Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Berichtdoor Mahalingam » Zo Feb 16, 2020 5:32 pm

Afbeelding
Israel Defense Forces @IDF

Hamas created fake social media profiles, using photos including this one, in an attempt to hack the phones of IDF soldiers.

What Hamas didn’t know was that Israeli intelligence caught onto their plot, tracked the malware & downed Hamas’ hacking system.
https://twitter.com/IDF/status/1228967310754533376
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Berichtdoor Pilgrim » Vr Feb 21, 2020 8:48 pm

Het Palestijnse antwoord op vrede met Israël...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 23, 2020 4:54 pm

Wat de Palestijnse haat op Israël werkelijk aanwakkert

Geplaatst op 23 februari 2020

Afbeelding

Het kan nooit echt vrede worden, totdat de Palestijnen deze zo graag willen dat zij vrede leren. Israël beleefde en beleeft opnieuw een golf van Palestijnse terreur, waarbij Palestijnen aanvallen met mortieren, raketten, brandballonnen, auto´s, geweren en handvuurwapens en messen uitvoerden.

De nieuwe golf terreuraanslagen begon, nadat de Amerikaanse president Donald Trump zijn lang verwachte visie om het eeuwenoude Israëlisch-Palestijnse conflict op te lossen in de daad had omgezet en werd door de ophitsing van de leider van de Palestijnse autoriteit, Mahmoud Abbas, en Hamas aangewakkerd, die de Palestijnse Arabieren openlijk aanmoedigen om de confrontatie te zoeken met de Zionistische vijand.

Volgens de ervaren Israëlische journalist Tal Lev Ram leidde Hamas de aanvallen van de eenzame wolven. De terreurorganisatie handelde hoogstwaarschijnlijk op bevel van het Iraanse regime.

Woensdag 5 februari sprak de hoogste Iraanse leider, ayatollah Ali Khamenei, over Trump´s plan en de maatregelen die Palestijnse terreurgroepen na de publicatie van het nieuwe Amerikaanse vredesplan zouden moeten nemen.

Hij noemde Trump´s plan “dwaas” en zei dat het zou sterven voordat de Amerikaanse president zelf sterft. “Dit plan is een indicatie voor de kwaadaardigheid en manipulatie van de VS. Ze zijn gekomen om er met de Zionisten over te onderhandelen wat de Palestijnen toebehoort.” Khamenei voegde er aan toe dat “Palestina van de Palestijnen is.”

Later plaatste Khamenei een tweet, waarin hij de Palestijnse Arabieren ertoe opriep een Jihad te beginnen om de zionistische vijand uit “Palestina” te verdrijven.

Het “geneesmiddel” voor Trump´s plan is “dapper verzet van de Palestijnse natie en haar groepen om de zionistische vijand en de VS door de Jihad te verdrijven”, twitterde Khamenei.

Verschillende Arabieren
Als we het gedrag van Israëlische Arabieren tegenover de joodse staat vergelijken met het gedrag van hun broeders in Gaza, Judea, Samaria en Jeruzalem, dan zullen we een duidelijk verschil vaststellen.

Veel Israëlische Arabieren hebben dezelfde instelling over hun Palestijnse identiteit als de Palestijnse Arabieren, die onder de heerschappij van de Palestijnse Autoriteit en Hamas leven, zij geven zich echter nauwelijks over aan terreur.

De Israëlische Arabieren in Haifa waren geschokt toen ze hoorden dat een van hen afgelopen donderdag had geprobeerd een Israëlische politieagent in de Oude Stad van Jeruzalem te vermoorden.

Het is waar dat een deel van de Israëlisch-Arabische gemeenschap een sterke afkeer tegen de joodse staat heeft. Dat verbergen ze niet en gaan af en toe de straat op om uitdrukking te verlenen aan hun haat op Israël of geweld te gebruiken, maar de meerderheid van de Israëlische Arabieren zijn burgers die trouw zijn aan de wet en vaak bijdragen aan de Israëlische samenleving.

In ziekenhuizen ziet men bijvoorbeeld veel Arabische artsen en verpleegsters, terwijl Arabische arbeiders ook heel vaak in apotheken in Israël werken.

Arabische ondernemers in Noord-Israël leveren bovendien aan joodse klanten zoals de supermarktketen Saleh Dabah, die koosjere slagerijen heeft geopend en zelfs levensmiddelen voor Pasen aanbiedt, die Chametz (zuurdesem) bevatten.

Ik ging een keer naar het kantoor van een Arabische ondernemer in de buurt van Tiberias en zag een reusachtige foto van de voormalige Israëlische minister-president Ariel Sharon op zijn bureau staan. Op de vraag waarom hij deze foto had neergezet, antwoordde de man dat hij de latere minister-president heel graag mocht, hoewel hij als peetoom van de zogenaamde nederzettingenonderneming werd beschouwd.

Hoe komt het dus dat er zo´n groot verschil bestaat tussen de manier waarop Israëlische Arabieren zich tegenover Israël gedragen en het gedrag van hun Palestijnse broeders in gebieden waarin de Palestijnse Autoriteit en Hamas regeren?

Het antwoord is opvoeding of beter anti-Israëlische ophitsing en hersenspoeling in het Palestijnse schoolsysteem, inclusief de scholen die door de hulporganisatie van de VN (UNRWA) voor Palestijnse vluchtelingen en hun nakomelingen worden geëxploiteerd.

Beter onderwijs
Trump´s visie om het Israëlisch-Palestijns conflict op te lossen noemt dit grote probleem in paragraaf 18, en het Witte Huis stelt vast dat de bevordering van een “cultuur van de vrede” van wezenlijk belang is voor de oplossing van het conflict.

Om een cultuur van vrede te creëren, moeten volgens het Informatiecentrum voor Inlichtingendiensten en Terrorisme (ITIC) van Meir Amit de ophitsing en de oproepen tot geweld en terreur beëindigd worden. In een nieuwe studie wordt onderzocht hoe Palestijnse leraren de Palestijnse samenleving onderwijzen.

Om de Palestijnse Autoriteit en het schoolsysteem van de UNRWA te veranderen, adviseert Trump´s team om “vijandige propaganda zoals leerboeken, leerplannen en bijbehorend materiaal te verbieden, wat indruist tegen het Israëlisch-Palestijns akkoord, inclusief de afwijzing van het bestaansrecht van de ander.”

ITIC stelde de “volgende fundamentele elementen in de leidraad van de leraren vast: de delegitimering van de staat Israël, de demonisering van zowel Israël als de Joden, een gewelddadige strijd voor de bevrijding van Palestina en het ontbreken van elke poging om het Israëlisch-Palestijns conflict op vreedzame wijze op te lossen.”

Het Palestijnse leerplan geeft aan de Palestijnse Arabische kinderen het zogenaamde Naqba-verhaal door, zegt ITIC. Samenvattend luidt de Naqba-vertelling als volgt:

“Het land Palestina behoort uitsluitend toe aan de Palestijns eArabieren, die zogenaamd rechtstreekse nakomelingen van de oude Kanaänieten zijn, en Joden hebben er geen geldige aanspraak op. Daarom is de oprichting van de joodse staat Israël in Palestina een groot onrecht tegenover de Palestijnen. Vooral, omdat de oprichting van de staat gepaard ging met het afslachten van Palestijnen, hun verdrijving uit hun huizen, de vernietiging van hun dorpen en de daaruit voortkomende duurzame status als vluchtelingen.”

De Naqba
In werkelijkheid werd de Naqba door Arabische leiders veroorzaakt, die Palestijnse Arabieren ertoe opriepen hun huizen tijdelijk te verlaten om de vernietiging van de joodse gemeenten te vergemakkelijken.

Het advies was aanleiding voor ongeveer 550.000 Arabieren om hun huizen te verlaten, en in slechts één geval beval Israëls eerste minister-president, David Ben Gurion, de uitzetting van Palestijnse Arabieren, die hun huizen gebruikten als steunpunten voor terreuraanslagen, schreef de historicus Benny Morris in zijn boek in 1948.

Khaled al-Azm, die in 1948 minister-president van Syrië was, zei na de onafhankelijkheidsoorlog, die werd aangewakkerd door een Arabisch legioen: “Sinds 1948 waren wij het die hen (de vluchtelingen) ertoe gebracht hebben het land te verlaten. Wij hebben de vluchtelingen een catastrofe bezorgd omdat wij hen ertoe hebben opgeroepen en er bij hen op aangedrongen hebben hun huizen te verlaten. Wij hebben hen ertoe gebracht alles kwijt te raken wat zij bezaten.”

Zelfs Mahmoud Abbas heeft dergelijke dingen over de zogenaamde Naqba geschreven. In 1976 schreef Abbas een artikel voor “Falastin al-Thawra”, een krant van de PLO, waarin hij toegaf dat de Arabische legers verantwoordelijk waren voor het leed van de vluchtelingen.

De Arabische legers drongen Palestina binnen om de Palestijnen tegen de zionistische tirannie te beschermen, maar in plaats daarvan lieten zij hen in de steek, dwongen hen tot emigratie en tot het verlaten van hun thuisland, legden hen zelfs een politieke en ideologische blokkade op en gooiden hen in de gevangenis, die leken op de getto´s die Joden vroeger in Oost-Europa hadden”, aldus de huidige Palestijnse leider.

De ITIC-studie staat vol voorbeelden van leugens en verdraaiingen in de geschiedenis, die gebruikt werden om Palestijnse Arabische studenten ten Joden en Israël op te hitsen en terroristen te verheerlijken die Joden afslachtten.

In zijn analyse van het Palestijnse leerplan schreef Groiss dat de indoctrinatie van Palestijnse kinderen op drie grondbeginselen is gebaseerd:

1. Delegitimering van het bestaan van Israël en de aanwezigheid van de Joden in het land. Palestina vervangt Israël als soevereine staat in de regio, Israël´s gebied voor 1967 wordt als Palestijns, maar bezet voorgesteld en de naam “Israël” zelf wordt vaak door het begrip “bezetting” vervangen. Israël´s joodse burgers gelden als kolonialistische bewoners en hun steden – inclusief Tel Aviv – verschijnen niet op de kaart of krijgen Arabische namen. Hun geschiedenis in het land wordt ontkend, evenals hun heilige plaatsen, en hun traditionele inspanningen met betrekking tot hun oude thuisland worden “begerige ambities (atma)” genoemd.

2. Demonisering van zowel Israël als de Joden. Beide worden als agressief, barbaars, vol haat en met het streven naar uitroeiing neergezet en vormen zodoende een existentiële bedreiging voor de Palestijnen. In hun beschrijving worden denigrerende begrippen zoals “zionistische bendes” en andere van haat vervulde begrippen gebruikt en er worden ook gevallen van dehumanisering vastgesteld. Israël wordt beschreven als de bron van alle kwaad en is alleen voor het conflict verantwoordelijk, terwijl de Palestijnen als hun definitieve slachtoffers worden neergezet. De Joden worden ook buiten het conflict gedemoniseerd – als fundamentele corrupte natie en als vijanden van de islam sinds diens ontstaan.

3. Oproep tot een gewelddadige bevrijdingsstrijd in plaats van zich in te zetten voor een vreedzame oplossing van het conflict. Vrede en co-existentie met Israël zijn geen optie. De gewelddadige strijd beperkt zich niet tot de “Westelijke Jordaanoever” en de Gazastrook, maar omvat heel Israël. Er wordt een religieuze kleur aan hem gegeven door de noodzakelijkheid van de Al-Aqsa-moskee te benadrukken, waarvan het bestaan als bedreigd geldt. Islamitische traditionele idealen van de Jihad en van het martelaarschap worden vergroot en krijgen een bijzondere rol in de bevrijdingsstrijd. Inderdaad bestaat er een taaloefening die speciaal het martelaarschap bevordert. Terroristische activiteiten zijn een wezenlijk bestanddeel van deze strijd, en een bekende terroriste wordt verheven tot nationale heldin, die gelijkstaat met Yasser Arafat en Aïsja, de vereerde vrouw van de profeet Mohammed. Het zogenaamde recht op terugkeer van de nakomelingen van de vluchtelingen van 1948 maakt eveneens deel uit van de gewelddadige bevrijdingsstrijd, omdat zij naar hun voormalige woonplaatsen in het bevrijde Palestina moeten terugkeren, niet naar de staat Israël. De vernietiging van de overlevende Joden na de bevrijdingsoorlog wordt verondersteld.

Bron: www.israelheute.com

Door: Yochanan Visser

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/02/23 ... anwakkert/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 25, 2020 2:36 am

“24 uur terrorisme door de Islamitische Jihad”
Israel Defense Forces

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 29, 2020 11:31 pm

De komende oorlog in Gaza

Geplaatst op 29 februari 2020

Afbeelding
De logo´s van de “Islamitische Jihad” (links) en Hamas.

De terreurgroepen in Gaza zijn klaar voor de oorlog. Is Israël, zo kort voor de verkiezingen, dat ook?

Opnieuw heeft Israël te kampen met een mini-raketoorlog door de “Islamitische Jihad” in Gaza. In het weekend sloegen meer dan 90 raketten in het zuiden van het land in.

Het lukte “Iron Dome” om 90% van de afgevuurde raketten nog in de lucht uit te schakelen. Maar het leven staat bij zulke aanvallen in de gemeenten in de buurt van Gaza stil. De mensen brengen de meeste tijd weer eens in hun schuilkelders door.

De burgemeesters van de steden en gemeentes in het zuiden van Israël eisen nu dat er voorgoed een einde wordt gemaakt aan de raket- en ballonterreur uit Gaza. Omdat Iran achter de jongste escalaties zit, is het twijfelachtig of er aan hun eis kan worden voldaan.

Iran heeft aan de Palestijnse “Islamitische Jihad” bevolen om welke overeenkomst tussen Israël en Hamas dan ook te blokkeren. Het gaat om een zogenaamde “hudna”, een lange tactische wapenstilstand die de terreurgroepen in Gaza de mogelijkheid biedt om hun gevechtseenheden op sterkte te brengen.

Israël en Hamas voeren sinds enkele maanden achter gesloten deuren onderhandelingen over zo´n wapenstilstand. Daarbij spelen Egypte en Qatar een bemiddelende rol, waarbij Qatar Gaza al meer dan een jaar lang financieel ondersteunt.

De chef van de Mossad, Yossi Cohen, en generaal-majoor Herzi Halevi, de commandant van het zuidelijk front en voormalig chef van de geheime dienst van het leger, waren onlangs in Doha, de hoofdstad van Qatar, om de “hudna” met Hamas te bespreken, bericht Avigdor Lieberman van de partij “Israël Beteinu”.

Qatar heeft sinds 2018 bijna $ 79 miljoen in de Gazastrook gepompt. Dit geld belandde echter grotendeels in de zakken van Hamas terecht, die het gebruikt om hun militaire vaardigheden uit te breiden, aldus professor Hillel Frish van de Bar-Ilan universiteit. Frish is voorstander van een grotere militaire operatie tegen de “Islamitische Jihad” en Hamas, die moet leiden tot de vernietiging van de beide elkaar beconcurrerende terreurgroepen.

Van de $ 79 miljoen die Qatar deed toekomen aan de verarmde kustenclave is slechts een bedrag van $ 17 miljoen bij ca. 70.000 arme gezinnen in Gaza aangekomen, zegt Frish, die zijn cijfers baseert op data die werden gepubliceerd door de Hamas-functionaris Muhammas Hamada.

De rest van het geld is verdwenen. Men kan er van uitgaan dat Hamas het geld gebruikt heeft om wapens te kopen en het militaire apparaat uit te breiden. Een groot deel van het geld dat door Hamas aan arme gezinnen werd uitgedeeld, werd overgemaakt aan families van “martelaars”, dus terroristen die in de uitoefening van hun terreur gedood werden.

Frish noemt het geld uit Qatar “beschermingsgeld” zonder bescherming, omdat, anders dan bij de maffia gebruikelijk, Israël met steeds meer geweld geconfronteerd wordt dat uitgaan van de Gazastrook, hoewel het geld de enclave wordt binnengelaten.

“Als men een vijand bestrijdt, zou men datgene moeten doen waar men verstand van heeft. En niet datgene doen wat de vijand goed kan”, zegt Frish. Israël zou voor zichzelf een doel moeten afdwingen, dat betekent Hamas en de “Islamitische Jihad” zo hard, massaal en snel mogelijk te verslaan.

Het is duidelijk dat Israël het einde van de weg in de lange strijd tegen de Gaza-terreurgroepen heeft bereikt. En ogenschijnlijk heeft de nieuwe Israëlische minister van Defensie Naftali Bennet dezelfde mening als Frish.

Nadat zondagavond een nieuwe strategie in de strijd tegen de “Islamitische Jihad” werd gepresenteerd, bombardeerden Israëlische gevechtsvliegtuigen niet alleen doelen in Gaza, maar ook de centrale in het Syrische Damascus. Bennet verklaarde dat het moment steeds dichterbij zou komen waarop Israël “Gaza opnieuw zou starten”.

Sinds hij in november de functie van minister van Defensie heeft overgenomen, probeert Bennet de strategie van Israël tegen zijn vijanden te veranderen. DE aanval op de centrale van de “Islamitische Jihad” in het zuiden van Damascus was een van deze veranderingen die Bennet heeft ingevoerd. Nu wil hij hetzelfde inzetten in de uitputtingsoorlog die Hamas en de “Islamitische Jihad” tegen Israël voeren.

Samen met de chef van het leger, Avi Kochavi, en minister-president Benjamin Netanyahu heeft hij een nieuwe strategie in de omgang met Gaza ontwikkeld, die de huidige vergelijking zal veranderen.

“We zullen de terroristen een allerlaatste kans geven om zich rustig te gedragen”, zei hij in een interview deze week. Hij zou er geen moment in geloven dat Hamas en de “Islamitische Jihad” zich ook werkelijk rustig zullen houden. “Ik geloof ze niet. Ze zijn leugenaars en moordenaars, we moeten eindelijk handelen”, zei Bennet en hij voegde er aan toe dat Israël het juiste moment en de duur zou bepalen.

Volgens Bennet is er 95% kans op een nieuwe oorlog in Gaza. Hij gaat er van uit dat de mensen in het zuiden van Israël daarna zo rustig zullen leven als in 20 jaar niet.

Hamas zou een “pijnlijke lente” krijgen, zei Bennet, wat velen als mogelijke aanwijzing over de timing van een militaire operatie tegen de “Islamitische Jihad” en Hamas in Gaza duiden. De nieuwe militaire operatie zou “volledig anders” dan afgelopen militaire operaties zijn en ook Gaza zou er “op de dag daarna” anders uitzien.

Het leger bevindt zich op dit moment in een transformatieproces, dat uit de opleiding van nieuwe eenheden en aanwijzingen bestaat, die gebaseerd zijn op een plan genaamd “Momentum”, dat door de chef van het leger Avi Kochavi is uitgewerkt.

Bron: www.israelheute.com

Door: Yochanan Visser

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/02/29 ... g-in-gaza/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 04, 2020 8:57 pm

Hamas, VN, E.J. Bron en de Palestijnen

Door Hannibal · 4 maart 2020

Afbeelding

Een nichtje van me is getrouwd met een Palestijn. Dat wil zeggen: iemand die met zijn Palestijnen ouders naar Europa is verhuisd toen hij nog een kleuter was. Aardige vent en ook die ouders, beslist prettige mensen en christenen bovendien.

Maar je moet de Palestijnen in Gaza of op de “Westbank” niet beoordelen aan de hand van je kennis van individuele Palestijnen. In het vroegere Britse mandaatgebied gaat het niet om individuele Palestijnen, maar om een moslimcultuur. Wie voor die cultuur bewust kiest, is per definitie een antisemiet in dezelfde zin waarin de nazi’s voor en in de Tweede Wereldoorlog antisemieten waren.

In het Midden Oosten kun je als Europeaan eigenlijk alleen maar voor Israël kiezen. De moslim wereld is daar een bron van geweld en ellende. Dat neemt niet weg dat je best individuele moslims een handje zult helpen waar die dat nodig hebben. Maar houd daarbij goed in de gaten dat hulp van overheden aan Hamas of aan het regime op de West Bank in slechte handen terecht komt. Die hulp ondersteunt de Arabieren in hun pogingen om Israël te vernietigen.

Houd er ook rekening mee dat er ongeveer anderhalf miljard moslims op de wereld zijn en maar 15 miljoen joden. Dat scheelt een factor honderd. Dat betekent dat als u dodencijfers leest als gevolg van beschietingen en bombardementen van Hamas en de reactie daarop van Israël, U de Israëlische doden en gewonden zwaarder moet tellen als U ze vergelijkt met de slachtoffers aan Arabische kant.

Maar, zult U zeggen, niet alle moslims zijn toch uit op de vernietiging van Israël. Dan heeft U gelijk, maar het gaat niet om individuele moslims maar om de moslim samenleving, die haar uiterste best doet om tegenover de westerse samenleving overeind te blijven. Die ziet Israël als de westerse voorpost op haar stoep. De moslimbevolking wereldwijd haat Israël. Daar doet dat handvol geïntegreerde moslims in het westen niets aan af.

Op het internet kunt U een reeks vertalingen uit de wereldpers aantreffen van E.J. Bron over dit onderwerp. Ik citeer er een:

‘Een groep Arabische staten heeft tijdens een bijeenkomst van de VN-mensenrechtenraad in Genève vraagtekens geplaatst bij Israëls recht om zich tegen Hamas te verdedigen. De vertegenwoordiger van Pakistan verklaarde dat het “moreel afschuwelijk” en “juridisch incorrect” is om Israëls militaire actie in de Gazastrook zelfverdediging te noemen. De Verenigde Arabische Emiraten zeiden dat Israël als bezettingsmacht helemaal het recht niet heeft op zelfverdediging.

Ongeveer 30 landen bekritiseerden tijdens de bijeenkomst de Israëlische militaire actie in de Gazastrook. Venezuela beschuldigde Israël van oorlogsmisdaden en genocide acties tegen de Palestijnen. Ierland beschuldigde zowel Israël als Hamas ervan om op onacceptabele wijze tegen burgers te zijn opgetreden. Pakistan stelde een “brute militaire agressie” van Israël aan de kaak. China maakte duidelijk de Palestijnse inspanningen te ondersteunen om erkend te worden als volwaardig lid van de Verenigde Naties.

Israël en meerdere westerse landen houden de mensenrechtencommissie van de VN voor ongeloofwaardig en schijnheilig. In de commissie zouden die landen zitten, die zelf het meest de mensenrechten zouden schenden. Gedelegeerden van landen die behoren tot de Organisatie van de Islamitische Samenwerking (OIC), en die een derde deel van de zetels in de raad hebben, verhinderen regelmatig discussies over schendingen van de mensenrechten in hun landen. Daarbij beroepen ze zich erop dat het rechtssysteem van de sharia bestanddeel is van hun religie en dat het daarmee boven iedere kritiek verheven zou zijn. Op aandringen van de islamitische leden houdt de mensenrechtenraad zich iedere vergadering bezig met het Midden-Oostenconflict. De veroordeling van Palestijnse schendingen van de mensenrechten wordt regelmatig van de hand gewezen.’


Tot zover het citaat.

U hoeft het met Bron niet eens te zijn om zijn geschriften te lezen. Ook voor wie anders denkt over het Midden-Oosten conflict heeft belang bij zoveel mogelijk feitelijke informatie, en die geeft hij.

http://verenoflood.nu/hamas-vn-e-j-bron ... lestijnen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20181
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Islam vernietigt. Israël innoveert.

Berichtdoor King George » Za Mar 07, 2020 12:25 pm

Lahav-Or laser schakelt drones en ballonnen met explosieven uit (video)

Afbeelding
Light Blade systeem. Screenshot YouTube
Een door Israëlische experts ontwikkeld nieuw luchtverdedigingssysteem schakelt drones en ballonnen met explosieven uit. Het systeem kan worden gebruikt in stedelijke gebieden en luchthavens.

Amiel Ishaaya, een expert in laser technologie van de Ben-Gurion Universiteit, begon in 2018 samen met andere experts aan de ontwikkeling van het Lahav-Or (lichtzwaard) verdedigingssysteem. Ishaaya wilde een einde brengen aan de niet-aflatende stroom van brandende objecten en explosieven die vanuit Gaza richting Israël werden gestuurd.

“We waren net klaar met de ontwikkeling van een lasersysteem voor het snijden van dik plastic voor broeikassen. Vliegers en ballonnen zijn gemaakt van plastic, ” herinnerde hij zich.

Samen met Dr. Rami Aharoni en de steun van grenspolitiecommandant Yaakov Shabtai, richtte hij ‘OptiDefense’ op. Met een budget van een paar miljoen Shekel werd er binnen een jaar een prototype ontwikkeld.Vorige maand bewees het team de effectiviteit van hun systeem door ballonnen met explosieven die vanuit Gaza richting Israël waren verzonden te vernietigen. De laser werd in de test gekoppeld aan het SupervisIR-dreigingsdetectiesysteem van Elbit en beheerd door de grenspolitie. “Het is gelukt om alles wat in ons blikveld kwam neer te halen,” zei Ishaaya.

Aanvallen met drones komen ook steeds vaker voor en zijn bovendien gevaarlijker. Maar drones moeten door iemand op afstand worden bestuurd of zijn voorgeprogrammeerd om GPS te gebruiken. Die communicatie kan onderbroken worden. Dit wordt een soft kill genoemd.

Er wordt verwacht dat toekomstige generaties drones zich hierop aanpassen en autonoom zullen opereren. Om die dreiging te neutraliseren is een hard kill optie nodig waarmee de drone uit de lucht kan worden geschoten. Het Lahav-Or-systeem kan hier voor worden gebruikt.

“Om bestaande laserdefensiesystemen te bedienen moeten er vele kilometers luchtruim worden vrijgemaakt zodat de laser niemand per ongeluk blind maakt.

Ons systeem werkt op een lagere frequentie waardoor het veilig is om in stedelijke gebieden te gebruiken. Zo kunnen luchthavens kunnen onze systemen gebruiken voor volledige veiligheidsdekking, zonder dat piloten of passagiers in gevaar komen” volgens Ishaaya.


https://www.joods.nl/2020/03/lichtzwaard-laser-schakelt-drones-en-ballonnen-met-explosieven-uit-video/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45797
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 27, 2020 1:13 am

Voormalige Palestijnse Arabische terrorist legt uit: Wie profiteert er van de zogenaamde “bezetting”?
23 mrt. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Berichtdoor Mahalingam » Vr Apr 03, 2020 7:07 pm

Ook in Gaza is de corona losgebroken. Die kwam daar door een groep die uit Pakistan terug kwam.
Maar Gaza is toch een gevangenis waar niemand in- of uit mag, zo wordt mij door linkse media aangepraat?

En nu moet natuurlijk voor de Pallie-knuffelaars Israël die grens open gooien voor alles en iedereen.
Maar die grens is open voor goederen en zieke mensen die verpleging nodig hebben. Niet voor Jan-met-de-Hamas-pet.
Hef de Gaza-blokkade nu op, er is geen tijd te verliezen vanwege het coronavirus
De verspreiding van het coronavirus in Gaza is een nachtmerriescenario dat koste wat het kost voorkomen moet worden, betoogt hoogleraar en mensenrechtenadvocaat Liesbeth Zegveld. Israël draagt die verantwoordelijkheid als bezettingsmacht.

En ik maar denken dat Hamas daar de bezetters zijn. Die zijn daar toch de baas en niet Israël?
In de pallieknuffel denkwereld kan je toch alleen maar op zijn hoogst zeggen: 'belegerd' en niet 'bezet'? Liesbeth moet toch maar eens de Nederlandse taal gaan leren want zo schept ze verwarring.

https://www.topics.nl/hef-de-gaza-blokkade-nu-op-er-is-geen-tijd-te-verliezen-vanwege-het-coronavirus-a14243203vk/?context=brand/vk/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Berichtdoor Mahalingam » Za Apr 11, 2020 12:20 pm

Hamas arrests Gazans over ‘treasonous’ coronavirus Zoom call with Israelis
Hamas-run security forces arrested several activists in the Gaza Strip on treason charges after they took part in a web conference with Israelis, officials said Thursday.

The Hamas-run Interior Ministry said the activists are accused of “holding a normalization activity with the Israeli occupation.”

“Holding any activity or contact with the Israeli occupation under any cover is a crime punishable by law and a betrayal for the people and their sacrifices,” it said in a statement.
[...]
The activists accused of treason held a nearly two-hour meeting on Monday over Zoom, an online conferencing service, discussing issues of common interest, including the coronavirus pandemic.
https://worldisraelnews.com/hamas-arrests-gazans-over-treasonous-coronavirus-zoom-call-with-israelis/?fbclid=IwAR2jW6RH_eeuhkmuGpKvkEhWTu49urGk0dABOlGnoJrQ9wKWRcRa7rN4sRo
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 5661
Lid geworden op: Zo Jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Israël, Gaza strook en de overige Palestijnen

Berichtdoor hans van de mortel » Za Mei 16, 2020 10:07 am

De oorzaak van alle jodenhaat is het geloof van moslims in de historische sadistische oorlogsgeile moslimproleet Mohammed (VZMH)


Afbeelding

WAT IS DE STRAF VAN ALLAH?

Verenigen met God kan slechts door het geduldig dragen van het lijden op aarde: Kanker, Lepra, Pest, Melaatsheid, Tyfus, een droge hoest, Chinese virussen. Teveel ellende om op te noemen. Om alle hemelse straffen op aarde van God te vermelden is onmogelijk wegens plaatsgebrek. De ergste straf van God zijn de uitwerpselen van meer dan 1,7 miljard moslims op aarde.

Wie het geduld van lijden op aarde niet kan opbrengen wacht de toorn van God die zich laat gelden door middel van het Vagevuur na de dood: de louteringsplaats voor mensen met geloof in God die gezakt zijn voor het eindexamen. Hoe dan ook, deze straf is tijdelijk en geldt alleen voor rooms-katholieken. Daarna wacht de hemelse verrukking, zoals in de tijd van Adam en Eva.

Iedereen weet wie Eva was. Behalve moslims. Immers, de naam van de vrouw van Adam is niet bekend bij moslims. Profeet Mohammed (VZMH) was zo geil als een beer met een superlul van hier tot ginder, gelet op zijn arsenaal aan vrouwen die hij doorgaans verwierf door het overvallen en beroven van andere Arabische stammen. Natuurlijk kende hij de naam van Eva, maar die vinden we nergens terug in de Koran. Omdat Mohammed een psychisch probleem had. Hij neukte zich suf en rechtvaardigde zijn onmacht tot zelfbeheersing door te verklaren dat vrouwen nergens toe deugen – nou ja, om zijn ejaculatie op peil te houden en dat vrouwen moesten branden in de hel. (volgens de profeet zijn de meeste personen in de hel vrouwen).
In de Koran staat in herhaling dat Allah wijs is en doet wat hij wil. 1,7 miljard moslims vatten dit, wat vanzelfsprekend is voor moslims, letterlijk op.

En zo ontstonden minstens 30 islamitische organisaties waarmee ruim 1,7 miljard moslims de overtuiging in hun geloof rechtvaardigen: terreur tegen ongelovigen is de wil van Allah.
In alfabetische volgorde:

01. Abu Sayyaf - Filipijnen
02. Al Qaida, wereldwijd
03. Al-Shabaab - Somalië, Kenia
04. Ansar al-Islam (AAI) - Irak
05. Ansar Dine - Mali
06. Al Qaida in de Islamitische Maghreb (AQIM) - Mali
07. Ansaru - Nigeria
08. Asbat al-Ansar - Libanon
09. Boko Haram - Nigeria en omliggende landen
10. Egyptische Islamitische Jihad (EIJ) - Egypte
11. Gama'a al-Islamiyya - Egypte
12. Gerakan Mujahideeën Islam Pattani (GIMP) - Thailand
13. Great Eastern Islamic Raiders' Front (IBDA-C) - Turkije
14. Groupe Salafiste pour la Prédication et le Combat - Algerije
15. Groupe Islamique Armé (GIA) - Algerije
16. Groupe Islamique Combattant Marocain (GICM) - België, Nederland en Spanje
17. Hamas - Palestijns
18. Harakat ul-Mujahidin (HUM) - Pakistan
19. Hezb-e-Islami, - ‘Party of Islam,’ (Afghanistan)
20. Hezbollah - Libanon (door onder ander Israël, de VS, Canada en de EU als moslim terrorisme beschouwd)
21. Islamitische Staat (ISIS, ISIL, IS) - Wereldwijd maar voornamelijk in Syrië en Irak
22. Islamitische Beweging van Centraal-Azië - Centraal-Azië
23. Islamitische Beweging van Oezbekistan - Oezbekistan
24. Islamitische Jihad (PIJ) - Palestijns
25. Jemaah Islamiyah (JI) - Indonesië (en omstreken)
26. Lashkar-e-Taiba – Pakistan
27. Libische Islamitische Gevechtsgroep of Al-Jama'a al-Islamiyyah al-Muqatilah bi-Libya - Libië
28. Moro Islamic Liberation Front - Filipijnen
29. Revolutionair Nationaal Front of Barisan Revelusi Nasional (BRN) - Thailand
30. Taliban
31. Takfir wal Hijra - Egypte, Europa, Midden-Oosten

ALLAH AKBAR! Onze beschaving is daar niet van gediend. En wat doet de EU? Ja hoor! Die haalt miljoenen moslims binnen Europa. Duitsers stonden voor èn in de 2e Wereldoorlog achter Hitler omdat zij geloof hadden in de juiste leider. Duitsers gingen wéér in de fout door achter de ex-communistische Frau Mutti Merkel te staan.
Religie is de vrijwillige celstraf van het verstand.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten