Nieuws uit Saudi-Arabië

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76710
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuws uit Saudi-Arabië

Bericht door Ariel »

OM: verdachte beschieting ambassade handelde met terroristisch oogmerk

De 40-jarige Zoetermeerder die vastzit op verdenking van het beschieten van de ambassade van Saoedi-Arabië in Den Haag, zou hebben gehandeld met een terroristisch oogmerk. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). Maandag werd al besloten dat de man langer vast blijft zitten.

'De man wordt verdacht van het plegen van geweld tegen een gebouw van een internationaal beschermd persoon, poging moord dan wel doodslag op de bewaker van dit gebouw en bedreiging, alles met een terroristisch oogmerk', laat het OM weten. 'Het terroristisch oogmerk blijkt eruit dat de verdachte met zijn daad zijn wil lijkt te willen opleggen aan de ambassade.'

De verdachte werd donderdagmiddag aangehouden in Zoetermeer. De politie is nog op zoek naar mensen die hem hebben gezien rond het moment dat er werd geschoten op de ambassade van Saoedi-Arabië in Den Haag.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6459
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Nieuws uit Saudi-Arabië

Bericht door hans van de mortel »

Ach . . . wat heet oud nieuws in de ogen van de mislukte mensenstaat Saoedi-Arabië?

2 augustus 2019 - AD

Apple onderzoekt omstreden Saoedische vrouwenvolg-app


Apple-baas Tim Cook is niet bekend met de omstreden app waarmee Saoedische mannen hun vrouwen kunnen volgen, maar gaat het onderzoeken.
Cook zegt dat in gesprek met Amerikaanse radiozender NPR. De Apple-ceo werd gevraagd of hij bekend is met de app Asher, die zowel in de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden is. De app wordt aangeboden door het Saoedische ministerie van Binnenlandse Zaken en biedt mannen de mogelijkheid om andere leden van hun gezin in de gaten te houden.

In Saoedi-Arabië is het voor vrouwen nog steeds verboden om zonder toestemming van een "voogd" te reizen, meestal is dat een hun echtgenoot, vader of oudere broer. Via Absher krijgen Saoedische mannen automatisch bericht als vrouwen hun paspoort gebruikt. Ook kunnen mannen via de app regelen dat vrouwen helemaal niet mogen reizen, of alleen op door hen bepaalde data, ontdekte Insider eerder deze maand.
Volgens de Saoedische regering heeft de app meer dan 11 miljoen gebruikers.
BRON
Het smerige vieze achterbakse primitieve geestelijk gestoorde moslimland heeft 34 miljoen inwoners die stuk voor stuk behoren tot de mislukte mensensoort. Hoe komt dat? Ten eerste is dat de schuld van de smerige vieze achterbakse primitieve geestelijk gestoorde profeet Mohammed die, niet toevallig, ook Arabier was. Ten tweede is het de schuld van het leven. De mens heeft geen vrije wil. Dus ook de historische ellendeling psychopaat Mohammed treft geen blaam.
De bewoners van de mensenwereld zijn blijkbaar niet in staat goed en kwaad van elkaar te onderscheiden en daar passende maatregelen bij te bedenken. Al die islamitische landen hadden, net zoals Japan in 1945, getrakteerd moeten worden op atoombommen. Hoezo? Ik ben die autoloze zondagen niet vergeten. Daar zijn die nutteloze, de vooruitgang in de weg zittende Arabieren, nog nooit voor gestraft.
In Nederland werden een aantal autoloze zondagen afgekondigd van november 1973 tot en met januari 1974. De benzine werd bovendien gerantsoeneerd; autobezitters kregen benzinebonnen die ze bij het tanken zouden moeten inleveren.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6459
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Nieuws uit Saudi-Arabië

Bericht door hans van de mortel »

Zoals de wereld moet weten, komt alle wijsheid, door middel van Allah, de knecht van de Profeet, uit Saoedi-Arabië.

De Arabieren zijn de meest hulpeloze mensen die tot de mislukte mensensoort moslims behoren en achteraan de westerse beschaving aanhuppelen als paarden - herstel - ezels die achter de wagen zijn gespannen met behulp van hun onovertrefbare vasthoudendheid aan de waanzin van een psychopaat, genoemd Mohammed, 1400 jaar geleden.

Afbeelding
Allah تعالى zegt:

“En zij vragen jou betreffende menstruatie, zeg; dat het schadelijk is (om seksuele gemeenschap te hebben met de vrouw tijdens haar menstruatie). Blijf dus weg van de vrouwen tijdens hun menstruatie. En benader hen niet tot dat zij zich gereinigd hebben. En als zij zich gereinigd hebben, benader hen zoals Allah jullie opgedragen heeft. Voorwaar Allah houdt van degenen die berouw tonen en van degenen die zichzelf reinigen.” [al-Baqara (2): 222]

Voor de menstruerende vrouw gelden tijdens haar menstruatie en aan het einde een aantal regels die zijn gespecificeerd in het Boek van Allah en de Sunna:

Van deze regels, is dat de menstruerende vrouw niet bidt noch vast tijdens haar menstruatie. Hij (VZMH) heeft tegen Fāṭima bint Abī Ḥubaysh gezegd:

“Als de menstruatie komt, laat dan het gebed”.

En als een vrouw tijden haar menstruatie vast of bidt, dan is haar vasten en haar gebed niet correct, want de profeet (VZMH) heeft dit verboden. Het is zelfs zo dat zij daarmee Allah ongehoorzaam is.
BRON: https://www.ahloelhadieth.nl/?p=1124
Dankzij Trump kwam er enig zicht op verbetering uit het islamitische terroristen-reservaat van Saoedi-Arabië. Nu met Biden in de hoofdrol is het afwachten geblazen. Want met Obama hadden de Arabische moslims een dankbare vriend die begripvol en niet te beroerd was om voor de Arabische moslimkoning een diepe respectvolle buiging als slaaf van de islam te maken.

Afbeelding

Dat zijn de Amerikanen blijkbaar vergeten toen zij besloten om weer op een Democraat te stemmen. Weliswaar geen moslim, maar zoals ik links en rechts om mij heen heb vernomen, vindt men Biden een slap figuur. Vijftig jaar politieke ervaring hebben hem tot een van de meeste onbetrouwbare, onberekenbare en
manipuleerbare politici getransformeerd die hoogst waarschijnlijk binnen twee jaar vrijwillig gaat terugtreden ten faveure van Kamala Harris. Een grotere ramp is nauwelijks denkbaar.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Mahalingam
Berichten: 42013
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuws uit Saudi-Arabië

Bericht door Mahalingam »

Al 1400 jaar lang vechten deze sekten tegen elkaar.
Je kan in Iran beter geen Sunni zijn en in Arabië beter geen Shia.
Saudi Arabia orders demolition of Imam Hussein (AS) mosque in Qatif


Saudi authorities have ordered the demolition of a mosque in which Shia cleric Sheikh Nimr Baqir al-Nimr led the prayers.

According to Merat al-Jazeera website, the Imam Hussein (AS) Mosque in Qatif, Eastern Province, will be destroyed under the pretext of development projects.
Adel al-Saeed, a Saudi Arabian rights activist, revealed the news, saying the move is aimed at eliminating anything that reminds one of the martyred cleric.
He underlined, however, that no matter what the Saudi rulers do, the memory of Sheikh al-Nimr will live on in hearts.

On January 2, 2016, Saudi Arabia executed 47 prisoners, including Sheikh Nimr.

Sheikh Nimr was detained in July 2012 on charges of delivering anti-regime speeches and defending political prisoners.
His arrest in 2012 and execution in 2016 sparked widespread protests in the Arab country.
https://en.abna24.com/news//saudi-arabi ... 91370.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Plaats reactie