Conflict Han–Chinezen en de Oeigoeren

Mahalingam
Berichten: 40241
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Conflict Han–Chinezen en de Oeigoeren

Berichtdoor Mahalingam » Za Dec 07, 2019 11:44 pm

Zoals de USA ooit negers onderzocht, zo onderzoeken de Chinezen nu de Oejgoeren.
En dat is helemaal fout natuurlijk.
Wat wil China met het dna van Oeigoeren?
Deskundigen vrezen dat China erfelijke informatie in het dna van Oeigoeren zal misbruiken om deze etnische minderheid van overwegend moslims verder te onderdrukken. Dat schreef The New York Times dinsdag, in reactie op een wetenschappelijk artikel dat in april van dit jaar verscheen.

In die publicatie, met elf Chinese auteurs in het vaktijdschrift Human Genetics, worden acht verschillende dna-varianten beschreven die de gezichtskenmerken van Oeigoeren bepalen. Saillant detail: één van de onderzoekers, Fan Liu, is ook deeltijd-medewerker bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
[...]
Volgens de Chinese onderzoekers was hun studie nodig „om een brug te slaan” tussen de kennis die er al is over de erfelijkheid van gezichtskenmerken bij mensen van Europese afkomst en die van mensen van Aziatische afkomst. De Oeigoeren omschrijven zij als een groep met gemengde Europese en Aziatische wortels.

De onderzoekers zochten naar dna-varianten die samenhingen met bepaalde verhoudingen in het gezicht van de deelnemers, bijvoorbeeld de afstand tussen het midden van de onderlip en de neusvleugels, of de afstand tussen de oorlelletjes en de buitenste ooghoek. Ze identificeerden acht van zulke dna-varianten.
[...]
Volgens Kayser verklaart één van de nu bekende genvarianten minder dan 1 procent van de variatie in gezichten, en kom je met alle genvarianten bij elkaar in één studie nog altijd niet verder dan 5 procent. „Dat maakt meteen heel duidelijk dat het op dit moment onmogelijk is uit dna te voorspellen welk gezicht erbij hoort. Er zullen nog veel meer genen geïdentificeerd moeten worden voordat gezichtsvoorspelling uit dna kan worden overwogen voor welke praktische toepassing dan ook. Oog-, haar- en huidskleur zijn uiterlijke kenmerken die wel vanuit het dna voorspeld kunnen worden, maar gezichten niet.”
https://www.nrc.nl/nieuws/2019/12/04/wat-wil-china-met-dna-oeigoeren-a3982771
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40241
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Conflict Han–Chinezen en de Oeigoeren

Berichtdoor Mahalingam » Ma Dec 30, 2019 12:43 pm

Er waren Oejgoeren op de Dam verzameld. De 'usual suspects' waren slecht vertegenwoordigd. Er stonden veel Oegoerezen (v) met hoofddoekjes maar niet allemaal. En er werd van harte Allah Hakbar geroepen. Maar niet zo erg dat de zaak in religieuze vervoering raakte. En veel bleekblauwe vlaggen met Turkse ster en halve maan.
Honderden demonstranten op de Dam voor Oeigoeren in China

Een grote groep Oeigoeren en sympathisanten demonstreerden zondagmiddag op de Dam om aandacht te vragen voor de discriminatie en onderdrukking van Oeigoeren in China.

Afbeelding

Met de actie op de Dam hopen de demonstranten op internationale aandacht waardoor de druk op de Chinese regering wordt opgevoerd om de kampen te sluiten en de opgesloten Oeigoeren vrijlaten.

Met video: https://www.parool.nl/amsterdam/honderden-demonstranten-op-de-dam-voor-oeigoeren-in-china~b12f5105/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Conflict Han–Chinezen en de Oeigoeren

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Dec 30, 2019 5:11 pm

Die zijn voorlopig nog niet klaar met demonstreren. Hoezo dat?

Overal op aarde hebben landen problemen met moslims.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 40241
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Conflict Han–Chinezen en de Oeigoeren

Berichtdoor Mahalingam » Vr Feb 21, 2020 1:34 pm

De regering is tot het besef gekomen dat de Harmonie in het Rijk van het Midden verstoord wordt door Mohammedanisme. De wens is: minder Islam.
En hoe dat tedoen? Door dezelfde methoden te gebruiken als Mohammedanen yegen ongelovigen.

Hier klagen boerka's dat ze zich niet veilig voelen op straat vanwege de boerka.
In Xinjiang worden vrouwen met hoofddoek in Arabische woestijnkledij heropgevoed. Net zoals die mannen met baarden in jurken.
Ze volgen dus een advies van Snouck Hurgronje: alle haatbaarden voortdurend opsporen en uit de maatschappij halen. Lees maar:
‘China zet Oeigoeren vast als ze een hoofddoek dragen of een lange baard hebben’
In de rapportage, die in handen is van onder andere de BBC, staan de persoonlijke gegevens van meer dan 3000 individuen, afkomstig uit de westelijke regio Xinjiang. Daar wonen vooral Oeigoeren, een moslimminderheid in China. Intieme dagelijkse bezigheden zijn in de stukken minutieus bijgehouden. Hoe vaak iemand bidt, wat iemand draagt en met welke mensen hij of zij omgaat. En tot slot het oordeel: of diegene naar een heropvoedingskamp gestuurd moet worden of niet.

Er is twijfel over de echtheid van de documenten.
Net als toen weerspreekt de Chinese regering dat de gelekte informatie authentiek is. Op de lijst staan bijvoorbeeld geen officiële stempels. Toch is het internationaal team experts dat de rapporten heeft geanalyseerd – door onder andere de informatie over personen uit het rapport na te trekken – ervan overtuigd dat de documenten echt zijn.

Zij leggen volgens de Duitse data-onderzoeker en China-expert Adrian Zenz, die het onderzoek leidde, veel meer bloot dan alleen de redenen waarom de Oeigoeren in China worden gevangengezet. Het toont ook de paranoïde mentaliteit van het Chinese regime in het algemeen. “Het legt de heksenjacht-mindset bloot die het sociale leven in het land al jaren controleert,” aldus Zenz tegen de BBC.
https://www.parool.nl/wereld/china-zet-oeigoeren-vast-als-ze-een-hoofddoek-dragen-of-een-lange-baard-hebben~bf7b1a20/

"Het toont ook de paranoïde mentaliteit van het Chinese regime ".
Het is helemaal niet paranoïde om de islam als een gevaar voor de hele mensheid te zien.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40241
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Conflict Han–Chinezen en de Oeigoeren

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mar 01, 2020 10:23 pm

Wat moeten wij doen om al die Allahtonen en nieuwe migranten in onze maatschappij op te nemen?
Ze moeten de taal leren. En lezen en schrijven. En naar school en opgeleid worden voor een vak. Met stage en werkervaring.
Maar dat is allemaal vrijwillig en met de Islam ideologie mogen wij ons niet bemoeien. Dus resultaat: noppes, niks, nada.

In China doen ze hetzelfde maar dan zonder vrijwilligheid. Een campus is dan een gevangenis, een stage is dan uitbuiting en werkervaring is dwangarbeid. En aan de Islam komen is indoctrinatie en hersenspoeling. Lees maar:
The Chinese government has facilitated the mass transfer of Uyghur and other ethnic minority1 citizens from the far west region of Xinjiang to factories across the country. Under conditions that strongly suggest forced labour, Uyghurs are working in factories that are in the supply chains of at least 83 well-known global brands in the technology, clothing and automotive sectors, including Apple, BMW, Gap, Huawei, Nike, Samsung, Sony and Volkswagen.

This report estimates that more than 80,000 Uyghurs were transferred out of Xinjiang to work in factories across China between 2017 and 2019, and some of them were sent directly from detention camps.2 The estimated figure is conservative and the actual figure is likely to be far higher. In factories far away from home, they typically live in [color=#0000BF]segregated dormitories,3 undergo organised Mandarin and ideological training outside working hours,4 are subject to constant surveillance, and are forbidden from participating in religious observances.5 Numerous sources, including government documents, show that transferred workers are assigned minders and have limited freedom of movement.6[/color]

China has attracted international condemnation for its network of extrajudicial ‘re-education camps’ in Xinjiang.7 This report exposes a new phase in China’s social re-engineering campaign targeting minority citizens, revealing new evidence that some factories across China are using forced Uyghur labour under a state-sponsored labour transfer scheme that is tainting the global supply chain.
https://www.aspi.org.au/report/uyghurs-sale
Chinese companies and government officials also pride themselves on being able to alter their Uyghur workers’ ideological outlook and transform them into ‘modern’ citizens, who, they say, become ‘more physically attractive’42 and learn to ‘take daily showers’.43
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten