"Aardbevingen door losbandige kleding"

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

"Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Di Apr 20, 2010 9:33 am

Aldus een bericht uit het ND, 2010-04-20 di, blz.5 (http://www.nd.nl)

BEIROET- Vrouwen die weinig verhullende kleding dragen en zich overspelig gedragen, veroorzaken aardbevingen. Die waarschuwing gaf gisteren de Iraanse geestelijke Kazem Sedighi. Het grondgebied van Iran is zeer aardbevinggevoelig. Onlangs waarschuwde de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad dat de hoofdstad Teheran in de nabije toekomst mogelijk getroffen kan worden door een aardbeving en dat veel van zijn twaalf miljoen inwoners zouden moeten verkassen.

"Veel vrouwen die zich niet zedig kleden (...) brengen jonge mannen het hoofd op hol; zij corrumperen hun kuisheid en verspreiden overspeligheid in de maatschappij, wat het aantal aardbevingen zal doen toenemen", zei gisteren hojatoleslam Kazem Sedighi.

Vrouwen in de Islamitische republiek moeten zich van kruin tot teen verhullen, maar velen, met name jongere vrouwen, negeren de regels en dragen strakke jassen. Hun hoofddoeken dragen zij wat meer achterop het hoofd, zodat hun haar gedeeltelijk te zien is. Volgens Sedighi is er geen andere oplossing dan "onze toevlucht te zoeken in ons geloof en ons leven aan te passen aan de Islamitische morele codes".

----
Het is duidelijk, dat de maatregelen die men in Turkije genomen heeft ter beperking van eventuele slachtoffers in de hoofdstad bij de eerstkomende forse aardbeving, in Iran bij gebrek aan verantwoordelijkheid en muntjes- nooit genomen zullen worden. In de Turkse hoofdstad (hoe hete die ook al weer?) staan honderden containers klaar met uitgraaf gereedschap, maskers, apparaten om te reanimeren en spalk gereedschap. Daarnaast fungeren toezichthouders die verantwoordelijk gehouden worden voor een jaarlijkse controle van de aanwezige middelen. Ook reserve watertanks worden periodiek doorgespoeld.

In Italië wordt er -zeer terecht- weinig werk gemaakt door de regering voor de wederopbouw van steden en dorpen die bovenop een geografisch gevoelig gebied liggen. In plaatst daarvan heeft men zo'n 10 km verderop nieuwe model woningen gebouwd, die dit keer wel aardbeving bestendig zijn. Een Italiaanse miljardair, groot geworden in de bouwsector, gaf publiek toe dat de woningen in Milaan begin vorige eeuw gebouwd, nogal eens via illegale bezuinigingsmaatregelen onder de bouw normen neergezet waren.

Het ziet ernaar uit, dat de tienduizenden kern-centrifuges in Iran in combinatie met de aardbeving gevoeligheid van deze staat, een nachtmerrie aan het worden is voor Mahmoud. Waar De Koran mannen ontslaat van ook maar enige zelfrespect of verantwoordelijkheidsgevoel richting mesjes en vrouwen, laat staan een leefbaar milieu voor volgende generaties, lonkt nu het eeuwigdurende perspectief van een Islamitisch radioactief gebied van ongekende omvang.

Het zou de Iraanse president sieren, wanner hij lering zou trekken uit de seculiere Turkse staat en zelf de beveiliging of redding van getroffen burgers een hogere prioriteit zou geven. Dat idee met stalen scheepscontainers is zeker het navolgen waard. Die zijn al een slagje sterker dan normaal en daarmee vormen zij een prima uitvalbasis voor de logistiek vaak moeilijk achteraf aan te voeren noodhulpmiddelen.

Veel beter nog - en al in China werkelijkheid geworden- is een analyse van bouwgrond in Iran te maken die aardbeving vrij verondersteld mag worden en daar nieuwe vervangende steden op aan te leggen.

Het verplaatsen van BAM was nooit een optie, wat eind vorige eeuw 200.000 doden tot gevolg had, terwijl deze afgodische stad sindsdien amper opgebouwd is. Nu past het respect hebben voor eigen verantwoordelijkheid en bevolking slecht in Islamitische staten, dat zit ze dus niet mee! De Iraanse aanpak onder Mahmoud , hojatoleslamen , imams en ayatola's de afgelopen jaren is vooral geweest: hoe kunnen we het zaaien van haat en geweld als exportartikel maximaliseren? Daarbij reed men zelf is peperdure SUV's -want Allah beschermt geen gelovigen-dat moet je zelf doen, terwijl de locale bevolking van minder inkomen per maand moest leven dan zij in hun wagens per week verstookten.

Regeren is vooruitzien in een democratische staat. In de Iraanse staat kijkt men vooralsnog t.a.v. vrouwen, terug naar de middeleeuwen. Hoewel, de lingerie beschreven in het Arabische standaardwerk 'de sprookjes van 1001 nacht' zal bepaald opwindender zijn, dan wat er nu in Iran te koop is. Waarschijnlijk maakt het Chinese voorbeeld van vrouwen die protesteren in nachtkleding, het hoofd nu al op hol van hojatoleslam Kazem Sedighi.

Zolang Mahmoud Ahmadinejad De Koran blijft gebruiken als een excuus om standaard Allah te beschuldigen dat hij de vrouwen te begeerlijk gemaakt heeft en de mannen te zwak -wat zo ook in De Koran vermeld staat- zolang is er geen enkele hulp voor zijn bevolking te verwachten.

:turban:

mercator
Berichten: 19021
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor mercator » Di Apr 20, 2010 11:06 am

bijwoner schreef:BEIROET- Vrouwen die weinig verhullende kleding dragen en zich overspelig gedragen, veroorzaken aardbevingen.


Baardbevingen zeker.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
vadigran
Berichten: 76
Lid geworden op: Do Feb 18, 2010 10:35 pm

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor vadigran » Di Apr 20, 2010 12:57 pm

En mannen die masturberen veroorzaken dan natuurlijk vulkaanuitbarstingen :roll:

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor BFA » Di Apr 20, 2010 1:03 pm

bijwoner schreef:Onlangs waarschuwde de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad dat de hoofdstad Teheran in de nabije toekomst mogelijk getroffen kan worden door een aardbeving en dat veel van zijn twaalf miljoen inwoners zouden moeten verkassen.


Een aardbeving ten gevolge van een ondergrondse kernproef? Kernproef die volgens Ahmanidjedads voorspelling er voor het einde van de maand zal komen.
Die 2 voorspellingen kennen een simultaan tijdsverloop.


bijwoner schreef:Vrouwen in de Islamitische republiek moeten zich van kruin tot teen verhullen, maar velen, met name jongere vrouwen, negeren de regels en dragen strakke jassen. Hun hoofddoeken dragen zij wat meer achterop het hoofd, zodat hun haar gedeeltelijk te zien is. Volgens Sedighi is er geen andere oplossing dan "onze toevlucht te zoeken in ons geloof en ons leven aan te passen aan de Islamitische morele codes".


Een kernproef, waarvan de nevenverschijnselen kunnen aangegrepen worden om de repressie op de eigen bevolking nog op te drijven.

bijwoner schreef:Het ziet ernaar uit, dat de tienduizenden kern-centrifuges in Iran in combinatie met de aardbeving gevoeligheid van deze staat, een nachtmerrie aan het worden is voor Mahmoud.


Mahmoud is bereid miljoenen van zijn onderdanen op te offeren als dit Islam wereldoverheersing brengt. In zijn scenario is het koude vuur van de atoomstraling dat in Iran zal branden eerder een zegen dan een vloek.
Was het niet Khomeini die zei: 'Burn, let this country burn' Mahmoud brengt dit branden in de praktijk.
Heel goed mogelijk dat het branden van Iran, Islam de wereldoverheersing brengt.

bijwoner schreef:laat staan een leefbaar milieu voor volgende generaties, lonkt nu het eeuwigdurende perspectief van een Islamitisch radioactief gebied van ongekende omvang.


Dat leefbaar milieu voor komende generaties creëren is waar Islam reeds in gefaald is. De radioactiviteit zal Mohammedanen dit doen beseffen en nog verder over de wereld laten uitzwermen.
Hopelijk hebben onze regeringsleiders het verstand dit uitzwermen te bevechten met nog meer radioactiviteit.
Vergeet Turkije, pijn moet je met pijn bestrijden.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor Dhana » Di Apr 20, 2010 1:17 pm

vadigran schreef:En mannen die masturberen veroorzaken dan natuurlijk vulkaanuitbarstingen :roll:Nee, die zijn verantwoordelijk voor overstromingen.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor Eliabe » Di Apr 20, 2010 1:55 pm

Nu snap ik hoe ze daar aan al die woestijnen komen. De aardbevingen zijn daar zo heftig. Alles vergaat weer tot zand :roll2:
En wat leven wij hier dan netjes. Tsja, in Limburg en in Groningen gaat er wet eens eentje vreemd, maar dat heeft geen naam. [hypocrite.gif]
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Di Apr 20, 2010 4:40 pm

BFA,
Mahmoud heeft de laatste tijd wat meer de focus op Turkije (of omgekeerd). In Ankara heeft men honderden aardbeving bestendige zeecontainers staan, om de eventuele logistiek ramp te beperken na een aardbeving in deze miljoenenstad. Detail, dat ideetje was op dit forum bedacht -door bijwoner* - en naar voren gebracht ten tijde van een vorige ramp in het Midden-Oosten. Ik was dan ook zeer aangenaam verrast, toen bleek dat Turkije dit idee meteen uitgevoerd had. Logistiek nog wel zo handig, behoef je ook niet opnieuw het wiel uit te vinden. In de PK staat ook over deze materie geschreven, al weet ik niet meer waar. Tegelijkertijd had ik toen forse kritiek op Mahmoud , die maar doorging met spelen met radioactiviteit. Klaarblijkelijk, is het lezen van de PK minder bedreigend voor de Islamitische bevolking, dan veel van hun leiders hen laten geloven. Generatie gericht denken is heel Bijbels en daarmee direct frontaal in strijd met De Koran.

Overigens hoopte ik stilletjes, dat er op dit draadje wat mee plaatjes te zien zouden komen, over de Chinese moeders die in pyjama protesteerden. Of andere voorbeelden van protest die vreedzaam zijn en ondertussen de schoonheid van het 'zwakke geslacht' benadrukken.
Graag niet te expliciet, want ik heb hier op mijn pc wel Filternet zitten-waardoor het pure bloot geweerd wordt.

De coördinator terrorismebestrijding kwam vandaag met de mededeling, dat de terreurdreiging voor NL praktisch** verdwenen is. Daarom verlegde hij de focus naar het buitenland, om voortaan in de brandhaarden zelf te gaan spioneren - en verbond daar een verhoging van het budget aan. Dat heb je met die lui die met geweertjes rond lopen: ze willen zichzelf gewoon niet overbodig maken! :turban:

* (Jezus-fan weet je wel: je naasten lief hebben als jezelf en als het even kan je vijanden zegenen -dan krijg je nog eens hulp van Boven!)

** BFA, informeer bij de Forum beheerder, hoeveel subsidie men extra van Defensie kan krijgen, nu dit gechat concrete resultaten oplevert ? De vorige coördinator ving per jaar voor zichzelf alleen al 250.000 Euro! :nono1:

Mahalingam
Berichten: 40724
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor Mahalingam » Di Apr 20, 2010 11:46 pm

En dit is dan de aardbevingsdeskundige en tevens Ayatollah Kazem Sedighi

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Wo Apr 21, 2010 3:11 pm

Mahalingham,
Zoals wel vaker - heb ik mij door de timing van dit bericht op een verkeerd been laten zetten. De staat Israël is opgericht op 20 april 1948.
Dat Israël gisteren alweer 62 jaar bestaat- terwijl men vanuit de omringende Arabische landen als burgers voor 95% in diepe armoede (vanwege De Koranische misleidingen ) toekijkt, is natuurlijk een teer punt.
Mooie foto, daar niet van: laat hij eens gaan praten met de barbier van Mahmoud.
Een paar jaar terug zag de president van Iran er haast net zo uit als de vogelverschrikker die onder een steen in Irak door Amerikanen gevonden is, ene S.H. Als hij werkelijk dit soort malafide uitspraken gedaan heeft, geeft hij een nieuwe betekenis aan het begrip 'Koranisch schaamhaar'. Dat zit dan rondom je mond, waaruit deze vreselijk misleidende en onverantwoordelijke uitspraken gedaan worden.

De Bijbel heeft daar in het NT een zeer waarschuwend vers over, die je vast wel weet te vinden.
De uitwerking van dat vers, doet enigszins denken aan die merkwaardige, om niet te zeggen zeer merkwaardige "niet-spontane branden" waar ons land sinds kort onder lijdt. De terrorisme bestrijding devisie, steekt nu haar koppie over de grenzen heen, want men gaat geen zelfonderzoek beginnen in eigen land . (Hullie waren & zijn fout en Zullie -ach wij weten niet beter en willen dit zou houden).
"Wij koesteren onze ambachtelijk voorkennis economie, zolang dat ons ontslaat van enige eigen verantwoording. Waag het niet daarover te beginnen, want anders steken we de hele zaak in de fik! "

Kijk, dat men nu via Turkije een beter inzicht krijgt over het beteugelen van menselijk leed bij de aardbevingen, is winst - marginaal: maar toch: winst. Tot nu toe 'gebeurde de wil van Allah' als hele wooncomplexen in Iran na een natuurramp instortte. Fatalisme als handelsmerk, een blauwdruk voor ongeletterde Arabieren? Het voordeel van internet wreekt zich nu in landen waar men uiterst selectief onderwijs geeft. :turban:

BFA
Berichten: 11600
Lid geworden op: Vr Sep 29, 2006 5:18 pm

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor BFA » Wo Apr 21, 2010 6:46 pm

bijwoner schreef:Het voordeel van internet wreekt zich nu in landen waar men uiterst selectief onderwijs geeft.


Die landen geven ook uiterst selectief internet. Niet dat dit voordeel zo wraakzuchtig kan zijn.

Over Aardbevingen: Ken je 'Rods from God'
Dit komt uit een science-fiction roman. Uit sattelieten worden widea staven gelanceerd. Verschillende op een rij veroorzaken dan aardbevingen.
In samenwerking tussen DARPA en NASA is men nu bezig zulk een systeem te ontwikkelen. Eén widea telefoonpaal komt neer met de kinetische energie van een grote atoombom. Niet zo praktisch die grote projectielelen. De grote van een voorhamer of een koevoet brengt reeds genoeg schade aan en kan makkelijk een terroristenkamp of het paleis van Kadhafi of Mahmoud vernietigen. Een paar dozijn op een rij kan een scheurlijn in de aardkost veroorzaken en een stad zoals Teheran in de grond laten zinken. Of Istanbul in de zee.

Zulk een systeem in orbit krijgen en op de Islamterritoria richten, is veel belangrijker dan Mohammedanen van containerwoningen voorzien. uiteindelijk zullen deze containers niets uithalen.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Wo Apr 21, 2010 7:22 pm

BFA,
Wie heeft het hier over container woningen ? Allen de zieke geesten in Islamitische landen zonder een functionerende regering, gebruiken containers om christenen in op te sluiten als gevangenis.

In Turkije heeft men containers klaar staan, in steden die regelmatig met aardbevingen te maken (kunnen) krijgen. In die containers zit dan voldoende materialen voor reddingswerkzaamheden. Touwen, pikhouwelen, betonscharen, veiligheidshelmen, handschoenen, gelaatsmaskers, isolatie dekens, noem maar op. Zeg maar een eerste lijnshulp container met ARBO en EHBO gereedschappen. Kan via vrachtwagens aangevoerd - of verplaatst worden en zal beslist vele mensen redden, die nu eenmaal binnen 24 uur 80% meer overlevingskansen hebben dan daarna.

Dat er nu 'bij ons op de Maasvlakte 'het grootste container hotel ter wereld ten behoeve van een paar duizend werklieden is neergezet, is een heel andere situatie. Hier staat nog niets, terwijl men van aardbevingen amper weet heeft in NL.
Ik dacht niet, dat het Maasvlakte Hotel tevens waterdicht blijft, mocht men als eerste daar wegspoelen na een NW-er orkaan. :turban:

Mahalingam
Berichten: 40724
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor Mahalingam » Do Apr 22, 2010 1:16 pm

Theologie: overspel veroorzaakt aardbevingen!
Wetenschap: aardbevingen veroorzaken overspel?

En nu gaat men voor de lol een beetje pseudo-wetenschappelijk met een experiment aan de slag om de onbewijsbare stelling van de theologie belachelijk te maken.

boobquake

Deze claim zouden we het beste wetenschappelijk kunnen testen, bedacht blogger Jen McCreight. Op 26 april zal ze daarom haar meest 'onzedelijke' kleding aantrekken. Een topje met een veel te diep decolleté. Via internet riep ze andere vrouwen op mee te doen. Tot haar grote verbazing kreeg ze duizenden reacties.

"Met de kracht van al onze schandalige lichamen samen, zouden we toch een aardbeving moeten kunnen veroorzaken. Als dat niet gebeurt, weet ik zeker dat Sedighi een rationele verklaring heeft."

Aanmelden voor boobquake kan via Facebook of Twitter. Inmiddels hebben 14 duizend mensen toegezegd mee te doen.

http://www.depers.nl/opmerkelijk/473171/Borsten-in-naam-van-de-wetenschap.html
Borsten in naam van de wetenschap
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Do Apr 22, 2010 2:06 pm

Mahalingham,
Waarvoor mijn hartelijk dank. Zo'n foto komt nog net door het filterNET heen op de pc !

Als dit een beetje organisatorisch doordacht opgezet wordt- is er wellicht nog een kledinglijn die dat wil sponsoren? Zoiets moet toch te regelen zijn.

Gelet op het Midden Oosterse klimaat, is er dan ook een samenscholing van dames denkbaar, die regen veroorzaken? Valt er nog een reactie van 'die man met witte baard hier over' te verwachten? Want waar De Koran het voor het zeggen krijgt, verandert het klimaat naar een dorre doodswoestijn. ...

----
Bij nader inzien, de pc bureaublad-foto bevat bij mij een splinternieuwe zwarte Oma fiets. Nogal een contrast met die super Yamaha van vorige week! :turban:

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Vr Apr 30, 2010 11:18 pm

Mahalingham,
Zulks behoeft meer stijl bedoel je? Israël heeft dat deze week getoond, door een Guinness-rekord te breken. Ze hebben meer dan 7.000 lieftallige Joodse dames in zeer zomerse kledij bereid gevonden 'de langste vrouwen mars' te tonen. Ter afsluiting heeft men wat wave-acts bij een pop-podium gedaan. Een en ander fragmentarisch te zien op http://www.jerusalemonline.com van vandaag.

Een beetje Islamitische waker, zal nu ambtshalve verplicht de heel show moeten volgen: straks vallen ze De Koran hiermee aan, Inns Allah!

Zelf bleek ik nog en James Bond video in archief te hebben liggen, die ik nog niet eerder gebruikt had (cellofaan zat er nog om) .
Naar Octopussy (1983) zullen Ahmadinejad en zijn geestelijke verzorgers zeker niet mogen kijken!

Echt satanisch waren deze beelden niet, al zitten er in iedere JB film steevast wel Bijbelse woordspelingen. Ik kan dat wel waarderen, je behoort je 'klassiekers' te kennen. Obama c.s. werken nu niet meer met valse munt platen, maar met hedge fondsen om fiscale paradijs houders het leven zuur te maken. Flitskapitaal, zorgt nu voor een werkelijk monetaire oorlog. Het is wel een goed idee, om voorlopig eventjes geen olieconcessies voor de VS kust voort te zetten. Met veel minder riscio voor de oceaan kan je ook schuin-boren vanaf een eiland of de kust. De lieden die ons mondiaal zo ontzettend veel muntjes gekost hebben, mag je best dwarsbomen en hun leven wat zuurder maken. Uitgerekend dat soort concerns maakt immers gebruik van brievenbus firma's in de EU, om wettelijke belastingen te omzeilen.
Wat in het vat zit, verzuurt ook niet, toch? :turban:

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor Dhana » Vr Apr 30, 2010 11:38 pm

Mahalingam schreef:En dit is dan de aardbevingsdeskundige en tevens Ayatollah Kazem Sedighi

AfbeeldingIk denk dat allahde aarde laat beven omdat deze moslimmeneer totaal ongeneerd en dat in het openbaar, maar liefst drie firkandellen tegelijk probeert te consumeren. En zoals we allemaal weten bestaan die voornamelijk uit varkensvlees.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Za Mei 01, 2010 2:12 pm

Dhana,
Soms ligt het er zo duimendik bovenop, dat je het frituurvet van de Islamitische hel ruikt, bedoel je?

(2010-05-01) Er zijn wat rektificaties nodig op eerdere berichten van mij -waarvoor mij oprechte excuses. Zo was het niet Mahmoud Amadinejad, die het voor Syrië opnam, maar de vice president van IRAN ; zij naam klinkt als Ragimie , maar er is vast wel een chatter die hier zijn werkelijke naam en cv even wil plaatsten. Weten we dat ook weer. Ook ben ik benieuwd of zijn baard net zo wild staat als bij de frikandellen imam.

Ook waren het geen 7.000 dames in Israël, die zo'n vrouwen mars vanuit Jeruzalem maakten, maar 9.232 . Ze bleken ook ritmisch te kunnen dansen in hun luchtige, zomerse kledij. De wave waarmee het filmpje op http://www.JerusalemOnline.com afsluit, zal wel bedoelt zijn om alle Islamitische meisjes en vrouwen moet in te spreken. Zeg maar dag met je handje -naar De Koran!

:turban:

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Za Mei 01, 2010 10:30 pm

Nu dan eindelijk ook een bijdrage uit De Telegraaf, via het internet verkregen.

do 29 apr 2010, 10:19 | 344 reacties Video Buitenland
Gerelateerde artikelen

'Aardbeving komt door vrouwen'
Aardbevingen zijn geen...


Iran laat zongebruinde vrouwen oppakken TEHERAN - Een Iraanse politiechef heeft bekend gemaakt dat vrouwen die een bruin kleurtje hebben van de zonnebank, meteen worden opgepakt. Eerder deze week kregen schaars geklede vrouwen al de schuld van aardbevingen.

Foto: IRN (ontbreekt, valt niet mee te slepen hier door mij)

Zongebruinde vrouwen overtreden de Islamitische wet, meent de politiechef. "Burgers verwachten van ons dat we streng optreden als we zien dat vrouwen, én mannen, zich niet gedragen volgens de islam, zegt Hossien Sajedinia. "In gebieden in het Noorden zien we veel door de zonnebank gekleurde vrouwen en jonge meisjes die lopen alsof ze mannequins zijn. Dat gaan we niet langer tolereren." Eerst geldt nog een waarschuwing, daarna volgt een celstraf.

De Iraanse geestelijke Hojatoleslam Kazem Seddighi zei deze week dat Iraanse vrouwen er 'veel te bloot bijlopen, waardoor het aantal aardbevingen in Iran toeneemt'. Als een boze reactie daarop is de site Boobquake in het leven geroepen.

-----
Herkenbaar dat Islamitische politie optreden ? (Nu dan niet over een illegale gevangenis in Irak waarin men Moslims martelt naar Amerikaans voorbeeld). Aangezien de Iraanse Islamitische zedenmeesters zelf ware misleidende boeven zijn, laat men de manschappen extra uitkijken naar de zonnebank gebruinde dames. Formeel, volgens De Koran, mogen ze dat nu juist niet doen.
Je behoort alleen aandacht aan je eigen familie te geven en niet aan andere vrouwen. Het ingewikkelde van deze Islamitische volksverlakkerij is dus: De Politie ga je inzetten -niet om boeven te vangen, daarvoor zijn simpelweg niet genoeg cellen beschikbaar- maar om onschuldige vrouwen te bespioneren en op te pakken. Formeel, kan zoiets uitsluitend door vrouwelijke agenten gedaan worden.

Het is maar de vraag of hun werk voldoende erkenning krijgt. Doordat zijzelf vouw zijn, zal hun getuigenis de helft minder waard zijn dan ongeacht welke mannelijke boef men op het oog heeft! Ik ben daarom benieuwd, of men in Iran ook vrouwelijke rechters en officieren van Justitie erkent!

Al wel duidelijk uit het bericht in De Telegraaf is, dat men uiteraard voor jongens en mannen een uitzondering maakt. Volgens De Koran zijn juist zij het zwakke geslacht, dus Allah zal steevast een oogje toeknijpen bij zulke vergrijpen.

Een extra probleem kan opdoemen, wanneer men criminelen in de gevangenis een luchtje laat scheppen. Mocht men hierbij een bruin kleurtje opdoen, zal men dan vervolgens nog strenger bewaakt moeten worden?

Onduidelijk is wel, hoe het nu met de geschonden mannelijke familie eer zit. Wordt die eer geschonden, wanneer een broer of neefje is opgepakt wegens een zongebruind kleurtje? In dat geval, zouden Iraanse geestelijke het decreet kunnen uitvaardigen, dat er uitsluitend Halal zonnecrème factor 50 verkrijgbaar moet komen voor jongens en mannen in Iran.

Ondertussen zal ook de Iraanse Defensie ingelicht moeten worden over deze problematiek. Je zult maar op wacht staan en 'een bruin kleurtje oplopen'! Zal vervolgens de Militaire Politie op je afgestuurd worden, conform de voorschriften van de geestelijke misleiders uit de plaatselijk moskee? Kortom: er hebben in Iran heel wat beleidsmakers last van een forse zonnesteek.

Is men er ook al uit, of de zonnestraling in Islamitische landen meer zegenrijk is, dan buiten die gebieden? Klaarblijkelijk werkt die daar juist averechts, anders zou men geen zonnestudio's bezoeken. Allah ziet immers op u neer , waardoor de degeneratie eerder toeslaat?
:turban:

Tukker
Berichten: 155
Lid geworden op: Vr Apr 30, 2010 8:54 pm
Locatie: Twente

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor Tukker » Zo Mei 02, 2010 6:09 pm

Wat een loze kreet zeg. Die heeft overduidelijk geen greintje geologisch besef. Doet me overigens denken aan een incident afgelopen zomer in Marokko. Liep er nogal schaars en 'opvallend' bij met vader en liep toen langs een groepje baardmannen en die riepen toen auhudu bila ie miena sheitna rajiem. Oftewel: moge Allah ons behoeden tegen de duivel. Alsof ik de duivel zelve was. Mijn vader en ik konden er wel om lachen. Dus meiden, zomer komt eraan, kleed je lekker schaars, vergeet de torenhoge hakken niet en last but not least; lekker heupwiegend flaneren. :cool:
Laatst gewijzigd door Tukker op Zo Mei 02, 2010 8:07 pm, 1 keer totaal gewijzigd.

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Zo Mei 02, 2010 7:06 pm

Tukker schreef:Wat een lose kreet zeg. Die heeft overduidelijk geen greintje geologisch besef. Doet me overigens denken aan een incident afgelopen zomer in Marokko. Liep er nogal schaars en 'opvallend' bij met vader en liep toen langs een groepje baardmannen en die riepen toen auhudu bila ie miena sheitna rajiem. Oftewel: moge Allah ons behoeden tegen de duivel. Alsof ik de duivel zelve was. Mijn vader en ik konden er wel om lachen. Dus meiden, zomer komt eraan, kleed je lekker schaars, vergeet de torenhoge hakken niet en last but not least; lekker heupwiegend flaneren. :cool:


Tukker,
Mag ik je namens de rest van sportief NL van harte gelukwensen met de zegen van Twente? Zelf gunde ik het NAC wel, maar overzag daar de gevolgen niet van. Wel mazzeltof, dat zowel Ajax als Feijenoord nu 'in de wibbertjes-selectie verkeren'.
Over het geologische en theologische besef van niet-Bijbel kenners bij natuurrampen heb ik ook nog wel een tip. (Ik stak er zelf ook nog wat bij op!)
---
Zojuist vernomen tijdens de middagdienst van de NGK te Barendrecht. De daar sprekende gast predikant uit Heemstede, N.A.Viss behandelde 'de aanwezigheid van God' Die Zich niet bevond in storm, aardbeving of vuur. (1 Koningen 19: 1-21)
In 1755 is Lissabon door een aardbeving van 9.0 op de schaal van R. met de grond gelijk gemaakt. De WAAROM vraag werd daarna massaal in de landen van van later de EU zou worden gesteld. Lissabon was op dat moment zo'n beetje het 2e Rome van de RKK. Uitgerekend op een RKK feestdag, kwam de aardbeving, gevolg door een tsunami en nadien een brand, die zo'n beetje de gehele stad en streek van de kaart veegde. De aardbeving zorgde voor een forse impuls voor 'het verlichtingsdenken' , terwijl ook Luther met zijn 95 stellingen kwam.

Meer recent in Haïti, waren het uitgerekend Europese journalisten, die met 'de waarom-vraag' kwamen. In de rest van de volkeren speelt deze vraag amper een rol. Meneer Viss vertelde dat alleen in het Bijbelboek Job 'de waarom-vraag' door God beantwoord werd - wat Job nu niet echt verder hielp - zijn bestaan bleek geteisterd te zijn door een weddenschap tussen de duivel en God. Bij het sterven van de HJC aan het kruis van Golgotha, kwam ook het 'waarom' van de HJC. Voorzichtigheidshalve is de enige overeenkomst tussen beide situaties -dat zowel Job als de HJC een grote afstand ervoeren tot God.
Het antwoord van God aan Elia bestond niet in het adviseren voor een baaldag of een korte vakantie. Nee, op wat gloeiende kooltjes was een brood gebakken en er stond een kruikje water bij. Met daarbij het advies: sta op en eet en ga op weg.
Die gloeiende kooltjes (qua woordkeus en spelling) komen we ook nog in het NT tegen, nadat de discipelen na de kruisdood van de HJC maar weer hun oude beroep opgevat hadden, teleurgesteld en wel. Hebben ze een hele nacht niets gevangen, staat er een Man aan wal die vraagt of er nog een visje overschiet. Dat ontkennen ze en dan adviseert Hij, om het net eventjes over de andere kant te gooien. Vangen ze 135 vissen! Blijkt de man aan wal de HEER te zijn, die ze Zelf geroosterde vis aanbiedt en daarna verzoekt voor Hem aan de slag te gaan.
---
Welaan, van een beetje Islamitische geestelijke kan ik mij 'zo'n afstand tot de levende God' wel voorstellen.
Dat ze overigens met deze 'Aardbeving door losbandige kleding 'onzin op de proppen kwamen, was om de aandacht af te leiden dat de dag erna Israël alweer 62 jaar een zelfstandige natie is!

De Islamitische Wereld moet zich meer gericht met De Bijbel gaan bezig houden. Het Waarom vragen beantwoorden, kunnen ze beter eventjes uitstellen tot ze bijgelezen zijn. Handig is nu, om daarbij de gehele Bijbel voor te lezen vanaf de verschillende minaretten -met gebruikmaking van de bestaande geluidsversterkers. Op de normale tijd beginnen (is -04.00 uur naar verluid) , dan ben je met een dag of 20 wel klaar! Als het even kan met afwisseling door mannen en vrouwen en jongeren en ouderen, dan wordt het een werkelijke community lezing! Het Arabisch alleen daar gebruiken, waar men dat als landstaal voert. Voor de rest 'je moerstaal 'gebruiken - je wilt toch niet dat er ook maar eens mens 'achterblijft in de staat van onwetendheid'? :turban:

Daarin staat zoveel in De Koran achtergehouden informatie, dat ze zich nodig moeten laten bijspijkeren.

Tukker
Berichten: 155
Lid geworden op: Vr Apr 30, 2010 8:54 pm
Locatie: Twente

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor Tukker » Zo Mei 02, 2010 8:12 pm

Bedankt Bijwoner. Absoluut niet in de lijn der verwachting, doch heeft Twente het verdiend! Maar goed, zou jij me eens heel concreet en helder (zonder dat bloemrijk taalgebruik van jou) kunnen uitleggen waarom de arabische landen zich meer moeten bezighouden met het lezen en bestuderen van de Bijbel?

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Zo Mei 02, 2010 9:37 pm

Tukker,
Hoe zo niet? Deze Twentse ploeg heeft ook een heel netwerk opgebouwd waarlangs eigen spelers de maatschappij ter plekken kunnen dienen. Niet de graai-mentaliteit van Ajax & Feijenoord, maar meer dienen teneinde de vreugde te vermenigvuldigen.

----
Dat heeft te maken met wat de Arabische landen hun eigen burgers verbieden! Het lezen van De Bijbel is hen verboden - stom, stommer, stomst! Iedere nieuwe generatie mensen is gewend 'de waarom-vraag' te stellen. Dat begint bij het baby zijn, maar eenmaal Moslim(a) geworden , wordt je duidelijk gemaakt dat er de doodstraf op staat- bij 'waarom vragen aan De Koran'! Klaarblijkelijk is het lezen van Koran & Bijbel een drama voor Islamitische overheden.

Een wijdverspreide leugen via De Koran is wel, dat er buiten De Bijbel achtergehouden informatie bestaat. De clou is juist klaarblijkelijk omgekeerd, doordat De Koran een flinterdun uittrekseltje van De Bijbel is en dan nog gefraudeerd weergegeven.
De Koran mist de informatie waarlangs Moslims wel in vrede en zegen met elkaar zouden kunnen leven.

95 % Van alle Moslims wil -net als vrijwel iedereen- simpelweg een betere wereld voor eigen kroost en de volgende generatie meemaken. Daarnaast is er een enorme behoefte om 'wel antwoorden van Allah' te krijgen. Maar ja, Allah is door militairen uitgevonden en voldoet daarmee totaal niet aan een werkelijk levende God. De Staat Israël is een pijnlijke etalage van hoe 'het wel kan'-zelfs als 1.5 miljard mensen uit jaloezie hen van de kaart willen vegen.

In De Bijbel staan 28 'gaven van de Heilige Geest 'beschreven - die je zomaar kunt krijgen van de levende God, als Zijn manier om verantwoording te delen. Een beetje Nederlander sprint extra, zodra het bericht gratis uitgebazuind wordt! Het vinden van 'het juiste filiaal' is lastig in Islamitische culturen. Dat je ook nog gratis tot 'de levende God-bekend uit De Bijbel' kunt bidden - is helemaal een drama voor menig Islamitisch geestelijke! Dat drama openbaart zich ook steeds meer en meer bij PKN kerken en de RKK, maar die zijn van een andere religie. :turban:

Tukker
Berichten: 155
Lid geworden op: Vr Apr 30, 2010 8:54 pm
Locatie: Twente

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor Tukker » Zo Mei 02, 2010 10:03 pm

Bijwoner, dat klopt. En we hebben lekker Ajax verstoten en die stoere Amsterdammers die hun mond vol hadden van het kampioenschap ook lekker hun mond gesnoerd. :cool: En Twenteland/Enschede is door dit hele gebeuren wel op de kaart gezet.

Ook ik vind als moslima dat ze daarginds in de islamitische landen de Bijbel moeten lezen. Het moet verplicht kost worden! Op het basisonderwijs en middelbare onderwijs krijgt elk leerling islam voor zijn/haar kiezen. En ik vind dat dit ook andersom (christendom en jodendom) in de islamitische landen moet. Een beetje basiskennis van het christendom als moslim kan geen kwaad.

In Nederland vind ik dat de leerlingen wat meer onderwijs over het christendom moeten krijgen. En de docenten die het geven mogen best een wat trotser (op het christendom) mentaliteit uitstralen. Dat ontbrak. Het was allemeel heeeeel abstract. Zo is mij bijvoorbeeld nooit geleerd ( en ik heb nota bene op een christelijke school gezeten) dat het christendom cultruudrager is van het westen. Iets wat elk mens in het westen behoort te weten, dunkt me. Het was allemaal heel postmodernistisch. Je weet wel, de waarheid bestaat niet en ook andere culturen zijn goed.

Oh ja, dat de Koran een slap aftreksel van de Bijbel is, daar ben ik het niet mee eens. Ik heb heel wat aan te merken op de koran, maar een slap aftreksel vind ik het niet. Mischien bezie ik het meer van linguistisch oogpunt. Het is de Renaissance die ons geleerd heeft dat men zich tot een goede schrijver kan ontwikkelen in drie stadia: imitatio, emulatio en ten slotte creatio. :wink2: Het ontbrak Allah aan creatio.

bijwoner
Berichten: 904
Lid geworden op: Ma Jun 11, 2007 2:45 pm
Locatie: Camping Mosterdzaadje
Contact:

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor bijwoner » Zo Mei 02, 2010 11:37 pm

Tukker,
Als je De ParallelKoran leest, begrijp je waarom men zich zo op de vlakte hield. Heel veel politieke partijen, waaronder de PVV , spinnen veel smerig garen bij 'de staat van onwetendheid 'van Moslims en NL burgers. De handel 'in angst' blijft lucratief -totdat men inziet dat 'de keizer in zijn hemd loopt en niet in een peperdure mantel'.
Overigens ben ik het niet helemaal eens met die predikant, maar dat zal ik eerst even kortsluiten met deze meneer. Als het een beetje meezit, schaart hij zich alsnog in het lijstje van chatters hier.
In De PK sta ik juist uitgebreid stil bij 'waarom' vragen. Die zijn een bron van kennis, want dan zal 'de ander' plotsklaps moeten gaan nadenken, in plaats van declameren. 'Waarom' vragen brachten ook onderzoek naar de CO2 zaken in relatie tot de klimaatveranderingen op gang.
Een aardigheidje , dat George W. Bush, de vorige president van de VS , in gang zette -na lezing van De ParalleKoran.
De week nadat ik de Bijbeltekst in mijn pc plaatste inzake de ene generatie die 'ons klimaat' naar de knoppen zou helpen. Tot dan toe, was G.B. tegen iedere VS overheidverantwoordelijkheid op milieu zaken. Maar ja: hoe sneu nu, dat de Godvrezende VS hun Bijbel niet eens erkenden!
Eenmaal klip en klaar in de PK -die toen nog niet vrijgegeven was en dus niet bekend behoorde te zijn qua inhoud aan de overkant van de plas...gna gna gna !!!
:turban:
Tukker is klaarblijkelijk een onzijdige benaming?

Tukker
Berichten: 155
Lid geworden op: Vr Apr 30, 2010 8:54 pm
Locatie: Twente

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor Tukker » Ma Mei 03, 2010 2:05 pm

Mischien een hele domme vraag, maar wat is nou het wezenlijke verschil tussen de gewone Bijbel en de parallelbijbel?

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74482
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: "Aardbevingen door losbandige kleding"

Berichtdoor Ariel » Ma Mei 03, 2010 2:13 pm

Ga even naar zijn site Tukker, en dan zie je het verschil.

http://gerritallah.wordpress.com

In de paralelloran legt bijwoner de fouten van de koran bloot.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten