Islamitisch kanibalisme

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Islamitisch kanibalisme

Bericht door Pilgrim »

Vijanden van de islam mogen worden gedood en opgegeten

Zondag, Maart 10, 2013Tekst van Xandernieuws, 10 maart 2013.

De hoogste islamitische autoriteit in Egypte, de Al-Azhar Universiteit, moedigt in een officieel leerboek voor middelbare scholen moslims aan om ‘afvalligen’ van het geloof op te eten zolang het mensenvlees maar niet gekookt wordt (zie film hierboven). Op het Al-Tahrir TV-kanaal citeerde adviseur Ahmad Abdo Maher letterlijk uit het studieboek (‘Al-Iqna’ Fe Hal Alfath Abi Shuja’) van de Al-Azhar Universiteit waarin staat dat er voor het eten van ongekookt mensenvlees geen toestemming nodig is en er dan ook geen straf op staat. Al-Azhar maakt deel uit van de Moslim Broederschap regering en heeft in de nieuwe grondwet (artikel 4) de macht gekregen om gezaghebbende edicten ten aanzien van de islam en de Sharia uit te vaardigen.

Safwat Hegazy, een bekende Egyptische geestelijke die de campagne van de huidige president Mohamed Mursi in 2012 lanceerde, bevestigde in het populaire TV-programma Al-Nas dat het verleden leert dat rituele mensenoffers onderdeel vormen van de islam en bij Allah zelfs de voorkeur lijken te hebben boven dierenoffers (zie film in het midden hieronder).

Sheikh Hegazy, waar president Mursi mede zijn verkiezing aan te danken heeft, gaf in het populaire TV-programma Al-Nas toestemming om de in Groot Brittannië levende Shia geestelijke Yasar Habib te offeren. Daarbij haalde hij Khalid Abdullah al-Kasri aan, de gouverneur van Irak die Jaad bin Durham ritueel offerde en vervolgens kruisigde:

“O volk, offer, Allah heeft uw offers geaccepteerd. Ik offer nu Jaad bin Durham.”

Al-Kasri slachtte hem vervolgens op de Offerdag 119 A.H. in de moskee af. Deze gebeurtenis vormde een precedent dat tijdens het islamitische offerfeest een mensenoffer in plaats van een dierenoffer de voorkeur lijkt te hebben.

Dat dit beslist geen op zichzelf staand geval is onderstreept het The Cole Children Forum voor moslimkinderen, dat het verhaal heeft opgenomen, en het feit dat in de hele geschiedenis van de islam diverse invloedrijke moslimtheologen – waaronder Al-Shafi’, Ibin Tayymiya, Bukhari, Dhahabi, Ibin Al-Qiyam Darami en Ibin Katheer – het verhaal ondersteunen. Ook Abdulaziz Bin Abdullah Al-Rajihi, de leraar van de Grote Mufti van Saudi Arabië (Muhammad Ibrahim Al Sheikh), sprak zich in tenminste één publieke toespraak positief uit over het brengen van mensenoffers.

Moslims mogen afvalligen, overspeligen en vijanden opeten
Officieel verbiedt de islam kannibalisme, maar er zijn uitzonderingen: afvalligen van het geloof, overspeligen en vijandige soldaten mogen wél worden opgegeten. Abu’ Abdullah Muhammad ibn Idris al-Shafi’i, de oprichter van de invloedrijke Shafie school voor de Soennitische islam, schrijft:

“Men mag het vlees van een mensenlichaam eten. Het is niet toegestaan een moslim te doden of een vrije niet-moslim onder moslimheerschappij (omdat hij nuttig is voor de samenleving), noch een gevangene omdat hij toebehoort aan andere moslims. Maar u mag een vijandelijke strijder of een overspelige doden en zijn lichaam eten.”Joden wurgen en verslinden
Veel moslimgeestelijken in Egypte onderwijzen dit soort edicten. De prominente Sheikh Muhammad Hussein Yaqub moedigde in een recente toespraak indirect het kannibaliseren van Joden aan:

“Onze haat, vijandschap en woede tegen de Joden groeit. Onze haat tegen de Joden groeit als we zien hoe ze onze broeders vernietigen. De woede kookt in ons. Konden we de criminele Joden maar wurgen… Konden we ze maar wurgen met onze blote handen en hun hoofden er met onze tanden afbijten, niet met onze wapens.”

Ook de eerder genoemde Sheikh Safwat Hegazy houdt er vergelijkbare neigingen op na: “Als onze heersers ons laten begaan zou wij jullie (Joden) in de straten oppakken en jullie met onze tanden verslinden.”

In het Palestijnse Ramallah droomt men eveneens van het verslinden van Joden. Enkele jaren geleden hield een Palestijnse moslimgeestelijke zijn toehoorders voor:

“Bij Allah, we zullen hen (de Joden) geen genade tonen. Als Allah ons de overwinning over hen geeft zullen we geen enkele genade tonen. Wat de Zionistische entiteit doet is niet vreemd… Zij zagen hoe onze kinderen voetbal speelden met de hoofden en lichaamsdelen van hun soldaten…”

In het filmpje schreeuwt een Palestijnse jongen dan: “Ik zal het vlees van mijn veroveraar eten!” waarna te zien is hoe Palestijnen (mensen?) vlees omhoog houden en op het punt lijken te staan dit te consumeren.http://likud.nl/2013/03/vijanden-van-de ... n/#content
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
op z'n kop
Berichten: 326
Lid geworden op: za jul 16, 2011 8:38 pm

Re: Islamitisch kanibalisme

Bericht door op z'n kop »

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... alisme-toe
Nog een bron, vond ik vandaag, maar twijfelde over juiste plek in forum, bedank de voorzienigheid.
Ook het oudere, op mondelinge overlevering gebaseerde islamitische toneelspel over Hasan en Husain, twee kleinzoons van Mohammed, bevat een voorliefde voor de schedels van vijanden: 'O moslim, wij zullen de hoofden van de vijanden afhakken en zo onze trouw aan u bewijzen! We zullen bekers bloed uit de schedels van uw vijanden drinken!'
Doch verwijst het voorgaande bericht ook naar xandernieuws, excuusje
Misschien is het niet te laat bij te leren en aan te nemen wat gegeven wordt, geloof en geld. Weten en vergeten.
An evil exists that threatens every man, woman and child of this great nation. We must take steps to ensure our domestic security and protect our homeland.A.H./ Bush./ ?
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Islamitisch kanibalisme

Bericht door mercator »

Hoe meer moslims, hoe meer gekkigheid.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Islamitisch kanibalisme

Bericht door H.Numan »

Een paar jaar terug kwam de eerste mohammedaan (een Maleisiër) in de ruimte. Het was een enorm religieus probleem: hoe kan die man 5x per dag bidden richting Mekka en belangrijker: hoe voorkomt hij dat hij z'n kont keert naar Mekka... En meer van dat soort serieuze problemen. Eigenlijk moet hij bij iedere rotatie van de aarde 1x bidden. Beetje onhandig als je in een uur 4x om de aarde draait.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Mahalingam
Berichten: 42883
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islamitisch kanibalisme

Bericht door Mahalingam »

In NO- Congo probeert de VN de orde te bewaren. En daar loopt een bloedige grens van de Umma.
Dus niet raar opkijken als ze hun eigen variant van Boko Haram hebben.
Hun kenmerk: ze hakken dorpelingen in mootjes. Of die daarna in de kookpot gaan, wordt niet verteld. Maar dit verhaal maakt het wel aannemelijk.
Terreurverdachte opgegeten na verbranding en steniging
Een woedende menigte heeft gisteren in de stad Beni in Congo een jonge man gestenigd die zich verdacht gedroeg in een bus. Na de steniging werd de man verbrand en opgegeten. Dit meldt persbureau Reuters.

Volgens ooggetuigen wekte de man wantrouwen op toen bleek dat hij de lokale taal niet kon spreken. Toen men er ook nog achter kwam dat hij een machete bij zich had, werd hij door een menigte gestenigd. Het slachtoffer zou lid zijn van de radicaalislamitische terreurgroep ADF-NAUL.
En wat eraan vooraf ging:
Het incident is een wraakactie op een aantal nachtelijke aanvallen in het gebied die waarschijnlijk zijn uitgevoerd door ADF-NAUL. Donderdag werden 18 burgers gedood en raakten er 7 gewond bij een aanval van ADF-NAUL in Kampi ya Chuyi, ongeveer 75 kilometer van de stad Beni.

Schatting is dat deze terreurorganisatie al meer dan honderd slachtoffers hebben vermoord in de afgelopen maand, de terroristen gebruikten bij hun afslachtingen voornamelijk hakbijlen en machetes.

De radicale organisatie gebruikt ontvoerde jongens als kindsoldaten. Jonge meisjes en vrouwen worden misbruikt als seksslavinnen en gratis arbeidskrachten. ADF-NAUL is sinds de jaren negentig actief in het grensgebied van Congo en Uganda. Vermoedelijk heeft de groep, die zo'n 500 leden heeft, connecties met de beruchte Islamitische terreurorganisatie Al-Shabaab in Somalië.
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/ ... ging.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitisch kanibalisme

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:
Terreurverdachte opgegeten na verbranding en steniging
Een woedende menigte heeft gisteren in de stad Beni in Congo een jonge man gestenigd die zich verdacht gedroeg in een bus. Na de steniging werd de man verbrand en opgegeten. Dit meldt persbureau Reuters.
Ik vraag me af of dit soort Afrikanen enig besef hebben wat het is om mens te zijn. Dit soort dingen werd zelf niet door neantherthalers gedaan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Islamitisch kanibalisme

Bericht door mercator »

De Belgen hebben 75 jaar geprobeerd om de zwartjes in Congo wat manieren bij te brengen maar kennelijk is een generatie of twee genoeg om ze terug tot hun achterlijke primitieve staat te brengen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 42883
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islamitisch kanibalisme

Bericht door Mahalingam »

Er is geen bevestiging van dit bericht te vinden maar de kijk op de wereld door de fundi's maakt het wel waarschijnlijk.
Als er honger is en er lopen eetbare afgodenaanbidders rond, mag je die dan opeten? Jawel, maar er zijn regels voor hoe en wat je mag opeten. Spijswetten dus.
Leert IS jonge jihadisten kannibalistische technieken aan?
[...]Maar volgens denktank Quilliam, opgericht door ex-jihadisten die zich nu inzetten tegen extremisme, zou IS een religieuze rechtvaardiging hebben geformuleerd voor kannibalisme in tijden van jihad of andere religieuze oorlogsvoering. Het zou gaan om een leerplan dat voor jihadisten in IS-scholen wordt gebruikt. Wanneer er een voedseltekort is, mogen zij lichaamsdelen van niet-moslims opeten.
[...]
In het document zou ook staan welke lichaamsdelen zich hier het best voor lenen, en hoe de ‘maaltijd’ moet worden voorbereid. ‘Wanneer er een voedseltekort heerst, is het volgens jihadisten toegestaan om een niet-moslim te doden of een moslim die niet hun versie van de islam praktiseert,’ aldus Rafiq. ‘Als moslim vind ik dit zeer walgelijk. Ze geven zelfs advies over welk lichaamsdeel je moet eten en hoe je het vlees moet klaarmaken.’
http://www.elsevier.nl/buitenland/achte ... an-459518/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie