Islamisering in de gevangenis

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 63857
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Ariel » Wo Sep 24, 2008 5:39 pm

Ik vermoed dat het in andere landen in Europa niet beter is.

Islamisering in de gevangenis

Frankrijk, september 2008

Een vertrouwelijk rapport van het gevangeniswezen stelt dat 442 islamistische gedetineerden zorgwekkend gedrag vertonen.
Van deze 442 zijn er 78 aangehouden voor terrorisme. 147 gevangenen proberen hun medegevangenen te bekeren tot islam en jihad en beroepen zich op koranteksten van internet die gaan over geweld. Hun doelgroep bestaat uit 211 gevangenen die zich ‘in een proces van radicale islamisatie bevinden', aldus het rapport. Dat is 80% van de gevangenen van Noord-Afrikaanse komaf.
Terrorisme-expert Farhad Khosrokhavar, auteur van 'L'Islam dans les prisons’, zegt dat de meeste potentiële terroristen in Frankrijk geboren bekeerlingen zijn, vaak gaat het om gevangenen. Er bestaat gegronde vrees dat zij ook andere gedetineerden zullen aansteken.
Signalen van radicalisering zijn: logo’s van de Noord-afrikaanse Al-Qaida en foto’s van Bin Laden aan de muur, het lezen van religieuze lectuur, weigering om met andere gevangenen gelucht te worden, samen eten met andere moslims,en er op staan dat de gebedstijden worden gerespecteerd.


http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2178
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Ketter
Berichten: 4250
Lid geworden op: Do Jun 22, 2006 9:06 am
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor Ketter » Do Sep 25, 2008 9:23 am

Geen beter excuus dan religie en dogma voor het begaan van onmenselijkheden.
Dat heeft de geschiedenis ons meerdere malen geleerd.
Zonder (ji)haat straat.

Wat is er zo moeilijk te begrijpen aan het feit dat ik niet kan geloven in een God die zo duidelijk kwaadaardig is?

Mahalingam
Berichten: 34164
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Berichtdoor Mahalingam » Do Okt 02, 2008 10:48 pm

Ik kan weer rustig gaan slapen.
De EU heeft een handboek uitgebracht "Identificatie Moslim extremisten'.
Want ja, hoe weet een gevangenisbewaarder nu dat een gevangene aan het islamiseren is geslagen? De juiste signalen moten worden opgepikt.
En wat zijn die? Nieuwe baarden. Niet douchen met ongelovigen. Arabische sprookjesboeken lezen. Bewakers uitschelden voor 'kafir'. Opeens halal willen vreten.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/3124378/EU-draws-up-manual-to-help-prisons-identify-Muslim-extremists.html

EU draws up manual to help prisons identify Muslim extremists
[...]The manual, developed by France, Germany and Austria and to be handed out to prison staff, was presented at a closed-door conference of EU security experts that ended Wednesday.[...]
Prisons "can be a facilitator and an accelerator" of radicalisation and inmates are often "strongly destabilised" and thus easily indoctrinated, said Christophe Chaboud, head of France's Anti-Terrorist Coordination Unit.[...]

En er komt natuurlijk kritiek uit de bekende hoek. Een observatie die mijns inziens niet onjuist is:
Moulay el Hassan Alaoui-Talibi, who is in charge of Muslim chaplains in France, dismissed the idea that you could tell a fundamentalist from outward changes.
"You can find people who don't grow a beard or wear a djellaba (robe) who can be more dangerous than those who do," he said.

De leden van de Ikhwan bende (Moslim Brotherhood) lopen er altijd heel burgerlijk-westers bij en hebben op zijn hoogst korte verzorgde ringbaardjes. Geen soepjurken en haatbaarden.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30257
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 13, 2014 6:42 pm

Moslims oververtegenwoordigd in Britse en Italiaanse gevangenissen

Posted on 13 februari 2014

Minstens 35% van alle Italiaanse gevangenen is afkomstig uit islamitische landen en een vierde deel van alle gevangenissen heeft een gebedsruimte voor ze ingericht. Het rapport van het Italiaanse ministerie van Justitie en Gevangeniswezen draagt de kop “Moskeeën in gevangenissen” en werd dinsdag in Rome voorgesteld.

Ansamed bericht dat op 30-09-2013 van de 64.760 gevangenen 23.000 buitenlanders waren en 13.500 kwamen uit landen die in meerderheid islamitisch waren, hoofdzakelijk uit Marokko en Tunesië.

De delicten omvatten drugshandel, diefstal, vervalsing van documenten en verzet tegen arrestatie. Ongeveer 9000 waren gelovige moslims, onder wie 181 imams of spirituele leiders en 53 van de 202 gevangenissen hebben zelfs moskeeën voor hen ingericht.

In Groot-Brittannië ziet het er net zo uit. In het jaar 2013 zaten er ongeveer 11.200 moslims in de gevangenissen in Engeland en Wales gevangen. Dat komt overeen met 13% van alle gevangenen (een stijging van 7,7% tegenover het jaar 2002) en dus veel meer dan hun aandeel in de bevolking, die 4,8% bedraagt, bericht het blog Cherson and Moschky.

Moslims kunnen in de gevangenis het leven van niet-moslims tot een hel maken. Medegevangenen worden net zo lang bedreigd totdat ze zich bekeren. Aldus geschied in Frankrijk, waar ongeveer de helft van de gevangenen moslims zijn en in enkele grote steden is dit zelfs 70%.

In Britse gevangenissen wordt het shariarecht van moslims in gevangenissen doorgedrukt. Medegevangenen worden bedreigd als ze varkensvlees eten, muziek is verboden en posters van pin-upgirls worden van de muur getrokken.

Niet-islamitische gevangenen zeggen dat de islamitische gevangenen beter behandeld worden. Ook de moslimbendes worden steeds gewelddadiger, de drugshandel en de handel in mobiele telefoons bevindt zich al volledig in hun handen. Het bewakend personeel is in gevangenissen zoals HMP Whitemoor al lang de controle over complete gevangenisvleugels kwijtgeraakt

Afbeelding

Bron: http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/02/13/ ... more-55982
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17599
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Manon » Do Feb 13, 2014 9:24 pm

In Belgique is ook de meerderheid van de bajesklanten moslim. Waarschijnlijk in alle Europese landen.

Hoever de halalisering reeds heeft plaatsgevonden is staatsgeheim. Alhoewel ik me meen te herinneren dat ook bij ons varkensvlees al niet meer op het menublaadje staat.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Amazigh
Berichten: 1450
Lid geworden op: Wo Mei 02, 2007 9:42 pm

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Amazigh » Di Feb 25, 2014 8:05 pm

Als jullie net zulke zware straffen als de Sharia hadden waren er waarschijnlijk helemaal geen criminelen of ze moeten niet zoveel waarde hechten aan ledematen [icon_lol.gif]
A proud amazigh!

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30257
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 25, 2014 8:24 pm

Een vervelende kwestie die je daar aansnijdt. Het oorspronkelijke strafklimaat was goed voor autochtone Nederlanders maar kennelijk niet voor barbaarse moslims. Er is misschien iets voor te zeggen om voor moslims de strafmaat veel hoger te leggen, eventueel met lijfstraffen en publieke vernederingen. Een andere cultuur geeft nu eenmaal ook andere normen en waarden. Probleem met afhakken van ledematen is dat dit soort lieden dan ongeschikt worden voor de arbeidsmarkt en dus afhankelijk worden van een uitkering. Zelf geef ik de voorkeur aan harde dwangarbeid en/of directe uitzetting (niet alleen uit Nederland maar ook uit Europa).
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: Wo Okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Schepsel! » Di Feb 25, 2014 9:35 pm

Hmm, maar ik zou denken dat in een beschaafd land men dat minzaam afkeurt en beslist niet tolereert. Zulke barbarij tolereren zou ons als maatschappij ''verlagen''.
(^v^)

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5836
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Ozes » Wo Feb 26, 2014 2:05 am

Amazigh schreef:Als jullie net zulke zware straffen als de Sharia hadden waren er waarschijnlijk helemaal geen criminelen of ze moeten niet zoveel waarde hechten aan ledematen [icon_lol.gif]


Voor Arabieren en hun huisberbers zijn sharia straffen beter afgesteld op hun aard. De Nederlandse misdaad bestaat voornamelijk uit allochtonen.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8551
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor H.Numan » Wo Feb 26, 2014 2:33 am

Amazigh schreef:Als jullie net zulke zware straffen als de Sharia hadden waren er waarschijnlijk helemaal geen criminelen of ze moeten niet zoveel waarde hechten aan ledematen

Ah, slimpie. Liggen snurken tijdens de geschiedenis les?

We hadden vroeger (da's echt niet zo gek lang geleden) net zulke strenge straffen als welk zandland dan ook. Maar wij hebben ontdekt dat het niet werkt. Jullie nog niet. In principe is een vrijheidsstraf net zo effectief als ledematen afhakken. Met flink minder kosten voor de maatschappij. Waar het om gaat zijn de pakkans en de wil om recht te spreken. Bij ons mankeert het vooral aan de pakkans en de wil. Bij jullie aan de pakkans. Wij kunnen wat doen aan de fouten bij ons, bij jullie is dat ten ene male onmogelijk.

Zie daar een goede reden waarom shariah recht niet werkt: het is totaal niet geïnteresseerd in serieus wettig overtuigend bewijs. Zo ongeveer alles wat na de profeet is uitgevonden - ongeveer 98% van de rechtspraak - is ofwel direct verboden ofwel het mag niet.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17599
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Manon » Wo Feb 26, 2014 6:27 pm

Ik heb geen ervaring met gevangenisstraf in een aparte cel, met een leuk bed, een TV, een kastje en een muur waar je vanalles aan kan plakken. Tegenwoordig ook beperkt internet. Dagelijks drie maaltijden, wat fitness en beperkt aantal algemene taken.

Zulke straffen zijn voor mensen die geen dak boven hun hoofd hadden, geen eten hadden en niet weten welk onheil hen morgen boven het hoofd hangt, een alternatief voor "de hemel op aarde".

Verleden week krijg ik een mailtje :

Deze morgen zat ik op een bank in het park naast een zwerver.
”Vorige week had ik nog alles.” zei hij.

“Een kok maakte mijn eten klaar, mijn kamer werd gepoetst mijn kleren werden gewassen en ik had een dak boven het hoofd.”

“Wat is er gebeurd?”, vroeg ik, “Drugs? Gokken? Een vrouw?”

“Neen”, antwoordde hij,”Ik werd gewoon vrijgelaten uit de gevangenis.”
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Amazigh
Berichten: 1450
Lid geworden op: Wo Mei 02, 2007 9:42 pm

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Amazigh » Wo Feb 26, 2014 8:43 pm

We hadden vroeger (da's echt niet zo gek lang geleden) net zulke strenge straffen als welk zandland dan ook. Maar wij hebben ontdekt dat het niet werkt. Jullie nog niet. In principe is een vrijheidsstraf net zo effectief als ledematen afhakken. Met flink minder kosten voor de maatschappij. Waar het om gaat zijn de pakkans en de wil om recht te spreken. Bij ons mankeert het vooral aan de pakkans en de wil. Bij jullie aan de pakkans. Wij kunnen wat doen aan de fouten bij ons, bij jullie is dat ten ene male onmogelijk.

Het werkt helemaal niet..? Ik zie iedereen altijd zeiken als de rechter een uitspraak doet in een strafzaak. Zelden hoor je een passende straf.
Voor stelen krijg je taakstraf..En steel je nog een keer krijg je een uitkering, jobcoach en persoonlijke begeleiding richting zelfstandig wonen.

Zie daar een goede reden waarom shariah recht niet werkt: het is totaal niet geïnteresseerd in serieus wettig overtuigend bewijs. Zo ongeveer alles wat na de profeet is uitgevonden - ongeveer 98% van de rechtspraak - is ofwel direct verboden ofwel het mag niet.

Waar haal je dit vandaan? Uit je duim?
A proud amazigh!

Amazigh
Berichten: 1450
Lid geworden op: Wo Mei 02, 2007 9:42 pm

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Amazigh » Wo Feb 26, 2014 8:47 pm

Breivik: Ik wil betere videogames

De Noorse massamoordenaar Anders Breivik dreigt in hongerstaking te gaan. Eén van de redenen: hij wil betere videogames om zijn naar eigen zeggen vreselijke levensomstandigheden te verbeteren. Ook wil hij dat zijn PlayStation 2 vervangen wordt voor een PlayStation3. Dat meldt AFP.

In een brief met daarin twaalf klachten vraagt Breivik verder om een verhoging van zijn wekelijkse gage van 50 naar zo’n 100 euro verhoogd zal worden en meer vrijheden.

“Ik zal deze hongerstaking pas beëindigen als de Minister van Justitie en het hoofd van de Noorse gevangenissen stoppen met me slechter te behandelen dan ze met een dier zouden doen”, aldus de massamoordenaar in de brief.

Breivik zit een gevangenisstraf van 21 jaar voor het vermoorden van 77 mensen op het eiland Utøya en tijdens een aanslag in de Noorse hoofdstad Oslo.


Dit bedoel ik nou en dan vreemd vinden dat er zoveel crimineeltjes zijn :scratch: Breivik heeft 77 mensen vermoord voornamelijk jonge onschuldige tieners die hun hele leven nog voor hun hadden. Breivik krijgt nu op dit moment 50 euro per week, hij heeft een Playstation 2, spelletjes, huizing, krijg dagelijks maaltijd. Mag misschien zelfs naar de universiteit.
Hij heeft 77 fucking mensen vermoord... :scratch:
A proud amazigh!

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5836
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Ozes » Do Feb 27, 2014 12:27 am

Die vent is helemaal gek gemaakt door de allochtonen die daar alles verkrachten en beroven wat los en vastzit. Hij zal nooit helder geweest zijn natuurlijk, maar zo'n daad is echt geflipt.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 12743
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Probleem Breivik opgelost

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Feb 27, 2014 1:33 am

Breivik schreef:
“Ik zal deze hongerstaking pas beëindigen als de Minister van Justitie en het hoofd van de Noorse gevangenissen stoppen met me slechter te behandelen dan ze met een dier zouden doen”, aldus de massamoordenaar in de brief.

Prima! Simpelweg negeren. Niet op reageren Lena. Oh! Ja toch wel. De minister van Justitie moet meneer Breivik een aangetekende brief sturen waarin hij stelt dat hij het volste vertrouwen heeft dat Breivik zich aan zijn woord zal houden. Ondertussen wordt de slechte behandeling van Breivik zonder onderbreken voortgezet. [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst van mijzelf en verkondig uitsluitend eigen dogma's.

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8551
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor H.Numan » Do Feb 27, 2014 2:44 am

Amazigh schreef:Dit bedoel ik nou en dan vreemd vinden dat er zoveel crimineeltjes zijn. Breivik heeft 77 mensen vermoord voornamelijk jonge onschuldige tieners die hun hele leven nog voor hun hadden. Breivik krijgt nu op dit moment 50 euro per week, hij heeft een Playstation 2, spelletjes, huizing, krijg dagelijks maaltijd. Mag misschien zelfs naar de universiteit.
Hij heeft 77 fucking mensen vermoord...

Dat is zo ongeveer de lijn van dit forum. Dezelfde mentaliteit heeft Nederland aan een golf van misdaad en terreur van bontkraagjes geholpen. :applause:

Waar jij & wij van mening over verschillen is de oplossing. Jij wilt graag handen afhakken. Wij willen graag betere rechters die niet van schoffelen houden. En bovenal mensen die ons land niet zien zitten verhuizen naar hun eigen land een land waar ze zich beter thuis voelen.

Wat Breivik betreft, maak je niet ongerust. Die komt nooit meer vrij. Ze kennen geen levenslang in Noorwegen, maar kunnen zijn vertrek over 21 jaar elke keer uitstellen net zo lang tot hij met z'n voeten naar voren naar buiten gaat. Ja, hij mag universitair studeren. Alleen kan hij dat mentaal niet aan. Hij is al afgehaakt.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30257
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Pilgrim » Wo Dec 31, 2014 2:26 am

In de gevangenis met de islam besmet

Geplaatst op 30 december 2014

Afbeelding

Eindelijk komt de aap uit de mouw, de islam is een ziekte. Wie zegt dat? De minister van Justitie van de Duitse deelstaat Hessen, mevr. Kühne-Hörmann (CDU), zegt dat men landelijke structuren zou moeten opbouwen om “het besmettingsgevaar in te dammen”. Ze spreekt van het gevaar van islamisering van criminelen in de gevangenis.

Thomas Mücke, secretaris van de vereniging “Violence Prevention Network” (VPN) zegt, dat er op dit moment voor één moslimextremist die de gevangenis ingaat er uiteindelijk weer vijf uitkomen. Dat is in zekere zin de islamisering van het criminele potentieel in het land.

Onze gevangenissen zijn deels al voor 70 tot 90% gevuld met min of meer radicale moslims. Opdat ze zich ook écht lekker voelen in de bak wordt er religieus-gevoelig ingekocht en biedt men hen een islamitische (haat)prediker, opdat ze ook echt leren zich koran-conform te gedragen.

Daarnaast vindt er echter ook nog een dienovereenkomstige opleiding tot Jihadist door medegevangenen plaats.

Die Welt” bericht:

De Duitse ondersteunerscene van IS heeft er al lang over nagedacht hoe haar sympathisanten ook in de gevangenis kunnen bijdragen aan het ontstaan van een kalifaat. De binnenlandse veiligheidsdienst van Beieren kent handboeken, die adviseren om de tijd achter de tralies te gebruiken voor het rekruteren van medegevangenen voor de Jihad. De gevangenissen zijn ontoereikend voorbereid op hun nieuwe clientèle. Terwijl er voor andere politieke extremisten vele drop-out- en preventieprogramma´s bestaan, bestaan er in het hele land slechts een handvol deskundigen die op de hoogte is van sociaal werk voor radicale islamieten.

Een van hen is Thomas Mücke, secretaris van de vereniging “Violence Prevention Network” (VPN). Al in 2007 ontdekte de tot dan toe in rechts-extremisten gespecialiseerde politicoloog het religieus gefundeerde fundamentalisme als werkterrein. De politiek, zegt Mücke, zou bovendien veel over deze neo-Salafisten gepraat, maar weinig aan preventie gedaan hebben. Juist de jeugdgevangenissen zouden populaire rekruteringsplaatsen zijn geworden. Veel van de jonge mannen die naar Syrië vertrokken, zouden daarvoor al crimineel geweest zijn en zouden in de gevangenis verder radicaliseren.


Thomas Mücke heeft daar veel begrip voor en verontschuldigt de criminelen ermee dat ze uit “immigrantenfamilies met lage opleidingsniveaus” zouden komen en op zoek zouden zijn naar identiteit. “In hun leven is alles mislukt. Ze hebben geen oriëntering. En dan zijn er mensen die zeggen dat je alleen maar daarom in de gevangenis zit, omdat je door deze samenleving wordt buitengesloten, omdat moslims wereldwijd onderdrukt worden”, verklaart hij.

Samen met een atheïst, een Jood en een moslim probeert hij nu de gevangenen de koran uit het hoofd te praten. Er wordt gediscussieerd op kosten van de belastingbetaler en geprobeerd om de opleidings- en geestlozen morele voorstellingen en waarden over te brengen.

De minister van Justitie van de deelstaat Hessen, mevr. Kühne-Hörmann, verlangt nu meer geld van de Duitse minister van Justitie Heiko Maas (SPD) om zulke “deradicaliseringsmaatregelen” landelijk in te voeren.

Vanuit de geneeskunde weten we dat ziektes (ook psychische) zich zelden of nooit succesvol laten weg discussiëren. De verbreiding van zaken die schadelijk, ja, zelfs giftig zijn voor mensen, wordt in de regel verboden. Dat zou vermoedelijk ook in het geval van de islam een probaat middel zijn.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/30 ... more-78509
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 34164
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 24, 2016 5:16 pm

De overheid vindt nu ook dat die Islam recrutering in de gevangenissen moet stoppen. Maar hoe zonder mensenrechten te overtreden? Eenzame isolatie zodat die haatbaarden niet iemand hebben om tegen te prediken en te bedreigen?.
Engelse gevangenissen gaan moslimextremisten isoleren
Het Britse ministerie van Justitie gaat staatsgevaarlijke moslimextremisten in gevangenissen isoleren. Met deze maatregel wil het radicalisering tegengaan. Onlangs openbaarde een klokkenluider dat 's lands best beveiligde gevangenis op 'een trainingskamp voor jihadisten' is gaan lijken. Uit een net gepubliceerd rapport van een oud-gevangenisdirecteur staat dat politiek correct optreden van cipiers onbedoeld bijdraagt aan radicalisering.

Onbedoeld? Daar ben ik niet totaal zeker van. Onbedoeld wegkijken soms?
Het voorstel vloeit voort uit een rapport waarin staat dat islamitische radicalen profiteren van de 'culturele gevoeligheid' bij het personeel waar het gaat om religieuze zaken. Uit angst voor het verwijt islamofobisch of racistisch te zijn fouilleren ze niet als gevangenen religieuze kledij dragen en laten ze toezicht achterwege bij het gezamenlijke bidden. Extremistische lectuur is aanwezig in de gevangenisbibliotheken en radicale geluiden worden genegeerd.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/engelse-gevangenissen-gaan-moslimextremisten-isoleren~a4362525/
Er wordt nog een voorbeeld gegeven van Islam infiltratie:
De politieke correctheid waarvan het rapport gewag maakt, staat niet op zichtzelf. Onlangs concludeerde oud-minister Eric Pickles in een rapport dat de kiescommissie om dezelfde reden geen actie heeft willen ondernemen tegen stemfraude in moslimgemeenschappen. Het onderzoek kwam na een kiesschandaal in de Londense wijk Tower Hamlets, waar burgemeester Lutfur Rahman door een rechter uit zijn ambt is gezet.

En hoe gaat het er dan aan toen in het gevang volgens de klokkenluider?
Volgens de 27-jarige klokkenluider zat hij op een vleugel met 200 andere gevangenen, van wie de helft moslims. Een twintigtal extremisten maakte de dienst uit, verklaarde hij. 'Door andere gevangenen werden ze als beroemdheden behandeld. Onder hen zat de man die in 2007 een bom wilde laten ontploffen op het vliegveld van Glasgow. Ze zijn intelligent, erudiet en spreken zacht (...) Ze behandelden je als broeder, gaven eten, sigaretten en steun.'
[...]
De kans bestaat dat Choudary naar Belmarsh in Zuidoost-Londen wordt gestuurd, de best bewaakte gevangenis van het land. Tegenover The Evening Standard heeft een ex-gedetineerde, een moslim die een straf heeft uitgezeten voor bankfraude, gezegd dat de jihadistische groep 'the Akhi' - arabisch voor 'de broeders' - zo ongeveer de halve gevangenis bestiert. De gevangenisleiding, cipiers en imams zouden machteloos staan.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30257
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 21, 2017 2:33 am

Zweden is van plan om nieuw aangekomen “migranten” als cipiers in te zetten

Geplaatst op 20 maart 2017

Afbeelding

“Asielzoekers” uit het Midden-Oosten zullen in het kader van een nieuw programma van de Zweedse regering als cipiers worden ingezet in de Mariefred gevangenis. Het nieuw door het reclassering- en gevangenissysteem ingevoerde programma heeft tot doel om 450 nieuw aangekomen “migranten” en gehandicapten verschillende praktijkervaring te laten opdoen in beroepen zoals cipier, kok en andere werkzaamheden in de gevangenissen van het land. Minister van Justitie Johansson bezocht de Mariefred gevangenis, waar volgens de website van de reclassering twee Irakese “asielzoekers” opgeleid worden tot cipiers.

De directeur van de Mariefred gevangenis, Mohamed Gulied, en projectleidster Helena Lönnkvist stelden de minister voor aan de kandidaten voor het programma, waaronder twee Irakezen genaamd Khaled Taha en Dheyazan Sadeq, die in de gevangenis ook tegelijkertijd Zweeds leren. Khaled zei tegen de minister:

“Ik wil werken en ik ben hier in Mariefred heel gelukkig. Nu hoop ik dat ik enkele basisvaardigheden opdoe”.

De manager van het project, Helena Lönnkvist, zei:

“De leerlingen worden rolmodellen zowel in ons bedrijf als voor hun familieleden en vrienden buiten het gevangenis- en reclasseringssysteem. Wij hopen dat ze willen blijven en vaste medewerkers willen worden.”

Mohamed Gulied voegde er aan toe:

“We hebben nieuwe mensen nodig en dit is een goede manier om in het beroep terecht te komen”, zei hij en dat hij zou hopen dat er meer “migranten” aan het programma zouden gaan deelnemen.

Tot nu toe is het programma nog niet ingegaan op een thema waar veel gevangenissen in heel Europa mee geconfronteerd worden, namelijk de toename van de radicale islam en de radicalisering van gevangenen. In Frankrijk bleek uit een bericht van het Franse parlement van vorig jaar dat de Franse gevangenissen, waarin 60% van de gevangenissen moslims zijn, een broeinest zijn geworden voor radicale islamitische indoctrinatie.

De situatie in Britse gevangenissen is niet veel beter. De voormalige hoofdinspecteur van het gevangeniswezen, Nick Hardwick, zei in 2015 dat gevangenissen een centrum voor radicale islamitische rekrutering waren.

In HMP Gartree, een zwaarbeveiligde gevangenis in GB, worden volgens rapporten complete celblokken beheerst door een variatie van het islamitische sharia-recht.

“Het is zo erg dat niet-islamitische gevangenen weigeren om daar naartoe gegaan, omdat ze zich geïntimideerd voelen”, zei een bron en voegde er aan toe: “Ze worden enorm onder druk gezet om zich te bekeren en als ze dit niet doen worden ze bedreigd met geweld. De moslim-bendes hebben hun eigen regels en gebruiken het sharia-recht om conflicten te regelen. Feitelijk maken ze hun eigen gevangenis binnen een gevangenis.”

Zweden heeft ook te maken met de toename van steun voor de “Islamitische Staat”, gerelateerd aan ISIS-strijders die terugkeren uit het Midden-Oosten en volgens de Zweedse geheime dienst hun extremistische ideologie verbreiden. Al in 2006 meldden rapporten dat radicale islamieten ook in Zweedse gevangenissen zouden rekruteren.

Bron: http://www.breitbart.com

Door: Chris Tomlinson

Vertaald uit het Engels door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/20 ... te-zetten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30257
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 03, 2017 11:18 pm

Gevangenis-imams: Groot deel weigert veiligheidscontrole

Geplaatst op 3 april 2017

Afbeelding
Gevangenis-imam.

Tot nu toe waren er 117 DİTİB-imams actief in de gevangenissen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Omdat een groot deel van hen weigerde zich te onderwerpen aan de veiligheidscontrole zijn dit er nu nog maar 17.

Omdat radicaalislamitische predikers gevangenissen graag gebruiken om Jihadisten te rekruteren, gat de minister van Justitie van Nordrhein-Westfalen, Thomas Kutschaty (SPD), opdracht tot een veiligheidscontrole van imams van DİTİB.

Van de tot nu toe 117 imams van de door Ankara gecontroleerde DİTİB gestuurde imams wilden echter 105 hier niet aan meewerken. Een aantal dat boekdelen spreekt, temeer daar vooral de predikers van de Turkse DİTİB – blijkbaar niet geheel onterecht – er van verdacht werden voor de Moslimbroeder-regering van Turkije te spioneren en haar propaganda te verbreiden. Nu bleven er nog maar 112 DİTİB-imams voor de vrijdagsgebeden in de gevangenissen van Nordrhein-Westfalen over.

Met het oog op deze feiten blijkt dat veiligheidscontroles bij imams (en niet alleen bij diegenen die door DİTİB gestuurd worden) wel degelijk terecht is. Of ze nu in gevangenissen, in “normale” moskeeën of als religieleraren op scholen werkzaam zijn – radicale predikers hebben in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland niets te zoeken.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/03 ... scontrole/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 3715
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor sjun » Di Apr 04, 2017 5:38 am

?De hoogste tijd voor een vlotter uitzetbeleid. Nu alvast kan werk gemaakt worden van een wet om een nationaliteit per inwoner te regelen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 34164
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islamisering in de gevangenis

Berichtdoor Mahalingam » Vr Nov 17, 2017 8:57 pm

De ene zijn terrorist, dan andere zijn vrijheidsstrijder.
Niet alle terroristen zijn hetzelfde. Dus ze allemaal maar zo bij elkaar ophokken, dat geeft problemen.
Neem nu deze:
Drie jaar cel geëist voor aanslag op moskee Enschede
Op zaterdagavond 27 februari van dit jaar gooiden de mannen (tussen de 24 en 36 jaar) twee molotovcocktails tegen de muur van een moskee in Enschede,...
http://regio.tpo.nl/2016/09/30/drie-jaar-cel-geeist-aanslag-op-moskee-enschede/

En die kwamen dus in Vught te zitten bij alle Islam terroristen. Ze hebben het er levend afgebracht want ze zijn op tijd verplaatst naar een gewone gevangenis.
Gevangene die aanslag pleegde op moskee bedreigd door islamitische medegevangenen
Een gedetineerde op de terroristenafdeling van de gevangenis in Vught wordt ernstig bedreigd en moet daarom worden overgeplaatst naar een gewone gevangenis. De man zit in Vught vanwege een aanslag op een moskee in Enschede, wat een terroristisch misdrijf is. In de gevangenis wordt hij echter voortdurend bedreigd door geradicaliseerde islamitische gevangenen die daar ook verblijven.

De man had al eerder om overplaatsing gevraagd maar dat werd twee keer afgewezen. De beroepscommissie van de Raad voor de Strafrechtstoepassing (RSJ) heeft de klager nu toch in het gelijk gesteld. De man is eind vorig jaar veroordeeld tot vier jaar celstraf en wordt sinds zijn komst bedreigd, waardoor hij met psychische klachten kampt.

Vanwege zijn vrees voor agressie, vindt de beroepscommissie overplaatsing terecht.
http://nieuws.tpo.nl/2017/11/16/gevangene-die-aanslag-pleegde-op-moskee-bedreigt-door-islamitische-medegevangenen/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten