatie vond, antwoordde Collomb: “De relaties tussen mensen zijn erg moeilijk, mensen willen niet samenleven.

Onder druk van de vraag of hij dacht dat massale immigratie verantwoordelijk was voor deze onrust, antwoordde Collomb “Enormously so,” alvorens te erkennen dat Frankrijk geen immigratie meer nodig had.

In december werden talrijke Franse generaals getroffen met disciplinaire maatregelen na de ondertekening van een open brief waarin president Macron werd beschuldigd van “verraad” omdat Frankrijk zich had verbonden aan het VN-migratiepact.

Frankrijk is de afgelopen maanden getroffen door massale protesten en rellen met gele vesten, deels als reactie op het immigratiebeleid van Macron.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten