De Servische "schurken"

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40072
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Servische "schurken"

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 16, 2019 8:33 pm

Demonstratieve vernedering van Servië: Clinton en Albright bij de herdenking van de NAVO-aanvalsoorlog in Pristina

Geplaatst op 16 juni 2019

Afbeelding
Madeleine Albright en Bill Clinton.

Het komt overeen met een hernieuwde vernedering: in het demonstratieve bijzijn van vooraanstaande Amerikaanse politici, zoals ex-president Clinton en de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Madeleine Albright, werd vandaag in Pristina de 20e verjaardag van de beëindiging van de Kosovo-oorlog in 1999 herdacht.

Destijds had de NAVO tegen het volkerenrecht, maar ook tegen de NAVO-statuten in Joegoslavië aangevallen en 78 dagen lang gebombardeerd. Daarbij leed het Joegoslavische leger, dat zijn apparatuur goed gecamoufleerd of verstopt had, nauwelijks noemenswaardige verliezen. In plaats daarvan werd er echter zware schade toegebracht aan de civiele infrastructuur van het land. De bommen van de NAVO vielen o.a. op talrijke scholen, bruggen en fabrieken. Als voorwendsel voor de bombardementen, waaraan ook de Duitse luchtmacht deelnam, dienden zogenaamde bloedbaden op Kosovo-Albanezen en het zogenaamde “Hoefijzer-plan” van de Joegoslavische regering, waarmee o.a. de toenmalige minister van Defensie van de SPD, Scharping, de deelname van Duitsland aan de NAVO-agressie motiveerde. Het “Hoefijzer-plan” bleek later een botte propagandavervalsing te zijn.

Onder druk van het bombardement verlieten uiteindelijk op 12 juni 1999 de Joegoslavische troepen en Servische politie-eenheden de provincie Kosovo, de NAVO-troep KFOR trok binnen.

Na de oorlog werd Kosovo jarenlang door de VN bestuurd. In 2008 verklaarde het parlement van Kosovo de onafhankelijkheid. Tot op de dag van vandaag wijst Servië de onafhankelijkheid van Kosovo af. Een normalisatie van de betrekkingen tussen Belgrado en Pristina is niet in zicht.

In het kader van de herdenkingsplechtigheden vandaag werd in Pristina een buste van de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Madeleine Albright, onthuld en werd er een plein naar haar genoemd. Aan Clinton zijn in de hoofdstad al lang een “boulevard” en een standbeeld gewijd. Albright geldt als maatgevend figuur achter de schermen van de Amerikaanse agressie.

Servië had al op 24 maart de agressie door de NAVO, zoals president Aleksandar Vučić het tijdens een herdenkingsbijeenkomst uitdrukte, herdacht.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/16 ... -pristina/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4904
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De Servische "schurken"

Berichtdoor sjun » Ma Jun 17, 2019 7:30 am

Een Narco-staat en ankerplaats voor jihadisten waarbij de oorspronkelijke bevolking in de loop van de eeuw is vervangen door immigranten uit Albanië die vooral leven op de zak van de Europese nettobetalers huldigt de misdadiger Bill Clinton. Sommige verbanden zijn logisch.

Daarnaast valt er een les te leren van het experiment Joegoslavië waarin men verschillende volken in een land bijeenzette. Momenteel loopt er in Europa een soortgelijk experiment terwijl de afloop daarvan op iets kleinere schaal en wat minder cultureel divers dan in Joegoslavië toch als bekend beschouwd mag worden.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

mercator
Berichten: 18473
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Servische "schurken"

Berichtdoor mercator » Ma Jun 17, 2019 1:17 pm

sjun schreef:Een Narco-staat en ankerplaats voor jihadisten waarbij de oorspronkelijke bevolking in de loop van de eeuw is vervangen door immigranten uit Albanië die vooral leven op de zak van de Europese nettobetalers huldigt de misdadiger Bill Clinton. Sommige verbanden zijn logisch.

Ik herinner me nog heel goed de walgelijke pro-moslim propaganda in de media in 1999. De Albanezen als moedige helden tegen de verderfelijke Serviërs. Nu is het niet anders, nu mogen de IS beulen en hun gebroed gewoon terug komen, zowaar uit "menselijkheid". Alle moslim smeerlapperijen vanaf WTC tot Bataclan hebben daar niets aan kunnen veranderen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7442
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De Servische "schurken"

Berichtdoor xplosive » Vr Jul 19, 2019 8:13 pm

Het gaat vandaag weer over Srebrenica :

Hoge Raad: Nederlandse Staat verminderd aansprakelijk voor val Srebrenica

Natuurlijk weer geen woord over de destijds door moslims vermoorde christenen.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten