Frans Timmermans EU-vicevoorzitter

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41702
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Frans Timmermans EU-vicevoorzitter

Berichtdoor Pilgrim » Do Okt 17, 2019 12:45 am

PVV: ‘Kabinet moet kandidatuur Timmermans als Eurocommissaris intrekken!’

Door Kenneth Steffers, 16 oktober 2019

Afbeelding
Foto: Frans Timmermans en Geert Wilders, samen in 2017. Bron: Veeger / Twitter.

Na de zoveelste politieke misstap van eurofiel Frans Timmermans (PvdA) is voor de PVV de maat vol. Tweede Kamerleden Vicky Maeijer en partijleider Geert Wilders riepen het kabinet gisteren middels een motie op om de kandidatuur van Timmermans als ´Eurocommissaris voor het Klimaat´ in te trekken.

Van 17 tot 18 oktober zal er in Brussel een Europese Top plaatsvinden. Daar zal weer worden gehannest over de Brexit, financiën, het klimaat en natuurlijk is er ook nog het afscheid van het drankorgel Jean-Claude Juncker. Maar terwijl we afscheid nemen van Juncker, is de kans groot dat we er meer Frans Timmermans bijkrijgen.

Volgens Maeijer en Wilders heeft het kabinet geen tijd meer te verliezen om ervoor te zorgen dat Timmermans zichzelf niet nog meer als een olievlek uitsmeert over het Europese vasteland en haar wateren. De PVV denkt een troef in handen te hebben om Timmermans zijn klimaatbaantje uit handen te houden:

“Constaterende dat de Nederlandse kandidaat-Eurocommissaris Timmermans zich heeft bemoeid met de onderhandelingen over de EU meerjarenbegroting door uit te spreken dat rijke EU-landen waaronder Nederland meer moeten bijdragen om zijn klimaatwaanzin te kunnen bekostigen; Overwegende dat Timmermans hiermee laat zien niets op te hebben met het Nederlands belang maar vooral bezig is met zijn eigen belangen; Overwegende dat dergelijke uitspraken de Nederlandse onderhandelingspositie ten aanzien van de nieuwe Europese meerjarenbegroting ondermijnen en ernstige schade toebrengen.”

Timmermans maakt tijdens de Europese Top een serieuze kans om zijn macht te vergroten als Europese klimaatchef. Plannen heeft Timmermans dan ook genoeg, zo wil hij hard in de landbouwsubsidies hakken en wil hij boeren gaan dwingen om zichzelf te verduurzamen. Daarnaast wil Timmermans meer bossen aanplanten en meer groen (dus minder woningen) in de Europese stadscentra.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... intrekken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten