De islam is op wereld- dominantie uit

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Leader
Berichten: 189
Lid geworden op: ma jan 16, 2012 7:23 pm

De islam is op wereld- dominantie uit

Bericht door Leader »

Afrika raakt ook langzaam in de ban van extremistische moslims, van Somalië tot Nicaraqua. De gehele middenas van het continent wordt besmet, verkrachtingen, executies etc. zijn al aan de orde van de dag.

Er zijn twee elementen waar wij ons zorgen om dienen te maken:
1. Het is de achtertuin van Europa, dus aan militair ingrijpen is op termijn niet te ontkomen, als de linkse
"broeders" hier niet tussen gaan staan met pappen en nat houden
2. Leveranties van vele grondstoffen komt in gevaar

Het is al zo vaak gezegd op dit forum, de islam is op wereld- dominantie uit. :roll:
Laten we onze Nederlandse Waarden behouden en niet verkwanselen aan de allochtone bezetting.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21823
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islam is op wereld- dominantie uit

Bericht door King George »

Ik zeg het nogmaals: Reken af met de Islam voordat deze ons vernietigt! De Islam is voor ons allen ons grootste ongeluk.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1427
Lid geworden op: vr okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Bericht door KevinB »

Nicaraqua
Geen idee wat je bedoeld, maar Nicaragua ligt bij mijn weten nog altijd in Midden-Amerika. Bedoel je misschien Niger of Nigeria?

In Nigeria houden moslims inderdaad lelijk huis in de vorm van Boko Haram. En in Mali is Ansar Dine ook goed op weg om de boel over te nemen. Je hebt dan nog Al-Shabaab in Somalië, Al-Qaeda in de Islamitische Maghreb, en de diverse islamitische partijen in Noord-Afrika.

Om een of andere reden - en waarschijnlijk om een heleboel redenen - is Afrika bijzonder vatbaar voor islamitische verovering en overheersing. Grote delen van het continent zijn sowieso al vatbaar voor dictatuur, geweld en de ergste vormen van barbarij. Afrika heeft al een hele reeks wrede dictators zien komen en gaan. Sommige waren moslims. En sommige waren bijzonder wreed. Denk bijvoorbeeld aan Idi Amin Dada.
Gebruikersavatar
Leader
Berichten: 189
Lid geworden op: ma jan 16, 2012 7:23 pm

Re: De islam is op wereld- dominantie uit

Bericht door Leader »

(sorry, had Nigeria moeten zijn) :-P

Is dan toch elke keer weer blanke dominantie (bestuur) nodig om het geheel keer op keer de rails te zetten? (de Nederlandse Antillen, ook zo'n voorbeeld).

Zoals het zich laat aanzien........ik denk het wel. 8)

Deze ontwikkeling in Afrika dient nogmaals nauwlettend in de gaten gehouden te worden, het is de achtertuin van Europa, dan dat gezever over die k*t euro, had allang opgelost moeten zijn.

Komt op mij een beetje over van dat men zich suf zit te vergaderen over de euro, waarbij de helft van deze tijd overbodig is en dat de extremistische islam door de achtertuin bij Europa binnenkomt rijden, het zand in de ogen strooien van wat er werkelijk speelt, waar dus het werkelijke (fysieke) gevaar vandaan komt. :roll:
Laten we onze Nederlandse Waarden behouden en niet verkwanselen aan de allochtone bezetting.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: De islam is op wereld- dominantie uit

Bericht door H.Numan »

Leader schreef:Is dan toch elke keer weer blanke dominantie (bestuur) nodig om het geheel keer op keer de rails te zetten? (de Nederlandse Antillen, ook zo'n voorbeeld).
Suriname en de Antillen hebben we compleet aan ons zelf te danken. Zo fraai was en is het bestuur daar niet. Als het wel zo goed was, dan waren die bananen republieken normale republieken geworden, zonder overmatige corruptie en zonder staatsgrepen. Joran van der Sloot is een mooi voorbeeld. Pappa vd S was prominent en kon doen en laten wat hij wilde. Tot het blokkeren van een onderzoek naar moord. In Nederland had hem dat minder makkelijk gelukt. Dus de Antillianen hebben op zeker een punt als ze zeggen dat het bestuur onbetrouwbaar is. Joran was geen incident, het is daar standaard.

Persoonlijk vind ik dat we een punt moeten zetten achter dat koloniale gebeuren. Suriname is nu een onafhankelijk land. De Antillen zouden dat ook moeten zijn. Als ze niet onafhankelijk willen zijn, prima. Geen probleem. Maar dan als gemeente en zeer zeker niet als semi onafhankelijk rijksdeel. Het is te zot voor woorden dat een gemeente kleiner dan Nunspeet (!) een eigen munt, regering en wetgeving heeft. En al helemaal als die gemeente al sinds jaren dag een zwaar discriminerend apartheidsbeleid er op na houdt.

Probeer maar eens te verhuizen naar de Antillen. Nog afgezien dat ze je gaan wegtreiteren gaat je dat niet lukken als je niet over een paar miljoen beschikt. Andersom, een Antilliaan met niets anders dan een dik strafblad is van harte welkom in de rest van Nederland.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Plaats reactie