Homo's, gay-clubs en gay-feesten doelwit moslimterroristen

Plaats reactie
Vrijdenker
Berichten: 1748
Lid geworden op: do jul 15, 2004 10:07 pm
Contacteer:

Homo's, gay-clubs en gay-feesten doelwit moslimterroristen

Bericht door Vrijdenker »

Gevonden via pim-fortuyn.nl/pfforum:
Homoactivisten bedreigd
Bron: De Gay Krant, 19 juli 2005
URL: www.gaykrant.nl/index.php?id=9&a=bericht&bericht=1341

In heel Europa hebben bekende homoactivisten bedreigingen ontvangen van moslimterroristen. Bekende homo’s, gay clubs en feesten zouden vanaf nu doelwitten zijn.

De Britste homobeweging LGBT heeft aan de pers gemeld dat hun voormannen door moslimfundamentalisten met de dood zijn bedreigd en dat homo-uitgaansgelegenheden en gay pride feesten hoog op het lijstje van doelwitten staan. Ook in Nederland, Spanje en Duitsland zijn dergelijke dreigementen ontvangen. Daar laten de betrokkenen weten dat ze de dreigementen in verband met het onderzoek liever niet publiek maken.

"Gay-zaken kunnen bomaanslagen verwachten”, zo laat OutRage weten. "Elke gay-bar en elk gay-feest zou een permanente controle moeten invoeren op mensen die verdacht zijn, die een vreemd pakje of een rugzak bij zich hebben of die erg dik zijn gekleed. Extremistische moslims hebben nu eenmaal meer dan boosaardige gevoelens in de richting van homoseksuelen. In hun opvattingen dienen homo’s gedood te worden en zijn ze hét voorbeeld van de ontspoorde westerse maatschappij. Homo’s zijn het volgende doelwit en we hebben geen tijd voor zelfvoldaanheid”, aldus de zegsman van OutRage in Londen.

Tenminste drie vooraanstaande homo’s in Engeland, twee in Duitsland, twee in Spanje en twee in Nederland hebben doodsbedreigingen ontvangen. Alleen de Britse homobeweging heeft besloten deze dreigementen naar buiten te brengen en de namen te onthullen van homo’s die doelwit zijn. Dat zijn in elk geval Brett Lock de campagnecoördinator, Aaron Saeed, de woordvoerder van de homomoslims en de bekende Britse homovoorvechter Peter Tatchell (foto).

Afbeelding

Tatchell laat weten dat in de bedreigingen die hij ontving te lezen is dat de genoemde personen “alleen het topje van de ijsberg zijn.” “Er zullen in heel Europa nog heel wat homovoormannen worden onthoofd en in stukken gesneden zoals dat hoort volgens de sharia.”

Tatchell merkte de afgelopen weken dat zijn agenda in de gaten werd gehouden door moslimextremisten die zich voordeden als journalist, politieagent of als vertegenwoordiger van de Moslim Raad.

De Britse politie is van de dreigementen op de hoogte maar wil geen commentaar geven. Net als in Nederland krijgen opiniemakers in Engeland veel moeilijker bescherming dan politici.

Bred Lock is niet zo bang dat hij persoonlijk zal worden aangevallen: "Als terroristen onze community willen treffen dan is een bom in een drukke disco of tijdens een groot feest veel voor de hand liggender”, zo meent hij. Hij wijst daarbij met name ook naar de in Nederland te houden Roze Maandag en de Canal Parade.
http://www.luxetlibertas.com" onclick="window.open(this.href);return false;

unholy
Berichten: 912
Lid geworden op: do dec 09, 2004 11:02 pm

Bericht door unholy »

Tja, sommige dwazen verdedigen nog het standpunt dat de Islam vrede en verdraagzaamheid is, de praktijk wijst keer op keer anders uit.....

Plaats reactie