Verzet tegen de islamisering

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32367
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 07, 2018 9:31 pm

Nederland moet de-islamiseren!

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32367
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 15, 2018 10:48 pm

Het Trojaanse paard van Dresden

Geplaatst op 15 april 2018

Afbeelding

Dresden deed van zich spreken, toen het stadsbestuur in 2016 voor de Frauenkirche de drie schrootbussen van de Duitse Syriër Manaf Halbouni liet opstellen, die als waarschuwing tegen oorlog en terreur aan de in Aleppo als bescherming tegen sluipschutters opgestelde bussen moesten herinneren. Helaas hadden de voorstanders over het hoofd gezien dat er vlaggen op de originele bussen stonden. Het ging om de vlag van de “Ahrar-ash-Sham”, die door de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst als terroristische vereniging werd gekwalificeerd en volgens de Stichting Wetenschap en Politiek tot het “islamistisch-salafistische spectrum” behoorde.

De kunstenaar wilde hier echter niets van geweten hebben, had er echter ook geen problemen mee toen hij hiervan in kennis werd gesteld. De stad betaalde niet alleen een onbekend geldbedrag voor het twijfelachtige monument, ze greep ook niet in toen er uit een van de bussen olie stroomde en de betonnen sokkel vervuilde. Kritiek van de kunstenaarsvereniging Atticus uit Dresden was destijds niet te horen.

Dat is met de nieuwe kunstinstallatie, die de stad Dresden geen cent kost, geen twijfelachtige achtergronden heeft en ook niets vervuilt, anders.

Het gaat hier om het “Trojaanse paard”, dat vrijdagavond voor het cultuurpaleis werd opgesteld. Het kunstwerk werd door de vereniging “ProMitsprache” en de Groep “Kunst is frei” geplaatst. De makers beschouwen het als toepasselijke waarschuwing “voor hetgeen ons bezighoudt en zorgen maakt”.

In de mythe trekken de Trojanen het door de Grieken op het strand achtergelaten paard tegen goddelijke waarschuwingen in de stad binnen en gaan daarna onbezorgd naar bed. ´s Nachts klauteren de verborgen Griekse soldaten uit het paard en verwoesten de stad.

De vereniging Atticus, die zich geen zorgen maakte over de aan het licht gekomen radicaalislamitische symboliek van de schrootbussen, ziet in het paard een “sluipende aanval op de fundamentele waarden van onze democratie onder de dekmantel van vaderlands- en vrijheidsliefde”. Opnieuw wordt er geen kritiek geoefend op hetgeen de initiatiefnemers hebben gezegd, maar op hetgeen men hen in de schoenen schuift.

De groep “Kunst ist frei” had geschreven: “Ons kunstwerk... willen we plaatsen in de rij van de door het stadsbestuur van Dresden geïnitieerde kunstinstallaties. Controversieel, tot nadenken aanzettend en met het hart voelend wat de burgers van Dresden echt bezighoudt. We willen een gelijkberechtigd deel zijn van de openbaar gevoerde discussie. Wij willen graag in vrede leven in deze stad, in dit land met al diegenen die onze cultuur en ons geloof waarderen.”

Ondanks de hevige regenval namen de inwoners van Dresden deel aan de inwijding van het 500 kilogram zware en 5 meter hoge kunstwerk. Dat het mag aanzetten tot de nodige discussie!

Afbeelding

Bron: http://vera-lengsfeld.de

Auteur: Vera Lengsfeld

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/15 ... n-dresden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 35377
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Mahalingam » Ma Apr 16, 2018 9:49 pm

In Houten voelen de beroepsmoslims en de notabelen zich op de teentjes getrapt.
Vanwege spandoekjes .
En wat zeggen de spandoekjes? "Geen moskee" en "Islam is terreur".
Het eerste mag je niet wensen en het tweede mag je niet zeggen.
Spandoeken bij gemeentehuis tegen bouw moskee in Houten
https://www.ad.nl/utrecht/spandoeken-bij-gemeentehuis-tegen-bouw-moskee-in-houten~a4aa0b40/

De beroepsmoslim van dienst:
Ahmed Haji, secretaris van het islamitisch Cultureel Centrum Houten, reageert kalm op de het protest. ,,Met de moskee willen we de relatie met onze Schepper en onze medemens versterken. Wij staan voor verbinding en verbroedering. Als mensen daartegen willen protesteren dan staat dat hun vrij.”

En de notabelen:
De burgemeester noemt de spandoeken flauw. ,,Iedereen heeft recht op zijn eigen mening en om die te verkondigen. Maar om dat op deze manier te doen, met spandoeken, vind ik flauw.
[...]
Ook D66 Houten keurt het protest af en vindt het onterecht dat de Houtense islamitische gemeenschap wordt weggezet als terroristisch. ,,De initiatiefnemers van de moskee en hun geloofsgenoten worden nu zonder reden in een kwaad daglicht gezet. Dit past in onze ogen niet bij hoe wij in Houten met elkaar omgaan.”
https://www.ad.nl/utrecht/spandoeken-bij-gemeentehuis-tegen-bouw-moskee-in-houten~a4aa0b40/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5386
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Ali Yas » Di Apr 17, 2018 6:31 am

Mahalingam schreef:
hun geloofsgenoten worden nu zonder reden in een kwaad daglicht gezet

Dat is in feite laster. De boodschap is tegen de islam, niet per se tegen moslims.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 32367
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 18, 2018 12:22 am

Islamcriticus Hamed Abdel-Samad strijdt voor de vrijheid – ‘Alleen de integratie van de politieke islam is succesvol geweest’

Sietske Bergsma, 17-04-2018

Afbeelding
Sietske Bergsma en Hamed Abdel-Samad.

‘Ik ken de strategieën van de islam, want ik gebruikte ze in het verleden ook’

‘Men kan de realiteit negeren, maar men kan niet de gevolgen van de realiteit negeren’. Met dit citaat van de Russische schrijfster Ayn Rand begint de Egyptisch-Duitse politicoloog en schrijver Hamed Abdel-Samad (1972) zijn nieuwste boek ‘Integratie – Een mislukt protocol’, dat volgens hem ‘elke politicus in Duitsland zal lezen – en ik wil dat ze het geweten hebben.’

Het is een persoonlijk verslag van zijn komst naar Duitsland in 1995, als zoon van een soennitische imam, met hoge verwachtingen van Duitsland en van zichzelf. Maar vooral een diepgravende analyse van wat integratie betekent (“kiezen”) en wat er in Duitsland en Europa de afgelopen decennia is misgegaan op het gebied van integratie, met name van Arabische en Turkse moslims.

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten