De islam haat alle “ongelovigen”

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37428
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De islam haat alle “ongelovigen”

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 12, 2014 3:11 am

Onze baas Ali Sina is in het nieuws.

De islam haat alle “ongelovigen”

Posted on 11 februari 2014

Afbeelding

De islam verlangt dat alle “ongelovigen” zich bekeren respectievelijk een ondergeschikte positie in de samenleving hebben, die “dhimmitude” wordt genoemd. Dat is ons lot als we ons niet bewust worden van onze macht en diegenen vernietigen die in de wereld willen domineren.

De Canada Free Press stelt hier de vraag wat het exact zegt dat sportevenementen zoals de Super Bowl in Amerika of de Olympische Winterspelen in Rusland dusdanig massale veiligheidsmaatregelen vereisen om zich tegen jihadistische aanslagen te beschermen.

Al 1400 jaar lang haat de islamideologie de “ongelovigen” en het Westen moet leren begrijpen dat de islam, hoewel hij er uitziet en klinkt als een religie, eerder een politieke en economische organisatie is die de volkeren wil controleren waarin hij dominant is. De islamitische geestelijken, die de staat regeren, zijn onmetelijk rijk, ze bezitten miljarden.

“Open Doors” heeft een lijst voor het jaar 2013 gepubliceerd, waar de 50 ergste landen in staan die christenen vervolgen. 82% van deze landen is islamitisch.

Ali Sina, een ex-moslim, zegt heel openlijk dat het islamitische terrorisme er niets mee te maken heeft wat de mensen in het Westen doen of laten en dat ze niets kunnen doen om dit te veranderen, behalve er tegen te vechten en het te vernietigen.

“De waarheid is”, aldus Sina, “dat de islam een zieke ideologie is. Een ideologie van de haat, die niets anders kan dan de dood brengen. Dat is de realiteit, die de wereld maar niet wil accepteren.”

http://ejbron.files.wordpress.com/2014/ ... .png?w=640

Bron: http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel: http://canadafreepress.com

Auteur: Alan Caruba

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/02/11/ ... gelovigen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: De islam haat alle “ongelovigen”

Berichtdoor H.Numan » Wo Feb 12, 2014 3:39 am

Bij ons ook: de situatie is nu zo ver door gewoekerd dat shariah fanaten zonder problemen kunnen eisen dat de dame die een wijnbar opende 50 zweepslagen krijgt plus extra's (steniging; wat anders?). Ze hebben de zekerheid dat er aan de vrijheid van godsdienst niet getornd kan & mag worden.

Wilders is de enige politicus die het direct opnam voor die dame. Wat hij ook doet, het is nooit goed. Zegt hij niets, dan janken linksen dat hij diescriemieniert en haat zaait. Nu zegt hij wel wat, en dat is ook niet goed. Wat nu is hij mohammedanen tegen mohammedanen aan het opzetten. Alsof ze daar hulp bij nodig hebben....
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17701
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islam haat alle “ongelovigen”

Berichtdoor King George » Zo Apr 13, 2014 11:20 am

Opgenomen met een verborgen camera in de Islamitische haathut (Canada): Hoe Moslims wordt geleerd niet-Moslims te discrimineren.

Dispatches - Undercover Mosque - The Return
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14915
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Islam is de belichaming van dood en verderf in het brein

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Apr 13, 2014 11:35 am

King George schreef:Opgenomen met een verborgen camera in de Islamitische haathut (Canada): Hoe Moslims wordt geleerd niet-Moslims te discrimineren.

Dispatches - Undercover Mosque - The Return

In en in triest dat dit (bekende) filmpje nog maar 5193 keer bekeken is. En hoe kan het dat deze moskee niet direct gesloten is en de complete verantwoordelijke misdadige leiding in de gevangenis is geworpen - ehhh . . . op transport naar Saudi-Arabië is gesteld? In Duitsland, maar waarschijnlijk ook hier, word je gearresteerd wanneer je met een swastika symbool op de openbare weg loopt.

Onze kennisbeschaving lijdt al lange tijd aan godsdienstwaanzinnige hersenrot.

Het lijkt er steeds meer op dat atheïsten in hun broekje schijten van angst voor de aanhangers van Allah. Een ernstige tekortkoming van de logica.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18246
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Islam is de belichaming van dood en verderf in het brein

Berichtdoor mercator » Zo Apr 13, 2014 3:47 pm

'Hans van de Mortel' schreef: In Duitsland, maar waarschijnlijk ook hier, word je gearresteerd wanneer je met een swastika symbool op de openbare weg loopt.

Ik heb onlangs een aardige snuisterij gekocht, een in kristal geslepen portret van Adolf Hitler, gevat in zilver. Prijkte ongetwijfeld in de jaren 1930 op de halspartij van een Duitse dame. De antiquair waar ik het kocht had het al jaren in zijn winkel en durfde het niet in de etalage te leggen of op internet te verkopen. Zoiets wordt als een staatsgevaarlijke actie beschouwd. Maar onbeschaamd op straat lopen met kopvodden die de pure en onvervalste achterlijkheid van moslims illustreren is de normaalste zaak. De wereld is gek.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14915
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Ongelovigen en afvalligen moeten dood volgens de islam

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Apr 13, 2014 8:55 pm

mercator schreef:Maar onbeschaamd op straat lopen met kopvodden die de pure en onvervalste achterlijkheid van moslims illustreren is de normaalste zaak. De wereld is gek.

Dat is het probleem niet. Propaganda maken voor achterlijkheid, mag. Maar het is meer. Hoofddoeken propageren niet alleen achterlijkheid, maar bovenal ONVERDRAAGZAAMHEID, HAAT, DISCRIMINATIE BEVORDERING en het meest walgelijke onmenselijke gedachtegoed waar alle moslims met de rijen gesloten achter staan, namelijk de als normaal geachte weerzinwekkende folter praktijken van de historische psychopaat Mohammed, die honderd maal erger zijn dan de herinnering aan de gaskamers van de nazi's.

Er schijnt echter geen enkele waakzame christelijke haan naar te kraaien. Sterker nog, onze kennisbeschaving vindt het allemaal heel normaal en VANZELFSPREKEND. Net zo goed als de doodstraf die op atheïsme staat in Allah's thuisland, de fascistisch despotisch islamitische woestijn zandbak Saudi-Arabië.

Islam is de enige religie die bekend staat in de wereld als een haat sekte die bestaat uit pure afgoderij. Alhoewel niet iedere moslim als terrorist aangemerkt kan worden, valt het des te meer op dat bijna elke terrorist - toevallig of niet - een ECHTE moslim is. Niet alleen in Afghanistan dragen moslim vrouwen onder hun jurk aan Allah opgedragen explosieven, ook in Pakistan en in de Gaza. Bij welke heidense sekte in de geschiedenis van de mens tref je zoiets aan? Daar moet vast een gedachte aan ten grondslag liggen. Inderdaad. De koran. Het 1400 jaar oude terroristen handleiding naslagwerk bij uitstek.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten