Polygamie mag ook in Nederland

ihsanyd
Berichten: 623
Lid geworden op: wo mei 05, 2010 1:27 am

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door ihsanyd »

Pilgrim schreef:
ihsanyd schreef:PS: Hier een stuk van Maimonid uit JOODSE bronnen (heb ik het over Joden dan gebruik Joodse Bronnen en niet oriëntalistische propaganda) Iemand van een bepaalde denkwijze/religie die iets over een andere denkwijze/religie buiten die van zichzelf moet je altijd triple checken. Die Elena Arijata (islamologen?? Waarom je hele leven besteden aan iets wat je niet gelooft?) is niet objectief en al helemaal niet tegenover de JEWISH ENCYCLOPEDIA.
Dus als ik iets wil weten over de Islam moet ik islamitische bronnen raadplegen? Ik vraag me af of dit slim is. Zijn die islamitische bronnen objectiever? ik denk van niet, want moslims staan niet erg bekend om hun zelfkritiek. Prof K. Elst geeft er een mooi voorbeeld van wanneer hij heeft over de gruwelijke verovering van India door de moslims, wat zou uitmonden in de grootste genocide van de mensheid. Ca. 80 miljoen hindoes zijn vermoord in de eerste eeuwen na het jaar 1000.
De Amerikaanse historicus Will Durant schrijft : "De islamitische verovering van India is waarschijnlijk de bloedigste episode in de geschiedenis. Het is een ontmoedigend verhaal, want het toont dat beschaving een kwetsbaar goed is dat altijd vernield kan worden door barbaren die van buitenaf binnenvallen of zich binnen het land vermenigvuldigen." (21) Ik voeg daaraan toe : al wie beweert dat de islam een tolerante religie is, maakt zich schuldig aan een negationisme dat even verwerpelijk is als de ontkenning van de holokaust.

Honderden moslim-auteurs hebben deze bloedige vervolgingen met veel verve beschreven en als glorierijke uitvoering van Koranische geboden geprezen. Daar waar de meedogenloze christelijke verovering van Amerika ingetoomd werd door de kritiek van missionarissen als De las Casas en De Sahag is er geen moslim-geschrift bekend[/size] dat blijk geeft van wroeging over dit duizendjarig fanatisme.

http://koenraadelst.voiceofdharma.com/a ... ngel4.html" onclick="window.open(this.href);return false;

In tegenstelling tot Westen is er in de islamitische wereld dus geen greintje zelfkritiek. In islamitische bronnen zal ik dus nooit iets vinden wat ongunstig uitpakt voor de Islam. Het klinkt misschien wat arrogant, maar ik vertrouw daarom liever op Westerse bronnen m.b.t. tot de Islam.


Beste Pilgrim,

Je moet doen wat je denkt dat beter is voor jou en waarvan je denkt dat je er wat aan hebt? Het is een kwestie van vraagstelling: Waar kan ik de misstanden vinden van de moslims? Miljarden bronnen. Maar dat geld voor ieder andere groep. Als je over de Islam wilt hebben dan kan je de Koran pakken, als je over Jodendom wilt hebben dan kan je de Torah pakken, over Christendom de Evangelien. Voor de rest heeft het weinig zin om buiten deze bronnen te treden als informatieve verklaringen van religie. Het is het hetzelfde als praten OVER mensen i.p.v. direct MET die mensen te praten. Ik kan geen oordeel geven over je verwijzing naar Will Durant zonder zijn werk te hebben gelezen en een inschatting te hebben gemaakt van de accuraatheid van zijn constateringen.

Mvg. Ihsan,

PS: Er zijn ook gewoon moslim geleerden die tegen de Sultan en Khaliefen in gingen en daarmee hun leven riskeerden en of gevangenisstraffen. De meeste Khaliefen waren slechts Polietieke/Economische/Militaire leiders en niet perse religieuze leider (qua kennis dan).
"Fallen! Fallen is Babylon the Great! She has become a home for demons and a haunt for every evil spirit, a haunt for every unclean and detestable bird. For all the nations of the earth have drunk the maddening wine of her adulteries.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door Pilgrim »

Bete Ihsanyd,

Uiteraard raadplegen wij ook de Koran en de hadiths zelf. ik heb zelf een Koran thuis, maar je kan de Koran en hadiths ook vinden op internet. Hier de Koran bijvoorbeeld.

http://www.kuran.gen.tr/?x=s_main&kid=11" onclick="window.open(this.href);return false;

Ik viond het destijds zelf erg interessant om in deze digitale Koran de zoekmachine in te schakelen en dan bijvoorbeeld 'Joden' of 'Christenen' of 'mensen van het boek' of 'ongelovigen' in te typen en zo door de Koran heen te wandelen. Je kan dan in plastische beschrijvingen lezen wat er met deze 'apen', 'zwijnen' en 'demonen' (soera 5:60) moet gebeuren.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
yoka
Berichten: 105
Lid geworden op: vr jul 24, 2009 1:52 pm

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door yoka »

@ ishan

behandeling vrouwen in Islam:

http://www.youtube.com/watch?v=ough-e6T ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=sI8AQ3sGdDg&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=xohIzs6x ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.memritv.org/clip/en/1704.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nytimes.com:80/2008/01/20/ma ... /1iBkxa3YA" onclick="window.open(this.href);return false;

"
Circumcision is a Sunnah for men, and an honour for women," Silsilah al-Ahadith al-Da‘ifah by al-Albani, no. 1935.
SUNAN ABU DAWUD BOOK 41 nummer 5251 A woman used to perform circumcision in Medina [Madîna]. The Prophet (peace be upon him) said to her: 'Do not cut severely as that is better for a woman and more desirable for a husband
"Hoewel Female Genital Mutilation (FGM) vooral voorkomt bij islamitsche volkeren is het gebruik veel ouder dan de islam. De opkomst van de piolitieke islam gaat gepaard met het feit dat FGM steeds vaker voorkomt in landen (b.v.Indonesië) waar het fenomeen eerder niet of slechts in geringe mate voorkwam. De WHO (World Health Organisation) schat dat wereldwijd tussen 100 en 140 miljoen vrouwen besneden zijn en dat jaarlijks 3 miljoen meisjes het risico lopen besneden te worden." (Ned. Ver. Obstetrie en Gynaecologie).

HUWELIJKSTROUW:
"Farizeeërs wilde Jezus op de proef stellen. Ze vroegen:
'Mag een man zijn vrouw om welke reden ook verstoten?"'Nee zei Jezus dat "mag niet, waarna de Farizeeërs zeiden:

"Waarom heeft Moses dan voorgeschreven haar een scheidingsbrief te geven en haar zo te verstoten?'

Jezus antwoordde: 'Omdat u harteloos en koppig bent, daarom heeft Moses u toegestaan uw vrouw te verstoten. Maar dat is niet vanaf het begin zo geweest. Ik zeg u: wie zijn vrouw verstoot en met een ander trouwt pleegt overspel, tenzij er sprake was van een ongeoorloofde verbintenis".Matteus 19 (18-29-35 19-1-13)


"Wat een onzin, je bent gewoon jezelf als losbandig bent dan ben je dat ten nadele van jezelf en als je kuis bent dan is dat ten voordele van jezelf."
'Kuistheid ten voordele van jezelf"? - Oh? - Nou zeg, jij liever dan ik! .

Er bestaat voor jou kennelijk niets anders dan twee extreme mogelijkheden. - losbandigheid óf kuisheid.

"
Het liefst woont een vrouw bij haar man" -
ja logisch - áls hun huwelijk goed is.
.." of bij haar ouders of bij haar broers"-
NEE - Nederlandse vrouwen wonen liever zelfstandig!
Wat mag niet in de Koran, zo uit mijn hoofd:

Vals getuigen/vals beschuldigen/liegen
Mag wel 'taqiyya' is LIEGEN in belang van Islam.
Stelen:
Koran 033.026
"Allah heeft de Mensen van de Scripturen [Joden en christenen] verslagen. Hij heeft terreur in hun harten gezaaid. Sommigen van hen hebben jullie [moslims] vermoord, en anderen hebben jullie gevangen genomen. En Hij heeft jullie erfgenamen gemaakt van hun landen, hun huizen, en hun goederen, en jullie land gegeven waar jullie eerder niet waren. En Allah heeft macht over alles".

Vreemdgaan
: DEED MOHAMMED!
Ongetrouwd (illegaal) sexen
DEED MOHAMMED o.a. met 'Maria' - slavin uit Egypte bij wie Mohammed een zoon schopte.
Rente
- Hahaha! Alle WINST is rente!
Varkensvlees - is niet meer, niet minder ongezond dan kippenvlees waar je doodziek van kunt worden.
Gokken - GEEN MUZIEK, GEEN KAARTSPELEN
Moorden
- = JIHAD!
Afgoden
- wat zijn dat? 'AllAH' was een 'AFGOD' - in Kabah. BEWIJS bovendien dat jouw 'Allah' geen afgod is!
Alle middel die je vrije wil
/ intellect / bewustzijn uitschakkelen (Drugs, Alchol, Verdovende middelen)
Het is slechts een gedeelte van het Boek (de Koran) waarin jullie geloven, en jullie wijzen de rest daarvan af? Maar wat is de beloning voor jullie die dit doen anders dan schaamte in dit leven, en op de Dag van Oordeel zullen jullie de meest gruwelijke straf ondervinden. Want Allah weet wat je doet. (Hoofdstuk 2 Al-Baqra: 85)
The Mohammedan doctrine of predestination is equivalent to fatalism. They believe in God's absolute decree and predetermination both of good and of evil; viz., whatever has been or shall be in the world, whether good or bad, proceeds entirely from the Divine will, and is irrevocably fixed and recorded from all eternity. The possession and the exercise of our own free will is, accordingly, futile and useless. The absurdity of this doctrine was felt by later Mohammedan theologians, who sought in vain by various subtile distinctions to minimize it.
Koran schakelt de hersenen uit :redface: Suras opdreunen alsof papagaaien! :roll2:
ihsanyd
Berichten: 623
Lid geworden op: wo mei 05, 2010 1:27 am

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door ihsanyd »

yoka schreef: ???? Een UITKERING is niet genoeg óm naar de hoeren te gaan.
Sorry ik heb daar geen kennis over, zo te zien ben jij de specialist met kennis en of ervaring, wat dit betreft geloof ik je op je woord... :wink:
"Fallen! Fallen is Babylon the Great! She has become a home for demons and a haunt for every evil spirit, a haunt for every unclean and detestable bird. For all the nations of the earth have drunk the maddening wine of her adulteries.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door Manon »

ihsanyd schreef:
yoka schreef: ???? Een UITKERING is niet genoeg óm naar de hoeren te gaan.
Sorry ik heb daar geen kennis over, zo te zien ben jij de specialist met kennis en of ervaring, wat dit betreft geloof ik je op je woord... :wink:
Dus als je nooit op restaurant gaat ken je de prijzen van de gerechten niet?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Mahalingam
Berichten: 42884
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door Mahalingam »

Met Google kan je veel te weten komen over prijzen. En dan zijn er nog talrijke 'prijs-vergelijk' sites voor van alles en nog wat.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door Dhana »

ihsanyd schreef:
yoka schreef: ???? Een UITKERING is niet genoeg óm naar de hoeren te gaan.
Sorry ik heb daar geen kennis over, zo te zien ben jij de specialist met kennis en of ervaring, wat dit betreft geloof ik je op je woord... :wink:

Moslimsjochies roepen vuile Nederlandse hoer naar je als je niet reageert zoals ze dat voor ogen hadden. Zelfs een gedegen opleiding maakt niet uit zo te zien. Het taalgebruik lijkt heel wat maar de inhoud nog steeds van hetzelfde lage allooi.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
ihsanyd
Berichten: 623
Lid geworden op: wo mei 05, 2010 1:27 am

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door ihsanyd »

Dhana schreef:
ihsanyd schreef:
yoka schreef: ???? Een UITKERING is niet genoeg óm naar de hoeren te gaan.
Sorry ik heb daar geen kennis over, zo te zien ben jij de specialist met kennis en of ervaring, wat dit betreft geloof ik je op je woord... :wink:

Moslimsjochies roepen vuile Nederlandse hoer naar je als je niet reageert zoals ze dat voor ogen hadden. Zelfs een gedegen opleiding maakt niet uit zo te zien. Het taalgebruik lijkt heel wat maar de inhoud nog steeds van hetzelfde lage allooi.
Sorry Dana, daar heb ik ook geen ervaring mee, ik heb de o.a. Nederlandse meisjes altijd moeten WEIGEREN uit principes. Ook val ik niet op Blanke meisjes, dus ik heb daar ook geen ervaring mee.

Mvg. Ihsan
"Fallen! Fallen is Babylon the Great! She has become a home for demons and a haunt for every evil spirit, a haunt for every unclean and detestable bird. For all the nations of the earth have drunk the maddening wine of her adulteries.
Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door Dhana »

ihsanyd schreef:
Sorry Dana, daar heb ik ook geen ervaring mee, ik heb de o.a. Nederlandse meisjes altijd moeten WEIGEREN uit principes. Ook val ik niet op Blanke meisjes, dus ik heb daar ook geen ervaring mee.

Mvg. Ihsan

Ik heb nergens beweerd dat je dat wel zou doen, want ik ken je immers helemaal niet. Of je nu wel of niet lustig wordt van nederlandse/westerse vrouwen/meisjes, het gaat mij om hetzelfde lage beschuldigingsniveau.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17389
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door Manon »

Ook val ik niet op Blanke meisjes
oops! gaan we de racistische toer nu op? Zoiets zou IK eens moeten durven zeggen over "bruine mannen"....
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door Pilgrim »

Bigamie moet legaal worden?

Bigamie moet legaal worden, vindt advocaat Anis Boumanjal. De raadsman staat een Amersfoorter bij die een straf boven het hoofd hangt omdat hij een tijdje met twee vrouwen was getrouwd. Tegen hem is twee maanden voorwaardelijk en een boete van 750 euro geëist. Dat schreef het dagblad De Telegraaf op 2 november. Volgens advocaat Boumanjal kun je mensen die conform hun geloof een tweede vrouw willen trouwen niet tegenhouden. “Als je dat wel wilt, gebeurt het straks onder de radar en ben je nog verder van huis”. Hij denkt dat veel mensen in Nederland zich schuldig maken aan bigamie, maar dat niet aan de grote klok hangen. “In Nederland zijn we er wel aan gewend dat iemand met Jan en alleman naar bed gaat. Daar doen we dan niet moeilijk over”, aldus de Utrechtse advocaat.

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77970
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door Ariel »

Iemand? :redface2:

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42884
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Polygamie mag ook in Nederland

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie