Naderende ondergang van Frankrijk

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6256
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ali Yas » Zo Mar 10, 2019 8:44 pm

Dat is interessant hè: de Fransen protesteren tegen een regering die hen lastig valt met immigratie en zinloze belastingen, en krijgen van de politie de wind van voren, en en resultaat van dat beleid krijgt óók de wind van voren. Als ik het daar voor het zeggen had, zou ik beleid instellen dat aan beide problemen ineens een einde maakt: het verlagen van uitkeringen aan handelaars in groene artikelen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2467
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor silkyboxershortXL » Ma Mar 11, 2019 1:19 pm

Macron, de man is een gevaarlijke zwakzinnige globalisten eigen. Toch.... Guy Verhofstad acht ik de meest gevaarlijke man van Europa.
MACRON PENS LETTER TO EU LEADERS AND EXPOSES THE GLOBALISTAGENDA!

TheHounddog leest de brief hardop en geeft tussendoor wat commentaren.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Zo Mar 24, 2019 2:18 pm

De drie migranten, 15, 16 en 17 jaar oud....... :shock:

Drie migranten martelen een man dood en een ander zwaargewond in Frankrijk

In de Franse stad Lyon hebben drie migranten een man doodgemarteld en een ander andere ernstig verwond.
De drie jongemannen sneden en martelden een vastgebonden slachtoffer en hadden dit op een video vastgelegd die op Facebook werd geplaatst – wat tot hun arrestatie heeft geleid.

Volgens berichten zou het incident hebben plaatsgevonden in Lyon in Frankrijk, maar de Algerijnse verdachten vluchtten naar Spanje en werden gearresteerd in de oostelijke stad Valencia, nadat ze op een treinstation werden betrapt op glippen.

De politie zag bloedsporen op hun tassen en snijwonden aan hun handen, en werd argwanend. De migranten weigerden vervolgens om een DNA-steekproef te verstrekken, wat bij de Spaanse onderzoekers de achterdocht versterkte dat zij bij een ernstige misdaad betrokken waren geweest.

De Spaanse politie werd vervolgens op de hoogte gebracht van de Facebook-video, die de drie migranten laat zien die een halfnaakt slachtoffer met messen lijken te martelen.

De drie migranten, 15, 16 en 17 jaar oud, worden beschuldigd van moord, ontvoering, marteling en het behoren tot een criminele bende.

Er waren minstens twee slachtoffers in het appartement in Lyon en volgens de lokale media stierf een 28-jarige man. Berichten vermelden dat hij was vastgebonden en 60 keer gestoken. Het andere slachtoffer wordt behandeld in een ziekenhuis in Frankrijk.

Men verwacht dat de Franse politie naar Valencia zal reizen om de migranten-verdachten terug te brengen voor gerechtelijke procedures. Het onderzoek is aan de gang.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Do Mei 23, 2019 11:12 pm

“Frankrijk is niet van de Fransen!” – honderden illegale Afrikanen bezetten Parijse luchthaven

Geplaatst op 23 mei 2019

Afbeelding

In Frankrijk is op dit moment op een dramatische manier te zien waartoe de bevolkingsuitwisseling leidt. Niet alleen de buitenwijken (“Banlieues”), die regelmatig opvallen door orgiën van geweld van migranten tegen de politie, zijn de tonelen van zulke drama´s – deze keer was de grootste luchthaven van Frankrijk aan de beurt. Tot 500 Afrikanen hebben zondag de Parijse luchthaven “Charles de Gaulle” bezet en scandeerden leuzen tegen de uitzetting van illegale migranten.

“Frankrijk is niet van de Fransen!”

De groep migranten, die zichzelf beschouwt als de “zwarte tegenhanger” van de Franse “gele hesjes”, roept de Franse minister-president Éduard Philipe ertoe op de uitzetting van illegale migranten te onderbreken – volgens “RT Deutsch” met de kreet “Frankrijk is niet van de Fransen! Iedereen heeft het recht om hier te zijn!” De Afrikanen verlangen een gesprek met minister-president Philipe en eisen zelfs van de baas van Air France dat de luchtvaartmaatschappij niet meer deelneemt aan uitzettingen.

De ongelooflijke beelden werden gepubliceerd door de journalist Stefan Simanowitz, die, naar eigen zeggen, “media manager” voor Amnesty International in Europa is – en waarschijnlijk blij is met de gebeurtenissen in Parijs.

Afbeelding

Parijs al lang verworden tot “shithole”
In bijna geen enkele andere grote Europese stad – misschien afgezien van Brussel – kun je het resultaat van de door globalisten en aanbidders van de “multiculturele samenleving” aangehangen visies beter zien dan in de Franse hoofdstad. Criminaliteit, vreemde overheersing en openlijke geweldsexcessen tonen regelmatig welke toekomst veel westelijke steden te verwachten hebben.

Bron: www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/23 ... uchthaven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Do Jul 04, 2019 3:16 pm

FRANKRIJK: MOSLIMS DIE “ALLAHU AKBAR” SCHREEUWEN, VALLEN POLITIEBUREAU AAN!

De conventionele wijsheid is dat deze “jongeren” loyale, productieve Franse burgers zullen worden als ze genoeg geld krijgen en voldoende toegang hebben tot sociale diensten. Dat zal wel werken, toch?
Een politiebureau in de Eure werd aangevallen door jongeren die ‘Allah Akbar’ schreeuwden ‘ Vijftien mensen lanceerden projectielen, pyrotechnische apparaten en kasseien op het politiebureau ten zuiden van Rouen, in de nacht van donderdag op vrijdag en beledigden ambtenaren. “Kom eruit, we gaan je verbranden” riepen ze.

Hun aanvallen duurden ongeveer een half uur, zowel tegen de functionarissen als tegen het gebouw. Ze reageerden met traangas … Rond half twee keerde rust eindelijk terug. Geen enkele officier raakte gewond, er werd wel materiële schade vastgesteld: drie ramen en een voertuig werd beschadigd.

Een aantal individuen leken vastbesloten het politiebureau te betreden. Hun aanvallen duurden ongeveer een half uur, zowel tegen de functionarissen als tegen het gebouw. Politierapport geeft aan dat verschillende functionarissen tijdens de aanval het geschreeuw van “Allah Akbar” hoorden. “Strip de Franse klootzakken”, “Kom eruit we gaan je verbranden”, schreeuwden de verdachten voordat ze vluchtten, zegt hetzelfde document. Ter plaatse werden de overblijfselen van 115 projectielen gevonden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6256
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ali Yas » Do Jul 04, 2019 7:44 pm

Ik vind dat toch wel heel apart. Ook hier weer: waarom werden die gasten niet gearresteerd, en bij verzet beschoten? Wat heb je aan politieagenten die niet eens voor zichzelf opkomen? Hier is een cultuuromslag nodig.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 16, 2019 10:34 pm

ONS LAND IS BEZIG TE VERDWIJNEN IN TOTALE ONVERSCHILLIGHEID

Geplaatst op 16 juli 2019

Afbeelding

Het binnenvallen van het Panthéon, het geweld gepleegd door Frans-Algerijnse supporters in tal van steden in Frankrijk om te vieren dat het Algerijnse voetbal de victorie heeft behaald, de dagelijkse 1000 zinloze agressieve gebeurtenissen, de aanvallen op politiebureaus, de onbestrafte verkrachtingen, misdaden in allerlei soort en al die delinquenten van immigratie oorsprong die onze gevangenissen vullen. Het is allemaal een fenomeen dat 30 jaar geleden ondenkbaar zou zijn en het illustreert zonder meer het “zinken” van ons duizend jaar oude Frankrijk en de absolute ramp van de immigratie van hen die van buiten Europa komen.

Het land is in totale onverschilligheid aan ’t verzinken. Maar het kan nog erger! Elke keer opnieuw bij de volgende verkiezingen kiezen en vragen de Fransen naar hen die het verdwijnen van ons, de oorspronkelijke Fransen, voorstaan en hierdoor de toekomst van onze kinderen vernietigen.

Wie kan dit begrijpen? Wie kan er nog hopen op een rustig Frankrijk de komende jaren? Wie zal de voorspellingen van Gérard Collomb willen tegenspreken die voorspelde dat er de jaren die komen een verschrikkelijk face-­to-face botsing zal plaatsvinden tussen ons en de miljoenen “immigranten” die weigeren te integreren en eigenlijk op ons land spugen.

Je kunt natuurlijk nog steeds pretenderen dat immigratie een “kans” is voor Frankrijk. En dat terwijl duizenden jonge Franco-Algerijnen, supporters van de equipe van Algerije, hun haat laten blijken voor het land dat hen onderdak verschaft en die de Champs-Élysées plunderen en met de vlag van hun land van oorsprong zwaaien.

Miljoenen jonge immigranten zijn enkel en alleen Frans om van het ELDORADO van sociale voorzieningen te profiteren, maar ondertussen aan de cultuur van hun oorsprong blijven hangen. Een cultuur die in volstrekte TEGENSTELLING tot de onze is. Voor hen is integratie een verraad aan hun oorsprong.

Heel de Afrikaanse en Noord-Afrikaanse jeugd droomt ervan om naar Frankrijk te komen, maar eenmaal ter plekke buiten die “jongeren” de zwakheid en lafheid van de door ons verkozen politici uit door hun cultuur op te dwingen en op de Republiek te spugen. De jonge Frans-Algerijnen voelen zich boven alles ALGERIJN.

De zogenaamde succesvolle integratie?: bekijk de onderstaande foto eens van de avond van de verkiezing van Hollande tot president. Er is maar één enkele Franse vlag te zien, onderaan rechts op de foto. En de dingen zijn sinds 2012 alleen maar slechter geworden.

Afbeelding

De jonge moslims, die door de baardapen/imams worden voorgelogen en die men gewoon hun gang laat gaan, dromen ervan om de sharia hier in ’t Westen te introduceren. Het Westen waar zij op kotsen. In heel Europa weigeren de immigranten te integreren en hebben het hoogste aandeel in criminaliteit.

Het “recht” om anders te mogen zijn, heeft de natie vernietigd en dit is nog maar het begin. Zoals Jean-Marie Le Pen dertig jaar geleden al zei:”Je hebt nog niets gezien van hetgeen je te wachten staat”.

We vierden de 14e juli met vlaggen en het volkslied “Marseillaise”, maar vaderlandsliefde wordt meer en meer verdacht van islamofobie en racisme door de verkondigers van het multiculturalisme. De Algerijnse immigranten hebben het recht om een voorkeur te hebben voor Algerije boven Frankrijk, dat hen heeft ontvangen. Maar de Fransen van oorsprong hebben blijkbaar niet het recht om hun cultuur en hun wortels te verdedigen. En dat is het geloof van het multiculturalisme: Eenrichtingverkeer.

Ondertussen plunderen “jongeren” ongestraft onze steden, de illegalen vallen het Panthéon binnen om hun toelating te eisen en de eerste Minister te willen spreken. Dit zegt veel over het morele verval van de natie.

De vroegere president de Gaulle zou nog niet een honderdste hebben goedgekeurd van hetgeen die immigranten aan vernedering en schade aan Frankrijk toebrengen zonder dat dit strafrechtelijke gevolgen heeft. We hoeven niets te verwachten van leiders die het globalisme verkondigen. Macron heeft het Pact van Marrakesh ondertekend, dat aan illegalen dezelfde rechten verleent als aan echte vluchtelingen.

De “leiders” zullen zich altijd verzetten tegen het toepassen van “zero tolerance” bij jeugdcriminaliteit of het verlagen van toeslagen voor families van delinquenten die zich niets aantrekken van de wet of uitspraken van politiek correcte rechters… Nooit ondernemen ze iets tegen de dubbele nationaliteit, terwijl zij Frankrijk haten en alleen van de sociale voorzieningen willen profiteren. Maar zodra er gevraagd wordt te integreren, kiezen ze voor ’t land van oorsprong.

Afbeelding

Maar redding kan alleen van het Franse volk zelf komen door op de echte patriotten te stemmen die de toekomst van Frankrijk en van de komende generaties boven hun eigen belangen stellen. Wij worden door globalisten geregeerd, die van een supranationale wereldregering dromen. Dat fatale project van hen zal leiden tot de totale vernietiging van de Europese landen, maar is de droom van de EU, die onze soevereiniteit wil afnemen. En het doel van de V.N., die ons het Pact van Marrakesh opdrong.

Maar wanneer kan de “omwenteling” plaatsvinden? Dat zal pas gebeuren als de kiezers beginnen te begrijpen dat hun toekomst in 2 woorden kan worden samengevat: integratie of burgeroorlog. Dan pas zullen zij gaan stemmen voor de toekomst van hun kinderen en niet voor die van de grafdelvers van onze natie.

Bron: https://ripostelaique.com

Door: “Cyrano”

Vertaald uit het Duits door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/16 ... illigheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 21, 2019 2:05 am

Weer rellen in Frankrijk na winst Algerije

20 juli 2019

Afbeelding

PARIJS – In Frankrijk zijn wederom rellen uitgebroken na een gewonnen voetbalwedstrijd door Algerije. Het Algerijnse nationale elftal won vrijdagavond de Afrika Cup door Senegal met 0-1 te verslaan. In Parijs heeft de politie traangas ingezet en in Lyon gooiden relschoppers met vuurwerk.

Na de winst in de halve finale en kwartfinale braken ook al ongeregeldheden uit in Frankrijk. Het merendeel van de mensen die de straat opgaan, doen dat om de overwinning te vieren, maar na alle drie de wedstrijden mondde de viering uit in rellen.

Verkeersinfarct
Een groot deel van de Parijse binnenstad is met de auto onbereikbaar door de grote toestroom van Algerijnen in de Franse hoofdstad.

bron

Afbeelding

Is Algerije jullie land? Ga er dan weer naartoe!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Zo Jul 21, 2019 11:02 am

Ik las op een filmpje dat "feestvierende" Algerijnen riepen..."Wij hebben sneller Parijs veroverd dan de Duitsers in de oorlog.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Do Jul 25, 2019 2:39 am

De moderne hoofdstad van Frankrijk is niet langer het ‘ansichtkaartje’ van vroeger

Geplaatst op 24 juli 2019

Afbeelding

We wilden alleen maar voor een weekendje gaan. We hadden Parijs al 10 jaar lang niet meer bezocht en wilden herinneringen en de Franse romantiek ophalen... Wat viel dat tegen.

In de trein op weg naar het centrum van de stad. Daar was het dat we een shock ervoeren. Niet alleen was de trein smerig door al het afval, er zat ook geen enkele blanke meer in. Het was choquerend.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

We hadden geboekt in de nabijheid van de Sacre Coeur, waar de toestand zelfs erger werd. Zelfs in de metro waren we de enige blanke personen in de hele coupé.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Het Louvre, waar normaal gesproken vele kijkers en toeristen aanwezig zijn, was volledig verlaten en omringd door zwaar bewapende militairen. Deze bekijken iedereen achterdochtig en halen hun vinger nooit weg van de trekker van hun wapen. We hoorden van anderen dat alle Parijzenaren al bijna een jaar lang in constante staat van crisis leven.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Op straat waren overal “migrantententjes” opgesteld. Kleine winkels verschenen, waarvan de eigenaren vluchtelingen waren. Waar kwamen deze mensen allemaal vandaan? Bij de Eiffeltoren lopen overal moslima’s in boerka’s van top tot teen. Rond de toren vindt men overal sjacheraars uit Afrika, Arabië…. en bedelaars en zakkenrollers kom je overal tegen.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Onze trip naar Parijs was een vreselijke angstaanjagende ervaring. Ik kan me zelfs niet voorstellen hoe het er aan toegaat in Marseille en Calais, waar immigranten reeds een dominerende rol spelen. Er broeit een burgeroorlog in Frankrijk. Dat is de conclusie waartoe wij gekomen zijn. Daarom raden wij u aan om, indien u plannen hebt om Parijs te bezoeken, op uw hoede te zijn. De migranten hebben bijna alle mooie en romantische plaatsen en indrukken van Parijs vernietigd. Het is meer een soort niemandsland geworden en een gevaarlijke plaats om te bezoeken. Je speelt echt met je leven… door een eens zo prachtige stad te bezoeken. Moge “God” ons ervoor behoeden dat het ooit zover komt bij ons.

Afbeelding

Afbeelding

Door: “Ludovicus”

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/24 ... n-vroeger/

Ik hoop dat er in het Franse leger draaiboeken bestaan om al die kunstwerken in al die musea van de Franse hoofdstad op tijd in veiligheid te brengen tegen de tijd dat de stad in de hens wordt gestoken, zoals voorspeld is...
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Za Aug 31, 2019 8:14 pm

Dode en gewonden bij steekpartij metro Lyon

Door een steekpartij op een metrostation in het Franse Villeurbanne, bij Lyon, is zaterdag een dode gevallen. Negen mensen raakten gewond, van wie drie ernstig, meldde de brandweer. De gewelddadige aanval gebeurde op het metrostation Laurent-Bonnevay in de voorstad van Lyon.

Meer dan dertig hulpverleners zijn bezig om de slachtoffers te helpen, die zich zowel in het station als op het voorplein bevinden. Bus- en metrolijnen zijn stilgelegd en het station is afgezet. Militairen zijn ter plaatse. Een verdachte die een mes bij zich had, is aangehouden. De politie is op zoek naar een vermoedelijke tweede aanvaller die in het bezit zou zijn van een metalen spies.


Over het motief voor de steekpartij is nog niets bekend. :scratch:

En dit is de kop van het AD :huh: Dode en acht gewonden door aanval met keukengerei bij metro Lyon

Keukengerei. :nietverstaan:

De aanval zou het werk zijn van een persoon. Hij had een keukenmes en een barbecuevork bij zich. De man is door omstanders overmeesterd en inmiddels aangehouden. Eerder was ook sprake van een tweede dader op wie een klopjacht gaande zou zijn geweest. Dat wordt nu door een politiebron van AFP ontkend. Het incident vond rond 16.30 uur plaats. Volgens AFP en de Franse krant Le Progrès zou de man die is aangehouden van Afghaanse komaf zijn. AFP meldt op basis van een bron bij de Franse politie dat het om een asielzoeker gaat.

Een meisje vertelt het persbureau snikkend en met een door bloed gekleurde top dat de man bij de halte van bus 57 ‘plotseling alle kanten heen stak’. Het meisje zag hoe de buik van een persoon werd opengesneden, hoe hij een man in zijn hoofd stak en dat een vrouw in het oor werd gesneden.

Meer dan dertig hulpverleners kwamen ter plaatse om de slachtoffers te helpen, die zich zowel in het station als op het voorplein bevonden. Bus- en metrolijnen zijn stilgelegd en het station is afgezet. Militairen zijn ter plaatse. Ook de burgemeester van Lyon kwam ter plaatse om poolshoogte te nemen en zijn medeleven te betonen.

Over het motief voor de steekpartij is nog niets bekend. Volgens AFP volgt het Franse anti-terreurbureau de situatie, maar heeft het op dit moment geen officiële verantwoordelijkheid.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Za Aug 31, 2019 8:46 pm

Via Azazel van den Berg

Steek er maar oplos feestje in Lyon hoogst mogelijk begaan door jongens die IS trouw waren, enkele dagen gelden werd er opgeroepen om juist aanslagen te plegen tegen Franse burgers. Binnen de diverse pro IS chatgroepen sijpelt het nieuws over deze steekpartij binnen

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 01, 2019 11:58 am

Duidelijke beeld van een van de daders van de mes aanval op het treinstation van Villeurbanne.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 01, 2019 12:03 pm

De Afghaan riep: ‘Ze lezen de Koran niet!’

France: Lyon jihadi explains why he went on knife rampage: “They do not read the Qur’an”

Authorities are searching for a motive, at least at this point refusing to acknowledge what is right in front of their faces.

“Attack with a knife in Villeurbanne: a witness notes a religious motivation,” translated from “Attaque au couteau à Villeurbanne: un témoin évoque une motivation religieuse,” Le Progrès, August 31, 2019 (thanks to BD):

“They do not read the Qur’an”

According to a direct witness of the attack who spoke to Le Progrès, the suspect reportedly made a religious reference at the time of the events: “They do not read the Koran”.

According to our information, the victim, aged 19, was originally from Isère (38) and went by bus to the Woodstower festival in Miribel.

A direct witness explains that the unidentified suspect, who claimed to be of Afghan nationality, was armed with a large fork and a large barbecue knife.

He allegedly attacked several people at the bus stop. All witnesses were held for questioning….
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72320
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 02, 2019 5:22 pm

Verdachte steekpartij Lyon had psychose.

De dader van de steekpartij bij een metrostation in het Franse Lyon zaterdag, een 33-jarige asielzoeker uit Afghanistan, had een psychose met paranoïde wanen. Volgens de officier van justitie in Lyon heeft de verdachte verklaard dat hij „stemmen heeft gehoord die hem opdroegen mensen te doden.”

De man had voorafgaande aan de aanval een grote hoeveelheid cannabis gebruikt.

Bij de aanval bij een bushalte voor het metrostation Laurent-Bonnevay in Villeurbanne, een voorstad van Lyon, kwam een 19-jarige man om het leven en raakten acht mensen gewond. Drie van hen verkeerden in levensgevaar, maar inmiddels is hun toestand stabiel.


Oke... :nietverstaan: Volgens mij hebben veel mohammedanen een chronische psychose.

De aanvaller met mes in Lyon spaart moslim nadat deze "Insha'Allah" roept, wat Arabisch is voor "Als god het wil". Daarna geven de twee elkaar een high-five.Politie ziet incident vooralsnog niet als terroristische aanslag.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41774
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Frankrijk

Berichtdoor Pilgrim » Wo Nov 06, 2019 6:41 pm

De imam van de moskee in Lille, Noord-Frankrijk: “De tijd om de wapens op te nemen en de macht te grijpen, is nog niet gekomen.”

Geplaatst op 6 november 2019De imam van de moskee in Lille verklaart openlijk dat de tijd nog niet daar is voor de moslims in Frankrijk om gewapend de macht over te nemen, want “we zijn nog met te weinigen en moeten daarom onopvallend blijven en het goede moment afwachten.”

Het is de strategie van de Moslimbroederschap


Waarom zou men zich nog verbazen over zo’n voordracht in Lille, een van de twee grootste bastions van de Moslimbroeders, samen met Bordeaux, respectievelijk Amar Lasfar en Tareq Oubrou. De tactiek van de Moslimbroeders heeft zich overal verspreid, zeer effectief. Zich overal vestigen, groter worden, onderhandelen, vragen, vragen en eisen. . . maar zonder al teveel op te vallen, totdat men voldoende moslims heeft verzameld om ons de oorlog te verklaren en. . .te winnen?

Het is geen toeval dat de imam van Lille zonder ophouden keer op keer het goede voorbeeld van de [profeet] Mohammed citeert: Als nog niet aan alle voorwaarden om te winnen is voldaan, moet men wachten. Zoals in een zwakke situatie moet men geduld hebben en wachten. . . We moeten kracht opbouwen om te kunnen reageren.. Als moslimgemeenschap in Frankrijk moeten wij ons soepel opstellen en slinks te werk gaan zonder al te veel te schreeuwen tegen de tegenstander. . . We moeten eraan werken onze acties verdubbelen, insjallah. Dit zonder ’t aan iedereen bekend te maken, zonder teveel lawaai te maken..

(Maar het schijnt dat [ voor de regering ! ] het grote gevaar van Zemmour komt, dat zijn de islamofoben, het is Marine le Pen. Macron heeft ’t zelf gezegd!)

Bron: https://resistancerepublicaine.com

Door: “Fantomas”

Vertaald uit het Frans door:

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/06 ... t-gekomen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten