Duitse criticus islam met de dood bedreigd

Sjeng
Berichten: 5518
Lid geworden op: Di Dec 07, 2004 3:52 am

Duitse criticus islam met de dood bedreigd

Berichtdoor Sjeng » Vr Okt 21, 2005 3:38 pm

Duitse criticus islam met de dood bedreigd

Bron: refdag.nl

MUNCHEN - De Duitse islamcriticus Hans-Peter Raddatz is op een islamitische site met de dood bedreigd. Hij heeft bewaking gekregen.

De Midden-Oostendeskundige keerde zich tegen een kritiekloze tolerantie in de dialoog met vertegenwoordigers van de islam. Hij waarschuwde herhaaldelijk voor uitwassen binnen de islam en antidemocratische tendensen.

Op de site muslim-markt.de is een gebed geplaatst met daarin een verkapte doodsbedreiging aan het adres van Raddatz. De makers van de site roepen Raddatz ertoe op samen met moslims een gebed uit te spreken en vervolgens af te wachten wie er van Allah gelijkt zou krijgen. In het gebed wordt Allah gevraagd aanhangers van de islam te vernietigen óf Raddatz te bestraffen wanneer hij een godslasteraar is.

Raddatz noemde de publicatie „een handig in gebed verpakte moordoproep.” Hij deed aangifte van bedreiging. Tegen de makers van de site loopt inmiddels een strafrechtelijk onderzoek.

Link naar artikel: http://www.refdag.nl/artikel/1234425/Du ... reigd.html
"Wij zijn allen atheïst. Het enige verschil is dat ik in een god minder geloof dan jij. Als je begrijpt waarom je alle andere goden behalve de jouwe verwerpt, zul je tevens begrijpen waarom ik ook jouw god verwerp" - Stephen Roberts (atheïst)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73341
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Berichtdoor Ariel » Za Okt 22, 2005 12:03 am

In het gebed wordt Allah gevraagd aanhangers van de islam te vernietigen óf Raddatz te bestraffen wanneer hij een godslasteraar is.


Wat is nieuw onder de zon met de vredevolle Islam. :twisted:
Nou ja, een pluspunt....Als de straf van Allah af moet moet komen dan zal het wel meevallen met de bedreiging. Ik ben alleen bang dat het voetvolk van Allah ongevraagd zijn taak om te bestraffen zullen overnemen.
Als deze meneer Hans-Peter Raddatz vermoord word, breekt de hel uit in Duitsland. De Duitsers beginnen de Islam ook een beetje zat te worden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

indobelg
Berichten: 113
Lid geworden op: Ma Mar 31, 2003 2:11 am

Raddatz

Berichtdoor indobelg » Za Okt 22, 2005 12:32 pm

Inderdaad, wat is er nieuw onder de zon met de vredevolle islam.
Cicero zei al : nil nove sub sole in het Latijn.

En inderdaad is het altijd weer hetzelfde : het voetvolk van Allah zal ongevraagd zijn taak overnemen.

Hier in Indonesia worden tijdens de Ramadhan cafeetjes, bars, billiard rooms en ook hoerenkotjes aangevallen door meer dan vijfhonderd personen van het FPI = Fron Pembela Islam = het Front ter Verdediging van de Islam.
Het FPI neemt dus de taak van Allah over, met andere woorden, Allah schijnt niet zo almachtig te zijn, want hij heeft die kerels nodig om zijn taak uit te voeren.

En wat doet de laffe Indonesische politie ? Niets. Ze staan er bij en kijken er naar.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten