Geen gematigde Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48319
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen gematigde Islam

Bericht door Pilgrim »

8 soera´s uit de koran die men voor je wil verzwijgen

Geplaatst op 23 augustus 2020

Afbeelding

1. Iedere niet-moslim komt in de hel

Soera 5, vers 10: “En degenen, die niet geloven en Onze tekenen verwerpen, zullen de bewoners der hel zijn.”

2. Een ieder die geen moslim wil worden, zal dus verschrikkelijke pijnen lijden, vindt deze soera.

Soera 58, vers 5: “Degenen, die tegen God en Zijn boodschapper ingaan, zullen zeker vernederd worden zoals degenen die hen vooraf gingen vernederd werden; want Wij hebben reeds duidelijke tekenen neder gezonden. En de ongelovigen zullen een onterende straf ontvangen.”

3. Ahum... dat moet je allemaal in de context zien.

Soera 8, vers 39: “En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen.”

4. Ook deze soera is met het verkeerde been uit bed gestapt.

Soera 8, vers 12: “Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: ´Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af´.”

5. De paus: “Moslims en christenen geloven in dezelfde god!” De koran:

Soera 5, vers 34: “Waarlijk zij lasteren Allah, die zeggen: ´Allah is Eén der Drie.´ Er is geen God dan de enige God. En indien zij niet ophouden met hetgeen zij beweren, zal de ongelovigen een smartelijke straf overkomen.”

6. We hebben alleen maar meer interreligieuze dialoog nodig. Laten we er over discussiëren!

Soera 5, vers 51: “O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.”

7. Dus er echt goed en veel over discussiëren...

Soera 3, vers 28: “Laat de gelovigen geen ongelovigen als vrienden verkiezen boven de gelovigen – en wie dat doet heeft geen deel aan Allah, tenzij gij u zorgvuldig voor hen hoedt. En Allah waarschuwt u voor Hemzelf en tot Allah zullen allen weerkeren.”

8. Just saying...

Soera 2, vers 191: “En doodt hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige Moskee, voordat zij je daarin bevechten. Maar indien zij je bevechten, bevecht hen dan – zo is de vergelding voor de ongelovigen.”


Bron: https://flinkfeed.com

Door: “FlinkFeed”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/08/23 ... erzwijgen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48319
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geen gematigde Islam

Bericht door Pilgrim »

ISLAM. Een religie van vrede?

Afbeelding

Koran 2:191 – “En dood de ongelovigen waar je hen ook ontmoet.”
Koran 3:28 – “Laat de gelovigen geen vrienden verkiezen boven de gelovigen.”
Koran 3:85 – “En wie een andere godsdienst zoekt dan de islam, het zal van hem niet worden aanvaard en hij zal in het Hiernamaals onder de verliezers zijn.”
Koran 8:12 – “Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”
Koran 8:60 – “En maakt aan de grens alle mogelijke strijdkrachten en vastgehouden paarden voor hen gereed, waarmee gij de vijand van Allah en uw vijand en anderen buiten hen, die gij niet kent, doch die Allah kent, moogt afschrikken.”
Koran 8:65 – “O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten.”
Koran 9:5 – “Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, dood dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag.”
Koran 9:30 – “Allah´s vloek zij over de Joden en de christenen, hoe zij zijn afgekeerd!”
Koran 9:123 – “O jij die gelooft, bestrijd de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.”
Koran 22:19 – “Voor de ongelovigen zullen gewaden van Vuur worden gesneden en over hun hoofd zal kokend water worden uitgegoten.”
Koran 47:4 – “Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bind hen dan vast.”

NOG VRAGEN?
https://ejbron.wordpress.com/2020/10/17 ... n-vrede-2/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie