Holocaust is ook volgens leider Moslimbroeders mythe

Gebruikersavatar
sprot
Berichten: 4147
Lid geworden op: Ma Jan 27, 2003 11:25 pm
Locatie: Hel
Contact:

Holocaust is ook volgens leider Moslimbroeders mythe

Berichtdoor sprot » Do Dec 22, 2005 8:45 pm

Ook Moslimbroeders in Egypte ontkennen shoah

Na de Iraanse president zei gisteren ook de leider van de Egyptische Moslimbroeders dat de uitmoording van de Europese joden tijdens de Tweede Wereldoorlog een ,,mythe'' is.


MOHAMMED Mahdi Akef viel in zijn verklaring ook de Verenigde Staten en het Westen aan. ,,De westerse democratie valt iedereen aan die de visie van de zonen van Zion niet deelt wat de mythe van de holocaust betreft'', stond er.

Zowat zes miljoen joden zijn in de jaren 1943-1945 in Europa uitgemoord door de nazi's en hun bondgenoten.

De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad kreeg felle kritiek in Amerika en Europa toen hij in een toespraak op 14 december die volkerenmoord als een ,,mythe'' beschreef.

De meeste Arabische regeringen zwegen over zijn verklaring. Maar Mahdi Akef en ook de Palestijnse terreurorganisatie Hamas vielen toen de Iraanse president al volmondig bij. Ze waren het ook eens met diens verklaringen dat Israël een ,,kanker'' is die moet uitgeroeid worden.

De politieke leider van Hamas, Khaled Meshal, zei dat de verklaringen van de Iraanse president ,,moedig en juist'' waren en ,,weerspiegelen wat elke moslim in het diepst van zijn hart denkt''.
Mohammed Mahdi Akef zei dat Israël inderdaad ,,een kanker'' was die ,,wij willen zien verdwijnen''.

In de recente Egyptische verkiezingen werden de Moslimbroeders de voornaamste oppositieformatie, met 88 van de 454 parlementszetels.

Als voorbeeld van de ,,westerse onverdraagzaamheid'' noemde Akef de Franse schrijver Roger Garaudy die in 1998 veroordeeld werd wegens ,,negationisme'' (het ontkennen van de shoah) in zijn boek ,,Les mythes fondateurs de l'état d'Israël'', en de Britse historicus David Irving die volgende maand in Oostenrijk moet terechtstaan op een gelijkaardige aanklacht.

Zijn boek en zijn veroordeling maakten de ex-communist Garaudy zeer populair in de Arabische wereld. Hij werd in 1998 door de Egyptische minister van Cultuur gedecoreerd met de medaille van de islamitische prediking, en met grote egards ontvangen in Damascus, Amman, Beiroet, Qatar en de Palestijnse gebieden.

Ook de imam van de grote Egyptische moskee Al-Azhar, het voornaamste centrum van lering van de soennitische islam, ontving Garaudy met open armen. De unie van Arabische advocaten lanceerde een petitie om hem te steunen. De echtgenote van de president van de Verenigde Arabische Emiraten deed hem 50.000 dollar cadeau.

In zijn verklaring van gisteren zei Akef nog dat de VS ,,de wereld in de Amerikaanse invloedssfeer willen brengen zoals die afgebakend is door de Zonen van Zion''. Daarmee refereerde hij aan de theorieën van het wereldwijd joods complot die in de islamitische media schering en inslag zijn.

Akef viel ook uit naar de Hoge Vertegenwoordiger van de Europese Unie, Javier Solana. Die heeft gezegd dat de Europeanen hun steun aan de Palestijnen zouden kunnen herzien als er ook leden van Hamas in het Palestijnse parlement zitting hebben. De Unie is veruit de grootste geldschieter van de Palestijnse Autoriteit.
Laatst gewijzigd door sprot op Vr Dec 23, 2005 8:16 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Soms denk ik juist,soms denk ik fout,maar ik dénk tenminste
Dubitando ad Veritatem pervenimus (Cicero)
Sapere aude!
In het 'Huis van de Vrede' is het steeds Oorlog.

Jm
Berichten: 421
Lid geworden op: Ma Okt 17, 2005 4:17 pm

Berichtdoor Jm » Vr Dec 23, 2005 12:09 am

Waarom ontkent men dat eigenlijk??? wat denkt men met het ontkennen van de holocaust eigenlijk te bereiken??

Schandalig gang van zaken!!! :evil:
Waarlijke liefde ìs onvoorwaardelijke liefde -> én Wij :?: :?

stropke
Berichten: 3414
Lid geworden op: Zo Nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Berichtdoor stropke » Vr Dec 23, 2005 6:47 pm

:lol: :cry: :cry: :lol: Om te lache en huile tegelijk. Als die moslimbroeders examen geschiedenis moeten doen zijn ze dik gebuisd (gezakt) dus.
Maja kunde nie anders verwachten van die gasten: hun kop int zand steken net als de kameel waarop ze rijden. Struisvogelpolitiek. :roll:
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !

unholy
Berichten: 912
Lid geworden op: Do Dec 09, 2004 11:02 pm

Berichtdoor unholy » Vr Dec 23, 2005 9:54 pm

Tja, het is ongelofflijk dat de holcaust en het anti-semitsch verleden, ingegeven door het christendom geheel wordt vergeten.....bloed aan de handen....

stropke
Berichten: 3414
Lid geworden op: Zo Nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Berichtdoor stropke » Za Dec 24, 2005 1:33 am

unholy schreef:Tja, het is ongelofflijk dat de holcaust en het anti-semitsch verleden, ingegeven door het christendom geheel wordt vergeten.....bloed aan de handen....


Jip weer verkeerde uitleg van bijbelteksten heeft geleid tot anti joodse gedachten, ook in christendom. Zelf heb ik daar persoonlijk nooit achtergestaan. Maar idd bepaalde verkeerde uitleg van visie op joden die Jezus hebben vermoord heeft hiertoe aangezet. Volledig fout dus want als ge goed de bijbel leest en wat Jezus zelf gezgd heeft hebben de joden Hem niet vermoord.
Hij is veroordeeld geworden omdat ze Zijn aanspraken op Gods Zoon te zijn niet accepteerden en is veroordeeld onder de romeinse wet. Die hebben de uitgesproken doodstraf voltrokken. Dat Jezus alles liet gebeuren heeft Hij voorzegt en heeft dit vrijwillig geaccepteerd in die zin dat Hij het ondergaan ervan opdroeg aan God als vrijwillig offer voor de schuldbetaling van de zonden. Staat duidelijk in evangelie van Johannes 10:17-18 eens goed lezen. De munt heeft 2 kanten: van Zijn posite was het vrijwillig, van hun positie was het de doodstraf uitvoeren. Want ze begrepen de draagwijte niet van wat Hij deed.
Zelfs zijn leerlingen snapten het eerst niet.
Maar ook niet vergeten dat er individuele christenen het wel begrepen en niet anti semitisch waren en joden hebben geholpen in WO2.
En tegen die stromen binnen christendom die antisemitisch denken trek ik ook mijn mondje open. :wink:
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !

Gebruikersavatar
fucmoh
Berichten: 858
Lid geworden op: Za Dec 24, 2005 10:48 pm
Locatie: AMSTERDAM

Berichtdoor fucmoh » Wo Dec 28, 2005 1:51 am



Ach, ja, ze ontkennen ook dat Mohammed een massa-moordenaar is.
Hele volksstammen heeft die psychopaat uitgemoord. En die nieuwe iraanse president is net zo'n psychopaat. Het lijkt wel of al die islam-leiders psychopaten zijn.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten