Verzet tegen de islamisering

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30247
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 07, 2017 4:04 am

Frankrijk: Rechtbank sluit halal-supermarkt en legt boete op

Geplaatst op 6 december 2017

Afbeelding

In Colombes, een stad in het grootstedelijk gebied Parijs, werd op last van de rechtbank een halal-supermarkt (foto) gesloten. Buurtbewoners hadden er over geklaagd dat Soulemane Yalcin, de eigenaar van de winkel, met zijn uitsluitend met de islam compatibel aanbod de “algemene voorwaarden voor levensmiddelenwinkels” zou schenden.

Maar de moslim weigerde zijn keur aan producten aan te passen aan de westelijke omstandigheden. Het hielp ook niets dat zelfs Nicole Goueta, de begripvolle burgemeester van Colombes, persoonlijk de winkel bezocht om er bij Yalcin op aan te dringen om, zoals anders in Frankrijk gebruikelijk, ook alcohol en varkensvleesproducten aan te bieden. Dat deed ze vermoedelijk, omdat de verhuurder van de winkelruimte de “Colombes Habitat Public” (CHP), de gemeentelijke sociale woningbouw, is en als zodanig bijzonder in de focus van het publiek staat om zijn wooneenheden te beheren volgens de geldende wetten.

De ware gelovige maakte er echter, zoals bij deze clientèle gebruikelijk, aanspraak op de wetten gewoon anders te “interpreteren”. Volgens hem zou hij voldoen aan de voorwaarde een aanbod voor “iedereen” te hebben. Hij zou dit aanbod gewoon aan zijn klanten aanpassen, argumenteerde hij.

“Zijn” klanten bestaan natuurlijk alleen uit moslims, maar dat zijn voor mensen zoals Soulemane Yalcin gewoon de enig relevante mensen.

“Ongelovigen” moeten verder weg om in te kopen
Alle “ongelovigen” van de wijk, die noch halal-vreten nog gebedskleedjes wilden kopen, weken dus uit naar andere, verder weg gelegen, supermarkten. Zij vinden ook dat het gewoon niet normaal zou zijn in Frankrijk dat er in een supermarkt geen alcohol, geen varkensvlees en geen andere producten die voor moslims haram (verboden) zijn, te koop zouden zijn. “Als we vrienden op bezoek hebben en een fles wijn willen, moeten we naar de Leclerc-supermarkt, terwijl we deze kleine supermarkt direct om de hoek hebben. Waarom wordt hier de ene gemeenschap tegenover een andere bevoordeelt?”, citeert “Le Parisien” een buurtbewoonster.

Nu maakte een rechtbank een eind aan het gedoe en oordeelde dat de supermarkt niet zou voldoen aan “de behoeften van alle bewoners” en zodoende gesloten moet worden en legde tegelijkertijd een boete van € 4000,- op.

Het kan dus wel!

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/06 ... -boete-op/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 63850
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Ariel » Do Dec 07, 2017 1:29 pm

Europa sleept drie lidstaten voor het Hof omdat zij weigeren asielzoekers op te nemen. Het gaat om Polen, Tsjechië en Hongarije.

Vice-Commissievoorzitter Frans Timmermans maakte dit vanmorgen bekend bij de presentatie van een nieuwe asielagenda van de Commissie. Solo-optredens zoals van deze drie landen ondergraven de effectiviteit van het Europese migratiebeleid en zijn asolidair, aldus Timmermans. Vooral Griekenland en Italië, de belangrijkste landen van aankomst, lijden daaronder. ,,Naar de rechter lopen, is altijd het laatste wat je doet”, aldus Timmermans, maar de opstelling van de drie landen liet Brussel geen andere keus. Wel zei hij dat Brussel nog steeds hoopt ‘op een uitweg’. Die is er als de drie hoofdsteden alsnog hun opstelling wijzigen en asielzoekers opnemen.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30247
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 10, 2017 3:28 am

Christenvrije zone: Dat is de toekomst van Europa wanneer het ons niet lukt onszelf te bevrijden van de islam

Geplaatst op 9 december 2017

Afbeelding
Word eindelijk wakker, anders zal dit de toekomst van onze kinderen zijn!!! Dit was het lot van de christenen in Irak, Iran, Syrië, Jordanië, Turkije...

WIE DENKT DAT DIT ISLAMOFOBE PROPAGANDA IS, HEEFT GEEN VERSTAND VAN DE ISLAM

Ik zou hier een boek kunnen schrijven om de feiten over de vernietigingsveldtocht van de islam tegenover christenen en andere niet-moslims, die ik nu in 12 jaar verzameld heb, uiteen te zetten. De islam heeft de christelijke gebieden in het Nabije Oosten en in Noord-Afrika nagenoeg gezuiverd van christenen.

Het slechtst verging het de christenen van Byzantium, het toenmalige Oost-Rome. In dit gebied, destijds de meest bloeiende beschaving van de aardbol, zijn er, 524 jaar na de bloedige verovering door de Turken, nog maar nèt 0,2% christenen. Daarvóór bedroeg hun percentage bijna 100%.


Zeker, er waren in islamitische landen periodes, waarin christenen gehouden werden als dhimmi’s. Als belastingplichtige tweederangs mensen, die de superieure islamitische mensen hun luxueuze leven op hoog niveau mogelijk maakten door middel van belasting, zodat honderdduizenden christenen besloten zich tot de islam te bekeren, omdat ze hun gezinnen niet langer konden onderhouden.

Maar op de lange duur beschouwd, bestaat de strategie van de islam uit het ontdoen van de wereld van niet-moslims. 300 miljoen van deze Kuffars heeft de meest genocidale van alle ideologieën reeds omgebracht – en alleen goedmenschen, linksen en erkenning-resistente goedmenschen denken dat er aan de islam iets veranderd zou zijn of zou kúnnen zijn. Dat hij zich zou openstellen voor de westerse verlichting, dat er zelfs een islamitische Luther zou zijn.

Niets van dit alles zal geschieden. Islamitische hervormers, die de dodelijke waanzin van hun religie herkenden, waren er altijd al binnen de islam. Zij werden allemaal gedood – of moesten hun dwaling schriftelijk bekennen.

De islam is on-hervormbaar
, en moslims is het niet toegestaan om te integreren in niet- islamitische landen. Ze moeten daar de heerschappij verkrijgen. Niet meer. En niet minder. Wie zich vriendschappelijk inlaat met niet-moslims, moet er ook tegenwoordig rekening mee houden te worden vermoord (soera 5:51).

Ik wil hier niet alle gruwelen opdissen die de islam tegenover christenen voltrokken heeft. En ik wil onverbeterlijke half-wetenden (meestal academici) niet opnieuw uitleggen dat de Kruistochten van de christenen geen aanvalsoorlog, maar een verdedigende maatregel van de christenen waren. De moslims hadden de heiligste plaatsen van de christenen bezet – en honderdduizenden christenen tot slaaf gemaakt, gedood of gedwongen zich te bekeren.

Het duurde 400 jaar tot de Kerk besloot daarop te reageren.

Stel dat de christenen Mekka en Medina hadden bezet – en aldaar 400 jaar hetzelfde hadden gedaan als de moslims in het Nabije Oosten. Niemand van de goedmenschen, die de Kruistochten verketteren, zou in het tegenovergestelde geval een islamitische jihad verketteren, die als doel heeft de heilige plaatsen van de islam weer te bevrijden.

Wie zich wil informeren over de gruwelen en genocide van de islam tegenover de christenen, kan dat doen via de volgende bronnen (het gaat om een verzameling van publicaties over de volgende onderwerpen:)

1. Aanval van de islam op Europa (304 artikelen)
2. Christenvervolging door de islam (156 artikelen)
3. Oorlogen van de Turken tegen Europa (55 artikelen)
4. Ongelovigen in de ogen van de islam (77 artikelen)

Ik maak me er totaal geen illusies over dat het Gilde der Duitse goedmenschen, linksen en islamofielen (waartoe ook de beide kerken behoren) er ook maar dát aan zullen doen om deze hoeveelheid aan bewijs-krachtige artikelen eens te bekijken.

Want het primaire syndroom van goedmenschen en linksen is hun dwangmatige vastklampen aan hun geliefde overtuigingen (“psychopathologische feiten-en erkenningsresistentie”) – en ze zullen alles vermijden, wat hen van hun overtuigingen zou kunnen afbrengen.

Er zullen echter enkele individuen zijn die zich de moeite getroosten om hun rotsvaste wereldbeeld over de zogenaamd “vreedzame islam” te verifiëren – en te corrigeren wanneer ze daarvoor voldoende bewijzen hebben gevonden. Voor hen is dit artikel bedoeld (mijn lezers zijn reeds op de hoogte) – en als het slechts één enkele generaal of top-politicus is, wiens ogen wordt geopend, dan is het dat allemaal waard geweest.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/09 ... -de-islam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5116
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Ali Yas » Zo Dec 10, 2017 11:22 am

Ariel schreef:Europa sleept drie lidstaten voor het Hof omdat zij weigeren asielzoekers op te nemen. Het gaat om Polen, Tsjechië en Hongarije.

Ja mooi hè, die "Europese samenwerking"? Al sinds mijn tienertijd word ik wantrouwig als iemand het heeft over "samenwerking". Laat eerst maar eens zien wie de baas wordt voordat ik daar in trap.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 34158
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Mahalingam » Zo Dec 10, 2017 1:49 pm

Kennelijk vinden niet alle Brusselse notabelen dat de goede weg.
EU-president Tusk wil af van Brusselse asielquota: 'Deze aanpak werkt niet'
EU-president Tusk wil af van de Brusselse asielquota. De verplichte spreiding van vluchtelingen leidt volgens hem louter tot diepe verdeeldheid tussen de lidstaten. De oproep van Tusk stuit op grote bezwaren van Den Haag, Berlijn, Rome, Athene, Stockholm en de Europese Commissie, die vinden dat alle EU-landen solidair moeten zijn met Italië en Griekenland waar de meeste migranten arriveren.

Volgende week donderdag proberen de Europese regeringsleiders nieuw leven te blazen in de migratievoorstellen van de Commissie. Volgens Tusk is dwang bij het herverdelen van migranten een doodlopende weg. 'Verplichte quota zijn een splijtzwam gebleken, deze aanpak werkt niet', schrijft Tusk in zijn nog vertrouwelijke uitnodigingsbrief aan de leiders voor de EU-top van volgende week.

https://www.volkskrant.nl/buitenland/eu-president-tusk-wil-af-van-brusselse-asielquota-deze-aanpak-werkt-niet~a4543939/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten