Islamisering van de vrije universiteiten van het westen

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Islamisering van de vrije universiteiten van het westen

Berichtdoor Manon » Do Dec 22, 2011 12:10 pm

De universiteit van Harvard heeft professor Swamy ontslagen, omdat hij een artikel over de vervolging van de hindoes door de moslims in India had geschreven. De moslims hebben tussen 1000 en 1500 na christus ongeveer 80 miljoen Hindoes vermoord.

“Wat ik geschreven heb, is de historische waarheid over het racisme in de islam, slavernij, sekseongelijkheid en religieuze ongelijkheid. Ibn Warraq heeft een nieuw, zeer belangrijk boek geschreven over dit onderwerp, dat binnenkort verschijnt. De titel is: ´Waarom is het Westen het beste. Een islamitische apostaat verdedigt de liberale democratie´.

Amerika´s grote universiteiten zijn al door de islamitische censuur geïnfecteerd, net zoals in Europa.

In de zomer had de universiteit van Yale Dr. Charles Small ontslagen, omdat deze een interdisciplinaire studie had geschreven, waarin hij het waagde om het islamitische antisemitisme en terrorisme aan te spreken. Dat maakte de oermensen (“Palestijnen”) woedend. Men ziet, dat de beste universiteiten van de wereld al door de besmettelijke ziekte van de islam zijn ondermijnd. Hoe anders zouden deze bolwerken van kennis zich op zo´n manier door onwetendheid laten beheersen?

Israel News
Overigens, behalve op deze Israëlische site vindt men het voorval alleen terug in Indische kranten.

De hele kennis van de mensheid wordt met voeten getreden, wanneer men zich in de universiteiten van de vrije wereld door barbaren laat dicteren wie mag blijven en wie moet vertrekken. Als ze woedend worden, laat ze maar woedend worden! Als ze dreigen met terreur, geef hen dan terreur terug. Terroristen mogen niet hun verwoestende, moorddadige woede beschermd worden. Wie dat doet, wordt een medeplichtige.

Bron:

http://www.kybeline.com/2011/12/20/harv ... more-29974" onclick="window.open(this.href);return false;
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73772
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamisering van de vrije universiteiten van het westen

Berichtdoor Ariel » Do Dec 22, 2011 6:38 pm

Ik begin steeds meer te verlangen naar een wereldwijde Islamitische Oemmah. Ik gun het alle stumpers die zich nu al als perfecte dhimmies gedragen een Islamitische overheersing. Geniet er van.
Ook in Amerika geldt namelijk...Wie niet horen wil moet maar voelen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44424
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamisering van de vrije universiteiten van het westen

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 26, 2015 3:51 pm

Islamitische landen investeren miljarden in westerse universiteiten

Geplaatst op 26 september 2015

Afbeelding

Kennis is macht en wie kennis en wat onze jeugd wordt onderwezen kan beïnvloeden, beïnvloedt onze toekomst en onze democratie. Ik twijfel er niet aan dat universiteiten die afhankelijk zijn van geld uit islamitische landen, terughoudender zijn om de islamitische wet, de meedogenloze sharia en de schending van de mensenrechten in deze landen te bekritiseren.

Een paar dagen geleden heeft de voorzitter van de Sorbonne, Philippe Boutry, een overeenkomst getekend met de procureur-generaal van de staat Qatar. In de komende drie jaar zal de islamitische monarchie de studies van honderden Syrische immigranten aan de Parijse academische parel financieren.

De Sorbonne heeft drie jaar lang € 600.000 per jaar aangenomen. In het Verenigd Koninkrijk koopt de islam ook de Britse universiteiten op. Acht universiteiten, zoals Oxford en Cambridge, hebben sinds 1995 meer dan £ 233.5 miljoen pond van Saoedische en islamitische bronnen geaccepteerd. Het totale bedrag staat gelijk aan de grootste bron [van inkomsten] vanuit externe financiering aan de Britse universiteiten.

In de VS komt het op hetzelfde neer. 20 miljoen dollar werd gedoneerd aan het Centrum voor Midden-Oosten Studies van de Universiteit van Arkansas; 5 miljoen dollar aan het Centrum voor Midden-Oosten Studies aan Berkeley in Californië; 11 miljoen aan de Cornell University in Ithaca, New York en een half miljoen dollar aan Texas University (de zevende universiteit, in volgorde van grootte, in de Verenigde Staten); 1 miljoen aan Princeton; 5.000.000 dollar aan de Rutgers University.

De Sovjet-Unie investeerde tijdens de Koude Oorlog veel minder in haar propagandistische activiteiten in het Westen. En er is nog een belangrijk verschil. De westerse intelligentsia bestreden de communistische pogingen om de westerse democratie te ondermijnen. Hun huidige relativistische erfgenamen bieden de agenda van de islam ‘appeasement’ [verzoeningspolitiek/concessies] aan. De glorieuze Franse academie wordt nu een islamitisch vluchtelingenkamp.

Bron: http://10news.dk

Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres”

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/26 ... rsiteiten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44424
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamisering van de vrije universiteiten van het westen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Sep 27, 2015 11:14 pm

Iraanse islamcriticus niet welkom op Britse universiteit wegens "kwetsende" mening

26-09-15, Patrick Van IJzendoorn - Bron: de Volkskrant

Afbeelding
Maryam Namazie

De Student Union op Warwick University heeft bepaald dat de Iraanse mensenrechtenactiviste Maryam Namazie niet welkom is op de campus. Na een 'risico-inventarisatie' hebben de studenten bepaald dat haar kritiek op de sharia en de radicale islam 'kwetsend' kan overkomen. Bekende wetenschappers als Brian Cox en Ben Goldacre hebben uit protest verklaard nooit meer een lezing te zullen geven op deze universiteit.

Bij haar opmerkelijke beslissing wees de studentensociëteit op het zogeheten 'no platform'-beleid, dat inhoudt dat sprekers met 'omstreden' opvattingen geen podium krijgen om hun visie te uiten. Voorzitter Isaac Leigh beweerde dat de unie een zorgplicht heeft jegens moslimstudenten.

"Het gaat om het recht van deze studenten zich niet geïntimideerd of gediscrimineerd te voelen op de campus," liet hij The Independent weten.

De 49-jarige humaniste Namazie voert al jaren campagne voor vrouwenrechten in islamitische landen en is lid van de Council of Ex-Muslims of Britain. Tevens is ze woordvoerder van de Fitnah- Movement for Women"s Liberation. Tien jaar geleden werd Namazie door de National Secularist Society uitgeroepen tot "Seculiere denker van het jaar". Ze zei verbaasd en ook mismoedig te zijn over het besluit om haar tot persona non grata te verklaren.

Ophef
Het besluit heeft veel ophef veroorzaakt bij opinieleiders. "Vertel me alsjeblieft dat het niet waar is dat de studentenunie van Warwick Maryam Namazie een spreekverbod heeft oplegend," reageerde David Aaronowitch. "Dit is de jongste geval van idioterie binnen studentenkringen," voegde Kenan Malik daaraan toe. De bekende bioloog Richard Dawkins maakte de leden van de Student Union uit voor "bruikbare idioten" die de radicale islam een handje helpen.

Vorige week kwam de Amerikaanse president Barack Obama nog op voor de vrijheid van meningsuiting op campussen in zijn land. "Ik heb gehoord dat sommige campussen geen gastsprekers toelaten die, je weet wel, te conservatief zijn. Of studenten willen geen boek lezen met een toon die beledigend zou zijn jegens Afro-Amerikanen, of die negatief zouden zijn ten opzichte van vrouwen. Ik ben het daar niet mee eens," zo zei de Amerikaanse president tijdens een toespraak in Des Moines.

http://www.demorgen.be/buitenland/iraan ... -a2469066/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44424
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamisering van de vrije universiteiten van het westen

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 18, 2017 2:44 am

UvA-onderzoeker prees Syriëgangers op internet

Elif Isitman, 17 jan 2017

Wetenschapper Aysha Navest van de Universiteit van Amsterdam (UvA) publiceerde een onderzoek over vrouwen die zich aansloten bij terreurbeweging Islamitische Staat (IS). Onderwijl prees Navest zelf op internet de gewelddadige jihad onder een pseudoniem.

Navest schrijft op webfora lovend over Syriëgangers, meldt NRC dinsdag.

Pseudoniem op Marokko.nl
De UvA zegt externe deskundigen in te schakelen om haar studie te onderzoeken. Ze interviewde voor haar onderzoek 22 vrouwelijke Syriëgangers, onder wie vrouwen die zij zelf al kende. Een van de conclusies van haar onderzoek is dat veel van de vrouwen niet meedoen met de gewapende strijd, maar slechts een ‘huiselijk leven’ leiden in het zelfbenoemde kalifaat van IS, in delen van Syrië en Irak.

Haar onderzoek stamt uit 2016 en kan goed uitpakken voor vrouwen die terugkeren uit IS-gebieden. Tot dusver baseert Justitie zich in strafzaken tegen terugkeerders op onderzoeken die vrouwen een actieve rol toedichten in de jihadreizigers, namelijk het ronselen van nieuwe vrouwen.

Navest laat in het onderzoek niet zien dat ze heimelijk sympathiseert met Syriëgangers. De krant ontdekte dat zij op het forum Marokko.nl berichten schreef onder het pseudoniem ‘Ought Aicha’. Ze schrijft daar dat Syriëgangers een beloning kunnen verwachten in het paradijs en dat IS-strijders onterecht worden gecriminaliseerd door mede-moslims. Daarnaast geeft ze haar goedkeuring voor een zelfmoordaanslag van IS, en roemt ze wijlen Al-Qa’ida-leider Osama bin Laden voor de strijd die hij leverde om ‘onze moslimgemeenschap te beschermen’.

Collega’s blijven achter onderzoek staan
Navest zegt in een reactie zelf niet te sympathiseren met de jihad, en wil niet reageren op de claim dat het account op Marokko.nl van haar zou zijn.

De onderzoeker voerde haar onderzoek uit samen met hoogleraar Hedendaagse Moslimsamenlevingen Annelies Moors en antropoloog Martijn de Koning. Volgens Moors en de Koning was ‘mogelijke vooringenomenheid’ van Navest hun niet bekend en blijven zij achter hun onderzoek staan.

Collega-onderzoekers uitten wel kritiek op de onderzoeksmethode, die niet transparant genoeg zou zijn. De gesprekken met vrouwen in het ‘kalifaat’ werden via WhatsApp gevoerd, zonder dat hun daadwerkelijke namen bekend waren bij de onderzoekers. In academisch onderzoek is het belangrijk de werkelijke identiteit van respondenten te weten, om fraude en beïnvloeding van het onderzoek te voorkomen.

De UvA verricht nader onderzoek naar de studie. Navest is inmiddels niet meer werkzaam bij de universiteit.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44424
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islamisering van de vrije universiteiten van het westen

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jun 05, 2019 1:51 am

Weg met ons! (Erasmus Universiteit)

Afbeelding

We would like to wish everyone a happy #EidMubarak #Suikerfeest! #Ramadan

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Erasmus University)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten