Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Ariel » Do Aug 20, 2009 8:37 pm

Voor geld kruipen mensen en regeringen door het stof. Wat laf.

Excuses Zwitserland aan Kadaffi

TRIPOLI - De Zwitserse president Hans-Rudolf Merz heeft Libië donderdag excuses aangeboden voor de arrestatie van de zoon en de schoondochter van de Libische leider Muammar Kadaffi. „Ik betuig tegen het Libische volk mijn spijt over de onterechte aanhouding”, zei Merz bij het begin van zijn bezoek aan het Afrikaanse land.

Hannibal Kadaffi (32) en zijn zwangere vrouw werden in juli vorig jaar opgepakt, omdat ze medewerkers van een hotel in Genève zouden hebben geslagen. Ze kwamen vrij na het betalen van een borgsom van 500.000 Zwitserse franken (ruim 312.000 euro).

De hoofdaanklager zag enkele maanden later af van een rechtszaak, nadat de twee eisers hun aanklachten hadden ingetrokken. Toch schortte Libië de olieleveranties aan Zwitserland op en haalde het miljarden euro's van rekeningen bij Zwitserse banken.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/4648 ... ffi__.html


Deze man denkt dat hij werkelijk alles kan maken. Dit lekkertje heeft in 2004 ook al een aanvaring met de politie gehad. Ook toen kwam hij er zonder kleerscheuren van af.

PARIJS - Agenten in Parijs zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag slaags geraakt met lijfwachten van een zoon van de Libische leider Kadaffi, Hannibal Kadaffi. Een agent raakte gewond en twee van de lijfwachten zijn gearresteerd, zo meldden bronnen bij de politie van de Franse hoofdstad.

Hannibal reed met grote snelheid over de Champs-Elysées en negeerde een reeks rode stoplichten. De politie hield hem aan en er ontstond een schermutseling nadat twee auto's met lijfwachten waren gestopt en de lijfwachten zich met de zaak bemoeiden.

Hannibal kon dankzij zijn diplomatieke paspoort zijn weg vervolgen. Een delegatie van de Libische vertegenwoordiging in Parijs heeft zijn verontschuldgingen aangeboden op het desbetreffende politiebureau
.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor H.Numan » Vr Aug 21, 2009 2:04 am

Deze man denkt dat hij werkelijk alles kan maken. Dit lekkertje heeft in 2004 ook al een aanvaring met de politie gehad. Ook toen kwam hij er zonder kleerscheuren van af.

Correctie: deze man weet dat hij werkelijk alles kan maken.
Q.E.D.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Ariel » Za Sep 05, 2009 11:25 am

Het blijkt nu dat er twee Zwitsers in Libië opgepakt zijn nadat Hannibal Kaddafi in een hotel in Genève was opgepakt wegens mishandeling van hotelpersoneel en dat men mede om deze mannen vrij te krijgen excuus heeft aangeboden aan Kadaffi .
Maar men had van te voren kunnen bedenken dat dit soort Moslims niet te vertrouwen zijn, want de Zwitserse mannen zitten nog steeds vast.


Zwitsers blijven vast in Libië

ZÜRICH - Twee Zwitserse zakenlieden die vast worden gehouden in Libië, komen voorlopig nog niet vrij. Dat meldde de Zwitserse televisie vrijdag. Volgens de Libische minister Musa Kusa van Buitenlandse Zaken moet het tweetal zich verantwoorden voor de rechter.

De Zwitserse regering ging er vanuit dat beide mannen zouden vrijkomen nadat president Hans-Rudolf Merz tijdens zijn bezoek aan het Noord-Afrikaanse land excuses had gemaakt voor de kortstondige arrestatie van de zoon van de Libische leider Muammar Kaddafi.
Merz stelt dat de Libische premier Al-Baghdadi Ali al-Mahmoudi hem heeft verzekerd dat beide mannen zouden vrijkomen na het excuus. De regering stuurde zelfs al een vliegtuig naar Libië om ze op te halen. Merz riep Libië deze week nog op zich aan de afspraak te houden. In Zwitserland is trouwens veel kritiek op het feit dat Merz door de knieën is gegaan voor Libië.
De twee mannen werden in juli 2008 opgepakt enkele dagen nadat Hannibal Kaddafi in een hotel in Genève was opgepakt wegens mishandeling van hotelpersoneel. De aanklacht is later ingetrokken. Libië reageerde woedend en staakte onder meer olieleveranties aan Zwitserland. Enkele weken geleden heeft Kadaffi nog aan de Verenigde Naties gevraagd om tijdens de komende Algemene Vergadering van de VN de opdeling van Zwitserland onder de buurlanden te bespreken. Het verzoek is afgewezen door de VN.(ANP)

http://www.ad.nl/buitenland/3462203/Zwi ... _Libi.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Ariel » Vr Sep 25, 2009 1:30 pm

Muammar Kaddafi heeft Zwitsers verstopt
vrijdag 25 september 2009

BERN (ANP) - De Libische leider Muammar Kaddafi heeft tegen de Zwitserse president Hans-Rudolf Merz gezegd, dat hij twee gevangen gehouden Zwitserse zakenlieden heeft verstopt. Kaddafi vreesde dat ze met geweld bevrijd zouden worden. Hij heeft Merz echter beloofd zich persoonlijk voor hun vrijlating in te zetten, aldus Zwitserse media vrijdag. Merz en Kaddafi zijn in New York bij de Algemene Vergadering van de VN.

De twee zakenmannen werden in juli 2008 opgepakt, enkele dagen nadat de jongste zoon van Kaddafi, Hannibal, in een hotel in Genève was aangehouden omdat hij hotelpersoneel mishandeld zou hebben. Die aanklacht werd later ingetrokken. Libië reageerde woedend en staakte onder meer olieleveranties aan Zwitserland. Ondanks dat Merz later zijn excuses heeft aangeboden kwam Libië zijn belofte niet na om de Zwitsers vrij te laten.

Officieel wordt de twee zakenlui verweten dat ze zich niet aan de visumregels hebben gehouden en moeten ze zich voor de rechter verantwoorden. Tot voor kort verbleven ze in de Zwitserse ambassade en konden ze zich ondanks dat ze geen paspoort in bezit hebben vrij bewegen.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laats ... rstopt.htm
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Ariel » Di Sep 29, 2009 1:03 pm

Libische leider Kadhafi vernedert Zwitsers diep

BERN - Hans-Rudolf Merz mag dan president zijn van Zwitserland, de Libische leider Moeammar Kadhafi behandelt hem als een voetveeg. Vorige week stond Kadhafi, in de marge van de Algemene Vergadering van de VN in New York, Merz een kort onderhoud toe. Daarbij kreeg Merz de verzekering dat de Libiër zich 'persoonlijk' bemoeit met de twee Zwitsers die in Libië worden vastgehouden.

Zwitserland vraagt zich af of die belofte van Kadhafi niet eerder een dreiging inhoudt want de Zwitsers, in feite gijzelaars van Kadhafi, bevinden zich niet meer in de Zwitserse ambassade in Tripoli.

Ze zijn naar een 'veiliger oord' overgebracht, kreeg Merz te horen. Want in de Zwitserse ambassade liepen ze het gevaar om te komen bij een 'gewelddadige bevrijdingsactie', zei Kadhafi tot de diep teleurgestelde president Merz.

Beide Zwitsers, een ingenieur en een zakenman, waren op 18 september onder een voorwendsel uit de ambassade gelokt, mogelijk met het nieuws dat hun vertrek naar Zwitserland aanstaande was.

Beide mannen werden in juli vorig jaar in Tripoli gearresteerd op beschuldiging van overtreding van de immigratiebepalingen.

In werkelijkheid moesten zij boeten voor de arrestatie, kort tevoren in Genève, van Kadhafi's zoon Hannibal en diens vrouw wegens mishandeling van hun Arabische bedienden. Het tweetal zat twee dagen vast en werd toen het land uitgezet.

Hannibals vader ontstak in toorn, trok Libische diplomaten en Libisch geld terug uit Zwitserland en staakte de olieleveranties. Tot Afrikaanse diplomaten brieste hij, volgens de Frankfurter Allgemeine Zeitung, dat Zwitserland moest worden ontbonden en opgedeeld tussen Duitsland, Frankrijk en Italië.

Pas later kreeg Zwitserland te horen dat twee van zijn staatsburgers uit wraak waren opgepakt. Snel trok de Zwitserse justitie de aanklacht wegens mishandeling tegen Hannibal in, de geslagen bedienden ook. President Merz vroeg half augustus belet bij Kadhafi in Tripoli, die echter geen tijd voor hem had. Merz mocht wel even praten met de premier. Merz verontschuldigde zich voor het gedrag van de Geneefse politie en stemde toe in de vorming van een onderzoekscommissie naar het incident.

Als tegenprestatie liet Kadhafi weten dat de Zwitsers uiterlijk op 1 september zouden vrijkomen. Dat gebeurde niet. Een door de Zwitserse regering gestuurd vliegtuig werd teruggestuurd met alleen de bagage van het tweetal.

In Zwitserland kreeg Merz de wind van voren wegens de 'nationale vernedering' die hij Zwitserland had aangedaan. De president, een functie zonder veel macht in Zwitserland, deelde de kritiek. Maar hij vroeg zich hardop af wat hij dan had moeten doen. Hij grijpt elke kans aan om zijn landgenoten vrij te krijgen, de Libische vernederingen neemt hij op de koop toe.

Nu wil minister van Buitenlandse Zaken Micheline Calmy-Rey proberen de Libische dictator te vermurwen. Maar Zwitserlands reputatie als humanitair 'gidsland' maakt op dictators geen indruk.

In Zwitserse kranten betreuren briefschrijvers dat hun land geen lid is van de Europese Unie, die altijd voor burgers van lidstaten op de bres springt. Zoals toen Kadhafi Bulgaarse artsen en verpleegsters gevangen liet zetten. President Nicolas Sarkozy en zijn toenmalige echtgenote zetten zich in voor de Bulgaren, wier land toen nog een aspirant-lidstaat was van de EU.

Nu staat Zwitserland er alleen voor, is het een ondanks zijn rijkdom zwakke prooi. 'Sommige Zwitsers zien hierin het bewijs dat de EU ons haat,' schreef de Zwitserse journalist Tomas Miglierina.

De extreem rechtse Zwitserse Volkspartei (SVP) eist verbreking van de betrekkingen met Libië. Andere politici voorzien dan een nog wreder lot voor de gegijzelden. (HET PAROOL)

http://www.parool.nl/parool/nl/225/BUIT ... diep.dhtml
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Mahalingam
Berichten: 35839
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Mahalingam » Di Sep 29, 2009 3:26 pm

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Ariel » Ma Nov 09, 2009 5:54 pm

Libië laat Zwitserse zakenlieden vrij

BERN/TRIPOLI - Een diplomatieke ruzie tussen Zwitserland en Libië is maandag plotseling ten einde gekomen. De Libische regering heeft twee Zwitserse zakenlieden vrijgelaten die in het Noord-Afrikaanse land vastzaten, meldde het ministerie van Buitenlandse Zaken in Bern.

De ruzie begon in juli 2008. Toen pakte de politie in Genève Hannibal Kaddafi op, de jongste zoon van de Libische leider. Hij werd beschuldigd van mishandeling van hotelpersoneel. De aanklacht werd al snel ingetrokken, maar de Libische leider was woest. Een paar dagen na het incident arresteerde de Libische politie beide Zwitsers. Bern sprak van 'kidnapping'.

De Zwitserse president reisde naar Tripoli en bood tot woede van veel Zwitsers zijn excuses aan in de hoop zijn landgenoten vrij te krijgen, maar de Libiërs gaven niet toe. Maandag werden beide mannen alsnog zonder nadere verklaring vrijgelaten.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/5280 ... rij__.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Mahalingam
Berichten: 35839
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Mahalingam » Ma Nov 09, 2009 6:26 pm

Kaddafi kent de geschiedenis:

De paus deed de keizer op zeker moment in de ban: Hendrik werd geëxcommuniceerd, dat wil zeggen: hij mocht de sacramenten niet meer ontvangen. Hendrik reisde daarop af naar het pauselijk verblijf in Canossa om boete te doen en de ban op te heffen, - de befaamde ‘gang naar Canossa’ (1077).

Huidige sacramenten heten olie en gas. En ook de keizer moest lang wachten op de genade.
Net zoals de Zwitserse president die reisde naar Tripoli.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Ariel » Do Nov 12, 2009 5:21 pm

[c045.gif] Ik begrijp er werkelijk niks meer van. Wat wil Libië . Zijn de Zwitsers nu wel of niet vrij.

Libië wil Zwitsers alsnog berechten
do 12 nov 2009

TRIPOLI - Libië wil twee Zwitserse zakenlieden, die sinds ruim een jaar vastzitten in het Noord-Afrikaanse land, alsnog berechten. Dat liet het Libische ministerie van Buitenlandse Zaken donderdag in een verklaring weten.

Volgens het ministerie moet het tweetal terechtstaan wegens belastingontduiking en het schenden van de visumregels. De zakenlieden werden deze week door de Libische autoriteiten plotseling overgedragen aan de Zwitserse ambassade in Tripoli. Het Libische ministerie wil nu dat de Zwitsers de ambassade weer verlaten, zodat ze bereikbaar zijn voor hun raadslieden en de politie.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/5307 ... ten__.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Mahalingam
Berichten: 35839
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Mahalingam » Vr Nov 13, 2009 12:49 am

Dit heet 'kat en muis spel'.
hierbij hoort ook het toekennen door Kadaffi van de Nazi Award 2009 aan de Min. van Buit. Zaken, Micheline Calmy-Rey van de linkslinkse SP.
In Libië kunnen ze ook Photoshoppen (zal wel met een illegale copie gebeuren). Met dit resultaat:

Afbeelding

http://www.hannibal.ly/hani/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 35839
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Mahalingam » Do Dec 31, 2009 12:05 am

De Khadaffi van Libië heeft een zoontje en dat is echt een herekind. Hij heeftde bijnaam Hannibal en gedraagt zich dan ook als een reïncarnatie van de befaamde Hannibal. Dit is hem:

Afbeelding

http://agentbedhead.com/index.php/archive/bad-behavior/
geeft een kort overzicht:
Hannibal & his wife were arrested & jailed by Swiss police on charges of beating the shit out of their maids. A female servant was hospitalized after the attack. An enraged Colonel Gaddafi retaliated by cutting off oil exports to Switzerland, & Hannibal’s whack-job sister Aisha warned that House Gaddafi would respond with "an eye for an eye" revenge.

Hannibal’s scary wife "model" Aline Skaf knows something about her hubby’s temper, having
filed a complaint against him in 2005 after the scumbag beat & hospitalized her while she was 8 months pregnant. Hannibal’s berserker episodes have also involved Danish police, Italian police (whom he attacked with a fire extinguisher at the Rome airport), & French police (who called him a "nutter" after a soused Hannibal was stopped driving the wrong way on the Champs Elysees, & waved an automatic at French cops while smashing up his hotel room).

In addition to getting pissed & smacking bitches around, Hannibal likes to party down with his pals Enrique Iglesias, Anna Kournivkova, & 50 Cent.

En nu is Engeland aan de beurt om deze gast te verwennen.
http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2009/12/zoon_kadaffi_slaat_vrouw_bont.html
Zoon Kadaffi slaat vrouw bont en blauw

Moatessem-Billal Kadaffi, de zoon van de Libische leider, heeft tijdens Kerst zijn vrouw in elkaar gemept. Getuigen meldden dat slachtoffer Aline Skaf een gebroken neus heeft opgelopen en dat haar gezicht hevig bloedde.
De knokpartij vond plaats in een Londens vijfsterrenhotel. De Kadaffi's huurden daar een kamer voor 4400 euro per nacht. Het hotelpersoneel hoorde luid geschreeuw. Toen ze een kijkje wilden nemen, werden ze tegengehouden door de persoonlijke beveiligers van Kadaffi jr.

Politie-inval
Later arresteerden politie-agenten de bewakers en kregen ze alsnog toegang tot de hotelkamer. Daar lag de 29-jarige Skaf gehavend op de grond. Ze vertelde dat ze haar verwondingen was opgelopen door een ongelukkige val, maar toch werd ze met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Twee bewakers en Kadaffi zijn gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau in Londen.

Dit zou de vrouw zijn

Afbeelding

Nu maar afwachten hoe groot dit diplomatieke incident gaat worden. Als ik Engelsman in Libië zou zijn dan zou ik snel evacueren.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Ariel » Do Dec 31, 2009 12:22 am

Mahalingam schreef:
Nu maar afwachten hoe groot dit diplomatieke incident gaat worden. Als ik Engelsman in Libië zou zijn dan zou ik snel evacueren.


:shock: Oeps....Hoe moet dat nou. Straks gaat de olie kraan naar Engeland dicht. Ze hadden die kraan juist opengezet toen ze de de man die verantwoordelijk was voor de aanslag op het Pan Am vliegtuig boven het Schotse Lockerbie vrij lieten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Mahalingam
Berichten: 35839
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Mahalingam » Do Feb 11, 2010 6:08 pm

Zou dit nu echt het laatste zijn wat we horen over deze affaire?
Libische rechtbank spreekt Zwitser vrij
De Zwitserse zakenman Rachid Hamdani is vandaag door een Libische rechtbank vrijgesproken. Volgens zijn advocaat mag hij Libië verlaten.[...]
Het uitreisverbod tegen de mannen wordt gezien als een van de vergeldingsmaatregelen voor de aanhouding in een hotel in Genève van Hannibal Gaddafi, een zoon van de Libische leider Moammar Gaddafi, en zijn vrouw wegens mishandeling van huispersoneel, enkele dagen voor de veroordeling van de Zwitsers.

Maar of nu alles in kannen en kruiken is?
Vorige week werd Hamdani vrijgesproken van het overtreden van de visumregels. Donderdag beoordeelt de rechter of Göldi de visumregels heeft overtreden.

http://www.nrc.nl/buitenland/article2477894.ece/Libische_rechtbank_spreekt_Zwitser_vrij
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Ariel » Ma Feb 22, 2010 1:18 pm

Wat een soap. Libie maakt zich heel belachelijk.
Libië laat Zwitserse zakenlieden vrij, Libië arresteert Zwitserse zakenlieden .. :yuk:
Wat erg voor die zakanlieden. Die willen graag naar hun eigen land toe.


Libië omsingelt Zwitserse ambassade

TRIPOLI - De Libische politie heeft maandagochtend de Zwitserse ambassade in Tripoli omsingeld. Om 12.00 uur loopt het ultimatum af dat de autoriteiten de ambassade hebben gesteld om de Zwitserse zakenman Max Göldi aan hen over te dragen. Die heeft in de ambassade zijn toevlucht gezocht. Hij moet een gevangenisstraf van vier maanden uitzitten.

Tientallen agenten vormden een ring rond het gebouw waarheen behalve Göldi nog een andere Zwitserse zakenman, Rachid Hamdani, is uitgeweken. Een verslaggever van het Britse persbureau Reuters zag Hamdani uit het gebouw komen. Libische functionarissen reden hem weg. Van Göldi was geen teken te bespeuren. Hamdani was ook veroordeeld, maar de beschuldigingen tegen hem werden in januari ingetrokken. Volgens de autoriteiten in Tripoli mag hij Libië verlaten, zodra Zwitserland aan hun eisen tegemoet is gekomen.

De advocaat van Hamdani had eerder maandag al gezegd dat zijn cliënt binnen enkele uren Libië zal mogen verlaten. „Hij maakt zich gereed om uit het land te vertrekken. Wij gaan nu naar de paspoortdienst om zijn uitreisvisum te krijgen. Rashid zal daarna direct naar Tunesië gaan”, zei advocaat Salah Zahaf.

Een Libische rechtbank heeft Göldi de gevangenisstraf van vier maanden opgelegd, omdat hij de visumregels zou hebben overtreden en zich aan illegale activiteiten schuldig zou hebben gemaakt. De advocaat van Göldi zei maandagochtend dat de zakenman zich bij de autoriteiten zal melden. Göldi werd aanvankelijk tot zestien maanden cel veroordeeld. In hoger beroep werd dat twaalf maanden minder.

De relatie tussen Libië en Zwitserland is sinds juli 2008 gespannen. Toen werd Hannibal, een van de zoons van de Libische leider Muammar Kaddafi, in de Zwitserse stad Genève gearresteerd, nadat twee huisbedienden hadden geklaagd dat hij hen had mishandeld. Kort daarop werden Göldi en Hamdani gearresteerd.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/6101 ... ade__.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Ariel » Ma Feb 22, 2010 4:00 pm

Zwitser geeft zich over aan Libië
maandag 22 februari 2010

TRIPOLI (ANP) - De Zwitserse zakenman Max Göldi heeft maandag de ambassade van zijn land in Libië verlaten en zich overgegeven aan de Libische autoriteiten. Zijn advocaat gaf eerder al aan dat Göldi bereid is zijn gevangenisstraf van vier maanden uit te zitten.

Göldi en een andere Zwitserse zakenman, Rashid Hamdani, zijn beiden veroordeeld, maar de beschuldigingen tegen Hamdani werden in januari ingetrokken. Göldi werd aanvankelijk tot zestien maanden cel veroordeeld. In hoger beroep werd dat vier maanden.

De relatie tussen Libië en Zwitserland is sinds juli 2008 gespannen. Toen werd de zoon van de Libische leider Muammar Kaddafi in de Zwitserse stad Genève gearresteerd, nadat twee huisbedienden hadden geklaagd dat hij hen had mishandeld. Kort daarop werden Göldi en Hamdani gearresteerd.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laats ... -Libie.htm
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17469
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Manon » Di Feb 23, 2010 1:16 am

Zijn er ondertussen nog steeds mensen die niet weten dat men best zo ver mogelijk van Lybie kan wegblijven?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 66129
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor Ariel » Di Feb 23, 2010 1:24 am

De andere Zwitserse zakenman, Rashid Hamdani, is waarschijnlijk een moslim, dus die mag naar huis. De kafir kan weer drie maanden rotten in een cel . Ja, ja...Islam zorgt goed voor zijn mensen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Prediker 10:2

Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Excuses Zwitserland aan Kadaffi

Berichtdoor H.Numan » Di Feb 23, 2010 7:53 am

Petunias non olet, nietwaar? Iedereen die zaken doet met landen als Lybie weet dat Lybiers nogal moeilijk kunnen zijn.
Dus als je daar zaken wilt doen? Prima, maar wel op eigen risico.
Exact hetzelfde voor domme Hollanders die in bijvoorbeeld een Thaise gevangenis rotten omdat ze zo dom waren om drugs te smokkelen.
Potje breken? Potje betalen. Thailand heeft hele strakke wetten wat betreft drugsgebruik, -handel en -smokkel.
als je wilt blowen, doe dat in Nederland. Niet hier. Als je je smurf wilt wippen: dat kan hier beter dan in NL. Maar niet allebei te gelijkertijd.

Zelfde dus voor mensen die zaken willen doen met Lybie of van mijn part Zimbabwe.
Je weet dat je met vuur speelt. De kans is (levens)groot dat je om politieke of religieus politiek redenen opgepakt wordt.
Gewoon, omdat het opperhoofd er toevallig zin in heeft.
Wil je daar dan toch zaken doen? No problem. Gewoon doen. Maar niet janken als het opperhoofd je dan in de bak laat smijten.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten