No-go area's in Europa

Mahalingam
Berichten: 39876
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

No-go area's in Europa

Berichtdoor Mahalingam » Zo Feb 25, 2007 12:17 am

De Franse no-go area's: een lijst

Voor hen die op Vakantie naar Frankrijk gaan (en daar af en toe verdwalen) is een lijst beschikbaar (van de Franse Staat) waarin alle no-go area's vermeld staan met straatnamen en roodomrand op de landkaartjes.
ATLAS DES ZONES URBAINES SENSIBLES
Zie http://i.ville.gouv.fr/divbib/doc/chercherZUS.htm
Voor zover ik weet wordt er geen lijst voor de Tom-Tom navigatie e.d. aangeboden , zoals die er wel zijn voor flitspalen. Dus geen Miep die zegt: 'Pas op, U nadert een sharia-gebied'.

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Berichtdoor BFA » Zo Feb 25, 2007 5:07 pm

751 zones Moslimterritoria te veel in Frankrijk.
Werk voor het vreemdelingenlegioen en gepantserde wagens.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 16, 2016 3:47 pm

No-Go-Area midden in Berlin-Kreuzberg

Geplaatst op 16 april 2016

Afbeelding

Kottbusser Tor ligt centraal in Berlijn en is een troosteloze beton-woestenij. De mensen daar worden op dit moment overrompeld door een regelrechte lawine van criminaliteit. Behalve het geweld en de roof door Marokkaans-Algerijnse bendes vallen daar in toenemende mate zwarte Afrikanen met agressieve drugshandel op. In de wijk, die als geen andere constant werd gebruikt als ideaal voorbeeld van een diverse republiek, is de multicultidroom gemuteerd tot een ware nachtmerrie. Dat beweren niet alleen “boze rechts-populisten”, maar het traditionele milieu van Kreuzberg zelf: Groene alternatievelingen, Turkse winkeliers, homoseksuelen, kunstenaars, voormalige krakers en linkse stenengooiers.

Een paradox: de dagelijkse straat- en geweldcriminaliteit heeft zo´n omvang bereikt dat de buurtbewoners nu luidkeels roepen om een sterke staat en meer politie en sinds kort zelfs tot eigenrichting overgaan.

Enkele dagen geleden spitste de situatie zich toe. De café-eigenaar Ergan Y. bekeek de geweldsescalatie de hele dag. Volgens hem omsingelde een bende criminele “rapefugees” op klaarlichte dag een jonge vrouw die met haar kinderwagen onderweg was. De situatie werd zo bedreigend dat de handelaren van de groente- en fruitkraampjes besloten in te grijpen en de vrouw en haar baby te hulp snelden.

Slechts korte tijd later kwam een bejaarde man in het vizier van de gewetenloze bende terecht. Deze keer greep een eigenaar van een snackbar met behulp van collega´s in. Ze pakten de gestolen portemonnee van de bende af en gaven deze terug aan de bejaarde man.

Criminele “vluchtelingen” veranderen Kreuzberg in een getto
Daarna kwam er een groep Marokkanen en Algerijnen met behulp van hun smartphones bij elkaar. Dat gasten van de buiten-gastronomie het doelwit van diefstal en intimidatie door drugsdealers zijn, is hier inmiddels dagelijkse praktijk geworden. Deze dag zou, volgens Ergan Y., een dealer brutaal en provocerend een cafetaria zijn binnengegaan en er bij de gasten o hebben aangedrongen drugs van hem te kopen. Toen de eigenaar van het café de dealer sommeerde zijn pand te verlaten, zou de situatie geëscaleerd zijn.

“Ik zag hoe plotseling meerdere personen de waard bestormden en hem hebben aangevallen.” Voordat de politie kwam, ontstond er een vechtpartij met ongeveer 40 deelnemers. De eigenaar van de cafetaria liep lichte verwondingen op, de provocatieve drugsdealer echter meerdere botbreuken.

De migranten-bendes uit Afrika hebben inmiddels geen enkele scrupules meer. Tijdens een vergadering van het districtskantoor Kreuzberg houdt een andere Turkse winkeleigenaar zijn mobiele telefoon met een foto in de lucht. “Er is een zwangere vrouw op te zien, die in elkaar gekrompen op de grond ligt. De man heeft haar gefotografeerd, nadat ze door ´rapefugees´ werd beroofd”, schreef de “Süddeutsche Zeitung”. Zelfs gehandicapten en blinden zouden hier al bestolen worden.

Bij het Kottbusser Tor zie je overdag muizen en ratten rondlopen. Op veel plekken ligt zoveel stront dat de autoriteiten sommige gedeeltes moesten afsluiten. Er liggen heroïnespuiten met bloed op de grond en in de zandbakken van de aangrenzende sociale woningbouw. Kinderen en vrouwen verlaten daar ondertussen alleen nog hun woningen als het echt noodzakelijk is. De kebab-zaken en drogisterijen melden een sterke daling van omzet.

Want vrouwen worden behalve door beroving van geld en iPhones ook nog bedreigd door seksuele intimidatie en aanvallen met betastingen van hun intieme lichaamsdelen. “Datgene wat in Keulen is gebeurd, is niks. Dat gebeurt hier elke dag, elke dag. Steekpartijen voor onze ogen, en moord hadden we ook al”, zegt een winkeleigenaar.

En nu is er nog een bedreigende ontwikkeling waar te nemen. Criminele Arabische clans uit Berlijn rekruteren doelbewust “vluchtelingen” voor hun vuile werk. De veelplegers met Hartz IV en een eigen Porsche hoeven daarvoor maar eenmaal met hun geldbuidel te zwaaien.

Met de “vluchtelingen”crisis explodeerde de criminaliteit
Iedereen hier weet het exacte tijdstip dat de situatie bij de Kottbusser Tor is omgekiept. Ongeveer iets meer dan een jaar geleden, toen Merkel de Duitse grenzen opende, capituleerde de rechtsstaat. In plaats van de zogenaamde “getraumatiseerde oorlogsvluchtelingen” kwamen radicale islamieten en tienduizenden criminelen Duitsland binnen. Maar de elites vervallen slechts opnieuw in hun oude rolpatronen.

Net zoals zij al tientallen jaren hun ogen en oren sluiten voor de buitenlander-criminaliteit, zet hun falen zich nu voort bij het onderwerp “vluchtelingen”criminaliteit. De migratieonderzoeker Ralph Ghadban spreekt met het oog op deze lawine van criminaliteit echter duidelijke taal: “De clanleden beschouwen alles buiten hun clan als vijandig gebied waar ze hun rooftochten ondernemen. Voor deze agressieve houding koesteren ze de haat tegen hun slachtoffers en verachten alles wat Duits is.

Deze houding, de haat tegen Duitsers, vooral tegen Duitse vrouwen, zijn ook waar te nemen bij de honderden zwarte Afrikaanse dealers in de wijk. Deze dringen vanuit hun voormalige hoofdkwartier in het Görlitzer Park steeds verder op naar Kreuzberg. In Berlijn zorgde begin april het ervaringsbericht van een zekere Romi R. (27) uit Prenzlauer Berg voor verontrusting.

Deze schetste haar belevenissen op weg naar huis vanuit de Gastro-wijk via de Warschauer Straße. De links-liberale “Tagesspiegel” publiceerde het benauwende bewijsstuk van een mislukte politiek. Hieronder een klein gedeelte:

“Ik kwam ´s nachts tegen 02.00 uur uit de club Matrix en in de Warschauer Straße en wilde naar huis. Ik werd door een vreemd figuur gevolgd, die me vroeg of ik drugs wilde kopen. Ik vroeg hem me met rust te laten. Hij liep achter me aan en kwam zo dicht bij me dat ik zijn adem op mijn huis voelde. Ik schreeuwde. Hij noemde me een raciste, omdat ik met hem, een zwarte, geen seks wilde. Omdat hij steeds agressiever werd, (...).

Uiteindelijk vluchtte ik de kebab-zaak in (...) en vroeg aan de verkoper om de politie voor me te bellen. Dat hebben ze gewoon botweg geweigerd. Ze zeiden dat ze geen trammelant met de politie wilden. (...). Buiten had de man inmiddels zijn dealervrienden geroepen. Eentje kwam naar binnen en schreeuwde tegen me dat ik een smerige slet zou zijn en dat ze me buiten aan het mes zouden rijgen zodra ik de zaak zou verlaten. En nog meer ergere dingen. Ik vluchtte achter de tapkast.

Niemand hielp me. Niemand zei iets. De mensen beten in hun Turkse pizza en keken de andere kant uit. (...) 20 minuten na mijn telefoontje kwam de politie. Ze glimlachten. Of ik aangifte tegen onbekend zou willen doen? (...) En het ergste van alles: zoveel mannen keken gewoon toe. Toen ik hen in hun ogen keek, keerden ze hun blikken af.”


Het is een omschrijving die woedend maakt: woedend op de daders. Woedend op de knuffeljustitie. En woedend op politiek verantwoordelijken, van wie gezien zulke toestanden alleen maar holle frasen en sussen is te horen. Als de grootste appeaser valt eens temeer een SPD-functionaris onaangenaam op. De burgemeester van Berlijn, Michael Müller, wordt deze dagen serieus als volgt geciteerd: “Er zijn geen rechtsvrije ruimtes.Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/04/16 ... kreuzberg/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 15, 2016 12:54 am

Hoeveel Molenbeeks zijn er in Frankrijk?

Geplaatst op 14 mei 2016

Afbeelding

Zonder twijfel was Patrick Kanner, de Franse minister van Stedenbouw, op 27 maart biet van plan de waarheid te vertellen. Hij was in de studio van de tv-zender Europe 1 en herhaalde het credo van links: islamitisch terrorisme zou zijn wortels hebben in armoede en werkloosheid. Maar steeds opnieuw werd hem dezelfde vraag gesteld: “Hoeveel Molenbeeks zijn er in Frankrijk?” Uiteindelijk zei hij: “We kennen op dit moment honderd stadsdelen in Frankrijk die wellicht overeenkomsten vertonen met hetgeen er in Molenbeek is gebeurd.”

Molenbeek, dat weet inmiddels de hele wereld, is die Brusselse wijk die het epicentrum van de jihad in Europa geworden is. Het is een stadsdeel onder salafistische controle, die drie van zijn bewoners stuurde om op 13 november 2015 honderden mensen in Parijs te vermoorden. Bewoners van hetzelfde stadsdeel pleegden de bomaanslagen op het vliegveld van Brussel en het metrostation Maalbeek.

De reacties op de uitspraak van Kanner lieten niet lang op zich wachten. Jean-Christophe Cambadélis, de secretaris-generaal van de Socialistische Partij, verweet Kanner de “nationale harmonie” te “ondermijnen”. Julien Dray, een ander vooraanstaand persoon van de Socialistische Partij, bekritiseerde Kanner met de woorden: “Ik houd er niet van dat we mensen stigmatiseren.”

Afbeelding

Desondanks laat Kanner zich niet intimideren. In een interview, dat hij op 28 maart gaf aan de krant “Le Parisien”, riep hij enkele feiten in herinnering:
“Ahmedy Coulibaly (de moordenaar in de Joodse supermarkt), die uit de Parijse voorstad Grande-Borne à Grigny kwam, Mehdi Nemmouche (die de aanslag pleegde op het Joods Museum in Brussel), die een tijdlang in de Bourgogne-wijk van de stad Tourcoing aan de Frans-Belgische grens heeft gewoond, en Mohamed Merah, die uit de wijk Mirail in Toulouse afkomstig was.”

Kanner krijgt ondersteuning van de socialistische parlementariër Malek Boutih. Hij zegt:

“Voor het eerst vertelt een minister in ieder geval een beetje de waarheid over de voorsteden, namelijk dat de getto´s stuk voor stuk veranderd zijn in zones waarover we nauwelijks nog controle hebben . . . Deze wijken zijn broeinesten van het terrorisme.”

Ook Samia Ghali, een socialistische senator uit het departement Bouches-du-Rhône, bevestigde de uitspraken van de minister: In enkele wijken van Marseille bestaan trainingskampen waar de mensen leren schieten.” Ze voegt er aan toe: “Ik ben inmiddels op het punt aangekomen waar ik me afvraag of we muren moeten bouwen om de schoolpleinen om de kinderen tegen de kogels van Kalasjnikovs te beschermen en te voorkomen dat er geweren op het schoolplein terechtkomen.”

Afbeelding

Gilles Kepel, professor aan het Parijse Instituut voor politieke studies en een van de beste kenners van de islam in Frankrijk, verklaarde begin april dat er drie ingrediënten nodig zouden zijn om een Molenbeek te creëren:

“1. Een krachtig georganiseerde misdaad, die zich groepeert rondom de handel met cannabis (dat uit het Marokkaanse Rifgebergte afkomstig is). 2. Schuilplaatsen voor terroristen en plaatsen waar ze wapens kunnen opslaan. 3. Gemeentepolitici, die accepteren dat de Salafisten talloze niet te controleren moskeeën openen.”

Deze drie ingrediënten zouden doorgaans niet in alle honderd Franse Molenbeeks voorhanden zijn, gaf Keppel toe. Maar het zou het doel van de terroristen zijn stadsdelen te veroveren om een “enclaveoorlog” te kunnen voeren.

Patrick Kenner, de minister voor Stedenbouw, bevestigt deze these: “De Salafisten willen de macht grijpen in deze wijken.” Minister-president Manuel Valls benadrukte onlangs de ernst van de situatie, toen hij zei dat een fundamentalistische “minderheid” bezig zou zijn “de ideologische en culturele slag” om de islam te winnen.

Eigenlijk kun je nauwelijks zeggen dat de Salafisten “in deze wijken de macht willen grijpen” – want in veel wijken hebben ze dat al gedaan.

Afbeelding

Op 27 januari publiceerde het tijdschrift “Paris-Match” een meerdere pagina´s tellende reportage over de wijk Reine-Jeanne in Avignon, waar Salafisten systematisch de controle hebben verkregen over meerdere duizend moslims:

“Hoe langer ik tussen de gebouwen wandelde, des te verbaasder werd ik. Een tuin vol radicaalislamitische wonderen, een salafistische hoek, een enclave die zo wil leven als ten tijde van Mohammed. Bakkers, kappers, huismeesters, jongeren – allemaal (of bijna allemaal) bezeten van de koran. Of laten we zeggen: hun interpretatie van de koran. Een islamitische republiek in klein formaat.”

“In de preken stellen ze aan de kaak, criminaliseren ze. Een vrouw die rookt? Een verdorvene. Een vrouw zonder sluier? Een verleidster. Een man die niet halal eet? Hij heeft een ticket naar de hel. De alleen opvoedende buurvrouw met drie kinderen, die samenwerkt met mannen? Ze zal haar deugd verliezen. In plaats daarvan zou ze beter haar baan opzeggen. Om niet als “snolletje” bekend te staan, zou de ongelukkige het op de harde manier moeten doen en van een sociale uitkering leven!”


In Sevran, een voorstad van Parijs, werd enkele weken geleden een salafistische moskee gesloten, omdat daar tientallen jonge moslims voor de “Islamitische Staat” waren gerekruteerd. Zes van hen zouden al gedood zijn in Syrië.

Nadia Remadna, een islamitisch maatschappelijk wekster, woont in Sevran. Zij heeft de plaatselijke “moederbrigade” opgericht die vrouwen moet helpen hun kinderen tegen de radicale islamieten te beschermen. In 2014 schreef ze het schokkende boek “Hoe ik mijn kinderen redde”. De ondertitel luidt: “Vroeger waren we bang dat onze kinderen crimineel zouden worden. Nu zijn we bang dat ze terroristen worden.”

Op 14 maart kreeg Remadna een dreigtelefoontje: “we weten waar je kinderen naar school gaan”, zei de beller, en bovendien: “Je dochter is heel knap”.

De volgende dag verscheen bij haar een delegatie volledig gesluierde, salafistische “waarachtige islamitische moeders” die tegen haar zei: “wij willen moskeeën, geen scholen”.

In een interview dat de filosoof Yves Michaud op 29 maart aan het tijdschrift “Paris-Match” gaf, zei hij over zijn studenten:

“Mijn voormalige studenten, die nu lesgeven in de voorsteden, vertellen me dat zich onder hun leerlingen enkelen bevinden die plotseling terrorist zouden kunnen worden. Oorzaken zijn de islam, het opgroeien, de gettovorming, die hen doet vragen naar hun identiteit, het culturele gebrek aan oriëntering. Dat is een ideale voedingsbodem voor de jihadistische missionering.”

Hoeveel Salafisten zijn er in Frankrijk? 15 tot 20.000, zegt Bernard Godard, de voormalige staatssecretaris voor Religie op het ministerie van Binnenlandse Zaken. De politicoloog Antoine Sfeir schat hun aantal op 20 tot 30.000.

Volgens informatie van de politie zijn van de 2.500 geregistreerde religieuze plaatsen in Frankrijk minstens 90 toe te rekenen aan de Salafisten. Iedere drie jaar verdubbelt dit aantal. Ze bevinden zich in de voorsteden van Parijs, in het gebied Lyon en in Marseille.

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken waren 41 islamitische instellingen doelwitten van de “infiltratie”, wat betekent dat “traditionele” imams met geweld uit de weg geruimd en door salafistische imams vervangen werden.

De werkelijke vraag luidt: Als de staat op de hoogte is van deze situatie – en dat is hij – waarom heeft hij dan niet al lang het salafisme verboden, waarom verbant hij niet de salafistische imams, die niet alleen maar actief zijn in die wijken, maar ook op YouTube, Facebook en Twitter.

(De schrijver van dit artikel, Yves Mamou, woont in Frankrijk en werkte twintig jaar lang als journalist voor “Le Monde”)

Afbeelding

Bron: http://de.gatestoneinstitute.org

Duitse vertaling: Stefan Frank

Bron oorspronkelijk artikel: http://www.gatestoneinstitute.org

Auteur: Yves Mamou

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/05/14 ... frankrijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 27, 2016 1:41 am

Interview met Ingrid Carlqvist over “No-Go-Areas”
Geüpload op 26 sep. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7636
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor xplosive » Di Sep 27, 2016 2:36 am

Migration 'has created 900 no-go areas in EU': Devastating report shows order breaking down - including in London

By LARISA BROWN and COREY CHARLTON
PUBLISHED: 12:00 GMT, 1 April 2016 | UPDATED: 00:41 GMT, 2 April 2016

European cities including London are riven by lawless 'no-go' areas as a result of high migration, Hungary's government has claimed.

The British capital is named alongside cities such as Paris, Stockholm and Berlin as home to 'more than 900' areas where the authorities have 'little or no control'.

The extraordinary allegations are made on an official website aimed at hardening local opposition to an EU scheme to enforce a refugee resettlement quota on all member states.

Such quotas 'increase the terrorist threat' and 'threaten the culture' of host nations, it is claimed.

Hungary's government has been among the most outspoken in its opposition and anger at the worsening migrant crisis.

But critics last night branded the claims of no-go areas as 'wild' and 'unsubstantiated'.

The site was launched this week ahead of a referendum in Hungary on the EU plan that would see 160,000 migrants relocated across the continent.

It features a ticking clock representing a migrant entering Europe every 12 seconds.

The website claims: 'The mandatory European quotas increase the terrorist risk in Europe and imperils our culture.'

It states: 'Illegal immigrants cross the borders unchecked, so we do not know who they are and what their intentions are. We do not know how many of them are disguised terrorists.'

Hungary claims that in areas 'with a high number of immigrants', the 'norms of the host society barely prevail'. Officials also suggest that authorities in the affected regions – including London – have 'no control' over their residents.

They lambast plans to force every member state to accept a set number of migrants as increasing the risk of terror attacks and making European countries more unsafe.

Last night UK politicians dismissed the claims about Britain as 'wild' and 'unsubstantiated' – but admitted warnings that the flow of migrants increased the terror risk in Europe were correct.

The claims follow those of US candidate Donald Trump, who sparked outrage last year when he said there were 'no-go' areas in London for police officers because of radicalisation.

Asked for the source of the claims of no-go areas yesterday, Hungarian government spokesman Zoltan Kovacs said it came from 'data publicly available on the internet' without giving further details.

Last night former defence minister Sir Gerald Howarth said: 'Clearly, it is quite wrong for Hungary to make wild and unsubstantiated assertions about 'no-go' areas in the UK.

'But I agree that increasing the number of migrants most probably increases the risk of importing Islamic State terrorists who take advantage of the mass movement to smuggle themselves into Europe.'

Tory MP David Davies added: 'The Hungarians have had to literally fight for their language and culture and people need to understand their fears about mass migration before they condemn them.'

Hungarian Prime Minister Viktor Orban's government voted against an EU plan in September to distribute up to 160,000 asylum seekers among members as part of a quota.

In December, they joined Slovakia in filing a legal complaint.

The disastrous scheme has so far only seen 1,100 migrants relocated, with Hungary not taking a single one.

If voters in the country reject the quotas in the referendum it would be another huge blow to the controversial scheme. Mr Orban, whose hardline stance in the migrant crisis led him to close Hungary's southern borders, announced the referendum, which does not have a date yet, in February.

He said Brussels has no right to 'redraw Europe's cultural and religious identity'.

The referendum question will ask: 'Do you want the EU to prescribe the mandatory relocation of non-Hungarian citizens to Hungary without the approval of the Hungarian parliament?'

The news comes as tensions rise in areas with high numbers of incoming refugees. Yesterday three migrants were stabbed on the Greek islands of Lesbos and Samos and hundreds more broke out of a detention centre.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 11, 2017 3:53 am

“No-Go-Areas”-kaart voor West-Europa

Geplaatst op 10 januari 2017

Afbeelding

Op “Einwanderungskritik.de” (“Immigratiekritiek.de”) laat een nieuwe Google-Maps-kaart zogenaamde “No-Go-Areas” in Europa zien. Als je op een van de vlammetjes in de kaart klikt, kom je bij de desbetreffende “No-Go-Area”. Inzoomen is de moeite waard, want dan worden de verschillende gedupeerde stadsdelen aangegeven en bronnen evenals illustrerende video´s genoemd.

Zwembaden, parken, stations, winkelcentra, speelplaatsen, tunnels: dit kunnen allemaal plekken zijn waar de politie niet meer durft te komen zonder complete gevechtsuitrusting. Dat zorgt voor angstdromen. Niemand zal betwisten dat een “No-Go-Area” bestaat als niemand daar meer naar binnen durft, onafhankelijk van de bezweringen van de politiek. Vooral vrouwen zijn de gedupeerden.

Iedere grote stad in West-Europa heeft inmiddels problemen met openlijke buitenlandse overheersing, criminaliteit vooral op het gebied van seksueel geweld, drugshandel en heling op straat. Daarbij komt het nog tot regelmatige aanvallen op de politie en de pers door groepen niet-Europese jonge mannen. Desondanks wil niemand van “No-Go-Areas” spreken.

Ontkenningen buitelen over elkaar heen en slechts heel af en toe hoor je hulpkreten uit steden die nog aan de grens van buitenlandse overheersing staan, want de “omgekiepte” steden met deels een migrantenaandeel van 70% zijn al weer tot rust gekomen en de nieuwe burgers regelen hun zaken nu op hun eigen manier. De religieuze hardliners zetten zichzelf, gesteund door een zwijgende meerderheid, als zedenwachters in, patrouilleren door hun territorium en zorgen voor veiligheid door diegenen die de nieuwe regels niet kennen op hun “non-conforme” gedrag te wijzen.

De “No-Go-Area”-kaart benoemt de West-Europese stadsdelen waar de toestanden bijzonder erg zijn en waarover bronnen beschikbaar zijn. In veel gevallen wordt de gevaarlijke situatie ook geïllustreerd met indringende video´s. Om de video´s op de kaart te bekijken, moet u op het fotootje boven de naam van het stadsdeel klikken.

Ga HIER naar de kaart!

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/10 ... st-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39876
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jan 18, 2017 1:18 pm

Elf arrestaties verricht na aanslag op Franse agenten
Op 8 oktober werd op een kruispunt in Viry-Châtillon een politieauto aangevallen. Tien tot vijftien gemaskerde jonge mannen sloegen de ruiten in, gooiden een molotovcocktail naar binnen en blokkeerden de portieren. Twee agenten raakten gewond, van wie een zeer ernstig.

Gisterochtend pakte de politie elf verdachten op. Negen van hen komen uit de probleemwijk La Grande Borne in Grigny, vlakbij de plaats waar de aanslag werd gepleegd. Vier waren minderjarig op het moment van de aanval.

Een van de gearresteerden is een recidivist die al herhaaldelijk is veroordeeld wegens geweldpleging. Twee anderen werden al vervolgd in een andere rechtszaak. De andere verdachten zijn allen al eens gearresteerd wegens minder ernstige feiten.

Naast de elf mannen die gisteren werden opgepakt worden een jongen van 17 en een jongen van 15 ervan verdacht te hebben meegewerkt aan het maken van de molotovcocktail. La Grande Borne is een van de grimmigste wijken van Frankrijk. Terrorist Amedy Coulibaly, die in januari 2015 een politieagente en vier mensen in een joodse supermarkt doodschoot, groeide er op.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/elf-arrestaties-verricht-na-aanslag-op-franse-agenten~a4449632/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 01, 2017 12:40 am

Binnenkort ook in Nederland? App moet Parijzenaren waarschuwen voor ‘no-go zones’

Door Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio, 30 juni 2017

Afbeelding
Foto: Ook in Frankrijk zorgen (illegale) asielzoekers uit Afrika voor grote problemen. Zie hier de ravage die ze daar aanrichtten. Screenshot YouTube-video.

De Franse hoofdstad heeft inmiddels zoveel buurten waar je – zeker als vrouw – niet meer veilig over straat kan dat de makers van de ‘No-Go Zone’-app zich genoodzaakt voelden om de Parijzenaren te gaan waarschuwen voor die gevaarlijke plekken. De zoveelste uitwassen van een Europa dat steeds verder vervreemd raakt.

Parijs is allang niet meer wat het ooit was. Dacht je enkele tientallen jaren geleden bij die stad nog aan liefde, romantiek en de prachtigste architectuur, tegenwoordig schieten er hele andere associaties te binnen: islamistische slachtpartijen in het Bataclan, agenten op de Champs-Élysées die worden neergestoken door terroristen en hele wijken waar je simpelweg niet meer veilig over straat kunt. En dat allemaal dankzij het ‘ruimhartige’ migratiebeleid van dit continent: bedankt, Europa!

Ik ben hier echter niet om het over de oorzaken, maar juist over de gevolgen van deze keiharde realiteit te praten. Natuurlijk: er waren altijd al banlieues – buitenwijken – in Parijs waar je ‘s nachts liever niet over straat liep, maar de problemen beperken zich dus niet meer tot die wijken. Vroeger wist je wel ongeveer hoe ver je zonder problemen het centrum uit kon, maar tegenwoordig lijkt heel Parijs soms wel één grote no-go area

Om iets van orde in die chaos te brengen, is er nu de No-Go Zone app. Die app doet precies wat je zou verwachten: het zegt waar je beter niet kunt komen. Dat gebeurt echter niet met een statisch kaartje met wat wijken erop waar je nooit kunt komen: gebruikers kunnen zelf anderen laten weten dat ergens iets aan de hand is. Loopt er dus een groepje straatterroristen vrouwen lastig te vallen ergens, dan kun je dat aangeven en zien anderen weer dat ze daar maar beter even uit de buurt kunnen blijven. Het kan je zomaar een hoop gedoe, handtastelijkheden of, steeds vaker, je leven schelen.

Geweldig natuurlijk dat iemand het initiatief heeft genomen om dit in elkaar te zetten. Pijnlijker is natuurlijk dat zulke drastische middelen nodig zijn in een land waar het ooit o zo fijn leven en bezoeken was: uw dankbaarheid daarvoor mag u richting Brussel sturen. Het lijkt een kwestie van tijd voordat we hier een soortgelijk iets zullen moeten hebben.

Afbeelding

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... -go-zones/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 29, 2017 2:34 pm

De 6 gevaarlijkste plaatsen in Duitsland (deel 1)

Geplaatst op 29 juli 2017

Afbeelding

Moord, verkrachting, toebrengen van lichamelijk letsel, roof, diefstal: veel grote Duitse steden zijn op grond van immigratie vervallen tot “No-Go-Areas”:

1. Berlijn: Kottbusser Tor

Vorig werden er bij het metrostation Kottbusser Tor (Berlin-Kreizberg) zegge en schrijve meer dan 2600 delicten gepleegd, waaronder 439 keer toebrengen van lichamelijk letsel en 136 roofovervallen. De “Kotti” is ook de plaats van de harddrugs.

De plek wordt al “No-Go-Area”, “Plek van de wettelozen” of “Plek der verdoemden” genoemd, openbare straten waarin wetteloosheid heerst.

2. Duisburg: Marxloh
Van de 20.000 inwoners van het stadsdeel Marxloh in Duisburg is 64% immigrant. Hier heersen grote families. Volgens een politiebericht vooral “Mardin-Koerden” en “Libanezen”.

De “Rheinische Post Online” schreef: “Sinds enige tijd vullen veel van deze families in Marxloh een latent ´machtsvacuüm´ op, dat o.a. door een verzwakking van de daar gevestigde Hells Angels zou zijn ontstaan. Ze worden streng patriarchaal geleid en sluiten zich naar buiten toe af. In het politiedocument stond: ´In hun hiërarchisch bepaalde systeem worden eer-verwondingen als beledigingen van de hele familie beschouwd en moeten bestraft worden met een aanval op diegene die de eer geschonden heeft´.”

En verder:

“´De politiesituatie wordt in Duisburg maatgevend bepaald door de sociale brandpunten, die een grotere aanwezigheid van de politie en interventie vereisen´, staat er in het document. In de zogenaamde hotspots zouden daar Zuidoost-Europese immigranten (vooral uit Roemenië), criminele rockers en verschillende bevolkingsgroepen (o.a. de schijn-Libanezen) voor verantwoordelijk zijn, die op openbare straten en pleinen delicten zouden plegen. ´De structuren van de georganiseerde criminaliteit zijn zeer sterk´.”

Volgens inschatting van de politie is er sprake van “angstdromen” in Marxloh, dat “acuut bedreigd” en “op de lange termijn niet beveiligd” zou zijn.

3. Berlijn: Görlitzer Park
In het Görlitzer Park (“Görli”), middenin de hoofdstad, ontstaat op dit moment een “No-Go-Area” voor kinderen en gezinnen, OFFICIEEL door de Rood/Rood/Groene stadsregering GELEGALISEERD!

En dat, hoewel het Görlitzer Park en het Kottbusser Tor tot de GEVAARLIJKSTE plekken behoren!

Bezit en consumptie van hoeveelheden Cannabis tot 15 gram worden niet meer vervolgd!

Kunt u zich dat voorstellen? Afrikaanse dealers, die hun drugs dag en nacht volledig officieel en niet meer gestoord door de politie, worden VERZOCHT minder agressief te zijn en de buurt niet te storen door de drugshandel?

Wie denkt aan de kinderen en jongeren, die in de klauwen van deze drugsdealers zouden kunnen terechtkomen of al lang terechtgekomen zijn?

Bron: www.michaelgrandt.de

Door: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/29 ... nd-deel-1/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 29, 2017 7:41 pm

De 6 gevaarlijkste plaatsen in Duitsland (deel 2)

Geplaatst op 29 juli 2017

Afbeelding

Moord, verkrachting, toebrengen van lichamelijk letsel, roof, diefstal: veel grote Duitse steden zijn op grond van immigratie vervallen tot “No-Go-Areas”:

4. Leipzig: Eisenbahnstraße

“Iedere 5 minuten een delict” meldden de media over de beursstad. Vooral erg is het in de twee kilometer lange Eisenbahnstraße: drugshandel, vetes tussen vijandige familieclans en bendecriminaliteit. Gemiddeld vonden er ongeveer 16.000 delicten per 100.000 inwoners plaats.

De voormalige winkelstraat in het oosten van Leipzig wordt in de media “de gevaarlijkste straat van Duitsland” genoemd.

5. Dortmund: Nordstadt
In dit stadsdeel bedraagt het aandeel immigranten en ingeburgerde buitenlanders ongeveer 70%. Ook hier heersen bloedwraak, familie-eer en paralleljustitie. Familieclans nemen het recht in eigen handen.

Daarbij gaat het niet alleen om respectloosheid tegenover politieagenten en daadwerkelijke aanvallen op de agenten. In een ZDF-reportage werd gezegd:

“Arabische familieclans hebben een archaïsch rechtsbegrip mee naar Duitsland genomen, dat het gebruik van lichamelijk geweld om conflicten op te lossen toestaat en waarin gedwongen huwelijken, bloedwraak en eer-moorden legitiem zijn.”

6. Frankfurt: Bahnhofsviertel
Officieel: sinds 2017 is Frankfurt de eerste grote Duitse stad waarin Duitsers de minderheid zijn. Vooral het Bahnhofsviertel wordt getroffen door de criminaliteit. Buurtbewoners spreken van “rondhangende groepen jonge Arabisch sprekende mannen”.

Drugsdealers, zakkenrollers, kleine criminelen en geweld. Vaak worden personen agressief en gewelddadig. Vooral ´s nachts komen er geweldsdelicten voor. Daarbij komen vaak bloedig eindigende territoriumgevechten van de verschillende drugsdealers. Volgens de federale politie worden vooral dronken drugsverslaafden en drugsdealers snel agressief.

De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” schreef dat de politie en veiligheidskrachten de controle over het station zouden zijn verloren en de FDP-Hessen noemde de wijk een “grotendeels rechtsvrije ruimte”.

Bron: www.michaelgrandt.de
Door: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/29 ... nd-deel-2/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 31, 2017 12:27 am

Zweedse politie – dramatisch toename van No-Go-Areas

Geplaatst op 30 augustus 2017Volgens een bericht van de Zweedse politie was er in de afgelopen twee jaar sprake van een dramatische toename van zogenaamde “No-Go-Areas”. Het gebruik van dit begrip wordt in Zweden vermeden. In plaats daarvan wordt gesproken van “kwetsbare gebieden”.

Volgens de politie zijn er in Zweden 61 van zulke gebieden. Daar zouden tot 5000 criminelen in 200 netwerken actief zijn. De winkelier Salam Kurda uit het stadsdeel Kista in Stockholm bericht van drugs, schietpartijen, overvallen, mishandelingen en een algehele onveiligheid, die ervoor zorgt dat ondernemers opgeven of vertrekken.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/30 ... -go-areas/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73340
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Ariel » Do Aug 31, 2017 12:41 am

Pilgrim schreef:
Zweedse politie – dramatisch toename van No-Go-AreasMaar er is ook goed nieuws... :victory: Volgens de zweedse socialist politician is de no-go zone Rinkeby is "one of our finest suburbs".

Alhoewel. Ze kijkt erbij of ze het zelf niet gelooft.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39876
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Mahalingam » Do Aug 31, 2017 9:41 pm

Wij hebben geen no-go gebieden. Wij noemen ze Vogelaarwijken of kansenwijken, soms verrijkte gebieden.
Ook in Frankrijk zijn geen no-go gebieden. Daar heten ze ZUS (Zône Urban Sensible).
In Zweden beweren ze bij hoog en laag dat ze ook geen no-go's hebben. Daar heten ze 'gevoelige gebieden' op zijn Zweeds.
Dit anders benoemen heeft een diplomatieke rel opgeleverd.
Noorse Minister van Integratie, Sylvi Listhaug, is minder pro-immigratie dan de Zweedse Integratie minister Heléne Fritzon.
Meeting between Swedish and Norwegian ministers scrapped following 'no-go zone' claims
Norway’s Migration and Integration Minister and nationalist Progress Party MP Sylvi Listhaug came to Sweden on Tuesday for a visit she said is designed to provide insight into work on integration in socio-economically challenged areas.

Among her scheduled activities were a meeting with Swedish national police chief Dan Eliasson and a trip to Stockholm suburb Rinkeby. The Norwegian was informed at the last minute however that a previously planned meeting with Sweden's Migration Minister Heléne Fritzon had been cancelled.

Fritzon explained to Norwegian newspaper Verdens Gang (VG) that in recent days it became clear to her that the visit was actually part of Listhaug's campaign for the September 11th general election, and involved spreading an "inaccurate image of Sweden".

"That becomes clear for example in today's interview with VG, where she claims among other things that there are 60 'no-go zones' in Sweden, which is complete nonsense. I will gladly meet my Norwegian colleagues after the election, but I don't want to be a part of that campaign," Fritzon wrote to VG.
https://www.thelocal.no/20170829/meeting-between-swedish-and-norwegian-ministers-scrapped-following-no-go-zone-claims
En waar gaat het over?
In the VG interview the Swedish minister referenced, Listhaug claimed that "parallel societies have developed in more than 60 places in Sweden", calling them "no-go zones" and insisting that there are "conditions of lawlessness and criminals in control" in places with "a large quantity of people with immigrant backgrounds".

Tja, verkiezingen. En hoe de tegenpartij te werk gaat:
In a further twist, Swedish newspaper Aftonbladet reports that the Norwegian government warned their Swedish counterparts about the meeting, citing anonymous sources within Sweden's Foreign Ministry.

"They made contact and warned that this visit maybe had a misleading purpose and apologized in advance," the source is quoted as saying, adding that it had been made clear that the visit was not backed by the entirety of Norway's government, a coalition between the Progress Party and Conservative Party.
Asked by VG about Listhaug's "no-go zone" comment, Norwegian PM Erna Solberg replied:
"Listhaug must make sure that what she says is in accordance with how local authorities have evaluated the situation".

Ook in Noorwegen is er teruggang bij de socialisten en winst voor conservatieven.
De socialist Jonas Gahr Støre tegen conservatief Erna Solberg. (de bekende riedel)
It was Listhaug’s highly controversial attempts to cater to the ultra-right wing of Norwegian politics that sent Støre on the attack at the debate, which was hosted by NRK. It began and ended on a relatively friendly note but heated up dramatically when Støre launched his assault not directly on Listhaug herself but on Solberg for failing to control her. He called Solberg the “team leader” of her government but claimed “you don’t take responsibility” for Listhaug’s habit of, in his opinion, trying to divide Norwegians instead of unify them and trying to spread a fear of foreigners. “I don’t think you see that,” Støre said.
http://www.newsinenglish.no/2017/08/30/tempers-rose-in-store-vs-solberg/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 04, 2017 12:18 am

In heel Europa, niet alleen in Nederland, maar in heel Europa vechten de multiculturalistische elites een totale oorlog uit tegen hun bevolkingen, met als inzet de voortzetting van de massa-immigratie en de islamisering, uiteindelijk resulterend in een islamitisch Europa: Eurabië!... Nu al barst het in ons land van wijken waar niet-westerse allochtonen veruit in de meerderheid zijn. Laat ik een paar voorbeelden noemen: Den Haag, de Schilderswijk: 85%. Transvaal: 78%. Rotterdam, de wijk Feijenoord: 58%. Delfshaven: 58%. Amsterdam, Nieuw-West: 51%. Zaandam, Poelenburg: 61%. De wijk Nieuwland in Schiedam: 55%. Oosterwei in Gouda: 55%. Kanaleneiland, Utrecht: 68%. ...enz, enz... Schilderswijk, Transvaal, Crooswijk, Slotervaart, Kanaleneiland, Huizen, noem maar op. Daar slaan ze de heipalen van het kalifaat. Daar staat de islamitische staat in de steigers waar bijna niemand meer durft te komen. Wijk na wijk, straat na straat, school na school wordt geïslamiseerd...

https://zlj13051967.wordpress.com/2017/ ... t-ik-niet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6354
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Ali Yas » Ma Sep 04, 2017 6:44 pm

Pilgrim schreef:
In plaats daarvan wordt gesproken van “kwetsbare gebieden”.

Humor! De agenten die daar heen moeten zullen vast begrijpen wie met "kwetsbare" worden bedoeld... :cry:
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 26, 2017 2:32 am

Parijs: In de “No-Go-Area” Seine-Saint-Denis wordt geen post meer bezorgd

Geplaatst op 25 november 2017

Afbeelding

Met onmiddellijke ingang bezorgen postbodes van Chronopost geen post meer in de hele voorstad Seine-Saint-Denis van Parijs wegens migrantengeweld. “Het gevaar van aanvallen is te groot voor de postbezorgers”, meldt “franceinfo”.

Tot nu toe golden bij Chronopost, een dochteronderneming van La Poster, waarvan de Franse staat voor 73,3% eigenaar is, alleen enkele straten als gevarenzones, zogenaamde “No-Go-Areas”. Met het stoppen van de postbezorging in Seine-Saint-Denis werd nu voor het eerst een volledige voorstad tot gevarenzone bestempeld. Klanten zouden hun brieven en pakketjes in het vervolg zelf op het postkantoor moeten afhalen.

Vorig jaar werden 51 postbodes tijdens het bezorgen van de post door migranten aangevallen. Tegelijkertijd steeg het aantal gewelddadige overvallen alleen al in de afgelopen twee jaar met 40%, in heel Frankrijk zelfs met 60%.

“Het is abnormaal dat er in een deel van de stad, dat zo klein is, geen post meer wordt bezorgd, hoewel de bezorging van post eigenlijk een openbare dienstverlening mis. Het verdwijnen van openbare dienstverleningen leidt tot nog minder veiligheid”, reageert de communistische burgemeester van het district, Laurent Russie, boos.

Postbezorgers zijn niet de enige slachtoffers, die in het jongste verleden werden aangevallen in de onrustige Parijse voorsteden. In het begin van dit jaar werd de politie tijdens opstanden in de voorsteden aangevallen, nadat er beschuldigingen naar buiten kwamen dat politieagenten een man seksueel misbruikt zouden hebben met een knuppel.

In juli werden tijdens een bezoek van de Amerikaanse president Donald Trump, die deelnam aan de jaarlijkse festiviteiten ter gelegenheid van de nationale feestdag, ongeveer 900 auto’s in brand gestoken en politieagenten aangevallen.

Seine/Saint/Denis geldt als bolwerk van de radicale islam en is nauw verbonden met radicaalislamitisch terrorisme. Verleden week gaf de Franse president Emmanuel Macron toe dat de voorsteden van Parijs oases van de radicale islam zouden zijn geworden en beloofde het probleem aan te pakken.

“De radicalisering is zover gekomen, omdat de Franse republiek heeft opgegeven”, zei Macron, en hij voegde er aan toe: “We hebben in veel steden en districten vertegenwoordigers van een vertekende religie, die vol haat zijn en onze wetten niet erkennen.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Bianca Hoekstra

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/25 ... r-bezorgd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Vr Dec 08, 2017 1:00 am

Zweden heeft nu een “oorlogszone”!

Geplaatst op 7 december 2017

Afbeelding

De voorstad Rinkeby in Stockholm is een “oorlogszone”. Dat verklaarde de vooraanstaande Zweedse officier van justitie Lisa Tamm. Lisa Tamm, die in het nieuwe jaar verantwoordelijk zal zijn voor de georganiseerde misdaad, maakte bekend dat ze zich op door oorlog geteisterde gebieden zoals Colombia en El Salvador zou oriënteren om nieuwe methodes van misdaadbestrijding in de Zweedse “No-Go-Areas” in te voeren en zodoende weer de baas te kunnen worden over het uit zijn oevers tredende geweld.

“Rinkeby is net een oorlogsgebied. Als de politie daar werkt, doet ze dat hoe een gewapend leger het zou doen”, aldus Tamm.

“Ik heb me afgevraagd hoe het ze in Colombia gelukt is om de guerrillabeweging FARC te overwinnen en in El Salvador een einde te maken aan de oorlog. Of in alle andere delen van de wereld, waarin men vele jaren lang grote problemen had. Bestaat daar een of andere oplossing. Je moet over de rand van het bord heen kijken”, weet de officier van justitie.

Alleen meer aanwezigheid van de politie zou niet voldoende zijn, ze wil meer inzetten op maatschappelijk werkers en meer ondersteuning door de staat. De nieuwe aankondigingen komen, nadat leden van de politieke partij “Moderaterna” de inzet van het leger geëist hadden, opdat de politie haar werk kan doen zonder bang te hoeven zijn aangevallen te worden.

De voorstad Rinkeby in Stockholm behoort samen met de districten Husby en Tensta en bepaalde delen van Malmö tot de ergste “No-Go-Areas” in Zweden. Daar is ondertussen het gebruik van vuurwapens en handgranaten aan de orde van de dag. In alle “No-Go-Areas” wonen hoofdzakelijk migranten. Er heersen werkloosheid, economische armoede en geweld.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/07 ... rlogszone/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39876
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Mahalingam » Do Feb 08, 2018 11:33 pm

De Franse Staat gaat de banlieu's heroveren (reconquista), zo is door Macron beloofd (het Front National beloofde hetzelfde te doen). Maar hoe?
Meer bewapend blauw op straat. Een "Force de Frappe" zal ik maar zeggen.
Frankrijk versterkt politie met 10.000 agenten voor probleemwijken
Minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb kondigde de uitbreiding vandaag aan. Met de aanpak lost hij een verkiezingsbelofte van president Emmanuel Macron in.

Collomb presenteerde de nieuwe dienders in de Franse media als ,,de politie voor de dagelijkse veiligheid". Deze Police de Securite du Quotidien ('PSQ') wordt goed uitgerust en gaat met een nieuwe werkmethode en mentaliteit aan de slag.

Volgens Collomb, voormalig burgemeester van Lyon, gaan zo'n dertig 'moeilijke buurten', die veel last hebben van drugshandel en andere criminaliteit, al in 2019 gaan profiteren van de extra manschappen. Hun werkterrein ligt onder meer in de voorsteden van Parijs, Marseille, Toulouse en Straatsburg. Die moeten worden heroverd op de bendes.
https://www.ad.nl/buitenland/frankrijk-versterkt-politie-met-10-000-agenten-voor-probleemwijken~a718eae3/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Ma Feb 26, 2018 11:19 pm

Islamic Britain: the TRUTH about no go zones
You Kipper - Gepubliceerd op 21 feb. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 27, 2018 5:33 pm

Leraar in de Zweedse No-Go-Area: “Je mag nooit je rug naar de leerlingen toedraaien”

Geplaatst op 27 februari 2018

Afbeelding

Mikael is leraar en werkt in de zogenaamde probleemdistricten, de voorsteden met een groot aantal buitenlanders, in Göteborg. Hij houdt van zijn werk, maar wat hem betreft is de school verloren: “Nog vijf jaar, dan gaat de langzame inzakking over in de complete ineenstorting”, denkt hij.

Op de multiculturele scholen zijn geweld en zelfs verkrachtingen inmiddels aan de orde van de dag, vertelt de Zweedse leraar.

“Ik werd neergeslagen, bedreigd, mijn auto werd vernield. Ik had leerlingen die ontvoerd en geslagen werden of zich hebben geprostitueerd. Zelfs in de onderbouw van de middelbare school worden leerlingen beroofd. Ik was op scholen waar de gaten in de muren zaten.”

Hij vertelt zijn verhaal aan een verslaggever van “Samtiden” in een café in Göteborg. Mikael is van middelbare leeftijd en maakt een stabiele en hardde indruk. Hij zou achter zijn verhaal staan, maar wil desondanks anoniem blijven: “Ik heb een gezin dat ik moet beschermen”.

Mikael heeft carrière gemaakt in het bedrijfsleven, voordat hij zich tot leraar liet opleiden. Hij werkt nu al 10 jaar in de beruchte voorsteden van Göteborg met zijn No-Go-Areas. Eentje daarvan is Angered, daar heerst een machtige criminele clan. “Inmiddels heeft de criminele wereld de scholen veroverd. De politie grijpt maar zelden in. En als ze wel een keer komt, dan worden de agenten aangevallen. “Er zijn 40 mensen op de politieauto afgestormd en begonnen er bovenop rond te dansen. Ze weten dat ze niets te vrezen hebben”, schets Mikael zo´n actie uit het verleden.

“Het is verschrikkelijk, je moet een psyche van staal hebben. Ik weet niet hoeveel huilende collega´s ik al getroost heb. Psychologen melden zich na een poosje al ziek. Er heerst chaos. De leerlingen vechten, schreeuwen en verkondigen “ik zal je doden”. Meisjes moeten bij het toiletbezoek bang zijn om verkracht te worden.”De leraren zouden door de constante stress lijden aan posttraumatische stoornissen (PTSD).

Leerlingen houden zich tijdens de les bezig met ISIS-propaganda, veel van hen zouden uit zogenaamde salafistische gezinnen komen.

“De Zweedse regels en wetten gelden in deze gebieden niet. Hier heersen de wet van de clans en het recht van de sterkere. In de cultuur die zich hier gevestigd heeft, gaat het niet om gerechtigheid”, vertelt de leraar, die probeert het vertrouwen van zijn leerlingen te winnen. Alleen zouden ze hem ook wel eens vertellen waar een wapen verborgen zou liggen. “Vaak omarmen we een leerling om te kijken of ze een kogelwerend vest dragen of een wapen bij zich hebben en vragen hen dan naar huis te gaan”, aldus Mikael.

In het geval van conflicten zou het heel snel tot groepsvorming komen. “Je mag nooit partij kiezen of je rug naar een leerling toedraaien”, zou regel 1 in zo´n situatie zijn. Mikael, die al vaak bedreigd werd, laat zijn littekens zien die hij heeft overgehouden na aanvallen met messen. Intussen heeft hij zijn eigen overlevingsstrategieën ontwikkeld. Als hij bedreigd wordt, dreigt hij nog erger terug: “Ik pak bijvoorbeeld scènes uit ´Games of Thrones´ en omschrijf dan aan de leerlingen wat ik met ze zal doen. Ik heb het, net als een psychopaat of een lid van de maffia, over verscheuren en in stukken hakken om indruk te maken. Het gaat erom serieus genomen te worden”, weet Mikael. “Ik houd niet van geweld, maar je moet laten zien dat je niet bang bent. Veel immigranten denken dat Zweden smerig zijn en ze verachten ons, omdat we niet vechten.”

Hoewel hij vaak slecht slaapt, zou hij toch maar enkele keren echt bang geweest zijn. Niet alleen de jongens zouden agressief zijn. Ook de migrantenmeisjes zouden jacht maken op blanke medeleerlingen en hen slaan, bedreigen, lastig vallen of hun shirtjes uittrekken en het geheel filmen om ze te vernederen.

In klassen, waarin de helft van de leerlingen migranten en de andere helft autochtonen zouden zijn, zou lesgeven niet meer mogelijk zijn. Veel van de immigrantenkinderen zouden analfabeten zijn en uit grote families met compleet andere sociale structuren komen. De culturele verschillen zouden enorm zijn. “De leerlingen komen zonder de goede boeken, schreeuwen, gooien spullen door de klas. Ik zeg hen heel duidelijk dat mijn regels gelden of ze er andere uit gooi. Meestal werkt dat. De kinderen zijn gewend aan kadaverdiscipline. Als ik met hun vaders praat, dan zeggen ze dat, als er problemen zijn, ik hun kinderen gewoon moet slaan”, zegt Mikael. In deze situatie zou iedereen eigenlijk alleen maar verliezen. Immigrantenkinderen, die zich eigenlijk zouden willen inleven in Zweden, net zo goed als de Zweedse kinderen, die geen fatsoenlijk onderwijs meer zouden krijgen.

Steeds opnieuw zou het islamitische vrijdaggebed tot ruzies leiden. De leerlingen zouden hun aanzien verliezen als ze de les niet verlaten om te gaan bidden in de moskee. “voor school wachtte een keer een oudere moslim in islamitische kleding. Hij sommeerde de meisjes zich te versluieren. Daarna waren ze het.”

Op veel scholen zijn al 60% nieuwkomers. Minstens tien scholen in Göteborg zullen op grond van bedreigingen en misbruik gesloten worden.

Mikael wil graag tegen de mensen zeggen dat ze wakker moeten worden: “De mensen hebben geen idee hoe het tegenwoordig op school is. Ze denken aan hun eigen schooltijd en gaan er van uit dat dit nog steeds zo is.” Mikael ziet drie maatschappelijke groepen die zich in toenemende mate met elkaar in conflict bevinden: immigranten, nieuwkomers en Zweden, die de komende jaren op elkaar zullen botsen.

Hijzelf wil volhouden en proberen zijn leerlingen iets bij te brengen. Door zijn duidelijke houding zou hij door velen geaccepteerd worden en er zouden ook mooie moment zijn: “Je bent blonder dan wij, zei een leerling ooit tegen me, dat was als compliment bedoeld en ik was er dan ook heel blij mee.”

Ondanks alles: “Als iemand ´Allahu Akbar!´ schreeuwt, moet je onmiddellijk de leiding overnemen. Jij moet de generaal zijn”, heeft de Zweed Mikael in zijn jaren als leraar geleerd.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/27 ... oedraaien/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 28, 2018 4:07 am

Angela Merkel erkent op TV bestaan migranten no-go zones in Duitse steden

Xander, 27-02-2018

Afbeelding
Zware kritiek op de CDU Partijdag in Berlijn, waar Angela Merkel ‘het verraden van de christelijke waarden’ werd verweten, en het ‘creëren van een goddeloze samenleving’. Afbeelding: (1).

Steeds meer CDU’ers uiten openlijk zware kritiek op Merkels massa immigratie - Duitsers proberen in Nederland mislukte vrijwillige vertrekpremie (€ 1000,- per migrant) uit

Het werd jarenlang ten stelligste ontkend –en in Nederland is dat nog steeds het geval-, maar bij onze Oosterburen is het hoge woord er eindelijk uit. Bondskanselier Angela Merkel heeft in een vraaggesprek op TV erkend dat er wel degelijk (islamitische) no-go zones bestaan in Duitse steden, waar mensen niet meer zonder grote risico’s kunnen komen. Merkel stelde dat het ontoelaatbaar is dat in deze migrantenwijken en stadsdelen zoveel onveiligheid is, en dat er daarom ‘iets aan gedaan moet worden’.

‘De staat moet ervoor zorgen dat mensen het recht hebben om elkaar overal in het openbaar te kunnen ontmoeten en daarheen te gaan,’ zei Merkel. ‘Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen no-go zones zijn, dat er geen gebieden zijn waar niemand durft te komen, en die gebieden zijn er. Dat moeten we bij de naam noemen, daar moeten we iets aan doen.’

Tientallen grote, en talloze kleinere no-go zones
Bekende kranten en bladen zoals Bild en het serieuzere Focus hebben vaker geschreven dat er al meer dan 40 no-go zones (‘Problemviertel’) in Duitsland zijn, waarin hoofdzakelijk migranten wonen die niet werken maar van uitkeringen en misdaad leven. Deze snel groeiende islamitische wijken beginnen een parallelle samenleving te worden, waar niet langer de Duitse, maar de Sharia wetten heersen.

De grootste en gevaarlijkste no-go gebieden zijn Berlin Neukölln, Bremen-Huchting, Duisburg-Marxloh, Dortmund-Nordstadt, Köln-Chorweiler, Hamburg-Eidelstedt, en wijken in Essen, Bremerhaven, Mannheim en Pforzheim. Maar ook in Aachen, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Dorsten, Düsseldorf, Euskirchen, Gelsenkirchen, Gladbeck, Hagen, Hamm, Heinsberg, Herne, Iserlohn, Kleve, Lippe, Lüdenscheid, Marl, Minden, Mönchengladbach, Münster, Neuss, Oberhausen, Recklinghausen, Remscheid, Solingen, Unna, Witten, Neuss (Rhein-Erft) en Siegburg (Rhein-Sieg) zijn er inmiddels no-go zones. Deze laatste opsomming betreft dan nog enkel steden in Nordrhein-Westfalen, waar de problemen het grootst zijn.

Rainer Wendt, president van de Duitse politievakbond, trad al vaker in de openbaarheid met onthullingen, bijvoorbeeld dat er in Berlijn of Duisburg wijken zijn ‘waar agenten amper een auto durven aanhouden, omdat ze dan meteen door 40 of 50 (moslim)mannen worden omsingeld. Met deze aanvallen dagen ze doelbewust de autoriteit van de overheid uit, en laten ze duidelijk hun minachting voor onze samenleving zien.’

Multiculti paradijs Duisburg-Marxloh verandert in islamitische nachtmerrie
Duisburg-Marxloh was ooit een voorbeeld van een populaire ‘multiculti’ wijk waar iedereen zo goed met elkaar zou omgaan, maar zoals op zoveel plaatsen in de wereld heeft ook hier de meest agressieve en intolerante cultuur, de islam, alle anderen verdreven. Inmiddels zijn veel wijken in de Roerstad –waar zo’n 60.000 voornamelijk Turkse moslims wonen, maar ook enige duizenden Roemenen en Bulgaren- opgedeeld door Libanese misdaadclans. De politiek is er echter nog steeds te ‘correct’ om de problemen zelfs maar bij de naam te noemen, waardoor de ‘nachtmerrie achtige toestanden’ kunnen blijven voortduren.

‘Terwijl de EU zo ver gaat door Polen, Hongarije en Bulgarije te bekritiseren voor het niet toelaten van migranten, worden in Duitsland eindelijk de no-go zones, die het leven voor Duitse burgers die er durven te komen tot een hel hebben gemaakt, benoemt,’ is de conclusie op Zero Hedge. (1)

CDU’ers beginnen zware kritiek op Merkel te geven
Angela Merkel moet feitelijk wel, want ze krijgt steeds meer openlijke zware kritiek van haar eigen partijleden te verduren. ‘U heeft ons op het altaar van de tijdgeest geofferd,’ zei Eugen Adler op de CDU partijdag in Berlijn. ‘U heeft de christelijke waarden verraden... daar draagt u de verantwoordelijkheid voor.... De immigratie verandert ons land... 80% is islam, en het is naïef te geloven dat zij zich zullen aanpassen. 100 miljoen christenen worden op de wereld vervolgd, de meesten door islam... De islam mag ons voorliegen en bedriegen... U heeft een goddeloze samenleving geschapen’.

Dergelijke ernstige verwijten vanuit haar eigen partij, die jarenlang uitsluitend uit ‘jaknikkers’ leek te bestaan, waren tot voor kort ondenkbaar. De CDU’ers zien echter dat hun populariteit onder het volk langzaam maar zeker verder terugloopt, en de afgelopen jaren al bijna 1/3 van de getrouwe CDU kiezers is weggelopen. Ook zal de opkomst van de anti-immigratie vrijheidspartij AfD –die in enkele officiële peilingen de SPD als tweede partij is voorbij gestreefd- een rol spelen.

Duitsers proberen in Nederland mislukte vertrekpremie uit
De Duitsers proberen verder een methode uit die in Nederland reeds faliekant is mislukt, namelijk het geven van een vertrekpremie tot € 1000,- per persoon als migranten vrijwillig terugkeren naar hun thuislanden. In Nederland is gebleken dat veel van deze migranten vervolgens na korte tijd met een vals paspoort (en onder een andere naam) weer op de stoep staan, om vervolgens opnieuw zo’n premie mee naar huis te nemen. Op deze wijze zijn er in ons eigen land miljoenen over de balk gesmeten.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) PI-News

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... tse-steden
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 11, 2018 10:11 pm

Britse verslaggeefster onderweg in No-Go-Marxloh: “Dit is niet meer het Duitsland dat wij kennen!”

Geplaatst op 11 maart 2018

Afbeelding

De Britse journaliste Sue Reid is voor de “Daily Mail” naar Duitsland geweest. Ze bezocht Duisburg-Marxloh, een van de ontelbare No-Go-Areas die zich in Duitse steden uitbreiden en waarvan het bestaan nu zelfs door de bondskanselier werd opgemerkt. De conclusie van Sue Reid: “Dit is niet meer het goede oude Duitsland dat wij kennen.”

Een man van middelbare leeftijd in een dikke winterjas geeft op deze zaterdagmorgen in de bittere kou ter gelegenheid van de komende Internationale Vrouwendag tulpen weg. Op het marktplein van Marxloh, een vervallen multiculturele wijk, waarin je zelden de Duitse taal hoort, aan de rand van het ooit bloeiende staalstad Duisburg, valt hij op.

De helft van de 20.000 bewoners in deze voorstad heeft buitenlandse wortels. Velen zijn op grond van open EU-grenzen en Angela Merkel´s uitnodiging om alle vluchtelingen uit de hele wereld te verwelkomen, aangekomen.

De gevolgen van de grootste migratiecrisis in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog waren voor Marxloh catastrofaal. Veel van de nieuwkomers zijn werkloos, vertrouwen op uitkeringen van de staat en doen niets nuttigs.

In een doorgesijpeld politiebericht staat dat de straten door drugsdealers en rovers gecontroleerd worden, die “criminaliteit als vrijetijdsbesteding beschouwen”.

Veel van de weinige Duitsers die hier nog wonen, zijn bang om na het invallen van de duisternis nog uit huis te gaan wegens “conflicten tussen buitenlanders”. Ritjes met de tram ´s avonds zouden een “nachtmerrie” zijn.

“We hebben hier veel problemen en het wordt niet beter”, zegt de tulpen-man in goed Engels, terwijl hij mij een oranje tulp uit zijn mand geeft. “Dit hier is een gevaarlijke plek, die mevrouw Merkel liever vergeten heeft.”

Verleden week gaf Merkel voor het eerst toe dat gebieden zoals Marxloh wetteloze No-Go-Areas geworden zijn, waar autochtonen en zelfs de politie bang zijn om deze te betreden.

Aan het einde van haar carrière ziet Merkel zich gedwongen om een liefdeloze “grote coalitie” van politieke tegenstellingen bij elkaar te brengen. Zij, die meer dan een miljoen nieuwe gezichten verwelkomde, beleeft een dramatische neergang en een toenemend sceptisch publiek, dat geïrriteerd door haar “Wir schaffen das”-mantra achterblijft. De toenemende ontevredenheid hielp de AfD aan een snelle opkomst en maakte van haar de op twee na grootste fractie in het parlement. In Marxloh kreeg de partij een derde deel van de stemmen van alle stemgerechtigden.

Geen hoop in zicht
“We zijn compleet gedesillusioneerd”, vertelt een jonge Duitser met een oorring, die voor een van de weinige kroegen die er gezien de geheel onthoudende islamitische meerderheid nog is, een sigaret rookt. “Het is geen wonder dat hier zoveel mensen tegen Merkel en haar beslissing om zoveel buitenlanders op te nemen, zouden zijn”, zegt hij, voordat hij teruggaat naar zijn spelletje darts.

Op het marktplein in Marxloh wordt het restaurant Spar door een 28-jarige Turk geëxploiteerd, die daarvoor tien jaar in het Londense district Wood Green woonde. Hij kwam zes maanden geleden wegens familieproblemen naar Duitsland, weigert zijn naam te noemen, bevestigt echter dat de wijk “enorme problemen” zou hebben. “Er zijn hier veel mensen uit alle delen van de wereld, die hier de controle willen hebben”, zei hij. “We zien de politie niet vaak en ze lijkt hier weg te blijven.”

Marxloh is geen plek waar men zich veilig voelt
De enige politieagenten die ik in een tijdsbestek van zeven uur ontmoette, waren twee die voor hun bureau op het marktplein bij een overvolle vuilnisbak stonden. Ze weigerden, ondanks de aanwezigheid van een tolk, ook maar een woord met mij te wisselen.

De straten komen bij het invallen van de duisternis tot leven. Dan verlaten de autochtonen de supermarkt genaamd “Istanboel” op het marktplein. Dan klinkt er luide Arabische muziek uit de vervallen woonblokken over het plein, komen Roma bij elkaar om bier te drinken en rijden jonge mannen in hun auto´s voorbij, schreeuwen iets en verdwijnen weer in de duisternis.

Zelfs media als “Bild” en “Spiegel” berichten over de ongeveer 40 No-Go-Areas. Zij noemen ze “broeinesten van anarchie”. In de door migranten bewoonde gebieden domineren werkloosheid, parallelsamenleving, drugshandel, criminaliteit en misdaad.

Immigranten zouden complete straten overgenomen, autochtonen en zakenmensen geïntimideerd en tot zwijgen gebracht hebben. Vooral politieagenten zouden het slachtoffer zijn van respectloosheid en agressie, aldus “Bild” en “Spiegel”.

Dat klinkt niet als het oude Duitsland
Marxloh, 20 minuten met de tram verwijderd van het centrum van Duisburg, was vroeger een plek waar Duitse gezinnen op zaterdagmiddag inkopen deden, een picknick in het park konden houden of een kopje koffie en een biertje in de straatcafés konden drinken.

Er zijn niet veel van hen meer die zich hier nog naartoe wagen. De meerderheid van de vrouwen draagt een hijab, mannen in leren jacks komen bij elkaar op de hoek van de straat om te roken, terwijl ze in vreemde talen spreken en doelbewust vreemdelingen aanstaren.

Marxloh was lange tijd een etnische smeltkroes. De eerste buitenlanders die zich hier vestigden, waren Turkse gastarbeiders, die in de jaren ´50 en de jaren ´60 naar Duitsland kwamen om in de staalfabrieken, waarvan er nog maar eentje is overgebleven, te werken. Velen van hen zijn nu Duits staatsburger. Spoedig daarna werd aan Libanezen toevlucht toegestaan, toen zij tijdens een burgeroorlog, die begon in de jaren ´70, werden verdreven.

Toen meer dan tien jaar geleden de grenzen van de EU voor Oost-Europeanen werden geopend, kwamen ook de Bulgaren en Roemenen. Toen kwam de beslissing van mevrouw Merkel om Syrische vluchtelingen uit te nodigen, wat ertoe leidde dat vele anderen – die zich voordeden als vluchtelingen – uit Koerdische gebieden van het Nabije Oosten, uit de Balkan-landen en uit Afrika kwamen.

Volgens informatie van de autochtonen vormen de straten van Marxloh de grenzen tussen etnische bendes die in drugs handelen. Eentje heet “Koerdische straat”, een andere “Roemeense straat”.

De bekentenis van Merkel over het bestaan van No-Go-Areas kwam slechts een week na het bekend worden van een door de regering in opdracht gegeven onderzoek naar migrantengeweld, waaruit een stijging van de criminaliteit bleek die door mannelijke migranten in Duitsland tussen de 14 en de 30 jaar werd gepleegd. Vooral de toestroom van asielzoekers zou aan deze ontwikkeling hebben bijgedragen.

Stijgende criminaliteit door asielzoekers
In het gebied Duisburg zouden vooral Libanese bendes actief zijn, die de autoriteit van de politie niet meer erkennen. Hun leden zijn jonge mannen tussen 15 en 25 jaar, die volgens het bericht voor “bijna 100%” wegens vermeende misdaden, zoals toebrengen van lichamelijk letsel, diefstal of roofzucht, gezocht worden.

In Marxloh werd verleden jaar met Pasen een 15-jarige Bulgaarse jongen laat in de nacht bij een ruzie tussen zijn vader en landgenoten met een bijl gedood. Het kind werd stervend naar zijn moeder naar huis gesleept en liet een lang bloedspoor op de stoep achter. Zoiets zou niet mogen gebeuren.

Twee jaar geleden gaf Arnold Plickert, regionale chef van de grootste Duitse politievakbond, toe dat de toestanden in Marxloh en andere No-Go-Areas te lang genegeerd zouden zijn. Hij riep destijds op tot een zero tolerance politiek: “Als iemand zijn richtingaanwijzer tijdens het autorijden niet gebruikt, naar te luide muziek luistert of een peuk op de grond gooit, zou de politie onmiddellijk moeten optreden en ervoor zorgen dat de wet gehandhaafd wordt”, zei hij. “Wie er ook naar Duitsland komt, hij/zij moet zich aan onze regels houden. En als ze dat niet doen, dan moet men een rode lijn trekken en hen uitzetten”, aldus Plickert.

Het was een krachtige uitspraak, maar dit weekend lijkt daarvan in Marxloh niets te zijn aangekomen.

Ik zie Roma-meisjes in de basisschoolleeftijd die op straat bedelen, en jongens van 13 of 14 jaar die op het moment dat het verkeer wat langzamer reed, de straat op renden, op de autoruiten klopten en dreigend in het Arabisch geld van de bestuurders eisten.

Wat de overbelaste politie – en nu ook Angela mevrouw Merkel – hier ook over te zeggen hebben, in dit treurige deel van Duitsland schijnt alles bij het oude te blijven.

“Mutti” Merkel mag dan nog een ambtsperiode voor zichzelf hebben bevochten, maar het lijkt erop dat ze weinig zal kunnen veranderen aan de chaos, waarvan veel mensen geloven dat die grotendeels door haar zelf veroorzaakt werd.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaling: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel: www.dailymail.co.uk

Auteur: Sue Reid

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/11 ... ij-kennen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 25, 2018 3:01 am

Wenen als voorbeeld: Als de Europese grenzen lek zijn, verzinken we in de chaos

Geplaatst op 24 maart 2018

Afbeelding

Groot was de schreeuw van verontwaardiging, toen de Hongaarse minister János Lázár in een video, die hij opnam in Wenen, de bewering deed: “Er bestaan in Wenen inmiddels buitenlander-districten, waarin de delicten razendsnel toenemen.”

Maar inmiddels heeft hij gelijk gekregen: meerdere mes-aanvallen op onschuldige voorbijgangers, gewelddadige overvallen en vechtpartijen zijn de droevige balans van de afgelopen dagen en weken.

Maar het fenomeen blijft niet alleen beperkt tot Wenen. Ook Merkel gaf intussen toe dat er in Duitsland “No-Go-Areas” bestaan, waarin de verantwoordelijke autoriteiten geldend recht niet meer kunnen doordrukken.

De uitspraak van Lázár: “als we de grenzen van Europa niet sluiten, zullen zich weldra in iedere hoofdstad zulke toestanden voordoen. Wanorde, smerige straten en vuilnis zijn inmiddels karakteristiek voor bepaalde straten van Wenen. De reden daarvoor is de immigratie, die Wenen drastisch heeft veranderd.”

Maar de Oostenrijkse politiek reageert te langzaam. Weliswaar gaf kanselier Kurz toe dat deze problemen bestaan, maar hij en Lázár werden daarop heftig aangevallen door linkse partijen. Zij schoven de beide racisme en populisme in de schoenen.

Volgens Lázár zou er in Wenen spoedig iets moeten veranderen om het proces omkeerbaar te houden.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/24 ... -de-chaos/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43521
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: No-go area's in Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 27, 2018 1:06 am

No-Go-Areas: Macron capituleert voor gangsters en radicale islamieten

Geplaatst op 26 mei 2018

Afbeelding

President Macron had grote plannen voor de banlieues, die in feite veranderden in No-Go-Areas. Maar nu capituleert hij voor de criminele bendes en radicaalislamitische groepen.

In de door armoede, werkloosheid, criminaliteit en drugs gedomineerde voorsteden van de grote steden, die banlieues genoemd worden, wonen ongeveer 6 miljoen mensen. Dat is ongeveer een tiende deel van de bevolking, dat in de 1500 “buurten” woont, die door de Franse regering “sensibele stedelijke zones” (zones urbaines sensibles, ZUS) genoemd worden en waarin vooral islamitische en Afrikaanse immigranten een thuis gevonden hebben.

Deze streken, die op veel plaatsen veranderden in door geweld- en drugscriminaliteit gedomineerde No-Go-Areas, wilde de Franse president “rehabiliteren”. Maar dit plan van Emmanuel Macron ging niet op. In plaats daarvan roept de staatschef de burgemeesters en burgergroeperingen ertoe op om op het niveau van de “graswortel beweging” oplossingen te vinden.

De politieke wending volgt na weken lang debat over of een top-down of een bottom-up beginsel de beste manier is om het leven in de onrustige banlieues te verbeteren, die broeinesten voor islamitisch fundamentalisme zijn en vanwege hun gevaarlijke omstandigheden daar voor de politie en andere vertegenwoordigers van de staatsautoriteit vaak No-Go-Areas genoemd worden.

In een met spanning verwachte toespraak in het Elysée-paleis op 22 mei kondigde Macron alleen maar bescheiden, niet begrote initiatieven voor de banlieues aan, waaronder een plan om meer agenten aan te stellen, het neerslaan van de drugshandel en een programma voor ondernemingspraktijk voor benadeelde jongeren.

Voor ongeveer 600 gasten, waaronder politici, ondernemers, gemeentewoordvoerders en omwonenden, zei Macron dat hij verder geen “Marshall-plan voor de voorsteden” zou aankondigen, zoals in 2008 een plan voor stadsvernieuwing genoemd werd, omdat minstens tien van zulke strategieën daarvoor allemaal mislukt waren: “Ik zal geen stadsplan of voorsteden-plan aankondigen, omdat deze strategie net zo oud is als ik. Het eerste plan werd door [de toenmalige Franse minister-president] Raymond Barre gepresenteerd in de tijd dat ik werd geboren… we zijn aan het einde van hetgeen deze methode kan produceren.”

Macron riep op tot een “algemene mobilisatie” om het fundament voor een “politiek van de emancipatie en waardigheid” op basis van een “handelingsfilosofie” en een “methodeverandering” te scheppen om de bewoners van arme wijken uit het “huisarrest” te bevrijden. Met betrekking tot de veiligheid eiste Macron “een waakzaamheid-samenleving”, die met prefecten, gekozen ambtenaren en bewoners werd opgebouwd, waar “een ieder een speler van de collectieve veiligheid” is. De Franse president riep ook de 120 grootste Franse ondernemingen ertoe op “hun bijdrage te leveren aan de strijd tegen de discriminatie van Afrikanen, Arabieren en moslims”: “We zullen de testen uitbreiden om gedragswijzen te onderzoeken en garanderen dat er geen discriminatie plaatsvindt bij sollicitatieprocedures.”Maar dat is niet het belangrijkste probleem.

Want al in oktober 2011 kwam een opzienbarend, uit 2200 pagina´s bestaand onderzoek, “De voorsteden van de Republiek” (“Banlieue de la République”), erachter dat veel Franse voorsteden “afgescheiden islamitische samenlevingen” worden, die afgesneden zijn van de Franse staat en waarin het islamitisch recht het Franse recht verdringt. Uit het onderzoek bleek dat islamitische immigranten in toenemende mate de Franse waarden afwijzen en in plaats daarvan in de radicale islam duiken. Het onderzoek, waarvoor opdracht werd gegeven door de invloedrijke Franse denktank: “L´Institut Montaigne”, werd door Gilles Keppel, een vooraanstaand politicoloog en specialist op het gebied van de islam, samen met vijf andere Franse onderzoekers geleid.

De schrijvers van het onderzoek toonden aan dat Frankrijk – dat nu officieel 6,5 miljoen moslims telt (de grootste islamitische bevolking in de Europese Unie) – op de rand van een grote sociale explosie staat, omdat moslims zich niet in de Franse samenleving kunnen integreren. Het onderzoek toonde eveneens aan hoe het probleem door radicale islamitische imams wordt vergroot, die de sociale marginalisering van islamitische immigranten stimuleren om een parallelle islamitische samenleving in Frankrijk te creëren, die door de sharia wordt geregeerd.

En Macron? Die capituleert, net als de hele Franse politiek, voor de ontwikkelingen in plaats van aan de noodrem te trekken en in het eigen land recht en orde door te drukken. Liever offert men het eigen vaderland op aan een twijfelachtige tijdgeest, die uiteindelijk leidt tot een totaal verlies van al datgene wat Frankrijk eigenlijk uitmaakt.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/26 ... slamieten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten