Islam: Religie van Verkrachting

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Islam: Religie van Verkrachting

Berichtdoor Scarlatti » Zo Jun 15, 2014 9:24 pm

DOOD KNUPPELEN AL DIE KLOODTZAKKEN


Islam: Religie van Verkrachting

(Door Pete Parker – Vertaling: Wans Horst)

Met dank aan de profeet Mohammed z’n gewelddadige afkeer van vrouwen is verkrachting in de islamitische wereld gemeengoed. Van Indonesië tot Egypte. Het onteren van meisjes zo jong als 2 jaar vindt overal ongestraft plaats. Moslims geloven (naar het voorbeeld van Mohammed) dat het hun taak is om vrouwen beestachtig te onderwerpen. Deze seksueel gestoorde schoften vinden het verkrachten, martelen en vervolgens onthoofden van hun onschuldige slachtoffers de normaalste zaak van de wereld.

Vorige week nog was er bij onze vrienden van Bare Naked Islam een hartverscheurend verhaal over een 15-jarig Syrisch meisje dat door een groep Syrische rebellen verkracht en vervolgens op de meest beestachtige manier afgeslacht werd. Haar misdaden: Ze was vrouw en christelijk.
(Trouwens, dit zijn precies de rebellen die president Obama en senator McCain herhaaldelijk hebben geprezen. En — dat je het weet — precies de rebellen die Obama voorzien heeft van wapentuig met ons belastinggeld)

Maar helaas — deze gestoorde vorm van gruwelijkheid is niet gelimiteerd tot de islamitische wereld.

Deense autoriteiten hebben gemeld dat 100% van de verkrachtingen in dat land in 2012 begaan is door islamitische immigranten. De pionnen van Mohamed gaven toe op “witte vrouwelijke ongelovigen” te jagen om te verkrachten en vernederen.

In het Verenigd Koninkrijk speuren pedofiele bendes de straten van grote steden af op zoek naar jonge Britse meisjes om te verkrachten. Sommige van deze meisjes worden ontvoerd en gedwongen te dienen als seksslaaf voor groepen moslims.

In Zweden hebben moslims 77% van de verkrachtingen in 2011 voor hun rekening genomen. Recentelijk is een Somaliër in Stockholm gearresteerd wegens het verkrachten en anaal penetreren van een stervende vrouw.

Belachelijk! Dit is slechts een topje van de barbarij die zich afspeelt door toedoen van de islamitische bezetters.

Terwijl al dit soort onrecht plaatsvindt, zijn Westerse leiders weggezakt in de waanbeelden van politieke correctheid. Deze lafaards hebben de ballen niet om de waarheid over de islam of de ongebreidelde en walgelijke vrouwenhaat te vertellen. Ze kunnen simpelweg het overduidelijke niet toegeven, namelijk dat de islam een religie van verkrachting is.

Als resultaat bovendien offeren zij beschaafde westerse vrouwen op het bebloede altaar van Allah. Hoe treurig!

http://www.ejbron.wordpress.com


Meer info:
Twee zusjes opgehangen na groepsverkrachting in India (AD)

VIDEO: BBC Investigates Muslim ‘Trojan Horse’ Plot, Students Taught Marital Rape Was OK

Norway: 90% of all violent rapes in Oslo committed by Muslims

Finally! Veil lifted on Muslim rape epidemic

Schokkend protest na dood meisjes (NOS)

Groep moslims verkracht bejaarde Amerikaanse vrouw in Colorado

Hoe India een land van groepsverkrachtingen werd (Knack)

Deelstaatminister India over verkrachting: ‘Soms is het goed, soms is het verkeerd’ (The Guardian)

Modi onthult ‘Vijf T’s’: Premierkandidaat BJP zegt dat Talent, Toerisme, Techniek, Trade en Traditie de sleutelwoorden voor de toekomst van India zijn (Daily Mail)

Politie Zet Waterkanonnen In Tegen Vrouwen In India Die Protesteren Tegen Verkrachting (Thinkprogress)
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam: Religie van Verkrachting

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 14, 2015 1:11 am

Waarom jihadisten bidden voor en na de verkrachting

13-8-2015, door svg | Bron: the new york times

Door verkrachting te beschouwen als een gelovige daad die zogezegd wordt ondersteund door de Koran, probeert Islamitische Staat (IS) seksslavernij goed te praten. The New York Times beschrijft hun ‘theologie der verkrachting’ en sprak met slachtoffers.

Toen een IS-strijder uit Irak op het punt stond om een 12-jarig meisje te verkrachten, nam de jihadist uitgebreid de tijd om uit te leggen dat hetgene wat hij met haar ging doen geen misdaad is. Omdat het meisje een andere godsdienst had dan de Islam, zou de Koran hem niet enkel het recht geven om haar te verkrachten, maar moedigden de geschriften hem zelfs aan.

Even later bond hij haar vast en stopte hij een prop in haar mond. Hij knielde naast het bed en mompelde een gebed alvorens het meisje te verkrachten.

‘Hij zei me dat het oké was om een ongelovige te misbruiken. Hij zei dat het hem dichter bij God zou brengen. Daarna begon hij weer te bidden’, getuigt het meisje, die in een nabijgelegen vluchtelingenkamp woont.

‘Ze is geen klein meisje’
In verschillende Iraakse steden vertellen ontvoerde vrouwen hetzelfde verhaal De meeste vrouwen en meisjes in de streek werden eerst in afzonderlijke bussen naar verschillende zalen gebracht. Daar werden ze verkocht als seksslaven. ‘Wat mij alarmeerde, is dat de jihadstrijders na een tijdje begonnen te doen alsof de verkrachtingen en de seksslavernij niet bestonden. Alsof ze plots beseften dat de Koran natuurlijk helemaal niet akkoord gaat met verkrachting en wisten dat ze de grens hadden overschreden’, zegt een Syriëkenner.

Uit 21 interviews met ontsnapte slachtoffers blijkt dat IS ook een achterpoortje heeft gevonden voor seks met slavinnen die nog niet in de puberteit zijn. In december 2014 werden pamfletten onderschept die de boodschap uitdragen ‘dat het toegelaten is om geslachtsgemeenschap te hebben met vrouwelijke slaven vanaf het ogenblik dat ze er fysiek klaar voor zijn’.

Toen een 34-jarige slavin aan haar ‘eigenaar’ en IS-strijder vroeg waarom hij een 12-jarig meisje, dat hevig bloedde en een infectie had opgelopen toch bleef verkrachten, antwoordde hij kordaat: ‘Ze is geen klein meisje. Ze is een slavin. En ze weet precies hoe ze seks moet hebben. En seks met haar is wat God van mij wil.’

Het hele verhaal kunt u lezen op de website van de New York Times.

http://www.standaard.be/cnt/dmf20150813_01817112
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 18569
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Islam: Religie van Verkrachting

Berichtdoor mercator » Za Aug 15, 2015 3:52 pm

Dat is toch helemaal logisch allemaal ? Een uit het goede hout gesneden moslim moet zoveel mogelijk proberen naar het voorbeeld van zijn afgod Mohammed te leven en dat was een pedofiel, dief, moordenaar en verkrachter . Vandaar een gebedje voor en na de Daad gericht aan de Profeet. Moslim inbrekers zullen dat ook wel doen voordat ze een kraak gaan plegen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam: Religie van Verkrachting

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 15, 2015 5:43 pm

Dit is de misdaadreligie! [icon_lol.gif] Vandaar dat zoveel criminelen zich in de gevangenis tot de Islam laten bekeren.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam: Religie van Verkrachting

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 17, 2015 10:17 pm

Raymond Ibrahim: “Waarom moslimverkrachters een voorkeur hebben voor blonde vrouwen”

Geplaatst op 17 augustus 2015

Afbeelding

Dat moslims de neiging hebben om bij voorkeur “blonde vrouwen”uit te kiezen voor seksuele uitbuiting, een epidemie die momenteel Europa teistert en dan vooral Engeland en Scandinavië, is zo oud als de islam zelf. Deze gaat zelfs terug tot de tijden van Mohammed. Veel schriftelijke getuigenissen laten dit zien in de “context” van de vroege rooftochten van de moslims op Byzantium (dit was eeuwenlang het meest oostelijk gelegen christelijke bolwerk tegen de Jihad).

Volgens Ahmed M.H. Shboul (de schrijver van”Byzantium en de Arabieren”): Het beeld van de Byzantijnen zoals dat in de Arabische literatuur werd uitgedrukt, was het klassieke voorbeeld van “Dar al-Harb` [het Huis van de Oorlog ], het typerende Rijk dat veroverde diende te worden door de Jihad. Bovendien werd Byzantium gezien als een symbool van militaire en politieke kracht en een maatschappij van overvloed. De overeenkomsten tussen “premoderne islamitische inzichten betreffende Byzantium en de modern islamitische kijk op het Westen – machtig, rijk en te begeren EN de grootste onder alle ongelovigen – is duidelijk waarneembaar.

Maar hier houdt het niet mee op. In het middeleeuwse brein was Byzantium ook de vertegenwoordiger van “white people”- de blanke mens – “blond haar, christenen met blauwe ogen. Of zoals zij in het Arabisch bekend waren: “de kinderen”

De Byzantijnen als volk werden beschouwd als “prachtexemplaren” van lichamelijke schoonheid en jonge slaven en slavinnen van Byzantijnse oorsprong werden zeer gewaardeerd... De waardering van de Arabieren voor Byzantijnse vrouwen heeft inderdaad een heel lange geschiedenis. In een vroege “Hadith” zou Mohammed gezegd hebben tegen een pas bekeerde Arab ( bekeerd naar de islam): “Zou je die meisjes van de “Banu al- Asfar”willen hebben?

Er werd niet alleen naar hen gezocht voor de paleizen van de Kalief en andere paleizen (waar sommigen de moeders werden van toekomstige Kaliefen), maar ze werden ook de belichaming van fysieke schoonheid, huishoudelijke spaarzaamheid en verfijnde prestaties. Het karakteristieke Byzantijnse meisje dat de verbeelding van literatoren en dichters vastlegt, had blond haar, blauwe of groene ogen, een zuiver en gezond gezicht, mooie borsten, een delicate taille, en een lichaam dat is als kamfer of een vloed van verblindend licht.
………….
Hoewel de “essentie” van de bovengenoemde samenvatting klopt, moet de lezer ervan zich niet in de luren laten leggen door de overladen “romantische toon” ervan. Omdat het geschreven is voor een westers academisch publiek door een academicus met een islamitische achtergrond is deze uiteenzetting “duidelijk eufemistisch” door voor te doen alsof een seksslavin te worden zo wenselijk was, alsof haar Arabische eigenaren gecharmeerde toegewijden waren die louter overliepen van bewondering voor haar schoonheid. Het is juist dat Mohammed dit vroeg aan zijn eerste bekeerlingen, maar dan om hen over te halen om aan de Jihad mee te doen en later de “vruchten” hiervan te plukken. In dit geval dus het tot slaven maken en het verkrachten van Byzantijnse vrouwen en NIET als een of andere idealistische discussie over hun schoonheid.
……………….
Hier een voorbeeld: Tijdens een recente “slavenveiling”, die door de Islamitische Staat werd gehouden, werden de Jezidische meisjes met blauwe ogen veel meer begeerd en brachten een hogere prijs op dan anderen. Maar hoe dan ook, deze concubines worden wreed gemarteld. In een geval sloeg een moslim het één jaar oude kind van een Jezidische vrouw, zo erg dat ze uiteindelijk instemde met al zijn seksuele verlangens.

Er is nog een van belang zijnde parallel tussen de middeleeuwse en de “moderne” islamitische zienswijze: Blanke vrouwen werden EN worden voortdurend gezien als van nature seksueel lichtzinnig om moslimmannen te provoceren, zodat die hen willen hebben.

De geschriften van Cheikh laten zien dat moslims beweerden dat de Byzantijnse (of christelijke blanke) vrouwen tot de meeste schaamteloze vrouwen in de hele wereld behoorden en omdat zij seks fijn vinden zij erg gevoelig zijn voor “overspel”. Dat dit gemeengoed is op de markten en in de steden van Byzantium. Zelfs zo erg dat de nonnen uit het klooster naar de forten gingen om zich aan de mannen aan te bieden...

Bron: www.lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2015/08/17 ... e-vrouwen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18867
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islam: Religie van Verkrachting

Berichtdoor King George » Ma Sep 14, 2015 10:36 am

Door islamitische staat tot seksslavin gedwongen vrouw neemt wraak en doodt de commandant die haar meerdere malen verkrachtte.

Geplaatst op 13 september 2015, door Bolo.

Veel vrouwen worden als seksslaven misbruikt door de terroristen van Islamitische staat en slechts weinigen van hen is het gegeven om aan deze onmenselijke omstandigheden te kunnen ontsnappen.

Afbeelding

Een emir (hoog geplaatste officier binnen deze terroristen bende) bij de islamitische staat in Mosul is gedood door een vrouw die werd gevangen genomen en voor een periode van drie maanden door hem werd misbruikt als zijn persoonlijke seksslavin. De wraak op dit onderkruipsel, Abu Annas die door de vrouw terecht werd afgemaakt, was voor de verkrachting en het misbruik waaraan zij leed terwijl ze in gevangenschap leefde tussen de moordenaars en verkrachters van islamitische staat als zijn persoonlijke seksslavin.

De media officier van de Koerdische Democratische Partij voor Mosul, Saeed Mamuzzini, meldde het incident aan Alsumaria nieuws op zaterdag en hij vertelde dat het vonnis door de vrouw werd vertrokken in de buurt van Tel Raman in het westelijke deel van de stad.

Duizenden vrouwen werden gevangen genomen door de moordenaars en verkrachters van vrouwen en kinderen, inderdaad door de terroristen van islamitische staat en werden gedwongen tot seksuele slavernij, meestal gaat het hier om Yezidi’s die door de terroristen voor deze doeleinde worden misbruikt. Vaak zijn Yezidi vrouwen, tieners, kinderen soms nog gedwongen om zich te bekeren tot de islam en vervolgens worden ze dan gedwongen om te trouwen met hun ontvoerders. Jonge moslima’s zijn ook vaak gedwongen tot een huwelijk met de islamitische staat terroristen aangezien de terreurgroepen geld of andere uitbetalingen voor de jonge meisjes aanbieden om hun gezinnen te helpen die zo wanhopig zijn dat ze vaak alles doen voor geld en hiervoor zelfs hun eigen kinderen verkopen.

Andere vrouwen worden sterk aangemoedigd, lees gedwongen om “seks jihad te bedrijven” waarbij vrouwen hun lichaam geven aan de islamitische staat terroristen om hun moreel te versterken tijdens hun eigen “heilige oorlog” die ze voeren voor “het geloof van de vrede”.Bovenstaande filmpje afkomstig van NBC Nightly News vertelt ons het verhaal van een jong Yezidi meisje genaamd Farida over haar pijnlijke tijd in Raqqa, het terroristen broeinest in het oosten van Syrië, waar ze als een van de vele als seksslaaf werd verkocht aan het zooitje pedofiele islamitische lafbekken die daar vrolijk rond moorden en neuken, Ze werd voor een periode van maanden herhaaldelijk verkracht door de terroristen van islamitische staat.

Originele artikel middels deze link


De Vrije Chroniqueurs
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Islam: Religie van Verkrachting

Berichtdoor Zwartmeer » Ma Okt 26, 2015 11:00 pm

26 oktober 2015 14:15
Verkrachte vrouwen in Emiraten vastgezet vanwege overspel

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenla ... e-overspel

Honderden vrouwen worden jaarlijks in de Verenigde Arabische Emiraten in de gevangenis gezet nadat ze zijn verkracht.

Volgens de wet mogen vrouwen in de Emiraten geen seks hebben buiten het huwelijk. Vrouwen die dat wel hebben, maken zich schuldig aan 'zina' en kunnen maanden celstraf of zweepslagen krijgen, meldt de BBC.

Zwangerschap als bewijs
Hoewel in theorie zowel mannen als vrouwen celstraf kunnen krijgen voor buitenechtelijke seks, wordt vooral zwangerschap vaak als bewijs gebruikt. Officiële cijfers zijn niet bekend, maar volgens gedetineerden, advocaten en goededoelenorganisaties gaat het om honderden per jaar. Vooral de 150.000 buitenlandse huishoudelijke hulpen in het land zijn zeer kwetsbaar.

Een Noorse vrouw werd in 2013 opgepakt nadat ze aangifte had gedaan van verkrachting door een collega. Na internationaal verzet werd de vrouw vrijgelaten. Drie jaar eerder belandde een Britse achter de tralies nadat ze had verklaard dat een ober in Dubai zich aan haar had vergrepen omdat ze seks met haar verloofde had gehad.

De koran geeft op overspel zweepslagen als straf maar Mohammed wist het beter dan Allah en kwam met stenigen. In veel fundamentalistische landen wordt als alternatief ook gevangenisstraf gegeven. Dat is zo onislamitisch als de pest. Nergens in de heilige boeken wordt voor, welk delict dan ook, een bepaalde tijd zitten genoemd.

Even een zijsprongetje, het volgende schoot me zo te binnen. Een geit heeft praktisch een heel hoofdstuk van de koran opgevreten, met daarin de stenigingsverzen, en die zijn voor eeuwig verloren gegaan. Uit alles blijkt dat er in die tijd maar een persoon de baas was van de stam, en dat was Mohammed. Hiermee was hij tevens voor heel veel zaken verantwoordelijk zoals dat voor alle alleenheersers geldt. Je kunt stellen dat Mohammed verschrikkelijk gefaald heeft in het bewaken van de door Allah aan hem geopenbaarde boodschap. Hij heeft het als een vod behandeld, zelfs voor een geit was het niet veilig. Raar dat zo'n man bij moslims zo'n hoog aanzien heeft. Maar bij moslims is wel meer raar. Ze geloven dat de koran onveranderbaar is en precies zo is en blijft zoals toen hij geopenbaard werd. Maar ze geloven ook dat er een heel hoofdstuk mist omdat een geit het opvrat.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast