POEF !

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

POEF !

Berichtdoor Manon » Wo Jun 12, 2013 10:56 pm

Hebben we al een verzameldraadje voor mislukte of andere leuke ploffers?

http://krantennieuws.mamanieuws.be/buit ... -anus.html

Terrorist verstopt bom in anus
10 juni 2013, 5:00
Buitenland
In Aghanistan heeft een terrorist een zelfmoordaanslag gepleegd met een bom die hij in zijn anus verscholen had.

De man in kwestie wilde het hoofd van de Afghaanse inlichtingendienst, Asadullah Khalid, spreken. Vooraleer hij toegang kreeg tot Khalid werd hij grondig onderzocht door diens bewakers. Tijdens het onderzoek moest hij zich zelfs uitkleden. Omdat hij geen explosieven of wapens op zijn lichaam droeg, werd hij aangemaand zich terug aan te kleden.

Eenmaal bij de leider aangekomen, bracht hij de rectale bom tot ontploffing. Tijdens het incident kwam de terrorist om en raakte Khalid zwaargewond.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Mahalingam
Berichten: 39862
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: POEF !

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jun 12, 2013 11:21 pm

Een analyse van dit fenomeen bij Geen Stijl:
De reetgranaat is het meest zinloze explosief in de geschiedenis van de mensheid. Ooit. Ever. De darmbuster komt niet voor niks elk jaar weer als slechtse uit de test van de consumentenorganisatie Allah Akdar.
Ten eerste, het grootste gedeelte van de de explosie wordt opgevangen door de organen van de zelfmoordterrorist. Doei energie. Alsmede doei interne organen.
Ten tweede, geen rondvliegende scherven. Wel rondvliegend darmflora, maar daarmee krijg je geen omstanders kapot. Hoogstens een beetje misselijk.
Ten derde, ongeacht door hoeveel imams je met colaflessen anaal verkracht ben tijdens het Jihadisten Boot Camp, er past nooit genoeg explosief materiaal in je endeldarm om daadwerkelijk heel dodelijk te zijn.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/waarom_de_anusbom_nooit_een_su.html

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73311
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: POEF !

Berichtdoor Ariel » Do Jun 13, 2013 12:13 am

Laten we de onderbroekbom moslim niet vergeten.

Afbeelding


De Nigeriaan probeerde in 2009 een Amerikaans vliegtuig op te blazen,en wilde met deze woeste daad bijna 300 mensen de dood in jagen.
Helaas pindekaas... Het enige wat hij opgeblazen heeft is zijn klokkenspel en zijn onderbroek.

Afbeelding
The evidence


''Alle passagiers wilden ergens naartoe. Iedereen behalve Abdulmutallab. Hij had geen plannen, hij had een missie voor al-Qaeda''.

Het is al weer enige tijd geleden gebeurd ,dus de onderbroek moslim heeft inmiddels zijn proces achter de rug. Volgens mij kreeg de knaap levenslang.

Die missie, het opblazen van het vliegtuig met 290 inzittenden, was volgens de aanklager de enige reden voor de reis van Abdulmutallab.
Abdulmutallab (24) weigerde een openingsverklaring af te leggen. Tijdens de juryselectie riep hij uit dat ''de moedjahedien de kanker Amerika van de kaart zullen vegen''.

Zijn advocaat, Anthony Chambers, verzocht de rechter het gebruik van de woorden 'bom' en 'explosief' te verbieden, omdat het aan de jury zou zijn om te bepalen wat de rook en vlammen veroorzaakte. "Ik wijs dit verzoek af", zei de rechter. "Het slaat helemaal nergens op."


Abdulmutallab wordt ervan beschuldigd dat hij op eerste kerstdag 2009 een vliegtuig, dat van Amsterdam op weg was naar Detroit, heeft proberen op te blazen.

Hij had het explosief in zijn onderbroek verstopt. Hij kon worden overmeesterd door een andere passagier, de Nederlander Jasper Schuringa.

Abdulmutallab was getraind door het Jemenitische terreurnetwerk al-Qaeda op het Arabisch Schiereiland. Hij is aangeklaagd voor onder meer het beramen van een terreuraanslag, poging tot moord en het plaatsen van een explosief aan boord van een vliegtuig. Bij veroordeling kan hij de doodstraf krijgen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73311
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: POEF !

Berichtdoor Ariel » Do Jun 13, 2013 12:21 am

November, 2010............Smeerlappen van Al Qaeda probeerde een vliegtuig op te blazen door twee honden vol te proppen met explosieven.
De honden zijn nooit aan boord van het vliegtuig gekomen omdat ze eerder bezweken door de explosieven en bommen in hun lijf.

Al Qaeda Tried To Bomb a US Plane With Live Exploding Dogs

ISLAMIC terrorists tried to down a US cargo plane using exploding BULLDOGS, it emerged yesterday.

Two animals, stuffed with bombs and detonators, were found by US officers at Baghdad airport. The bombs had been primed to explode during the aircraft’s flight to LA.

But the dogs were never loaded on board as they had been killed by the lethal substances inside them.

The discovery, kept secret for two years, was revealed in France, days after explosives were found inside printer cartridges last week.

One terrorism expert said: “It shows al-Qaeda militants’ determination to wreak destruction by any means.”

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... z2W2ivRkvj
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73311
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: POEF !

Berichtdoor Ariel » Do Jun 13, 2013 12:31 am

De schoenbom.

In 2001 hadden we de schoenbom, maar ook dit was een mislukt project.
Afbeelding


De schoenbommen die de Engelsman Richard Reid wilde gebruiken om een vliegtuig op te blazen, zijn 'eigengemaakt'. Testen hebben uitgewezen dat als de explosieven tegen de romp van het toestel waren geplaatst, zij daarin een gat hadden kunnen slaan....

Dat verklaarde een agente van de FBI vrijdag tijdens een zitting in Boston waarop moest worden uitgemaakt of Reid in voorlopige hechtenis bleef. Mede op grond van deze getuigenis bepaalde een federale rechter dat Reid gevangen blijft en betaling van een borgsom voor vrijlating niet mogelijk is.

De 28-jarige Brit werd aangehouden in Boston, nadat de vlucht uit Parijs vanwege het incident was omgeleid. Hij werd aan boord overmeesterd door personeel van het vliegtuig en medepassagiers nadat hij had gepoogd de lont van de springstof aan te steken met een lucifer.

Reid, zoon van een Britse moeder en een Jamaicaanse vader en opgegroeid in Engeland, wordt beschuldigd van het hinderen van vliegtuigpersoneel. Daar staat in de Verenigde Staten een celstraf van twintig jaar op. De FBI heeft laten weten dat hem vermoedelijk zwaardere delicten ten laste zullen worden gelegd.

De Amerikaanse opsporingsdienst probeert wereldwijd de contacten van de Engelsman in kaart te brengen, om te ontdekken of hij handlangers had. Inmiddels is er in Nederland een politieteam aan de slag gegaan dat onderzoekt of Reid in Amsterdam de explosieven heeft gekocht. Het team staat onder leiding van het Openbaar Ministerie in Amsterdam, dat gisteren vanwege 'onderzoeksbelang' geen commentaar wilde geven.

De Brit heeft volgens anonieme Franse rechercheurs tegen de FBI verklaard dat hij een internetsite had gevonden waarop de springstof werd aangeboden. Hij zou vervolgens in een 'tuin in Amsterdam' van een man de explosieven hebben ontvangen tegen betaling van vijftienhonderd dollar cash.

Reid zou van augustus tot november hebben vertoefd in Amsterdam en als bordenwasser in verschillende restaurants in het centrum hebben gewerkt, zo melden Belgische en Franse bronnen. In België loopt een onderzoek omdat de bekeerde moslim bij de Britse ambassade in Brussel een nieuw paspoort heeft gehaald. In Frankrijk zijn rechercheurs naspeuringen begonnen omdat hij in Parijs een duur ticket naar Antigua via Miami kocht en de controles op het vliegveld wist te omzeilen.

De moeder van Reid gaf gisteren een verklaring uit waarin ze liet weten dat ze niet meer van de zaak wist dan dat ze van de media had vernomen. Zijn vader zei volgens een Britse krant dat hij wel 'gehersenspoeld' moet zijn. Dezelfde krant meldt dat de vader een crimineel is en in totaal achttien jaar gevangen heeft gezeten. Zoon Richard zou diefstallen op zijn kerfstok hebben en in een moskee in Brixton in contact zijn gekomen met extremistische moslims.

In de maanden voorafgaand aan de poging tot aanslag zou hij heel wat landen hebben bezocht. Behalve Nederland, België en Frankrijk, zou hij ook Israël, Egypte, Pakistan en mogelijk Afghanistan hebben bezocht.

In dat laatste land zou hij volgens Amerikaanse bronnen Zacarias Moussaoui hebben ontmoet, de 'twintigste kaper' die in de VS gevangen zit.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16216
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Poef! Stel 'allah' op de proef!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jun 15, 2013 1:15 am

Ariel schreef:Zijn advocaat, Anthony Chambers, verzocht de rechter het gebruik van de woorden 'bom' en 'explosief' te verbieden, omdat het aan de jury zou zijn om te bepalen wat de rook en vlammen veroorzaakte.

Je zal dan maar een mohammedaan in de jury hebben zitten . . . [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18771
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: POEF !

Berichtdoor mercator » Zo Jun 16, 2013 1:47 pm

Speciaal voor gelovige moslima's:

de tamponbom !

(met de linkerhand aan te brengen)
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

naar boven
Berichten: 5054
Lid geworden op: Do Nov 16, 2006 10:14 pm
Contact:

Re: POEF !

Berichtdoor naar boven » Zo Jun 16, 2013 10:23 pm

Een wannabe plofkip:

Pictured: The moment airline passengers wrestled crazed woman to the floor after she claimed to have a BOMB surgically implanted inside her

-Fighter jets scrambled to help guide the troubled plane to an emergency landing

-Worrying links to al Quaeda's latest tactic, as bomb makers claimed to have developed explosive implants

-Described by a fellow passenger as 'nervous and jittery'


PUBLISHED: 16:41 GMT, 22 May 2012 | UPDATED: 11:01 GMT, 23 May 2012

A crazed woman had to be restrained by fellow air passengers after she started raging about having an explosive device implanted within her.

The terrifying incident forced the pilot of U.S. Airways flight 787, traveling from Paris to Charlotte, North Carolina, to divert and make an emergency landing.

Fighter jets were scrambled to intercept the the troubled plane and guided it into land at a Maine airport, where passengers were evacuated and the woman arrested.
...
RTFM

Mahalingam
Berichten: 39862
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: POEF !

Berichtdoor Mahalingam » Za Jun 22, 2013 4:02 pm

Allah Hakbar roepen en Allah luistert ernaar, weet dat er verlangen is naar het paradijs (en die maagd van 72) zodat een wens vervuld wordt:

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19705
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: POEF !

Berichtdoor King George » Zo Jun 30, 2013 10:35 pm

Grenade exploses in rebel's hands: http://www.military.com/video/operation ... 539195001/ :razz:
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten