Verzet tegen de islamisering

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31416
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 07, 2017 4:04 am

Frankrijk: Rechtbank sluit halal-supermarkt en legt boete op

Geplaatst op 6 december 2017

Afbeelding

In Colombes, een stad in het grootstedelijk gebied Parijs, werd op last van de rechtbank een halal-supermarkt (foto) gesloten. Buurtbewoners hadden er over geklaagd dat Soulemane Yalcin, de eigenaar van de winkel, met zijn uitsluitend met de islam compatibel aanbod de “algemene voorwaarden voor levensmiddelenwinkels” zou schenden.

Maar de moslim weigerde zijn keur aan producten aan te passen aan de westelijke omstandigheden. Het hielp ook niets dat zelfs Nicole Goueta, de begripvolle burgemeester van Colombes, persoonlijk de winkel bezocht om er bij Yalcin op aan te dringen om, zoals anders in Frankrijk gebruikelijk, ook alcohol en varkensvleesproducten aan te bieden. Dat deed ze vermoedelijk, omdat de verhuurder van de winkelruimte de “Colombes Habitat Public” (CHP), de gemeentelijke sociale woningbouw, is en als zodanig bijzonder in de focus van het publiek staat om zijn wooneenheden te beheren volgens de geldende wetten.

De ware gelovige maakte er echter, zoals bij deze clientèle gebruikelijk, aanspraak op de wetten gewoon anders te “interpreteren”. Volgens hem zou hij voldoen aan de voorwaarde een aanbod voor “iedereen” te hebben. Hij zou dit aanbod gewoon aan zijn klanten aanpassen, argumenteerde hij.

“Zijn” klanten bestaan natuurlijk alleen uit moslims, maar dat zijn voor mensen zoals Soulemane Yalcin gewoon de enig relevante mensen.

“Ongelovigen” moeten verder weg om in te kopen
Alle “ongelovigen” van de wijk, die noch halal-vreten nog gebedskleedjes wilden kopen, weken dus uit naar andere, verder weg gelegen, supermarkten. Zij vinden ook dat het gewoon niet normaal zou zijn in Frankrijk dat er in een supermarkt geen alcohol, geen varkensvlees en geen andere producten die voor moslims haram (verboden) zijn, te koop zouden zijn. “Als we vrienden op bezoek hebben en een fles wijn willen, moeten we naar de Leclerc-supermarkt, terwijl we deze kleine supermarkt direct om de hoek hebben. Waarom wordt hier de ene gemeenschap tegenover een andere bevoordeelt?”, citeert “Le Parisien” een buurtbewoonster.

Nu maakte een rechtbank een eind aan het gedoe en oordeelde dat de supermarkt niet zou voldoen aan “de behoeften van alle bewoners” en zodoende gesloten moet worden en legde tegelijkertijd een boete van € 4000,- op.

Het kan dus wel!

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/06 ... -boete-op/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64307
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Ariel » Do Dec 07, 2017 1:29 pm

Europa sleept drie lidstaten voor het Hof omdat zij weigeren asielzoekers op te nemen. Het gaat om Polen, Tsjechië en Hongarije.

Vice-Commissievoorzitter Frans Timmermans maakte dit vanmorgen bekend bij de presentatie van een nieuwe asielagenda van de Commissie. Solo-optredens zoals van deze drie landen ondergraven de effectiviteit van het Europese migratiebeleid en zijn asolidair, aldus Timmermans. Vooral Griekenland en Italië, de belangrijkste landen van aankomst, lijden daaronder. ,,Naar de rechter lopen, is altijd het laatste wat je doet”, aldus Timmermans, maar de opstelling van de drie landen liet Brussel geen andere keus. Wel zei hij dat Brussel nog steeds hoopt ‘op een uitweg’. Die is er als de drie hoofdsteden alsnog hun opstelling wijzigen en asielzoekers opnemen.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31416
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 10, 2017 3:28 am

Christenvrije zone: Dat is de toekomst van Europa wanneer het ons niet lukt onszelf te bevrijden van de islam

Geplaatst op 9 december 2017

Afbeelding
Word eindelijk wakker, anders zal dit de toekomst van onze kinderen zijn!!! Dit was het lot van de christenen in Irak, Iran, Syrië, Jordanië, Turkije...

WIE DENKT DAT DIT ISLAMOFOBE PROPAGANDA IS, HEEFT GEEN VERSTAND VAN DE ISLAM

Ik zou hier een boek kunnen schrijven om de feiten over de vernietigingsveldtocht van de islam tegenover christenen en andere niet-moslims, die ik nu in 12 jaar verzameld heb, uiteen te zetten. De islam heeft de christelijke gebieden in het Nabije Oosten en in Noord-Afrika nagenoeg gezuiverd van christenen.

Het slechtst verging het de christenen van Byzantium, het toenmalige Oost-Rome. In dit gebied, destijds de meest bloeiende beschaving van de aardbol, zijn er, 524 jaar na de bloedige verovering door de Turken, nog maar nèt 0,2% christenen. Daarvóór bedroeg hun percentage bijna 100%.


Zeker, er waren in islamitische landen periodes, waarin christenen gehouden werden als dhimmi’s. Als belastingplichtige tweederangs mensen, die de superieure islamitische mensen hun luxueuze leven op hoog niveau mogelijk maakten door middel van belasting, zodat honderdduizenden christenen besloten zich tot de islam te bekeren, omdat ze hun gezinnen niet langer konden onderhouden.

Maar op de lange duur beschouwd, bestaat de strategie van de islam uit het ontdoen van de wereld van niet-moslims. 300 miljoen van deze Kuffars heeft de meest genocidale van alle ideologieën reeds omgebracht – en alleen goedmenschen, linksen en erkenning-resistente goedmenschen denken dat er aan de islam iets veranderd zou zijn of zou kúnnen zijn. Dat hij zich zou openstellen voor de westerse verlichting, dat er zelfs een islamitische Luther zou zijn.

Niets van dit alles zal geschieden. Islamitische hervormers, die de dodelijke waanzin van hun religie herkenden, waren er altijd al binnen de islam. Zij werden allemaal gedood – of moesten hun dwaling schriftelijk bekennen.

De islam is on-hervormbaar
, en moslims is het niet toegestaan om te integreren in niet- islamitische landen. Ze moeten daar de heerschappij verkrijgen. Niet meer. En niet minder. Wie zich vriendschappelijk inlaat met niet-moslims, moet er ook tegenwoordig rekening mee houden te worden vermoord (soera 5:51).

Ik wil hier niet alle gruwelen opdissen die de islam tegenover christenen voltrokken heeft. En ik wil onverbeterlijke half-wetenden (meestal academici) niet opnieuw uitleggen dat de Kruistochten van de christenen geen aanvalsoorlog, maar een verdedigende maatregel van de christenen waren. De moslims hadden de heiligste plaatsen van de christenen bezet – en honderdduizenden christenen tot slaaf gemaakt, gedood of gedwongen zich te bekeren.

Het duurde 400 jaar tot de Kerk besloot daarop te reageren.

Stel dat de christenen Mekka en Medina hadden bezet – en aldaar 400 jaar hetzelfde hadden gedaan als de moslims in het Nabije Oosten. Niemand van de goedmenschen, die de Kruistochten verketteren, zou in het tegenovergestelde geval een islamitische jihad verketteren, die als doel heeft de heilige plaatsen van de islam weer te bevrijden.

Wie zich wil informeren over de gruwelen en genocide van de islam tegenover de christenen, kan dat doen via de volgende bronnen (het gaat om een verzameling van publicaties over de volgende onderwerpen:)

1. Aanval van de islam op Europa (304 artikelen)
2. Christenvervolging door de islam (156 artikelen)
3. Oorlogen van de Turken tegen Europa (55 artikelen)
4. Ongelovigen in de ogen van de islam (77 artikelen)

Ik maak me er totaal geen illusies over dat het Gilde der Duitse goedmenschen, linksen en islamofielen (waartoe ook de beide kerken behoren) er ook maar dát aan zullen doen om deze hoeveelheid aan bewijs-krachtige artikelen eens te bekijken.

Want het primaire syndroom van goedmenschen en linksen is hun dwangmatige vastklampen aan hun geliefde overtuigingen (“psychopathologische feiten-en erkenningsresistentie”) – en ze zullen alles vermijden, wat hen van hun overtuigingen zou kunnen afbrengen.

Er zullen echter enkele individuen zijn die zich de moeite getroosten om hun rotsvaste wereldbeeld over de zogenaamd “vreedzame islam” te verifiëren – en te corrigeren wanneer ze daarvoor voldoende bewijzen hebben gevonden. Voor hen is dit artikel bedoeld (mijn lezers zijn reeds op de hoogte) – en als het slechts één enkele generaal of top-politicus is, wiens ogen wordt geopend, dan is het dat allemaal waard geweest.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/09 ... -de-islam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5297
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Ali Yas » Zo Dec 10, 2017 11:22 am

Ariel schreef:Europa sleept drie lidstaten voor het Hof omdat zij weigeren asielzoekers op te nemen. Het gaat om Polen, Tsjechië en Hongarije.

Ja mooi hè, die "Europese samenwerking"? Al sinds mijn tienertijd word ik wantrouwig als iemand het heeft over "samenwerking". Laat eerst maar eens zien wie de baas wordt voordat ik daar in trap.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 34818
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Mahalingam » Zo Dec 10, 2017 1:49 pm

Kennelijk vinden niet alle Brusselse notabelen dat de goede weg.
EU-president Tusk wil af van Brusselse asielquota: 'Deze aanpak werkt niet'
EU-president Tusk wil af van de Brusselse asielquota. De verplichte spreiding van vluchtelingen leidt volgens hem louter tot diepe verdeeldheid tussen de lidstaten. De oproep van Tusk stuit op grote bezwaren van Den Haag, Berlijn, Rome, Athene, Stockholm en de Europese Commissie, die vinden dat alle EU-landen solidair moeten zijn met Italië en Griekenland waar de meeste migranten arriveren.

Volgende week donderdag proberen de Europese regeringsleiders nieuw leven te blazen in de migratievoorstellen van de Commissie. Volgens Tusk is dwang bij het herverdelen van migranten een doodlopende weg. 'Verplichte quota zijn een splijtzwam gebleken, deze aanpak werkt niet', schrijft Tusk in zijn nog vertrouwelijke uitnodigingsbrief aan de leiders voor de EU-top van volgende week.

https://www.volkskrant.nl/buitenland/eu-president-tusk-wil-af-van-brusselse-asielquota-deze-aanpak-werkt-niet~a4543939/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31416
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 12, 2017 2:47 am

Berlijn: aantal gevangen zittende radicaalislamitische bedreigers verdubbeld

Geplaatst op 11 december 2017

Afbeelding

Het aantal radicaalislamitische bedreigers in de gevangenissen van de Duitse hoofdstad is in de afgelopen twee jaar verdubbeld. Waren het eind november 2015 nog elf gewelddadige “islamisten”, nu zitten er al 23 in de gevangenissen van Berlijn.

Als “bedreigers” geleden personen met een sterke radicaalislamitische overtuiging, van wie men denkt dat ze een aanslag kunnen plegen. Om iets tegenover het radicale “islamisme” te zetten, heeft men verschillende aanbiedingen om te deradicaliseren, zoals anti-geweldstraining.

Het succes hiervan is echter veeleer bescheiden, de meeste gevangen zittende “islamisten” blijven bij hun overtuiging. In Berlijn leven op dit moment 80 tot 100 bedreigers, een derde deel van hen zonder Duits staatsburgerschap.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/11 ... erdubbeld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13306
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Dec 12, 2017 2:40 pm

GOED ONDERWIJS

Maak een begin met politiek en religieus bewustzijn via goed onderwijs. Wie was Jezus en wie was Mohammed? En wat waren hun daden die tot het christendom en Islam hebben geleid? Mag een profeet bewonderd worden die een haatzaaier, moordenaar en oorlogsterrorist was?

Europa moet de Islam en Mohammed eindelijk eens gaan benoemen. Dat hoeft maar in één taal: Arabisch.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31416
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 21, 2017 5:00 pm

VREDE...

Afbeelding

Vrede zal alleen mogelijk worden wanneer de laatste steen van de laatste moskee op de laatste imam valt.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13306
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Dec 21, 2017 8:53 pm

Pilgrim schreef:VREDE...

Vrede zal alleen mogelijk worden wanneer de laatste steen van de laatste moskee op de laatste imam valt.

LOGISCH voor wat betreft onze beschaving die wordt bevoorrecht door de machthebbers van de wereld.
Maar waarom is hier nog steeds geen begin mee gemaakt?

Japan kreeg twee atoombommen op zijn kop. Je vraagt vervolgens beleefd aan dat achterlijke zootje tentbewoners in de van God verlaten Arabische woestijn of zij ook trek hebben in zo'n wereldse door Allah bewierookte traktatie. Hoezo dat? Nou ja . . . mochten zij enige twijfel hebben aan de heerschappij van de christelijke beschaving over de wereld . . .

Een duidelijk gemiste kans voor open doel. Dat bedoel ik. De mens is dom, heeft duidelijk geen vrije wil en is uitsluitend tot zelfkastijding in staat.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31416
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 30, 2017 2:43 pm

SAFIYE

Geplaatst op 30 december 2017

Afbeelding

Meedogenloos, harteloos

Vlak voor de kerst publiceerde ik op deze site een artikel over God in Europa. De strekking van het artikel is dat we in Europa ernstig bedreigd worden door de islam en dat we niet langer een keus hebben: het wordt een kruistocht tegen de islam of we gaan ten onder, meer smaken zijn er niet. Wie denkt dat er andere mogelijkheden zijn, zoals vrede met de islam, verwijs ik graag naar de gebroeders Grimm.


Ik wil U iemand introduceren, Safiye bint Huyai. Zij is een mooi meisje, ze is 17 jaar. Ze is 17 jaar als haar vader wordt vermoord door de profeet Mohamed. Ook haar broer en oom worden door Mohamed vermoord en haar echtgenoot, Kinanah, die op wrede wijze wordt doodgemarteld. Na deze slachting “neemt de profeet Safiye tot vrouw”, een eufemisme voor haar wrede lot. Dit is het voorbeeld van de profeet, de meest heilige persoon van de islam, wiens gedrag moet worden nagevolgd. “Ik wens iedereen die denkt dat het wel goed komt met de islam veel succes”, zei Pim Fortuyn.

Denkt U eens aan Safiye’s hartverscheurende tragedie als er weer sprake is van islamitische vrouwenonderdrukking, homohaat, genitale verminking of eerwraak. Als er weer eisen worden gesteld over hoofddoekjes en boerkini´s, over halal eten en Koranscholen, over bidruimtes en moskeeën. Als moslims ons weer als minderwaardig bestempelen, als onreine ongelovigen, kaffers en de westerse vrouwen en dochters hoeren noemen en vulgair na sissen.

Denkt U eens aan Safiye als er van de kant van de moslims weer wordt gedemonstreerd, geklaagd en geëist. Als er weer eens wordt gesteld dat men zich “gediscrimineerd” voelt of dat er sprake is van “islamofobie”, terwijl men zelf discrimineert, intolerant, inhumaan en hatelijk is.

Denkt U eens aan Safiye als uw kerstfeest wordt uitgesteld, samengevoegd met de islam, of simpelweg wordt omgedoopt tot “winterfeest” of “multicultureel evenement”. Als Pasen een “voorjaarsfeest” wordt en Sinterklaas een “winterman”. Als Zwarte Piet verbannen wordt en ambulances en hulpverleners worden bekogeld met stenen of illegaal vuurwerk. Als de negerzoen en andere Nederlandse producten verboden worden – mensen, als U zo een hekel heeft aan Nederland, waarom bent U dan hier, waarom neemt U dan niet de eerste transportgelegenheid naar Uw land van herkomst?

Denkt U eens aan Safiye als er weer een “verwarde, lone wolf” slachtoffers maakt en de autoriteiten geen verband zien met de islamitische ideologie. Als moslims liegen over hun bloedige veroverings- en onderwerpingsgeschiedenis en hun eigen slavernijverleden (en -heden). Als ze felle kritiek leveren op het ‘kolonialistische’ of ‘racistische’ Westen, terwijl ze zelf veel erger zijn. Als men wederom probeert een kalifaat op te richten of de sharia in te voeren.

Denkt U aan Safiye als moslims hun analfabetisme, achterlijkheid en armoede wijten aan het Westen in plaats van aan hun achterlijke principes en corruptie.

Denkt U eens aan Safiye’s zoute tranen als christenen, Joden, boeddhisten, hindoes, niet-islamitische minderheden, anders geaarde mensen, afvalligen en vrijdenkers worden onderdrukt en vermoord, terwijl moslims tegelijkertijd beweren dat het Westen moslims “onderdrukt” en dat onze samenleving “discrimineert”. Als men weer iedere vorm van islamkritiek probeert te bestraffen.

Denk aan Safiye als men moslims aanzet tot gewelddadigheden tegen ons, om ons te bestrijden, te onderwerpen en te doden. Als er weer slachtoffers vallen door Islamitische Staat, Al Qaida, Al-Shahaab, Sharia4UK, Hizb ut Tahrir of een van de vele andere islamitische Jihad-groepen. Informatie hierover kunt U dagelijks vinden op the religionofpeace.com.

Besef dat moslims dit alles niet alleen doen. Denk aan Safiye als U zich realiseert dat zij worden geholpen door onze dhimmi-politici, mooi pratende academici, islamofiele media, politiek correcte bedrijven en naïeve welzijnswerkers.

Denk aan Safiye als onze politici ons wijsmaken dat het wel goed zal komen. Dat we ons leven niet moeten veranderen, dat we thee moeten blijven drinken en bruggen blijven bouwen en dat we vooral niet “toe mogen geven” aan oprechte emoties zoals angst en woede. Als de politici ons bevelen dat we niet mogen “polariseren” en dat de islam vrede is en niets met geweld of terreur te maken heeft. Terwijl de regering haar propaganda en censuur opvoert om haar leugens in de lucht te houden en met schijnargumenten politieke processen voert. Als ze je weer op de mouw wil spellen dat keukentrapjes veel gevaarlijker zijn. Als ze multiculturaliteit en diversiteit propageert, waarvan iedereen weet dat die leiden tot een separatistische onverdraagzame islamitische monocultuur. Als ze weer neerbuigende kritiek levert op landen als Hongarije, Tsjechië en Polen, terwijl daar geen aanslagen of massa-aanrandingen plaatsvinden. Als ze, gedekt door de EU, ons land wil overspoelen met illegale islamitische gelukszoekers en daarvoor een flink stapeltje leugens heeft voorgekookt: het zijn vluchtelingen (ca. 2% is vluchteling, de rest komt uit veilige gebieden), ze zijn hoog opgeleid (nee dus), wij hebben ze nodig (helemaal niet), ze komen onze pensioenen betalen (helemaal niet), plus wat ze je niet vertellen: ze krijgen met voorrang woonruimte, een uitkering, gratis medische zorg en recht op gezinshereniging.

En denkt U ook aan Safiye als academici beweren dat het ´islamisme’, ‘de politieke islam’ of ‘de radicale islam’ het probleem is, zodat de ‘gewone’ islam buiten schot blijft. Als ze beweren dat dé islam niet bestaat. Als academici de jeugd op hogescholen en universiteiten hersenspoelen met hun islamofilie en politieke correctheid. Als laffe huilie feministen vanuit hun “inclusieve” safe spaces selectief verontwaardigd zijn over seksueel overactieve Hollywood-sterren, maar voor Taharrush – de massale groepsverkrachtingen – en zelfs voor tragedies als die van Safiye de #metoo knop niet kunnen vinden.

Denkt U aan Safiye als de media weer angstvallig proberen om een aanslag onder de pet te houden. Als er gesproken wordt van “verwarde mannen” met drugsproblemen of een lage suikerspiegel, wanneer er vergeten wordt te vermelden dat er toch luid en duidelijk “Allahu Akbar” werd geroepen, als getuigen niet worden opgeroepen, als er ineens geen camerabeelden blijken te zijn op plekken die vergeven zijn van de camera’s. O … en als ze vergeten te melden dat de dader een moslim is. Als de media nalaten te vertellen dat neergeschoten slachtoffers eerst wreed werden gemarteld, zoals in de Bataclan. Als opiniemakers columns en tweets produceren waarin ze de islam gelijkstellen met andere religies zoals Jodendom en Christendom. Dat de ellende komt door “jongeren”, “allochtonen”, of “mensen met een migratie achtergrond”, terwijl het bijna altijd over moslims gaat. Als de journalisten op ieder anti-islamslakje zout leggen, maar geen woord van afkeuring schrijven over het islamitisch antiblanke racisme en het endemisch antisemitisme. Als moslims alleen op een positieve manier in opsporingsprogramma’s en reclames in beeld mogen komen. Als met hetzelfde doel keurige excuusmoslims worden opgevoerd die uitgebreid mogen liegen. Als journalisten islamitische charlatans, zoals Tariq Ramadan en andere Taqiyya-belijders blijven geloven en propageren. Terwijl ex-moslims, moslims die de islam zouden willen verlaten en oprechte islamhervormers in de steek worden gelaten.

En denkt U aan Safiye bij bedrijven die in de moslim maar al te graag een lucratieve consument zien en die door middel van halal-producten (Albert Heijn), boerkabarbies (Mattel) en sporthidjabs (Nike) medeplichtig zijn aan de invoering van de totalitaire islamitische symboliek. Denkt U aan reclames waarop christelijke symboliek, zoals kruisen, stiekem worden weg geretoucheerd (LIDL).

En denkt U ook aan Safiye als Randstedelijke welzijnswerkers beweren dat hun antiradicaliseringsprogramma’s “goed op de rails staan”. Dat de stad (met betonblokken) “steeds veiliger wordt”. Dat via speciale cursussen en interventieprogramma’s een 1400 jaar oude gewelddadige cultuur kan worden veranderd, terwijl men het controleren van onze grenzen belachelijk vindt en als onmogelijk voorstelt.

Denkt U aan Safiye als onze regering te laf is om te de-islamiseren, als ze weigert de islam te zien als wat hij is: een totalitair systeem dat haaks staat op de democratische rechtsstaat en individuele vrijheid. Als ze met ons belastinggeld de islam faciliteert en subsidieert en moskeeën, Koranscholen en islamitische evenementen waar de westerse regels worden overtreden geen strobreed in de weg legt. Als onze dhimmicraten opnieuw islamitische burgemeesters benoemen, zodat dezen de Jihad voortaan vanuit het gemeentehuis kunnen voeren.

Denkt U aan Safiye als U mensen ontmoet die niet (willen) inzien dat het verwerpen en bestrijden van de totalitaire en gewelddadige essentie van de islam geen islamofobie, racisme of moslimhaat is, maar juist impliceert dat je geeft om elk individu – binnen en buiten de islam – wiens vrijheid en ontplooiingskansen als gevolg van islamitische principes beknot worden.

Voor dit artikel heb ik informatie en inspiratie gevonden in Who Killed Muhammad? van David Wood en Islamitische jihad in Londen: ik heb het gehad van Sam van Rooy. Ik ben zo vrij geweest beide bronnen rijkelijk te exploiteren.

En om terug te komen op de ongemakkelijke conclusie van vorige keer: ja, het is de hoogste tijd voor een kruistocht tegen de islam en zijn handlangers. Goede voornemens, ze bestaan nog. Allemaal de beste wensen voor het komend jaar.

Door: Petra de Geus (december 2017)

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/30/safiye/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 3821
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor sjun » Ma Jan 01, 2018 1:47 pm

Islam - 'Wife Beating Etiquette'


Wat er in zit komt er steevast uit. Waarom zou je zo'n misogyne leer onweersproken en onderbelicht de ruimte gunnen de maatschappij te komen bederven?
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31416
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 07, 2018 12:59 am

Denemarken: “We zullen de getto´s vernietigen”

Geplaatst op 6 januari 2018

Afbeelding

In Denemarken wordt zogenaamde parallelsamenlevingen het vuur na aan de schenen gelegd. Minister-president Lars Løkke Rasmussen verklaarde in zijn nieuwjaarstoespraak dat hij desnoods ook gebouwen zou afbreken om de sociale problemen in de getto´s onder controle te krijgen.

“We zullen nieuwe wetten aannemen met het doel de getto´s op te ruimen. Daar waar de problemen het grootst zijn, moeten we handelen. Dat kan ook betekenen dat gebouwen afgebroken en de bewoners over andere gebieden verdeeld worden”, aldus Rasmussen in zijn tv-toespraak op 1 januari.

“We moeten de keten doorbreken volgens welke de ene generatie na de andere in haar eigen parallelsamenleving leeft. Een kind bezit maar één jeugd, die mag niet verspild worden. Er zijn kinderen die naar heropvoedingslessen gestuurd worden als ze te Deens worden. Ouderen geven hun kinderen daar straf voor. We moeten als samenleving de omgekeerde weg bewandelen, de kinderen ondersteunen en de ouders bestraffen. We moeten een gemengde buurt creëren, waarin de mensen van verschillende afkomst elkaar kunnen ontmoeten.”

Denemarken zou een open land moeten blijven voor iedereen die zijn steentje zou willen bijdragen. “Maar ik weet dat velen van u mijn zorgen tegenover diegenen delen die dat niet willen. Die onze gastvrijheid misbruiken, onze manier van leven veranderen en onze tolerantie op het spel zetten.”

In september had Rasmussen al aangekondigd hardheid te willen tonen tegenover de parallelsamenlevingen.

De Deense Volkspartij (DF) gaat nog verder. Zij stelde een zeven-punten-plan voor. Onder andere dient er in probleemdistricten vanaf 20.00 uur een uitgaansverbod voor onbegeleide personen onder de 18 jaar ingevoerd te worden. Ook stelt de DF meer politieaanwezigheid in de getto´s voor, evenals een voorlopige bouwstop op nog meer moskeeën met minaretten, die een symbool van de splijting zouden zijn.

Verleden jaar werden in Denemarken nog maar 3.500 asielaanvragen ingediend, het laagste aantal sinds 2008. De DF wil ook in de toekomst de condities voor asielzoekers strikter vormgeven en beperken. Zo dienen asielzoekers met een tijdelijke verblijfsvergunning niet het staatsburgerschap te kunnen krijgen en onmiddellijk naar hun land terug te keren als die weer veilig zijn.

Sinds de verkiezingen in 2015 is de DF de op één na grootste partij in Denemarken en gedoogt een minderheidsregering die bestaat uit Venstre, de Liberale Alliantie en de Conservatieve Volkspartij. Haar voorstellen, zoals het bouwen van een grenshek langs de Duitse grens naar Hongaars voorbeeld, veroorzaakten vorig jaar weer enorme golven van verontwaardiging en woede onder politici en in de mainstream media.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/06 ... rnietigen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31416
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 08, 2018 10:51 pm

Tsjechische president Miloš Zeman waarschuwt voor immigratie en de islam (Engelse ondertiteling)
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 5 jan. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31416
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 28, 2018 11:07 pm

De vrijheid krijgt men niet cadeau

Geplaatst op 28 januari 2018

Afbeelding

“Te midden van angst en burgerlijk leven
werd nooit een keten verbroken.
Hier moet men aanmerkelijk meer geven,
de vrijheid krijgt men niet cadeau.”


Wie slaapt in de vrijheid, ontwaakt in de dictatuur

De auteur van bovenstaand citaat is onbekend. Dat maakt zijn uitspraak niet minder waar. Want deze uitspraak toont precies de situatie, niet alleen van ons, Duitsers, maar van de hele westerse wereld aan. Met uitzondering van Japan (daar is de islam verboden en de immigratie van moslims nagenoeg onmogelijk) worden alle westerse beschavingen door de islam geïnfiltreerd en extreem bedreigd. Met uitzondering van, eveneens, Japan zijn de westerse beschavingen getroffen door de primaire infectie socialisme – die de oorzaak was van de lange slaap der westerse landen:

Het waren de Linksen
, die als eersten het gegroeide en beproefde waardesysteem van het Westen uitholden, tot er zo goed als niets meer van over was. Vervolgens haalden ze hun bondgenoten, de in de vernietiging van beschaving gespecialiseerde islam, binnen.

Doel van Links: De islam te gebruiken als hefboom ter vernietiging van de westerse beschaving, om vervolgens op haar puinhopen hun ziekelijke droom van een socialistische wereldheerschappij tot stand te brengen – waarin zogenaamd de “uitbuiting van de mensen door de mensen” voor altijd zou worden afgeschaft.

Eén blik in de geschiedenis van het socialisme laat echter zien dat het in al zijn experimenten – van Vietnam tot Peru, van de Sovjet-unie tot China – de uitbuiting op geen enkele manier beëindigde, maar in een tot dusverre onvoorstelbare mate heeft verscherpt.

“In een democratie zitten de communisten in het Parlement, binnen het communisme zitten de democraten in de Goelag”*

(* Auteur van het citaat onbekend)

Nergens, zelfs niet in de Afrikaanse landen, waren er minder mensenrechten dan in de socialistische landen. Nergens werden hele generaties van mensen onder zulke mensonwaardige omstandigheden naar werkkampen, fabrieken (zonder enige arbeidsbescherming) of naar de mijnen gestuurd, om de droom van het socialisme van ten eerste een economische, vervolgens een politieke wereldheerschappij te realiseren.

Hoe vaak hadden de Sovjet- of de Chinese leiders voorspeld dat ze de VS wat betreft economische kracht binnen enkele jaren voorbijgestreefd zouden hebben. Precies het tegendeel is geschied: De planeconomie bleef hopeloos achter bij de kapitalistische.

In China verhongerden miljoenen mensen, evenals in Rusland, in de Oekraïne of tegenwoordig in Noord-Korea. Sinds hun begin, 101 jaar geleden (Russische revolutie 1917) hebben de experimenten met mensen en de oorlogen van het socialisme aan 130 miljoen mensen het leven gekost.

Slechts de islam is, wat het totale aantal doden betreft, nog meer “succesvol”: Sinds zijn uitvinding door Mohammed werden een niet te bevatten 300 miljoen niet-moslims in naam van Allah door deze bloeddorstige religie afgeslacht.

Thans, waar ze de belangrijkste coördinatiepunten (onderwijssector, media, partijen) der westerse beschavingen hebben bezet, halen westerse socialisten uit ten behoeve van de beslissende slag tegen de door hen zo gehate westers-burgerlijke wereld:

Naar planning en metterdaad doorgevoerd wordt het grootste uitwisselingsproces van hele volkeren dat de wereld ooit heeft aanschouwd.

De prijs voor de rassenwaan van Links is zijn genocide op z´n eigen volkeren, die hij goedkeurend, soms ook euforisch op de koop toe neemt, resp. bejubelt.

Auto-racisme, haat tegen alles wat blank is, een bijna religieuze verering van alles wat vreemdeling is (xenofilie) en een niets anders dan satanisch te noemen verkettering van de unieke verworvenheden der westerse beschavingen hebben er de voedingsbodem voor gecreëerd dat de westerse volkeren de dodelijke bedreiging waarin ze tegenwoordig verkeren in letterlijke zin hebben verslapen.


Thans vinden zij zichzelf bijna overal terug in dictatoriale of pré-dictatoriale samenlevingen – en kunnen hun eigen landen niet meer herkennen.

Net als het HIV-virus hebben de socialisten het immuniteitssysteem van de vrije wereld lamgelegd – en in het kielzog van deze immuniteitszwakte de islam aangesleept om datgene te voltooien waarvoor zij, de socialisten, niet voldoende personeel en kracht hebben: de totale vernietiging van de westerse beschaving, zoals geëist door de neo-marxistische bedenkers van de Frankfurter Schule.

Maar misschien hebben ze zich verrekend. Want steeds meer westerse landen zijn wakker aan het worden:

Australië
heeft voor islamitische binnendringers (pseudoniem “vluchtelingen”) de zeeroute naar Australië compleet afgesloten.

Oostenrijk heeft, net als Frankrijk, het boerkaverbod doorgedrukt.

In steeds meer westerse landen, om maar helemaal te zwijgen van de Visegrád-staten, wenden de burgers zich af van de linkse en burgerlijke gevestigde partijen (die met de linkse partijen collaboreerden) en stemmen wederom voor conservatief-patriottische partijen – tot algehele ontzetting van de media, die voor deze ontwikkeling al helemaal niet voldoende haatbegrippen kunnen vinden.

In Denemarken bewaakt het leger intussen de grenzen, evenals – het valt nauwelijks te geloven – in Zweden. Dit door het socialistische virus sterkst getroffen land staat op het punt zijn controle over zijn staatsgebied te verliezen.

De Zweedse minister-president Löfven heeft het falen vaan zijn land pas kort geleden toegegeven en de multiculti- politiek bestempeld als een fatale fout. Men overweegt zelfs de inzet van het leger om de interne orde in Zweden, die door de islamitische immigranten existentieel wordt bedreigd, weer te herstellen.

Er zijn nog drie zorgenkinderen:
Engeland, Frankrijk en heel in het bijzonder de Europese supermacht Duitsland houden koste wat het kost vast aan de belachelijke pro-islamitische politiek en de politiek van de onbegrensde massale immigratie van islamitische indringers. (Merkel: “In het internettijdperk kan men zijn landsgrenzen niet meer bewaken” (???).)

Engeland is vast in handen van Pakistaanse immigranten: Meer dan 300 Engelse counties zijn voor bio-Engelsen no-go-areas. Om de 300 door moslims bewoonde provinciesteden en dorpen binnen te gaan, hebben bio-Engelsen de uitdrukkelijke toestemming van de verantwoordelijke imam nodig. Dat de Duitse Stalinpers daarover met een stalen gezicht zwijgt, mag geen wonder heten: Men wil de Duitsers niet wakker porren over datgene wat ook dreigt voor Duitsland.

Frankrijk is echter verder wat betreft de bestrijding van de islam. Het Front National werd bij de Europese verkiezingen van 2014 met 24,9% voor het eerst de sterkste partij van Frankrijk en trok met 24 afgevaardigden in het Europees Parlement. En Marine le Pen zou thans presidente van Frankrijk zijn geweest als alle andere partijen zich bij de presidentsverkiezingen niet tegen haar aaneengesloten zouden hebben.

En Duitsland heeft inmiddels de AfD. Deze partij heeft in slechts enige weken van haar fysische bestaan meer bewerkstelligd dan alle demonstraties van Duitse verzetsstrijders van de laatste jaren bij elkaar – zonder deze belangrijke demonstraties, zonder welke de AfD er vermoedelijk niet zou zijn geweest, tekort te willen doen. Ze kon de Jamaica-coalitie verhinderen en ze zou, was er geen hernieuwde en van de kant der SPD door gebroken belofte tot stand gebrachte Grote Coalitie gekomen, Merkel tot de vorming van een minderheidsregering hebben gedwongen. Met alle risico’s van dien voor een dergelijke regering.

Europa is nog niet verloren
Teneinde de macht van Links en de islam te breken, zal er echter een verder en voortdurend toenemend verzet vereist zijn. Wie op de tot nu toe bereikte successen gaat uitrusten, wordt morgen met 100 procent zekerheid opnieuw wakker in een nog ergere dictatuur. Want de vijand slaapt niet.

Het volgende gedicht, dat bijna honderdenzevenig jaar geleden werd geschreven door Heinrich Hoffmann von Fallersleben, is buitengewoon passend voor de tegenwoordige tijd:

Te midden van angst en het burgerlijke leven
werd nog nooit een keten verbroken
Hier moet men aanmerkelijk meer geven,
de vrijheid krijgt men niet cadeau.

De gelukkige slaven zijn
de grootste vijand van de vrijheid
daarom moet ongeluk U ten deel vallen
en moet U ieder leed ervaren.

Geen moord, geen brand, geen kerkers,
geen standrecht van bovenaf;
Nog sterker moet het over U komen
wil het zijn (uit)werking niet missen!

Bedelaars moet U worden,
Allemaal moet U honger lijden,
Tot aan moeheid en beklag
vervloekt en verdoemd zijn.

U dient dat beetje leven
zó grondig te gaan haten
dat U het weg wilt geven
als een kwelling en een last

Dan pas ontwaakt misschien nog
Een betere geest in U,
de geest die nog tijdens de nacht
U opwaarts stuwt naar de vrijheid!

Gedicht gepubliceerd d.d. 11 maart 1850

Heinrich Hoffmann von Fallersleben,
De vrijheid krijgt men niet cadeau.

August Heinrich Hoffman, bekend als [i]Hoffmann von Fallersleben
(geb. 2 April 1798 in Fallersleben, gest. 19 januari in Covey) was hogeschoolleraar in de Germanistiek, die wezenlijk bijdroeg aan de erkenning van het vak als wetenschappelijke discipline, en zowel dichter als verzamelaar en uitgever van oude geschriften uit verschillende talen.

Hij schreef zowel de latere Duitse Nationale Hymne, het “Lied der Duitsers”, als talrijke populaire kinderliederen. Ter onderscheiding van andere dragers van de veel voorkomende familienaam Hoffmann nam hij daarnaast de herkomstnaam von Fallersleben aan.

(Noot van vertaler: Dit fraaie, en bovendien zo ware gedicht heb ik naar beste kunnen en hier en daar vrij vertaald, hierbij meer acht slaande op de betekenis dan op de woordkeus en met weglating van de oorspronkelijke, rijmende vormgeving, die taalkundig nu eenmaal zelden of nooit te handhaven valt. Ik hoop, dat het resultaat niettemin voldoet aan de smaak van de lezer.)

Bron: https://michael-mannheimer.net

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/28 ... et-cadeau/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 34818
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Mahalingam » Vr Feb 02, 2018 10:44 pm

Meestal probeert men een nieuwe moskee tegen te houden met argumenten als parkeerruimte en drukte.
En dat geroep van een moskee probeert men te verhinderen via geluidsoverlast.
Maar niemand die het in zijn hoofd haalt om een verbod te eisen op grond van de inhoud van de gebedsoproep. Want dat is Islam religie en daar mag je niks van zeggen.
Toch heeft een Christelijke echtpaar dat gedaan met onverwacht gevolg.
German mosque is ordered to stop broadcasting call to prayer after court ruled it violated religious rights of Christian couple who live nearly a mile away
A German couple have won a landmark court victory to silence Islamic calls to prayer from a mosque almost a mile from their home.

And the decision to stop the use of a loudspeaker being used to summon the faithful was not based on noise levels, but on its rightful place in a Christian community.

Authorities in the town of Oer-Erkenschwick in the western state of North Rhine-Westphalia granted the local mosque the right to use the loudspeakers for Friday prayers in 2014.
The following year, Hans-Joachim Lehmann, 69, and his wife - who live nearly 1km (0.62miles) away, won an injunction.

The local Christian couple had argued that the call to prayers violated their own religious rights.

But the Mu'adhin - the person appointed to lead and recite the call to prayer - continued his work.
On Thursday, the Administrative Court of Gelsenkirchen finally ruled they had to cease.

It found the town had not assessed the local Muslim community's request properly in 2013, but a court spokesman said on Friday that this did not prevent the mosque making a new application.

'It's a singsong in a key that's annoying for us. But we are mainly concerned with the content of the call,' Mr Lehman said.
'This represents Allah over our God of Christians. And I cannot accept that as a Christian who grew up here in a Christian environment.'
His lawyer told the court: 'The prayer, the Adhan, contains phrases like: 'Allah is great. I testify that there is no deity but Allah.' This is an exclusively Islamic claim at the expense of other religions.'

A representative of the local council refused to revoke the permit and instead claimed 'socio-critical and political motives' were at play in the complaint.
It refused a request by the judge to sit down and talk with Mr Lehman and others who backed him.

Dat is een fraaie: "'socio-critical and political motives' were at play" waarmee bedoeld wordt: "Stelletje vuile racisten en nazi's".
Because 'nothing had been researched on the ground' in terms of how the loudspeaker calls to prayer affected people, the judge in the case decided to revoke its right to summon the faithful in such a manner.

It is understood to be the first such ruling of its kind in Germany which is home to millions of Muslims and numerous mosques that use loudspeaker systems to call people to worship.

Huseyin Turgut, a senior official with the affected mosque, said the court's decision was disappointing.

'The call to prayer lasts for two minutes, just around 1pm, but only on Fridays,' he said.

'We've never had any complaints and we have German neighbours who are much closer - just 10 metres away.'
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5345177/German-mosque-ordered-stop-broadcasting-call-prayer.html
Wat een argument: "de buren klagen niet." Die zouden wel gek zijn om te klagen want ze hebben ramen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31416
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 10, 2018 7:50 pm

Tommy Robinson – “Deze man moet tot ridder geslagen worden” (Andrew Norfolk van “The Times”)
160woolley - Gepubliceerd op 29 jan. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31416
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 11, 2018 7:18 pm

Giorgia Meloni: “Natuurlijk is er een islamisering – wie dat ontkent, is gewoon haar handlanger”

Geplaatst op 11 februari 2018

Afbeelding

Giorgia Meloni, Italiaans politica van de partij “Fratelli d´Italia” en journaliste, vroeger werkzaam in het kabinet van Silvio Berlusconi als minister van Jeugd en Sport, uitte zich in duidelijke taal over de huidige situatie in Europa.

Wij zijn niets zonder grenzen! De grenzen MOETEN bewaakt worden – laat u zich wat dat betreft niet misleiden!

Stop deze waanzinnige en altruïstische theorie van “We moeten iedere mens verwelkomen en ieder hier naartoe halen!” We moeten er steeds weer op wijzen: respecteer onze wet. Zelfs politiek links is intussen op deze trein gesprongen, eindelijk. Maar natuurlijk zijn er binnenkort verkiezingen en daarom doen de linksen net alsof zij plotseling van mening veranderd zouden zijn. Ze zullen na de verkiezingen gegarandeerd hun keutel weer intrekken en “Welkom!” zeggen. Omdat hun doel niet solidariteit is, maar omdat ze streven naar een etnische uitwisseling! Het is hun doel om ons Europeanen te scheiden van onze wortels. Het is hun bedoeling de massa-immigratie te gebruiken om de Big Business te helpen de arbeidsmarkt te plunderen. Alleen dat is hun doel, omdat ze niets anders zijn dan handlangers van de grotere machten. Ze zijn een door de grotere machten gemandateerd establishment!

Wij daarentegen willen maar enkele simpele dingen:

Niemand mag Italië illegaal betreden. Hebben we daar een zeeblokkade voor nodig. Dan richten we er een in! Hebben we daarvoor een muur nodig? Dan bouwen we er een! Moeten we daarvoor met de Libiërs praten? Dan praten we met hen! Maar NIEMAND zal Italië daarna illegaal kunnen betreden! Als hij wil komen, dan moet hij LEGAAL komen!

Migratie is geen recht, maar een verdrag, dat de migrant sluit met de staat als hij wil bijdragen aan de groei van het land! Daarom is het de tweede regel, dat iedere migrant die in Italië een delict pleegt, zonder uitzondering en direct weer naar huis wordt gestuurd! Wie de regels van dit land niet wil respecteren, dat hem heeft opgenomen, kan er niet blijven. Dat noem je gewoon heel eenvoudig RESPECT!

[...]

En we kunnen niet ontkennen dat er in Europa sprake is van een proces van islamisering. Een ieder die dat ontkent, maakt zich schuldig als handlanger. Saoedi-Arabië en Qatar investeren miljarden om hun fundamentalisme in West-Europa te verbreiden. Ze financieren moskeeën, culturele centra en universiteiten. Erdoğan zelf zei expliciet tegen zijn Turken in Europa dat ze zo mogelijk veel kinderen moeten krijgen, omdat de Europeanen zich immers sowieso niet meer vermenigvuldigen – met het doel Europa demografisch te veroveren!

U ziet dat het stom zou zijn meerdere eeuwen lang verschillende oorlogen te hebben gevoerd om de opmars van de islam naar Europa te stoppen, van Poitiers tot Lepanto, om nu gewoon veroverd te worden, omdat we niet kunnen reageren op deze ontwikkeling.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaling: “Young German”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/11 ... andlanger/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 34818
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Mahalingam » Wo Feb 14, 2018 11:07 am

Afbeelding
Kruizen met namen van slachtoffers aanslagen neergezet op bouwwerf Duitse moskee
Onbekenden hebben op het bouwterrein van een moskee in Regensburg, in het zuiden van Duitsland, afgelopen weekend 26 kruizen neergezet met daarop namen van slachtoffers van de aanslagen in Brussel en Zaventem van 22 maart 2016. De Turks-Islamitische Unie voor Islamitische Zaken spreekt van een islamofobe actie.

Volgens de Unie zag de werf eruit als een kerkhof. ,,We zijn geschokt dat iemand de nieuwe moskee heeft proberen te associëren met de terreurdaden in Brussel", aldus een woordvoerder van de groep. De Unie klaagt bovendien de intolerantie aan van de tegenstanders van de bouw van de nieuwe moskee bemoeilijkt.

Op de kruizen stonden de namen van mensen die omkwamen bij de aanslagen in metrostation Maalbeek en Brussels Airport. Waarom er 26 kruizen werden neergezet en geen 32 - het aantal slachtoffers van de aanslagen - is niet duidelijk.

De lokale politie is een onderzoek begonnen naar het incident.
https://www.ad.nl/buitenland/kruizen-met-namen-van-slachtoffers-aanslagen-neergezet-op-bouwwerf-duitse-moskee~ac1b5be6/

De toekomstige moskee is een Turkse Staatsmoskee (DITIB, Dyjanet) met roeptoren en koepel..
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast