Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 04, 2018 9:53 pm

Linz: Poolse organiseert demonstratie “tegen communisme en socialisme”!

Geplaatst op 4 mei 2018

Afbeelding

Na een aanval op een informatiestand van de rechtse “Identitaire Beweging” kwam het gewelddadige links-extremisme korte tijd in het middelpunt van de belangstelling te staan. Hoewel de daders inmiddels uitermate gewelddadig waren en het niet om een incident ging, reageerde de politiek echter nauwelijks. In plaats daarvan wordt de 200e geboortedag van de stichter van het communisme, Karl Marx, partijoverstijgend gevierd.

Tot 100 miljoen dodelijke slachtoffers

De in Oberösterreich wonende Poolse Yvette Sara Malczewska-Höfler (27, foto beneden) is het bagatelliseren van de ideologie, die volgens internationale deskundigen tot 100 miljoen dodelijke slachtoffers heeft geëist, zat. Vandaag organiseert ze samen met de pro-Poolse organisatie “Idź pod prąd Austria” een “Demonstratie tegen communisme en iedere vorm van socialisme”. De demonstratie begint vandaag om 16.00 uur bij de Linzer Volksgarten (plein voor het Muziektheater). In principe kan iedereen er aan deelnemen, aldus de organisator.

“Goddeloze, moorddadige ideologie”
De “Wochenblick” heeft de jonge vrouw naar de achtergronden gevraagd. In het interview is Malczewska-Höfler duidelijk boos over het dulden van het links-extremisme in Oostenrijk en legt zij de motieven van de demonstratie in bij de Volksgarten uit!

Afbeelding

Yvetta Sara Malczewska-Höfler: Wij zijn Bijbel-getrouwe christenen en vertegenwoordigen dienovereenkomstig conservatieve, Bijbelse waarden. Behalve missionering is politieke betrokkenheid een heel belangrijk deel van het christendom en heeft tot doel een werkelijk rechtvaardige, vrije staat op te bouwen.

Met het oog op het alomtegenwoordige bagatelliseren, of beter nog, de verbreiding van de goddeloze, moorddadige communistische ideologie hebben we besloten met onze demonstratie een signaal af te geven en op haar gevaren te wijzen.

Op grond van dezelfde wortels richten we ons ook tegelijkertijd tegen iedere vorm van fascisme en socialisme, dus ook tegen het nationaalsocialisme, wat alleen al blijkt uit de naam van onze demonstratie “Demonstratie tegen communisme en iedere vorm van socialisme”.

“Daden zeggen meer dan woorden”

“Wochenblick”: Het bondgenootschap “Linz tegen Rechts” heeft tot nu toe niet nadrukkelijk en expliciet afstand genomen van het links-extremisme, ook bij de SPÖ en de Groenen ontbreekt het tot nu toe aan het ondubbelzinnige, heldere afstand nemen. Zou de samenleving een duidelijker standpunt tegen links-extremisme moeten innemen?


De politiek is heel nauw met de samenleving verweven. Of de samenleving links-extremisme überhaupt als iets slechts beschouwt, waag ik sterk te betwijfelen. Zolang de media, het genationaliseerde en gepolitiseerde (!) onderwijssysteem, de politiek maar ook de kerken en hun vertegenwoordigers – vooral paus Franciscus – het Marxisme verheerlijken, zal daaraan niets veranderen.

Het alleen maar afstand nemen zou ook niets opleveren, het komt op daden aan, want daden zeggen meer dan duizend woorden. Je kunt heel veel zeggen.

Karl Marx geldt als ideologisch oprichter van het communisme, dat onlangs vreselijke sporen in Oost-Europa heeft achtergelaten. Hoe voelt u zich als Poolse van geboorte wanneer u nu moet meemaken dat Karl Marx weer gevierd wordt n.a.v. zijn 200e geboortedag?

Dat Karl Marx gevierd wordt, vind ik schandalig, echter met het oog op de maatschappijpolitieke situatie in Oostenrijk helemaal niet verrassend. Door de hierboven al genoemde indoctrinatie en het idee als een “tegenhanger” van zijn naaste familielid, het nationaalsocialisme, dat huichelachtig aan de rechterkant wordt toegedicht, hoewel het als een vorm van socialisme heel duidelijk aan de linkerkant is toe te rekenen, wordt het communisme door de samenleving als iets positiefs gezien.

Afbeelding
Onder het bloedige schrikbewind van het communisme in de Sovjet-Unie werden andersdenkenden en minderheden naar kampen gestuurd, om daar vaak onder gruwelijke omstandigheden te sterven.

Als Poolse, die geschiedenis kent, weet ik wat communisme is en welke gevolgen het heeft. Het choqueert me dat mensen nog steeds geloven dat het communisme zou kunnen functioneren en dat het “verkeerd begrepen” zou zijn, terwijl we toch levende voorbeelden hebben hoe communisme functioneert,bijvoorbeeld in Rusland, China of Noord-Korea.

Bron: www.wochenblick.at

Door: Johannes Schüller

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/04 ... ocialisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 06, 2018 6:38 pm

Zou Karl Marx 200 jaar na zijn geboortedag een nieuw kolossaal monument in Trier moeten krijgen?

Geplaatst op 6 mei 2018

Afbeelding

Dank u voor de uitnodiging voor de manifestatie van vandaag, die, hoop ik, alleen herinnering aan Marx en geen viering van hem is. Ook het woord herinnering is niet passend. Onze huidige bijeenkomst zou een waarschuwing moeten zijn, een waarschuwing voor het bagatelliseren van de verwoestende invloed die Karl Marx de afgelopen 150 jaar had en, zoals blijkt, nog steeds heeft. Voor enkelen van ons is het onbegrijpelijk. De treurige ervaring van de 20e eeuw zou voor iedereen voldoende, overtuigend en beslissend moeten zijn. Helaas is dat niet zo.

Ik ben niet van plan om het werk van Karl Marx of zijn belangrijkste thesen hier en nu te analyseren, daar zijn andere bijeenkomsten voor. Als voormalig academicus ben ik niet voor vereenvoudigde en oppervlakkige oordelen. Karl Marx was zonder twijfel een belangrijke en zeer invloedrijke denker en ideoloog. We mogen ons onze huidige strijd met Karl Marx niet gemakkelijk maken.

Marx was in ieder geval een belangrijke vertegenwoordiger van de sociale wetenschappen – ook als hij in mijn vakgebied, d.w.z. de economie, slechts een tweederangs betekenis heeft. In de economische leer wordt hij al lange tijd niet meer geciteerd en gedoceerd.

Ik herinner me – al een halve eeuw – de uitspraak van een van de beroemdste economen van de tweede helft van de 20e eeuw, de Amerikaanse Nobelprijswinnaar Paul Samuelson, die in 1968 zei: “Marx was een belangrijke sociale wetenschapper, maar in de economische leer was hij een post-Ricardiaan van geringe betekenis”. Dit destijds scherpe statement deed hij n.a.v. de 150e geboortedag van Karl Marx. Destijds was Karl Marx in mijn land, in het communistische Tsjecho-Slowakije, nog een belangrijk deel van de officiële ideologie. Nu is dat heel anders. De ster van Marx straalt niet meer zo helder. Desondanks heeft hij hier, in Trier, een nieuw monument gekregen. Het is echter een monument van al lang verbleekte roem.

De huidige geboortedag zouden we als waarschuwing moeten gebruiken, waartoe onschuldige, academisch uitgesproken ideeën van een ambitieuze, ongelooflijk ijverige en vastberaden intellectueel in de realiteit kunnen leiden. Dat zeg ik als iemand die meer dan veertig jaar in een politiek, economisch en sociaal systeem heeft doorgebracht dat Marx propageerde. Destijds al heb ik Karl Marx goed begrepen. Dankzij mijn persoonlijke – al te lange – ervaring is voor mij het debat over Karl Marx niet alleen maar eentje dat getheoretiseerd is. Ik voel de tragiek van het communistische systeem, en voel haar nu nog heel sterk.

We worden vaak met zijn huidige aanhangers geconfronteerd, die beweren dat Marx fantastische ideeën aan de wereld gaf, die helaas niet goed begrepen, geïnterpreteerd en gerealiseerd werden. Volgens hen werd zijn leer misbruikt, versimpeld en getrivialiseerd. Deze uitspraak kan ik niet accepteren. Iemand zei ooit dat de kracht van een leer het best te herkennen is in haar trivialisering. Precies dat is ook bij Marx gebeurd. Daarom is hij, als een volkstribuun, een icoon van het socialisme en communisme geworden.

Wat maakt Marx zo aantrekkelijk niet alleen voor de massa´s, maar, zoals we kunnen zien, voor de elites van de wereld? Niet alleen de belofte om een paradijs op aarde te creëren. Het is belangrijker voor de elites dat Marx staat voor de heerschappij van de mens over de mens. Vanzelfsprekend maakt hij er voor zichzelf en zijn geloofsbroeders als intellectuele elite aanspraak op om bovenaan te staan, omdat zij op grond van hun wijsheid en intelligentie ervoor gekwalificeerd zijn om over andere mensen te heersen. Hij was een voorganger van de huidige politieke correctheid. De politieke correctheid is voor mij niets anders dan een strijd tegen zelfstandig en onafhankelijk denken.

Zijn aanval op kapitalisme en markteconomie beïnvloedde de hele 20e eeuw met al zijn destructieve ideologieën en menselijke tragedies. Marx wilde het kapitalisme en de markteconomie afschaffen en wist goed genoeg (en zei het nadrukkelijk) dat de realisatie van het communistische ideaal de dictatuur van het proletariaat vereist. Zoals we weten, werden deze dictaturen – echter niet van het proletariaat en niet door het proletariaat – het eerst in Rusland na het jaar 1917 en daarna in andere landen van de wereld met miljoenen slachtoffers gerealiseerd.

Marx herhaalde dat de denkers de wereld niet alleen maar moeten interpreteren, maar hem ook moeten veranderen. Dat is hem inderdaad gelukt. Zijn ideeën werden gerealiseerd. De communistische dictaturen van de 20e eeuw kan men niet scheiden van Marx, ook al willen zijn huidige aanhangers dat graag.

De oprichting van zijn monument, hier in Trier, dat door het communistische China werd gefinancierd, wordt door velen in Duitsland evenals bij ons in Tsjechië bekritiseerd. Zij beschouwen het als een bespotting van de geschiedenis, als een bespotting van de slachtoffers van de regimes die aan de basis van de Marxistische leer zijn ontstaan, maar ook als bespotting van het huidige tijdperk.

Dit monument is een product van de huidige tijd, die de vrije samenleving en de vrije markteconomie opnieuw op de achtergrond plaatst. Het stelt een voortzetting van de Marxistische doctrine voor, tegenwoordig in de vorm van het cultureel Marxisme, die in de Frankfurter Schule van Adorno, Horkheimer en Habermas – niet ver hier vandaan – is ontstaan. Het Marxisme keert terug – in nieuwe gedaantes, onder nieuwe vlaggen, deze keer minder rood, meer groen en regenboog gekleurd – als het revolutionair utopisme, dat het huidige kapitalisme net zo krachtig en resoluut afwijst als Marx dat 150 jaar geleden deed.

Wat heeft Marx en duizenden van zijn aanhangers ter wereld gebracht? Het is vooral geen nederigheid voor de mens en voor de geschiedenis van de mensheid. Gezien de onrechtvaardigheden en onvolkomenheden die iedere samenleving in zich bergt, hebben Marx en zijn aanhangers geproclameerd en zeer beslist verzekerd dat het mogelijk en nodig is om vanaf nul te beginnen. Dat betekent anders, nieuw, zonder respect voor wat al gecreëerd is, zonder zich in te spannen bij de geschiedenis aan te knopen en zich tevreden te stellen met partiële veranderingen. Marxisme is ontstaan als product van het misverstand en van het niet respecteren van de maatschappelijke wetten en de menselijke aard.

Ook de huidige generaties moeten zich inspannen om de werkelijke substantie van het Marxisme te begrijpen. Er zullen steeds nieuwe, vrijheid bedreigende ideologieën ontstaan, die – op het eerste gezicht – niets gemeen hebben met Marxisme, die echter in werkelijkheid zijn authentieke voortzetting vormen.

De huidige geboortedag zou moeten dien als waarschuwing voor Marx en als appel om de ogen te openen. Hij zou ervoor gebruikt moeten worden om de nieuwe ideologieën te doorzien, die – hoewel ze het niet graag toegeven – direct of indirect, bewust of onbewust overeenkomen met het Marxisme.

Het is bijna ongelooflijk dat bij de onthulling van het monument van Marx hier in Trier de hoogste vertegenwoordiger van de EU aanwezig is. Voor veel mensen is het een treurige teleurstelling. Ik ben niet verbaasd. Voor mij is het een duidelijke bevestiging van de invloed van Karl Marx op het heden en op het “progressieve” en in de kern Marxistische project van Europese integratie in zijn huidige vorm van de EU.

Video:


(Václav Klaus, de rede in Trier, AfD-bijeenkomst, Best Western Hotel Trier City, Trier, Duitsland, 4 mei 2018)

Bron: https://www.klaus.cz

Auteur: Václav Klaus

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/06 ... n-krijgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38475
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 10, 2018 2:08 pm

Marx in Trier:

Afbeelding

Ik vindt de kleur goed gekozen. Dan zie je de schroeiplekken nu en in de toekomst niet zo.
Brand bij standbeeld Marx in Trier
Kennelijk is niet iedereen in de Duitse stad Trier blij met het onlangs onthulde standbeeld van de filosoof Karl Marx in het centrum van de stad. De brandweer moest er donderdagochtend aan te pas komen om een brand bij het bronzen beeld te blussen.

Onbekenden hadden een spandoek om het beeld gedrapeerd en dat vervolgens aangestoken. De schade bleef volgens Duitse media beperkt.

Wie er achter de ’aanslag’ zit is niet bekend, want de tekst op het spandoek was niet meer te lezen.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2019514/brand-bij-standbeeld-marx-in-trier

Na deze heiligschennis zal het beeld toch wel camerabewaking krijgen?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 07, 2018 2:46 am

Parodie op de Antifa
Gulf City LIVE - Gepubliceerd op 26 jul. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 12, 2019 12:24 am

Bill Gates wijst op feiten over zegeningen kapitalisme, links is woedend

Xander, 11-03-2019

Afbeelding
Bron: Our World in Data (2).

‘Progressieve’ linksen hebben woedend gereageerd op Bill Gates, voormalig topman van Microsoft en nog steeds een van de rijkste mensen ter wereld. Gates verzet zich namelijk met harde feiten tegen het oprukkende socialisme in de politiek, zoals de marxistische ‘Democratische Socialisten’ in de VS. Gates twitterde enkele statistieken waaruit blijkt dat er percentueel veel minder mensen honger lijden, voortijdig doodgaan en analfabeet zijn dan twee eeuwen geleden, en dat niet het socialisme, maar het kapitalisme die vooruitgang heeft bewerkstelligd. Oftewel: ‘haatfeiten’ in de ogen van intolerant links, enkel omdat die niet overeenkomen met hun ideologie.

Met de miljarden die hij als topman van Microsoft verdiende richtte hij samen met zijn vrouw Melinda de naar hen genoemde stichting op om te helpen de armoede en ziekte in met name de Derde Wereld te bestrijden. Dat hij ook pro-vaccinaties is doet verder niets af aan het feit dat hij heeft laten zien dat Gates echt iets goeds wil doen voor de mensheid.

Gates zette een infographic van ‘Our World in Data’ online, met zes van zijn favoriete statistieken waarop in een oogopslag is te zien dat extreme armoede, analfabetisme en kindersterfte wereldwijd fors zijn gedaald, en democratie, basis onderwijs en vaccinaties juist enorm zijn gestegen.

Waarom progressieven daar woedend op reageren? Omdat de cijfers aantonen dat de levens van miljarden mensen er niet door het socialisme, maar het kapitalisme –dus vrije handel met vrije markten, en welvaart voor de gewone man (betaalbare voeding, huisvesting, zorg, energie en vervoer)- fors op vooruit zijn gegaan.

Bittere armoede in pre-industriële samenlevingen
‘Natuurlijk kunnen zulke ‘haatfeiten’ door de lui van de empathie-exploitatie industrie, die gedijen op onwetendheid en verkeerde feiten, niet onbetwist blijven,’ geeft analist Onar Am op LibertyNation als commentaar. Zo reageerde antropoloog dr. Jason Hickel in een artikel in The Guardian dat de statistieken niet kloppen omdat de meeste mensen in de 19e eeuw volgens hem ‘geen geld nodig hadden, terwijl nu het grootste deel van de mensheid worstelt om met zeer weinig geld te overleven.’

‘Dit is op zijn best flagrante onwetendheid over hoe de economie werkt,’ aldus Am. 200 jaar geleden had alleen een klein eliteclubje het redelijk goed (een situatie waar de globalisten weer naartoe willen). De rest van de mensheid was straatarm. Er was nog geen industriële landbouw, er reden nog geen auto’s rond, en bemesting, elektriciteit, waterleidingen, toiletten, riolen bestonden ook nog amper of niet (laat staan het internet en mobiele telefoons).

De gezondheidszorg in die tijd mocht die naam niet hebben, en antibiotica was nog niet uitgevonden. ‘Hickel gelooft klaarblijkelijk in de mythe van de ‘nobele wilde’, dat mensen in pre-industriële samenlevingen gelukkiger waren en in harmonie met de natuur leefden,’ vervolgt Am. Het exacte tegendeel is juist waar: mensen mochten blij zijn als ze circa 40 jaar oud werden, en dat vaak ook nog eens met een gemiddeld veel slechtere gezondheid. Zuigelingen –en hun moeders- stierven er bij bosjes.

Hickel beweerde daarnaast dat de huidige grens van extreme armoede, $ 1,90 per persoon per dag, te laag is, omdat niemand daar van kan leven. ‘Dat wordt gezegd door iemand die duidelijk nooit buiten zijn Starbucks komt. Zo kun je in bijvoorbeeld Vietnam 6 pond rijst voor dat bedrag kopen. Dat is dan mogelijk niet het meest opwindende eten dat er bestaat, maar je zult niet verhongeren. Honderden miljoenen mensen, met name in Azië, hebben rijst als belangrijkste basisvoeding. De meesten telen hun eigen voeding en verkopen wat ze over hebben.’

Kapitalisme = gezondheid
‘Hoe we weten dat mensen hiermee kunnen overleven? Omdat onze levensduur toeneemt. In het armste continent Afrika is de levensverwachting geëxplodeerd naar 60 jaar, en stijgt nog steeds. Dat is langer dan die van de Europeanen in de jaren ’30. In de meeste Afrikaanse landen zijn er inmiddels meer mobieltjes dan volwassenen. Met andere woorden: Vrije markten (kapitalisme) = Gezondheid.’

‘Alhoewel Hickel enkel demonstreert hoe droevig het met moderne academici is gesteld, heeft hij één saillant punt: als je China uit de statistieken laat, doet de rest van de Derde Wereld het lang zo goed niet meer. De reden daarvoor ontgaat hem echter, omdat ook dat een ‘haatfeit’ is (= een feit dat door links wordt gehaat): Hoe minder kapitalistisch een land is, hoe armer. Venezuela is een huiveringwekkend voorbeeld.’

Xander

(1) LibertyNation via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Our World in Data, rechtenvrij onder Creative Commons BY License.

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... is-woedend
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 23, 2019 7:40 pm

Deze linkse vorm van fascisme moet eens goed worden aangepakt

Geplaatst op 23 maart 2019Het is in Nederland gevaarlijk om te zeggen wat je denkt. Met zijn kritiek op de multiculturele samenleving werd Pim Fortuyn door de linkse kliek gretig getransformeerd tot racist of fascist. En de politiek correcte medemens voelt zich namelijk totaal NIET schuldig voor het demoniseren van Pim Fortuyn. Denk aan Thom de Graaf (D66), die schaamteloos Anne Frank citeerde om Fortuyn te vergelijken met Adolf Hitler; of aan Ahmed Aboutaleb (PvdA), die Fortuyn “een gevaarlijke man” en “een wolf in schaapskleren” noemde. Het proces van ontmenselijking ging maandenlang door en we weten natuurlijk allemaal hoe dit is afgelopen...

Thierry Baudet en zijn Forum voor Democratie (FvD) hebben een slagveld aangericht in de Nederlandse politiek. De verkiezingsuitslag is in Den Haag en in de provinciehoofdsteden ingeslagen als een bom. En het is weer afwachten of ze een linkse imbeciel kunnen vinden die Thierry kan afschieten. Een oproep is al gedaan door een geradicaliseerde linkse docent Geesteswetenschappen Corné Hanssen, die in het openbaar roept: “Volkert waar ben je”. De linkse kerk barst weer uit zijn voegen van de haat. Ze kunnen maar niet wennen aan een ander geluid dan dat van zichzelf. Linkse mensen kunnen niet luisteren, alleen commanderen. Zelf ingenomen lui die nooit zullen zeggen, ”ik zat fout”...

De gevestigde partijen de overwinning van FvD geheel aan zichzelf te danken hebben: criminaliteit, ongecontroleerde immigratie, de groei van de radicale islam en een overheid die het oordeel van burgers almaar lastiger vindt en derhalve het raadgevend referendum afschaft. Hoe onuitstaanbaar en aanmatigend wil je zijn? De gevestigde partijen hebben de overwinning van Forum voor Democratie geheel aan zichzelf te danken... Wat is er nou helemaal mis met grenscontroles? Dat je een slot op je deur hebt, betekent niet dat niemand welkom is. Je wilt alleen weten voor wie je opendoet. Wilders wordt beschuldigd van beledigen van een bevolkingsgroep, terwijl de socialisten ongestraft PVV-stemmers als racisten en ander uitschot mogen bestempelen...

Volgens de AIVD vormen links extremistische bewegingen een bedreiging voor de democratische rechtsorde omdat antidemocratische doelen worden na gestreefd en ondemocratische middelen worden ingezet. De groeperingen en bewegingen die in Nederland heimelijke en of gewelddadige acties verrichten in het kader van antifascisme, antiglobalisme of overige links-extremistische actieterreinen of zich op extremistische wijze tegen het asiel- en vreemdelingenbeleid keren vormen een bedreiging voor de democratische rechtsorde... Het fascisme bloeit overduidelijk weer op in Europa onder de valse vlag van “antifascisme”. En hoe lang gaat de invloed van het politiek marxisme nog aanhouden bij de gevestigde media? Het is al lang duidelijk, dat de echt foute “facisten” allemaal van links komen. Links, dat was de NSDAP ook...

https://zlj13051967.wordpress.com/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6126
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Ali Yas » Za Mar 23, 2019 10:24 pm

Het jammere is dat men loopt te zoeken naar manieren om het Forum dwars te zitten in plaats van aan introspectie te doen. Zeker de zittende partijen zouden moeten vinden dat de kiezer gelijk heeft.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6126
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Ali Yas » Za Mar 23, 2019 10:28 pm

Pilgrim schreef:
Dat hij ook pro-vaccinaties is doet verder niets af aan het feit dat hij heeft laten zien dat Gates echt iets goeds wil doen voor de mensheid.

Mag ik dit een beetje vreemd vinden? Schrijver realiseert zich kennelijk niet dat vaccinaties de wereld af hebben geholpen van verschrikkelijke infectieziektes zoals de pokken en polio.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 02, 2019 10:17 pm

PETITIE: “Antifa” formeel erkennen als een terroristische organisatie

Geplaatst op 2 april 2019

Afbeelding

Terrorisme wordt gedefinieerd als “het gebruik van geweld en intimidatie in het nastreven van politieke doelstellingen”. “Antifa” heeft deze titel verdiend door zijn gewelddadige acties in meerdere steden in Europa en de Verenigde Staten.

Lees en onderteken HIER de petitie!


Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/02 ... ganisatie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 14, 2019 8:59 pm

Geen stem voor de Groenen!

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 24, 2019 2:41 am

Les Brigandes: “Antifa”
EuropeanUnity565BackUp1 - Gepubliceerd op 7 aug. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jun 19, 2019 12:40 am

Vrijheid in plaats van socialisme!

Geplaatst op 18 juni 2019

Afbeelding
17 juni 1953: 66 jaar na de DDR-volksopstand moeten we ons verzetten tegen nieuwe socialistische machinaties! VRIJHEID I.P.V. SOCIALISME!

Gisteren 66 jaar geleden werd de volksopstand op 17 juni 1953 bruut met tanks en wapengeweld neergeslagen door het Sovjetleger. Daarbij kwamen 39 mensen om het leven. Destijds stond de DDR op instorten. De burgers werden gegrepen door de onvrede over de toenemende goederentekorten, dictatoriale betutteling en een steeds sterker aan het licht tredende totalitaire beperking van de vrijheid. Tot de hereniging in 1990 met de “Dag van de Duitse Eenheid” was de 17e juni de Duitse nationale feestdag en bovendien sinds 1963 “Nationale Herdenkingsdag van het Duitse volk”. In de deelstaat Thüringen is hij sinds 2016 “Herdenkingsdag voor de slachtoffers van het SED-onrecht”.

Waar de beide socialistische dictaturen tussen 1933 en 1989 toe geleid hebben, zit diep in de Duitse herinnering geworteld. In het 30e jaar na de val van de Berlijnse Muur en 66 jaar na deze volksopstand kunnen we daarom terecht trots zijn op onze liberaal-democratische fundamentele orde. Want deze garandeert eenheid en recht en vrijheid.

Laten we daarom op 17 juni 2019 samen onze stem voor “vrijheid in plaats van socialisme” verheffen, een eis die helaas niets aan actualiteit heeft ingeboet. Alweer zwelgen rood-groene politici in socialistische onteigeningsfantasieën, dromen ervan de burgers in naam van hun irrationele “klimaatreligie” te disciplineren en proberen denk- en spraakverboden in de hoofden te verankeren. Tegen deze nieuwe socialistische machinaties in het land moeten we ons uit alle macht verzetten!

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/18 ... ocialisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 02, 2019 10:35 pm

Gevluchte Cubanen: standbeeld Che Guevara in Utrecht moet weg

Peter van de Vusse, 02-07-19

Afbeelding

Cubaanse vluchtelingen in Nederland hebben de gemeente Utrecht, naar nu bekend, verzocht het controversiële standbeeld van Che Guevara op de Croeselaan weg te halen.

In een brief aan de gemeenteraad van begin april schrijft voorzitter van het Comité ter ondersteuning aan Cuba Decide in Nederland, Victor M. Dueñas, dat ‘het beeld eer betuigt aan een personage dat tegen alles is wat Nederland bedoelt en verdedigt, zoals menselijke vrijheid en democratie’.

‘Voor de Cubaanse vluchtelingen betekent het standbeeld een gebrek aan respect voor de doden en al die levens die vandaag strijden tegen het communisme en voor de mensenrechten in Cuba’. Met de brief wil het comité ‘het meest energieke protest van afwijzing uitdrukken tegen een standbeeld van guerrillaterrorist Ernesto Che Guevara.’

Communistische revolutie
Het comité wijst er verder op dat Che Guevara, één van de leidende figuren van de communistische revolutie in Cuba, onder meer deelnam in het begin van de jaren ‘60 van de vorige eeuw aan de oprichting van concentratiekampen, die bekendstaan als UMAP (Military Units to Aid Production), waar duizenden homoseksuelen, religieuzen, christenen en Jehovah’s getuigen zijn omgebracht. ‘Che is het beeld van een ideologie en een cultuur, die in Cuba in zestig jaar bijna 10.000 doden en bijna vier miljoen ontheemden hebben veroorzaakt.’

Volgens Dueñas heeft de gemeente Utrecht nog niet gereageerd op het verzoek het beeld te verwijderen. ,,Als de gemeente ons verzoek afwijst, gaan we in Utrecht demonstreren. Voor ons is Che geen held, maar een massamoordenaar, te vergelijken met Hitler.’’

Het levensgrote bronzen standbeeld van ‘vrijheidsstrijder’ Che Guevara leidde tot veel ophef. Het beeld is onderdeel van een nieuwe beeldentuin. Begin april werd het beeld beklad met rode verf. De gemeente deed daarop aangifte van bekladding, maar nam verder geen maatregelen om herhaling te voorkomen.

Informatieborden
Wel zijn er minuscule informatieborden geplaatst bij elk van de drie zogeheten living statues, waar het beeld van Che Guevara van de Duitse kunstenaar Christian Jankowski er één van is. Een duiding van de bedoeling van de kunstenaar ontbreekt echter. Volgens Jankowski is het beeld een representatie van een straatartiest in Barcelona, die er net zo uitzag als Che Guevara.

Het Comité ter ondersteuning aan Cuba Decide in Nederland noemt zichzelf de grootste groep Cubanen in Nederland. Het comité, dat onder leiding staat van Victor M. Dueñas, ijvert voor democratie en vrijheid in Cuba.

https://www.ad.nl/utrecht/gevluchte-cub ... ~a12bfbfd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4906
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor sjun » Do Jul 04, 2019 2:41 pm

Die mensen zijn hier in elk geval goed ingeburgerd. :rolleyes:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6126
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Ali Yas » Do Jul 04, 2019 7:46 pm

Misschien wil Utrecht ook nog wel een standbeeld van Stalin, Mao en Pol Pot. :finger:
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40199
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen het (nationaal) socialisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 13, 2019 9:01 pm

Sensationeel vonnis van de Oekraïense Hoge Raad: nazi´s en communisten – geen verschil

Geplaatst op 13 augustus 2019

Afbeelding

Koren op mijn molens, een vonnis om neer te knielen. Mijn toespraken sinds miljoenen jaren worden door de hoogste rechters bevestigd: er bestaat geen fundamenteel verschil tussen rode linksen en bruine linksen. Hartelijk dank, Oekraïense Hoge Raad.

Zoals de website “sciencefiles” meldt, werd er door de Oekraïense Hoge Raad al op 16 juli een sensationeel vonnis geveld, dat in de Oekraïne vertrekkende gevolgen zou kunnen hebben. Gevolgen, die je voor de hele wereld wenst.

“Sciencefiles” geeft het concentraat uit het vonnis als volgt weer: “Communisten en nationaalsocialisten zijn verschillende uitgaven van hetzelfde fascisme. Beide zijn moorddadige systemen, die mensenrechten met voeten treden, proberen de hele maatschappij onder hun controle te krijgen, elk terrein van het individuele leven te controleren. Politieke vervolging, rechtsverdraaiing en de willekeurige toepassing van rechtsnormen zijn bij hen net zo aan de orde van de dag als het uit de weg ruimen van individuele vrijheidsrechten. Met het oog op de bereidheid om mensen te vermoorden, verschillen communistische (socialistische) regimes en het nationaalsocialisme op geen enkele wijze.”

Interessant zijn de opties die dit zeer verheugende vonnis van de Oekraïense Hoge Raad opent. Zo wordt bijvoorbeeld de weg vrijgemaakt voor een wet, die het mogelijk maakt om niet alleen de symbolen van het nationaalsocialisme te verbieden, maar ook de communistische. Zodoende heeft de Oekraïne een enorm belangrijke voortrekkersrol ingenomen. Al jarenlang wijst ook “Jouwatch” er op dat nationaalsocialisme, socialisme en communisme derivaten van één en dezelfde marxistische destructieve geest zijn. De weg van deze ideologen wordt geplaveid door 100 miljoen doden, ze hebben complete economieën geruïneerd, zoals onlangs in Venezuela, maatschappijen onderdrukt, levens verwoest, vrijheidsrechten afgebroken – en desondanks doen ze tot op de dag van vandaag alsof zij de enige bezitters van een legitieme politieke ideologie zouden zijn, gerechtvaardigd om neer te kijken op hun bruine broeders in de destructieve geest.

Met het sensationele en al lang noodzakelijke vonnis van de Oekraïense Hoge Raad is de Oekraïne nu de eerste Europese staat waarin de moorddadige regimes van communisten en nationaalsocialisten op hetzelfde niveau werden geplaatst. De korenschuur van Oost-Europa leed in de 20e eeuw onder beide heerschappij-systemen, het nationaalsocialistische en het communistische. Voor de Holocaust maakten de Oekraïners in de jaren 1932 en 1933 de Holodomor (doding door honger) mee, toen Stalin zelfstandige boeren in kolchozen dwong, de oogsten in beslag nam en 3,9 miljoen Oekraïners volgens plan liet verhongeren.

“Sciencefiles”: “Tegen deze achtergrond is het zeker niet verwonderlijk wanneer de Oekraïners niet in staat zijn om een verschil tussen communisme/socialisme en nationaalsocialisme te herkennen. Dat is er gewoon niet. Beide systemen zijn op dezelfde manier even gemotiveerd om te moorden en beide systemen hebben er geen probleem mee om armzalige individuen (Friedrich Engels) op te offeren aan het zogenaamd zo verheven ideologische idee.”

De verachting van het individu is een gemeenschappelijk kenmerk van alle fascistische systemen. Waar het nu zo gebruikelijke “Wir” (“Wir schaffen das” bijv.) erbij gefantaseerd wordt, verschillen bijvoorbeeld tussen Beieren, Friezen en Zoeloes genegeerd worden door hen ongenuanceerd “behorende tot de mensen” te verklaren, waar over het algemeen verschillen ontkend worden en een globale, zeer realiteitsvreemde “menselijkheid” zonder meer wordt aangenomen, tot rechtvaardiging waarvan individueel leed, individuele onthouding en dergelijke goedkeurend op de koop toe worden genomen, daar gaat het om een fascistisch systeem.

Precies op het moment dat Duitsers in het eigen land bij bosjes op het altaar van de globale menselijkheid geofferd worden, waar enkele ideologen in verantwoordelijke posities alweer nadenken over wereld-gerechtigheid met de bedoeling de mensen hun leven voor te schrijven, autorijden te verbieden, vliegreizen onbetaalbaar te maken, hen fiscaal tot op het bot te beroven (CO²-belasting), de taal te controleren, te censureren, monddood te maken en dergelijke zaken meer, zich daarbij achter het schijnargument “antropogene klimaatverandering” verbergen om hun ware bedoelingen te versluieren, is het vonnis van de Oekraïense Hoge Raad niet hoog genoeg in te schatten. Lang leve de Oekraïense Hoge Raad, hoera, hoera, hoera!

In Duitsland heeft het fascisme alleen maar een andere kleur gekregen: Groen. Met de Groenen – over de roden hoeven we het helemaal niet meer te hebben – wordt de legendarische voorspelling van Ignazio Silone waar: Als het fascisme terugkeert, zal het niet zeggen: “Ik ben het fascisme”. Nee, het zal zeggen: “Ik ben het antifascisme”. En precies dat is op dit moment het geval. Hoe blind kun je zijn?

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Max Erdinger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/13 ... -verschil/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten